Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 23:47 - Латинският език е херметичен Български жречески език.Свръхсекретни документи от скритата Българска история,отворени на 8 Декември
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5486 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 04.10.2016 10:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Студентският химн е секретен документ,съдържащ кодирана историческа информация за България и Българите–интелектуалният елит на тракийските племена,от които са всички европейски народи,документ съставен от посветен жрец–маг от Богомилското(Катарско) братство,вложен като духовен словесен имплант в студентското общество, което се състои основно от този Български интелектуален елит,за дълготрайно съхранение в него през вековете. 
 


Andre Rieu & Platin Tenors - Trinklied / Gaudeamus Igitur HEIDELBERG 2009


изрично уточнение!

Всички документи,които представяме и разсекретявяме пред вас,са взети без абсолютно никакво разрешение и без проблеми от секретните архиви на Ватикана, които са натъпкани 100% със сакрална Българска информация!
Паролите за влизане в архивите на Ватикана като в дома си,са:

ВАТИКАНА=ВАК ТИАНА=Бокиня Диана
ВАТИКАНА=
ВА ТИ КАНА=Кан(Жреци) на Богиня Диана

КАТО В ДОМА СИ=
Кан(Жреци) на Богиня Мат Диана и Иса
жреците на Исус и Диана,шетащи през преградите на пространството и на времето както си искат 


Счита се,че студентският химн Gaudeamus igitur е използван още през 13 век и авторите му са неизвестни.

Авторите на химна са неизвестни,но за непосветените!

За Посветените Българи авторите са много добре известни,защото те са от Бялото Братство на Богомилите,Духовните водачи на Българите и тракийските народи из Западна Европа по него време на територията на сегашна Франция,Германия и Италия,и познати под кодовото наименование Катари (Тараки,Траки) ! 

Ето ги в този пореден оригинален документ,съставен и дешифриран по правилата на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na- sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na- sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

и регистриращ кои са тия "неизвестни автори" на химна: 

НЕИЗВЕСТНИ АВТОРИ=Братя от Богиня Диана и Исуз
Катарите,които са Богомилите от България,които са жреческото съсловие на Исус и Мария Магдалена,състоящо се от техни феноменни генетични потомци от рода Дуло,които са обучени,просветени и посветени на Първосвещения Божи храм Безистена в Първопрестолния град Ямбол–старателно скриваната досега от перманентните заговорници срещу Българите,столица на Свещената Българска империя,фалшифицирана от историческите манипулатори като "Римска империя".

За произхода на Богомилите и тяхната Майчина и Бащина духовна институция и материална база–Безистена,свидетелства същият документ–"неизвестни автори" :

НЕИЗВЕСТНИ АВТОРИ=Братя от ВЕЗИСТЕНА=Братя от БЕЗИСТЕНА



Възкресеният Безистен в Ямбол,който е Олямб,или Олимб,най–точно Олимп
 
Още информация за Богомилите,които са Катарите,и за тяхната последна крепост Монтсекюр,по време на обсадата на която те са написали текста на песента,станала химн на студентите,и за последвалата им великомъченическа смърт,вижте поста ни  

Официален документ на обединените българо–юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!
bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125

Съвременният вариант на текста е оформен от скитащият немски поет и публицист –vagantes,К.В.Киндлебен през 1781 г.,за мелодия е използвана по-рано създадена песен от Я. Г. Гюнтер. 

VAGANTES=VAGAN T ES=Богиня Диана и Иса
херметичният жречески индекс на скитащите от град на град Българи–посветени, благоветстващи куриери и конспиратори,ходещи между Българите в поробените от господарите им тракийски племена на Западна Европа.
На английски те имат друга анаграмна кодирана комбинация–minstral.

