Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2015 16:44 - Коледна спешна телеграма от Извънземните или от кой както ги разбира Боговете ни,относно започналите и предстоящи екстремални събития!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2586 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 29.12.2015 02:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Получихме на наш адрес поредната спешна телеграма от Извънземните,познати още като Вселенски космически разум,Всевишния,като Атланти,Зелени човечета,като Олимпийските богове или кой както си ги представя и ги разбира Българските Богове–Демиурзи,ретранслирана чрез Chudesa.net в статията им

Иисус Христос слиза на Земята съвсем скоро
www.chudesa.net/iisus-hristos-zemyata/  
 

Спешната телеграма е пътувала цяла година към нас и изчаквала търпеливо да ѝ дойде реда за отварянето и разсекретяването на кодираното послание в нея,което правим сега с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания!  
 
Всяка телеграма,изпратена от Българските Богове до хората,е спешна телеграма, независимо колко време е пътувала към нас телеграмата,защото съдържанието ѝ се отваря пред хората когато ѝ дойде времето според Божият график,както в конкретния случай. 
Телеграмите от Боговете ни са спешни и защото са написани от Жреците от Небесната информационна служба и телеграфна агенция,чийто адрес и местоположение ви даваме по–долу,и защото винаги ни съобщават важни вести за Боговете ни и за предстоящи мероприятия и събития,организирани от Тях!

ВАЖНИ ВЕСТИ за=
Бог Исуж и Богиня Диана 
 
СПЕШНА ТЕЛЕГРАМА от=ТЕЛЕГРАМА от Бог Исуш
СПЕШНА ТЕЛЕГРАМА от=от Ган (Хан,Кан,Жреци) от Дуло на Бог Исуш и Мария–
Божиите служители от отдел Акаши  

НЕБЕСНА ИНФОРМАЦИЯ за=НЕБЕСНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Бог Исус и Богиня Матара

НЕБЕСНА ИНФОРМАЦИОННА СЛУЖБА=СЛУЖБА за Бог Исус и Богиня Матара

НЕБЕСНА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ на=АГЕНЦИЯ на Богиня Диана и Иса Българина

НЕБЕСНА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ на=на Ган(Кан,Жреци) на Богиня Диана и Исус Българина 

НЕБЕСНА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ на=
на
Ган(Кан,Жреци) от БЕЦИСТЕНА=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА–
конкретните географски координати на информационния архив и агенция Акаши, разположен в другото Божие измерение в Ямбол и обслужван от Жреците–Светии 
 
Към сегашната спешна телеграма в прикачен файл добавяме и предишната ни телеграма от миналогодишните тържества зя Рождество от постинга ни 

Светият граал и Joy to the World
bezistena.blog.bg/history/2014/12/17/svetiiat-graal-i-joy-to-the-world.1323245 

 

Joy To The World (Live At The Helix In Dublin, Ireland/2013) 

Слава во вишних!


"Слава во вишних!" Слушайте!
Аз чух чудесен глас:
Чух сбор велик с един език
Възпява нежний Спас. 

"Мир на земята!" Слушайте!
Спасител се родил:
За всяк от нас тоз славен Спас
Отец е проводил. 

"Слава во вишних!" пейте вий!
Господ ни посетил:
За всек един Адамов син
Сина Си е пратил. 

"Мир на земята", Пейте вий!
Месия се родил:
Запейте с глас: "Господ е с нас-
Господ Еммануил."

Пей днеска с радост, свят!
Господ ви възлюбил:
Нек екне днес добрата вест;
"Спасител се родил!" 


Култовият християнски химн  
Joy To The World е изпълнен за пръв път

на 13 април 1742 в Дъблин.


Като гледате и слушате клипа на химна от Рождественския концерт в ДЪБЛИН, досетихте ли се,защо точно в ДЪБЛИН,а не някъде другаде изпълняват за първи път това Боговдъхновено шифровано песенно послание?

