Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2016 23:56 - Сретение Господне или какви тайни ни разкри фалшивият герой Симеон и Тома неверни!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3321 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 05.02.2016 17:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Пак ще се срещнем след десет години,или след сто...,или след хиляда,или може би след две хиляди години!"–ни информират прорицатели от една формация на СБ от Негово име,и докато се чудим и маем,лутайки се във времево–пространствените измерения и лабиринти без изход,оставили ни в невидение с тези обещания с разтегливи времеви координати,кога ще се срещнем пак с Него,и дали въобще ще се срещнем пак с Него,друг Бард от друга Негова хвърката ципокрила бръмбаро–щурческа жреческа музикална колегия първо ни се извинява и ни успокоява от Негово име със стиха:

Дали аз закъснях или времето бързаше?
,

и веднага след това с продължението му

Дали аз закъснях или всичко бе сън?

ни хвърля в смут,съмнение и крайно отчаяние,дали Той не е бил само сън,илюзия, лъжа и измама,и че никога може би няма да се срещнем с Него или с него!

Пък Той ни бе обещал...



плей листа

1.ФСБ-След десет години
2.Щурците - Среща

ФОРМАЦИЯ СБ=ФОРМАЦИЯ на Иса Бог

ФОРМАЦИЯ СТУДИО БАЛКАНТОН на=
на Кан (Жреци) от Дуло на Бог  Исус и Богиня Матара Диана

ЩУРЦИТЕ=ШТУРТСИТЕ=
Друиди (Жреци) на Диана и Исуш


И преди да почнем да се чудим и маем,ще се срещнем ли с Обещаният ни да се срещнем обезателно пак,или нещо се объркаха нещата,ще разсекретим кои ще ни помагат да се оправим по време на чуденето и маенето:

ЧУДИМ СЕ И МАЕМ с=с Исуш и Диана Ма.Ма.Ма.=с Исус и Диана Мама Мария Магдалена


На 2 и 3 февруари честваме църковно–езическия народен празник Сретение Господне–който според официалната църковна легенда отбелязва всяка година четиридесетия ден след раждането на Исус Христос преди 2000 години.

Сретение се превежда в разговорния ни език като среща.

Информираните и посветените вече знаят,че не Исус,който е Господ Бог Отец Демиурга и Творецът на световете,се е раждал на Бъдни вечер–24 декември в началото на Новата ера,защото няма начин Господ Бог Демиургът сътворил световете,да се е родил преди 2000 години,а в края на 24 и началото на 25 декември–Коледа,33 година от Новата ера,са се родили двамата сина–близнака Павел и Петър на Исус Христос и Мария Магдалена,които са последните новоепохални аватарни проявления на Бог Отец Съ–Творецът и Богинята Майка Диана Съ–Творецът,дали началото на новоепохалната генерация на регенерирания Български Божи потомствен династичен род Дуло. 
 
Знаейки тази фундаментална тайна и истина,за посветеният Българин сега вече ще е лесно да направи връзка между вчерашния/днешния църковен и календарен народен езически празник Сретение Господне и раждането на двете деца на Исус и Мария Магдалена,ползвайки заложения времеви репер и период от 40 дена след Рождество Христово до празника Сретение Господне.

Значи нека сега заедно да потърсим доказатествени факти,аргументи и документи, задължително в засекретена форма,които да ни съобщят познати вече данни и информация за Божиите деца,родени преди 40 дена и малко по–малко от 2000 години, и заради което събитие Посветените Българи–Жреци са съставили това календарно събитие,в което с код и шифър са вложили тази свръхсекретна информация! 

ЗАСЕКРЕТЕНА ФОРМА=
Бог Исуз Трака и Мария=Бог Кристоз и Мария

Херметичната информация няма да я търсим по заключените с девет или колко бяха там катинари и вериги на ватиканските архиви (в които обаче ние си влизаме като в къщи без да питаме и без да се притесняваме от нищо) или на тайните служби на заговорниците срещу Българите,които са нафрашкани със секретна информация за славното минало и история и Божествен статут на Българите,а ще я търсим по най–явните и ачик места пред очите и погледите на всички,и най–вече в Българския народен празничен езически календар,както и в митологията на юдо–византийската гръцка църква,институцията преследвала най–много и яростно тази сакрална Българска информация,и от която освободилата се през 1870 г.от гнета ѝ Българска Преславна и Великомъченическа Православна Църква в невиновност е онаследила внушената ѝ манипулативно анатемна ненавист срещу езичеството–истинската Българска религия,която е ранното християнство и по–точно е езическото учение и познание на Българските Богове Исус и Мария Магдалена и живот по законите на Любовта,Братството и Мира и феноменните практики,които гръцката юдо–фанариотска псевдо–Исусова анти–Българска църковно–инквизиционна институция фалшифицира по време на турското робство и остава в наследство в каноните и догмите и фалшифицираните църковни документи на Българите след учредяването на независимата Българска екзархия през 1870 година.

СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=СЕКРЕТНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за
Исус от Тракия и Богиня Матара=за Кристос и Богиня Матара 

ВАТИКАНСКИ АРХИВИ за=АРХИВИ за Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Иса
архивите и документите за Българите–Жреците на Исус и Мария Магдалена 




Сретение Господне е един от четирите празника,посветени на Божията майка. Съвпада с четиридесетия ден от рождението на Исус Христос,когато Богородица отива в Йерусалимския храм. 