MINSTRAL=Дуло от Иса и Мария
преследваните от църквата и полицейско–репресивният ѝ апарат–инквизицията, праведни потомци на Исус и Мария Магдалена от рода им Дуло,скитащи сред Българите на Острова със статут на легализирана конспиративна опозиция
 
ОПОЗИЦИЯ=ОПОЗИТСИЯ=Богиня Диана и Исуз
ОПОЗИЦИЯ от=ОПОЗИТСИЯ от=от
ПЕЗИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА 

Основен език за комуникация и конспиративно общуване между скитащите Барди=Братя,посветени свързочници и посредници между Българите в Европа и Британия,е Българският език,а кодировъчната лингва– система за писмено съхранение и пренос на сакралната засекретна информация,е латинският език–уникалната словесна съкровищница,съставена от Бъларските жреци и майстори–шифровчици по технологията на Свещения шифър   

Ето скритият генезис на латинският език,който ще извлечем от официалната история:

Латинският език (lingua latīna, [ˈliŋɡwa laˈtiːna]) е древен италийски език,говорен първоначално от латините в областта Лацио и в Древен Рим.Както повечето други европейски езици, той произлиза от древния индоевропейски праезик. Повлиян от етруския език и използващ като основа гръцката азбука,латинският се формира в Италия в средата на I хилядолетие пр.н.е.

Разшифроването на името на латинския език и на латински и на Български ще ни заведе само до едно место–истинският му Български произход!
Гледайте сега:
 
LINGUA LATINA=ЛИНГВА ЛАТИНА=Балги от Дуло

Българи от Божията династия Дуло,жреците създатели и ползватели на този херметичен конспиративен език

LINGUA LATINA=ЛИНГВА ЛАТИНА=ЛИНГВА(език)
на Дуло
херметичен език на жреците–Българи от Дуло

ИТАЛИЙСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на
 Кан(Жреци) от Дуло на Иса
затова и официалните документи с право твърдят,че този език е бил говорен в началото от латини–те,сиреч от Българските жреци,които са само от Дуло!

ЛАТИНИ=ЛАТИНИ – Н (кодировъчен назал)=ЛАТИ=ТАЛИ=Дали=Дуло

Та това са латините и техният латински език–Българите,жреци от Божият род Дуло, Духовните водачи и обгрижвачи на траките,доведени и заселени от тях по тия места
И всички други документи,написани,закодирани и засекретени от Българите в латинския,Българския и всички други езици по тази тема,свидетелстват за Българският произход и съдържание на цивилизационният фундамент на всяка култура–езика!
Вижте и тях:

ЛАЦИО=ЛАТСИО=Дуло на Иса

Латиницата първоначално се изписва отдясно наляво,впоследствие–като бустрофедон, и в крайна сметка – отляво надясно.

Хайде да видим в жреческите архиви и във Ватикана какво пише за този начи н азаписване на латинския:

БУСТРОФЕДОН=Братя от Иса  и Богиня Диана
Българската жреческа каста,които са генетичните Братя от Божия род Дуло,създали тази жреческа херметична кодировъчна система

Нека проверим и етруският език,за който сме писали и в предните ни документи,дали не са му намерили най–сетне извънземните автори,както твърдят напоследък сериозни учени,чудейки се как да се отбие номера да не потърсят корените му в Тракия,както им показваме от много време всякакви разкрепостени изледователи

ЕТРУСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Иса Трака
ЕТРУСКИ ЕЗИК на=на Кан(Жреци) на Кристоз=Кан(Жреци) на Исус от Тракия

ИЗВЪНЗЕМНИ АВТОРИ=
Бог Изуз и Богиня Матара
 
ДА СЕ ОТБИЕ НОМЕРА=Иса и Богиня Матара Диана 

ОТ МНОГО ВРЕМЕ=
Богиня Мат Мария

Та да попитаме,без да ни чуват засега и правещите се,че не ни чуват историци и лингвисти и техните господари–заговорниците срещу Българите,какво ще отговаряте и какво ще правите,като дойдат скоро Извънземните автори на етруския език и на латинския,които не искате упорито да припознаете!

Ама не са само етруският и латинският език дело на Извънземните автори,които са упълномощените жреци на Българските Богове.
Тяхно,сиреч наше–Българско дело,е и поредният ни цивилизационен бисер–т.нар. "гръцка азбука",цапцаросана от юдо–данайското тракийско нашественическо племе гърци от Българският сакрален културен пантеон.
Ето нейното автентично Българско авторско свидетелство :

ГРЪЦКА АЗБУКА на=ГРЪТСКА АЗБУКА на=
на Кан(Жреци) на Бог Исуз от Тракия=на Кан(Жреци) на Бог Кристоз

