Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 00:37 - Как се побрахме 8 000 012 души на 50 кв.м. на светилището на Кибела в деня на Пролетното равноденствие и защо Слънцето го забавиха пак с 15 минути!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3243 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 20.03.2017 13:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Благодарение на широката ни рекламна кампания от по–предния ни постинг и на необичайно студеното време за сезона,сутринта в деня на Пролетното равноденствие на 20 март 2016 година на светилището на Кибела се събрахме едва около или точно 8 000 012 Българи–все езотерици и генетични потомци на ония езически Богове–Кибела Деметра Фосфорос,на които е кръстено това Първосвещено земно светилище,и чиято самоличност и чиито послания се разбират единствено чрез 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни 


КИБЕЛА ДЕМЕТРА ФОСФОРОС=Богиня Матара Диана и Бог Исус Бълкарина 

Групата или по–точно стълпотворението от феномени на светилищния олтар от 50 м2,бе с пъстър ,но с еднороден състав,като преобладаваха Българите от невидимия спектър и диапазон на комбинираното време–пространствено измерение,които са познати като Светии,Небесни жители,Небесно войнство,Небесно Светейшество или Вси Светии.



Andrй Rieu - Voices Of Spring   Гласове на Пролетта
 
ГЛАСОВЕ НА ПРОЛЕТТА=Българи от Дуло на Богиня Диана и Иса



ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Мария

СВЕТИИ=Иса и Богиня Диана

ВСИ СВЕТИИ=Бог Исус и Богиня Диана

НЕБЕСНИ ЖИТЕЛИ=Дуло от Бог Исуж
НЕБЕСНО ВОЙНСТВО на=на НЕБЕСНИ Бог Иса и Богиня Диана

СВЕТЕЙШЕСТВО=СВЕТИИ на Богиня Диана и Исуш
СВЕТЕЙШЕСТВО=СВЕТИИ от ВЕШИСТЕНА=СВЕТИИ от БЕЗИСТЕНА 

НЕВИДИМ СПЕКТЪР И ДИАПАЗОН=Кан (Жреци),Братя от Богиня Мат Диана и Бог Исуз 

С ЕДНОРОДЕН СЪСТАВ=СЪСТАВ от Рода на Иса и Диана

СЪСТАВ
=Исус и Богиня Диана

СЪСТАВ=ВЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Сакралната етимология и семантика на понятието и думата СЪСТАВ указват еднозначно и безапелационно,че всички състави в смисъл на даден колектив от един човек нататък и групово общество,са съставени и изградени от хора и човеци,генетичен експериментален продукт на Българските Богове,изработен сътворенчески и пост–сътворенчески на Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,за които сътворенчески процеси ви запознаваме постоянно чрез постингите ни за истинските Божии генетични деца от глава 1 на Битие от Светото Писание,и за синтетичните биороботи–андроиди,произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие,с които ви запознахме в постингите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Сравнително по–малка и не толкова голяма,но компактна и сплотена,бе групата от Ямбол с приблизителен състав,защото точната ни сметка,когато успяхме да се преброим по едно време сред този калабълък от Все и Вси Светии–земни и небесни,варираше постоянно и ни изкара около 12 Души– емблематична и знакова култова бройка,изискваща по асоциация и според новозаветният канон тази група да се оглави от Исус. 
 

Ето и импресийната ни фото сесия с коментар!

ФОТО СЕСИЯ=
Богиня Диана и Исус 

Сега ще се уверите,че и с коментар,и без коментар,все е от и за нашите Богове от жреците им светии:

КОМЕНТАР=Кан (Жреци) на Матара

С КОМЕНТАР=Кан (Жреци) на Иса и Матара

БЕЗ КОМЕНТАР=
Кан (Жреци) на Иза и Богиня Матара

image
+
image

image
 
Броим,броим в тарапаната и суматохата на близки и далечни все роднини,и все 11 се изкарвахме от нашето измерение,пък то било заради оператора,правещ снимката!  
И тука веднага някой вика да пуснем приказката за магаретата,които били 4,5 или 6,за магаретаря и Хитър Петърчо,че имало и много секретна документация в нея,ама айде сега да не се излагаме и ние като магаретаря,затова само ще разсекретим няколкото основни документа в нея! 

