Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2015 01:30 - Завалиите анонимници по форумите,мислещи най–наивно,че те като не виждат,Другите не ги виждат и делата им и те остават анонимни!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2948 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 13.12.2015 00:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Жална му майка на човека,сключил договор с Господарят си,и умишлено не го спазва и нарушава упорито! 
Блазе му на човека,сключил договор с Господарят си и го спазва стриктно и добросъвестно!


В раздела на Блогини,блоговете днес,на страниците на стопаните ни от dnes.bg, открихме публикацията от blog.bg 

Кои крипто-Тракийци и Българи участват на Световното първенство по футбол в Бразилия!
www.dnes.bg/blogini/2014/06/14/koi-kripto-trakiici-i-bylgari-uchastvat-na-svetovnoto-pyrvenstvo-po-futbol-v-braziliia.229006 ,

която е първата половина от нашия колективен от двата свята импресиен постинг 

Кои крипто-Тракийци и Българи участват на Световното първенство по футбол в Бразилия!Защо мулатките и метиските са луднали по Българските рептили?
bezistena.blog.bg/history/2014/06/14/koi-kripto-trakiici-i-bylgari-uchastvat-na-svetovnoto-pyrven.1273005  
 
 
Редакторите са подбрали по тяхно усмотрение първата част на пространния ни постинг, който е по традиция толкова предълъг,че пак не ни стигна работният обем на поста за да тушираме и оцветим по традиция сакралните дешифровки,които правим 
с помощта на инструментариумът на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания

и може би по тая причина поради липса на место и при тях,или може би поради наличието на фотоси на разголени и разцицорени бразилски мулатки от карнавала, които за нас въобще не са еротика,а са демонстрация на характеристиките на прекрасния Български генетичен антропологичен имплант,идващ от Божествената красота,хубост и великолепие на Българските Богове Исус и Майка Диана–Мария Магдалена,сред това поредно тракийско племе от производствената листа и номенклатура на Българските Богове–Демиурзи и заселено по тия земи от Българските жреци по Божият проект!  
 
УСМОТРЕНИЕ на=на УС МОТРЕНИЕ=на Иса и Матара 

ПО ТЯХНО УСМОТРЕНИЕ на=на Бохиня Диана Матара и Иса

САМО ПО ТЯХНО УСМОТРЕНИЕ на=на Исус и Бохиня Диана Мат Мария

категорчни документи от Божията канцелария по чие единствено усмотрение се случват всички събития на Земята и на кого какво да се случва конкретно,дефинирано от Тях като СЪДБА! 

СЪДБА=Иса и Богиня Диана

Обаче най–вероятното изборът им да се спре на тази част,е просвещението и посвещението във взаимно обвързващият двустранен договор между Боговете ни и Българите и всички човеци по принцип,и основните клаузи в него,които са основната идея и тематика на въпросният ни постинг,и които ви припомняме пак:

 

Високо - ФСБ Симфони 
ВИСОКО=ВОК ИСО=Бок Иса–най–високата и извисена висша височина
 
ФОРМАЦИЯ СТУДИО БАЛКАНТОН=Богиня Диана Мария и  

  

А бразилците по правилата на Небесния феърплей не трябва да станат световни шампиони,въпреки че всички бразилци и футболистите ѝм са дълбоко и пламенно искрени религиозни християни-католици и протестанти,което не пропускат да продемонстрират при всеки удобен случай.
И точно заради тази тяхна дълбока религиозност и ревностно търсене и упование на официално познатите Бог Исус и Богородица,те трябва да спазват най-стриктно Божиите правила и норми,и най-вече в случая с мача срещу Хърватска, основния Божи закон

НЕ ЛЪЖИ! 

И когато колективно фанатично се молят на Бог преди мача да ѝм помогне,а по време на мача нарушат най-демонстративно тази Негова заповед пред очите на милиарди ТВ зрители и омаскарят вярата си,то непознатите за тях Български Богове ще ѝм дадат временна победа,но ще ѝм отнемат крайната голяма победа–за тяхно назидание и поука и за пример на милиардите просвещавани в скоро време, чрез този нагледен материал за вярност към Божиите закони и Бог,Когото си потърсил за помощ с обещанието да Го следваш и спазваш правилата му,а при първа възможност ги нарушаваш!

И за просвещаване най–вече на Българите:

ЗНАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ СИ ПРАВООТНОШЕНИЯ С
БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ИСУС И БОГОРОДИЦА :

ВЛЕЗНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ В ТЕХНИЯ ХРАМ,ЗАПАЛИШ ЛИ И ЕДНА СВЕЩИЧКА, ВДИГНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ РЪЦЕ КЪМ ТЯХ ЗА ПОМОЩ В ТРУДЕН И ВАЖЕН МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА ТИ ЗА ТЕБ И БЛИЗКИТ
Е ТИ–ТИ ВЕЧЕ СИ СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР,ЗАВЕТ С ТЯХ,ЧЕ ЍМ СЕ ОТДАВАШ ИЗЦЯЛО ОСЪЗНАТО И ДОБРОВОЛНО,И ЩЕ СПАЗВАШ ВЕЧЕ ЗАКОНИТЕ ЍМ!
АКО ЩЕ И НЕОСЪЗНАТО ДА СИ НАПРАВИЛ ТОЗИ АКТ,ДОГОВОРЪТ ВЕЧЕ Е СКЛЮЧЕН И ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА–ИМА САМО НАПРЕД И С ТЯХ ВСЕ ПО-БЛИЗКО КЪМ ТЯХ!


