Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2016 23:41 - Тракийското,сиреч Българското светилище Скална гъба с ниши край Женда,и новата научна историческа терминология "Български" вместо "тракийски"
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5203 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 19.01.2021 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ще посетим и разкрием тайната на древно – Българската крепост край с. Женда в местността Буюк тепе, наричана още Бешик тепе, както и Асар кая.
Като разшифроваме трите имена на крепостта и другите ѝ съпроводителни документи, ще си изясним скритата картинка и тайната и на това свещено, повтаряме пак изрично – древно – Българско свещено место, за да турим вече кръст на манипулационно наложената терминология от фалшификаторите на Българската археология и история – "тракийска култура и цивилизация", подменяща коварно тънко и фатално истинското име и произход на великата сътворенческа Българска култура и цивилизация. 


https://www.youtube.com/watch?v=31R3CgX6YTI

Христо Косашки   Балканска земя

Заговорниците срещу Българите дефинираха Българската култура и цивилизация на Балканите като тракийска и ни съчиниха азиатския произход и дошляшката теория за идването на някакви измислени безкултурни монголоидни първични праБългари от дива азия на Балканите, за да не посмеем и за миг да допуснем,дори когато след вече няколко десетилетия с безпорни открития на независимите неказионни изследователи доказваме категорично, че Българите сме автохтонно местно население от памтивека (Сътворенческо време), да не посмеем да допуснем дори, че няма никаква митична древна Тракийска култура и цивилизация, въпреки че има безброй доказателства за феноменна материална и духовна култура на Балканите и в Тракия, вече официално доказана като първа за човешката цивилизация, а тази т.нар. "Тракийска цивилизация" е Българска!

Спомнете си как упорито въпреки всички безспорни доказателства, твърдяха и продължават да твърдят и отричат абсурдно всички български анти – Български историци и чуждите им господари – заговорници срещу Българите, че траките са били безписмен народ, а всички ние – истинските Български изследователи, хабим сили, енергия, собствените си оскъдни средства, време, емоции и собствената си  безопасност, да доказваме, че траките са имали писменост!

И ако след десетилетия изтощителна безмислена (на пръв поглед) битка да докажем,че траките са имали писменост, официално кажат: "Е, добре де, имали са траките писменост и кво от тва!" – това да бъде вече апогеят на нашите търсения и то в грешната посока да се отъждествяваме с едно от стотиците нефеноменни синтетични тракийски племена, което ще е вече без никакво значение, защото първо Българите не сме траки, и най – вече защото сроковете, темповете и операцията за окончателното ни затриване като Български етнос ще са вече безвъзвратно напреднали и в крайна фаза,и тези признания, че Българи и траки са тъждествени и траките и Българите имали писменост,не само няма да променят статуквото и положението на Българите в скотобойната държава България,в която Българите сме вкарани вече за изтребление с юдовия пъклен план,но ще го утежнят още повече,скрили и чрез нашите искрени и добронамерени търсения истината за Божественият произход и феноменен статут на Българите!

Цялата тази заблуждаваща операция "траките нямат писменост" и "Българите не/са траки",се прави от заговорниците за да ни въвлекат в грешната посока на нашите търсения и борби–в посоката да доказваме,че Българи и траки сме едно и също,и че траките са имали писменост,което автоматично би довело до признанието и познанието че Българите сме имали писменост,щом и ние сме траки–важно познание,но отново в огромна фалшификация,защото тази ловка манипулация ни отъждествява с траките,за което ние независимите родолюбиви изследователи толкова отчаяно и наивно се борим и тръшкаме и хабим цялата си енергия (което обаче въобще не е напразно,защото така надскачаме огражденията на капана и зандана на историческата фалшификация) ! 

Тракийци сме,ама никакви траки не сме Българите!
 
Тракийци сме,защото живеем първи от всички на планетата Земя в географската и историческата територия Тракия,която е истинският Сътворенчески Земен Рай и Обетована земя,но първичният ни сътворенчески индекс е Българи–истинските Божии генетични деца,богове като Тях–Боговете Исус и Диана от Тракия!

ЗЕМЕН РАЙ=
Иза и Мария

Тия наши твърдения и всички други документи в поста ще разшифроваме с помощта на инструментариумът на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания,

които разшифроваме за вас в тази наша просветителска статия


ТРАКИЙЦИ=ТРАКИЙТСИ=ТРАКИ ИТ СИ=Тракия на Диана и Иса=Диана и Иса от Тракия

Няма никаква Тракийска култура и цивилизация!

Може да се каже "Тракийска",доколкото е дефинирана в рамките на географската локация на Тракия,но основната определяща и класифицираща характеристика е етносният произход на субектите,авторите и творците на тази цивилизация,който са Българите! 
Ние ви затрупваме с неопровержими автентични документи,че тракийските племена нямат никаква духовна и материална култура,защото те нямат Божествените феноменни интелектуални свойства да творят и градят култура.

Творците и авторите на култура и цивилизация са Българите,които не са етнос,а са Божията потомствена първородна генетична феноменна каста,родени според документа за акта за раждането им от глава 1 на Битие от Светото писание от постингите ни  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965  


Тракийските племена са синтетичните изкуствени генно–инжерни био–продукти,био–роботи,произведени по техниката и алхимичната и метафизична технология и рецепти на глава 2 от Битие,в които не е заложен генно Божественият феноменен интелект,който единствено е способен да твори култура и цивилизация.

Произведените в Тракия–Сътворенческата Райска експериментална лаборатория и производствена и развойна база,стотици тракийски племена,които са продукцията на Българските Богове и техните асистенти и подизпълнители на Божия проект–Българите, са разселвани по целия свят от Духовните им водачи и обгрижвачи–Българските жреци,буквално като стадо овце,умеещи само да хрупат трева и се възпроизвеждат инстинктивно,зависими изцяло от волята,благоволението и грижите на пастиря им.

