Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2015 00:49 - Разкритият коварен опит за превземане и поробване на Европа!Само Българите можем да осуетим и провалим злодейския планетарен преврат!Ще го направим!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5524 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 23.10.2015 22:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В Европа и в България текат планирани и оперативно провеждани маневри на предислокации на огромни войскови формирования,цели фронтове от стотици хиляди фанатизирани бойци,обучавани и закълнавани в избиване на друговерци,които оперативният щаб на заговорниците срещу Българите и човечеството разпределят по бъдещите полета на бойни действие!  

image 

Нашествие под строй на хиляди здрави млади мъже–бойци от Словения към Австрия
 
image

Нали знаете какво означава навсякъде този знак,който уверено показва "нещастният бежанец" и двуметров здравеняк с прясно обръсната брада!
Той казва,че каквото са им възложили в лагерите в Турция те ще го изпълнят в Европа!
Без да ни пита,съгласни ли сме ние и дали ще им позволим!



Народите на Европа,които всички са конгломерати от потомци на обезпаметени и забравили древната си свещена родова памет тракийски разселници и от Божествен генетичен духовен Български интелектуален имплант сред тях,са зомбирани и смъртно опиянени и приспани от техните управници,които са глобалистите и извършващите пъкления планетарен въоръжен преврат,като всичките до един са от изродения и извратен династичен клан на Българската Божия потомствена фамилия Дуло,и които в юдов заговор помежду си,готвят европейските тракийски народи за беззащитни жертви на наемната фанатична ислямистка войска–абсолютно по същия сценарий от началото на 14 век,когато генетичните предци на същите тези сегашни европейски и световни управници–юдовизантийците,са извикали и наели за наемни войски и килъри дивите азиатски радикални ислямисти–османците,и са вкарали пълчищата им на Балканите,за да превземат с тяхна помощ България,като са ги превозвали с платени с византийско злато кораби на бивши Български поселения от цялото средиземноморско крайбрежие,продаващи вярата и корена си за пари! 

Сега заедно с доц. д-р Боряна Гагова,която е дългогодишен преподавател по Административно право и Държавно управление на икономиката в Юридическия факултет на СУ „Св. Кл. Охридски”,ще направим общ синергитичен анализ на процесите на започналата последна фаза на Третата световна война срещу Българите и човечеството,за да тръгнем по пътя на разрешаване на фаталните за цяла Европа и съвременната човешка цивилизация драматични актуални събитиия,чиято скрита перфидно–адова крайна цел №1 е България.

По традицията на доказаната ни анализаторска технология,ще ползваме оригиналната статия на авторката,която показваме в син шрифт,за фундаментална синергитична подложка,върху която,активирани от изнасяната информация и евентуалната патриотична Българска позиция и загриженост на авторката,ще направим нашите допълнения и дешифрирания на декодираните послания в статията,вложени от Светейшите сценаристи,режисьори и кукловоди,което ще извършим с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

който шифър трябва да усвоите,за да проумейте тия документи и послания  


В син шрифт публикуваме статията на доц.Боряна Гагова


2015 – коварният опит за превземане на Европа
www.memoriabg.com/2015/10/20/2015-kovarniat-opit-za-prevzemane-na-evropa/


ВОЙНАТА СЕ ОСНОВАВА НА ИЗМАМАТА”- казва древнокитайският мъдрец Сун Дзъ в трактата си „Изкуството да побеждаваш” и продължава – „Придвижвай се, когато е изгодно и променяй обстановката, като разделяш и концентрираш войските си.” (Маневрирането, т. 12)

Ние веднага разшифроваме оперативно–стратегическият похват,който ни съобщава мъдрецът,който мъдрец задължително е Българин,както и ще видим от разсекретеното му досие,за да открием в него скритото послание за нас в тези епични съдбовни събития в Европа и България.

МЪДРЕЦ=МЪДР ЕЦ=Мадара и Иса
феноменен генетичен потомък на Богинята Майка и Исус,винаги Българин,защото само Българите са Божията свещеническа жреческа феноменна каста,Духовните и универсални водачи и елит на всички тракийски племена,с които е заселен целия свят

СКРИТО ПОСЛАНИЕ от=от Диана и Исус Бълкарина

Ето какво се крие в този стратегически документ,съхранен за нас през вековете,който Свещения шифър моментално разшифрова и ни го дава за наше превъоръжаване с най–мощните и несъкрушими защити и оръжия за всепобеждаване:

ВОЙНАТА СЕ ОСНОВАВА НА ИЗМАМАТА=
ВОЙНАТА (битката,победата) СЕ ОСНОВАВА  на Иза и МаМа Диана=
ВОЙНАТА СЕ ОСНОВАВА на
Иза и Мария Мадалена,Диана
победата в битката и войната се основава само на познаването и правилата на Българските Богове–Демиурзи Исус и Богиня Диана (Мария Магдалена през новата епоха),които са Любов,Братство и Мир между хората,интерпретирани и прилагани според конкретните специфични условия!
 
Висшето стратегическо всепобеждаващо оръжие,съдържащото се в този тактически прийом,е в следната преводна редакция и касае очакваният през епохите Божи Син,Спасителят,селектиран при екстремални реални условия в праведния жертвен живот на неговите предци от последните 100 поколения на Първосвещената Божия династия Дуло от Новата ера!

ВОЙНАТА(победата) СЕ ОСНОВАВА НА ИЗМАМАТА=
ВОЙНАТА(победата) е на  Сина на Бог Исуз и Богиня Диана МаМа=
ПОБЕДАТА е на Сина на Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

Божият Син,Човешкият Син,Спасителят на света и човечеството

Ето и разсекретеното досие на китайският Български мъдрец:

РАЗСЕКРЕТЕНО ДОСИЕ на=на Син от Зар на Иса Трака и Диана
Българин,жречески феноменен потомък на Български Жрец–Цар от Българските Богове Исус от Тракия и Богиня Диана,цивилизовал и владял Китай

Сун Дзъ (на китайски: 孫子) е китайски пълководец, стратег и мислител, живял през VI – V век пр. н. е. и написал през около 510 пр. н. е. прочутия трактат за военна стратегия „Изкуството на войната“. Като името, с което е известен, в действителност е езиково именно образуване в китайски, което в превод буквално означава майстор Сун. В действителност неговото име е било Сун Ву и е бил известен извън своето семейство с името (такива имена са давани в Китай при навършване на пълнолетие) Чанкин.