КЛАУЗИТЕ В ДОГОВОРА МЕЖДУ БОГОВЕТЕ И ТЕБ СА НЕВЕРОЯТНО И УДИВИТЕЛНО ПРЕКРАСНИ И БЛАГОПРИЯТНИ ЗА ТЕБ ПРИ СПАЗВАНЕТО ЍМ,ОБАЧЕ МНОГО НЕПРИЯТНИ И ТЕЖКИ ЗА ТЕБ ПРИ СЪЗНАТЕЛНОТО ЍМ НАРУШАВАНЕ!

ЗАЩОТО:

1.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТНО ДОБРО ОТГОРЕ!


2.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА СТОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО ДОБРО ОТГОРЕ!

3.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТО АВТОМОТОРНО ЗЛО!


4.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА ХИЛЯДОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО АВТОМОТОРНО ЗЛО!

И ТОГАВА ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ЧОВЕКА,СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ,И НАРУШИЛ ГО СЪЗНАТЕЛНО!


––––––––––––––––––––––––––
НАЗИДАНИЕ=Иза и Диана

ЗА НАЗИДАНИЕ=Изуз и Диана

ЗА НАЗИДАНИЕ=Дионисиус

ЗА НАЗИДАНИЕ И ПОУКА=
Изуз и Бокиня Диана
 



Прекрасна инициатива и избор на редакторите на сайта,да продемонстрират и прокламират още веднъж Договорът между Боговете ни и нас–човеците и конкретно и най–важно,между Боговете и Българите,Божиите феноменни осъзнаващи се потомци,които сме в последният заключителен етап на обучението и подготовката ни за трансепохалната ни мисия за тия епични събития и времена!

За което ги адмирираме,насърчаваме в тази посока и ги благославяме в работата им на общото ни Българолюбородно поприще! 
 
Имахме време да хвърлим едно око и на коментарния блок на публикацията.

В него има няколко "спонтанни" синхронизирани коментара от анонимни безадресни за читателите коментатори,които изглежда са все професионалисти–психолози с готови изпитани рецепти от арсенала на инквизицията и духовната полиция за такива като нас "изперкали" предвестници на Изгрева на Слънцето и идването най–сетне на Пролетта!

СПОНТАННИ от=от Иса и Богиня Диана 

СПОНТАННИ КОМЕНТАРИ от=от Иса и Бокиня Матара Диана

АНОНИМНИ И БЕЗАДРЕСНИ=
Исуз и Богиня Мад Мария 

ПСИХОЛОЗИ за борба с=за борба с Балхи на Исуз
за геноцида на Българите от Рода на Исус 

ИЗПИТАНИ РЕЦЕПТИ от=РЕЦЕПТИ от Иза и Богиня Диана

ИЗПИТАНИ РЕЦЕПТИ от=от Братя от Богиня Диана и Исуз–
от Българите,които са жреците от Белите Братя от рода на Исус и Мария Магдалена 

ИЗПИТАНИ РЕЦЕПТИ от=от Братя от БЕЗИЦТЕНА=от Братя от БЕЗИСТЕНА

потомците на Исус и Мария Магдалена,които са жреците от първосвещеният Божи храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол  

ИЗПЕРКАЛ ЧОВЕК на=ЧОВЕК на Иза Бълкарина
манипулационна формулировка и характеризиране от заговорниците срещу Българите и свещеният Божи род на феноменните Българи,потомците на Исус и Мария Магдалена,които са основание за тяхното медицинско психиатрично освидетелстване като душевно болни и затваряне и ликвидирането им под предлог за тяхното лечение 

ПРЕДВЕСТНИЦИ=Барди от Богиня Диана и Исуц=Братя от Богиня Диана и Исус 

ПРЕДВЕСТНИЦИ=
Барди от ВЕЦИСТЕНА=Барди от БЕЗИСТЕНА=Братя от БЕЗИСТЕНА
поетите,композиторите и певците,които са Бардите,Жреците от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,посветените ясновидци,врачки,предсказатели и пророци 
  
НАЙ–СЕТНЕ
идват=идват Иса и Диана

ИДВАТ НАЙ–СЕТНЕ И НАЙ–ПОСЛЕ=Дуло от Богиня Диана и Бог Исус
идват Бялото Всемирно Братство,които са праведните потомци от рода Дуло
 
ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Диана Мария 


Ето високоинтелигентните и интелектуални професионални коментари на активираната за случая дежурна наказателна шпиц пси–команда и оплюващите с всякакви мерзости и юдово–византийски средства чрез омърсеният и осквернен Свещен Български език, всички пориви и кълнове на Българолюбородието и истинското Българопознание,с адовата замисъл да спрат и върнат,че да натикат обратно в Бутилката освободеният Български Дух!

Нещастници жалки и смъртни души,пищящи от ужас за
самонатвореното върху им зло и екстремален катарзис
от стопаните им,как ще спрете и затворите Святият Дух,бе!  

