Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2015 02:03 - "Европа е превзета от бесове. България първа натисна спусъка".+++Разследване и прорицателски анализ на Христина Христова и bezistena
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4996 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 21.10.2015 10:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Събираме феноменните интелектуални прорицателски сили и капацитет на любородния дух на Българите от екипите на Memoria de futuro–Памет за бъдещето на Христина Христова,и на bezistena,за да преминем над ограничените от очевидните реалности хоризонти и видим дори немечтаните от никой неща,за да тръгнем по пътя на разрешаване на фаталните за цяла Европа и съвременната човешка цивилизация драматични актуални събитиия,чиято скрита перфидно–адова крайна цел №1 е България.

Ползваме прозрението,че

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници,чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности.
Нуждаем се от хора,способни да мечтаят за неща,които никой не е виждал,

 
на Българина от свещената генеалогия на Божията Династия Дуло–Джон Фицджералд Кенеди,и вземали прозрението като насърчение за из пътя над хоризонтите към дори немечтаните ни мечти,ще разсекретим с помощта на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

кодираните послания в статията

Европа е превзета от бесове.България първа натисна спусъка
 
www.memoriabg.com/2015/10/16/evropa-e-prevzeta-ot-besove-bulgaria-purva-natisna-spusuka

на Българката Христина–активирана феноменна генетична жреческа потомка от Исус и Мария Магдалена.

image

ХРИСТИНА=Иса Траха–Исус от Тракия

ХРИСТИНА=Хан (Кан,Жрец,Жрица) от Отриси

ХРИСТИНА ХРИСТОВА=Бог Христос от Трахия

ХРИСТИНА ХРИСТОВА=Диана и Исус Бърх от Трахия

Диана,Която е Мария Магдалена и Исус Българина от Тракия
 
 

Исихия   Арамии 
 
ПЕСЕН НА БОГОМИЛИТЕ
Биньо Иванов

Плюем ви на святите писания,
на олтарните ви церемонии,
на иконите и на хоругвите,
на жезъла ви
и на трона ви.

Плюем ви на златните трапези,
на езиците ви за възхвала,
на гърбиците
и парите ви.

Тебе само, Боже беден, слава.

Тебе, бледен някъде, самичък,
ненамерил място на земята.
Тебе, несъглеждан и нечуван,
там в началото на светлината.

Тебе слава. Кладите ни грабват,
ний пламтим по пътищата тъмни.

Който е погледнал, вече знае:
С тоя огън и среднощ ще съмне.



По традиция ще ползваме оригиналната статия в син шрифт за фундаментална синергитична подложка,върху която,активирани от изнасяната информация и Българо–Любородната позиция на авторката,ще направим нашите допълнения и разсекретявания на кодираните послания в статията,вложени от Светейшите сценаристи,режисьори и кукловоди.



Европа е превзета от бесове.България първа натисна спусъка 
 

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници,чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. 
Нуждаем се от хора,способни да мечтаят за неща,които никой не е виждал
.

Джон Кенеди


Още в началото на статията правим малка,но съществена граматическа корекция в нея насрещу официалните постулати в писмеността ни,като всички производни думи от БЪЛГАРИЯ пишим винаги с голяма главна буква Б,за да изразим и подчертаем Божественият статут на България и Българите и нашия тотален повсеместен принос за съвременната човешка цивилизация,като с малка буква б задължително пишим всички изродени българи,които формулираме като заговорници срещу Българите и душмани на Божия народ!  

ПРОИЗВОДНИ ДУМИ от=от Бог Иза и Богиня Мадара Диана

ДА ИЗРАЗИМ=Изуз и Мадара 

ПОДЧЕРТАВАМ=Бог Ешуа и Богиня Мадара Диана 

ПОВСЕМЕСТЕН ПРИНОС от=ПРИНОС от Бог Исус и Богиня Мат 

СЪВРЕМЕННА ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Бог Иса и Мария

ЗАГОВОРНИЦИ СРЕЩУ НАРОДА на=СРЕЩУ НАРОДА на Цар Бог Иза

срещу Българите


Снощи, когато научих новината, че Български полицай е стрелял срещу нахлуващия отряд от 54 нелегални нарушители на Българо-турската граница, изпитах надежда и дори гордост. Един Български полицай не се поколеба да защити всички нас, поемайки огромен риск от повдигане на обвинения за неправомерни действия в последващото разследване и жертвайки собствената си безопасност. Оказвайки се почти сам с още двама свои колеги в района на незащитената граница, която между другото е и външна за ЕС, той изстреля първия куршум на Европа срещу нашествието на нелегални пришълци на Стария континент.