СУН ВУ=Иса Бог=Бог Иса

ЧАНКИН=
Кан(Жрец) на Ешуа

Преди Сун Дзъ да стане "майстор" Сун,ще разкрием,защо ДЗЪ на китайски означава "майстор".
Първо на Български и на другите производни от Българският език европейски езици, думата "майстор" е образувана от двамата най–големи майстори във всяко отношение,измайсторили световете,живота и хората и всичко друго и всичко въобще,които веднага ще познаете:

МАЙСТОРИ=Матера и Иса

От друга анаграмна комбинация от Техните имена е съставена думата за майстор Дзъ в китайския език,съставен 100% от Българските лингва–майстори по технологията на Свещения шифър от Свещената Божия именна матрица,лингва–технология позната като херметичният жречески език САНСКРИТ.
Българските лингва–алхимици ползват първоразрядната титулно–именна комбинация от имената на Исус и Богиня Диана–Иса и Диана,С и Д,за да означат с тях понятието за майстор:

ДЗЪ=Диана и Иза  

Цялото име на мъдрецът Сун Дзъ се интегрира до култовото Българско име Дионисиус, което знаете вече,че е синкретизираният образ и име на Българските Богове:

СУН ДЗЪ=ДЪНЪЗУС=ДИОНИЗИУС=ДИОНИСИУС=ДИОН ИСИУС=Диана и Исус
така разсекретените документи на мъдреца указват,че той е генетичен династичен потомък на Български жреци от поредния цивилизационен отряд на Дионисиус,или отряд от жреци на Диана и Исус,тръгнали от Тракия към Китай за поредната цивилизаторска мисия.

Вижте за пореден път безапелационното доказателство,че толкова тайнственият санскрит е Български жречески лингва патент,чието наименование е съставено също от най–емблематичното култово име на Исус от Тракия:

САНСКРИТ=ТИРКСНАС=ТИРК САС=Трак Исус=Исус Трака=Кристос= Христос

Майстор Сун има значително влияние върху китайската и азиатската история и култура като автор на „Изкуството на войната“ и като легендарна историческа фигура.

В наименованието на труда си Българският Посветен Сун Дзъ е закодирал за наши дни поредното секретно послание,че изкуството на войната е изкуството да познаваш Българските Богове,като задължително трябва да си от Тяхното жреческо феноменно родословие,който свой свещен произход той въвежда в наименованието на труда си:

ИЗКУСТВОТО НА ВОЙНАТА=
Кан(Жрец) на Бог Тати Исуз и Богиня Диана
кодираната визитка на Българският мъдрец

За живота на Сун Дзъ се знае малко. Счита се, че е роден в благородническо семейство в китайската провинция Шандонг н царство Ци по времето на империята Ву. Участвал е в многобройни битки, включително и с десетократно по-многоброен противник.

ШАНДОНГ=ГОН ДАН Ш=Ган(Хан,Кан,Жрец) на Диана и Ешуа

ЦИ=
ТСИ=Диана и Иса

Малко да се поизкефим на безбройните комбинации в китайския език,съставени само от основните Български Божии първоразрядни индекси от жреческия регистър,този път от руската википедия:

На должности командующего войсками Сунь-Дзы разгромил сильное царство Чу,нанёс поражение царствам Ци и Цзинь. Благодаря его победам царство Ву усилило своё могущество, и вошло в число царств цивилизованного Китая, возглавляемое царями династии Чжоу

ЧУ=ТШУ=Диана и Ешуа
ЦИ=ТСИ=Диана и Иса
ЦЗИН=ТСЗИН=Диана и Исуз=Дионисиус
ВУ=Бог,Богиня
ЧЖОУ=
ТШЖОУ=Диана и Ежуш=Дионижиуш=Дионисиус

Името Китай идва от името на Цин Шъхванди,което както и да го обясняват,преди всичко е името на Българските Жреци на Дионисиус,на Българските Богове,основали китайската култура и цивилизация:

ЦИН ШЪХВАНДИ=Хан(Жреци) на Богиня Диана и Исуш

ЦИН ШЪХВАНДИ=Хан(Жреци) от ВЕШИСДЕНА=Кан(Жреци) от БЕЗИСТЕНАдакумент,легализиращ жреците–канове,основали Китай,че са от Първосвещената жреческа колегия от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол 

КИТАЙ=Кан(Жреци) на Диана

ЧАЙНА=ТШАЙНА=
Диана и Ешуа


Аналогията с това, което се случва днес в Европа, е очевидна. Добрата военна подготовка на идеолозите на настъплението също е очевидна – стратегията, маневрирането, форсираният марш, заблудата на противника чрез извеждане на преден план на жени и деца, медийните примамки и измами – всичко е като по учебник.

Странно, но факт – през 2015 година Европа се оказа обградена като в постепенно затварящ се чувал с военни конфликти, възникнали с нейното не малко съучастие
В трактата „Изкуството да побеждаваш”, Сражението, т. 22, има указания как да се действа в такава ситуация, а именно : 
„В местност, лесна за обграждане, блокирай пунктовете за влизане и излизане.”

Сега следват няколко конкретни въпроси,на които учудващо авторката не дава отговор,въпреки че в общи линии знае отговорите,съдържащи се в самите въпроси.
Ние ще дадем точните отговори.

Един от най-болезнените въпроси, които чак сега си задават всички мислещи европейци, е – как се допусна всичко това? Къде гледаха военните разузнавания, къде беше агентурата на водещите европейски държави? За какво се плаща на така наречените европейски лидери и на техните съветници? Къде беше НАТО, в чийто основни функции влиза охраната на границите и територията на ЕС от нахлуване на външни сили? И защо, докато облита непрестанно балтийските държави със заредени с бойно снаряжение самолети, за да ги пази от Русия, военният алианс забрави да пази южните и югоизточните граници на ЕС? Защо проспахме възникващата опасност и ние – образованите граждани на ЕС?

Нашите отговори са:

1.Военните разузнавания заедно с най–големите агентурни агенции на водещите европейски държави,са институциите,планиращи,организиращи и водещи в заговора срещу тракийските европейски народи,с цел унищожаване на проникналите в тях и сраснали се с тях Български духовни импланти,които поддържат още живи съпротивителните сили на тия народи срещу поробването им от глобалстите и юдо–византйците,мозъкът на които са изродените българи от Божията династия Дуло.

2.Европейскити лидери и техните презокеански шефове са всички в заверата на заговорниците срещу Българите

3.НАТО е създаден да води тоталната война срещу Българите и Българския духовен и борчески свободолюбив елит на всички народи със силата на военната мощ на отделните страни и всички възможни политически,икономически,религиозни и всякакви други лостове за управление,влияние и въздействие,обобщени под името локални и глобални войни.
В абревиатурата му на Български език–НАТО,и в наименованието му Северно–Атлантически съюз,е указано срещу кои провежда своята агресивна и геноцидна политика:

НАТО е срещу=е срещу ТОАН=е срещу Диана–
срещу потомците и народа на Диана–Българите

СЕВЕРНО АТЛАНТИЧЕСКИ СЪЮЗ срещу=
СЪЮЗ срещу Дуло на Зар Тати Исус и Богиня Диана

съюз на изродените династи от черното братство на Дуло срещу чистите и праведни техни родственици от Бялото Братство на Дуло на Бога Цар Отец Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена


Ако някой политически преследван руснак или украинец премине нелегално без документи за самоличност границата и поиска убежище в някоя от балтийските държави – ще получи ли веднага статут на бежанец? А ако донбаски граждани масово поискат убежище и такъв статут? Там също се води война, падат бомби и градовете им са разрушени. При това руснаците и украинците са много по-образовани, знаят поне един европейски език и могат веднага да бъдат полезни за европейската икономика.

