Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2015 04:31 - Бентът се срути и потопът тръгна!Световен учен призна: "Българската цивилизация е по-древна от египетската!" Това е най–малкото,което знаем!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 9609 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 08.02.2016 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Българските свободни и независими изследователи отдавна знаем и доказваме с категорични неопровержими документи,че Българите са в основата и градежа на всички човешки култури и цивилизации.

В последно време учени от различни държави по света,все още плахо и с много уговорки,не на час,а на година по лъжичка,се обединяват около тезата,че има много признаци,че по Българските земи е съществувала цивилизация,която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет.

Вземаме готова публикация на тази тема от прекрасния родолюбив Български сайт Гласувам за България на Българският грък Христос Мурутис,и ви я поднасяме с наш кратък коментар: 

ХРИСТОС МУРУТИС=
Син на Христос и Мария Диана=Син на Исус Трака и Мадара

Българин,съхранен и активиран читав феноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена сред гърците,чийто фундамент са тракийското племе данаи=юдеи на Богиня Диана

ДАНАИ=ЮДЕИ=ДАНАИ=ДИАНА=Диана
тракийско племе,заселено по първоначален Божи проект в Африка и Арабския полуостров от Българските му Духовни водачи навремето,и култивирано и обгрижвано Бащински и Майчински с голяма Любов от тях,и на което племе висшата изконна съкровена вечна мечта и стремеж е да владее Първосвещеният град на Диана–Ямбол и да затрие Българите,за което ползва всички средства през епохите в своята дългосрочна коварна завоевателна политика,апогеят на която е стартиралият последен етап на Третата световна война за окончателно затриване на Свещения Български Божи народ чрез вкарване на ислямските зомбирани пълчища в Европа през територията на Гърция,по същият сценарий от началото на 14 век,когато предците им вкараха наемните османски войски на Балканите за превземане на България,за което ви запознахме в постовете ни

Стивън Къртис:"Третата световна война започна!" Ние: "Знаем,защото не е спирала никога,и знаем как ще завърши!"
bezistena.blog.bg/history/2015/10/16/stivyn-kyrtis-quot-tretata-svetovna-voina-zapochna-quot-nie-.1400016 

Разкритият коварен опит за превземане и поробване на Европа!Само Българите можем да осуетим и провалим злодейския планетарен преврат!Ще го направим!
bezistena.blog.bg/history/2015/10/23/razkritiiat-kovaren-opit-za-prevzemane-i-porobvane-na-evropa.1401594 

Списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България.Ципрас,Столтенберг.Част 2
bezistena.blog.bg/history/2015/10/25/spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evropeiskite-traki.1402225  
 
и всички други наши документи 

И едно изрично уточнение:

Ние в никакъв случай не отъждествяваме на сто процента целия съвременен гръцки народ с данайо=юдеите.
Гръцкият народ е пъстра амалгама и конгломерат от разнородни тракийски племена–на първо место местни тракийски племена–пеласги (Балги на Иса),поробени през първата половина на 1 хилядолетие пр.Хр. от нашествениците от Африка–данаи=юдеи,бягащи от справедливият гняв и възмездие на Египетските фараони и аристокрация (всички от Българската феноменна жреческа управляваща и интелектуална каста,създали Египетската феноменна цивилизация),на които данайската реакционна върхушка е избила в една нощ първородните синове в пъклен заговор за въоръжен преврат.
Друга голяма част от гръцкия народ са останалите в пределите на новосъздадената през 1830 г гръцка държава тракийски племена и Българско население,както и след Освобождението и Балканските войни и Първата световна война,асимилирани с тотален геноцид и с промито и променено самосъзнание.
Този пъстър гръцки народ въобще не е посветен и съпричастен на адовите планове на своята управленческа върхушка,в която водещ злодейски елемент е изроденият български династичен имплант от Дуло,който е формулиран в Българския жречески херметичен регистър като "византийци".

ВИЗАНТИЙЦИ=Богиня Диана и Изуц=Богиня Диана и Исус
потомци на Исус и Мария Магдалена от техния династичен род Дуло 

ВИЗАНТИЙЦИ=ВИЗАЦТЕН=БЕЗИСТЕН
изроден генетичен династичен продукт на жреци от Първосвещеният Божи храм БЕЗИСТЕНА (храмът на Соломон) в Ямбол 
 
ВИЗАНТИЙЦИ=ТИЦА на ВИЗА=Деца на Бог Иза–потомци на Бог Исус

ВИЗАНТИЙЦИ=ВИЗАНТИЙТСИ=ТИТА на ЗИВС=Дете на Зевс=Потомци на Зевс,

който обаче за тяхен късмет е Бог Исус,защото ЗЕВС=В ЕСЗ=Бог Исуз,и затова:

ВИЗАНТИЙЦИ=ВИЗАНТИЙТСИ=
Дете на Бог Исуз  
 
Общото негативно отношение на гърците към Българите,дефинирано като перманентна омраза,е в резултат на умишлената дълговековна политика в това отношение на реакционната управляваща върхушка и господстващ византийски–фанариотски елит на гърците,насъсквал подвластното му население,както и турците,срещу Българите.