 
 
Братя и сестри Българи,четете и хич да ви не пука от мръсотиите,които творят за нас и вас,мерзките негодяи,но автомоторно погубват с тяхната черна смъртна енергентика самите себе си,посягайки върху Властелините на Световете–Българските Богове,и Светая Светих–Святият Дух,и Техните пълномощници на Земята–Българите! 



Враца
преди 1 година

Хапче? Две? Защо дебилу нйеден не си си пил лекарствата?
 


ей,авторче
преди 1 година

Много си умен,ама много!И си един такъв весел,ама много,много весел!Нямаш си на представа колко ти се радвам!И ако някога разбереш,че имаш проблем,обади се на д-р Колев от 4-та градска!За пари не мисли,ще менеш през Касата!Да си жив и здрав!
 


Анонимен
преди 1 година

"Лудите на стадиона"...някога имаше такъв филм...
 


Анонимен
преди 1 година

Я се обесете бе ,психари .Бсички сте за Освиенцим или евтаназия.
 


НекъвХорорНекъвХел
преди 1 година

Лудите от излязоха от лудниците и директно окупираха блоговете. Пълни простотии и психарщини. Йоло Денев ряпа да яде.




Задължително ще прекараме свинщината от черната помия и разрушителна енергетика на злостта през филтрите на Свещеният ни шифър,за да пречистим осквернените ни свещени слова и ги издигнем на висотата на сакралната им етимология!   

ЧЕРНА ПОМИЯ срещу=срещу Бог Ешуа и Мария

Ето свещените ни словесни бисери,които вадим,стъпкани и омърсени в калта от свинете,и ги измиваме и освещаваме за нов живот животворящ:  

ОМЪРСЕНИ=Мария и Иса

ИЗМЪРСЕНИ=Исуз и Мария 


–––––––––––––––––––––––––

МНОГО СИ УМЕН=Ган (Кан,Жрец) на Иса и МаМа=Кан на Иса и Мария Магдалена


"Обади се на д–р Колев от психиатриата!",ни съветват от дежурния наказателен екип,а ние се обадихме вижте на кои,защото знаем на кои да се обаждаме–

ОБАДИ СЕ на=на Богиня Диана и Иса
 и се обадихме на Тях,защото ги познаваме,и Те ни познават,и винаги се отзовават на прошенията ни,обаче Те ни казаха да ги питаме пичовете от екипа оплювачи с еднаквия рутинен каруцарски "интелектуален" и граматически стил,те,аджеба,на кой ще се обадят скоро,като ще трябва да търсят спешно доктори за душите и телесата си? 

Ето и къде ни пращат,където милиони чисти Божии души осмъртиха,без да подозират душманите Български,че милиони безсмъртни великомъченици изпратиха в Божията армия,а те самите си запазиха казаните с най–високата температура на катраня в Чистилището! 

ПСИХИАТРИЯ за=за Бог Иса от Трахия 
ПСИХИАТРИЯ за=за
Рода на Бох Иса
за праведните потомци от рода на Бог Исус


На Божиите деца лепят етикетите "лудите на стадиона",не подозирайки,че ни дават поредните джокери за нашето себепознаване: 

ЛУДИТЕ НА СТАДИОНА=ДЕТЕ от Дуло на Иса и Диана=Дуло на Тати Иса и Диана– 
култов френски филм от началото на 70–те години от 20 век,в който потомците на Българските Богомили във Франция вложиха поредица кодирани послания,от които ние сега ви разсекретяваме само заглавието,с което те се самообозначават като познали се потомци от Дуло на Българските Богове Отец Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена 
 
 

комедията Les Fous Du Stade        Лудите от стадиона 
 
Les Fous Du Stade=Деса от Дуло на Богиня Диана и Исус
потомците на Мария Магдалена и Исус от Техният жречески потомствен род Дуло
 
Предлагаме ви забавният филм Les Fous Du Stade в руски дублаж,като можете да го гледате в три части с Български субтитри на този линк 

kefcheto.info/3842-Ludite_na_stadiona_1972_bg_subtitri_CHast_1


 
Ето и посланията,вложени в имената на създателите на филма :

Claude Zidi=Кан(Жрец) от Дуло на Иза и Диана
потомствен жречески династ от Дуло,богомил–катар,режисьор и сценарист на филма

Christian Fechner=Кристиян Фишнер=Шар Бог Иса от Тракия
Българин със същият статут,продуцент на филма

Сега ще разберем и малкото тихо провинциално градче Graveson,в което се развива действието,откъде е взело това непонятно име за непосветените!

Graveson=Сеговар=Сигибер
принц Сигибер,синът на убитият при кървав преврат през 679 година последен меровингов грал Дакобер на Франкорум (Франция)

Обаче ние отдавна сме разсекретили техните досиета,от които знаем,че Дакобер е Кобрад,Кан Кубрат,Първожрецът на златната Първосвещена Исусова фамилия Дуло, спасена през времето на първото византийско робство на България (518–681 г) в 
 политическо изгнание в страната на тракийското племе франки,бивша изконна провинция на Свещената Българска империя(69г.сл.Хр.–518 г сл.Хр.),а пък спасилият се от килърати на баща му при преврата през 679г. негов син–принц Сигибер,е Исбериг,или Кан(Жрец) Исбериг,Исперих,Аспарух,Кан Аспарух,повел от сърцето на Европа в освободителен поход Българите от европейските племена на изток към Метрополията на Свещената Българска империя(фалшифицирана като Римска империя)–България на Балканите,и освободил я през 681 година от византийците, които са българи–превратаджии,изродени династи от Дуло,вземали властта от законните праведни Божии потомци с помощта на наемни юдо=данайски килъри и бандитски войски,които са генезисът на сегашната ИДИЛ(ИДИШ,ИСИС) !