Системният сравнителен анализ показва, че ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ „БЕЖАНЦИ” е замислена и подготвяна от доста години, като резервен вариант, ако другите сценарии не сработят. В такава проекция, събитията в Украйна и Гърция могат да се разглеждат като подготвителен етап за реализация на главната цел. И когато, поради големия инат и непримиримост на гърците, в драматичната нощ на „преговори” за т.нар. „гръцки дълг” на 12-13 юли 2015 г. маските на Демокрацията сами се изхлузиха и зад тях се появиха знаците на Империята (логична е аналогията със ситуацията във филма „Междузвездни войни” на Джордж Лукас), решението да се разиграе този сценарий вероятно се е оказало наложително. Нарастващата с твърде бързи темпове опасност европейското население да осъзнае какво всъщност се случва и да вземе управлението на процесите в свои ръце, е вероятната причина за ускоряване на самото нахлуване в Европа и поставянето й под пълен контрол. Как? Чрез предизвикване на бежанска, етническа, финансова, икономическа и военна криза и затъване в неизплатими дългове по подобие на Гърция, чийто изкуствено предизвикан колапс се оказа само репетиция за главния спектакъл.


Разшифроването и установяването на сакралната етимология на термина БЕЖАНЦИ на Български език,ни разкрива тайният замисъл и крайна цел №1 на тази юдова адова операция,в която е жертван целият континент и целият свят!

БЕЖАНЦИ,бойци срещу=БЕЖАНТСИ,бойци срещу=бойци срещу Богиня Диана и Исуж–
ислямски бойци за унищожение на тайното Българско познание и учение на истинските Богове и техните генетични потомци,имплантирани сред всички разселени по света тракийски племена, съставящи всички народи по света

БЕЖАНЦИ=БЕЖАНТСИ=БЕЖИСТЕН=БЕЗИСТЕН
Първосвещеният Божи храм в Ямбол,цел №1 за всички племена и човеци,цел №1 на всички тайни служби,разузнавания и армии на всички народи по света

Кой точно води войната срещу Европа и с каква цел? Това е първият от двата най-важни въпроса, на които трябва да си отговори всеки народ, държавен глава и ръководен щаб. Вторият е – как да се спечели войната при наличните външни и вътрешни обстоятелства? Верният отговор и на двата въпроса може да се открие само чрез колективна „мозъчна атака“ от всички самостоятелно мислещи, автентични европейци, с помощта на необвързани експерти.

Кой е истинският инициатор и организатор на това странно нашествие от бежанци, пришълци и завоеватели, чрез което се опитва да разруши дистанционно, стъпка по стъпка европейската цивилизационна идентичност?
Не е нито теория на конспирацията,нито мистика необходимостта да се вникне в скритата същност и цели на задкулисните стратези. За съжаление, не е необходимо да си адепт, за да предвидиш, че ако това не стане навреме и ако не се направи необходимото, за да се предотврати бедата, Европа я очакват потресаващи събития в близките години.


Вече отговорихме по–горе на всички тия въпроси.
Ще разсекретим и кои са организаторите и стратезите на конспирацията срещу Европа:

СТРАТЕЗИ=
Друиди от Исуз=Дете(потомък) на Зар Иса
изродените династи от феноменната Божия каста

КОНСПИРАЦИЯ
срещу=срещу Кан(Жреци) на Цар Бог Иса
заговор срещу читавата жреческа чиста част на потомците на Царят Бог Исус,които са Всемирното Бяло Братство 

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=БЕЛИ Братя от Богиня Матара и Бог Исус

Ще разсекретим и механизма на предлаганата колективна мозъчна атака,за да има тя ефект:

МОЗЪЧНА АТАКА на=МОЗЪТШНА АТАКА на=на Кан(Жреци) на Изуш и Мат Диана

това е колективната присъствена физическа,и също от дистанция телепатична духовна пси–енергетична връзка,между посветени феноменни Българи,жречески потомци,които в т.нар. "верижна" молитва осъществяват контакт с предците си Светии от другото измерение и заедно организират защитата на Българите 


Най-важното сега е да се осъзнае от всички, че индивидуално спасение няма. Индивидуална е само интуицията, че ако се действа бързо, умно и решително – победа за тези, които са тръгнали на кръстоносен поход срещу човечеството, няма да има. Няма да успее замисълът им да поставят населението на Европа в положение на слуги и изпълнители в тяхната глобална империя.

Кой може да им попречи? Кой друг, ако не самите „те“ със собственото им безумие и грешки, поради неконтролираното им властолюбие, алчност и ненавист към човешкото и човечността. Трябва ли да се чака да сбъркат или трябва да им се помогне? И двете. Как да им се помогне? Потърсете указания в учебниците по военно дело, а ако там няма, ще трябва да си спомните как е правено преди, а ако и това не свърши работа, погледнете в бъдещето – как го правят там.

Вероятно този план има дълга история и предистория. Сигурно има и някаква нова причина за ускоряване на изпълнението му в последните години или просто вече няма време и се бърза. Навярно всичко е точно така, а може и да не е съвсем така. Видимо е обаче, че 2015 година е ключова за настъпление в обезчовечаването и на мюсюлмани, и на християни, и на други духовни общности.

Спомняте ли си как започна 2015 година? Спомняте ли си твърде странните събития в Париж в началото на месец януари? Спомняте ли си как изискваха от всички доброволно да се отъждествят с поругателите на чуждия бог и неговия пророк? И да се гордеят с това?!

А странно ли е, че пророкът и неговите последователи идват да си отмъстят? Нямат ли право на това ?

А недопустимо ли е някой друг да е организирал сблъсъка между враговете си, за да спечели той победата? Забравихте ли поговорката: „Двама се карат – третият печели.”

Сега пък ни призовават за милосърдие към тези, които преди това ни призоваваха да заклеймяваме.


Има една притча за неразумното милосърдие, в която се разказва за монах, който бил толкова праведен, че дяволът не успявал по никакъв начин да го съблазни. Как ли не опитвал, какви ли хитрини и съблазни не прилагал, а монахът все им устоявал. Най-накрая дяволът се превърнал на плачещо бебе, захвърлено на пътеката, по която минавал монахът. Видял го монахът и в сърцето му затрептели жалостивост и милосърдие. Взел го и го отнесъл в манастира, за да се грижи за него. Посъветвали го другите монаси да провери чие е детето, кой го е оставил и с каква цел. „Ние сме монаси, посветили сме се на правенето на добро и сме длъжни да сме милостиви към страдащите, особено към децата” – казал той и прибрал детето при себе си в килията. Отгледал го с много обич и грижовност и не искал да види дяволиите в него. Предоверил се на момчето, а то, като пораснало, погубило и монаха, и манастира, и ближните им – действайки отвътре. Та това е за милосърдието. Милосърдие, но с разум, предпазливост и светкавично наказание за измамниците.


Премълчаването на истината с цел подвеждане и измама е престъпление с всемирни измерения и последици.