4 МАГАРЕТА=ЧЕТИРИ МАГАРЕТА=Ешуа от Трагия и Диана Мария

5 МАГАРЕТА=ПЕТ МАГАРЕТА=ПАГ МАТЕР ДЕА=Богиня Матара Диана

6 МАГАРЕТА=ШЕСТ МАГАРЕТА=
Мат и Исуш от Трагия=Мат и Гристош=Мат и Христос
Богинята Майка Диана–Мария Магдалена,и Христос,който е Исус от Тракия 
 
Тарикатът Хитър Петър се спотайваше между Посветените Братя от Бялото Братство на Богомилите и Катарите от Тракия–

ХИТЪР ПЕТЪР=Брат от Трахия

ХИТЪР ПЕТЪР=Катари от Тракия

ХИТЪР ПЕТЪР=ХИТЪР
(Посветен,Просветен) Брат,

но когато му набарахме кръщелното свидетелство от попа с рожденното му име –Хитър Петърчо,джинсът му стана ясен,както си го и знаехме! 
 
ХИТЪР ПЕТЪРЧО=ХИТЪР ПЕТЪРТШО=Брат от Диана и Ешуа от Трахия

ДЖИНС от=от Диана и Ежус=от Дионижиус=от Дионисиус

СТАНА ЯСНО=
Диана и Исус=Дионисиус

image

"... а Слънцето (от така наречения "двоен изгрев", за днешното пролетно равноденствие), се беше спотаило под облаците и зад Българския код  – червено, зелено и бяло..."

Маргарита Бъчварова,чувствена ямболска феноменна поетеса от Бялото братство и сестринство,генетична потомка на Исус и Мария Магдалена чрез генеалогията на пра...дядо ѝ Петър Дънов,на чието духовно учение,поетика и музика ревностна и всеотдайна поклоничка и последователка е Маргарита–бялата сестра с белите дрехи от снимките,която братски съм прегърнал в окултен родствен обмен и с профил във
www.facebook.com/profile.php 
 
ФЕНОМЕННА ПОЕТЕСА от=от Богиня Мат и Бог Иса

МАРГАРИТА=
МАР ТРАГИА=Мария от Тракия
светва ли ви сега,защо английските кралски особи толкова обичат и се кичат с това име,за обяснението на етимологията на което отиват срамежливо само до цветето маргарита,а пък имат големите претенции (с пълно основание!) че били от Божествен–Августейши произход!

АВГУСТЕЙШИ=Богиня Диана и Исуш
голямо криене падаше досега да не ви разберем,че сте били от Божествен произход, сиреч Българи,но с малка б–българи!

Будали!
Каква ви е файдата,че сте с Божествен произход,гени и феномени,като сте ги трансформирали в черна бетон–арме кармична енергетика и само лоши дела творите върху хората и народите и най–вече връз самите вас си за скоротечна земна смърт! 

СКОРОТЕЧЕН=Исуч от Тракия=Исуш от Тракия=Кристош=Христос


СКОРОТЕЧНИ=СКОРОТЕТШНИ=Диана и Исуш от Тракия=Диана и Христос
една от актуалните Божии прорицателски превенции за бързото им и устремно Явяване скоро!

УСТРЕМ=Иса и Матара=Иса и Диана Мария

Ще направим и малко пояснение за същността на двойния изгрев и за знаещите астрономическия му смисъл,и за бъркащите го с изгрев на две Слънца едновременно, подведени от оптични ефекти на снимачната техника,както се чуди позната на Маргарита във Фейса ѝ.
В астрономическия канон и терминология двойният изгрев означава,че годишният изгрев (настъпването на пролетното равноденствие и навлизане на Слънцето в зодия Овен) и денонощният изгрев на Слънцето настъпват и двата едновременно в 6:30 ч. Българско време,на 20 март сутринта което е уникално и рядко събитие за Земята,и най–важното–случващощо се само за Българите в България и сътворяващо просветителски транформации и активиране на човешката енергетика и феноменност!
 