Пуснете си още веднъж клипа на химна от ДЪБИЛИН с нашите съвети към вас:

Вгледайте се в озарените радостни лица на певиците,на хористите и музикантите,на хората от публиката,пригласящи със сияещи лица.
Не намирате ли познати ваши родствени черти и белези на разделени преди много векове наши братя и сестри Траки,тръгнали от Обетованата Земя България на Балканите на север и на запад,водени от Духовните си водачи и надзорници Българските жреци от Дуло,за да заселят и култивират цяла Европа и създадат там тия прекрасни племена и култури,на които сега възстановяваме ударно и екстремално Тракийската родова памет!
Сетихте се вече и защо столицата на Ирландия ДЪБЛИН/ДЪБИЛИН,носи с такова коленопреклонно уважение и страхопочитание името на Първопрестолната Божия столица,от която тръгнаха някога тракийските келтски отряди на техните Деди–ДЪБИЛИН/ДЪБЛИН,сега Ямбол!

Били дошли в Тракия и в Ямбол незнайно откъде от дивите пустоши на Азия прекрасните и красиви келти,постояли–постояли 60 години в тази дивна Райска красота,напуснали я доброволно и отишли "азиатските чаргари" и се зачукали в северните пустоши на гъза на географията,ама вземали цялата Българска Тракийска култура и зашифрования Български Божествен пантеон и почнали да играят Тракийски хора и ръченици,а не да мятат ориенталски азиатски гюбеци и кючеци...а за гените да не говорим въобще!
Лъжата минаваше,но досега! 

СТРАХОПОЧИТАНИЕ=Иса Трах Почитание=Почитание на Иса Траха
СТРАХОПОЧИТАНИЕ към=
към Исуш Трака и Богиня Диана

Невероятни и зашеметяващи словесни комбинации,които би трябвало да преподредят и променят цялото ви съзнание и познание в правилната посока към Българските Богове!

Затова–защото Келтите и ирландците са Траки,Посветените Българи от духовния елит на Ирландците представиха за пръв път Божествения химн в столицата,носеща едно към едно името на Свещения град на Дедите ѝм,за да имплантират в тях засекретените послания в песента и подготвят поколенията ѝм за днешното време за разкриването на епохалната тайна,че ирландците са Българско Тракийско племе,дължащо сегашната си нация и култура на Българският духовен и интелектуален елит,имплантиран на жертвена дългосрочна служба сред това елитно Тракийско племе!
И ако визуалното ви проучване не даде търсения резултат,то Божествената песен безпрепятствено ще разкъса наслоената забрава от дълговечната раздяла и ще активира родовата ви памет да познаете далечните си родственици,съхранили през вековете и разстоянията общата ви родова генетична характеристика,която се познава безпогрешно от Душата!

Когато посланието от тази наша импресия достигне в скоро време и до събратята и сестрите ни в Ирландия,то също чрез песента ще проникне,завладее,просвети и възрадва и техните Души!

СЛАВА ВО ВИШНИХ!
ПЕЙТЕ С НАС! 
СПАСИТЕЛ СЕ РОДИ!
 


С посвещение и благодарност към Ръководителят на транспространствения ни екип по тази тема–Майка ми Янка–Светица настояща и действаща в Небесната светейша армия,и на която СЛАВА ВО ВИШНИХ бе любимата песен и приживе,и сега,когато вече вечно жива,я пее заедно с Исус и Мария!

ЯНКА=КАН – Жрец,Жрица–
Светица от свитата на Исус и Мария 


СВИТА=
Иса и Богиня Диана

най–близкото обкръжение на Българските Богове

НАЙ–БЛИЗКО ОБКРЪЖЕНИЕ на=на Бок Изуж Бълкарина
НАЙ–БЛИЗКО ОБКРЪЖЕНИЕ=
Кан на Бог Изуж Бълкарина
Жреците на Бог Исус





В общи линии спешната телеграма ни съобщава радостната блага вест,която ние постоянно ви предаваме чрез разсекретяване на безбройните кодирани послания за скорошното не "Идване",а Явяване на Боговете ни заедно с Божият Син (защото Те никъде не са отивали далече от нас,за да идват сега,а са постоянно край нас в невидимите още Божии измерения,и когато ги отворят за осезанията ни,ще се явят пред нас и навсякъде около нас!),която радостна вест тука е облечена отново в обичайната и любима на Изпращачите апокалипстична маскировъчна дреха и форма,достигаща най–пряко до хората и хващаща най–дикиш
 