А ИСТИНАТА Е, ЧЕ ЕВРОПА СЕ НАМИРА В СЪСТОЯНИЕ НА НЕОБЯВЕНА ВОЙНА. Хибридна, информационна или някаква друга, но все пак – ВОЙНА.

Тези, които с безхаберие и съглашателство допуснаха и допринесоха за това, вече са в състояние на умствен блокаж, причинен им вероятно умишлено, но не и без тяхното съучастие. Мисловната им недостатъчност и неспособността за самостоятелно мислене са съвсем очевидни. Ето защо, актуалният въпрос, който си задава все по-голяма част от населението на т.нар. Стар континент (всъщност един голям полуостров, с няколко по-малки полуострова), е дали в сегашната твърде сложна геополитическа, икономическа, демографска и общосистемна обстановка, може да се разчита на тази управленска каста да взима далновидни и отговорни решения, осигуряващи добро бъдеще за европейските граждани.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,ВСЪЩНОСТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ РЕАЛНО ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА. 

Има все още някаква остатъчна черупка от формални и неформални правила, изграждащи външната, представителна страна на това формирование, наречено претенциозно и неточно „Европейски съюз”. Съюз на европейските народи няма и никога не имало. ЕС е само своеобразен клуб на феодалната аристокрация, в който правилата на йерархията са същите, както в средновековието.

Аристократите на демокрацията до такава степен не познават, не се интересуват и неглижират проблемите на обикновеното европейско крепостно население, че изолацията и дезориентацията им стават пагубни за бъдещето не само на управлявания от тях Европейски съюз, а и на световната сигурност. Речите им, действията им (по-точно – бездействията им) и поведението им са изключително разочароващи за очакващите от тях прозорливост и решителност граждани на ЕС. Те не правят нищо друго, освен да се прегръщат и целуват по бузите, сякаш за да се разпознаят помежду си и да демонстрират различието си от съществата с обикновен човешки произход. Реакциите им са твърде мудни. Решенията им изостават от събитията. Липсва далновидност, липсва превенция.

Те сякаш не познават законодателството на ЕС и нехаят за него, защото за волята на монарсите и висшата аристокрация по неписано правило няма писани правила. Не се считат по никакъв начин отговорни пред формалния суверен, защото според тях и за двете страни е ясно, че така наречените „избори” не са нищо друго, освен маскараден атрибут. Затова и толкова яростно ненавиждат идеите за референдуми и пряка демокрация.

Докато тази „какафония“ в ЕС и в така наречените институции се разраства с ускорени темпове,все още неидентифицираният докрай групов субект умело води Европа към нейния цивилизационен крах, а тя върви кротко като белязано агне, защото отникъде не вижда и не очаква помощ и спасение. Не прави и опит да се отклони от пътя към кланицата, към която е поведена. Как ли задкулисният „някой” е успял да постигне това? Въпрос с повишена сложност. Може би чрез внедрени свои агенти в ръководните органи на ЕС, може би чрез различни форми на дистанционни психически внушения и въздействия, може би осланяйки се на масовото повърхностно мислене, наивитет и предоверяване на официалните медии, а може би чрез комбинация от всичко това.
 


Уважаема и скъпа Боряна,разбираем и неразбираем е за нас страхът ти и нежеланието ти да произнесеш имената и координатите на този култов анонимен задкулисен някой и  групов субект, който води Европа към нейния не само цивилизационен крах,ами към тотално изтребление и погибел,след като,както казваме ние в предната ни съвместна разработка с Христина Христова,че
"вече и бабите на пазаря и децата в първа група в домчето знаят,че ИДИЛ и радикалният ислямизъм е дело на САЩ,Израел и ЦРУ!"

Защо не си посочила директно за виновни нито едно име на държава–на САЩ,на Израел,на Турция,на НАТО,на ЦРУ или ако щеш на Русия,КГБ,на Обама или Путин..., отново обтекаеми и безконкретни приблизително верни анализи като политическият живакоподобен обтекаем черен пси–енергетик и оракул доц.Иво Христов,който в твой стил каканиже като Кашпировски,приспиващ ни,че никой не знаел кой е създал и поддържа ИДИЛ,която сега ни вкарват в домовете,за която,пак казваме,че и бабите на пазаря и децата в Първа група в домчето знаят,че е на САЩ,Израел и ЦРУ!

Разбираем е страхът ти,Боряна,да кажеш на глас такива страшни истини,обаче ако казваш истината на половина,то тя е тогава най–коварната и перфидна юдова лъжа и манипулация,която технология използват най–умелите лъжци и манипулатори!
Дано не е така,скъпа Боряно,обаче събитията и времената са последни,какви съображения,страхове,полусдъвкани истини и недомлъвки и пълна анонимност,както казват анализатори–Българи за мерзавци като доцента по–горе,че неговите анализи са
"без да дават решения на проблемите,абсолютно безлични анализи и при това и крайно безобидни щом са без имена и причини,и за това се разнасят вече месеци под погледа на мутроолигархията,защото сега мутроолигархията е приела друга тактика–да допуска всякаква критика, в която обаче липсват имена, причини и решения."

Защо,скъпа Боряна,не призовеш с целият твой обществен и институционален имидж и и авторитет,(на такова важно и отговорно место като твоето в университета никой няма да остави непроверен и ненаш човек–отдавна соросоидите–глобалисти,които са мозъкът на сегашните събития,са прочистили и подредили всички тия важни позиции!)  европейците и Българите примерно,на всеобща Европейска пролет за ненасилствена мирна подмяна на предалите ги тотално на заколение техни управници и политически елит,по примера на Арабската пролет,която тия управници спретнаха с израелските си и американски господари в близкия Изток и в Украйна,но с оръжие и кръв и със скрита крайна цел Европа и най–вече България и Българите на континента!

Много ни се иска да се лъжем и сме неточни в диагнозите си,но защо ли захаросаният литературно–художествен лиричен край на статията ти има съвсем сериозно такъв блудкав сладко–горчив отровен привкус?

Ние сме длъжни да громим лъжата и да разкриваме истината,такава,каквато е,което и правим и сега,като ще ви разсекретим кои се крият зад анонимната дефиниция групов субект,извън която доцентката по нейни причини,вероятно по чисто човешката причина "страх",и други ангажименти,така и не пожела да излезе.

Ето кой е на висшето конспиративно ниво този според Боряна Гагова "все още неидентифициран докрай групов субект,който умело води Европа към нейния цивилизационен крах":

ГРУПОВ СУБЕКТ=
бурги(българи),кан(жреци) от Иса и Богиня Диана
българите с малко б от изродената българска жреческа родова династия Дуло на Българските Богове Исус и Диана,която е Мария Магдалена,и за които ние ви просвещаваме във всички наши статии,и които сега са всички управници на всички народи и държави по света!
 