ПЕРМАНЕНТНА ОМРАЗА към народа на=към народа на Богиня Матара Мария и Иза







Световен учен призна: Българската цивилизация е по-древна от египетската! Сфинксът е посветен на наша царица!

www.bgnow.eu/news.php

В галерия Credo Bonum беше представен предпремиерно филмът „Забравена цивилизация”, който е заснет по време на научно посещение на светилищата на Белинташ, Харман Кая и Татул в Източните Родопи. В екипа участват проф. Ана Радунчева от Археологическия институт към БАН, археоастрономът Робърт Бовал, геологът д-р Робърт Шок и астрофизикът от НАСА Томас Брофи.

След прожекцията зрителите имаха възможност да разговарят по скайп с Робърт Бовал. В разговора той сподели, че „в България има изключително интересни праисторически обекти с конкретни астрономически характеристики, които наподобяват това, което откриваме в Египет.

Интересното е, че някои от обектите в Северна България са датирани в епоха значително по-стара от традиционното ни разбиране за египетската цивилизация и може да се окаже, че влиянието е дошло от Българските земи към Египет.”

Също така археоастрономът разказа легенда, според която египетския сфинкс е бил посветен на фараонска жена от Тракия на име Родопи.

От свое име и от името на колегите си д-р Шок и д-р Брофи, Робърт Бовал изрази възхищението от обектите, които са посетили в България. Със съжаление учените са установили, че тези обекти са почти неизвестни извън страната, затова искат да помогнат да се даде една по-голяма международна гласност за българските обекти. „Международната научна общност не знае какво се намира в България. България е terra incognita за нас.”, каза професор Бовал.

"Следващата стъпка е да предприемем по-задълбочени проучвания, обстойни геоложки и астрономически проучвания.”, сподели археоастрономът.

Той направи и важното уточнение, че с неговите колеги нямат за цел да дойдат и да превземат работата на българските учени. „Напротив! Искаме да използваме това, което те са създали и да му дадем международна гласност, независимо дали ще е през публикации, телевизия или интернет, защото това което имате в България представляват изключителни обекти, за които си заслужава светът да научи.”




Нашият кратък коментар към публикацията бе следният,а е кратък,защото това,което сега проумяват наши и чужди учени,е нищожна частица от изумителните  трансепохални тайни за участието в пост–Сътворенческото съзидание на света и цивилизационното величие на нашите Български свещени предци,които тайни ние разкриваме с автентични легализирани Отгоре документи във повече от 350 поста.



коментар на инж.Иван Дунчев и екипът на bezistena

Българите са на Балканите и Тракия,и въобще на Земята,преди всякакви траки и въобще не са траки,защото Българите са Божествената свещеническа феноменна каста,от която феноменна каста са Българските Духовни, интелектуални и управленчески водачи на стотиците тракийски нефеноменни простосмъртни племена,създадени експериментално по Божият план и проект в същинската Райска земя–Тракия и България на Балканите,и разселени от Българската висша феноменна жреческа каста като Духовни водачи на тракийските племена по целия свят!


Ето документите за тия събития: 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Сегашният Български етнос е конгломерат от потомци на тия жреци със съхранена чиста положителна феноменна енергетика,и от жречески потомци и техните ашладиски върху тракийските племена с изродена черна отрицателна феноменистика и характеристики. 

Това,което тия учени мънкат не с половин уста,а през стиснати зъби и затворени уста, за цивилизационната древност на Българите,е старателно цензурирана и подбрана безобидна несъществена информация,нищожна частица от това,което ние вече знаем за цивилизационното величие на Българите и което в съвсем скоро време ще разтърси света,а именно,че Българите са духовните водачи и вечният и сегашен феноменен духовен,интелектуален и управленчески елит на всички племена по света,създали всички човешки култури и цивилизации на Земята,владяли целия свят хилядолетия и създавали феноменна духовна и материална култура,недостигната до сега,изградена върху феномените на Святият Божи Дух и Божието учение и практиките на Любовта, Братството и Мира! 
Тия учени са потомци на тоя Българския интелектуален имплант сред другите племена, съхранил чистотата си или изроден в различни степени,за което ние ще ги просветим в наш специален пост ако имаме време от динамично развивавщите се събития и процеси

Благословени сме,Българи,идва прорицаното от всички пророци време на господство на феноменните Българи по законите на Всемирната Любов, Братство и Мир,за които неотменими процеси ви запознаваме във всички наши документи на http://bezistena.blog.bg/ ! 