ЦАПЦАРОСАНА АЗБУКА=ЦАПТСАРОСАНА АЗБУКА=АЗБУКА на
Цар Исус и Богиня Диана
открадната (цапцаросана) азбука на българските Богове 
 
Нека сега изкараме истината за този митичен древен индоевропейски праезик,за да не се мъчат повече фалшификаторите на Българската и световната история как да скриват,че единният Сътворенчески език на Боговете и човеците,е Свещеният Български език,съвременният Български език,с който сега ние общуваме помежду си и с който Боговете ви уведомяват,че той е единственият и скоро задължителен за всички език за измолване на Тяхното благоволение,и че постоянно са около нас и предстои вече отварянето на преградите между пространствата и световете!
 
ИНДОЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИК=Кан(Жреци) на Богиня Диана и от Зар Бок ИсаСътворенческият Свещен Български език на Богинята Майка Диана и Бог Отец Исус,с който жреците–Българи,Техните генетични деца,създадени по технологията от глава 1 на Битие на Светото писание,построиха и обзаведоха постсътворенческият свят на Земята и произведоха в Райската експериментална лаборатория и работилница Тракия заедно с Родителите си Бог Исус и Богиня Диана синтетичните изделия–роботи по алхимичната технология на глава 2 от Битие,които са безбройните тракийски племена,които разселиха по целия свят,и информация за които ви даваме в постовете
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965



И нека видим пак какво пише в сериозните учебници и историческите и лингва документи:

Съвременните романски езици са продължение на диалектни форми на латинския език (простонароден латински). Латинският и производните му романски езици са единствените оцелели до наши дни езици от италийската група – останалите италийски езици са постепенно асимилирани от латинския през епохата на Римската република.
През Средновековието, а и донякъде в Новото време латинският се използва за международен език (lingua franca), както и в богослужението на католическата църква.

Проверяваме произхода на романските езици в декодиращата ни програма и научаваме,че и те всичките са наше цивилизационно лингва изделие! 

РОМАНСКИ ЕЗИЦИ на=ЕЗИЦИ на Кан(Жреци) на Мария и Иса

От папката със засекретени документи на латинския език вадим поредният документ, който ни събщава,че латинският език е бил международен език,с което ние се съгласяваме напълно,но продължаваме по–нататък,за да видим кой е съставил този международен език,за който вече със сигурност знаем,че Българите са го изработили в лингва–миксера!

МЕЖДУНАРОДЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Мадара Диана и Ежуа

МЕЖДУНАРОДЕН ЕЗИК на=на
Кан(Жреци) на Мадара Диана и Ежуз

Ето и разшифровката на латинското му наименование: 

LINGUA FRANCA=ЛИНГВА ФРАНКА=Бог е Българин–Българският Бог 

Латинският език все още се използва при създаването на нови думи в много езици, както и в биологичната таксономия. 

НОВИ ДУМИ В ЕЗИЦИТЕ на=на Богиня Мат Диана и Бог Изуц (Исус)

БИОЛОГИЧНА ТАКСОНОМИЯ=БИОЛОГИТШНА ТАКСОНОМИЯ=
Балги,Кан(Жреци) на Исуш и Мат Диана
учените откриватели,на които Боговете ни спускат новите открития за хората в биологията,и които задължително са от феноменната Българска жреческа гилдия

И нека най–накрая разберем,какъв е този простонароден латински език,от който бил произлязал латинският език,и от който са произлезли всички съвременни романски езици,за които вече знаем,че са езици съставени от Българските жреци на Исус и Богиня Диана.
След като Българи са ги създали тия езици,произлезли от простонародният латински език,би следвало и той да е създаден от Българите,ама нека видим какво пише в неговия производствен лингва технически паспорт:
А в него пише следното: 

Простонародният латински език на латински се казва sermo vulgaris,което в превод по правилата на Свещеният шифър от милиони възможни комбинации и варианти води единствено и единствено възможно само при Българските Богове,леко завоалирани в наименованието на езика!
 
SERMO VULGARIS=Мария и Исус Вулгария=Мария и Исус са Булгари

На колене,всички Българи,пред нашите Богове Исус и Диана,Мария Магдалена!

SERMO VULGARIS=Булгария на Мария и Исус=Булгари на Мария и Исус  

На колене,всички Българи,пред нашите Пресвяти Деди,цивилизаторите на народите!