Според неканонично извъневенгелско предание–хереметично послание,след навършване на 40 дни майката на детето принасяла агне в жертва на Бога. 
Света Богородица се подчинила на този закон и донесла своя младенец в Йерусалимския храм.

По това време в Йерусалим живеел благочестивият старец Симеон. От Светия Дух му било обещано, че той няма да види смърт,докато не видят очите му родения от девица.
Когато Света Богородица донесла своя младенец в храма, праведният Симеон го прегърнал и в пророческо вдъхновение извикал "Сега отпускаш твоя раб,владико!". 


Ще подложим на Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме в 

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat- bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 
и всички други документи от блога ни,


възлови моменти от тези митологични документи,за да извлечем от тях  интересуващата ни информация за децата на Исус и Мария Магдалена,за която знаем със сигурност,че се намира обезателно в тия документи!

ВЪЗЛОВИ МОМЕНТИ за=за Бог Иза Ел (Змей) и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена) 
 
Първо да обискираме за секретни документи този съмнителен старец Симеон,който няма никаква работа при една млада майка и да държи в старческите си ръце едно четиридесетдневно бебе,за което се знае че е с царско–Божествен статут!

Има секретни документи,и те задължително са на видно место в описателното обяснение на композицията – старецът Симеон държи дете в ръце!
Ето какво разшифрова декодерът в този фигурален скулптурен документ–видеофайл,преминал през вековете и цензурата:

СТАРЕЦ СИМЕОН ДЪРЖИ ДЕТЕТО В РЪЦЕ=СТАРЕТС СИМЕОН ДЪРЖИ ДЕТЕТО В РЪЦЕ=
ДЪРЖИ ДЕТЕТО
Син на Цар Исус и Богиня Матара Диана–
този документ ни съобщи,че детето,за което се чества този празник,е Синът на Цар Исус и Богинята Матара Диана,която е Мария Магдалена 
 
Следващият документ,на който разчупваме печатите,е съобщението,че 
От Светия Дух му било обещано на Симеон, че той няма да види смърт,докато не видят очите му родения от девица.

Сега ще видим през нашите очи,какво наистина са видели очите на Симеон:

Очите му виждат РОДЕНИЯ ОТ ДЕВИЦА=Очите му виждат РОДЕНИЯ ОТ ДЕВИТСА=
Очите му виждат РОДЕНО Дете на Богиня Диана и Иса   
 
Да преведем и възгласа на измисления персонаж Симеон,главен участник в конспиративните анаграмни кръстословици,който бил казал:

...отпускаш твоя раб,владико!
.

ОТПУСКАШ ТВОЯ РАБ ВЛАДИКО=Павел,Дете на Шар Бок Иса и Богиня Диана
документ,сочещ че Детето младенец не е е Господ Бог Исус,а е Неговото дете    
 
 
Ще разсекретим кодирания документ,скрит в началния ритуален регламент,че

след навършване на 40 дни майката на детето принасяла агне в жертва на Бога,  

като обследваме коя е тази майка,която принасяла агне в жертва на Бог и кое е това дете,заради което се пренася жертвата.

Нека сега заедно наблюдаваме и се наслаждаваме и възхищаваме с преклонение пред шифровъчния гений на Дедите ни,на магическата лингва анаграмна трансформация, демонстрираща ни как това неканонично банкетно–курбанджийско съобщение и мероприятие,отменено изрично по–късно от самият Исус,се пренарежда в сакрална Българска документалистика,разкриваща ни епохалната тайна на Божието аватарно явяване преди 2000 години и зараждането на новоепохалната свещена генерация на Българския жречески род Дуло,състоящ се от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена!   
 
МАЙКАТА НА ДЕТЕТО ПРИНАСЯЛА АГНЕ В ЖЕРТВА НА БОГ=
ДЕТЕТО е на Бокиня Матара Диана и Бог Исуж  Българина 
 
 



Друга модифицирана засекретена иформация откриваме в паралелно описание на тази евангелска апокрифна история в прочувствения и възторжен репортаж 

Сретение Господне - празник на съзряващата душа
sveticarboris.net/index.php

"И когато родителите донесоха младенеца Иисуса,за да извършат обичая по закона,Симеон Го прегърна,благослови Бога и рече:
–Сега отпускаш Твоя раб,Владико,според думата си с миром;защото очите ми видяха спасение ти,що Си приготвил пред лицето на всички народи - светлина за просвета на езичниците и слава на Твоя народ Израиля. 
А Йосиф и майка Му се чудеха на казаното от него. 
И благослови ги Симеон и рече на Мария,майка Му: 
–Ето,Тоя лежи за падане и ставане на мнозина в Израиля и за предмет на противоречия - и на сама тебе меч ще прониже душата, за да се открият мислите на много сърца."


Авторът,искрен вярваш християнин,възкликва спонтанно и възторжено непринудено:

–Колко вълнуваща и красива гледка: стар човек, държащ дете в ръцете си!
И колко странни са неговите думи: "Защото очите ми видяха спасението ти."