ПРОДУКЦИЯ от=ПРОДУКТСИЯ от=
РОПОТИ от Кан (Жреци) на Диана и Иса=Роботи от Кан (Жреци) на Диана и Иса

ПРОИЗВОДСТВО на=на РОПОТИ В СОЗ В Д=Роботи на Бог Исуз и Богиня Диана

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА за=БАЗА за Роботи на Бог Исуз и Богиня Диана

ПАСТИР на=на РАПТ ИС=на Роботи на Иса 
ХРУПАТ САМО ТРЕВА=
РОВЕТА БОХМАТАР СА=Роботи на Бохиня Матара и Иса

 Документиран исторически библейски христоматиен пример за този цивилизационен надзор и опекунство на Българските жреци над тракийските племена,е дългият екстремално–ударен културно–цивилизационен експеримент за очовековечаването на израелтяните от тракийското племе евреи,проведен от Българският жрец Мойсей (подробна информация ще намерите с паролата безистена и Мойсей в търсачката на Гугъл),когато всеки негов рутинен феноменен жречески акт,операция и мероприятие, са възприемани и историографирани в племенната им памет като необясними свръхчудеса и вълшебства,немислими и непостижими за израелтяните!
 
Тези описани събития са се състояли още повече в много напреднал стадий на развитие на  цивилизационните програма и процеси на очовековечаване на това тракийско племе,когато вече в продължение на хиляди години и векове  върху него Българските му духовни водачи и генно–инженери са извършвали продължителни генни операции по насаждане на Български феноменен интелектуален имплант по естествен генетичен път и грижовно направляване на тези процеси.

Затова ние въвеждаме със санкцията на Боговете ни новите термини и фундаментални правила в тематиката Българи–Траки,при изследването на Българската история,които са истинските:
 
* Българите не са траки и траките не са Българи,а параметрите и характеристиките на Българи и траки са документирани по горните два постинга за нашествието на Извънземните

* Българите са феноменните майстори–алхимици и метафици,производители на тракийските синтетични биороботи,впоследствие техни Духовни водачи,надзорници и обгрижвачи,култиватори и цивилизатори и интелектуален техен имплант.

* Няма тракйски език
има Български сътворенчески език,от който са производни всички други човешки езици, дадени на тракийските племена за тяхно културно развитие и очовековечаване. 

* Няма тракийска писменост
има Българска жреческа писменост,диференцирана и преекспонирана за всички човешки писмености по технологията и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език върху Матрицата от Божиите имена,титули и характеристики,и раздадени тези писмености както за ползване от всички тракийски племена,заселили целия свят,така и да бъдат непробиваеми неизтриваеми непреходни трезори–съкровищници за съхранение и пренос на засекретената Свещена Българска история и информация,която сега по обратен път ръзсекретяваме с помощта на същият този кодиращ Свещен шифър!

* Няма никаква тракийска духовна култура!
Абсолютно прави са историците–антиБългари и заговорници срещу нас,които твърдят упорито,че траките са били бездуховни и безкултурни племена!
Траките наистина са били бездуховни и безкултурни племена навремето,защото духовни и културни са били само Българите–жреческата аристократична каста на всички тракийски племена,които единствено са можели да творят и градят духовност и култура!
Твърдението на учените,че тракийските племена са били бездуховни и безкултурни е абсолютно верно и важи с пълна сила за началния етап на култивирането на всички тракийски племена без изключение,и в най–голяма степен за емблематичните тракийски племена,върху които Българските жреци са полагали най–големи усилия и грижи с Любов да ги очовековечават–евреи,(състоящи се от израелтяни и юдеи), гърци(юдеи=данаи) и тюрки,като за жалост резултатите за тия три тракийски племена не са много добри в сравнение с култивирането на другите синтетични тракийски племена !

Затова пак казваме и подчертаваме:


Няма абсолютно никаква тракийска духовна култура–има само Българска духовна култура,творена от Българските феноменни жреци в Тракия за тракийските племена!

 
Отчаяната съпротива на българските анти–Български учени да отричат и да не признават висшата духовна и материална култура в Тракия,визирайки тракийските племена като субекти на тази култура,както и да продължават абсурдно да твърдят,че Българите сме диви безкултурни азиатски монголоидни племена дошляци–навлеци на Бълканите през 7 век,е за да не се допусне познанието,в което ви просвещаваме–а именно,че Българите сме първичното автохтонно население на Тракия и ние сме Божествената феноменна каста,носители на цялата духовна и материална култура и цивилизация за тракийски племена,които са Български генно–инженерен синтетичен продукт,с който Българите са заселили цялата планета и са ги култивирали и обгрижвали на место от тогава до сега чрез Българският жречески елит,саможертвено имплантиран във всяко тракийско племе за негов духовен,интелектуален,прогресивен и управленчески елит–комплексна културна цивилицационна база и надстройка,плод на които са всички съвременни народи,култури и цивилизации на Земята!!

* Няма никакви тракийски народни песни и танци
има само Български народни песни и танци,чрез които са обучавани и възпитавани тракийските племена от био–роботи по време на дългохилядолетния трансепохален процес по тяхното очовековечяване и култивиране

*
Няма никакви златни тракийски съкровища!
Има само Български златни съкровища,произведени в Тракия от Българските Жреци!

*
Няма тракийска материална култура!
Всичко построено в материалния свят в Тракия–мегалитно инженерно строителство и сградово строителство,е с индекс Българско и производствен щемпъл и марка произведено от Българи!
Монументалното великанско мегалитно светилищно строителство в Тракия е налице над земята,прикрито като "природни геоложки феномени",а архитектурното сградово храмово и обществено жилищно строителство,е фалшифицирано като "римско" или е унищожено и превърнато в строителни материали и киреч,като е съхранено само останалото скрито под земята,(примерно амфитеатри) което сега нашите Ръководители Отгоре изкарват с ускорени темпове наяве,а ние разсекретяваме строителните му документи,както в този случай:

АМФИТЕАТЪР=
Ф МАТЪР ДИА=Богиня Матара Диана

*
Няма тракийски мегалитни скални светилища и тракийска мегалитна култура–има Български мегалитни скални светилища,построени от Българските жреци инженери–енергетици в Тракия и в концентрична експанзия на мегалитното строителство,започнало от Тракия,разпостранени към целия свят!


*
Няма тракийски жреци и тракийски мистерии
има Български жреци на тракийските племена и Български мистерии.