SERMO VULGARIS=Мария и Исус са Булгари=Българите са на Мария и Исус 

На колене,всички Българи и всички народи и племена пред нашите Богове–Демиурзи и пред нашите Пресвяти Деди,цивилизаторите на народите!

Всички човеци и народи ще ги накараме да се преклонят на колене пред нашите Богове,пред нашите Святи Деди,и пред нас–Българите,святите и праведни потомци на Исус и Мария Магдалена,чието царство на Любовта,Братството и Мира сега Боговете ни възстановяват на цялата Земя с цялото могъщество и сила на Небесната армия!

НЕБЕСНА АРМИЯ на=на Бог Иса и Мария

Та този простонароден латински език sermo vulgaris,който е Сътворенческият език на Българските Богове и на Българите,бил мъртъв език!
Мъртъв език бил–я вижте пак!

МЪРТЪВ ЕЗИК на=на Бокиня Матара и Иза
МЪРТЪВ ЕЗИК на=на Кан(Жреци) на Иза и Богиня Матара 


Най–живият,най–безсмъртният,най–вечният език,като Боговете ни!
Като Святите ни Деди и като техните потомци–ние,Българите!

Този език–народният латински,казват енциклопедиите,се развива по различен начин в отделните провинции на Римската империя и по този начин дава начало на модерния френски, италиански, испански, португалски, румънски, каталонски и ретроромански...
И само на Българския език не дава началото,защото Българският език е началото му!

–О–о–п–а–а–а! Каква стана тя!

Стана тя,каквато е ставала–от простонародният латински език са се получили всички съвременни европейски езици,а пък простонародният латински език,на който са говорили всички Българи и траки в Европа,които са всички народи,тези документи свидетелстват,си е чистият Български сътворенчески език,който говорим и на който пишем сега ние Българите! 
Или директно казано:

Всички съвременни европейски езици са съставени от Свещеният Божи Сътворенчески Български език !

И този постулат,който току що изведохме по прецизен математичиски път,важи само за европейските езици,защото за другите езици по света важи друг постулат,който гласи:

Всички съвременни езици извън европейските,са съставени от Свещеният Божи Сътворенчески Български език! 

По строгите закони на логическата математика сме длъжни да обобщим общият лингва постулат,който гласи:
 
Всички съвременни световни езици на всички народи и племена,са съставени от Свещеният Божи Сътворенчески Български език!  

Авторите им са същите "неизвестни" лингва магьосници,които разконспирирахме по горе като "неизвестни автори"!  

SERMO VULGARIS=
Мария и Исус Вулгария=Мария и Исус България
 

Нямали писменост траките,продължават упорито да твърдят учените–историци от анти–Българската световна византийска историческа школа,и са абсолютно прави, защото траките нито са знаели да четат,нито са умеели да пишат,защото наистина са нямали писменост,защото на траките,които са всички човешки племена по света,само Жреците,които са техните Духовни водачи,са знаели да четат и да пишат, защото само те са имали писменост.

Жреците на траките,които жреци са Българите!
Потомците на Жреците на траките,които сме ние–Българите!
 
 
И да престанат най–после независимите Български изследователи и зажаднелите да научат истината за себе си Българи,да ровят и да твърдят необосновано,че траките имали писменост,че Орфеус е пишел на таблички с тракийски език–няма такова нещо!

Траките въобще не са можели да пишат и да четат и са нямали писменост,защото само Българите–техните жреци,са знаели да четат и да пишат и са имали писменост
А и Орфеус никакъв тракиец не е и на никакъв тракийски език и тракийска писменост не е писал,защото няма тракийска писменост–има само Българска жреческа писменост,защото Орфеус си е чист Българин от Тракия,и освен това,дето е Българин,ами е и Бог.

Името му е Исус,познат от предпоследното му аватарно проявление преди 4000 години като Исус Змея,Исус Вер,или Орфеус!
 