И почват едни пространни литературно–художествени философствания и примала по чувствени разсъждения за бебето Исус и мислите дето вълнували стареца Симеон и хората и още много дъвки и джавки за акъла и гимнастика за езика и мехлем за душите:

"Размишлявайки върху тези думи, ние започваме да оценяваме дълбоката същност на това събитие и неговата връзка с нас, с мен, с нашата вяра. Има ли на света нещо по - радостно от срещата с този, когото обичаш? Наистина, да живееш значи да очакваш срещата. Не е ли свръхестественото, очарователно и толкова дълго очакване на Симеон символ на надеждата? Този старец е прекарал целия си живот, очаквайки светлината, която озарява всички, и радостта, която изпълва всичко. И колко неочаквано и красиво е дошла при Симеон дългоочакваната светлина и радост чрез едно дете. Представете си треперещите ръце на стария човек, когато поема в обятията си четиридесетдневния младенец толкова нежно и внимателно; очите, които се взират в малкото създание и се пълнят със славословия: "Сега отпускаш Твоя раб, Владико, според думата Си с миром, защото очите ми видяха, ръцете ми държаха и прегърнаха истинския смисъл на живота ми." 

Симеон е чакал. Той е чакал през целия си живот и със сигурност е размишлявал, молил и вглъбявал в очакването си така, че накрая целият му живот се е превърнал в едно постоянно радостно очакване.

Не е ли време да запитаме себе си:
Какво очаквам аз? За какво ми припомня моето сърце все по-настоятелно? Дали животът ми постепенно се е превърнал в очакване на срещата със същественото? Това са въпросите, които поставя Срещата. В този празник човешкият живот е разкрит като превъзхождаща красота на съзряващата душа, освободена и изчистена от всичко дребно, незначително и случайно. Дори остаряването и смъртта, земната съдба, която всички ние споделяме, са толкова просто и убедително показани като растеж и изкачване към този момент, когато, изпълнен с благодарност, от цялото си сърце казвам: "Нека си замина. Видях Детето, което носи на света толкова много божествена обич. От нищо не се страхувам. Нищо не ми е непознато. Сега всичко е мир, благодарност и любов."

Това е, което носи срещата с Бога. Това е празник на срещата на душата с Любовта, срещата с Онзи, Който ми е дал живот, и сила, за да го превърна в очакване."



Видяхте как от няколко реда на едно телеграфно съобщение,което е предавано по различни начини и е интерпретирано по различни начини,каква хубава и затрогваща и въздействаща проповед се получи–полезва и необходима за духовното укрепване и въздигане на християните и любопитните,но нямаща нищо общо с истината,защото такава случка никога не се е случвала.

Горният каноничен неканоничен евангелски сюжет със Симеон и младенеца е митологичната сюжетна подложка,в която Българските Посветени съчинители и зашифровчици са имплантирали чрез инструментариумът на Свещения шифър секретната информация за детето на Исус и Мария Магдалена,и са запечатали тия документи за нас с червени восъчни печати,които печати сега ни нареждат да разчупваме един по един и вкупом като разсекретените архиви на ЩАЗИ от нахлулите демонстранти в сградата на страшната служба на ГДР.

ПЕЧАТ на=на Богиня Диана и Ешуа

ЧЕРВЕН ВОСЪЧЕН ПЕЧАТ на=ЧЕРВЕН ВОСЪТШЕН ПЕЧАТ на=
ПЕЧАТ на Чар Бог Исуш и Богиня Диана 

 
ЩАЗИ=ШТАЗИ=Диана и Изуш

мракобесническа служба,която съвместно с КГБ и западногерманските и други западни тайни служби преследват перманентно Българите сред тракийското племе джермани чрез такива продадени души като Меркел,която сега използват заговорниците срещу Българите и християнска Европа за поробването и унищожението им чрез ислямистките нашественици. 
 
МРАКОБЕСИЕ срещу=срещу  Кан (Жреци) на Бог Иса и Мария
срещу Българите сред тракийските европейски народи,които са техният саможертвен духовен бунтарски и революционен прогресивен имплант и елит 
 
ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа

елитно тракийско племе,водено и култивирано от Българите,Жреците на Исус и Мария Магдалена,които остават на жертвена служба сред джерманите и имплантират сред тях феноменния Български Божи ген за техен цивилизационен и управленчески елит


 
Ето поредният документ от легендата–"...според думата си с миром ",който гласи както предните документи,че авторът ни съобщава от името на измисленият персонаж Симеон,че става дума в евангелския репортаж за Детето на Исус и Мария Магдалена:
 
СПОРЕД ДУМАТА СИ С МИРОМ=Дете на Богиня Диана Мама Мария и Сар Исус 

Ето какво са видели очите на Симеон в израза "очите ми видяха спасението ти", който израз самите християнски изследователи определят като "странен" и се чудят какво означава!Ето защо е странен и какво означава:

ОЧИТЕ МИ ВИДЯХА СПАСЕНИЕТО ТИ=ОЧИТЕ МИ ВИДЯХА Дете на Бог Исус–
сиреч Симеон ни съобщава,че на този ден–40 дни след раждането от Богородица,се празнува раждането на Детето ѝ от Бог Исус,който е Павел,първородният син–близнак на Исус и Мария Магдалена
 
 
Да видим какво ни съобщава и възклицанието на фалшивия герой Симеон

–Ето,Тоя лежи за падане и ставане на мнозина

от което съобщение се досещаме предварително,че ще ни каже нещо за детето,което лежи пред родителите си Йосиф и Дева Мария–Богородица. 
 