ДАКУБЕР=КУБЕРАД=КУБРАД=Кубрад=Кан(Жрец) Бард=Кан(Жрец) Брат
Първожрец от Бялото Братство от рода на Исус и Мария Магдалена

СИГИБЕР=ИСБЕРИГ=Исберих=Исперих=Аспарух

ФРАНКОРУМ=Фрак Мария=Мария Барк–Мария България

Graveson=Сеговар=Сигибер=Исбериг=Исперих=Аспарух
малко градче в сърцето на царството на Богомилите–Катари,носещо с жертвена гордост и достойнство името на Българският Първожрец на Исус в анаграмната комбинация на името си и съхранило го от инквизицията,геноцида и цензурата

Това градче е в департамента Bouches-du-Rhфne,което име е още по–прекрасна анаграмна комбинация от Божиите имена:

Bouches-du-Rhфne=Рода на Бог Исуш
Bouches-du-Rhфne=Богиня Диана и Шар Иса 

 
И вървейки по възходящата словесна градация стигаме до името на региона–поредната лингва–магия на посветените Български шифровчици и кръстници :
 
Provence-Alpes-Cфte d"Azur=Барки от Дуло на Богиня Диана и Цар Бог Исус
Българите от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,основали и владяли този регион  
 
След тази трансформационна алхимична лингва–магия вземаме и другите оскърбителни словоблудствания и ги преобразуваме и тях:

Я СЕ ОБЕСЕТЕ=Богиня Диана и Исус

Я СЕ ОБЕСЕТЕ на=на БЕСИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА 

 
ОСВИЕНЦИМ=ОСВИЕНТСИМ=Исус и Богиня Мат
емблематично место за колективен геноцид на Българският Божи ген и имплант сред читавата част на еврейското племе–израелтяните,организиран и провеждан от най–несполучливият генетичен Божи продукт–техните съплеменници юдеите–ционисти,в съзъклятие с изродените български династи от Дуло  

ЕВТАНАЗИЯ на рода на=на рода на Богиня Диана и Иза

ЛУДИ=ДУЛИ=Дуло
манипулационно клеймо и диагноза за инкриминиране на родословието на Дуло за тяхното затваряне в лудници за изтреблениет им.

ЛУДНИЦА=ЛУДНИТСА=Дуло от Диана и Иса
психиатрични инквизиционни затвори и усмъртителници на Българите от Дуло

УСМЪРТИТЕЛНИЦИ на=на Дуло от Исус и Диана Матара  
 
След като не само неутрализирахме черните мръсднищки заряди  на анти–Българите,но и и ги пречистихме и трансформирахме в положителната енергийна област и вложихме в нашия свръхмощен арсенал,сега ще извлечев от черните мрежи на омерзнението и подигравателната опалячовщината още един Български династичен представител на Божията династия Дуло–вездесъщият Българин Йоло Денев,който за нас не е обект за позорящо сравнение,а е вечно горящ и болящ за Българщина и правдата Българин,активиран чист Божи генетичен потомък!

ЙОЛО ДЕНЕВ=Дуло от Бог=Дуло от Богиня=Деволен=Добелен=Дъбилин
Древното име на Първосвещеният Божия дом и храм Ямбол,потомък на Ямболската жреческа гилдия Дуло 

Йоло Денев е Български националист,писател на теми,свързани с Българския произход.Той е председател на Българска демократическа партия, основател на Движение "Тангра и Велика България" и на "Център по Българознание и Възраждане на България". 

image

НАЦИОНАЛИСТ=НАТСИОНАЛИСТ=Дуло от Диана и Исус=Дуло от Дионисиус–задължитилно генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от династията им Дуло! 

Йоло Денев издава 25 книги и вестници (от 12 години). До 10 ноември 1989 година издава стихосбирката "Паралели на тревогата" (1988) и списание "Камбана" (1989). Йоло Денев написва и отпечатва 7 стихосбирки със стотици стихотворения.
В политиката[редактиране | редактиране на кода]

На 1 юли 1990 година създава Българска демократическа партия (с идеалите на Васил Левски, Христо Ботев и Георги Бенковски), участва в президентски и парламентарни избори. На президентските избори през 1992 получава 10 769 гласа
 
image 

Вижте само една подборка–прокламации на Йоло Делев:

България - Духовен водач на човечеството.
Световната религия на Тангра - Спасител на човечеството.
Библия на българите. Богомилство. Велика история на българите от 35 000 години.  

България е свещена и богата райска земя.
Българите са най-великата нация - създатели на всички световни цивилизации. Българската религия на Тангра и българската азбука са световни.
Световната "Библия" е българска - пророците, историята на българите, езикът, на който е написана.
Българите са създали световен модел на държавност.
В днешната епоха на бездуховност, войни, грабежи, мизерия, оскотяване и израждане на човека България отново ще бъде Спасител на човечеството като духовен водач.
Но трябва да се въоръжим с Вярата на Тангра и с величавото минало и неговите принципи,добродетели и традиции,за да ни водят духовни личности.
И така не само България,но и човечеството ще живее в мир,братство,справедливост и благоденствие

 
Амин,Братко Йоло!