Същността на двойният изгрев бе разяснена на светилището от Учителят,Свети Петър Дънов,който в качеството си на Светец диктуваше директно на пра...правнучката си Пенка Марова–прекрасната и красива дама с бяла шапка и светло–сини дрехи като сините ѝ очи,генетично наследство от пра...дядо ѝ Петър и баща му Васил Лавски,и лидер на Бялото Братство в Ямбол. 
Повече информация в астрономически–духовен план за двойния изгрев вижте в профила на Пенка и ѝ станете Приятели–

www.facebook.com/penkatmarova
,

както и в сайта tayni.net/
 
Разяснения в астрологичен аспект ще откриете в сайта www.astrolada.com/на Божествената като всички нас Ямболии и Българите с голяма Б,Ямболска жрица и водеща астроложка от световно ниво – Лада,която е също зодия Овен,наша съекипничка и не по случайност моя дъщеря. 

image
 
  


ARIES 2016 Horoscope. WORK OPPORTUNITIES! CLEANER LIFE
 
Тази информация е разбираема за знаещите от вас на прекрасния нов и кипящ още като младо вино английски език,производен от Свещения Български език с помощта на Свещения му шифър,чийто лингва процес и магия в общи линии е приключил Българският Първожрец и продължител на свещения Български Божи жречески род Дуло в изгнание–Вилям Шекспир,като повече информация за него ще намерите в статията ни 

Прочутият пират и адмирал сър Франсис Дрейк е бил посветен Българин от Дуло,главен събирач на съкровища и средства като ктитор за Освобождението на България!
bezistena.blog.bg/history/2016/03/16/prochutiiat-pirat-i-admiral-syr-fransis-dreik-e-bil-posveten.1437698 
 
и други с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Вилям Шекспир
 
Които не знаете Българския конфедициален жречески лингва продукт и конспиративен език–английския,можете да се обадите на Лада и се легитимирате като студенти–кандит жреци от нашия просветителен курс,без да се включвате в ценовите ѝ услуги, защото не са по нашия стандарт. 
 
Ние пък ще обобщим информацията за това изключително събитие във висшият му езотеричен аспект и съдържание,като разсекретим авторите и основното послание,вложено в него: 
 
ДВОЕН ИЗГРЕВ НА СЛЪНЦЕТО=ИЗГРЕВ на Богиня Диана и Исус Дуло
едновременно проявление и нашествие по всички фронтове на Българските Богове Демиурзи,родоначалници на Дуло  

ДВОЕН ИЗГРЕВ НА СЛЪНЦЕТО=ИЗГРЕВ на Дуло от Богиня Диана и Исус
нашествие и възшествие на Божиите святи и праведни династични потомци от Дуло, които са Всемирното Бяло Братство и Сестринство–Българите 
 
ДВОЕН ИЗГРЕВ НА СЛЪНЦЕТО=Българи,Деца на Богиня Диана и Исус
съобщение лично от Българските Богове,че настъпва неотменимо времето на Божието Явяване и процесът на Съдният ден с всички събития и процеси,последващи от това! 
 
По таблицата за ефемеридите и астрономическите и астрономическите правила,изгревът на Слънцето за Ямбол на 20 март 2016 година бе в 6 часа и 15 минути,като навлизането на Слънцето в знака на Овен за Ямбол и Кабиле бе с 15 минути по-късно–в 6 часа и 30 минути,като абсолютно точното съвпадение на двете събития бе определено по време и место по географската вертикала по Пазарджик и Копривщица.

Двете събития и епохални процеси се състояха обаче географски,времево и Божествено духовно,на светилището на Исус и Мария Магдалена на Зайчи връх на Ценралния планетарен енергийен комплекс Кабиле,когато Жреците и Светиите от двете измерения бяхме заедно на това место този ден и те проведоха общото мероприятие според желанието си и собствения план–график за движение на небесните тела,които като изкуствени орбитални станции се движат според заданието и настройката на операторите им! 