ОРФЕУС=ОСУ ФЕР=Иса Вер(Змей)  

Ето и адресът на Възкресеният Безистен–Първосвещеният Божи храм,на който изнасяше концерти пред Българите Бог Отец Исус Демиургът в аватарното си проявление на Орфеус преди 4000 години заедно с Евредика–аватарното проявление на Великата Богиня Майка,Богиня Диана,и на който храм преди 2000 години Те пак гастролираха пред Българите и столичаните Ямболии в аватарните си явявания като Исус Христос и Мария Магдалена,които положиха началото на новоепохалната генерация на Дуло,от който род сме ние с вас–половината Българи,читавите... 

www.bezistena.com/bg/
 
Културно-информационен център Безистен –
 
Първосвещеният Божи храм и проектантска организация,на чиято проектантска дъска и свръхмодерен компютър Акаши=Кая на Ешуа,скално светилище на Исус,Ямболските жреци построиха и обзаведоха преди хилядолетия света и произведоха човешките племена според технологията и хронологията на глава 1 и 2 от книгата Битие на Светото писание,а по–късно съставиха от Свещения Български език и латинския език– херметичният Български жречески език. 

image 
.


Christian Wilhelm Kindleben ( псевдоним Michael Brephobius) (4.10.1748 † 1785 ) е потомък от оцелялото родословие на автора–богомил,съставил оригиналния документ в крепостта Монтсекюр,няколко дни преди Българите да се предадат на инквизиторите от кръстоносната армия,предвождана от техни кръвни изродени родственици от Дуло.

Christian Wilhelm Kindleben=Кан(Жрец) на Иса Ламя Балх от Дъбилин от Тракия
където Дъбилин е древното име на Първосвещеният Божи град Ямбол,принесено и съхранено 1:1 от жреците–друиди на келтите от Ямбол в името на изградената от тях столица в Ирландия–Дъблин,Дъбълън=Дъбилин
 
  

 
Това е официалният текст на студентския химн,в който с помощта на Българският жречески кодировъчен ленгва продукт–латинският език,са имплантирани анаграмни комбинации на основни имена и характеристики на Бълкарските Богове

1. Gaudeamus igitur, Juvenes dum sumus; 

Post jucundam juventutem,

Post molestam senectutem

Nos habebit humus! 


2. Vita nostra brevis est, Brevi finietur, 

Venit mors velociter,

Rapit nos atrociter,

Nemini parcetur. 


3. Ubi sunt qui ante Nos in mundo fuere? 

Vadite ad superos,

Transite ad inferos,

Hos si vis videre. 


4. Vivat academia, Vivant professores, 

Vivat membrum quodlibet,

Vivant membra quaelibet,

Semper sint in flore!


5. Vivant omnes virgines Faciles, formosae

Vivant et mulieres,

Tenerae, amabiles,

Bonae, laboriosae! 


6. Vivat et respublica Et qui illam regit, 

Vivat nostra civitas,

Maecenatum caritas,

Quae nos hic protegit! 


7. Pereat tristitia, Pereant osores, 

Pereat diabolus,

Quivis antiburschius,

Atque irrisores! 


8. Quis confluxus hodie Academicorum? 

E longinquo convenerunt,

Protinusque successerunt

In commune forum; 


9. Vivat nostra societas, Vivant studiosi 

Crescat una veritas,

Floreat fraternitas,

Patriae prosperitas. 


10. Alma Mater floreat, Quae nos educavit;

Caros et commilitones,

Dissitas in regiones

Sparsos, congregavit;  
 
 


Поетичен превод от латински: 


1. Нека бъдем весели, докато младеем;

След щастливата ни младост,

След досадната ни старост

В гроба ще изтлеем!


2. Кратък е животът ни, краят ни пристига, 

Че смъртта се приближава,

И наред ни покосява,

Всекиго застига. 


3. И къде са тези, що преди нас са били? 

В рая с песен да отлита,

В ада страшен да се скита,

Който ще да види. 


4. Нека вечно да живей, който преподава, 

От мъжете, всеки да е,

От жените, всяка да е,

Нека преуспяват!


5. Да живеят девите, мили и красиви, 

Да живеят и жените,

Дето нежно ни обичат,

Кротки, работливи! 


6. Да живей държавата, и който управлява, 

Да живее и градът,

В мецената милостта,

Която ни дарява! 


7. Отминава мъката, мерзостта умира, 

И загива сатаната.

Също, който против нас е,

Или се присмива! 


