Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2016 13:12 - Великият посветен Български фрамасон Умберто Еко,който откри в България рода си Дуло от Исус и Мария Магдалена
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2526 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 22.02.2016 15:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разсекретяваме малък пакет документи от секретния архив на един от най–великите и изявени в света писатели–конспиратори и езотерици и посветени Българи,фрамасонът от висша степен и Български италианец Умберто Еко,с помощта на постинга 

Умберто Еко – из „Името на розата”
georgihadjiyski.blog.bg/izkustvo/2016/02/21/umberto-eko-iz-imeto-na-rozata.1431795#last_comment



Истината е толкова могъща, че и тя, подобно на доброто, сама се разпространява.

Стр. 52



Единственото нещо, за което трябва да мислим, давам се сметка за това сега, когато животът ми е към края си, - е смъртта. Смъртта е покой за странника – тя е край на всяка мъка.

Стр. 101



Всяка твар, била тя видима или невидима, е светлина, доведена в битието от създателя на светлините.

Стр. 186



Знанието не е като монета, която остава физически непокътната, дори и когато минава през най-долни сделки; то прилича по-скоро на прекрасно одеяние, което се похабява при употреба и показване. Нима не става така и с книгата, чийто страници се разкъсват, а мастилата и позлатата избледняват, щом до нея се докоснат повече ръце?

Стр. 230



Знаете много добре, че именно милосърдието, а не бедността е основният принцип на съвършения живот.

Стр. 411



Смехът отвлича за известно време простият човек от страха.

Стр. 549




Нашият синергитичен коментар на краткото постингово копи–есе,бе:




Умберто Еко е Посветен Българин,феноменен жречески потомък от свещената Българска династия Дуло,състояща се само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,Който в повече от 460 пространни документални постинга и монографични обследвания в нашия блог представят неопровержиме доказателства за своя Български произход и статута на България на истинската Обетована Земя,а на Българите като народ от Техни феноменни генетични потомци и цивилизатори и култиватори на всички народи,духовен и интелектуален и управленчески елит на всички племена!
Поради което един от най–великите и изявени в света мастити писатели–езотерици и посветени,постоянно пребиваваше в България след 1989 година и ни просвети и посвети за много от тайните на Българските Богове–Бог Отец Исус Демиургът и Великата Богиня Майка Диана,познати при последните им аватарни проявления преди 2000 години като Исус Христос (ХРИСТОС=ИСОС ТРИХ=Исус от Трахия) и Мария Магдалена–родоначалници на Новоепохалната генерация на Дуло,от която е и Умберто.

Ето според дешифровката на Свещения шифър,с който ви просвещаваме в блога чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

какъв е херметичният жречески индекс на посветеният Българин:

УМБЕРТО ЕКО=Кан (Жрец) на Богиня Матара

Ето и кое е това тайнствено и мистично толкова търсено име на розата:

ИМЕТО НА РОЗАТА=Иза и Матара Диана


Ето и коя е истината,която "Истина е толкова могъща,че и тя,подобно на доброто,сама се разпространява.”:

ИСТИНА=ИС ТИНА=Иса и Тиана=Иса и Диана
Исус и Мария Магдалена,в търсенето на потомците на
Които Умберто идва при нас в България постоянно

Научете и сукралната етимология на категорийното понятие познание,която етимоложка парола ще ви бъде входящата парола за Божието познание и тайните на света! 
 
ПОЗНАНИЕ=ПО ИЗА +Н+Н (и два кодировчни назала)=Бог Иза  

А защо е мастит писател Умберто и какво означава мастит,ни указват тия документи:

МАСТИТИ=Мат Диана и Иса

МАСТИТ ПИСАТЕЛ=ПИСАТЕЛ на Мат Диана и Иса

МАСТИТ ПИСАТЕЛ от=от
Дуло на Богиня Мат Диана и Исус

Същата дешифровка на тази дума,употребена като медицински термин–наименование на болест на женските гърди–мастит,може да послужи като входяща парола за връзка със здравната небесна медицинска служба при повикване на специалистите по древната Българска лечебна безотказна технология и практика Баене,с която ние ви запознаваме в статиите си и информация за която ще намерите с таговата парола на търсачката на Гугъл "безистена и баене" в много от нашите статии.

image 
 
 


Официално Умберто Еко е италиански писател,философ-семиотик и медиевист, най-известен със своите романи и есета.
Умберто Еко е роден на 5 януари 1932 година в Алесандрия,в италианската провинция Пиемонт. Баща му е счетоводител и е мобилизиран по време на войните през 30-те и 40-те години.