За същото чудо на пренос на времето и астрономическите процеси и космическите тела,и конкретно на закъснението на Слънцето точно с 15 минути както и на 20 март 2016 г за географските координати на Кабиле,ние ви посветихме екранизираната ни статия:
На път към базата на извънземните в Мътеница до Старосел,тръгвайки от щаба им в Кабиле.Как извънземните спряха Слънцето за 15 минути на Еньов ден!
bezistena.blog.bg/history/2015/06/29/na-pyt-kym-bazata-na-izvynzemnite-v-mytenica-do-starosel-try.1372538  
 
image

20 март 2016 г

Изкуствената пирамида Зайчи връх и светилището на Исус и Мария Магдалена в Пролетна предстартова треска и подготовка за посрещането и активирането ви на него

ПРЕДСТАРТОВА ТРЕСКА на=на Друиди,Братя от Бог Исус от Тракия

image
+
image
 
Колко много Пролет и Любов!
Пролет,идваща от Божията Любов!
Омаен вълшебен билков килим и цветя на светилищната площадка на Българските влюбени в децата си Богове,с които и с Които Маргарита разговаря на езика на поезията,който е езикът на Любовта!  

ЕЗИК НА ПОЕЗИЯТА=ЕЗИК на Богиня Диана и Иза

ЕЗИК НА ПОЕЗИЯТА на=на Кан (Жерци) на Богиня Диана и Изуз

ЕЗИК НА ПОЕЗИЯТА на=на
Кан (Жреци) от ПЕЗИСТЕНА=на Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА

image

Непристъпните осъвременени крепостни стени на административния район на светилищния комплекс Кабиле,които се отварят единствено с входящите пароли,които ви разшифроваме в този ни постинг,и конкретно за желаещите да влезнат в Божията Светая Светих и въобще в България,ние зададохме правилата в постинга ни

Какви секретни американски военни подразделения влизат в България? Вижте им номерата.
bezistena.blog.bg/history/2016/03/19/kakvi-sekretni-amerikanski-voenni-podrazdeleniia-vlizat-v-by.1438263 
 
като основната висша Божия превенция и заповед е
 
В сърцето крепост с меч
не може да се влиза!
Тук само песен в музика
с Любов прониква!
 

 
 
 
На тръгване от Кабиле ще изявим нашето специално внимание и поклон пред един Българин,който бе с нас на този вълшебен ден на уникалното и специално место в точното време по време на космическото чудо и трансформационните процеси,в които преки участници бяхме всички ние от земния екип,заради които бяха дошли всички ония гости от всичките осем милиона и дванадесет души!  

image

На една от груповите снимки с участниците само от видимия спектър,ние маркирахме в жълто един от многобройните пра...внуци на Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена,за който няма да се уморим да ви информираме,че е всички "римски"  (Български) императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително,защото е истинският Цар–Кан (Жрец) Авитохол от Именника на Българските Канове (Жреци),живял от 33 година сл.Хр.до 333 година,основал над целия свят Свещената Българска империя,и преминал в 333 година в светейшо служение в качеството си на Свети Павел като Шеф на Небесното светейшество,пръв закрилник на Българите от неговия Божи род!
 
Този 40 годишен мъж,носещ в имената си в двоен обем имената на пра...Дядо си,се казва Павел Павлов,той е от Балчик и е изявен активиран езотерик с големи проророчески и лечебни свойства,които тепърва ще развива във правилната посока.
 
Павел от Балчик,безработен млад мъж,когото много неразумници и нещастни кухи бездуховни души от Балчик неглижират и въртят неопределено ръка по негов адрес,е посъбрал някой лев и е дошъл от предния ден без да информира никого от нас на хотел в Ямбол и сутринта в 5 часа ни намери на сборното место за тръгване към Кабиле,специално за да се срещне с хора от нашия екип в специалния ден на специалното место и точното време–както са му заповядали неотменимо Отгоре! 