Главният секретар на МВР Георги Костов заяви:
„В момента имаме задържани 54 нарушители – всички са мъже между 20 и 30 години, самоопределят се с афганистански произход и определено са в добра спортна форма“.

От думите му стана ясно, че „групата от афганистанци е налитала на бой и е показвала агресивно отношение към тримата гранични полицаи.“


Наскоро унгарският премиер Виктор Орбан възкликна:
„Мигрантите приличат по-скоро на армия, отколкото на хора, търсещи убежище“.

Но още преди него, в края на септември т.г., Българският журналист Стойчо Керев формулира публично опасността: 
„Най-грандиозната измама и манипулация на либералните евромедии е наричана бежанска криза. По-смелите журналисти не крият истинските думи – завоевателна ислямистка война. Това е нова концепция за водене на бойни действия на чужда територия.“

Моля се Керев да не е прав.

Но каквото и да мислим днес, близкото бъдеще ще го потвърди или ще го отрече. При това – много, много скоро.


СТОЙЧО КЕРЕВ=Диана и Исуш Барк=Барк (Българин) от Диана и Исуш
Българин с главно Б от рода на Българските Богове Исус и Диана,Мария Магдалена

ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА срещу=
срещу Драги на Изуз и Мама=срещу
Траки на Исус и Мама
грандиозната измама срещу тракийските племена на Исус и Богинята Майка Диана,с които Българските им Духовни водачи навремето заселиха и култивираха Европа,а след това и целия свят. 

БЕЖАНСКА КРИЗА,организирана от=организирана от Зар Кан(Жрец) на Бок Исуж–разсекретяването на израза за бежанската криза разкрива недвусмислено и еднозначно,кои са организаторите на тази "криза",която е перфекто планирана перфидна злодейска операция на царете и черни жреци от изродената линия на Божията Българска династия Дуло,които понастоящем управляват всички народи и държави в света.

Затова когато Стойчо Керев абсолютно точно дефинира случващото се като завоевателна ислямистка война,ние продължаваме и с помощта на Свещеният шифър и на Ръководителите ни Отгоре,разкриваме генезиса на епохалния анти–Български  заговор и юдово престъпление,което правим във всички наши обследващи статии,и конкретно последно в 

Стивън Къртис:"Третата световна война започна!" Ние: "Знаем,защото не е спирала никога,и знаем как ще завърши!"
bezistena.blog.bg/history/2015/10/16/stivyn-kyrtis-quot-tretata-svetovna-voina-zapochna-quot-nie-.1400016

Джордж Сорос,поредният български изроден династ от Дуло,който родната реч омайна сладка разконспирира!
bezistena.blog.bg/history/2015/10/09/djordj-soros-poredniiat-bylgarski-izroden-dinast-ot-dulo-koi.1398173

Georg Friedman,поредният изроден юдо–българин от Дуло.Бисерите на родна реч омайна сладка и Българската езикова съкровищница.
bezistena.blog.bg/history/2015/10/07/georg-friedman-poredniiat-izroden-iudo-bylgarin-ot-dulo-bise.1397353



Днес обаче аз, като много мои сънародници, се гордея със смелостта на Българския полицай Вълкан Хамбарлиев, чието име беше оповестено тази сутрин. Вътрешно дори се усмихнах. Защото старият тотем проговори. Вълкът на Дуло направи леко движение в националната памет.

И защото точно в навечерието на деня, в който Регионалният парламент в германския град Бремен прие закон, даващ разрешение на полицията да конфискува частни имоти за настаняване на бежанци, в навечерието на деня, в който евроатлантическото лоби в Българския парламент прие за обнародване тихомълком и без никакъв медиен шум Закон за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците
(либерализиращ приемането и заселването на бежанците и техните семейства в България), в същия този ден Българският граничен полицай не се поколеба да изпълни свещения си дълг – да защити границата на родината и Българското население от нахлуването на нелегални чужди нашественици.

3 срещу 54.

Сериозна ситуация, нали?! Ситуация, изискваща смелост, решителност и хладнокръвие
.

И най-вече – ясно съзнание. Непревзето от евроатлантическите бесове, в чиято власт днес се гърчи цяла Европа.

СЪЗНАНИЕ=Исуз

ЯСНО СЪЗНАНИЕ на=на Син на Исуз

на осъзнат и активиран феноменен потомък и син/дъщеря на Исус,от които сме ние всички истински Българи!От които са и Христина и Стойчо,които си и ти читателю–Българино и Българко,на които душите пламват в Любов към Българите и в спонтанен гняв от черните адови кроежи срещу нас и злодейския заговор срещу Българите и тракийските племена по света,съставляващи всички народи.