АЛЕССАНДРИЯ=Сар от Дуло на Иса=Син от Рода на Иса Ел (Змей)

ПИЕМОНТ=Богиня Мат

а за непосветените и за пред цензурата името е легендаризирано с опростачената първосигнална етимоложка хватка като "Аі piedi del monte",което означава "В подножието на планината"–като че ли са си нямали безброй богове древните италианци,че да не турят на някой от тях името за селището си за да бъдат под неговата егида и защита,ами ще се самоопределят като блуждаещи анонимници и безбожници под,над планината или където и да е другаде!

Имали са,разбира се богове,обаче не толкова много,както ни ги описваха–като почнеш от Марс,Авентин,Веста,Видуус,Вулкан,Диана,Дивус,Дионисиус,Инуус,Митрас,Спес,
Терминус,Фидес,Юстиция,най–главният от тях Юпитер Оптимус Максимус,цар на боговете
...,и още сандукус богове и богини,ами по–малко от тези голям брой езически толкова страшни за църквата и христиените богове,и за да не плашат сега църковните отци и вярващите безприкословно в Бог Исус и Богородица вярващи християни,ще вземем да ги редуцираме и поразредим малко теци страшни езически богове,че да не стряскат и християните и атеистите,че малко ли им са греховете на душите,че да не се стряскат! 

Почваме ги сега тия многобройни езически богове,тръгнали да плашат христиените,които си имат два идола и то само единият от тях Бог! 

И една превенция:
Тия езически богове са много ревностни и искат да обръщате подробно внимание на значението на имената им и да ги проумеете,защото много ще ви трябват скоро време и да знаете как да ги викате при спешна и постоянна нужда! 
 
МАРС=МАР С=Мария и Иса
АВЕНТИН=ВА ТИЕН=Богиня Диана
ВЕСТА=Богиня Диана и Иса
ВИДУУС=Богиня Диана и Иса
ВУЛКАН=Булкан=Булк=Балк–Българи
ДИАНА=ДИАНА
ДЕВУС=Богиня Диана и Иса
ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСИУС=Диана и Исус
ИНУУС=Иса
МИТРАС=МИТР АС=Матара и Иса
СПЕС=Бог Исус 
ТЕРМИНУС=Матара и Иса
ФИДЕС=Богиня Диана и Иса
ЮСТИСИЯ=
Диана и Исус

Сега теглиме една,по–добре две,черти оттдолу,и да видим какво показва сметката?



Ами точната и прецизна сметка показва,че от част от огромното множество от богове се получиха само два бога,и то богове с главно ББогове!
Българските Богове Господ Бог Отец и Исус и Богинята Майка Диана!

И какво ще правят сега тия Българи само с два Бога,пък италианци,и гърци,и всякакви други племена,си имат армия от богове!

Обаче и каквито и други езически богове да обследваме от останалото езическо божествено множество,те отново и отново ще се трансформират в двата Български Бога–само два Бога,ама най–големите и Всемогъщите,Богове с главно Б !
Само два Бога,ама единствените Богове,защото други Богове с главно Б няма никакви! 
 
ИМА САМО ДВА БОГА=Богиня Мама Диана и Бог Иса

Я набързо цялата тази армия,дето я имат другите племена,да я пленим, трансформираме и редуцираме до поносимо ниво и заведем в наш актив!

ИМАТ СИ АРМИЯ ОТ БОГОВЕ
които са=които са Богиня Мат Мария и Бог Иса

В НАШ АКТИВ СА=Бог Исуш и Бокиня Диана 
 
 







Някой да пожелае нашите само два Бога да бъдат и негови Богове?