Поклон за това,Братко и Приятелю Павле!
Поклон! 

Павел е феноменен Божи жречески потомък от Българския жреческо–царски род Дуло от генеалогията на Божия Син Павел,който е активиран и се самопросвещава от нашия блог под постоянното методическо ръководство,надзор и спомоществователство лично от най–добрите специалисти на Свети Павел по тази част!
Вчера на Кабиле с него се занимава лично и Кръстникът му Свети Павел.


САМОПРОСВЕТЕН от=от Бог Исус и Богиня Матара

САМОПРОСВЕТЕН от=от Сина на Бог Иса и Богиня Матара–
от Свети Павел
 
САМОПРОСВЕТЕН=Син
(потомък) на Бог Иса и Богиня Матара
Българите от свещения Божи жречески феноменен род Дуло  

Същата учебна самопросветителна технология и практика важи и за вас,наши Сестри от Божия феноменен жречески род Дуло!

САМОПРОСВЕТЕНИ ДЪЩЕРИ на=ДЪЩЕРИ на Бог Исус и Богиня Матара

Съвсем скоро време Българите от Балчик,региона и страната ще търсят на опашки Божият феноменен потомък Павел Павлов за духовно и физическо изцеление и помощ,каквито свръхфеноменни дарби има той и вчера му се активираха и ще се развиват на високо ниво! 


Разшифроваме и емблематичната култова новозаветна жреческа конфигурация от 12 души или 12 Апостоли на Исус,точно колкото бяхме и ние от нашето измерение на Кабиле:

ДВАНАДЕСЕТ ДУШИ=ДУШИ на Богиня Диана и Тати Иса

ДВАНАДЕСЕТ АПОСТОЛИ=Дуло от Богиня Диана и Бог Тати Исус

генетични династични потомци от Българския Божи род Дуло,състоящ се само от старозаветни и новозаветни потомци на Българските Богове Демиурзи от Техни генно–инженерни посявки от различни Техни аватрни проявления през епохите и хилядолетията

Накрая да не пропуснем да уточним,че Новозаветният новоепохален регламент бе спазен–а именно,че където са 12–те Апостоли,там са задължително и Учителите им–Исус и Мария Магдалена,както бе по истинския канон–винаги и навсякъде Двамата заедно–Исус и Мария Магдалена преди 2000 години в Ямбол и оттам по цяла България и по света! 

ВИНАГИ СА ЗАЕДНО ДВАМА=Бог Исуз и Богиня Мад Диана

С което стана ясно,че на 20 март 2016 година на светилището на Исус и Мария Магдалена на Зайчи връх,Небесното и Земното светейшо стълпотворение от осем милиона и дванадесет Божии души–Светии,бе ръководено лично от Исус и Мария Магдалена!
За същото свидетелстват всички разсекретени документи досега,както и свещената високосна датна анаграмна зашифровка от 20 март!  

20 МАРТ=ДВАДЕСЕТИ МАРТ=Богиня Матара Диана и Тати Иса  


На ДВАДЕСЕТИ МАРТ на Кабиле лично бяха=
Богиня Матара Диана и Тати Иса лично бяха на Кабиле

 
В нашата фото–сесия от свещените места на първосвещения Божи град Ямбол през свещения специален ден на Пролетното равноденствие ще ви покажем няколко момента и кадъра от поклонението ни и накичването с мартеници на култови емблематични поклонически места и обекти за нас,като вие знаете,че за нас това свещенослужение и носене на Божият свещен атрибут–мартеницата,е перманентен целогодишен акт,който настоятелно препоръчваме и на вас!
 