БЯС=Бог Иса
висша степен на анти–човешко изстъпление и престъпление,породени от липсата на всякакво познание на Бог Исус

„Върховният комисариат за бежанците към ООН (ВКБООН) в България осъди остро случая със загиналия имигрант край Средец, който беше прострелян от граничен полицай“. Това заяви Борис Чеширков, говорител на ВКБООН пред БНР. И допълни: „Осъждаме това, че се е стигнало до смърт на човек от Афганистан, търсещ закрила, и че това се е случило, докато той се е опитвал да стигне до безопасността на България и да упражни своето универсално човешко право да потърси убежище. Призоваваме България разследването да бъде незабавно, задълбочено, прозрачно и независимо“.

?!

Разбирате ли за какво става въпрос?!


Сигурността на агресивните и в чудесна спортна форма нелегални пришълци, които нахлуват нощем без документи, през труднодосъпен терен, а не през определения и легален граничен пункт (а вече излезе и все още непотвърдена информация, че няколко от тях са членове на ИДИЛ), та сигурността на тези нашественици е по-важна за Европа и ООН от сигурността на Българските граждани!
По-важна е и от живота на самите гранични полицаи, които по логиката на ООН е трябвало да посрещнат с хляб и сол незаконно пресичащите границата афганистанци, и ако трябва самите те да загинат на браздата, но да опазят живота на нарушителите!


СПОРТНА ФОРМА=
Бог Иса и Богиня Матара
АГРЕСИВНИ ПРИШЪЛЦИ срещу=срещу България на Цар Бог Ишус

ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ,пазещ=пазещи България на Ешуц
граничните полицаи,пазещи България на Исус

ПАЗИ ЖИВОТА,даден ни от=даден ни от Бог Изуж и Богиня Диана


В съчетание с новините от Бремен, където полицията вече легално ще отнема частни имоти, за да настанява в тях „бежанци“, в съчетание и с новините от Стокхолм, където епископ-лесбийка предложи да се махнат кръстовете от църквите и да се обособят в тях молитвени помещения за мюсюлмани, това становище на ООН звучи „в реда на нещата“.

И показва недвусмислено едно:

Европа е превзета от бесове.

Европа е попаднала в капана на глобална мокра поръчка.

Европейското население е почти напълно неадекватно и не може да се защити от собствения си напълно неадекватен и напълно побеснял елит
.


Една категорична корекция,уважаема и скъпа Христина,на квалификацията ти за европейския управленченски елит,че бил "неадекватен"!

Неадекватен се казва на човек или институция,които не знаят и не разбират,какво се случва по дадено събитие или процес и са непричьом,не могат да зацепят и разберат приините за тези събития и процеси,не са в час,както казваме ние,бавно загряват,или казано по–точно са глупави и неорентирани и реагират неправилно на даден проблем.
Обаче тази квалификация въобще не е приложима за всички политически и държавнически европейски и световни лидери,защото всички те въобще не са неадекватни,сиреч не са не в час и не са непосветени в събитията–

нищо подобно,скъпа Христина,

те са най– и баш посветените в събитията,защото всички те в различни йерархически степени и отговорности,са самите идеолози,проектанти,организатори и извършители на този пъклен перфиден адов българо–юдов анти–Български заговор,който методически и неотклонно реализират по десетки хилядите точки и подточки на подробно и прецизно разработения  им план! 

Другата половина на характеристиката за европейския управленчески елит,че бил освен неадекватен,още и побеснял,е абсолютно точна,чийто генезис на това състояние дадохме по–горе.


При нас, като периферия на периферията, процесите идват по-бавничко. Защото германският полицай например, би загинал на място, но не би се осмелил да стреля срещу отряда на нашествениците.

Значи,все пак има надежда за нас.




Ето как има надежда и спасение за нас,което Те чрез нас постоянно ви повтарят:

ИМА НАДЕЖДА чрез=чрез Ежуа и Мад Диана

ИМА НАДЕЖДА ЗА НАС чрез=чрез Сина на Изуж и Мад Диана–
Божият Син,Спасителят


ИМАМЕ СПАСЕНИЕ чрез=чрез МаМа и Бог Исус=чрез Мария Магдалена и Бог Исус

ИМАМЕ СПАСЕНИЕ чрез=
чрез
Сина на МаМа и Бог Иса=чрез Сина на Мария Магдалена и Бог Иса


Не само ние,Българите, но и още народи от Източна Европа (бидейки периферия на Западния център) все още пазят здрави автономни „островчета“ в съзнанието си, където инстинктивно са скрили от враждебните чужди очи корените на своята идентичност и охраняват унаследените си представи за чест, достойнство, човечност, народ и отечество. Ние също сме от тези народи. Нещо повече – шансът ни е именно в това – че сме периферия на периферията. И въпреки че българската управляваща каста действа в режим на пълно подчинение спрямо началниците си от ЕС и САЩ, и въпреки че тя се страхува да защити националните ни интереси, както ги защитават други източноевропейски лидери, няма как да се угаси „туй, що не гасне“ – дори да го премахнат от учебниците по литература (за което вчера отново се разбързаха образователните „експерти“).