Сега лично Българските ни Богове ще разкрият на италианците,на гърците,на евреите,на всички други племена,да знаят кой е върховният бог Юпитер Оптимус Максимус,който Те оставиха през Новата епоха за Цар на всичките други царе,дето все изкарваха генеалогията си от БОЖЕСТВЕНИ–АВГУСТЕЙШИ,и се пишеха едните справедливо богове,а другите мърсуваха и искаха да са и те богове,а хората ги титуловаха с "дяволи" и "изчадия адове"!  
 
ЮПИТЕР ОПТИМУС МАКСИМУС=
Кан (Жрец) Син на Бог Исус и Богиня Матара Диана Ма.Ма.=
Кан(Жрец) Син на Бог Исус и Богиня Диана Матара Мария Магдалена
 

 
Както ви доказваме във всички наши документи,предоставяни ни от Божията канцелария и архив,Боговете Демиурзи,които се явиха на Българите в Тракия преди 2000 години в аватарните си образи на Исус Христос и Мария Магдалена,Те оставиха за свой наместник на земята Първородния си син Павел,който даде началото на Новоепохалната генерация Дуло,захерметезирана като Павел=Плаве=Флаве=Флавий, който бе всички Български императори на Свещената Българска империя, фалшифицирани като "римски" императори и "Римска" империя,начиная от Тит Флавий Веспасиан и до Диоклициан включително,и който в качеството си и статута на Цар Авитохол (33 г–333 г) и на Първожрец и Император,завладя с Любов и Божествена свръхестественоа феноменика всички племена и страни на света и образува Свещената Българска империя на Любовта,Братството и Мира,изградена с феноменна свръхтехнологична висока духовна и материална култура и цивилизация,недостижими и необясними и досега от официалната материалистична атеистическа наука!
След 333 година Павел премина в Светейшо транспространствено служение,като Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество,управляващо световете и държащо личната съдба на всички експериментални екземпляри и образци,наблюдавани стриктно нон–стоп,наречени "хора"!   
 
Ето и защо са Божествени и Августейши новоепохалните потомци на Боговете от Павел:

БОЖЕСТВЕНИ от=от Бог Исуж и Богиня Диана
АВГУСТЕЙШИ от=от Богиня Диана и Исуш
АВГУСТЕЙШИ от=Ган (Кан,Жреци) от Богиня Диана и Исуш
АВГУСТЕЙШИ от=Ган (Жреци) от ВЕШИСТЕНА=Ган (Кан,Жреци) от БЕЗИСТЕНА
Жреческата каста от Първосвещения ланетарен Божи храм Безистена в Ямбол,от която са всички Августейши Императори и Първожреци  
 
 


Та ето след показния урок по висша Августейша Божествена генеалогия,какво означава опростачената първосигнална етимоложка хватка като "Аі piedi del monte",което Българските лингва–майстори и магьосници обяснявали на невежите,че значело  "В подножието на планината" за името на Пиемонт :
 
Аі piedi del monte=Богиня Диана Мат Дуло
Богиня Диана,Майката на Българския жречески род Дуло 
 
Аі piedi del montе=Дуло от Богиня Мат Диана
Българските жреци от рода Дело на Богиня Диана,Великата Богиня Майка


По време на Втората световна война Умберто Еко и майка му Джована живеят в малко планинско село. След войната учи средновековна философия и литература в Торинския университет и през 1954 се дипломира с работа върху Тома Аквински.

ДЖОВАНА=Богиня Диана и Ежуа

ТОРИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ=УНИВЕРСИТЕТ на Иса от Тракия

ТОРИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ=
Друиди на Бог Исус от Тракия=Друиди на Бог Кристос

Ето разсекретените документи и на поредния Български Посветен:

ТОМА АКВИНСКИ=Кан (Жрец) на Богиня Майка Диана


През следващите години Умберто Еко работи като културен редактор в RAI, където се сприятелява с група авангардни художници, музиканти и писатели. През 1956 публикува първата си книга „Il Problema Estetico di San Tommaso“,разширение на докторската му дисертация 
 
Разсекретеното светейшо досие на свети Томмасо ще ни документира неговия Български жречески Божествен произход,който следва и от факта,че светците са всички до един от Българския жречески род Дуло и потомци на Исус и Мария Магдалена
 
ТОММАСО=Ма.Ма Диана и Иса=Диана Мария Магдалена и Иса 

ДИСЕРТАЦИЯ от=ДИСЕРТАТСИЯ от=от
Друиди на Исус и Диана

Казахме,че Еко е италиански писател, философ-семиотик и медиевист,най-известен със своите романи и есета. 