ЕТО ТОЯ ЛЕЖИ ЗА ПАДАНЕ И СТАВАНЕ НА МНОЗИНА=
ЛЕЖИ Дете,Син на Богиня Мат Диана и Бог Изуз 

 

Сега ще сменим и простосмъртния статут на неглежирания Йосиф–измисленият гротесков 85 и повече годишен "баща" на Исус,който Исус знаем,че е Господ Бог Отец Творецът и Демиург,Безначален и Безкраен,и на опозорилата се пред комшиите Мария,невярващи на "непорочното" ѝ зачатие и подиграващи се на рогата на дъртия Йосиф,според както ни будалкаше досега мелодраматичната библейска измислица за "раждането" на Исус Христос преди 2000 години,завряла ни сред изпражненията на животните в яхъра,за да търсиме раждането на Извечният и Безначалният Демиург, създал световете в безначалното начало на безкрая!

Ето го кой е Йосиф, " бащата " на Исус Христос:

ЙОСИФ=ЙОСИПХ=ИСИ ПОХ=Иса Бох=Бог Иса
самият Господ Бог Отец Исус,Творецът–Демиург 

Нашите кодировчици и съставители на евангелските документи са вложили още данни в паспорта на Йосиф,които го легитимират като 

ЙОСИФ ОБРУЧНИК=ФОК СИЧ БИР=Бок Исуш Вер (Змей)
Родоначалникът на Българската рептилска–змейска династия Дуло,титулована с херметичната хералдическа календарна животинска символика Змей и всичките му 12 рептилски синонима в Българския език

Мария си е Мария,обаче фамилията ѝ е Магдалена,Макдалена,което име–титул означава Майка на Дуло,Родоначалник на Дуло:

МАГДАЛЕНА=МАКДАЛЕНА=МАК НА ДЕЛ=Майка на Дуло 

МАРИЯ МАГДАЛЕНА=МАРИЯ
Майка на Дуло


Толкова красивото и невинно–чисто пленително име на "майката" на Исус–Дева Мария,ни води във безначалното начало на безкрая по времето на Сътворението, където Богинята Матара,Богиня Диана Мария,която е Дева Мария,заедно с Любимият ѝ Бог Отец Исус Творецът баят с вълшебното Българско слово на атомите и на молекулите и на алхимичните суровини и амалгами и сътворяват световете,за да заченат и родят след това и децата си от глава 1 от Битие на Светото писание!  

ДЕВА МАРИЯ=Диана Богиня Мария=Богиня Диана Мария

ДЕВА МАРИЯ=Богиня Мадара 

 

Свещеното име на Богиня Диана Мария–Богородица,ни носи висшият титулен комплекс на Богинята:


БОГОРОДИЦА=
БОГ ЦАР ДИО=Богиня Цар Диана=Цар(Царица) Богиня Диана



В същия неканоничен каноничен документ четем,че детето Исус е предмет на противоречия,което прорицание през вековете ще се реализира във висша степен като основен сюжет на двехиляди годишната епична драматизация " Исус,Българите и човешката цивилизация ",но конкретно в случая ни носи информация кое е всъщност детето Исус,или детето на Исус:

ДЕТЕТО ИСУС Е ПРЕДМЕТ НА ПРОТИВОРЕЧИЯ=
ДЕТЕТО ИСУС е Дете на Богиня Мария и Бог Ешуа Вер (Змей) от Дардания

където Дардания е древно географско и историческо име на голяма територия на България на Балканите 
 
 
Прорицанието,че чрез това дете на Мария ще се открият мислите на много сърца,ни съобщава,че от това дете–детето на Исус и Мария Магдалена,ще се родят много сърца на Божии потомци от Дуло:

ЩЕ СЕ ОТКРИЯТ МИСЛИТЕ НА МНОГО СЪРЦА=
МНОГО СЪРЦА на
Кан (Жреци) от Дуло от Сина на Исуш и Матара Диана
съобщение,че това новородено дете е Първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена,който е Цар Авитохол (33–333 г),който е родоначалник на всички Български императори от Флавиите,фалшифицирани като "римски"императори,който е всички императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително,който основава Свещената Българска империя по целия свят и хвърля Божието генетично семе сред всички племена и народи за техен Духовен,интелектуален и управленчески жречески имплант и елит,който от 333 г.сл.Хр. преминава в транспространствено служение като Свети Павел и–Шеф на небесното светейшество и Надзорник на посятото Божие семе и родените от него много Български жречески сърца по целия свят,които сега той буди чрез нашия общ екип.

