Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2015 01:35 - Хистерезис или остатъчните свръхестествени феноменни свойства в Българите,документирани в код в Именникът на Българските канове
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5487 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 12.11.2015 10:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хистере́зис (на гръцки: ὑστέρησις — изоставащ) е свойство,което се проявява при една физическа,биологическа или друга (обществена) система,подложена на въздействие от друга система. 
Характерно за хистерезиса е, че параметрите на системата зависят не само от тези които я описват в момента, но моментното ѝ състояние и поведение се определя от предисторията на процеса и от едни предишни трансформации на тази система като цяло.

 
За хистерезиса е характерно явлението насищане и затворената крива отразява хистерезисния цикъл за дадената система.

image

Като пример за хистерезис е свойството на една функция f(x) да има различно поведение при повишаване на променливата х и след това намаляване на стойността на х. Това се вижда например при физични опити: когато се повишава нивото на външното магнитно поле Н, вътрешното намагнитване В се изменя по една крива, а при обратното намаляване на Н, В се изменя по друга крива, като достигайки Н=0 все още съществува остатъчно намагнитване Br.

В случая колкото е по-тесен хистерезисния цикъл за един феритен материал, толкова по-ниски са загубите от разсеяна магнитна енергия и този т. нар. магнитно мек материал се използва в апаратите за променлив тоu. Колкото кривата на хистерезисния цикъл е по-широк и остатъчната магнитна индукция Br е с по-големи стойности, то тези материали са магнитно твърди, тъй като трудно се размагнитват и се използват за постоянни магнити.

За хистерезиса е характерно явлението насищане и затворената крива отразява хистерезисния цикъл за дадената система и скритият ѝ потенциал,придобит и съхранен от енергетиката на въздействащата система. 


Най-голям интерес представляват изследванията в областта на физиката свързани с магнитния хистерезис и феромагнетизма, сегнетоелектрическия хистерезис при сегнетоелектриците, теорията за съпротивление на материалите.

Хистерезисът като явление - свойство на една система, се изследва в биологията (свързано със структурата и поведението на организмите), социологията, философията. 


Нашите Учители ни учат и просвещават,че всеки процес и явление в природата и обществените човешки проявления и отношения,се отнася винаги и неотменно за Българските Богове и отделни детайли и аспекти от тяхното проявление и действие

На висше сакрално ниво в светлината на този категоричен вселенски постулат, свойството и качеството хистерезис се проявява в остатъчните Божествени феноменни свойства в хората от глава 1 на Битие–феноменните Българи,свойства съхранени през поколенията след рестартирането и регенерацията на Божията жреческа каста преди 2000 години чрез новоепохалната генерация от феноменни Божии генетични потомци, родоначалници на които са трите деца на Исус и Мария Магдалена–каката Синтия и братята–близнаци Павел и Петър.

ето инфо за дъщерята на Исус и Мария Магдалена–Синтия:

Света София и трите и дъщери в акция за спасяване на софиянци от страшния вулкан под Витоша!
bezistena.blog.bg/history/2015/09/17/sveta-sofiia-i-trite-i-dyshteri-v-akciia-za-spasiavane-na-so.1392506

От тази света троица,която е истинската Българска Света троица,и която криеше до сега от нас юдо–византийската псевдо–Исусова царква,Първородният син Павел е култовият главен персонаж от евангелската генно–инженерна притча за Сеяча и семето,посял Свещеното Божие генетично феноменно семе сред всички племена на Земята в епохалната си мисия на истинският Цар Авитохол(33 г.сл.Хр.–333 г.сл.Хр.), култивирал,цивилизовал и ашладисал всички племена на Земята,създавайки им феноменната жреческо–владетелска династична институция,и присъединил ги към Свещената Българска империя на Любовта,Братството и Мира.
 
В първите години и векове от края на 1 век и началото на 2 век от Новата ера феноменните качества и свойства на регенерираната и рестартирана Българска жреческа каста избуяват и се проявяват на висши нива,надзиравани и ръководени лично от Първожрецът и Император Павел (Плаве,Флави,Флавий)–Авитохол.

Съпоставката с хистерезните процеси показва,че Първожрецът и Император Павел заедно с централната управленческа жреческа институция,създадена и ръководена от него,са субектът и системата,въздействащи и индуктиращи феноментика и активност в зависимата индуцирана система–световната жреческа каста,която се състои от имплантираният сред народите Божествен жречески генетичен феноменен имплант.