За Тангра и Исус ще се разберем,когато проумееш,а то ще стане скоро,защото Той–Господ Бог Исус,ще ти каже лично,че Той е същинският Върховен Господ Бог Отец Демиурга,на Който проявления и херметични аватарни образи са всички познати божества,Тангра и Аллах също! 


Разбирате ли,защо мерзавците газ пикаят срещу Българи като Йоло Денев и екипа ни!

ГАЗ ПИКАЯТ срещу=срещу Гена на Иза и Бокиня Диана

Защото потопът на Българските разкрития за славната ни история и Божествен произход и избухналият дух от бутилката вече ги задушава и обгръща отвсякъде и идва краят на царството им на мрака,робството и лъжата за Българският Божи род и народ!


 
Целта на служителите от този психотронен черноенергиен смъртен екип от коментарния блок е да обстрелят чистите Души на търсещите Българи,които са от читавата полоса на Божията династия Дуло,с такива взривяващи и разкъсващи нежните и деликатни Души и чувствена им психика снаряди,за да ги прогонят от тия информационни Българолюбородни полета,които обаче нашите Богове и Техните служители–нашите светейши бодигардове,ни научиха да ги обезвреждаме и трансформираме от смъртоносната минусова област в жизнетворящата положителна енергетика на свещената семантика на словата,и още са им турили на тия снаряди направляващи устройства,които да ги връщат автомоторно връз авторите им,ако не се вразумят!

ВРАЗУМЯВАНЕ от=от Бог Иза и Богиня Мария 

Ние учим и вас как да се облечете в силата и мощта на Българските Богове и да неутрализирате тия психотронни атаки като трансформирате черната енергетика,като задължително сключите с Боговете ни осъзнат и доброволен от сърце двустранен договор,които обобщени клаузи ви представихме по–горе,и който договор особено в часттта си на неизпълнение на клаузите по него,най–много плаши тъмните души,които видяхте съюзени в разпадащ се съюз на самоизяждащи се хиени,да вият срещу изгряващото Слънце на Българското себепознание и Истина,и Спасение на Божият Български народ!

С дълбоката си етична философска фундаменталистика върху законите на Всемирната Любов и Обич между човеците,ние ви учим и насърчаваме да не се оставяте да ви тъпчат негодяите,низшите души и анти–Българите,и винаги да ги поставяте на мястото им без да влизате при тях калта и помията,в което тресавище те могат само да съществуват животински,като използвате превъзходството на вашият наследствен Божествен феноменен интелект,правота,универсални интердисциплинарни познания и подкрепа Свише!

Ние ви съветваме:
 
Когато в трескавото търсене на Божието и човешкото познание,на скритата истина за Българите,за човешкия живот и в търсенето на себе си,вие влезете с любознателност, човеколюбие и любороден чист порив с Любов в безбрежните информационни масиви и полета,и откриете плахо възрадвани и обнадеждени благовестието в областта на тия универсални съкровени интимни човешки теми и на Българската сакралия,много често точно на тия свещени места на чисти и нежни деликатни човешки чувства и отношения и финните енергии на Душата и Духа,вие ще се сблъскате стъписани и ужасени с най–извратените мерзки и мръсни словоблудства основно в коментарните форумни полета, заредени с потресаваща словесна черна смъртна енергетика,от които взривената ви чувствена Душа пищяща и стъписана от потрес и отвръщение,ще иска спонтанно и инстинктивно да избяга и никога повече да не се връща на това свещено,но злодейски осквернено место!
Което е и точно целта на гнусните духовни изроди и служители на тъмнината на злото и на духовната инквизиционна полиция на обединените световни заговорници срещу Българите–да ви прогонят от изворите със Живата вода и чистите и свежи кълнове на Истината,за да не пиете от Божествената Амброзия и ядете от Амритата и Ябълката на познанието–търсената и жадуваната храна от Душата ви,за да не откриете пътя към Познанието,Боговете и Възкресението и Спасението,а да останете при тях в блатото на безчестието,лъжата и смъртта!

ПОЗНАНИЕ=Бог Иза 

ИСТИНА=ИС ТИНА=Иса и Диана

СКРИТА ИСТИНА=Диана и Исус от Тракия

ПОЗНАНИЕ И ИСТИНА=Богиня Диана и Исуз 

www.bezistena.com/bg/ 

Културно-информационен център Безистен

ПОЗНАНИЕ И ИСТИНА=ПЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Първосвещеният Божи храм в Ямбол(Олямб,Олимб,Олимп),който е Централният планетарен компютър и команден център,архивът на Божието и човешкото познание Акаши,Кивотът на живота

СВЕЖИ КЪЛНОВЕ=Бог Исуж Балк–Бог Исус Българина

СВЕЖИ КЪЛНОВЕ=Балки на Бог Исуж

Българите на Бог Исус,потомците му,Духовният разсад на всички племена и народи

ЖИВА ВОДА=Ежуа Бог и Богиня Диана=Бог Ежуа и Богиня Диана

АМБРОЗИЯ=Бог Иза и Мария

АМРИТА=Матара=Диана Мария

ЯБЪЛКА НА ПОЗНАНИЕТО=Богиня Диана и Иза 



Точно за тия случаи ние ви казваме:

