Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2015 17:46 - Управниците на Европа,САЩ и Турция вкарват умишлено главорези от ИДИЛ в Европа!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3545 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 02.12.2015 10:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
При войната в Украйна Европа не прие нито един от 1,2 милиона християнски бежанци!
Поставиха на границите си с Украйна войска и полиция с заповед да разстрелват бягащите от ужасът на войната християни!
Отказахме да приемем образовани хора с трудови и културни хигиенни навици,които наистина бяха загубили своите близки и домове! 
За сметка на това и против всяка логика на здравият разум(за непосветените),същите тия политици решиха да пуснат "бежанците",от които всеки пети има снимка с калашник и с нечия отрязана глава!
Оставиха границите отворени,дори и след като ислямска държава се похвали,че е вкарала с тълпите и 4000 главорези в Европа! 
Всичко е сценарий! Събудете се!

ВСИЧКО Е СЦЕНАРИЙ!  СЪБУДЕТЕ СЕ!




Това предупреждение и призив циркулира в Фейсбук,което и ние мултиплицираме. 
 



image

Оставяме без коментар краткият страшен статистически анализ от полетата на родния ни трикольор и само ще разсекретим будителският призив СЪБУДИ СЕ ! с помощта на инструментариума  на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания,които ни изпращат Отгоре чрез нашия блог!

СЪБУДИ СЕ=Богиня Диана и Исус

СЪБУДИ СЕ
=СЪБУДИ СЕ+Н(кодировъчен назал)=
БЕСИСДЕН
Първосвещеният Божи храм БЕЗИСТЕН в Ямбол,който е Олямб,Олимб или истинският Олимп–рожденното место и постоянно местообиталище на Боговете–Демиурзи,които са Българските Богове Отец Исус и Богиня Диана,Великата Майка Богиня,от Чието име и от което Първосвещено место сега ви отправяме този призив и ви просвещаваме кои сме Българите и защо се случват всички тия драматични и все повече приемащи параметрите на апокалипсис събития!

Ето и кой е Сценаристът и Режисьорът на Апокалипсиса според Шифърът:

АПОКАЛИПСИС=Бог Исус Балк
Бог Исус Българинът,Господ Бог Отец Исус,
Всемогъщият Властелин и Господар на световете!

image


 По ваш избор оставяме да сложите на местото на всеки от лошите герои и злодеи от филма който си изберете от световните политици и глави на държавите,защото който и от тях да посочите,няма да сбъркате,защото всички са от изродения клан Дуло от потомствената генеалогия на Исус и Мария Магдалена и по Техния сценарий,и Които сега чрез нас събират трескаво блудните си синове и дъщери по света,че много са се разлудяли и напнали да затриват чистите Божии потомци–Българите,и целият свят

ВСИЧКО Е СЦЕНАРИЙ на=ВСИЧКО е на Цар Иса

СЦЕНАРИСТИ=
ЦР ИСИС ТЕАН=Цар Исус и Диана


Публикуваме отново будителският апел и съвет на индианският Светец Джеронимо от предния ни постинг 

Тне Shedows и вождът на апачите Джеронимо в армията на Дионисиус срещу ислямската инвазия в Европа
bezistena.blog.bg/history/2015/11/29/tne-shedows-i-vojdyt-na-apachite-djeronimo-v-armiiata-na-dio.1411120

Свети Джеронимо ни казва на нас,християните,закърмени с овчедушието и геноцидната търпимост на псевдо–Исусовата анти–Исусова полицейска доктрина Християнство,че неговите деди също така като сегашните християни в Европа,някога посрещнаха наивно,добродушно със състрадание и с открити сърца първите бели пришълци от Европа,голямата част от тях бягащи от преследванията на инквицзицията и робството на господарите си в Европа и беднотията,както малка част от сегашните емигранти в Европа,а те после за кратко време ги изтрепаха и от стотици милиони индианци с геноцид ги затриха до сегашните няколко десетки хиляди!