Планетарната генно–инженерна сеяческа мисия на Божият син Павел се документира и допълва и от съобщението за пронизана от меч душа,което в превод ни съобщава за родените и мултиплицирани души от потомството на Исус и Мария Магдалена:

ПРОНИЗАНА ОТ МЕЧ ДУША=ПРОНИЗАНА ОТ МЕТШ ДУША=
ДУША/И от Дете на Бог Изуш и Мария
 
 
Християнските апологети обобщават този неканоничен евангелски сюжет,като дефинират,че с горните прорицания фалшивият герой Симеон фактически осмисля целия бъдещ живот на Исус: въпреки че дава на човечеството един нов закон - закона на любовта,учението му става предмет на много спорове и противоречия–с което и ние сме съгласни,но освен съгласието нашата основна работа е да разсекретяваме Божията трансепохална поща,което правим пак:
 
ДЕТЕТО ИСУС ДАВА НОВ ЗАКОН НА ЛЮБОВТА=
Павел,ДЕТЕТО НА ИСУС ДАВА
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иза–

защото ЛЮБОВ=Павел и ПАВЕЛ=Любов


За да спазим календарната традиция за честване на празника,който се отбелязва на 2 и 3 февруари,ще пуснем поста до този му вид и ще продължим в режим на редакционни добавки на нови разсекретени документи

В ТОЗИ МУ ВИД=Бог Иза и Богиня Мат Диана 

ЩЕ ПУСНЕМ=ШТЕ ПУСНЕМ=
Исуш и Богиня Мат


следете нашите допълнения по целия обем на поста



Накрая на нашето обследване на църковната християнска псевдо–Исусова традиция,ще разсекретим и името на празника Сретение Господне,за да локализираме истинските Библейски параметри на Първоначалието и постоянното местообитение на Боговете–Демиурзи.
Първо разсекретяваме висшият владетелски титул Господ,за да покажем неговия синкретичен образ и формат:

ГОСПОД=ПОГ Д ОС=Богиня Диана и Иса
Богиня Диана и Исус,Богът Отец–Творец,които са двамата Демиурзи,сътворили всичко и властващи над всичко,Властелините и Господарите на световете!

СРЕТЕНИЕ=Рода на Иса=Раят на Иса=Насарет=Отриси

СРЕТЕНИЕ ГОСПОДНЕ=Раят на Богиня Диана и Исус

СРЕТЕНИЕ ГОСПОДНЕ=
Отриси на Богиня Диана и Иса



Че Раят на Земята е в България и в Тракия засичаме и по други независими източници:


ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана 

МЕСТООБИТАНИЕ на=на
Иса и Богиня Мат Диана

 



В България Църквата чества Сретение Господне,а народът празнува Петльовден.
Старите Българи наричат празника и Зимна Богородица или Вълча Богородица.
Разшифровани,тия имена ни съобщават още сакрална информация за епохалното събитие,засекретено и архивирано в празника–раждането на Божието новоепохално потомство:

ПЕТЛЬОВДЕН=Бог и Богиня Дуло
родоначалниците на Дуло 
 
ЗИМНА БОГОРОДИЦА=Деца на Бог Иза и Мария 

ВЪЛЧА БОГОРОДИЦА=ВЪЛТША БОГОРОДИЦА=
Деца на Богиня Диана и Ешуа 
 

Ето няколко секретни документи от празника,които изваждаме от толкова мразения от юдо–византийската гръцка псевдо–Исусова религия и още повече от протестантсвото, езически суеверен архив на Българските фолклорни традиции,в които е скрита необятна информационна планина от забранената истинска история и родова памет на Българския Божи народ,кодирана чрез Свещения шифър!  

Разгъваме свития на руло документ на празничната езическа трапеза и наред с вкусната ритуална гощавка разсекретяваме гастрономическите послания в ястията:
 
Приготвя се петел сварен цял или сготвен с булгур на яхния.Зелникът се прави от булгур и сирене.Хората пият подсладено “греяно” вино и ядат вкусни тиганици. 
 
ПЕТЕЛ СГОТВЕН С БУЛГУР НА ЯХНИЯ=
Хан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Бог Исус Булгарина

известие за раждането на Божият син,жрец от рода Дуло
и негов новоепохален основоположник  
 
ЗЕЛНИК ОТ БУЛГУР И СИРЕН=Кан (Жрец) Зар от Дуло на Иза Булгурина
така ви се изяснява защо този култов популярен продукт носи името булгур и участва в много ритуални мероприятия и обреди–за да се документира в код Българския произход на Субектите–Богове,на Обектите на честванията –Боговете,и на основните оператори на тия духовни мероприятия–Българските жреци–духовници 
 
ПИЯТ ПОДСЛАДЕНО ГРЕЯНО ВИНО в чест на=в чест на Дете на Богиня Диана и Бог Иса Българина 
 

Тиганиците са за наяждане и за съхраняване на информацията,че се празнува 40 дни от раждането на родоначалника на новоепохалната жреческа Божия генерация–синът на Исус и Мария Магдалена–Павел! 