Че нашите Деди са изградили и построили цялата феноменна материална и духовна Шумерска култура и цивилизация на Месопотамия и Междуречието и Древен Египет–Мурса,ние,както и големите Български учени и изследователи Кръстю Мутафчиев,д–р Стефан Гайт и академик Владимир Цонев от МАБИК,както и други още,пишем и изнасяме факти и неопровержими доказателства отдавна,които ескалират все по–неудържимо и отприщват изследователският гений и дух на Българите,и осветяват истината за Българите,подготвяйки възстановяването на Свещената Българска история и империя на Всемирното Бяло Братство и тоталното ни господство над всички племена и народи и целия свят по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира,съвместно със самите Български Богове Исус и Мария Магдалена!

Само няколко разсекретени фундаментални документа,свидетелстващи за Българската собственост върху тази цивилизация,които са депозирали в херметичния Български жречески лингва–сейф нашите Деди,и които дешифрираме с помощта на
 
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания в тях. 

СФИНКС=ФК СИС=Бок Исус
Богът на феноменните Български строители на Сфинкса,пирамидите и цялата Древна Египетска цивилизация

СФИНКС=КН Ф СИС=Кан (Жрец) на Бог Исус
жрецът,построил това светилище

ПИРАМИДА=П(Бх) МАДАР=Бохиня Мадара

ШУМЕР=Ешуа и Мария

СУМЕР=Иса и Мария

МЕСОПОТАМИЯ=
Иса и Богиня Мама Диана
Исус и Богиня Диана,Великата Богиня Майка

МЕЖДУРЕЧИЕ=МЕЖДУРЕТШИЕ=Ежуш и Мадара Диана

ЕГИПЕТ=Богиня Диана

МУРСА=
Мария и Иса




Виждате ли,колко са далече тия и всякакви други учени,чиято основна задача №1 е да крият точно тая трансепохална истина и информация за Българите,но ние отворихме вече Духа Български,Духа Святи,Святият Дух,от зандана на бутилката и многовековните геноцидни цензури,лъжи и измами,и ви чакаме всички да дойдете при изворите със  Живата вода и пиете от жизнетворящата истина за Българите–Божията Свещеническа феноменна каста и нейният Великомъченически Български народ!   
 
Ето и традиционният песенен илюминатски кодиран документ с видео–файл, разкриващ,че Българските жреци на Богинята Майка Диана са построили пирамидите–феноменните високотехнологични мултифункционални светилищни съоръжения за производство на духовни и материални блага чрез реализиране и материализиране на безкрайната енергия на Святият Дух,и че само те могат да отварят порталите между измеренията и световете и царството на Боговете:

 

The Black Eyed Peas - Meet Me Halfway 
 
MEET ME HALFWAY=Мама Диана Богиня Балх=Богиня Мама Диана е Балх
Великата Богиня Диана,Майка на всички Богове,е Българка!

image

MEET ME HALFWAY=Балхи на Богиня Мама Диана
Българите на Богинята Майка Диана са Жреците и Жриците,построили пирамидите в Египет и по целия свят,и умеещи единствено да оперират и творят феноменни чудеса и  свръхествествени и висши Божествени технологии на тях и да отварят порталите между измеренията и световете и царството на Боговете!  

image

MEET ME HALFWAY=
Балхи на Богиня Мама Диана
Българите на Богинята Майка Диана са Жреците и Жриците,построили пирамидите в Египет и по целия свят,и умеещи единствено да оперират и творят феноменни свръхествествени чудеса и висши Божествени технологии на тях и да отварят порталите между измеренията и световете и царството на Боговете! 

image

MEET ME HALFWAY=
Балхи на Богиня Мама Диана
Българите на Богинята Майка Диана са Жреците и Жриците,построили пирамидите в Египет и по целия свят,и умеещи единствено да оперират и творят феноменни чудеса и свръхествествени и висши Божествени технологии на тях и да отварят порталите между измеренията и световете и царството на Боговете!  

image

MEET ME HALFWAY=
Балхи на Богиня Мама Диана
Българите на Богинята Майка Диана са Жреците и Жриците,построили пирамидите в Египет и по целия свят,и умеещи единствено да оперират и творят феноменни чудеса и свръхествествени и висши Божествени технологии на тях и да отварят порталите между измеренията и световете и царството на Боговете !
  
image
 
MEET ME HALFWAY=
Балхи на Богиня Мама Диана
Българите на Богинята Майка Диана са Жреците и Жриците,построили пирамидите в Египет и по целия свят,и умеещи единствено да оперират и творят феноменни чудеса и свръхествествени и висши Божествени технологии на тях и да отварят порталите между измеренията и световете и царството на Боговете ! 