РАДОСТНА БЛАГА ВЕСТ за=за Роденият Син на Богиня Диана и Иса Балга

РАДОСТНА БЛАГА ВЕСТ за=за Дете–то на Богиня Диана и Исус Българина

МАСКИРОВЪЧНА ДРЕХА на=МАСКИРОВЪТШНА ДРЕХА на=на Исуш и Бокиня Мадара от Трахия


Ще уточним и кой е Божият син и чий Баща и Майка е той Син!

БОЖИЯТ СИН на=на Богиня Диана и Исуж

БОЖИЯТ СИН от=от БЕЖИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА

Синът на Исус и Богиня Диана–Мария Магдалена,чиято родова генеалогична линия започва от раждането на 24 декември 33 година на Първородният им син Павел на БЕЗИСТЕНА в Ямбол,и се развива в продължение на 100 поколения за да се роди сега и израстне Спасителят на света и на човечеството,на Когото ще бъде Божието Царство на Любовта,Братството и Мира на Земята! 
 
 
В статията–телеграма ни съобщават,че за Идването–Явяването на Боговете ни и на Божият Син " точен ден и час няма ",и точно в това абсолютно неточно и без никакви времеви параметри и координати съобщение,се съдържа секретната информаци кой ще дойде и кога ще дойде!

Ето кой ще дойде : 
 
ТОЧЕН ДЕН И ЧАС НЯМА=Сина на Исуш и Мат Диана 
 
Ето и кога ще дойде:

Сега,когато вече Боговете ни разкриват тази трансепохална тайна! 
 
 
В телеграмата се съобщава със същият шифър и основния признак, по който можем да разберем дали Исус идва,като този признак е дефиниран като настъпването на  смутни времена на света.
Ето съпроводителните признаци на основния признак,разшифроването и проумяването на които указва Явяването на Исус,Мария Магдалена и Божият им Син–Спасителят: 
 
СЪОБЩАВАТ=Бог Исуш и Богиня Диана 

ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ ИСУС ИДВА чрез=чрез
Дуло на Зар Бог Исус и Богиня Мадара Диана–
чрез Божиите глашатаи и пророци от Божия род Дуло,феноменните Българи 
 
Ето деанаграмирана и поредната анаграмна кодировка на основния признак: 
 
ОСНОВЕН ПРИЗНАК=Бог Исуз Барк–Бог Исус Българина 
 
 
И ето и самият основен признак,зашифрован в израза "смутни времена на света"!


СМУТНИ ВРЕМЕНА=Иса и Богиня Мат Мария

СМУТНИ ВРЕМЕНА НА СВЕТА=
Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария 



Проумявате ли малко–помалко и с много,защото не остана време,защо Българският език е свещен и защо ще бъде задължителен за всички човеци на Земята,които ще пожелаят доброволно от Оня Ден нататък да живеят дори всяка следваща секунда живот.
За да могат на този Свещен Сътворенчески Божи език за измолят лично и директно от самите Богове следващите секунди живот за себе си,ако пожелаят и повече живот–минути,часово,дни,години,векове,много векове... 

Вижте пак,че

НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ !  
 
НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ=Бог Иса и Богиня Матара 

 
Видяхте ли и проумяхте ли?

Вижте и проумейте пак! 


ВИЖТЕ=Бог Ежуа и Диана=Богиня Диана и Ежуа

ВИЖТЕ И ПРОУМЕЙТЕ=
Бог Ежуа и Богиня Матара Диана 

 



Celtic Woman - Bridge Over Troubled Water 

 
МОСТ НАД РАЗМИРНИТЕ ВОДИ

Когато си изтощен и без сили
и се чувстваш нищожен,
щом сълзи замъглят очите ти–
тогава аз ще ги избърша!