ПИСАТЕЛ=Дуло от Бог Иса

РОМАНИ=Мария

ЕСЕ=Иса

МЕДИЕВИСТ=Богиня Мат Диана и Иса

СЕМИОТИКА=
Иса и Майка Диана 


"Семиотиката поначало е дисциплина, която изследва всичко, което може да бъде използвано,за да се лъже"–казва Еко,за да ни каже на Посветените,че чрез семиотиката може да се върши конспиративна комуникация за Българските Богове, кодирани в терминологията и стилистиката на семиотиката 
 
Умберто Еко прави опит за сближаване на семиотиката с днешните когнитивни науки. 

Когнитивната наука може накратко да се дефинира като изучаването на природата на интелигентността.
Тя взима от множество емпирични дисциплини, включително психология, философия, невронаука, езикознание, антропология, компютърни науки, социология и биология. Терминът "когнитивна наука" е измислен от Кристофър Лонгет-Хигинс през 1973 при изследванията му върху изкуствения интелект.  
 

Защо науката за изучаване на природата на интелигентността,се нарича така,ще ни покаже безспорно дешифровката на наименованието на тази наука:

КОГНИТИВНА НАУКА=КО ГНИ ТИВНА НАУКА=НАУКА за Кан (Жреци) от Гена на Богиня Диана
гените на Жреците от родословието на Българските Богове,единствените приносители на феноменните характеристики и интелигентност на Боговете,документи за което предоставяме в постинга ни 

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ФЕНОМЕННИ ИЗВИСЕНИ ХОРА НА СВЕТА!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ФАЛШИФИКАТОРИ НА ИСТОРИЯТА НИ
bezistena.blog.bg/history/2014/06/12/bylgarite-sa-nai-inteligentnite-i-fenomenni-izviseni-hora-na.1272590



КРИСТОФЪР ЛОНГЕТ ХИГИНС=Хан (Кан,Жрец) от Гена на Диана и Исус Българина от Тракия 
 
Ето и автентичният документ,указващ кои са взели участие при имплантирането на изкуствения интелект сред тракийските племена,които са синтетичните биороботи–андроиди,произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,с които ви запознахме в постингите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965



Ще ви демонстрираме изобретателния и шифровъчен  гений на Умберто Еко,като разсекретим само заглавията на някои от основните му произведения,които са натъпкани със засекретена сакрална информация в иносказателен кодиран и дори в прав текст за Исус и Мария Магдалена и Тяхното родословие от феноменни Българи,разпръснати и имплантирани във всички области на живота из всички народи по света!

ДЕМОНСТРАЦИЯ от=от Диана Матара и Исус


Романи: 
 
РОМАН=Мария 



Il nome della rosa 
Името на розата

NOME DELLA ROSA=Мадара и Иса Ел (Змей)
NOME DELLA ROSA=Дуло от Мария и Иса
 

Il pendolo di Foucault 
Махалото на Фуко

PENDOLO DI FOUCAULT=Балките (Българи) от Дуло на Богиня Диана

L"isola del giorno prima
Островът от предишния ден

ISOLA DEL GIORNO PRIMA=Дуло от Жар Иса Ел и Богиня Мадара


La misteriosa fiamma della regina Loana 
Тайнственият пламък на кралица Лоана

MISTERIOSA FLAMMA DELLA REGINA LOANA=
REGINA LOANA (Кралица Лоана) е от Дуло на Матара и Исус от Ямбол


Il cimitero di Praga
Пражкото гробище

CIMITERO DI PRAGA=
Иша и Матара Диана са Барги–
Исус и Майка Диана са Българи!