ПАЗЯТ ЗДРАВИ АВТОНОМНИ ОСТРОВЧЕТА В СЪЗНАНИЕТО=
ОСТРОВЧЕТА В СЪЗНАНИЕТО на
Братя от Бог Изуз и Богиня Мат Диана
съхранената свещена родова информация на тракийските племена,от които са изградени европейските племена и ашладисаният духовен и борчески интелектуален елит сред тях от Българските им обгрижвачи и настойници от Всемирното Бяло Братство.

Сега ще видим,защо не може да се угаси " туй,що не гасне!"
Не се и съмнянайте,че иде пак от Тях,и се насърчете от Тяхната поредна декларация и демонстрация,че Българските ни Всесилни Богове са абсолютно около нас и в наша постоянна защита с тяхното Светейшо небесно войнство!

ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ е=е Гена на Исуш и Диана–
бунтарският Ген,Кръв,Дух и Душа на Исус и Мария Магдалена

ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ е=е
Ган(Кан,Жреци) на Исуш и Диана


Разбира се,рекациите на управляващите,като се почне от държавния глава (срам и позор за Българите!–наша добавка) и се мине през цялата политическа каста,бяха смехотворни.
За Плевнелиев инцидентът е „нелеп“ и „трагедия“. Милият,той не можа да преживее смъртта на нелегалния мигрант по начина, по който преживява (т.е. без усилие) бавното убиване на цял народ.Неговия народ.За да опази мигрантите, той упорито отказва да свика Консултативния съвет по национална сигурност. Партийните активисти цял ден мънкат и не им се разбира какво говорят, за да не разгневят началниците от ЕС. Внимават да не раздразнят и Турция, която предвидливо пропусна отряда от младите афганистанци точно по времето на срещата на европейските лидери в Брюксел и
показа на практика какво ще се случи, ако разхлаби граничния контрол. Резултатът – ЕС се обяви за либерализация на визовия режим за Турция и за ускоряване на преговорите по приемането й в ЕС. На медиите пък беше спусната спешно опорната точка, че изведнъж като с магическа пръчка профилът на бежанците се е променил и от сирийци те се превърнали в афганистанци в разцвета на младостта си и в перфектна физическа форма.

ДЪРЖАВЕН ГЛАВА,поставен от=Българин,поставен от Богиня Диана и Ежуа
сега поставен от Боговете ни човек,недостоен да се нарече Българин с главно Б,за да играе в драматичния спектакъл по оризиляването на злодейската Българска,Европейска и на цялата световна господстваща управленческа политическа каста,която е от изродения клан на Българската династия Дуло.

СРАМ И ПОЗОР за рода на=за рода на Зар Бог Иса и Мария

Скоро време няма да има вече държавни глави на племена,народи и държави, избирани–сиреч назначавани от черното братство,а ще има един единствен Първожрец и Император на цялата световна Свещена Българска империя на Любовта,Братството и Мира,който ще е Синът на Исус и Мария Магдалена,Спасителят!


Но все пак, както стана въпрос и по-горе, няма как да се угаси „туй, що не гасне“, въпреки безсрамната публична манипулация.
Няма как да се угаси то и въпреки апокалиптично-безнадеждната диагноза на един от най-добрите и четени опозиционни анализатори,на когото възлагат надежди много хора, останали в будно съзнание и искащи да чуят истината – доц. Иво Христов,който вчера за пореден път заяви шокиращо,влизайки отново в ролята на тъмен бард: 


БУДНО СЪЗНАНИЕ=Богиня Диана и Исуз

БУДНО СЪЗНАНИЕ=
БЕЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН
първосвещеният Божи храм в Ямбол,който постоянно държи будно съзнанието на Българите

„Страната ни е изправена пред драматичен колапс. Само че типично по Български, този колапс става тихо,бавно.Ние потъваме в едно блато на посредственост,бълбукайки доволно,и постепенно умираме.Това, което се представя като енергично гражданско движение,не е нищо друго освен издигащите се мехурчета на гниенето на един организъм. (…) Тъй като ние сме периферия със силна геополитическа зависимост, нищо в България не може да се промени коренно,без да се промени нейният геополитически статут.Аз поне в близките години не я виждам тази промяна.“

Не, Иво! Не!