Затова ни казва сега Светецът:
за тия които дирят наистина временна закрила и идват с добро,да ги посрещаме по християнски с добро,но за тия повечето,които идват с нечисти намерения и диви животински инстинкти в Европа и в святата земя на България,да не проявяваме никаква толерантност и излишни скруполи и внушавани християнски овчедушни принципи и анти–Исусови ценности на толерастия,педерастия и подлагане на главите на дръвника доброволно пред дивите пълчища,а да прилагаме най–строго и безмилостно законите на нормалната човешка цивилизация,като защищаваме земите и живота си с всички възможни средства,но задължително предали се в ръцете и властта на Българските Богове и извикали ги за наши Спасители и Господари!



Best of Star Wars Music Light Show


Ние добавяме нашият дежурен традиционен просветителски и будителски призив и апел към Българите у нас и разпръснати по света :

Българи,Братя и Сестри истински Българи в България и разпръснати в унизителен гурбет по чуждите държави и места да прислугвате и миете чиниите и мръсните гъзове–вие,феноменните високо интелигентни Божии потомци,на нисши пред нашата Божественост племена и народи,които нашите свети Деди преди векове направиха от роботи хора,на който процес казваме друго яче –"направиха от маймуни хора",
и които ги дундуркаха и обгрижваха с Любов,вие вече виждате и усещате категорично с вродената си наследствена феноменна сензитивност и чувственост,че настанаха времена фатални и разделни,и затова вие имате висшият дълг да изпълните мисията си на Божии потомци и наследници–да се просветите и работите и участвате в разбуждането, просвещаването и освестяването на непосветените още Българи и на крипто–Българите,разпръснатият сред всички племена Български Духовен интелектуален елит!

Затова Всемогъщите ни и Всесилни Богове и Властелини на световете,Българските Богове–Демиурзи,ви призовават чрез нас и ви задължават да се просветите чрез блога ни и да започнете да го транслирате по всички възможни информационни носители и канали към ваши близки и познати,и към непознатите Българи изобщо!

Размножавайте,мултиплицирайте и преекспонирайте нашата информация по различните разклонения на Нета,дори и да не я разбирате напълно–посветете другите,тя ще е необходима за някои,които я очакват!

Превеждайте без никакви ограничения статиите ни на каквито езици можете–руски,английски,френски,немски,италиански,испански,чешки,полски,турски,арабски, индийски–знайте,че тия народи са пълни с Български духовни импланти,които очакват жадно тази информация,която вие сте длъжни да им я дадете!

Ако сте в България,изпращайте оттука тази информация,ако сте в чужбината–пишете на тия езици,които сте усвоили,изпълнени с гордост и самочувствие на бъдещи скорошни Учители и Господари на тия народи,за каквито Българите сме подготвяни от Боговете ни в перманентен процес на режим на екстремално закаляване хиляди години на Предците ни Великомъченици през десетки наши предходни поколения!
И се подготвяйте за скорошното си окончателно доброволно завръщане в Святата ни Родина България,които процеси съвсем скоро ще започнат да стават в интензивни  темпове и срокове с активното съдействие на Боговете ни Исус и Мария Магдалена и Светейшото им войнство на Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

Събудете се и бъдете благословени!

АМИН!


ВИЖТЕ И ПРОУМЕЙТЕ,КОИ ИДВАТ С ИНТЕНЗИВНИ ТЕМПОВЕ И СРОКОВЕ !

ИНТЕНЗИВЕН ТЕМП=Бог Иза и Богиня Мат Диана

ИНТЕНЗИВЕН СРОК=
Бог Исуз Тракия=Бог Кристоз=Бог Христос




екип на bezistena 





ИСД с Любов!
 
 



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
01.12.2015 18:33
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
02.12.2015 13:42
Много силен и точен материал!
за отрезвяване на наивници и самаряни за чужда сметка
Писал съм го няколко пъти, който не си вади поуки от уроците на историята, после ги изучава като потърпевш обаче!