ВКУСНИ ТИГАНИЦИ=Кан (Жрец) от Гена на Исус и Богиня Диана

А думата наяждане е за да се знае когато му дойде времето,че наяждане в духовно и материалн оотношение може да има само с познанието на титулярите и прототипите на думата:

НАЯЖДАНЕ от/с=от/с ЕЖ ДЯНА=от/с Ежуа и Диана

През този ден е строго забранено да се работи под страх от поверието,че денят е черен и ще се зачерни къщата!
Благодарение на на тази страхова суеверна фаза ,която много често се подбужда и активира чрез демонстративни емблематични поучителни и възпитателни наказателни операции и акции Отгоре връз неспазващите правилата,се съхранява и пренася през изпитанията и вековете информацията на Божиите деца: 
 
ДА НЕ СЕ РАБОТИ=Братя от Диана и Иса

СТРОГО ЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ...=
Богиня Диана и Зар Исус от Трагия 
 
Етнолозите отбелязват,че празникът се чества главно в източно–Българската етническа територия.Нали се сещате защо?
Защото в тази територия са се случили тия епохални събития.
Територията на царството на Отрисите,дало името си в един от вариантите на имената на празника.
Столицата на Отриското царство е Ямбол.
Сътворенческият родилен дом и Първосвещен Божи храм е Безистена,където се раждат двете деца–близнака на Исус и Мария Магдалена през 33 година.
Павел се ражда на Бъдни вечер–24 декември,малко преди полунощ,а Петър–малко след това в началото на 25 декември,Коледа.
Преизобилна информация за това епохално събитие сме ви предоставили в нашите пространни статии на адрес в търсачката на Гугъл " безистена и раждане децата на исус", "безистена и децата на Исус","безистена и Павел",както и на долния директен активен адрес за трите бика в Ямбол : скулптурната група–послание за децата на Исус и Мария Магдалена :
bezistena.blog.bg/history/2015/03/01/martenicata-sekreten-dokument-ot-akashi-za-svetovnoto-civili.1342440 


 екип на bezistena и Свети Павел и антураж от Светии,негови потомци
 

Ще използваме БМВ–то ни за един кратък курс през времето във времето,за да се  върнем малко назад и направим една технологична комуникационна хватка,като прехвърлим една коментарна кореспонденция от коментарния блок на постинга в титулярното му работно пространство


2. tomaneverni 
01:23 

Прекрасен постинг !
Само искам да ми отговориш на един логичен въпрос–защо Сретение Господне се празнува в два последователни дни 2 и 3 февруари?



3. bezistena 
01:39

Прекрасен логичен въпрос на прекрасния постинг!
Хайде кажи ти,защо Сретение Господне се празнува в двата последователни дни 2 и 3 февруари?



4. tomaneverni 
02:21

Моя отговор е следният:
Както знаем от всички ваши постинги и по конкретно в този," Павел се е родил на 24 декември – Бъдни вечер малко преди в полунощ,а Петър в ранните часове на 25 декември  – Коледа ".
Щом децата са две и са родени в два последователни дни,то и представянето им пред Бог ще бъде в два последователни дни – Павел на 2 февруари,а Петър на 3 февруари.
Никъде църквата не обяснява обосновано защо се прави представянето в два поредни дни,след като според приетия канон детето е едно.Но те няма и как да го обяснят, защото ще издадат тайната,която вече повече от 10 века сами цензурират.
Поздрави за разшифровките със Свещенния шифър,които дават много точен отговор на всички въпроси.



5. bezistena 
03:02


Чудесно,инж.Дунчева!
Прекрасен логически отговор–бетон ярме,както му викаме в покера,и безапелационен документ,осветяващ тайната на празника Сретение Господне!

БЕЗАПЕЛАЦИОННИ ДОКУМЕНТИ на=БЕЗАПЕЛАТСИОННИ ДОКУМЕНТИ на=
на
Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуз и Богиня Мат Диана

БЕТОН ЯРМЕ=
Богиня Диана Мария=Богиня Матара
най–здравата и издръжлива железо–бетонна конструкция!

Радвам се лично аз,че хората от другите служби на екипа ни се включвате все по–успешно извън периметъра на дейността ви!

Дерзай!

ДЕРЗАЙ=Зар Диана – Цар/Царица Диана

Не би могло да бъде и друго яче,щом си любимата ми съпруга!

Нашата кореспонденция от една ръка разстояние през дистанцията на сателита и вълните на Интернета заслужава да влезе в работното пространство на постинга!


В допълнение на тази кореспонденция ще разсекретим няколко категорийни тайни и понятия от нашата тематика.

НАША ТЕМАТИКА СА=Кан (Жреци) на Исуш и Мот Диана


1.Кое е нашето БМВ,с което се придвижваме през времето и не толкова през разстоянията този път,с което и друг път сме ви возили с нас: 

БМВ=БЕЗМОТОРНА МАШИНА НА ВРЕМЕТО=МАШИНА на Бог Иза и Богиня Диана Мат Мария
 
 
2.Ето и документът,който разсекретяваме с и във връзка с неоценимата помощ на tomaneverni за разкриване на тайната на синкретизирания празник Сретение Господне,в който пише защо Рождество се празнува също в синкретизиран сдвоен формат от двата дни–Бъдни вечер и Коледа 
 
БЪДНИ ВЕЧЕР КОЛЕДА=БЪДНИ ВЕТШЕР КОЛЕДА=
Кан (Жреци) от Дуло,Братя от Богиня Диана и Ешуа–