8. С Академията днес кой се запознава? 

Отдалече идват тука,

Смело всяка несполука

Дружно побеждават; 


9. Общността ни да живей, учените също! 

Правдата се извисява,

Братството ни силно става,

Страната ни - могъща. 


10. Алма Матер да цъфти, да ни обучава; 

Хора близки, наши братя,

Скитащи се из страната,

тя обединява. 
 


Ще приключим до тука,за да можем в календарното часово време да се включим в поздравленията за празника на студентите и честитим първо на всички наши колеги–бивши студенти,и след това и на сегашните студенти,а след това в редакционен стил ще разсекретяваме основни понятия и послания,вложени в текста на химна. 
  
 
Следва редакционно допълнение с разшфровка на основните послания в текста на студентския химн и допълнения по целия обем на постинга.
Вижте ги. 


Основното послание,вложено в песента,е по правилата и шифровъчната технология на Българските жреци и е поставено веднага на челно место–в наименованието ѝ
Gaudeamus igitur,като в този израз е използвана лингва–хватката на скрития звук В, който е една от четирите шифровъчни сигли на Бог,Богиня – В,Б,П и Ф,като в тази дума gaudeamus звукът В е скрит в анаграмното завъртане на гласните au=ua,като звуковата комбинация ua е фонетичният еквивалент на W,който звук е нашият В.
Деанаграмирането на думата и израза ни дава следната стойност: 

GAUDEAMUS IGITTUR=GUADEAMUS IGITUR=ГВАДЕАМУС ИГИТУР=
Богиня Мад и Иса Траг=Богиня Мад и Иса от Тракия–

съобщение от шифровчика на песента–послание,че Богинята Майка и Бог Исус са от Тракия,земята на Българите 
 
И още друго ни съобщава тази разшифровка–че европейските и латинските племена са тракийски племена,чиито богове са Българските Богове Исус и Богинята Майка,още и по причината,че други Богове няма!

GAUDEAMUS IGITTUR=
GUADEAMUS IGITUR=ГВАДЕАМУС ИГИТУР=
Траки на Богиня Мад и Иса

Ето и жертвеният статут на авторът на текста на песента–кодирано послание : 
 
GAUDEAMUS IGITTUR=GUADEAMUS IGITUR=ГВАДЕАМУС ИГИТУР=
Катар на Богиня Мад и Иса
–посветен саможертвен Богомил

–––––––––––––––––––––––––––––

Разшифроваме и другите кодирани послания от текста

Juvenes dum sumus=
Син на Исус и Богиня Диана МаМа=Син на Исус и Богиня Диана Мария Магдалена
"неизвестният" автор,който знаем,Чий син е,се обозначава в този израз,че е син, потомък на Исус и Мария Магдалена,независимо каквото и да означава в прав текст.    
 
Изразът Nos habebit humus,който в прав текст и смисъл означава "в гроба ще изтлеем" ни уведомява в код чрез Кои няма да изтлеем в гроба,в смисъл няма да погинем!

Nos habebit humus (ще изтлеем в гроба) без=без Бох Исус и Бохиня Мат

И отново поредният прекрасен израз–послание,който в правия текст на латински ни предупреждава,че смъртта се приближава,а в скритият смисъл в мегаанаграмата на израза ни просвещава как можем да я избегнем:

Venit mors velociter=
Богиня Матара Диана и Иса Бълкарина

Ето сега и кои са били преди нас,за които пита изразът qui ante Nos in mundo fuere? :
 

qui ante Nos in mundo fuere=Иса и Богиня Матара Диана

Те са били преди нас,и най–най–преди нас!


Следващият израз Hos si vis viderени съобщава,кой може види в миналото и в бъдещето,в рая и в ада: 

Hos si vis videre=Бохиня Диана и Сар Бог Исус 

Hos si vis videre=
Хан(Кан,Жрец) и Цар на Бог Исус и Богиня Диана
Жреците Царе от рода на Исус и Мария Магдалена 

 
Култовият стих Vivat academia,Vivant professores,който означава прославата "Да живее академията и професорите!",в езотеричната си кодировка е прослава на Боговете ни!