Това документира и разшифроването на термина ХИСТЕРЕЗИС :

ХИСТЕРЕЗИС=Сина на Исуз Траха=Сина на Христоз
Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена 

ХИСТЕРЕЗИС=Син на Исус Трака
генетичен потомък на Исус от Неговите генетични посявки чрез Павел сред народите и племената 

ХИСТЕРЕЗИС=Хан(Кан,Жрец) на Зар Исус и Диана

Този управляван и насочван от Павел=Авитохол във възходяща линия процес на феноменната харакеристика на потомците му и реализирането на тези феноменни дарби в духовни и материални блага и феноменно светилищно енергийно строителство,продължава до 333 г.сл.Хр.,когато по Бащиният и Майчиният му проект приключва земната генно–инженерна сеяческа мисия и организаторската дейност на Павел за създаване на Свещената Българска империя(фалшифицирана като "римска") по цялата Земя,и той преминава в транспространствено светейшо служение в качеството си на Шеф и Ръководител на цялото Небесно Светейшество и войнство.

На показаната графика този процес е показан със стръмно издигащата се крива от т.1 към т.2 

След 333 година сл.Хр.феноменността на индуцираната световна династична жреческа система се съхранява до достигното ниво,без да расте нагоре,благодарение на единното централизирано ръководство и управление от метрополията България и Първосвещения Божи столичен град Олимп,Олимб,Имбол,Иамбол,Ямбол, провежданно от святите потомци на Павел,които са също Първожреци и Императори на Свещената Българска империя,за които ни съобщава Именникът на Българските князе:
 
...Авитохол живя 300 години. Родът му Дуло, а годината му дилом твирем
Ирник живя 150 години. Родът му Дуло,а годината му дилом твирем.
Гостун,наместникът бидейки,2 години.Родът му Ерми,а годината му докс твирем.
Курт 60 години държа. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Безмер 3 години. А родът на този Дуло, а годината му шегор вечем. 

 
В друго обследване ще разполагаме хронологически във времето потомците на Павел–Цар Авитохол,сега само ще разсекретим тяхната свещена Божествена династична генеалогия,криена най–усърдно и коварно досега от анти–Българската историческа школа на Златарски,управляваща и досега историческата ни наука.

Странните ориенталско звучащи термини дилом твирем,докс твирем,шегор вечем и другите подобни,не са годините на възшествие,както ни будалкаха досега историците анти–българи,а са сакралната=Божествена родова принадлежност на Българските Първожреци и Императори на Свещената Българска всесветовна империя!

Ето какво означават тия термини:

ДИЛОМ ТВИРЕМ=
Дуло от Богиня Мат Мария
или Авитохол е династ от Българската Божия владетелска династия Дуло,чийто Родоначалник е Богиня Мат Мария,или Богиня Мария Магдалена,която е Майката на Авитохол,който е Павел,който е родоначалник на Българската жреческо–имперска династия Плаве=Флаве=Флави–и,който е всички "римски" императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан,който също е и император Диоклециан



Христина Ивановска–Авитохол–––––––––––––––––Синът на Исус и Мария Магдалена
Христина Ивановска–Свети Никола Чудотворец––Внукът на Исус и Мария Магдалена

От същата династия е и синът на Авитохол–Ирник,внукът на Исус и Мария Магдалена, живял точно наполовината на годините на баща си Павел–150 години,чието познато култово име е Никола,или Свети Никола,и който ще разсекретим и осветлим след месец в чест на неговия празник Никулден

Ето и генеалогията на сина на Никола и внук на Авитохол–Гостун :

ДОКС ТВИРЕМ=Иса и Бокиня Матара Диана=Кан(Жрец) на Иса и Богиня Матара Диана

ГОСТУН=ГУН ОС Т=Ган(Кан,Жрец) на Иса и Диана

ЕРМИ=Мария

НАМЕСТНИК от ЕРМИ=
Кан(Жрец) от Иса и Мат Мария

Херметичните жречески хералдически династични титули шегор вечем на Курт и Безмер означават 

ШЕГОР ВЕЧЕМ=ВОГ ЕШЕЧ и МЕР=Бог Ешуш и Мария=Бог Исус и Мария

БЕЗМЕР=Б ЕЗ МЕР=Бог Еза и Мария=Бог Исус и Мария

династичен потомък на Исус и Мария Магдалена

Нивото на съхранение на феноменоостта и свръхестествената характеристика и статут на единната световна жреческа система,се съхранява до времето на фаталната 518 година,когато византийците организират кървавият преврат и убийството на последния праведен Български Първожрец и Император на Свещената Българска империя–Анастасий I,законен династичен потомък на Павел от Флавии–те,извършено на 9/10 юли 518 г.от братовчед му и началник на охраната му Юстин(впоследствие самопровъзгласил се за първия византийски император Юстин I).
След този юдов акт и преврат Свещената Българска империя остава без централно ръководство и надзор от Метрополията България,Първосвещеният град Ямбол и Първосвещеното светилище и Команден център Безистена,и оттогава започва т.нар. "разпадане на Римската империя",която Римска империя е Свещената Българска империя,фалшифицирана с повече от 1500 години геноцид връз Българите и тотална цензура на Българската история !