Не бягайте от тия осквернени свещени места,не се хващайте на уловката и не се подчинявайте и не следвайте пъклените замисли и планове на изчадията адови анти–Български,пет от които (или само един с много лица) духовни талибани ви демонстрирахме в този импресеен постинг,не се предавайте и бягайте,като оставяте свещената информация и сакрален словесен Божи храм в ръцете на безБожниците и юдовите низши души,като им позволите по този начин свободно и безнаказано да се гаврят със светините ни и тъпчат истината и бисерите ни в калта и държат заключени изворите със Живата вода в мръсните си ръце и зловояние!

Вие,Братя и Сестри Българи,феноменни Божии потомци,останете в Божия храм и съкровищница,като се въоръжите с пленената неутрализирана и трансформирана в положителна черна енергетика на мърсуващите словесни килъри както ви учим,и ги поставете на местото им от висотата на Божественото ви превъзходство,или ги подминете и не им обръщайте внимание,като ги обвиете в капсулата на омерзнението и презрението ви,но задължително стигнете до свещената информация,която Те–Исус и Мария Магдалена,нашите Богове,чиято кръв и гени сме ние Българите,са приготвили специално за нас,като самите Те са поставили тия препятствия пред нас,за да ги преодоляваме и в жертвени изпитания заслужим наградата си!



А на тия словоблудници и пси–енергитици разбойници,ние по зъдължение им предоставяме по Божията заръка Техните просветителски курсове в нашия блог за тяхното самообразование и за да работят и те за своето спасение,ако го пожелаят!   
 
Защото за информация на всички,и особено на категорият безБожници,които смятат,че като не вярват в Бог и не живеят по Неговите закони,Той не съществува,ще ви информираме,че Бог въобще,ама въобще не се интересува от мнението на безБожниците,признават ли го и вярват или не вярват в Него,също както Слънцето въобще не пита сляпата къртица,която никога не го е виждала,да грее ли или не,и без да ни пита нас и особено тях,е сключил този двустранен договор  с нас по негова едностранна инициатива и категорична неотменимост и действие за всички човеци до един!

Допълваме,че всички тия инициативи и договорни отношения с хората,Господ Бог Отец Исус е предприел и изпълнява още от Сътворение заедно с Богинята Майка Диана,като преди 2000 години двамата в статута си на аватарните си образи и проявления на Бог Исус Христос и Богиня Мария Магдалена,добавиха нова клауза,че продължават проекта Българите и човешката цивилизация с още един срок за 2000 години,като са заложили основната задача и цел пълна стопроцентова доброкачествена генетична продукция за всички души и спасение на всички участници в проекта,разпределени от Тях във всички роли в целия диапазон на доброто и злото,в цялото пространство от (+) до (–) областите на общественото проявление на хората и душевността им–която висша Божия проектна доктрина е тайната доктрина на Всемирното Бяло Братство,от които са Богомилите

Допълваме превенцията на заглавието на постинга ни с пасаж от наш спонтанен коментар в защита на обсрелван с черна енергетика и заливан с мръсотии Българин:

"Кой мерзавец и урод е гласувал с минус на академично издържания и любороден материал на автора!
Даваш ли си сметка,бе блуден сине,че като мърсуваш анонимно против Българите и Българщината,Отгоре не те виждат и не те знаят кой си и какви гнусни неща твориш против Българите!
Гледай сега,безумецо,какво каза Господ Бог Исус точно за теб–да,точно за теб, човеко,не се обръщай да гледаш за кой се отнася–точно за теб е,мерзавецо,дето си мислише,че никой не те е видял в анонимност!

Ни едно [врабче] няма да падне на земята без волята и знанието на Отца ви–Господ Бог.А вам и космите на главата са всички преброени от Него.
МАТЕЙ 10:29, 30.

Господи,опитал си ме и познал си ме.Ти познаваш сядането ми и ставането ми;разбираш помислите ми отдалеч. 
Псалм 139:1,2

Постоянно си под Божие наблюдение и контрол,и знай всеки път отсега нататък,дори и когато само си помислиш лошо и твориш мерзостите си,ще получаваш категорични доказателства,че всичко се вижда,знае и пише на сметката ти!
От момента на раждането на всеки човек до сетният ни ден от проектният ни земен експериментален период,всяка наша мисъл,дума,поглед,постъпка и действие се записват нон–стоп 24 часа в денононощието върху паметта на индивидуалният ни биокомпютър–мозъкът,и оттам тази информация си транслира постоянно в твърдия и неизтриваем хард диск на Вселенския компютър АКАШИ и е безпристрастният свидетелски доказателствен информационен документ и свидетелство за Генералната равносметка на Съдния ден,когато всички ще се явим пред изпитната атестационна комисия на Родителите ни Отец Исус и Майка Диана,Мария Магдалена!

Ето и поучението на Светител Теофан Затворник,което е според нивото на тогавашните познания за Божиите информационни технологии:

                            image
Няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно и да не излезе наяве (Лук. 8:17).