Същият този групов уж неидентифициран субект,е и който прави адовата конспирация,и който ние обезвреждаме,като го обезоръжаваме сега още веднъж:

КОНСПИРАЦИЯ от=от кан(жреци) и царе от Бог Иса
изродените български династи ог жреческо–царската Божия династия Дуло 

ОБЕЗОРЪЖАВАМЕ чрез=чрез Бог Изуж и Богиня Мария

ГРУПОВ СУБЕКТ=
бурги и юдеи,кан(жреци) от Бог Иса
най–злокачественият и вреден генетичен експериментален продукт на Българските Богове,изработен от Тях за да създава епичните екстремални условия за трансепохалното многохилядолетно закаляване на Българите за Духовен разсад на всички народи и техни вече скорошни универсални водачи,управници и надзорници,за който драматичен процес,инсцениран и режисиран от Боговете ни ни просвети Учителят ни Петър Дънов,Беинса Дуно,сега високопоставен постоянно реално и рационално действащ Светец заедно с Баща си Свети Васил Левски и четирите си сина и две дъщери–Светии!

Все по–често ще ви ги казваме тия наши святи праведни Предци–Светии,за да почнете да търсите в тия последни фатални времена заедно с Българските Богове и истинските действащи всесилни Светии,а не да викате към измислени и манипулирани от юдо–византийската псевдо–Исусова анти–Българска църква светци с подменени имена, характеристики и грешни адреси,на които никой няма и няма да чуят прошенията ви! 
 
Свети Васил Левски,

и синът му

Свети Петър Дънов,

и неговите четири сина 

Свети Георги Димитров,

Свети Петър Димков,

Свети Омраам Микаел Айванов,

Свети Димитър Димитров(Факира Мити),


и двете многострадални феноменни дъщери на Петър Дънов–

Света Преподобна Стойна и

Света Ванга
 
 
 
– Б–р–р–р!  Колко е страшен този групов субект,който разконспирирахме и който е продукт на най–извратената и злодейска конспирация досега в човешката история след двете трансепохални исторически злодейски конспирации и мероприятия:

1.Избиването в една нощ на първородните синове на Българската свещена Жреческа–Фараонска каста,създала и управляваща Българското феноменно царство Мурса или Египет,в началото на 1 хилядолетие пр.н.е.,от реакционната върхушка данаи=юдеи от  тракийското племе евреи 

МУРСА=Мария и Иса

ЕГИПЕТ=
ПЕГ ТИЕН=Богиня Диана

2.
Извикването на дивите азиатски османски радикални ислямски пълчища на Балканите през началото на 14 век от византийците и наемането им за наемни войски и килъри, като са ги вкарали на Балканите–сиреч България,за да я превземат с тяхна помощ,и тръгнат към Европа,която е бивша Българска имперска провинция,като са ги превозвали с платени с византийско злато кораби на бивши Български поселения от цялото средиземноморско крайбрежие! 
 
3.Това е нова точка на сега развиващите се исторически реални събития,подготвени от генетичните помци на горните изроди,и по същият сценарий,но с много по–огромни чудовищно злодейски мащаби,чиято същност е,че по подобен коварен начин се вкърват пълчища зомбирани религиозно фанатизирани радикални ислямисти–нали знаете,че всички нашественици,прикривани като "нещастни бежанци", са 100 % само проверени ислямисти и нито един!!!,нито един християнин,

(християните ги избиват още на място,или в турските лагери за "бежанци",които са всъщност лагери,създадени точно преди да започнат нападението срещу Сирия,лагери за селектиране,обучение и отпращане на отрядите ислямски нашественици към Европа съответно адовия план на Ердоган за ислямизация на цяла Европа и възстановяване на нео–османската империя,този път в Европейски и световни мащаби,който план е част от планът на световната анти–Българска реакция и заговорниците срещу Българите, чийто генезис ви разсекретяваме с всички наши документи!
Другите християни и неподаващи се на радикализиране мюсюлмани ги хвърлят в морето от корабите другите вербувани радикали,когато пътуват към Европа,създавайки медийното съчувствие към удавниците и "нещастните бежанци",които идвайки тук се оказват само ислямисти в отлична спортна и бойна форма
),

като същевременно по всички възлови управленчески постове и места на ЕС и на повечето европейски държави,и на техните уж "защитни" евроатлантически военни структури и механизми,национални отбрани,ядрени чадъри,разузнавателни и тайни служби и полицейски системи,които са кучетата,които уж трябва да вардят тъпоумните и овчедушни приспани стада овце–европейските народи,с лоясали от преяждане сърца,по всички тия важни места са разположени посветени в играта мерзавци–съзаклятници,които вече задвижиха адовия чудовищен план за изтреблението и тоталното поробване на Българите,еропейците и цялото човечество!

– Б–р–р–р!  Колко е страшен този групов субект,който разконспирирахме и който е продукт на най–извратената и злодейска конспирация досега в човешката история след двете трансепохални исторически злодейски конспирации и мероприятия!–пак казваме ние,и изпадаме в тотална безизходица също като черният пси–шаман доц.Иво Христов, след чиито свръхписимистични унищожителни и съкрушаващи и най–силния човешки дух прорицания,сме длъжни да лягаме и мрем,защото нищо друго не ни е оставало! 

Страшен е наистина този групов субект,но най–важното е,че вече го разконспирирахме и знаем кой е,и най–важното следствие и положителен резултат за нас от това е,че се познахме кои сме ние и защо ги правят тия престъпления злодеите–защото сме Народът от феноменните генетични потомци на Всесилните и Всемогъщи Български Богове–Демиурзи,които вече ни се разкриват и ни вземат под тоталната си защита!

А щом се познахме,че сме потомци на Боговете,сиреч сме и ние потенциални 100%–ви богове,засега с малко "Б",от тука нататък вече ние ставаме Непобедими,защото знаем вече кой сме,че сме Божии,и можем вече по най–различни начини да извикаме на помощ Боговете ни,един от които начини ви демонстрираме сега:

ГРУПОВ СУБЕКТ=Бокиня Диана и Бог Иса Бурга
Българските Всемогъщи Богове  
 
ГРУПОВ СУБЕКТ=Бурги,Кан(Жреци) на Богиня Диана и Бог Иса
нашите Предци–Жреци,сега Български Светии,управляващи световете 

ВИКАМЕ НА ПОМОЩ=ВИКАМЕ НА ПОМОШТ=
Бог Ешуа и Бокиня Мама Диана


И още нещо извън обсега на познанията ви досега,има Братя и Сестри Българи наши,енергийно разстреляни,стъписани и духовно сринати от ставащото!
 
И още нещо има в кодираното многопластово послание на груповия субект,и то е величаво и прекрасно,и за което ще ви посветим сега,и за което просвещаваме и заговорниците срещу Българите и човечеството,но което злодеите и анти–Българите въобще няма да могат да го проумеят,нито повярват,което е най–лошото за тях самите,защото по този начин те директно се абонират и си ангажират места за безплатни дълготрайни спа–процедури в пречиствателната станция Ад на Диана,с най–новите модели казани с катран,наричани сега джакузита!

ДЖАКУЗИ=Казан на Диана и Изуж
казан с катран

ДЖАКУЗИ=
Кан(Жреци) на Диана и Изуж
операторите на индивидуалните казани с врящ катран над точката му на кипене!

