Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2016 17:04 - Мистериозната Джозефина,родоначалник на древния Български род Дуло,която следотърсачите търсиха,откриха и разконспирираха!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1990 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 14.03.2016 00:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Търсим навсякъде под дърво и камък,и за наша обща радост навсякъде намираме, династите от Българския род Дуло,който е съставен както вече знаете от всички наши автентични документи,само от бели и черни жреци,генетични феноменни потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и които съставляват както духовния и интелектуален прогресивен елит на всички народи,така и всички управници на всички държави,изродени и нечестивци и без праведност,съставящи за жалост реакционният елит на народите!  

   


Josephine ◇ CHRIS REA
 
              Джозефина


Дъждовни капки по прозореца ми, 
но аз мисля за тебе!
Сълзи на моята възглавница,
но аз ще премина през това!

Джозефина,изпращам цялата си Любов,
и всяка крачка,която правя
я правя заради тебе!
Моя Джозефина!

Усещам на радара си бурята,
но аз все още мога да летя,
и за това ти си причината–
синьо цвете на моето небе!

Джозефина,изпращам ти цялата си Любов!

Това е безмислена Любов,
толкова се отдалечих,
в мразовитата зима
дните стават нощи! 

Джозефина,изпращам ти цялата си Любов,

И когато съм далече–
аз ти изпращам цялата си Любов!
 
 
Нека  с помощта на 
Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

да разсекретим тайнствената и непозната Любима на певеца,заради която страда и облива възглавницата си със сълзи,и въпреки това ѝ изпраща цялата си Любов!
Не знаем никакви координати и други следи,по които да тръгнем и открием коя е Любимата на Кристофер,но нашите съекипници освен майстори–разшифровчици,са и отлични следотърсачи,които от най–малкия нишан хващат следата,та по нея,по нея–винаги стигаме до това,което търсим,защото знаем какво търсим и къде да го търсим,и защото винаги намираме това което търсим,защото винаги е там,където го търсим,и не само там,ами и навсякъде!
Ето какво търсиме и винаги го намираме навсякъде и не само по света,ами по цялото мироздание и във всички светове и измерения!
 
ТЪРСИМЕ=Иса и Матара

НАМИРАМЕ ВИНАГИ НАВСЯКЪДЕ=Богиня Мад Мария и Бок Иса

СВЕТОВЕ=Бог Иса и Богиня Диана

ИЗМЕРЕНИЯ=Иза и Мария

МИРОЗДАНИЕ=
Мария Диана и Иза=Мадара и Иза

И за да не се отплеснат нашите следотърсачи,ето го нишана и да казват коя е тази мистериозна Любима на нашето момче Българо–италиано–англичанче!

НИШАН=Иша–Исус 

Ще разсекретим и досиетата на нашите Шерлокхолмсовци,за да осветим дейността им и разберете,ако още не сте разбрали де,какво търсим всички ние от екипа ни!  

СЛЕДОТЪРСАЧИ=СЛЕДИ на Чар Иса и Диана
следите на Цар Исус и Диана,Господ Бог Исус и Богинята Майка Диана,Мария Магдалена,чиито следи са толкова явни и навсякъде,че свършване и край нямат!

СЛЕДОТЪРСАЧИ=ТЪРСАЧИ на Дуло от Иса
търсим навсякъде под дърво и камък династите от Българския род Дуло,който е съставен само от генетични феноменни потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и които съставляват както духовния и интелектуален прогресивен елит на всички народи,така и всички управници на всички държави,изродени и нечестивци и без праведност,съставящи за жалост реакционният елит на народите!
Не можем и "гък!" да кажем,въпреки постоянно го казваме,защото е по Божия Бащин ни и Майчин проект!  
 
ТЪРСИМ ПОД ДЪРВО И КАМЪК=Бог Иса от Тракия и Бокиня Диана Мат Мария 

ТЪРСИМ ПОД ДЪРВО И КАМЪК=
К/кан (Ж/жреци) Братя от Тати Иса и Богиня Майка Мария–
генетичните потомци от жреческия феноменен род на Исус и Мария Магдалена,които са разпръснати в целия диапазон от (+) до (–),от Кан (Жреци) праведници и светци,до кан (жреци) – злодеи и черномагьосници!
 