Следователно, колкото и да се крием с лошите си дела, независимо от нас те биват записвани и, когато му дойде времето, написаното ще ни бъде предявено. Каква е хартията, на която биват записвани? Съвестта ни?
Понякога я караме да мълчи – и тя мълчи.Но, макар да мълчи,си върши работата, води много точен летопис на делата ни.
Какво да сторим, ако там са записани много лоши неща?Трябва да заличим написаното.С какво? Със сълзи на покаяние.Тези сълзи ще отмият всичко и от лошото, което е било написано, не ще остане и следа.
А ако не го отмием,на съда ще се наложи сами да препрочетем всичко написано.
И тъй като тогава правдата ще бъде на власт в съзнанието,то сами ще произнесем присъдата над себе си,а Господ ще я утвърди.
Тогава решението ще бъде окончателно и няма да подлежи на обжалване,защото всеки сам ще осъди себе си и на никого няма да му бъде до другите.
И всичко това ще стане за един миг.
Ще погледнеш и ще видиш какво представляваш, и тозчас ще чуеш от вездесъщия Господ потвърждение на присъдата, а след това – край на всичко...


СЪВЕСТ=Богиня Диана и Исус

СЪВЕСТ=ВЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН
Вселенският информационен портал и архив Акаши и Върховен касационен съд,където крайните решения се вземат от безпристрастните святи Съдиите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство,Жреците и Светиите от Божият род Дуло 

www.bezistena.com/bg/ 
Културно-информационен център Безистен


ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД=Цар Бох Исус и Бокиня Диана

ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД=
Сина Кан(Жрец) на Богиня Диана и Исус Бърх(Българин)
Божият Син,Спасителят,Върховният Първожрец и Император на отново възстановената скоро свещена Свещена Българска империя на Любовта,Братството и Мира

ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД=ВЪРХОВЕН КАСАТСИОНЕН СЪД=
СЪД от Кан(Жреци) на Богиня Диана и Исус Барх(Българин)

И за да ти дадем и на теб шанс за спасение и изход,щото и ти си Божие творение,само че блудно и болно,а Бог най го боли за болните му деца,ти указваме Боговете ни и в твоите нисши прояви и квалификации,за да Ги познаеш и потърсиш покаяние от Тях чрез нашия блог!

МЕРЗОСТ против=против Матара и Исуз

МЕРЗАВЕЦ=МЕРЗАВЕТС=
Исуз и Богиня Матара
изроден потомък на Българските Богове

БЛУДЕН СИН=Дуло Бог Иса
потомък на Исус от Дуло

БЛУДЕН СИН=син на Бог от Дуло

Можем да ти нацвъкаме още куп отвратителни квалификации,като например ИЗРОД,ПОДЛЕЦ,МРЪСНИК,ИЗЧАДИЕ...и не за да те обиждаме,а да ти покажем че всички те са съставени по Божите имена за да дефинират престъпление срещу Боговете и Техния народ–Българите,както и да показват и демонстрират,че познавайки се в тях,човек може да трансформира убийствената им черна мощ към него,в спасителна положителна енергетика и живототворящо за себе си познание за Боговете и тайните на живота!
За което ги и разшифроваме:

ИЗРОД=ИЗ РОД=Род на Иза

ПОДЛЕЦ=ПОДЛЕТС=Дуло на Иса и Богиня Диана

МРЪСНИК=кан(Жрец) на Иса и Мария

изроден династ от жреческата фамилия


МЪРСУВАНЕ против=против Бог Исус и Мария

и против Техния народ–Българите!

ИЗЧАДИЕ=ЧАДО на Иза

ИЗЧАДИЕ=ИЗТШАДИЕ=
Дете на Изуш

...виждаш ли,човеко,че където и отидеш,каквото и да помислищ,и да направиш,все си в Тяхното полезрение и контрол и все в ръцете и обятията Им попадаш!
Обятия на любящи Родители и болеещи за болните Си деца!

Затова,докато не е късно,бягай до най–близкия Божи храм и с три свещички–
за Святият Дух,за Исус и Богородица,искай разкаян прошка и спасение за душата си!
И бъди Българин с голямо Б !
Бъди благословен,колкото и да ни е яд и да ни боли от такива блудни заблудени недостойни Божии синове,срам и позор за Божията свещена фамилия и родословие!

Ако по някаква причина храмът е заключен или те спират догматични религиозни букаи и прегради,ето влез в този поднебесен храм на Света Богородица,която е Богиня Диана, Богинята Майка на всички богове(хора непознали се още,че са Богове),която е Мария Магдалена–Българската Богиня и Всемогъщ Властелин и Господар на световете,и който храм,въпреки че сега е поклонически световен център само на католицизма,е универсален и първичен Български езически скален светилищен енергиен комплекс за творене на всякакви чудеса и висши феноменни технологии,първичен храм на най–първата човешка наука и познание за Българските Богове и живот по Техните закони на Любовта,Братството и Мира и феноменните практики на духовно и материално изобилие с неизчерпаемата енергия на Святият Божи Дух,управлявани от Божиите служители–Българите,от които са земните Жреци и небесните Светии,и който храм е отворен и действа нон–стоп през цялото денонощие и всички сезони и векове и превратностите на събитията и съдбата! 
 
image

 
La Grotte de Lourdes en direct (live)  
Пещерата светилище и храм на Богородица,Мария Магдалена и света Бернадет в Лурд

image

Преизобилна информация в Нета ще намерите на адрес La Grotte de Lourdes, Bernadette Soubirous,света Бернадет с много документалистика и игрални и документални филми в Ютуб на тази тема за феноменното явяване и проявление на Българската Богиня през 1858 година в малкото селище Лурд,един от многобройните пристани на преселени Богомили от България в бившата Българска имперска провинция Франкорум,средище на феноменни жречески потомци. 