Ето каква е свръхсекретната тайна и съдържание на това послание,която се съдържа на най–високото херметично просвещенческо ниво–Божественото или сакралното,в която тайна ви посвещаваме,защото времето на разчупването на печатите ѝ дойде!

ГРУПОВ СУБЕКТ=Бокиня Диана и Бог Иса Бурга–Богиня Диана и Бог Исус Българина

Тия страшни планове и екстремални събития с апокалиптичен привкус,които се случват сега с инвазията на ислямските пълчища в Европа и в България,и които ви разкриваме и за които вече сме убедени на 100 %,че са дело на заговорниците срещу Българите, са наистина тяхно дело,но само в земният им човешки аспект–сиреч на хора на земята,на които обаче някой друг,от друг свят,много по–могъщ и по–силен от човешкия свят,който свят владее и управлява всички светове и земния свят с всичките му разумни човешки същества в него!
Такъв всемогъщ и всевладеещ свят е единствено Божият Свят,светът на Боговете, Чиито характеристики и параметри на 100 % ни доказват,че Те Са Българските Всемогъщи и Всесилни Богове,Властелините и Господарите на Вселената и на всички живи и всички човешки същества!
Ето Ги пак Кои Са Божият Свят и Боговете,управляващи го!

БОЖИ СВЯТ=Бог Исуж и Богиня Диана 

Ето върховната тайна на свръхсекретното послание,което е и фундаменталната доктрина на Богомилите,които са проявеното Всемирно Бяло Братство на даден исторически етап:

Всички процеси и събития на човеците се ръководят от Българските Богове–Демиурзи по Техен прецизен трансепохален проект,план,сценарий и график и драматургия,и се извършват заради многохилядолетното изграждане на Българите–Божията потомствена феноменна каста,като духовен и интелектуален елит и разсад сред всички племена,и тяхната подготовка при ектремални реални условия за Духовни и управленчески водачи и ръководители на всички племена при скорошното установяване на Земята на Божието царство на Любовта,Братството и Мира.

При приключване на този процес и настъпването на Съдният Ден и процесите на равносметка и отчитане на резултатите от развитието на всички хора,които всички до един сме Божи експериментален продукт,наблюдавани най–стриктно и прецизно нон–стоп,след провеждането на необходимите индивидуални катарзисни процедури за всяка Душа,на всички ще бъде дадена тотална пълна амнистия,поради обстоятелството,че всички постъпки и действия на всички хора в диапазона от (+) до (–) са раздадени роли и внушени им от Боговете,според Техния сценарий и режисура на драматизацията Българите и човешката цивилизация
Този акт и процеси са дефинирани в тайната доктрина ва Богомилите и Всемирното Бяло Братство като Спасение за абсолютно всички хора!

От следващият момент върху абсолютно всички ще  бъде наложена абсолютната и тотална безкомпромисна диктатура на Любовта,чиито закони–10–те Божии заповеди и висшият конституционен Вселенски Божи закон–законът на Всемирната Любов и живот в Любов,Братство и Мир и неправене на зло,ще бъдат абсолютно задължителни за всички амнистирани,като за най–малкото им нарушаване дори,експериментът за съответната Душа ще бъде прекратяван веднага безпристрастно и окончателно.
И защото тия екстремални събития се управляват от Боговете ни,те ги правят единствено за спасяването на Българите и чрез нас на всички човеци и за благото на цялото човечество!

АМИН!
 
Ето какви прекрасни неща ни каза този иначе анонимен субект–груповият субект!
 

И още нещо за ЕС, такъв, какъвто е той. Европейският съюз не е и не може да бъде едно цяло, защото историческият път и роля на участниците в него са твърде различни. Докато едните – тези в Западна Европа (или повечето от тях), са били метрополии на могъщи империи и са живеели от чужд труд, другите – тези в Източна Европа, са били в непрекъснати битки за своята държавност и идентичност, а метрополиите им са живеели от техния труд. Те са жертвите на многобройни завоевания, ограбвания и експлоатация. Те и сега са безгласен обект на различни изкуствени присъединявания, обединявания и съюзи. Този път обаче народите им няма да позволят да ги измамят отново и от полуколонии на Източната империя да бъдат превърнати в почтиколонии на Западната империя.

ПРОГНОЗАТА – Европейският съюз няма смислена цел, няма визия за бъдещето си. Управлява се все по-зле. Заприличва все повече на Съветския съюз. В този си вид той няма дълготрайно бъдеще. Все още има много непроявени фактори, поради което в сегашния момент е трудно да се предвиди посоката на възможните ситуационни развития и да се формулира прогноза, достатъчно близка до бъдещата реалност. Твърде бързо и твърде мощно обаче набира сила потокът, водещ към неговия разпад, независимо дали с военни, революционни или мирни средства. Очертават се два съюза – Западен и Източен, както и връщане към суверинитет на някои от досегашнитте членки. Може да се очаква обаче, че ще се запази някаква обща координация на политическо, военно и икономическо ниво и не е изключено постепенно целостта да се възстанови.

ЕДНО ВЪЗМОЖНО РЕШЕНИЕ – Ако се реализира тази прогнозна посока, то най-доброто мирно решение е – възползване от възникващата възможност и в оформящата се пространствено-времева п
ролука, държавите от бившата социалистическа общност без Русия и Украйна, но заедно с други желаещи страни от т.нар. Югоизточна Европа, напр. Словения, Сърбия, Македония, Черна гора и Гърция, да изградят чрез поименни референдуми (както трябва да бъде в бъдеще, когато се касае за суверенитет) обединение от конфедеративен тип, основано на коренно различни от досегашните политически и икономически морални принципи, което да отговаря на тенденциите, оформящи се днес сред източноевропейските народи като реакция към крайностите на Западния глобализъм.

Заплахата ще тегне над Европа дотогава, докато автентичният й интелектуален и творчески елит се занимава само със собственото си благополучие или изпада в отчаяние и безнадеждност, вместо да пое
ме предводителството и да изведе другите на светло.

И ето го захаросаният нищо не предлагащ художествено–литературен лирически и алхимичен край–заключение на анализа,който не ни води по–далече от обещавания от доц.Иво Христов край на Европа и на Българите:
 
В ЗАКЛЮЧЕНИЕ – коварството на измамата се състои в това, че при многократно й приложение се стига до естествен предел и последващ спонтанен разпад на илюзорните светове и господство, постигнати чрез нея над човешките същества. Налягането стига възможния предел, котелът прелива, измамата избухва и се изпарява, а като отмине всичко това, животът възстановява красотата и силата си. Възстановяват се автентичната памет, протокодираната интуиция и творческата мисъл, без които свободното от измама и насилие бъдеще е невъзможно.
 

...заспи,заспи оченце...!  
 