разсекретеният документ е кръщелното свидетелство на двете деца на Исус и Мария Магдалена,двамата близнаци Павел и Петър,родени съответно Павел в 23:50 часа на 24 декември–Бъдни вечер през 33 година сл.Хр.,и Петър в 00:05 часа на 25 декември–Коледа,който документ удостоверява за раждането на двете деца на Боговете Демиурзи,които Жреци от династичния род Дуло на Исус и Мария Магдалена полагат началото на новоепохалната новозаветна генерация на Българския Божи род Дуло 
 
Ето от кои е новоепохалната новозаветна генерация на Дуло:

НОВОЗАВЕТНА ГЕНЕРАЦИЯ от=НОВОЗАВЕТНА ГЕНЕРАТСИЯ от=
от Богиня Диана и Бог Исуз от Трагия=от Богиня Диана и Бог Г/Христоз

НОВОЕПОХАЛНА ГЕНЕРАЦИЯ от=НОВОЕПОХАЛНА ГЕНЕРАТСИЯ от=
от Гена на Богиня Диана и Иса Бълхарина

Сега разсекретяваме и заложените тайни във водораздела между старата и новата ера или епоха–Българската времева индексация ...след Христа :

Първата е лесно откриваемата препратка за времето след Христа,който анонимен безадресен Христа,Христос,изведнъж придобива категорични географски координати,и то не в измислените библейски и навозаветни земи или къде и да е по всевъзможните безбройни места по целия свят,ами придобива точно и само еднозначно и категорично локализираните географски топонимни координати на Тракия!

ХРИСТА=Иса от Тракия

ХРИСТОС=
Исус от Тракия



Защото Исус е от Тракия,затова и херметичната му Българска зашифровка Христос означава Исус от Тракия!

Ето и първата тайна на времевия репер:

СЛЕД ХРИСТА=СЛЕД Иса от Тракия
времето след Явяването на Исус от/във Тракия

Тука се появиха и още няколко важни съпридружителни документа–водораздел,за времето след,анонимни и безадресни и безбройни места,на които веднага разчупваме печатите!
 
ВОДОРАЗДЕЛ=Заре от Дуло на Богиня Диана

границата за времето до управлението на праведните Царе от Дуло на Богиня Диана, Мария Магдалена, (до 518 година,когато Юстин Флавий/Вафил,Пафил,Павел/–началникът на охраната на братовчеда му Анастасий I Флавий,извършва родо–убийствения преврат срещу Българския Първожрец и Император Анастасий I и завзема трона като Юстин I,и България пада под старателно укриваното първо византийско робство) и за времето на управление на нечестивите и изродени царе от Дуло от тогава до сега над всички народи и държави!

ЗА ВРЕМЕТО СЛЕД=СЛЕД Иза и Богиня Диана Мария
за времето след Явяването на Аватарите на Боговете Демиурзи преди 2000 години

ЗА ВРЕМЕТО СЛЕД=Дуло от Исуз и Богиня Диана Мария

Ето и кои бяха анонимни и безадресни досега и вече не са! 

АНОНИМНИ И БЕЗАДРЕСНИ=Исуз и Богиня Диана Мария=Исус и Богиня Мадара
дори и на два адреса на този анонимен безадресен адрес,и на безброй още адреси на безбройни безадресни досега места!

БЕЗБРОЙНИ МЕСТА=Бог Исуз и Богиня Диана Мария 

Втората тайна,заложена във времеразделителната линия ...след Христа, е :

СЛЕД ХРИСТА=Дуло от Христос=Дуло от Исус от Трахия
времето след новоепохалната генерация на Дуло

СЛЕД ХРИСТА=
Дуло от Сина на Иса от Трахия
документ,съобщаващ ни за новата генерация от Божията династия Дуло,чийто родоначалник е синът на Бог Исус–Павел

3.Третият разсекретен емблематичен документ,който се появи в коментарната ни комуникация с любимата ми съпруга,е нейният блогов аватар–tomaneverni.
То Тома неверни всички го знаят кой е,ама сега ще научите кой е наистина!

ТОМА НЕВЕРНИ=ВО МАТЕРИ=Богиня Матара=Богиня Диана Мария
самата Богиня Матара,Богиня Диана Мария,Мария Магдалена,която проектира,продуцира,режисира и ръководи цялата драматизация по аватарното им Явяване с Исус и епичните събития от тогава до сега!

Ще ви просветим с една от Нейните безбройни словесни кръстословици и гатанки,с което тя ни известява за себе си,в случая от прекрасното неканонично езотерично Еванглие на Тома,в което Тя се явява в образа на Тома неверни,кодирана и като Дидимий – Юда Тома .

ДИДИМИЙ=ЙИМИДИД=МИЙД ДИ=Мад Диана

ЮДА ТОМА=
АМОТ АДЮ=МАТ ДАЮ=Мат Диана


Еванглие на Тома
www.taiji-bg.com/articles/christianity/ch2.htm


В притча №13 четем :

Исус отведе Тома настрана, и му каза три думи.
Когато Тома се върна,неговите съдружници го попитаха:
–Какво ти каза Исус? И той отговори:
–Ако ви изявя даже само по една от думите,които той ми каза,
вие ще съберете камъни и ще ги хвърлите срещу мене, 
при което огън ще излезе от камъните,и ще ви изгори !