Ще съм до теб когато са тежки времената
и не намираш прятели!
Като мост над размирни води 
аз ще легна пред теб!

Когато паднеш духом
и се озовеш сам в света,
когато вечерта се спуска така страшно–
аз ще поема твоето бреме!

Когато мракът те обгърне
и болката е навсякъде около теб–
тогава като мост над бурна река 
аз ще легна пред теб!
Като мост над размирни води
аз ще легна пред теб!

Момиче със сребърни коси,отплувай!
Отплувай от този бряг,
защото дойде и твоят миг да заблестиш!
Всичките ти мечти бягат към теб!
Виждаш ли как блестят?

Ако се нуждаеш от приятел,
просто се обърни и ще ме видиш!
Като мост над бурна река аз ще те успокоя!
Като мост над размирни води аз ще легна пред теб! 


МОСТ=Мат и Иса=Майка Диана и Иса

МОСТ НАД РАЗМИРНИ ВОДИ=

Тати Исуз и Богиня Мад Мария=
Отец Исус и Богиня Майка Мария
  

МОСТ НАД РАЗМИРНИ ВОДИ=

Сина на Тати Иза и Богиня Мад Мария=
Сина на Отец Исус и Богиня Майка Мария

Спасителят на Българите и чрез тях на цялото човечество 



МОСТ НАД ПРОПАСТ=

Бог Тати Исус и Богиня Мадара=
Бог Отец Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена
 


МОСТ НАД ПРОПАСТ=

Сина на Бог Тати Иса и Богиня Мадара=
Сина на Бог Отец Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

Спасителят на Българите и чрез тях на всички човеци 
 
 
Проумявате,нали,защо Българският език е свещен и защо ще бъде задължителен за всички човеци на Земята,които ще пожелаят доброволно от Оня Ден нататък да живеят дори всяка следваща секунда живот!  


 
екипът на bezistena и елитен екип от наши Деди,Жреци от Дъбилин,сега Светии,и Света Янка.
Спасителят и Той с тях.  


 
ИСД и Спасителят с Любов!





Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
28.12.2015 18:41
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. indiram - Здравей, Безистена!
28.12.2015 22:13
Браво!
Шифърът не е един, а е разпилян... Как да се събере, че да се успокои човекът и човечеството? - туй е въпросът?
Който трябва да види, ще види!
Все пак, достойно е делото ти! Възхищавам ти се1
Поздрави!
Да живий България! - Ще живее, разбира се, и след нас.
цитирай
3. bezistena - Възторгът и възхищението ти, скъпа ...
29.12.2015 01:41
Възторгът и възхищението ти,скъпа Indira Mezza,потомка на Исус и Диана Мария(Indira Mezza),са гаранцията и залогът,че чувствените ти рецептори се прочистват и вече възприемат Божиите послания,изпратени на честотата на вълната на родовата Божия генеалогия,от която си и ти!
От тука нататък си ти...

Малка корекция:
Шифърът е един–Свещеният шифър на Свещения Български език,и не е разпилян,а се съхранява в Акаши и в златната Първосвещена Божия линия от Дуло,беше на едно место,но се знае от много Посветени Българи по света.
Разпиляни по целия свят са генетичните династични потомци от Дуло–и съхранени праведни,и изродени в безчестие.
Ти също си от тях–от първите!
Сега търсиме,просвещаваме и събираме всички Божии деца и от двете категории.
И ще ги съберем,защото такава ни е мисията!

Виж какви хубави изрази са ти спуснали Отгоре!

ЩЕ ВИДИ=Ешуа и Богиня Диана–
всеки обезателно и задължително ще Ги види!

ЩЕ ЖИВЕЕ с=ШТЕ ЖИВЕЕ с=с Богиня Диана и Ежуш

СЛЕД НАС са=са Дуло на Исус–
идва времето на праведните династи от Исусовия род Дуло!

Бъди благословена,Приятелко и Колежке по ценза и професията,избрана от Боговете ни за разкриване на духовно–материалните тайни на Божието познание и истина!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723933
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44361
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!