Съществуването на Свещената Българска империя в отделни нейни провинции по целия свят,останали без централно ръководство и методически надзор,контрол, помощ и съдействие,продължава с различна продължителност и различни самостоятелно развиващи се самобитни форми,в зависимост от времето до което до тях достигне псевдо–Исусовата инквизиционна анти–Българска юдо–византийска адова институция,наречена Християнство,която започва изтреблението и тоталният геноцид и поробване на тия народи и племена–чудовищни престъпления,скрити за поколенията и историята от фалшификаторите хронисти–историци,зад благовидната благородна юдова маска на "покръстване на народите" в християнска вяра и религия!  

В най–отдалечените и затънтени кътчета на планетата,до които най–късно достигат Християнството,инквизицията и нейните ударни отряди–тайните служби на Черното братство от Дуло,които са заговорниците срещу Святите Българи от Всемирното Бяло Братство и Българския народ,в тия места се запазват най–до късно самобитни феноменни екзотични форми на съхранени общества и провинции от Свещената Българска империя!

САМОБИТНИ ФОРМИ на=на Бог Иса и Богиня Мат Мария

Горните примери на унищожение и разпадане на Свещената Българска империя и съхранение на остатъци на самобитни форми на феноменни култури и общества,с намаляне на общият феноменен потенциал и проявление на единната жреческа система,е показан на графиката на хистерезиса с кривата от т.2 до т.4 през т.3,която сочи стремглавото ѝ спадане,но виждаме,че като достига нулевото ниво на феноменното въздействие на хоризонталната абциса в т.3,все още съществува остатъчен феноменен потенциал,който се е съхранил в скрита латентна форма в потомците на жреците,които са с различна степен на чистота,примеси и замърсяване,и който неизтриваем феноменен потенциал е фундаментът и предпоставката за последващ етап на активиране на системата при нейно бъдещо рестартиране,и който процес ще протече вече по новата крива от т.4 към т.5.

ФЕНОМЕНИ НА СКРИТА ЛАТЕНТА ФОРМА=
ФЕНОМЕНИ на Дуло от Иса Трака и Богиня Матара

наследствени феномени на Българи,които са от Божията жреческа генеалогия Дуло

ЧИСТОТА=ТШИСТОТА на=на Дете на Диана и Исус=Дете на Дионисиус–
генетичните деца,потомци на Исус и Мария Магдалена

ПРИМЕСИ=Бог Иса и Мария

БЕЗ ПРИМЕСИ
,чисти потомци на=чисти потомци на Бог Исус и Богиня Мария

ЗАМЪРСЯВАНЕ=Бог Исуз и Мария

Този процес и етап на рестартиране вече започна пак по правилата,графиката и скритите субекти на явлението Хистерезис!

Ще разсекретим и няколкото важни категорийно съставящи термина от научното дефиниране на хистерезиса

НАСИЩАНЕ от=НАСИШТАНЕ от=от Диана и Исуш=от Дионисиус

ОСТАВАЩ=Исуш и Богиня Диана
ОСТАВЯЩ=ВЕЩИСТЕН=БЕЩИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ИЗОСТАВАНЕ от=от Исуз и Богиня Диана
ИЗОСТАВАНЕ от=от ВЕЗИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА

ИЗОСТАВЕНИ от=от Богиня Диана и Исуз
ИЗОСТАВЕН=
ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН
 
От съпоставката на явлението,процеса и свойството хистерезис от физиката,с идентичните процеси на промяна през вековете на генетичните феноменни свойства на Божиите жречески потомци,от които са половината Българи и много още други крипто–Българи по света,процеси протичащи по време на екстремалните многовековни изпитания и закаляването на Българите,установихме,че феноменната характеристика се онаследява по генетичен път по разклоненията на генеалогията на Първожрецът Павел–Сина на Исус Трака=ХИСТЕРЕЗИС,намалява през поколенията ако не се практикува и реализира под висше единно ръководство и по правилата,но никога не се изгубва безвъзвратно и окончателно,и при специален режим на рестартиране и селекция свише,феноменните екстрасенсни свойства и дарби се възстановяват за творене на чудеса и свръхестествени ползи и блага за хората