ФРАНКОРУМ=Мария Фарк=Мария Барк–Мария Българката

При потребност от духовна и реална окултна връзка и помощ с Богородица и нейното светилище–храм,пуснете директното излъчване на ТВ Лурд и кажете проблема си...
Много от хората,които ще видите в директното живо предаване,са наша обща Божия кръв,генетика и дух,частица от Святият Божи Дух,временно разделени.
 

 
И още веднъж основните клаузи в двустранния едностранен договор,по който съществуваме по Божията висша промисъл, милост и Любов!

ЗНАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ СИ ПРАВООТНОШЕНИЯ С
БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ИСУС И БОГОРОДИЦА :

ВЛЕЗНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ В ТЕХНИЯ ХРАМ,ЗАПАЛИШ ЛИ И ЕДНА СВЕЩИЧКА, ВДИГНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ РЪЦЕ КЪМ ТЯХ ЗА ПОМОЩ В ТРУДЕН И ВАЖЕН МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА ТИ ЗА ТЕБ И БЛИЗКИТ
Е ТИ–ТИ ВЕЧЕ СИ СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР,ЗАВЕТ С ТЯХ,ЧЕ ЍМ СЕ ОТДАВАШ ИЗЦЯЛО ОСЪЗНАТО И ДОБРОВОЛНО,И ЩЕ СПАЗВАШ ВЕЧЕ ЗАКОНИТЕ ЍМ!
АКО ЩЕ И НЕОСЪЗНАТО ДА СИ НАПРАВИЛ ТОЗИ АКТ,ДОГОВОРЪТ ВЕЧЕ Е СКЛЮЧЕН И ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА–ИМА САМО НАПРЕД И С ТЯХ ВСЕ ПО-БЛИЗКО КЪМ ТЯХ!


КЛАУЗИТЕ В ДОГОВОРА МЕЖДУ БОГОВЕТЕ И ТЕБ СА НЕВЕРОЯТНО И УДИВИТЕЛНО ПРЕКРАСНИ И БЛАГОПРИЯТНИ ЗА ТЕБ ПРИ СПАЗВАНЕТО ЍМ,ОБАЧЕ МНОГО НЕПРИЯТНИ И ТЕЖКИ ЗА ТЕБ ПРИ СЪЗНАТЕЛНОТО ЍМ НАРУШАВАНЕ!

ЗАЩОТО:

1.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТНО ДОБРО ОТГОРЕ!

2.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА СТОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО ДОБРО ОТГОРЕ!

3.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТО АВТОМОТОРНО ЗЛО!


4.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА ХИЛЯДОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО АВТОМОТОРНО ЗЛО!

И ТОГАВА ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ЧОВЕКА,СКЛЮЧИЛ
ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ,И НАРУШИЛ ГО СЪЗНАТЕЛНО!

 


И ТОГАВА БЛАЗЕ МУ НА ЧОВЕКА,СКЛЮЧИЛ ДОБРОВОЛЕН
ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ,И СПАЗВАЩ ГО СТРИКТО И СЪВЕСТНО!  

 
екип на bezistena с екип от Предвестниците на Явяванетао на Боговете ни 
 
ПРЕДВЕСТНИЦИ=Барди от ВЕЦИСТЕНА=Барди от БЕЗИСТЕНА=Братя от БЕЗИСТЕНА
поетите,композиторите и певците,които са Бардите,Жреците от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,посветените ясновидци,врачки,предсказатели и пророци 
 
 Цветомира

Цветомира Гицова–Силва.След 642 години първи концерт в Първосвещения храм БЕЗИСТЕН в Ямбол! 
 
ИСД с Любов!
 




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
12.12.2015 01:35
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Въпреки изричното предупреждение ...
13.12.2015 02:09
Въпреки изричното предупреждение и в коментарният ни блок,и в този постинг,който е по темата на черната автомоторна енергетика,която си натворяват хулителите и осквернителите на Божиите просветителски лекции,и тежките последици за тях от тези им неразумни действия,един абсолютен анонимник–appen13,анонимник по параметри, лице и безлично анонимно творческо проявление,почувствал се с основание засегнат от квалификациите ни към мерзавците,реши неразумно да пробва работи ли защитата на блога ни,или да ни доказва,че приказките ни са празни приказки и хвърлени на вятъра,и 01:22 часа нагази и погази коментарния ни блок с безсилен към нас минус,но нагази лука и погази себе си,експерементирайки будалата връз себе си колко лъчиста енергетика може да погълне и издържи...
Ние затова туряме предупредителните табели на видимо место,че постъпите към свещения ни блог са минирани и завардени,та да виждат и слепите и не рискуват неразумно да нагазват лука и минното поле!

В поста ни ти посочихме къде да ходиш да се покайваш и пречистваш от злодеянието си,нещастнико,докато е време...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677429
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!