ТРАКИЙСКИТЕ ЖРЕЦИ са=са Кан (Жреци) и Царе на Исуж на Траките 

МИСТЕРИИ=
Иса и Матара=Иса и Диана Мария

Констатацията,която правят официалните съвременни учени археолози и историци,че  тракийските мистерии,изкуства и култура въобще са присъщи единствено само за аристокрацията на траките,е абсолютно вярна,но непълна и манипулационна,защото крие,че точно тази тракийска аристокрация са Българската жреческа каста и общество,които жреци единствено са авторите и производителите на цялата тракийска материална и духовна култура,която пак повтаряме и подчертаваме изрично–е Българска!

ПРОИЗВОДИТЕЛИ=Братя от Дуло на Бог Иза 

АРИСТОКРАЦИЯ=Царе на Иса от Тракия
АРИСТОКРАЦИЯ=Царе на Траки на Иса 
АРИСТОКРАЦИАЯ на=АРИСТОКРАТСИЯ на=на Исус и Диана от Рая Тракия
АРИСТОКРАЦИЯ на=АРИСТОКРАТСИЯ на=на Траки на Исус и Диана от Рая

ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА на=на Кан (Жреци) на Траки от Ямбол 

тъй като вече сме ви разкрили, че сакралната етимология на думата,понятието и термина ПЛЕМЕ е от Ямбол,защото тука е сътворенческата експериментална лаборатория и производствена база за създаването и производството на всички човешки племена


И така обобщаваме:

Не е съществувала никаква тракийска духовна и материална култура и цивилизация – има Българска духовна и материална култура и цивилизация, с която са изградени и развити всички култури и цивилизации по света, почвайки от Тракия!

 
Няма тракийски...еди какво си, има Канове – Жреци на Исус от Тракия


Ето автентичните документи за това:

ТРАКИЙСКИ=Кан (Жреци) на Иса от Тракия


ТРАКИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса от Тракия

ТРАКИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Траки на Иса

Жреците на траките,които траки са всички човешки племена,създадени в Тракия от Боговете–Демиурзи и чрез Жреците–Българите,разселени и култивирани и цивилизовани по целия свят в дълъг многохилядолетен цивилизационен процес,та до сега.

ШУМЕРСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Исуш и Мария

МЕСОПОТАМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мама Диана

ЕГИПЕТСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса

ИНДИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Диана и Иса

АЗИАТСКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ=ЦИВИЛИЗАЦИИ на Кан (Жреци) на Диана и Исуз (Дионисиуз)

РИМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса и Мария

ГРЪЦКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ГРЪТСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса от Трагия

ИНДИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на
Кан ( Жреци) на Диана и Иса 


Обобщено заключение:

Всички цивилизации по света са цивилизационен продукт на Българската цивилизация!

 
Сещате ли се за още някоя пропусната древна цивилизация на Земята,да разсекретим и нейните документи? 

А, ето – цялата земна цивилизация!

ЦЯЛАТА ЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ТСЯЛАТА ЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=
ЦИВИЛИЗАЦИЯ на
Дуло от Исуз и Мат 

Остана и най – първата, най – древната,сътворенческата – Българската цивилизация !

БЪЛГАРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Българи,Кан (Жреци) на Диана и Иса 

Дори и да напуснем пределите на Майката Земя и потърсим цивилизация на Марс,там отново ще ни посрещнат с отворени обятия Българските Жреци–Светии,радостни и щастливи,че след толкова дълго чакане техните потомци най–после ги откриха!

МАРСИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Мария и Исус

Ей тези истини ги пише във всички откраднати древни Български документи,които заговорниците срущу Българите отмъкнаха от България,унищожиха и скриха,от това най–се плашеха да не научим и се познаем,че сме Божиите генетични потомци с Божествени феноменни способности,и че светът е бил на Българите и пак ще бъде по наследственото ни Бащино и Майчино право и обещаното ни от Тях!

Обаче ние вече познахме,че сме Божиите деца!
Познахме се и въвеждаме в употреба отново вярната терминология за обозначение на тракийската,която е Българската,култура и цивилизация!

Толкова за сега по въпроса за въвеждане на всички научни и обществени и частни разговорни нива на новата научна историческа терминология по отношение на тракийската и Българската цивилизации–ние въвеждаме и създаваме новите правила без да питаме никоя инстанция и без да правим референдуми и псевдо–демократични фалшиви гласувания–защото всичко правим със санкцията на Боговете ни и защото ние–Българите,сме Тяхната легитимна и оторизирана институция с пълен картбланш! 

Ето,скивайте още пребогати комплекси от документи в потвърждение на този ни Божествен статут!

СКИВАЙТЕ=Иса и Бокиня Диана 
Български тарикатски жаргон за подкана да видите Българските Богове,еквивалентен на книжовното ВИЖТЕ! 

ВИЖТЕ=Бог Ежуа и Диана=Богиня Диана и Ежуа

ТАРИКАТСКИ ЖАРГОН=ЖАРГОН на Кан (Жреци) на Диана и Иса от Тракия 

ЖАРГОН на=на
Жаре и Ган (Кан,Жреци)
херметичен кодиран език на Жреческо–Царската гилдия на Българските Богове   

СТАТУТ на=на Дете на Иса и Диана
на феноменни Божии потомци

ВЪВЕЖДАНЕ от=от Бог Ежуа и Богиня Диана

НАУКА=Кан (Жрец)

НАУЧНИ=НАУТШНИ=
Диана и Ешуа

ОБЩЕСТВЕНИ=Бог Исуш и Богиня Диана
всичко обществено е на Бог Исус и на Богиня Диана

ЧАСТНИ=Исуш и Диана 
всичко частно е на Исус и Диана–богатства,имоти,пари,здраве,и живота най–вече!
Отваряйте си очите и ушите и всички осезания въобще,най–вече вие,дето си мислите,че всичко на света,и целият свят,е ваше! 