BLACK EYED PEAS=
Балки Диана Богиня и Иса=Богиня Диана и Иса са Балки(Българи)–
Бардите от групата са Български жречески потомци  

BLACK EYED PEAS=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Бог Иса
херметичната жреческа визитка на бардите от този Български състав

image  

BLACK EYED PEAS=
Балки на Диана Богиня и Иса=Българи на Богиня Диана и Иса
феноменните Жреци,построили и опериращи на пирамидите,са Българите,генетичните феноменни свръхестествени потомци на Българските Богове Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,и са Техните светейши транспространствени под–изпълнители и посредници към хората 

BLACK EYED PEAS=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Бог Иса
херметичната жреческа визитка на бардите от този Български състав

image

BLACK EYED PEAS=
Балки на Диана Богиня и Иса=Българи на Богиня Диана и Иса
феноменните Жреци,построили и опериращи на пирамидите,са Българите,генетичните феноменни свръхестествени потомци на Българските Богове Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,и са Техните светейши транспространствени под–изпълнители и посредници към хората 

BLACK EYED PEAS=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Бог Иса
херметичната жреческа визитка на бардите от този Български състав

image
 
BLACK EYED PEAS=
Балки на Диана Богиня и Иса=Българи на Богиня Диана и Иса
феноменните Жреци,построили и опериращи на пирамидите,са Българите,генетичните феноменни свръхестествени потомци на Българските Богове Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,и са Техните светейши транспространствени под–изпълнители и посредници към хората

BLACK EYED PEAS=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Бог Иса
херметичната жреческа визитка на бардите от този Български състав     
 
екип на bezistena и Майка ни Диана



ИСД



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
28.10.2015 05:21
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. lidislidis - Благодарности за хубавите постинги!
29.10.2015 01:49
Вдъхват на читателя вяра и добрина!
Благословен и свят човек си!
цитирай
3. bezistena - Благодаря за добрите думи, Лиди...
29.10.2015 08:25
Благодаря за добрите думи,Лидия!
Аз,и другите,и ти,правим това,за което сме активирани и призвани–да будим и просвещаваме Българите за свещения ни генезис и мисията ни сред хората и племената!
Ти си Българка от този свещен ген,и ти е отредена мисията да будиш и поведеш зомбираните и зашематени траки,разселени по тия северни страни,към спасението им!

ЛИДИЯ=ДИЛИЯ=Дуло–
генетична потомка–аристократка от читавия клон на Свещената Българска Божия династия Дуло,със специална мисия сред обезпаметените северни тракийски племена за тия епични времена и събития

Исус и Мария Магдалена,от Чийто род си,те обичат и бдят над тебе и любимите ти хора!
Бъди благословена!
цитирай
4. tomaneverni - Прекрасен
29.10.2015 14:07
Когато чета постингите ти,дори и да съм отчаяна от мрачната ни и безпереспективна действителност,забравям за нея и съм окрилена от вярата и надеждата че най -доброто не е останало в миналото ,а тепърва ни предстои.Бъди благословен от Исус и Мария Магдалена!Продължавай в същия дух да будиш Българите и да им вдъхваш кураж,вяра ,надежда и любов за това ,което ни предстои.
цитирай
5. bezistena - В благодарност и насърчение към ...
29.10.2015 14:41
В благодарност и насърчение към tomaneverni за долното откровение:

"Когато чета постингите ти,дори и да съм отчаяна от мрачната ни и безпереспективна действителност,забравям за нея и съм окрилена от вярата и надеждата че най -доброто не е останало в миналото ,а тепърва ни предстои.Бъди благословен от Исус и Мария Магдалена!Продължавай в същия дух да будиш Българите и да им вдъхваш кураж,вяра ,надежда и Любов за това ,което ни предстои."

Благословена си,че си част от свещения ни екип!
Обичам те и те обичаме,Любов моя!

tomaneverni е сега на хиляди километри от България и е инж.Ирина Дунчева,споделяща емигрантските неволи на милиони феноменни Българи,прокудени от Родината ни от заговорниците срещу Божия народ,моя обичана и вярна съпруга,преосветена с кръщението на Святият Дух

tomaneverni=ТОМА НЕВЕРНИ=Богиня Матара=Богиня Диана Мария–
или Богиня Мария Магдалена,криеща се доскоро под този вечно търсещ и съмняващ се култов новозаветен образ и име.
цитирай
6. lidislidis - Още веднъж Ти благодаря, святи човеко!
30.10.2015 00:11
Благодаря, че те има и даваш Светлина на хората, Будителю!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675447
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!