Numero zero 
 
NUMERO ZERO=Зар Мария=Цар Мария=Царица Мария=Царе от Мария 



Семиотика и есеистика 
 


Diario minimo 

DIARIO MINIMO=Мад Мария


Apocalittici e integrati (Апокалипсисът е отложен) 
 
APOCALITTICI E INTEGRATI=Българи,Кан (Жреци) на Тати Ешуа и Диана–Апокалипсисът е отложен от Българите,жреците на Бог Отец Исус и Майка Богиня Диана


Mouse or Rat?  
 
MOUSE OR RAT=Мария и Иса от Раят
Мария Магдалена и Исус от Раят,който е България


Storia della bellezza

STORIA DELLA BELEZZA=STORIA (историята) на Дуло от Бог Изуз Ел (Змей) 

STORIA DELLA BELEZZA=Дуло от Бог Изуз Ел (Змей) от Одриси 



A passo di gambero.Връща ли се часовникът назад? 
 
A PASSO DI GAMBERO=Бог Исус и Богиня Мадара
отговорът на въпроса "Връща ли се часовникът назад?" е,че Българските Богове го връщат назад,за да започне след това бързият му ход напред начисто

Storia della bruttezza 

STORIA DELLA BRUTTEZZA=STORIA (историята) на Дуло от Братя от Изуз 
STORIA DELLA BRUTTEZZA=
Дуло от Братя Отриси от Изуз 

The Infinity of Lists 

INFINITY OF LISTS=
Дуло от Богиня Диана и Бог Исус 


Storia delle terre e dei luoghi leggendari
История на легендарните места и земи

ИСТОРИЯ НА ЛЕГЕНДАРНИТЕ МЕСТА И ЗЕМИ=ИСТОРИЯ НА ЛЕГЕНДАРНИТЕ
Исуз и Мама Диана 

И една книжка от Умберто Еко уж за деца,пък и големите едва сега научават какво пише със симпатично мастило в нея!

La storia de „I promessi sposi"История за годениците

Краткият сакрален етимоложки лингва анализ на израза за годеници ни подава конкретната информация за директното височайшо участие в строежа на израза на Българските Богове,където promessi означава обещаниsposi е женен,младоженец  

PROMESSI=Бог Исус и Мария
Исус и Мария,обещали ни да се явят в Последното време за Съдния ден

ОБЕЩАНИ=ОБЕЩАНИЕ=ОБЕШТАНИ=Богиня Диана и Ешуа 

Вижте кой е бил младоженецът преди 2000 години по време на сватбата в двореца и Първосвещен храм Безистена в Ямбол,изобразена и документирана от Леонардо на прословутата му картина Тайната вечеря :

SPOSI (младоженец)=PO SIS=Бог Исус 
 
Голяма работа са нашите посветени Предци–шифровчици и съставители на прекрасния Български лингва продукт,наречен от тях италиански език и съставен от Свещения Български език чрез Свещения шифър,нали!  
Поклон пред Дедите ни–култиватори и цивилизатори на всички тракийски племена по света!
Поклон пред Българина Умберто Еко,вече увековечен и обезсмъртен със светейши сан! 
 
УВЕКОВЕЧЕН=УВЕКОВЕТШЕН=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Ешуа

ОБЕЗСМЪРТЕН от=от
Богиня Матара и Исуз

И защото се знае,че Посветеният Българин Умберто Еко е фрамасон,ще легализираме реабелитираме и страшното понатие фрамасон,като трансформираме негативната му енергетика чрез сакралната му етимология: 
 
ФРАМАСОН=Бог Иса и Мария

А Умберто Еко е висш фрамасон,защото е син,потомък на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,видно от разсекретеното му досие:

ВИСШ ФРАМАСОН=Син на Бог Исуш и Богиня Мария  
 

екип на bezistena и току–що трансформиралият се в статута си на Светец и встъпващ в длъжността си на Ръководител на небесния отдел "Българска езотерика и конспирация" Умберто Еко 


 
ИСД
 с Любов!



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
22.02.2016 13:14
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723146
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!