НАСТОЯТЕЛИ=Дуло от Иса и Диана
Светиите,Божиите посредници с хората

Ще оставим самата Българска Света Троица–трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена–Синтия,Павел и Петър,материализирани в бронзови статуи на фонтана в култовия градски парк в Ямбол,да говорят за себе си чрез техните лични изповеди в наши общи с тях екранизирани синергитични постинги.

image
 
20 март 2016 

Трите деца на Исус и Мария Магдалена,родени в България,са Светата Троица–висшата тайна и епохална сакралия на Българите
bezistena.blog.bg/history/2014/12/25/trite-deca-na-isus-i-mariia-magdalena-rodeni-v-bylgariia-sa-.1325504

ПРИПОМНЯМЕ ВИ ФИННАТА И КРАСИВА ЕПОХАЛНА НЕЖНА ЕЗИЧЕСКА ТАЙНА:

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=Матара Диана и Иса
МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=Тати Иса и Мария ––
Отец Исус и Мария

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=Дете на Мария и Иса

ти,който носиш МАРТЕНИЦА,си Дете на Мария и Исус,на Боговете Мария и Исус,
което означава че носиш Тяхната Свята кръв и феноменни гени! 

image
 
20 март 2016 

Синтия,дъщерята на Исус и Мария Магдалена

СИНТИЯ=Иса и Диана

image

20 март 2016 

Павел и Петър,съответно сега Свети Павел и Свети Петър.

Света София и трите и дъщери в акция за спасяване на софиянци от страшния вулкан под Витоша!  
bezistena.blog.bg/history/2015/09/17/sveta-sofiia-i-trite-i-dyshteri-v-akciia-za-spasiavane-na-so.1392506 

image

20 март 2016 
 
image

20 март 2016 

image
 
Закичване с мартеница на разцъфнало дръвче на западния портал на градския парк 

РАЗЦЪФНАЛО ДРЪВЧЕ=РАЗТСЪФНАЛО ДРЪВТШЕ=Братя от Дуло на Зар Исуш и Богиня Диана–
порасналата нова генерация и реколта от праведните династични Божии потомци от Дуло,които идват да възстановят Божието царство на Любовта,Братството и Мира   

image 

20 март 2016   

На почетна стража пред паметната скулптурна композиция от сюжета за жертвената готовност и саможертва на Ямболските жрици от стачката на Ямболските тъкачки през 1931 година за защита на детето,продължител на първосвещената Божия златна родова линия,от която е Спасителят

ПОЧЕТНА СТРАЖА за=СТРАЖА за Богиня Диана и Ешуа

11.04.2015 20:02 - Чудото на Цветница!Мистичният разказ и изповед на оживелите скулптури на ЦВЕТНИЦА в столицата на Олимпиадите–Олимб или Имбол,който е Ямбол
bezistena.blog.bg/history/2015/04/11/chudoto-na-cvetnica-mistichniiat-razkaz-i-izpoved-na-ojiveli.1353465

image

20 март 2016  

image

20 март 2016   

Мартеница на лявата ръка на Богиня Диана,която е Мария Магдалена

МАРТЕНИЦА НА ЛЯВАТА РЪКА=Матара Диана и Иса Бълкарина 

image

20 март 2016   

Мартеница на лявата ръка на Богиня Диана,която е Мария Магдалена

МАРТЕНИЦА НА ЛЯВАТА РЪКА=Матара Диана и Иса Бълкарина 

image
 
20 март 2016   

Пролетно равноденствие над равноводната свещена Българска тракийска река Тонзос или Тунджа

ТОНЗОС=ТОН ЗОС=Диана и Исуз=Дионизиус 

ТУНДЖА=
Дете на Ежуа
Синът на Исус,Божието Дете,Спасителят

image

20 март 2016   ИАМПОЛИС  ЯМБОЛ  ДАМПОЛИС

Новите фонтани на модернизирания площад в Ямбол,които останаха празни и сухи за този емблематичен свещен ден!

ЕМБЛЕМАТИЧЕН ДЕН на=ЕМБЛЕМАТИТШЕН ДЕН на=
ДЕН на Мат Диана и Ешуа от Ямбол=ДЕН на Мат Диана и Ешуа от Олимб

СВЕЩЕН ДЕН на=на Богиня Диана и Исуш

СВЕЩЕН ДЕН на=на ВЕСИЩДЕНА=на БЕЗИСТЕНА 

 
Ето и още разсекретени документи за истинския статут на Божия град Ямбол, архивирани на най–скритото место далече от очите на душманите и цензурите на Българите,което е пред очите на всички–имената на Ямбол! 

ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=Олимп

ИАМПОЛИС=ИСА ОЛИМП=Иса от Олимп=Иса от Импол=Иса от Ямбол
ИАМПОЛИС=ОЛИМП ИСА=Олимп на Иса=Импол на Иса=Ямбол на Иса   
 
ДАМПОЛИС=Д ИС АМПОЛ=Диана и Иса от Ямбол
ДАМПОЛИС=
АМПОЛ Д ИС=Ямбол на Диана и Иса 
 
image 

20 март 2016   

Ямбол ––– Дъбилин ––– Доуболин ––– Дъблин –
името на Божият Първопрестолен град и столица на Свещената Българска империя,владяла целия свят,пренесено от Българските жреци,Духовни водачи и Пастири на тракийските келтски племена в най–северозападните емигрантски разселнически дестинации като име на столицата на крайното им европейско разселение 
  
image

20 март 2016   ЯМБОЛ    DIAMBOLIN     DIAMBOLIS

ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=Олимб=Олимп

DIAMBOLIN=Диана от Ямбол     

DIAMBOLIN=ДИАМБОЛИН=ОЛИМБИАДА=Олимпиада

истинският Олимпийски град и център на Олимпийските игри,които са били демонстрации и практики на феноменалните свръестествени способности на Българският жрчески елит от целия свят и реализирането им за творене на чудеса и просвещение и въздигане на хората     

DIAMBOLIS=ДАМПОЛИС=Д ИС АМПОЛ=Диана и Иса от Ямбол
DIAMBOLIS=ДАМПОЛИС=АМПОЛ Д ИС=Ямбол на Диана и Иса  
  

 
image

Пролетен епизод от жреческото свещенослужение–благословение,на Ирина–феноменна генетична потомка на Мария Магдалена и Исус и Тяхна ревностна служителка
 
ЕПИЗОД от ПРОЕКТА на=от ПРОЕКТА на
Богиня Диана и Иза 
 
Накрая ще отговорим на въпроса защо сме били осем милиона и дванадесет души на връх Зайчи връх на връх Пролетното равноденствие,и най–важното,как се събрахме на 50 м2 всичките. 
Толкова народ бяхме на светилището на върха на Зайчи връх,защото всичките бяхме от Божия свещен жречески и светейши род Дуло,което е указано в цифровата анаграмна зашифровка на броя на хората,и най–вече защото когато ние–земните потомци на небесните Светии,сме малко на брой за някое важно мероприятие,
тогава нашите святи предци идват с огромни армии,както и вчера на Зайчи връх!

А место имаше за всички и както се вижда от снимките,остана и още много,защото Божиите взаимно съвместими пространствени измерения чет и граници нямат!

БОЖИИ ИЗМЕРЕНИЯ=Бог Изуж и Мария  

СЪВМЕСТИМИ=Исус и Богиня Мат

ЧЕТ НЯМАТ=Мат Диана и Ешуа



Ето пак колективното поздравление на вчерашните участници в посрещането на Пролетното равноденствие на светилището на Зайчи връх,все феноменни Друиди  от Божият род Дуло,водени от Исус и Мария,Родоначалниците на Дуло :

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ 2016 !  

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ от=ТШЕСТИТА ПРОЛЕТ от=от Друиди от Дуло на Богиня Диана и Исуш

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ от=ТШЕСТИТА ПРОЛЕТ от=от
Друиди от Дуло от БЕЗИСТЕНА 
 

екип на bezistena с активното съдействие на 8 000 012 Светии с техния Шеф Свети Павел и техни потомци.Исус и Мария и Те. 


ИСД
 с Любов!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
22.03.2016 00:40
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. mt46 - Честита Пролет!...
22.03.2016 22:38
Поздрави и да бъде!...
цитирай
3. bezistena - Честита Пролет!
22.03.2016 23:44
Бъди благословен !Давай все в същия дух в посоката която сме поели!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7721026
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44350
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!