НИЕ ВЪВЕЖДАМЕ С=Бог Исуж и Богиня Мад

НИЕ СЪЗДАВАМЕ НОВИТЕ ПРАВИЛА на=ПРАВИЛА на Бог Исуз и Богиня Мат Диана

БЕЗ ДА ПИТАМЕ НЯКОЙ=Кан (Жреци) на Бог Иза и Богиня Мат Диана

ЩЕ ПИТАМЕ САМО=Исуш и Богиня МаМа Диана=Исуш и Богиня Диана,Мария Магдалена 

ИНСТАНЦИЯ на=на Диана и Исус

ИНСТИТУЦИЯ на=на
Теца на Иса и Диана=на Деца на Иса и Диана

Ето да видят всички, от Кои ни е пълният абсолютен картбланш за действие ,поради което имаме право да правим всичко това и да предевяваме претенции за възстановяване на господството ни над целия свят по законите на Любовта,Братството и Мира!

ВЪЗСТАНОВЕНО ГОСПОДСТВО на=ГОСПОДСТВО на Бог Исуз и Богиня Диана

КАРТБЛАНШ от=от Диана и Ешуа Бълкарина 
 

КАРТБЛАНШ на=на Бълкари на Диана и Ешуа

АБСОЛЮТЕН КАРТБЛАНШ на=на
Бълкари от Дуло на Диана и Исуш

И накрая по темата за произхода на Българите и на тракийските племена и човешкият им статут, едно изрично предупреждение от Българските Богове:

В изнасяната информация няма и грам расизъм и ксенофобизъм,нацизъм,ционизъм, национализъм,фашизъм,комунизъм и други подобни "изми",характерни с човекомразие и ненавист към себеподобните и различните–има само човекоЛюбие и загриженост първо за Божият народ–Българите,и след това за всички хора и племена и автентичен документализъм и разсекретена Сътворенческа информация,записана с кодът на Свещения шифър в Светото писание,която дават на хората Боговете–Демиурзи и Господари на световете чрез нашата информационна линия,които Богове–Демиурзи са Авторите,Проектантите,Родителите и Творците на расите,и са прототипите и титулярите на понятието и термина расизъм!

РАСИЗЪМ=СЪЗ МАРИ=Исуз и Мария

ДЕМИУРЗИ=
Мадара и Иза

Сега конкретно на темата и приложението на новата научна терминология,която трябва да почнете да ползвате всички вие Български изледователи на Българската история без да се съобразявате ни най–малко с въведените исторически научни фалшиви терминологии и постулати,като както казахме в началото ще  посетим и разкрием тайната на древно–Българската (не "древно–тракийска"!) крепост край с. Женда в местността Буюк тепе, наричана още Бешик тепе, както и Асар кая.
Като разшифроваме трите имена на крепостта ще си изясним скритата картинка и тайната и на това свещено,повтаряме пак изрично :

Древно – Българско, а не древно – тракийско, свещено место!
 
 
РАЗКРИВАМЕ ТАЙНАТА на=на Кан (Жреци) на Богиня Матара и Иза от Тракия 

ТАЙНА=ТЙАНА=Диана 

СКРИТА ТАЙНА на=на Диана и Иса от Тракия

СКРИТА КАРТИНКА на=КАРТИНКА на
Иса от Тракия 
 
За разкриване на поредната тайна на Българската духовна и материална светилищна сакралия,ще ни помагат именникът Свети Иво Дунчев и Христо Косашки 
 
image

– Раят е тука, в тази земя! – запя и ни посвети в трансепохалната тайна на Българите и човечеството жрецът Христо –

ХРИСТО=Иса от Трахия

кръщелник на Българският Бог Исус от Тракия и негов феноменен династичен потомък,
и застанал на свещеното место пред огромния скален мегалитен светилищен комплекс със скални ниши и пещери, ни съобщи, че България е Майчица наша свята –светилница, което и без превод се разбира,че България е земята–светилница,земята на централните планетарни светилища,енергии и феноменни жречески Божии потомци!   
Потомственият жрец Христо предаде чрез песента и посланието към всички Балкански племена,че те са продукт на Българските Богове и че Балканите са Тяхната сътворенческа земя и люлката на човешката цивилизация:

Хей,Балканци мили изстрадали,
земята ни е на кръстопът!

БАЛКАНЦИ МИЛИ ИЗСТРАДАЛИ=БАЛКАНЦИ на Дуло на Исуз Ел(Змей) и Матара 

БАЛКАНЦИ на=БАЛКАНТСИ на=на Диана и Иса Балка

ЗЕМЯТА НИ Е НА КРЪСТОПЪТ=ЗЕМЯТА НИ Е НА
Иса от Тракия и Богиня Диана
image 

Жреческите тъпани зададоха ритъма,и тогава и тайните и истините за свещената Българска земя и нейните непреходни материално–духовни богатства–светилищата, започнаха да се разкриват заедно с песента.  
 
ЗАДАВА СЕ РИТЪМА от=от Исуз и Богиня Матара Диана

image

Близо след село Женда и край село Соколите,се достига до местността Асар кая.
Там се намират останките от крепостта Буюк тепе,която я наричат още Бешик тепе, както е по-популярна сред местното население икато Асар кая.

Пътеводителите,преписали от манипулационните исторически учебници и наложена научна терминология и стилистика,казват,че на височина сред особено и странно изветрели скали,се виждат руините на "тракийска" (Българска) крепост,изградена от натрупани камъни без спойка помежду им

image

Близо под крепостта има самотна причудлива десетметрова скала с формата на огромна гъба,по която са изсечени множество трапецовидни Български ("тракийски") ниши с различна ориентировка. 
Скалите върху които е изградена самата крепостта също са осеяни с ниши,има и улеи и полукръгове,както и други издълбавания.
На отсрещния скат също има древни изсичания върху самотни отделни скали


Произходът и предназначението на тия трапецовидни ниши все още остават загадка и продължават да будят въображението и мислите на учени,изследователи и да пали у тях най–различни хипотези и предположения за тяхното истинско преднзначение!

Според най-познатата теория на бездуховниците учени–археолози и историци,те били използвани като урни и в тях бил полаган праха на починалите тракийски вождове. 
Друго твърдение предполага поставянето на ритуални фигурки в тях,въпреки че няма данни за открити такива.
Друга хипотеза твърди,че нишите имали своето специално предназначение и изграждали уникалната връзка на посветените с Космоса и отвъдния свят.