За тия непреходни феноменни способности на Българите и за тяхното предстоящо скорошно реактивиране,както и за рекапитулацията на деянията на хората и селектирането им  по този признак,ни съобщава Отец ни Исус в култовото притчово  новозаветно послание на Матей:


 
Матей 25:14-29

Когато човек тръгва за чужбина,свиква своите слуги,и им предаде имота си,той на един даде пет таланта,на друг два,на трети един,на всеки според способността му; и тръгна.
Веднага който получи петте таланта,отиде и търгува с тях,и спечели още пет таланта.
Също и тоя,който получи двата спечели още два.
А тоя, който получи единия, отиде разкопа в земята, и скри парите на господаря си.
След дълго време дохожда господарят на тия слуги и прегледа сметката с тях,
И когато се приближи тоя,който бе получил петте таланта, донесе още пет таланта, и рече:
–Господарю, ти ми предаде пет таланта; ето, спечелих още пет.
Господарят му рече:
–Хубаво, добри и верни слуго! В малкото си бил верен, над многото ще те поставя; влез в радостта на господаря си!
Приближи се и тоя, който бе получил двата таланта, и рече:
–Господарю, ти ми даде два таланта, ето, спечелих още два таланта.
Господарят му рече:
–Хубаво, добри и верни слуго! Над малкото си бил верен, над многото ще те поставя; влез в радостта на господаря си.

Тогава се приближи тоя който бе получил един талант, и рече:
–Господарю, аз те знаех, че си строг човек; жънеш гдето не си сял, и събираш гдето не си пръскал,и като се убоях отидох и скрих таланта ти в земята–ето, имаш своето.
А Господарят му в отговор каза:
–Зли и лениви слуго! Знаел си, че жъна гдето не съм сял, и събирам гдето не съм пръскал;ти, прочее, трябваше да внесеш парите ми на банкерите, и когато си дойдех, щях да взема своето с лихва.
Затова, вземете от него таланта и дайте го на този, който има десет таланта!
Защото на всекиго, който има, ще се даде, и той ще има изобилие; а от този, който няма от него ще се отнеме и това, което има



Притчата е интерпретирана и тълкувана по какви ли не начини и варианти и по нея са писани планини от томове и философски разсъждения и дъвки за акъла,но истинското ѝ съдържание Той ни разкрива сега!   

В кодираната притча зад дарените таланти,които са вид парична златна единица,се крият феноменните дарби на Божиите жречески потомци,или другото им име на Български–талант,таланти,по чието име е подбрано и наименованието на златния талант.
Господарят,или Господ Бог Исус,раздаде своите феноменни дарби–феноменните таланти,на своите генетични потомци от различни Негови династични разклонения и различна чистота,и временно се отдръпна от видимия свят,но в постоянно тотално невидимо присъствие,за 2000 годишен експериментален период.
Когато след 2000 години се върна или яви пред хората,сиреч сега скоро,Той извика на доклад всички свои феноменни потомци,за да направи рекапитулация за дейността на всеки,комуто е поверил феноменните си таланти.
 
Българите с многото Божии таланти или с феноменните свръхестествени езически способности,се раздаваха щедро и саможертвено на другите хора,и въпреки перманентните преследвания и екстремални условия на живот,преумножиха и раздадоха на другите феноменните Божии духовни и материални дарове,както и предадоха и мултиплицираха Свещеното Божие семе,с каквато мисия притчовият господар–Господ Бог Исус Христос,всъщност бе ги натоварил.
Третият му слуга се случи Негов потомък от изродените му династични разклонения,в който имаше ниско ниво на феноменен потенциал.
Този негов потомък не намери сили да застане срещу трудностите и екстремалните изпитания и преследвания,на които бяха подложени жреческите потомци и династи от Дуло,и се ската и сниши и въобще не се изяви и не изпълни поставената му от Отец ни саможертвена мисия за духовен водач на хората,и така не реализира наследствения си феноменен потенциал за благото и в полза на другите и обществото.
Той самият декларира в прав текст причината за неизпълнението на поставената му мисия и задача :
 
"...като се убоях отидох и скрих таланта ти в земята...",

което означава,че този негов слуга,негов династичен потомък,се е убоял,уплашил от постоянно огнедишащата инквизиция,преследваща нас езичниците–генетичните феноменни чисти и праведни потомци на Исус и Мария Магдалена,които сме