Vivat academia professores=Да живеят (Vivat) Бокиня Мадара и Цар Бог Исус 
 
Vivat academia professores=Да живеят (Vivat)
Кан(Жреците) на Бокиня Мадара и Цар Бог Исус
прослава и възхвала на Жреците на Богиня Диана,Мария Магдалена и Цар Бог Исус, чиито потомци са преподавателите в университетите  


Ще разсекретим и една самостоятелно употребена дума–formosae,която на латински означава красиви.

Та ето кои са не само красивите,ами са най и въобще са най–красивите:

formosae=Бог Иса и Мария
Исус и Мария Магдалена,Боговете Български са най–красивите!

Ето и поредната прекрасна анаграмна словоплетеница–Vivat nostra civitas,която се превежда като Да живее градът!,но на нас този номер не ни минава,защото знаем кои да търсим зад паравана на правия текст!Винаги търсим и винаги намераме Боговете Български,защото те винаги са там,и винаги са навсякъде,където ги потърсим!Ето ги:

Vivat nostra civitas=Vivat (да живеят) Богиня Диана и Исус Отриси 

Vivat nostra civitas=Vivat (да живеят) Отриси–те на Богиня Диана и Исус

прослава на жреческата гилдия от държавата на Боговете в Тракия 

 
Ще приключим краткият курс по технология на дешифриране с Maecenatum caritas, който израз в правият си текст ни съобщава за милостта на меценатите към студентите, които са интелектуалният елит на обществото и народите,а дешифровката ни дава точните параметри и координати на тия меценати,които на висшето ниво отново,и отново,и отново...и отново и винаги–са винаги Те! 

Maecenatum caritas=МаМа Диана и Исус Трака=Диана Мария Магдалена и Исус от Тракия–
на милостта на Вселенските меценати,които са Исус и Мария Магдалена,дължим това което сме,и всичко което сме...,и ще сме! 
 

И понеже все говорим и изтъкваме,че Българите от феноменния Божи род Дуло,сме интелектуалният елит на всички народи,нека пак разсекретим сакралния семантичен генезис на тия две думи:

ИНТЕЛЕКТ=Кан(Жреци) от Дуло на Диана

ЕЛИТ=
ТИЛЕ=Дуло

Ето дешифровката и на Субектите,определящи висшето ниво и които са самото висше ниво,и за които казахме,че са винаги Те:
 
ВИСШЕТО НИВО са=са Бог Исуш и Богиня Диана

ВИНАГИ СА ТЕ=Богиня Диана и Иса!

И ВИНАГИ ЩЕ СА ТЕ=Богиня Диана и Исуш 




Нека още един път поздравим всички бивши,настоящи и бъдещи студенти,както и всички тракийски племена в Европа и по света,които са всички народи,с истинския Божествен поздрав от разсекретения студентски химн–

GAUDEAMUS IGITTUR
=GUADEAMUS IGITUR=ГВАДЕАМУС ИГИТУР=
Богиня Мад и Иса Траг=Богиня Мад и Иса от Тракия
 

GAUDEAMUS IGITTUR=
GUADEAMUS IGITUR=ГВАДЕАМУС ИГИТУР=
Траки на Богиня Мад и Иса  
 
 
В поздрава включваме и сакралните послания от Доаените на студентите и от феноменните предтечи на студентите,скрити в календарната датна анаграмна комбинация на студентския празник:

ОСМИ ДЕКЕМВРИ=Иса и Бокиня Мад Мария
ОСМИ ДЕКЕМВРИ=Кан(Жреци) на Иса и Богиня Мад Мария 
 

 
На тази дата през 2004 година бе застрелян с три куршума в главата Българският жречески потомък от Исус и Мария Магдалена–Даймбег Даръл или Дайъмънд Даръл,американски музикант,китарист,бек вокалист и съосновател на метъл групите Пантера и Damageplan.Даръл попада в класацията на списание Ролинг Стоун в 100-те най-добри китаристи,като заема 92-ро място.
Даймбег Даръл е поредната жертва от черният списък на заговорниците срещу Българите,по който агентите от тайните служби на Черното братство избиват по цял свят планово неудобни активирали се потомци на Исус и Мария Магдалена,не предполагайки въобще,че те само сменяват статута им от земни в безсмърнни и вечни реални и рационални Светии,попълващи и увеличаваши безбройната Светейша армия,на която Даймбег стана ангел соло–китарист в подготовката ѝ за скорошното завладяване и освобождаване на Земята! 
 