ДИАПАЗОН=Диана Богиня и Иза=Богиня Диана и Иза  

Та както виждате,той нишана стана цяла пътека и отива към цяла магистрала,пък уж търсихме елемент на изненада,та като разсекретим основния нишан,да кажем :
"Бам ! Ето я мистериозната Любима на Крис!"

И защото тя работата стана ясна и всички вече разбраха коя е Любовта му,че дори и двойната му Любов,ето сега с едри букви и думи!

ДЖОЗЕФИНА=Богиня Диана и Ежуз

image

–А –а–а,ето защо,значи,клипът започвал с двама влюбени и две Любови!–се правиме ние на изненадани!–Защото по любимата кодировъчна техника на шифровчиците Отгоре–синкретизирането на Божиите персонажи,и този път в лелеяния образ и име на Любимата Джозефина те вложиха влюбените Български Богове!Ето ги пак!

ДЖОЗЕФИНА=Богиня Диана и Ежуз

А бе,къде ще се скрие някой от името си,когато всичко го пише в името му! 

Всичко за всеки и всички ги пише и на неизтриваеми информационни носители, архивирани в Централния Вселенски информационен архив и компютър Акаши,в който се влиза с паролата му,закодирана в името на Джозефина:

ДЖОЗЕФИНА=ФОЖЕЗДИНА=ФЕЗИЖДЕН=БЕЗИЖДЕН=
БЕЗИСТЕН–

Сътворенческата лаборатория,работилница и Първосвещен Божи храм и дом Безистен в Ямбол! 
 
АКАШИ=Кан (Жреци) на Ешуа
АКАШИ=
Кая (скала,скално светилище) на Ешуа

Ето и какво пише на всички неизтриваеми информационни носители:

НЕИЗТРИВАЕМИ ИНФОРМАЦИОННИ НОСИТЕЛИ за=
ИНФОРМАЦИОННИ НОСИТЕЛИ за
Иза и Богиня Матара

ИНФОРМАЦИОНЕН НОСИТЕЛ за=за Дуло от Бог Исус и Мария

информация за свещения Български род Дуло,състоящ се само от феноменни генетични потомци на Боговете Демиурзи Отец ни Господ Бог Исус и Майка Мария Магдалена.
Точно тази информация на хартиен и на носител от кожа,се съдържа в истинската История,която състави Отец ни Паисий,а не това кухо менте,което ни пробутваха досета за История славяно–Българска!
 
 И защото Българските жреци,от които Първожрец,а сега и Светец,е Паисий,винаги ползват всякакви интердисциплинарни резервни канали и носители за пренос и съхранение на свещената информация,то Първожрецът Паисий задължително и естествено вложи тази информация в най–висшия и сигурен информационен носител ; генно–потомственият,в гените на своя син,която информация бе пренесена по родовата му потомствена генеалогична верига до пра..правнука му Васил Левски,а чрез неговия син Петър Дънов и неговите синове по Първосвещената Божия линия и до Спасителят.  

 

image

Мистериозната Джожефина,толкова мистериозната Любов на Кристофер!
 
И защото неслучайно мистерио–ризирахме Любимата на Българския Бард и Брад от Божията свещена фамилия,ето и защо е мистериазна тази нуетолима Любов:

МИСТЕРИОЗНА ЛЮБОВ от=ЛЮБОВ от Исуз и Матара
безкрайната и бездънна любов на Българските Богове–нашите генетични Майка и Татко,към наш–децата им!

МИСТЕРИОЗНА ЛЮБОВ към=ЛЮБОВ към Исус и Матара,Мария Магдалена
това е онази неутолима,дива,извечна,необясниима,изгаряща,бушуаваща...неописуема и несвършваща Любов на всеки Българин и човек,заложена сътворенчески във всяка човешка Душа,която Душа е късче Любов от Душата и безкрайната и безмерна Любов на Исус и Мария.