От всички тия предположения и хипотези единствено вярно е твърдението,че скалните трапецовидни ниши на скалната гъба със "сякаш  извънземната форма" на Буюк тепе,са култови ниши,издълбани много преди изграждането на самата крепост,както и че те изграждат уникална връзка с Космоса и отвъдния свят!. 

Сред всичкото това чудене и маене хвърчащи марсианци или алпинисти по санирането на жилищи блокове от бъдещето ли,са ги дупчили трапецовидните ниши едно време по непристъпните и сега скали,за да могат подпийнали левитиращи гробари да складират урните с праха на ВИП–персони,дойде времето да разкрием тайната и на това оригинално древно–Българско (не "тракийско"!) релефно писмо,издълбано по лингва–формулите и кодовете на Свещения шифър! 
 
Ето точният превод на документа,написан на най–видно место:

НИША=Н (кодировъчен пълнежен назал) + ИША=ИША=Ишуа=Ешуа

ТРАКИЙСКА НИША=Кан (Жрец) на Исуш от Тракия=Кан (Жрец) на Кристош
ТРАКИЙСКО НИША=
Кая (Скала,Скално светилище) на Иса от/в Тракия

Вижте какво ни съобщават видовете ниши–трапецовидни,правоъгълни и елепсовидни:

ТРАПЕЦОВИДНА НИША=ПРАТИ ИЦУШ В ДИАНА=Братя от Исус и Богиня Диана
потомственото Бяло Братство,от които са Жреците

ТРАПЕТСОВИДНИ НИШИ=
Друиди на Бог Исуш и Богиня Диана 

Ето и прокламацията–събщение,написано с правоъгълните ниши:

ПРАВОЪГЪЛНИ НИШИ=Бог Ешуа е Българин !!!
На елепсовидните ниши пише кой ги е майсторил нишите:

ЕЛЕПСОВИДНИ НИШИ=Богиня Диана и Бог Исуш Ел (Змей)=Ел на Богиня Диана и Бог Исуш 

на тях пише, че са правени от хвърчащи Змейове,които са само династичните потомци на Българските Богове от тяхната жреческа династия Дуло,чийто хералдически календарен животински символ е Ел,Змей и още 10 синонима на Змей в Българския език – Ел, Змей, Змия, Ламя, Хала, Кала, Гала, Дракон,Вер,Слав,Хидра,Селен

image

image

Така отговорихме и на въпроса кой и как ги е правил нишите,като отговорът е Българските феноменни жреци,за които левитацията и летенето е част от функционалната им характеристика,както и пластичната обработка на материята и на скалите в най–причудливи технологично невъзможни и непостижими и сега обемни пространствени форми.
Нишите са правени при защитата на дипломните проекти на кандидат–жречетата и практическият им изпит за левитация и летене и формуване на материята с мисъл и ръце.
Освен функцията им на информационен носител,нишите са сканиращите сензори и датчици за сваляне на биометричните параметри на жреците,които въвеждат в работен режим скалния светилищен комплекс чрез входящите пароли от същите словесни комбинации на дешифрираните имена – послания на нишите,които дешифрирахме по–горе,и за което конкретно светилище ще разсекретим и другият набор от кодирани пароли:
  
Защото чрез словото всичко стана и става,и която висша божия технология Те ни разкриха в поста ни 

СВРЪХМОЩНА БОМБА С ЧАСОВНИКОВ МЕХАНИЗЪМ НА НУЛА!
bezistena.blog.bg/history/2015/01/29/svryhmoshtna-bomba-s-chasovnikov-mehanizym-na-nula.1334162

Помните ли Али Баба и Сезам,отвори се
Този култов израз бе формулата и паролата за отваряне на пещерата–светилище и даряването от нея на влезлия в нея с всички иманета и съкровища,които си пожелае на света–може живот и здраме и вечна младост и живот,а може и товари злато и кучешка смърт накрая,както алчният брат на Али Баба
 
СЕЗАМ ОТВОРИ СЕ=
Син на Исуз и Богиня Матара 

опознавателна парола за син,потомък на Исус и Мария Магдалена,с която получава достъп до светилищено 

Затова ви даваме и типовата пускова парола на това светилище:

СКАЛНА ГЪБА=Кая ( Скала,Скално светилище) на Иса Балга 

СКАЛНА ГЪБА=Кан (Жрец) на Иса Балга=Балг (Българин),Кан (Жрец) на Иса  

 
Ето и конкретните топонимни входяща пускови пароли на светилището,като първо разсекретяваме и сакралната етимология на думата и понятието ТЕПЕ :

ТЕПЕ=ТЕ ПЕ=Тиана Богиня=Богиня Диана
сиреч 100% нацяло изкуствено построен светилищен хълм,който е мултифункционално високотехнологично енергетично съоръжение за опериране на него от Жреците на Богиня Диана и творене на чудеса и материални и духовни блага от безкрайната енергия на Святият Божи Дух чрез техните феноменни способности

БУЮК ТЕПЕ=ТЕПЕ на Бок=Бок и Богиня Диана

БЕШИК ТЕПЕ=Бок Ешуа и Богиня Диана

БЕШИК ТЕПЕ=Кая (Скално светилище) на Бог Ешуа и Богиня Диана

АСАР КАЯ=КАЯ на Саря–Скала,Светилище на Царя

АСАР КАЯ=Сар Кан=Кан (Жрец) и Цар

двете върховни владетелски титли на Българските Жреци–Царе


Ето и пълният комплект документи и характеристика на този светилщен комплекс:

ТЕПЕ БУЮК БЕШИК АСАР КАЯ на=на Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Бок Исуш Вер(Змей)


Ще разсекретим и препокръстим отново с истинското му свещено име и селото Женда,край което е светилищният комплекс и което е построено за обслужващия персонал на комплекса:

ЖЕНДА=ЖЕ НДА=ЕЖ ДАН=Ежуа и Диана


Близкото село Соколите и то намира истинското си свещено име на обиталище на Жреците на Исус от рода му Дуло,закриляно и обосновавано името му чрез виещите се край него соколи,което иначе би могло да се каже за всяко Българско село:

СОКОЛИТЕ=
Кан (Жреци) от Дуло на Иса

Още дешифрирани документи от скалната гъба:

КУЛТОВИ НИШИ на=на Кан (Жреци) от Дуло на Ешуа

Ето какво ни съобщават техническите параметри и размери на светилището с формулировката десетметрова скала
 
 
ДЕСЕТМЕТРОВА СКАЛА на=на Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Матара Диана
документ удостоверяващ,че тази десетметрова скала е светилище,обслужвано от Жреците от Дуло на Исус и Богинята Майка Диана,Мария Магдалена

image 
Вижте и този скален видео–файл с издълбаното съобщение на него  чии са тия ниши и трансепохалното прорицание за очаквания от всички Божи Син–Спасителят!