image

ДАЙМБЕГ ДАРЪЛ=
Дуло от Богиня Мадара   
 
СВЕТЕЙША АРМИЯ на=на Исуш и Богиня Диана Мария

 

Top 10 solos of Dimebag Darrell(Pantera) 


 

Pantera ,live walk dimebag 
 
 
"Тази година на Празника на студентите 8 декември,светът отбелязва 35 години от убийството на Джон Ленън. 
Музикант,композитор,писател и поет,художник,една от най-влиятелните културни фигури на своето поколение и най-бунтарски настроеният от четирите таланта, сформирали "Бийтълс"–пишат почитателите на Ленън,и отбелязват с прискърбие,че щеше да навърши 75 години на 9 октомври,ако не бе убит "безпричинно" от Марк Дейвид Чапмън.

По–горе казахме,каква е причината за неговото убийство и убийствата на десетки и стотици световно известни и по–малко известни звезди на естрадата,извършвани по юдовият заговор и списък на ЦРУ,истината за която дейност излезе наяве преди десетина години от станали достояние на обществеността секретни документи,но която операция продължава и сега,като ще споменем няколко емблематични имена от тази жертвена Божия жреческа гилдия от последните години–в България Георги Минчев, Надка Караджова,Пеци Гюзелев,Гого от Тоника,в Русия Жана Фриске...,Майкъл Джексън,Боби Фарел от Бони М,Витни Хюстън...   
 
За всички тях сега те самите ни казват да ви кажем,че традиционната форма на отбелязване на годишнина от тяхното раждане клиширана като "днес щеше да навърши ... години" абсолютно не отговаря на станалото и на техния сегашен статут, защото след убийството им те задължително преминават временно в Божието измерение (докато се съберат световете) с вече постоянен режим на вечен живот,и въпреки че са постоянно млади,те постоянно навършват и отбелязват по земния календар навършваните години,но на външен вид остават каквито са били по време на преминаването им в другото измерение,защото при скорошното отваряне на световете те ще са както съдебни заседатели при процесите на Съдния ден на хората,така и 
главни свидетели с външният си вид за възкресителното всемогъщие на Боговете ни !
Затова и Джон Ленън–душата на групата от потомците на жреците на Исус от Дъбилин, ни корегира като ни декларира,че на 9 октомври 2015 години той навърши 75 години!
 


John Lennon - Imagine

IMAGINE=ИМАДЖЕН=Мад и Ежуа

image

ДЖОН ЛЕНЪН=
Диана и Ежуа Ел (Змей) 

ДЖОН ЛЕНЪН=Дуло от Ежуа
 
 

БИТЪЛС
=Иса ТЪБИЛ=
Иса от Дъбилин

БИТЪЛС=
Дуло от Бог Иса 



екип на bezistena и свети Джон Ленън и свети  Даймбег Даръл



ИСД
 с Любов!





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Поздрави , Адаш!
09.12.2015 00:11
Дори и за непросветените има логика в твърденията!
Аз доста време се занимавам с общото в български и латински, дълъг път извървях , както се казва, докато стигна до извод, че има общо, а не заемки
Точно така, човек трябва да е нахакан, като твърди нещо, а не плах, защото хиените ще го сдъвчат!
Аз в най- важните си моменти в живота-било в наука, било в спорта или другаде съм бил именно такъв и само тогава съм имал успех!
Иначе и на мравката правя път
Желая ти успех!

Спокойна нощ!
цитирай
2. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
09.12.2015 01:01
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
3. bezistena - Латинският език е безапелационно ...
09.12.2015 01:14
Латинският език е безапелационно Български,Адаш,и тепърва ще ни залива потоп от доказателствена документация и информация за това,зикуратните стъпала на пирамидата на познанието на истинската Българска история и на пътя към Боговете ни,които изграждаме заедно всички ние,са толкова стабилни и сигурни,че все повече Български изследователи ще се изкачват по тях и все по–нависоко ще се издига Българският Дух и нашето цивилизационно величие,възстановяващи Българското владичество над всички народи и държави чрез Царството на Любовта,Братството и Мира!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675570
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!