От текста на песента,внушен на текстописеца Отгоре,ще разсекретим два възлови стиха,в които лиричният герой казва,че Любимата му е 

синьо цвете на моето небе,

и че без Любимата му светът е

мразовитата зима,

в които обезателно ще откриеме поредните Божии уникални ипостаси
 
И отново нашите следотърсачи отцепиха по безкрайните разклонения и метастази на Божиите форми и проявления,щото тази тайнствена дума ипостас,за която всички авторитети признават,че въобще хабер си и нямат и въобще откъде се е взела и какво означава,така ги привлече и заплени,че си оставиха основните следи по които вървяхме заедно и тръгнаха по дирите ѝ,които тя хитро оставяше подире си–видими и ясни,но понятни само за посветените!

МЕТАСТАЗИ=Исуз и Мат Диана
безбройните Божии разклонения в цялото мироздание,както и опасни лъчеви заболявания,като тази дешифровка е и формулата за феноменната технология Баяне,с която парола се влиза във връзка с Божиите медицински служби,които се викат на помощ да премахнат заболяването.

МЕДИЦИНСКИ СЛУЖБИ=МЕДИТСИНСКИ СЛУЖБИ=Кан (Жреци,Светии) на Исус и Мат Диана 
 
ВИДИМИ И ЯСНИ=Богиня Мад и Иса
нали вече все по–видимо и ясно ги виждате и проумявате Българските Вездесъщи Богове!

ВЕЗДЕСЪЩИ са=ВЕЗДЕСЪШТИ са=ВЕЗДЕ (навсякъде) са Исуш и Диана

ВЕЗДЕ=Бог Иза и Диана=Богиня Диана и Иза


Ето официалната,и истинската истина за тайнствената дума ипостас:                                                     

                                            ИПОСТАС



Википедия:


В Християнството ипостас (гръцки: ὑπόστᾰσις) има сложна и донякъде объркана история, но нейното буквално значение е "това, което стои отдолу,в основата,във фундамента"

античност:

В античността думата υποσταιζ /ипостас/, се среща в историческите прози на Полибий, Диодор Сицилийски, Йосиф Флавий, а също и в природонаучни съчинения. Υποσταιζ означава “това което стои отдолу, което съставлява основата, което гарантира съществуването на нещата”.

В природонаучната литература означава натрупване.
В историческата проза означава удържане (например на засада) или повод.
В реториката означава основна теза,аргумент.

ОСНОВНА ТЕЗА=Богиня Диана и Исуз
ОСНОВНА ТЕЗА=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН

основната Сътворенческа теза–Сътворенческата лаборатория,работилница,и Първосвещен храм и постоянно местообиталище и дом на Боговете – Безистена в Ямбол

Във всекидневната реч означава имот,състояние,синоним на ουσια.
В хеленическата философия,например на Аристотел и неоплатониците,означава вътрешната на обективната реалност.

значение:

Най-често υποσταιζ се превежда като “същност”. За първи път този термин се прилага по отношение на Бога през първите векове от св. Теофил Антиохийски, в неговото съчинение – апология “До Автолик”. През 4-ти век се налага окончателно като термин от Отците на вярата в контра на арианската ерес. По това време в богословската наука навлиза и термина ουσια – същност.

СЪЩНОСТ=Сина на Исуш и Диана
Божият Син,Спасителят–същността и висшият апотеоз на Божият проект "Българите и човешката цивилизация"

ВИСШ АПОТЕОЗ=Сина на Бог Исуш и Богиня Диана

християнски писания:

В посланията на св. Апостол Павел думата υποσταιζ се среща интензивно на пет места:
В 2 Кор. 9:13; 11:16 думата υποσταιζ е използвана и стои като “вид”, “състояние”.
Евреи 1:3 - като “битие, природа”. Може да се преведе като – подставка, основание, увереност.
В Евр. 3:14 - състояние.
Евр. 11:1 - основа, предпоставка, прототип.

В Септуагинтата означава – имущество.