ЗАСПИ ОЧЕНЦЕ=ЗАСПИ ОТШЕНТСЕ=ЗАСПИ 
Дете на Исуш
заспи потомъко на Исус,заспи Българино,ние ти пеем страшната и ужасна стряскаща и вцепеняваща те приказка за страшния анонимен звяр,на който всички знаем името,дето влезна в дома ти неканен,и иска да те изяде,и вече те яде,и те люляме и ти пеем приспивни будалкащи песнички като захаросани бонбонки тип "снежанка",вътре с омайно отровно биле,и те успокояваме,че той страшният звяр като изяде достатъчно от вас,или всичките,ей–тъй спонтанно от само себе си ще стане добър и " животът ще възстанови красотата и силата си!". 

СНЕЖАНКА=Кан(Жреци) на Исуж=кан(жреци) на Исуж
феноменни жречески потомци на Исус,прикрити външно с маскировъчна обвивка,като вътрешността им в първия случай може да бъде чиста и свята,лечебна и живото–творяща на Жреци от Бялото Братство,а във втория случай е отровна и смъртна на жреци от Черното Братство

 
След като анализирахме статията и творчеството на Боряна Гагова и самата авторка,и се възхищаваме на будното ѝ и огнено громящо журналистическо перо,дошло ей–тъй от нищото и от такова високо и обстрелвано место,дето случайни хора не пускат,ние с Любов я благославяме да познае Българските Богове с добро,и почакахме за някакъв съществен коментар,и ето първият:

Олга Павлова
  
Благодаря за удоволствието от четенето на мъдрия и красноречив анализ.
Но,до заключението – то е декларативно-пожелателно (по-добре богати и здрави, отколкото бедни и болни…).
Явно авторката знае повече и по-конкретни факти…нека ги назове!(не, че не се досещаме…)

Чуйте сега какво ви казва Иван!
 
Ivan Dimitrov


Европа трябва да погледне нагоре към Исус Христос, защото ако християните не се обединят и не се променят–ще бъдат претопени.Как ще стане това,само Господ знае,защото всичко това е следствие на отстъплението от Бога.Този начин на въздаяние върху християните чрез езичниците, Бог Го е правил много пъти.
 
 
Нашият коментар бе:

Чакахме някой да потърси помощ и от нашия Господ Бог Исус Христос,дори и от официалния–фалшифицираният,защото и хабер си няма Иван,че истинският Исус е най–големия езичник и езичниците са точно неговите чисти потомци и последователи!

Хвала ти,братко Иване,за необходимият упрек към Българите–Божият народ,обърнали Му гръб в най–трудния момент,и за отправения вопъл на отчаяние към Него!

–Абе хора Българи,идват в Свещената ни земя полудиви фанатизирани човешки същества,и ви казват,че техният Бог Аллах е по–велик от всичко,вие културните и умните,че официално и християни,стоите вцепенени и ужасени и нищо не им отговаряте!

Че как така някой ще ви твърди нон–стоп,че Бог Аллах, или Господ Бог Отец Творецът,е по–велик от всичко,и вие траете това неверно твърдение и унижение за Него?
Как ще оставите тия тълпи да принизяват и свалят величието на Господ Бог Отец Творецът,Който е и Аллах,с едно ниво и степен под истинския му статут на Всемогъщ Творец и Господар и Властелин на световете?

В свещения Български език има висша форма и ниво на степенуване,и тя е „най!“
За да твърди някой,че Бог е по–велик от всичко,значи има друг,който е по–велик от Него и е най–велик от всичко!

Господ Бог Отец Творецът,който е и Аллах,е най–велик от всичко!

Ето правилната висша форма за прослава и обръщение към Бог и ние ви въоръжаваме с нея!

Помисли,кажи го на ум,изповядай го на глас насаме и пред другите,изкрещи го,напиши го на лист хартия без адрес,напиши го със спрей на стената или го надраскай на асфалта с тебешир или парче керемида,нащракай го в Нета и където още можеш за да те видят и чуят хората–Той,Господ Бог Отец Творецът,Който е и Аллах,още докато си го помислил това,ти е прочел мислите на монитора пред себе си на Вселенския компютър Акаши,но Той иска и ти заповядва ти вече постоянно да мислиш,говориш и живееш за Него,както Той от вечността мисли,говори и живее само за тебе!

Той иска да чува от тебе,че Той за тебе е най–Велик от всичко!
Не си оставяй никакви резерви да Го формулираш като „по–велик от всичко“,и да търсиш кой е най–велик от всичко!

Той,Господ Бог Отец,Който е Аллах,е най–Велик от всичко!


Затова,когато другите,които са пак Неговите,ви кажат,че Аллах,Който е Господ Бог Отец,е по–Велик от всичко,излезте и без страх,без крясъци и без обиди,а с песен и с радостни сърца и слова на висше преклонение и възхвала,им кажете,че Господ Бог Отец,Който е и Аллах,е най–Велик от всички! 

И още нещо,за да ви насърчим и възрадваме!

В нашия блог на bezistena ще ви кажем Кой и Кои са истинските Богове,и че Те са Българските Богове–Демиурзи и Всесилни и Всемогъщи най–Велики от всичко Богове,ще ви покажем истинските им имена, параметри,характеристики и адреси с безброй разсекретени автентични безспорни документи,за да знаете как и къде да ги търсите и намерите за личното ви и за колективното ни Спасение!

И от реалните и рационални Божии познания,да слезем при актуалните ни също реални и рационални земни тегоби,като ви представим един от последните наши блогови коментари по последната ни монографична синергитична статия

Европа е превзета от бесове. България първа натисна спусъка“.+++Разследване и прорицателски анализ на Христина Христова и bezistena
bezistena.blog.bg/history/2015/10/21/quot-evropa-e-prevzeta-ot-besove-bylgariia-pyrva-natisna-spu.1401052


"В Европа и в България текат планирани и оперативно провеждани военни предислокации на огромни войскови формирования,цели фронтове от стотици хиляди фанатизирани бойци,обучавани и закълнавани в избиване на друговерци,които оперативният щаб на заговорниците срещу Българите и човечеството разпределят по бъдещите полета на бойни действие! 

Българи,преставайте да си правите гимнастика на акъла по Нета и форумите и да се занимавате с празнотемие!

Ние ви подаваме безброй документи за единствения ви начин и шанс за лично и етносно спасение,мнозинството от вас ги четат като розови романи и любопитна научна фантастика!
Колко от вас изкрещяха на ум или на глас,възрадвани или ужасени:

–Господи,верно ли е това,дето ни го разправят от bezistena?
–Господи Боже,Творец и Всемогъщ Господар на световете,ти ли си Исус Българина от Тракия?
–Майко Богородице,ти ли си Великата Богиня Майка и Мария Магдалена?

Гледаме из нета и блогове и коментари,с какви ли не глупости се занимавате,един не му се обърна езика да се обърне дори към официалните ни религиозни идоли и да каже:
 –Господи Боже,Исусе Христе,Богородице,помогнете ми,помогнете ни на Българите в тия фатални времена!“

Вижте ги и ги чуйте фанатизираните ислямисти от нашестветническите лигиони–всяка втора дума им е Аллах ! и Аллах акбар ! – който възглас означава „Бог е по–велик от всичко!“
И този възглас и декларация са абсолютно верни и рационални–разбира се,че Бог е по– и най–велик от всичко!
И защото Аллах и Господ Бог Отец Творецът са един и същ,Той чува и отговаря на тия,които го търсят!