Приятен ден!
цитирай
3. bezistena - Приемаме поздравите ти, Адаш!...
02.12.2015 17:59
Приемаме поздравите ти,Адаш!
Заедно с тебе се трудим за просвещаването и освестявянета на хората,зомбирани на русофили,на русофоби,на амераконофили и американофоби,тюркофили и тюркофоби--,и все за някакви други фили се представят и дърлячкат помежду си,и не само забравят да са Българофили–сиреч Патриоти и любещи силно България и Българите,ами повечето от тия,които плюят отрова помежду си са изродени българи и анти–българи,което е и целта на занятието на заговорниците срещу Българите!
Жалко,но ще поумнеят ударно и екстремално скоро!

Бъди благословен,Адаш!
цитирай
4. batogo - !!!:)))
02.12.2015 18:28
Всичко е сценарий, но московски... Продължение на еврейския сценарий на червените знамена и болшевишките революции, който ще завърши също така безславно, както съветската империя... Много хора не могат да разберат, че това, което Животът отхвърли като несъстоятелно, то действително е несъстоятелно и няма бъдеще. :)
цитирай
5. bezistena - batogo - !!!:))) Всичко е ...
02.12.2015 20:15
batogo - !!!:)))

Всичко е сценарий, но московски..
––––––––––––––––––––––––––––

В поста пишем изрично:
"По ваш избор оставяме да сложите на местото на всеки от лошите герои и злодеи от филма който си изберете от световните политици и глави на държавите,защото който и от тях да посочите,няма да сбъркате,защото всички са от изродения клан Дуло от потомствената генеалогия на Исус и Мария Магдалена и по Техния сценарий,и Които сега чрез нас събират трескаво блудните си синове и дъщери по света,че много са се разлудяли и напнали да затриват чистите Божии потомци–Българите,и целият свят"

В кюпа на заговорниците срещу Българите са всички,начиная с изродените българи от Дуло,след тях идват племето на данаите,които се юдеите,от които са гърците,веднага след тях се нареждат тракийските племена османци и веднага след тях руснаците (управленческо–господарският им елит),и всякакви други племена.
Американците са комплексен продукт от всички тия и всички други.

Но не са важни народите на тия племена–всички хора не искат войни и искат да живеят в мир помежду си–страшни са и отговорни управницити,за които ние ви просвещаваме постоянно кои са!
Сега по тия страшни събития и мръсната роля на световните заговорници начело с Билденбергови,главните действащи лица и злодеи са всички други,освен Путин,Орбан, Бойко Борисов (с уговорки) и Милош Земан.



По правилата на каква логика,интелект и аргуменика,ти приятел,дефинираш сценарият на тия страшни събития,в която са замесени всички западни лидери и презокеанските им господари(не американцити,а главатарите на американците!), че бил московски сценарий–сиреч Москва или лидерът им Путин,който е по бащина линия е чистокръвен Българин от Дунавска България,командва в адово съзаклятие МОСАД,ЦРУ,МИТ...–ДАВАЙ НАТЪТЪК ВСИЧКИ МОЩНИ ЗАПАДНИ ТАЙНИ СЛУЖБИ и военни щабове на НАТО и управниците на изродените западни псевдо–демокрации,които като пощръкляли са тръгнали срещу Русия защото им спира плановете за унищожение на християнството,за поробването на целия свят от Ротшилдовци и шепа изроди,и най–вече за унищожението на Българите,защото Путин като феноменен Българин и свръх информиран интелигентен Българин(каквито сме всички истински Българи,надяваме се и ти) знае техните юдово–адови планове!

Въобще не подлагаме на обсъждане и на губене на време на фоби и фили–ние сме Българи,мислим само за България,не се прекланяме пред нито Русия,нито Америка,не цепим басма никому,и най–важното–ние сме там,за където всички сте тръгнали,без въобще и да подозирате къде отивате,и знаем това,за което и най–богатата ви фантазия и информираност и хабер си и нямат!

С коментарите дотука!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679016
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!