ОСЕМ ТРАПЕЦОВИДНИ НИШИ=НИШИ на Бог Исус и Богиня Матара Диана
 
ОСЕМ ТРАПЕЦОВИДНИ НИШИ=Сина на Бог Исуш и Богиня Матара Диана
Спасителят 

ТРИ ОТДЕЛНИ НИШИ=Друиди от Дуло на Ешуа

ТРИ САМОТНИ НИШИ=
Исуш и Матара Диана

Под крепостта, в близост до голям вековен дъб има тюрбе–символичен гроб на мюсюлмански светец,чието присъствие свидетелства още за сакралността на местото,която сакралност не е само измислена религиозност и безпросветно преклонение пред измислени несъществуващи Богове,ами е реална свръхестествена Божествена технологичност за творене на чудеса 

ЧУДЕСА=Исуш и Диана 

 

Ще разсекретим заедно още няколко светилищни комплекси с написани по тях послания с релефното писмо на нишите,които ни изпращат Отгоре чрез публикацията 

Археологически Паметници: Тракийски Скални Ниши 
krumovgradsko.wordpress.com/2008/07/29/археологически-паметници-тракийски-3/ 
 

През периода 1972 – 1976 година са проучени всички известни досега тракийски скални ниши. Те са издълбани в най-високата , недостъпна част на скални масиви или отделни скали, доминиращи над околния терен. Направени са от различни хора в различно време. Това впечатление се създава от различието им както в големината, така и във формата и начина на издълбаване.
По форма нишите се разделят на три основни групи; трапецовидни -съставляващи 80% от всички ниши, правоъгълни- 15%, и елипсовидни- 5%.
Трапецовидните имат сьщо разнообразие както по отношение на големината си, така и по съотношението на едната страна към другата. Долната страна на трапеца е по-голяма от горната.
Големите ниши са с размери: височина от 45 до 60 см, ширина от 15 до 30 см. Малките ниши са с размери: височина до 25 см, ширина до 15 см. Нишите са дълбоки по 3 – 5 см, някои – до 12 см. Още е дискусионен въпросът за тяхното предназначение. По всяка вероятност те са култови, а не погребални съоръжения.

image

Скални ниши при с. Вранско
 
Парола за допускане до светилището и активирането му за съответни процедури,най–често лечебно–регенериращи :

ВРАНСКО=Иса Барк

ВРАНСКО=
Кан (Жреци) на Иса Вер (Змей)

Първото скално светилище с ниши се намира на 150м югозападно от пpauсторическото селище. Рекичката, която се влива в р. Крумовица и цялата долина се наричат Топ дере.

КРУМОВИЦА=КРУМОВИТСА=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара

ТОП ДЕРЕ=Братя от Диана
ТОП ДЕРЕ=ДЕРЕ на
Богиня Диана

Нишите са 18 на брой, от които 16 са трапецовидни и 2 елипсовидни. Те са издълбани в три реда. Второто скално светилище с ниши се намира над р. Крумовица /след моста/ в скалния масив Иран тепе. 
 
18 НИШИ=ОСЕМНАДЕСЕТ НИШИ=НИШИ на Исус и Мат Диана

ИРАН ТЕПЕ=
Рая на Богиня Диана

image

image

Скални ниши при с. Поточница
 
Ключовата тагова дума–парола за отключването на светилището е деанаграмираната стойност на името Поточница,която ще ни заведе при Българските Богове,които ни чакат с Любов и Майчина и Бащина безгранична обич на Тяхното Първосвещено светилище–храм в Първосвещения им град Ямбол–Безистена:

ПОТОЧНИЦА=Богиня Диана и Исуш

ПОТОЧНИЦА=ПЕЧИЦТЕН=БЕЧИЦТЕН=БЕЗИСТЕН


ОБИЧ=ОБИТШ=Богиня Диана и Ешуа

На 4 км югозападно от с.Поточница има тракийски скални ниши,местото до него се нарича Хошкадам,а високият като кораб камък–светилище,се нарича Ятак кая,върхът източно от него – Сулджек,а южно – Бакарджик. 

Ето и входящата парола за стартиране на светилището и на близките светилища от мегасветилищният комплекс:

ЯТАК КАЯ=КАЯ (скално светилище) на Кан (Жреци) на Диана

СУЛДЖЕК=Кан (Жреци) от Дуло на Исуж

БАКАРДЖИК=Кан (Жреци) на Бог Ежуа от Тракия 


От югозападната страна на скалата са издълбани 39 ниши, разположени в пет реда: на първия- 3 ниши, на втория- 14 ниши, на третия- 7 ниши, на четвъртия- 7 и на петия- 8. Нишите са предимно трапецовидни с плитък релеф.

ТРИДЕСЕТ И ДЕВЕТ НИШИ=Друиди на Тати Исуш и Богиня Диана

Вие се опитайте да преведете (не разчитане или разтълкуване,защото формулите за превод са абсолютно точни и прецизни и не търпят своеволно тълкувание извън сакралното им значение) посланията написани в редовете по скалата.

В нивите под светилището има много парчета от глинени съдове с тъмносив цвят. По тях е нанесена с врязване украса,състояща се от меандри,кръгчета,спирали и др.
При изваждане на камъни за строеж са разрушили скална гробница. 
 