ИМУЩЕСТВО=ИМУШТЕСТВО=Исуш и Богиня Мат Диана

При св. Апостол Павел υποσταιζ означава предимно: състояние, положение, основа, предпоставка, а в контекста на тринитарното богословие означава – битие, природа, т.е. явява се синоним на по-късно въведеното от Отците на Църквата ουσια–същност.

СЪСТОЯНИЕ=Исус и Диана

ПОЛОЖЕНИЕ=Бог Ежуа Ел (Змей) 

ОСНОВА=Иса Бог=Бог Иса 

ПРЕДПОСТАВКА=
Кан (Жреци) Братя от Бог Иса и Богиня Диана

Като трудна дума υποσταιζ е останала непреведена в Синодалния превод на Свещеното Писание. Съпоставяйки гръцкия текст с превода на блаж. Йероним виждаме, че навсякъде предпочитаният превод е substаntia. От етимологическа гледна точка това е най-точния превод, доколкото υποσταιζ е съставено от υπο + σταιζ /стоене под/ също като substsntia идва от sub + stаntia. 
За латинските богослови терминът ипостас носи много объркване!!! 

Последното признание на корифеите и християнските авторитети относно непознаването им на сакралната етимология на този Български кодиран жречески лингва документ,важи въобще и за цялото Свето писание и всички древно–Български документи,засекретени и запечатани със Свещения шифър,както и на съвреченната човешка цивилизация и истинската ѝ история–Българската! 


Субстанция (от латински substantia - основа, същност) е философски термин,с който се обозначава първоосновата на битието,която поражда всичко останало

Ето поредният съпровождащ ипостаса документ,който директно и безапелационно доказва на чист Български език,леко анаграмиран и огелпен за непосветените,Кой поражда всичко останало,както е казано и в книга Битие от Светото Писание: 

SUBSTANTIA=Бог Отец Исус 
 
Философският термин допълва и уточнява Сътворенческата демиургова двойка:

ФИЛОСОФСКИ ТЕРМИН=Богиня Матара и Исус Балк
Българските Богове Демиурзи

ДЕМИУРЗИ=Диана Мария и Иза=Мадара и Иза
 
Сега лично авторът на тия,и на всички философски термини,ви се разкрива кой е!

ФИЛОСОФСКИ ТЕРМИНИ от=
от Фафел,Кан (Жрец) и Син на Иса и Богиня Матара=
Павел,Кан и Син на Иса и Богиня Диана Мария (Мария Магдалена)–
Родоначалникът на новоепохалната генерация на Божиите Български светии, Първородният син на Исус и Мария Магдалена–близнакът Павел,роден в 23:50 часа на 24 декември 33 година в Първосвещения Божи Сътворенчески светилищен комплекс, храм и дом Безистена в Ямбол.
Същият Павел е всички римски (Български) императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително,защото е истинският Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове(Жреци) и е Родоначалникът на новоепохалната генерация Дуло,херметизирана като жреческо–имперската династия Флавии (ПАВЕЛ=ПЛАВЕ= Флаве=Флавии),изградил Световната Свещена Българска империя по целия свят на всички континенти на Земята с феноменна духовна и материална култура и управлявана от него по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира, фалшифицирана след 1000 години като "римска" империя,преминал през 333 година в Божието реално и рационално измерение като Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество,управляващо световете и държащо всички човешки животи и съдби в ръцете си!  
Повече инфо за Павел търсете с пароли на търсачката на Гугъл "безистена и Павел/Авитохол/Флавий/Диоклециан



И така тези обяснения дотука бяха официаните енциклопедични усуквания,допълнени и с наши дешифровки,що ли може да означава тази чудата,явно с Божествен произход и статут висша сакрална категорийна дума!