Езотериците,Екстрасенсите,Врачките,Ясновидците,Радиезистите,Магите,Лечителите,
Баячките,Билкарите,Жреците,Бардите–поети,композитори,певци,музиканти и хора на изкуството, Посветените,Духовно извисените,Психоенергетиците,Астролозите, Пророците,Жреците и Светиите–
всички ония,които инквизицията е фалшифицирала и инкриминирала като дяволски създания и е насъскала срещу нас Християнската църква в геноцидни кръстоносни гонения вече 1500 години,а всички тия хора сме точно най-чистите и истински последователи на Исус и Богородица,защото сме династичните кръвни потомци на Исус и Мария Магдалена!
От Българските Богове Исус и Мария Магдалена е потомствено–наследствената ни Дарба на Святият Дух за живот по Божиите закони на Любовта и Братството,и следващите след това Дарби на Святият Дух за творене на чудеса : 
лечителство,ясновидство,пророчество,екстрасензитивност и екстрасенсия,творение на поезия,музика,песни и изкуство, телепатия,телепортация,левитация,антигравитация и летене,пренасяне на стотици тонове тежащи енергийни скални панели и строителни конструкции,преминаване през измеренията и материята и пътуване в различните посоки на времето и пространството,материализирането и преекспонирането на енергията на Святият Дух в материални блага,възкресението на мъртвите,владеенето и управлението на природните енергии и стихии,и всички други свръхестествени феноменни чудеса, които вършеха Българските Богове и от Тях наследиха и владеят децата Ѝм–Българските жреци и Светии и ние–техните потомци.

И този трети слуга,изроденият Божи гинетичен потомък с най–малката феноменна дарба или талант,само с един талант от Бог,се "убоя" от гоненията,и вместо да изяви Божият си талант,Божията си езическа феноменна дарба в полза на хората,каквато роля му е възложил Господарят,въпреки всички рискове и опаности,той се разсея и мина метър,като скри езическия си феноменен талант "в земятя",далеч от хорските очи и нужди,да не го усети инквизицията...

ИЗЯВИ СЕ пред=пред Бог Исуз

РАЗСЕЯ СЕ И МИНА МЕТЪР пред=пред Зар Исус и Мат Мария

като дешифрираме израза само с учебна просветителска цел и демонстрация пред вас на всевластието на Свещеният Божи шифър,защото такова занятие и упражнение във Всемира и въобще където и да е,няма и не може да стане–да мине някой метър пред Българските Богове!

Тя обаче инквизицията го знаеше много добре от кои е,и това и беше и целта ѝ–той да се уплаши и предаде кръвта си,вярата и Боговете си,което и постигна.
Разбира се,че господарят–Господ Бог Исус,много добре знаеше малодушието и предателството на този свой потомък и без неговия доклад и отчет по дейността му по опазване и преекспониране на Божието имане!

На тия негови потомци,които не се бяха уплашили,и поеха духовното водителство на хората,Господарят Господ Бог Исус ги похвали и награди,като им каза:

–В малкото сте били верни,над многото ви поставям;влезте в радостта на Господаря си!
 

За страхливеца и предателя Отец ни отсъди:

–Вземете от него таланта и дайте го на този,който има десет таланта!

И добави общата присъда за всички Негови деца на идващото скоро Второ Пришествие и Съдния ден:

–Защото на всекиго, който има, ще се даде, и той ще има изобилие; а от този, който няма от него ще се отнеме и това, което има!  

ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ на=на Братя от Шар Бог Иса и Богиня Диана
явяването на Всемирното Бяло Братство и установяването на
Царството им на Любовта,Братството и Мира

СЪДЕН ДЕН на=ДЕН на Иса  и Диана 
 
 
Вие изберете от коя категория Божии слуги да сте...
 

Тия тайни ни нашепва хистерезисът–чудна дума и понятие,съставена прецизно от Исусовите имена по правилата на Свещения шифър и отнасяща се за потомците му

НАШЕПВА ТАЙНИ за=за Бог Ешуа и Богиня Диана

ХИСТЕРЕЗИС=
Сина на Исуз Траха=Сина на Христоз
както Първородният Син на Исус от Тракия,така и Божият Син–Спасителят,които са Учителите,Шефовете и Господарите на феномените,дефинирани като екстрасенси

ЕКСТРАСЕНС=
Сина на Исус Трака=Сина на Кристос=Кистересис=Хистерезис

 
екип на bezistena и гости Кановете–Светии от Именника на Българските канове,водени от Свети Павел,Свети цар Авитохол 

 
ИСД с Любов



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
12.11.2015 01:42
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675406
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!