Има какви ли не упражнения по разкриване на тайната на тия три думи,които Исус е казал на Тома,и в които думи изследователите – езотерици и християнски авторитети, интуитивно и логично усещат,че се крие могъща властелинова сила.
Ето ги думите:

– Богиня Диана Мария !

Ако любимият от това Еванглие ученик на Исус–Тома,който е Мария Магдалена–аватарното проявление на Богиня Диана Мария,каже всяка една от тези три думи, казани от Исус като квалификации за него/нея,учениците няма да повярват в нито една от тези висши Божествени квалификации и характеристики на Тома(за който те отлично са знаели че е жена,защото е била Мария Магдалена),ще ги сметнат за висша проява на Богохулство и конщунство от Тома,и във фанатично невежие и ярост ще започнат да хвърлят камъни,хули и линчуване връз него/нея.
Обаче тъй като всяка дума от трите–Богиня,Диана,Мария,са с действителен Божествен статут на истинската им приносителка–Богинята Диана Мария,Богиня Матара,то тогава всяко посегателство връз Богинята,връз Диана или срещу Мария,ще бъде с ужасяващи наказателни / изгарящи последици за тях! 
 
4.Тази категорийна тайна,вложена в касапско–гастрономическия сертификат на емблематичния народен езически празник Коледа–на Коледа се коли жертвена свиня, ще ви разкрие сакралната информация,която ни съобщава за раждането на Божиите деца и в частност на Първородният син Павел,наследник на Божиите жречески и властови първенства и регалии

КОЛИ СЕ ЖЕРТВЕНА СВИНЯ=Деса на Богиня Диана и Исуж Бълкарина 

КОЛИ СЕ ЖЕРТВЕНА СВИНЯ=Павел Сина на Бог Исуж Трака

НА КОЛЕДА СЕ КОЛИ ЖЕРТВЕНА СВИНЯ=
Кан (Жреци) от Дуло,Деса на Богиня Диана и Исуж Бълкарина

НА КОЛЕДА СЕ КОЛИ ЖЕРТВЕНА СВИНЯ=
Кан (Жрец) от Дуло,Павел,Сина на Бог Исуж Трака 
 
Ето и следващият категориен и емблематичен лингва документ,който дойде по окултната транспространствена поща,и който е положен в самата дума емблематичен:

ЕМБЛЕМАТИЧНИ=ЕМБЛЕМАТИТШНИ=ЕМБЕЛ МАТИ ТИ ИШ=
Ямбол на Мат Диана и Ешуа=Мат Диана и Ешуа от Ямбол  
 
ЕМБЛЕМА=ЕМБЕЛ МА=МА ЕМБЕЛ=Ма от Ямбол–
Богинята Ма,Богинята Майка от Ямбол,толкова популярна от кръстословиците като малоазиатската Богиня Ма,богиня на плодородието,на изобилието,на новото начало.


екип на bezistena и Свети Павел и антураж от Светии,негови потомци.
Тома неверни,Майка му на Павел,дойде малко по–късно.


ИСД с Любов!
 



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
04.02.2016 00:01
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. tomaneverni - Прекрасен постинг
05.02.2016 01:23
Само искам да ми отговориш на един логичен въпрос-защо Сретение Господне се празнува в два последователни дни 2 и 3 февруари?
цитирай
3. bezistena - Прекрасен логичен въпрос на пре...
05.02.2016 01:39
Прекрасен логичен въпрос на прекрасния постинг!
Хайде кажи ти,защо Сретение Господне се празнува в двата последователни дни 2 и 3 февруари?
цитирай
4. tomaneverni - Моя отговор е следният:
05.02.2016 02:21
Както знаем от всички ваши постинги и по конкретно в този "Павел се е родил на24 декември-Бъдни вечер в полунощ,а Петър в ранните часове на25 декември -Коледа".
Щом децата са две и са родени в два последователни дни,то и представянето им пред Бог ще бъде в два последователни дни-Павел на 2 февруари,а Петър на 3 февруари.
Никъде църквата не обяснява защо се прави представянето в два поредни дни,след като според приетия канон детето е едно.Но те няма и как да го обяснят,защото ще издадат тайната ,която вече повече от 10 века сами цензурират.
Поздрави за разшифровките със Свещенния шифър ,които дават много точен отговор на всички въпроси.
цитирай
5. bezistena - Чудесно,инж.Дунчева!
05.02.2016 03:02
Прекрасен логически отговор–бетон ярме,както му викаме в покера,и безапелационен документ,осветяващ тайната на празника Сретение Господне!

БЕЗАПЕЛАЦИОННИ ДОКУМЕНТИ на=БЕЗАПЕЛАТСИОННИ ДОКУМЕНТИ на=
на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуз и Богиня Мат Диана

БЕТОН ЯРМЕ=Богиня Диана Мария=Богиня Матара–
най–здравата железо–бетонна конструкция!

Радвам се лично аз,че хората от другите служби на екипа ни се включвате все по–успешно извън периметъра на дейността ви!

Дерзай!

ДЕРЗАЙ=Зар Диана – Цар/Царица Диана

Не би могло да бъде и друго яче,щом си любимата ми съпруга!

Нашата кореспонденция от една ръка разстояние през дистанцията на сателита и вълните на Интернета заслужава да влезе в работното пространство на постинга!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7716376
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44329
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!