Колко от вас в блог.бг и в Нета са Го потърсили Бог Отец и прославили с една дума дори един път!

Че сте били културни,интелигентни,цивилизовани,белички,розовички,пухкавички,с по две–три висши образования,били сте искрени христиенчета или проформа и по традиция–хич и няма да ви бръсне и за слива,докато не почнете искрено и от сърце да Го търсите и му се молите постоянно,както правят нон–стоп вярващите безрезервно в него с другото Му име Аллах!

И умират с радост за Него,подлъгани от извратените си религиозни лидери и идеолози,подменили през 9 век истинската ранна ислямска вяра,която е Българското Познание за Българските Богове Исус Христос и Мария Магдалена и учението Им за живот по законите на Любовта,Братството и Мира,с фалшивата извратена религиозна доктрина на омраза към друговерците и човекомразие във висша степен!
Това е епохалната фалшификация,каквато направиха и юдо–византийците от истинското Учение за Всемирната Любов на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,като наложиха с многовековен геноцид и цензура връз Българите и Българският Духовен и интелектуален имплант сред всички племена, псевдо–Исусовата религозна фалшификация Християнство–религия и инквизационна институция,натворила безмерно повече злини на човечеството от Исляма!

И още нещо,което е най–важното,когато търсите Българските Богове:
–да живеете и спазвате десетте Божии заповеди и върховният закон за универсалната всемирна Любов!

Бъдете благословени,Българи и Българки,нашите Богове вече поемат открито защитата и закрилата ни,и се гответе за велики и славни трансепохални събития по отварянето на световете,идването на Съдният Ден и установяването на Българското Царство,което е Божието,на Любовта,Братството и Мира по цялата Земя!

Амин! 

Накрая ще ви разкрием още една от фундаменталните новоепохални тайни:
Кой е Богът на мюсюлманите Аллах,за Който знаем,че е един и същ и с християнския,и с юдейския,и с езическия Бог?  

За езическият Бог знаем,че е Господ Бог Исус Българинът от Тракия,който има и много херметични имена,едно от които е Зевс,друго от които е и Дионисиус.
Зевс знаем,че е Бог Исус,защото 

ЗЕВС=Бог Исуз,

а за Дионисиус знаем,че е синкретичният образ на двамата Български Бога–Богът Отец и Богинята Майка Диана :

ДИОНИСИУС=ДИОН ИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус

Я да видим цялото име на Бог,както Го възхваляват мюсюлманите от цялото си сърце и безрезервна и безусловна вяра в него и с Аллах акбар! 
Аллах Акбар е съкратен вариант на  Аллах Акбар мин кули шай,и е израз на арабски, който означава Бог (Аллах) е по-велик от всичко 
Знаем,че Българските цивилизатори и Духовни водачи на всички племена,влагат в целия живот на племената,и най–вече в сакралният им словесен пантеон и съкровищница засекретената със Свещеният шифър информация за Българските Богове,която те пренасят със зъдължителната доза религиозен фанатизъм,внушен им в началото от Българите.
Да видим какво гласи пълният вариант на прославящият възглас: 
 
АЛЛАХ (Бог) АКБАР МИН КУЛИ ШАЙ=АЛЛАХ(Бог) е Бок Ешуа Кала (Змей) и Мария

Така дешифрираният израз–прослава на Бог(Аллах) ни разкри,че Богът –Творец всъщност се състои от двама Богове–Творци,както и езическите Демиурзи,които са едни и същи с мюсюлманските,и тези мюсюлмански Богове–Демиурзи са Бог Исус Змея(Кала),където змейската символика и характеристика на Бог е най–ранно позната символика на Бог–Бог Ел(Змей),а Мария е Великата Богиня Майка,позната от Новоепохалното ѝ аватарно проявление като Мария Магдалена,съпругата на Бог Исус. 
 
Бъдете сигурни,че и Българският превод на този израз ще ни съобщи същото!

АЛЛАХ е ПО–ВЕЛИК ОТ ВСИЧКО=АЛЛАХ(Бог) е Богиня Диана и Бок Исуш Балк

Богът на мюсюлманите,който е и Богът на християните,който е и Богът на юдеите,който е и езическият Бог на Българите,се оказаха двамата Бога Демиурзи–Богиня Диана, Богинята Майка,и Бог Исус,които и двамата са Българи–Балки!

Знайте Българи,и християни,и мюсюлмани,и юдеи,и вярващи и невярващи,знайте всички вие,дето сте тръгнали вежи или невежи срещу България и Божият Български Свещен народ,че колкото пъти някой извика към Бог,Който е Аллах :

Аллах акбар!
,

толкова пъти всякога се прокламира и прославя,че Българските Богове Исус и Богиня Диана,Майка Мария Магдалена,Са най–великите на света!

Честито на непосветените досега!
Вече сте посветени!  
Посветените досега сте насърчени и вдъхновени!

Дешифровките и просвещението за Аллах направихме заедно със Свети Мохамет!

image

екип на bezistena и все по–увеличаващите се Небесни гости–светии:

Свети Васил Левски и неговия син Свети Петър Дънов,и внуците на Левски Свети Георги Димитров,Свети Петър Димков,Свети Омраам Микаел Айванков,Свети Димитър Димитров (Факира Мити),и внучките на Левски Света Преподобна Стойна и Света Ванга,и толкова обичаният от нас Български светия Свети Мохамет !

  
ИСД



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧ
23.10.2015 01:05
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - А бе, приятел, я си кажи как и защо и ти ...
23.10.2015 01:32
А бе,приятел,я си кажи как и защо и ти си участвал в тия кланета,че сега заради теб ислямистите идват в България и Европа да мъстят?
Ти не познаваш въобще и не си обикнал още,видно Христос,а говориш за намразване на исляма!
Ти обичаш ли радикалния ислям?
Слушай,вземи да прочетеш нашите документални постове кой е Пророк Мохамет и кое е истинското автентично учение Ислям,и ела пак при нас да ти дадем трибуна!
Напиши в търсачката на гугъл "bezistena и пророк Мохамет" , "bezistena и исляма" и се просвещавай,че няма никак време вече!
Бъди благословен от която и вяра да си и не ни приписвай на нас чужди или свои грехове!
И не хвърляй в сакралните ни писания черните си енергетики,че ние сме както виждаш в таговия блок под егидата на Святият Дух и всичко мръсно и черно се връща върху ти и влиза в тебе, а то е огън пояждащ и лъчево смъртен!
Не се пъхай там,където не е за тебе и има предупредителни табели!
цитирай
3. tomaneverni - Гибелта на Германия
23.10.2015 23:07
http://www.budnaera/201504f/1509280426.html#ixzz3pOmkYkFN&f
цитирай
4. bezistena - Гибелта на Германия 23. 10 23:07 ...
24.10.2015 23:21
Гибелта на Германия
23.10 23:07
http://www/201504f/1509280426.html#ixzz3pOmkYkFN&f

Линка не се отваря.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678300
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!