Ето какво означава: 

ИПОСТАС=Богиня Диана и Исус
ИПОСТАС=ИПОСТАС + Н
(кодировъчен назал)=ПАСИСТАН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН
 


Така с много и задружни усилия успяхме да завърнем зашаматените и обладани от неутолим копнеж по Боговете ни,наши следотърсачи–любопитковци,от лингва–лабиринтите на магията на Свещения Божи Български език,съставен от удивителни по–удивителни и уникални оригинални възхитителни комбинации от Божията именна и титулна матрица,за да разсекретим най–после от текста на песента,внушен на текстописеца Отгоре,двата възлови стиха,в които лиричният герой казва,че Любимата му е 

синьо цвете на моето небе,

и че без Любимата му светът е

мразовитата зима,

за които казахме,че обезателно ще откриеме поредните Божии уникални ипостаси,подир които тръгнахме всички вкупом зомбирани от Тях!  

ЗОМБИРАНИ от=от Бог Иза и Мария
най–големите манипулатори,зомбиращи и манипулиращи ни както си искат,с Любов!

ЛЮБИМАТА МИ Е СИНЬО ЦВЕТЕ НА МОЕТО НЕБЕ=ЛЮБИМАТА МИ Е Богиня Мат Диана и Исус 
 
Защото на поетът,на певецът,на лирическият герой и на нас,и на всички вас,нашите Любими са Исус и Мария Магдалена,затова без Тях досега светът е мразовита зима,и затова сега ние пак с всевъзраждащата магия на Свещения шифър и с Любовта си към родителите ни Богове,ще трансформираме и размразим тази проклета дълга мразовита зима в живототворяща Жива вода за всички!

МРАЗОВИТА ЗИМА без=без Богиня Мат Мария и Изуз

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана


Така разкрихме тайната мистериозна изгаряща Душата на певеца негова Любов,и разсекретяваме адресатите на основната прокламация на песента:

Джозефина,изпращам ти цялата си Любов!

ДЖОЗЕФИНА=Богиня Диана и Ежуз

Богиня Диана и Исусе,изпращаме ви цялата си Любов!





Кристофер «Крис» Ентон Ри (англ. Christopher Anton Rea);род. 4 март 1951, Мидлсбро 

КРИСТОФЕР=Иса Фер/Вер (Змей) от Тракия
 
КРИСТОФЕР ЕНТОН РИ=
Иса Вер и Диана от Рая Тракия
Българин,жречески феноменен потомък на Българските Богове от Тракия,която е истинският Земен сътворенчески Рай и Обетованата земя! 

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана 
 
МИДЛСБРО=Дуло от Бог Иса и Мария

херметичният жречески индекс,указващ че Българските жреци от Дуло са Духовните водачи на тия тракийски синтетични племена,произведени в Тракия и разселени преди време по тия земи,и създали културата и развили цивилизацията им,в последно време без Българските си водачи изродена и загиваща...



Нашите майстори–следотърсачи разконспиратори направиха и задължитилните за такива случаи разшифровки на т.нар. "илюминатски" комиксови послания,вложени в клипа на песента.

В случая това са макрокосмическите небесни езически херметични символа на Българските Богове Демиурзи– Слънцето,съответно Господ Бог Отец Исус,и Луната–Великата Богиня Майка,които са представени метахфорично–алюзионно в един от Техните Сътворенчески актове чрез Слънчевото затъмение.
 

image +
image
+
image
 
Ето и илюминатският подпис в началото на клипа на Изпращачът на клиповото послание– sbclip

image
 
sbclip=SBCLIP=Иса Бог Балк=Бог Иса Балк (България)

sbclip=SBCLIP=Балк Иса Бог=Балки на Бог Иса

светейшите небесни специалисти сценаристи и режисьори,които са всички  Българи! 

Ето и самият автентичен подпис на Боговете ни–Изпращачи на тия послания з авашето просвежение,задължително за вашето Спасение!

ПОДПИС=ПОД ПИС=Богиня Диана и Бог Иса

Всичко това е за вашето спасение от–––––––
 
ВАШЕТО СПАСЕНИЕ е от=е от Сина на Бог Исуш и Богиня Диана–Спасителят! 
 
 

екип на bezistena и все по–често Свети Павел,заедно със Спасителят!  



ИСД с Любов!






Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
13.03.2016 17:07
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679073
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!