 
Артефактите и парчетата от т.нар."ритуални съдове" не са случайно натрошени от злосторници и от времето парчета от съдовете.Вижте какво ни съобщават един път:

РИТУАЛНИ СЪДОВЕ на=на Братя от Дуло на Иса

ТЪМНОСИВ ЦВЯТ=Бог Ису и Богиня Мат Диана 

МЕАНДРИ КРЪГЧЕТА СПИРАЛИ=
Мадара Диана и Исуш Българина от Тракия


Артефактите още са и уникални информационни носители,заредени със свещена информация от Жрецът–грънчар,който я е имплантирал в ритуалния съд–грамофонна плоча и магнетофонна лента,по технологията и know-how на техниката,описана в постинга ни 

На Кабиле с крилатата внучка на Левски–Ванга и омагьосания от пепелянката Коцето–Калки.Защо император Диоклециан подари империята си на шопа–говедар?
bezistena.blog.bg/history/2015/09/03/na-kabile-s-krilatata-vnuchka-na-levski-vanga-i-omagiosaniia.1388767

Затова не подминавайте и не подритвайте купчинките натрошена керамика между светилищните скални панели и разхвърляни из целия този комплекс и който и да е друг,ами вземете от тях в ръцете си и с благоговение и Любов потърсете по горе описания начин посланията от предците си–жреци,от които сте и вие обезателно,щом зовът на вътрешния ви глас ви е завел вече там!

image

Скални ниши, с. Равен

РАВЕН=Вер – Змей

На 6 км източно от селото в скалните масиви,наречени Скалните деца,има издълбани 24 ниши. В първия скален масив има 11 ниши: 4 са издълбани в южната страна, а 7 в източната. Във втория скален масив има 5 ниши в два реда. Третият скален масив има 3 ниши в единия ред. Четвъртият има две неясни очертания, а петият има 3 ниши в един ред.
 
СКАЛНИ ДЕЦА=СКАЛНИ ДЕТСА=Кан (Жреци) от Дуло на Диана и Исус
Жреците от Дуло,децата на Исус и Диана,Скалните жреци,прекарващи времето си все по скалните светилища,поради което древните траки(Българите) са наричани официално в учебниците скалните хора

Те и тракийските племена,обслужвани и обгрижвани от Българските жреци,все по скалите са висяли,за да ползват наготово облагите и даровете на тия Рогове на изобилието,черпени от Българските жреци–оператори на тия мултифункционални съоръжения 
 
ПОЛЗВАТ НАГОТОВО от=от Дуло на Бог Иза и Богиня Диана

РОГОВЕ НА ИЗОБИЛИЕТО от=от
Богиня Диана и Иза Българина 
 
Цифровите послания,написани с нишите по светилището,гласят:

24 НИШИ=ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ НИШИ=
НИШИ на
Друиди на Богиня Диана и Тати Исуш  
 
По–нататък вие преведете другите документи.

image

Скални ниши, с. Странжево

СТРАНЖЕВО=Жар Иса и Богиня Диана

На 4 км югозападно от селото, на стръмен скат срещу моста за Хасково, са издълбани към 80 ниши, разположени в пет реда. Скалата се нарича Кован кая.

ХАСКОВО=Кан (Жреци) на Бох Иса

КОВАН КАЯ=КАЯ (светилище) на Бок 
 
ОСЕМДЕСЕТ НИШИ=НИШИ на
Исус и Мат Диана
 
image 

Нека разсекретим и посланието от скалните ниши в района на с.Дъждовница,Кърджали, от които според местните жени са се появявали нощем магическите същества Джинавис пенджери, а от срещата с тях може да зависи съдбата на човека или иначе казано, да се осъществи неговата връзка с Космоса. 

ДЪЖДОВНИЦА=ДЪЖДОВНИТСА=Богиня Диана и Тати Исуж

Тракийските скални ниши при село Дъждовница са впечатляваща атракция за туристите. Те наподобяват огромен фриз в скалите и въпреки че са трудно достъпни, е истинско предизвикателство за човек да се приближи до тях.
Местните възрастни туркини разправят на внуците си приказки за магически същества, наречени  Джинавис пенджери,които се появяват в района на нишите. 
Пенджери е малка тип прозоречна ниша,прозорец в селска стая,в която се поставя иконата на Богородица и е символ на прозорец към Бог,към света.

Ето кой е прозорецът към Бог:

ПЕНДЖЕРИ=Жар Богиня Диана–Царица Богиня Диана

ПЕНДЖЕРИ=
Братя от Ежуа–Жреците от Бялото Братство

И ето каква информация са ни закодирали в този термин Джинавис пенджери,вземащ акъла на туркините,защото не познават благодатта на Богородица,Богиня Диана и Святият Дух,и още не са се покаяли за престъпленията на предците си срещу нас– Българите,срещу които и те сега пак питаят неприкрита омраза!

ДЖИНАВАС ПЕНДЖЕРИ към=ПЕНДЖЕРИ (прозорци) към Богиня Диана и Исуж 

Светилищните портали,водещи към Българските Богове и Вечния живот!
Водещи и към Първосвещения Божи храм в Ямбол!

ДЖИНАВАС ПЕНДЖЕРИ към=ПЕНДЖЕРИ към ВЕЖИСДЕНА=ПЕНДЖЕРИ към БЕЗИСТЕНА

Днешните баби не са изключение,древните траки (Българите) също са вярвали в съществуването на самодиви,нимфи и демони. 
 
САМОДИВИ=Иса и Богиня Мад

НИМФИ И ДЕМОНИ=Богиня Диана МаМа=Богиня Диана Мария Магалена
транспространствените сътрудниците  на Богиня Диана,Мария Магдалена 
  Това бяха само малка част от засекретените досега безбройни скални ниши в Родопите и по други места в България

Така турихме още един кръст на лъжите и фалшификациите в Българската историческа наука за Българите и траките, и разсекретихме поредната голяма мистерия на Българските мегалитни светилищни съоръжения – скалните ниши, за да можете да възстановявате родовата си феноменна памет на тия свещени места!   
 
 
екипът на bezistena със синергитичното участие на Христо Косашки и екип от Светии Ивановци за истинския Иванов ден, заедно със Свети Иво Дунчев, нашият небесен син и брат – близнак  
 
ИСД с Любов!




Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
21.01.2016 03:29
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nikikm - 1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
23.01.2016 00:55
Благодаря приятелю и това изобщо не може да предаде моята благодарност и солидарност с това,което правите!
Молбата ми е да обърнете внимание до най-малки подробности най-вече на българското духовно пространство,от учебниците,до радиата и тивито,вестници и списания и пр.
ВСИЧКО Е ДЕБЪЛГАРИЗАЦИЯ,НАЦИОНАЛНИХИЛИЗЪМ,ДЕГРАДАЦИЯ,УНИЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ РОД! ЗАГИВАМЕ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО,ВСРЕД ПИКОЧТА НА РЕКЛАМИТЕ ЗА ПРОСТАТА,ДОКАТО ОБЯДВАМЕ и т.н. "НАЦ." РАДИО ПЛАЩА С НАШИ ПАРИ И ТИРАЖИРА НОНСТОП АНГЛО И ПОШЛА,ИДИОТСКА,ОЛИГОФРЕНСКА МУЗИКА,ДЕБЪЛГАРИЗИРА НА ВИСОКИ ОБОРОТИ! уЧЕБНИЦИТЕ СА АНТИБЪЛГАРСКИ И ПР. Дори и клипа, който сте публикували, една хубава българска песен,изпълняващият е в ..джинси! Това е умишлена и много често срещана гавра с истинското оригинално и българско!Народни песни от прочути певици,но облечени в копринени носии с деколтета,разни факли и пр...В КОИТО НИЩО БЪЛГАРСКО,НЯМА! НЯМА ИДЕЯ,НЯМА ПРИЕМСТВЕНОСТ,ИМА БЕЗДУХОВНА КОМЕРСИАЛНОСТ! Т О В А Н Е С М Е Н И Е, Б Ъ Л Г А Р И Т Е !
А твоят екип има много повече възможности в това направление,но обличайте посланията си в по-достъпна форма!Да кажем народна.Поздрави и с пожелание за здраве на теб и екипа ти! Да пребъде България!
цитирай
3. bezistena - nikikm :Да пребъде България!
24.01.2016 10:45
Да пребъде България!

Амин!

И ще пребъде!
Почна се вече пребъдването,Духът Български изсвистя с голямо свръхналягане от отворената бутилка,дето бе натикан векове,и литна и се извисява и завладява пространства,умовете и Душите на осъзнаващите се Българи,и никой повече не може да го спре,камо ли да го върне обратно в зандана и оковите на безпаметието и незнанието за Божествения ни произход и феноменните ни възможности и статут!

Всичко което пишеш за атаките срещу Българщината е верно,но е само една нищожна частица от перфидния юдово–адов план от заговора срещу Българите, състоящ се от безброй разработени до най–малка подробност точки във всички възможни области и сфери на човешкия духовен и материален живот,който изпълняват със злодейски педантизъм!
Само че закъсняха фатално вече и няма да се осъществи планът им поради всички причини,за които ви просвещаваме в блога ни!

Приятелю,верни са констатациите ти относно опошляването на някои важни моменти на фолклора и традициите ни,но това не е толкова съществено при поднасянето на сакралната Българска информация,която се съдържа във всяка народна песен,защото е важна информацията в текста на песента!
Обсоятелствата са форсмажорни и кръстоносно–ислямистко–юдейския поход срещу нас е в последната му фаза и малките подробности вече нямат никакво значение за поднасянето на свещената информация и нашето спасение–ако ще гол и ли гола да пеят певците,важна е информацията,която ни поднасят и още по–важно е да я проумееш тази информация чрез Свещения шифър и нашите просветителски лекции!

Ние ви доказваме,че във всяка Българска и чужда песен има имплантирана кодирана свещена информация за Българските Богове и скритата ни история и Божествен произход,което е същественото в съответния информационен носител!
Ние ви демонстрираме,че и от псувните и мръсните думи има скрита свещена информация,камо ли в песните примерно на Христо Косашки,които негови песни са силно патриотични и той пее и директно,и в код,само патриотични песни,пропити с обич и Любов към Българите и ни зове да се въздигаме за спасяването ни!
Христо е прекрасен и достоен Българин,чистокръвен жречески потомък на Исус и Мария Магдалена и Техен активиран посланик и емисар,независимо как е облечен!
Защото виж и какво послание ни изпраща още с джинсите,в допълнение на текста:

ДЖИНСИ=Диана и Исуж

ОБЛЕЧЕН В ДЖИНСИ=ОБЛЕЧЕН(посветен,научен) в Диана и Исуж–
посветен в познанието и учението за Българските Богове

Затова да благодарим на американските тракийци и Българският духовен имплант сред тях за прекрасната рекламна кампания зя Българските Богове,която вършат по целия свят неосъзнато чрез прословутите джинси!

Тя затова и тази дума ДЖИНСИ,Jean,съвпада абсолютно неслучайно с основната Българска дума за РОД,РОДОСЛОВИЕ,ФАМИЛИЯ–ДЖИНС,защото е съставена и натоварена точно с това съдържание и мисия–да рекламира и прокламира навсякъде Българите–свещения джинс на Българските Богове!
Благодарим за съпричастието,но и цял ферман да ни напишеш,файдата ти за тебе и за Българите е нищожна и никаква,щом никъде и думичка не споменаваш за Исус и Богородица дори и в традиционната им официална форма–а ние само за тях ви пишем и просвещаваме,защото и на тебе,и на последния Българин трябва да ви просветне категорично и безапелационно,че Те са единствения шанс за спасението на Българите и все по–често споменаваното безнадеждно "чудо",което само можело да ни спаси!
Ето,че само чудото ще ни спаси и че шансът ни за спасение с него е 100 %:

ЧУДО=Ешуа и Диана
ШАНС=Ешус=Исуш=Исус

Благодарим за поздравленията и се обличай и ти с това познание,защото друг шанс нямаш абсолютно никакъв–казано с този тон,защото обичаме Българите, обичаме и тебе,и сме загрижени за теб и всички Българи!
Бъди благословен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676643
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!