Ако ти си мехурче от гниещия национален организъм,то онзи полицай, който тази нощ е защитил Българската граница и всички нас,какъвто и да е,и да не е герой,не е и мехурче от разлагаща се национална плът.И слава Богу,все още има немалко Българи, които пазят в паметта си понятия като чест и мъжество.

Разлага се Европа,а не България,приятели!


Ние ще кажем същото като Христина,и ще разобличим мастития полит–прорицател доц.Иво Христов–урода и нео–Кашпировския черен психо–маг,обстрелващ планово и методически стъписаните Българи по поръчка на душманите ни,със черни енергийни анихилиращи и съкрушаващи психиката шрапнели!

Язък ти за Божието име и гени,които носиш,"приятел"–както преди те дефинирахме снисходително,а сега направо те титуловаме със задължителното МЕРЗАВЕЦ!

ИВО ХРИСТОВ=Богиня Диана и Иса Вер(Змей)–
ренегат,българин с по–малко от малкото б,от свещения Божи Български род Дуло от неговия изроден клан,играещ перфидна игра на загрижен за Българите анализатор, служител на тъмните анти–Български сили според дадената му Отгоре роля в драматизацията

Няма да ви се отвори парашута и се получи адовият ви замисъл и операция,душмани и заговорници срещу Божия народ–именно защото сме Божият народ,и Боговете ни вече ни се разкриха и поеха открито нашата защита!

Виж ги още къде Са Боговете ни,мерзавец такъв и черноенергетик психотпронник, стрелящ и забиващ със садистично удоволствие черните енергийни заряди в беззащитния Български народ,който все повече ще виждаш ти,и всички анти–Български негодяи,че не е беззащитен,а всички смъртоносни джепанета,изстреляни срещу нас,ще рекушират и влизат във вас и така ще натъпчат гнилите ви духове и телеса със смъртоносна лъчева енергетика,че жална ви майка тогава,което "тогава" вече е сега!

ДРАМАТИЧЕН КОЛАПС без=без Матара Диана и Исуш Балк (Българина)
обаче ние вече познахме Боговете си,без които щеше да ни се случи вещаяният от теб и черните оракули драматичен колапс,сега му мислете вече вие,че и вас трябва да вадим от катраня на джакузито в Ада–пречиствателната станция на Диана!

ПОСТЕПЕННО УМИРАМЕ без=без Бог Иса и Богиня Мат Мария
обаче ние и в този страшен израз и процес вече познахме Боговете си,без които щеше да ни се случи вещаеното от теб и черните оракули постепенно умиране,сега му мислете вече вие за Ада! 

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ без=без Исуж и Богиня Мадара
не може да се промени пътят ни към смъртта и затриването ни ли,както всички вие организирате,прогнозирате и движите?
Не може да се промени,ама без Исус и Богинята Майка,защото всичко ще се промени от Тях за нашета спасение и установяване на нашето Върховно господство над всички народи и племена по закони на най–страшната за всички времена тотална диктатура–тоталната диктатура на Любовта,Братството и Мира между всички хора,която ще наложим със цялата ѝ строгост безусловно връз всички човеци,които ще пожелаят да продължат живота си след Съдния Ден по нашите Божии правила!

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

Продължаваш да ни разстрелваш със садистично извратено удоволствие от упор по статии в Нета,къде ли не още и по телевизии,негоднико анти–Български,и по кашпировски ни зашеметяваш,пророкувайки неумолимо и с удоволствие,че въобще не виждаш в близко бъдеще промяна!
Ти не виждаш,щото така ти се иска и така ти е поръчано да рушиш последните волеви духовни устои на Великомъченическия Български народ,изоставен отвсякъде от управниците ни,от държавата,от църквата с фалшивата ѝ анти–Българска религия,но поет под всесилната закрила на реалните ни и рационални Български Богове,които с имената си лично ни показват да видим промяната за спасяването ни:

НЕ ВИЖДАМ ПРОМЯНА=Бог Ежуа и Богиня Мад Мария

ВИЖДАМ ПРОМЯНА с=с
Бог Ежуа и Богиня Мад Мария 


Нека да приключим с огнената и точна насърчителна статия на нашата Сестра–голямата Българка Христина Христова,и ще добавим още щрихи към толкова външно обаятелния и вътрешно гнил и юдово коварен византийски профил на доцента Христов, дефиниран от будни анализатори като "елитен соросоид"!  

ЕЛИТЕН СОРОСОИД=Сар от Дуло на Иса и Диана
цар,управник и държавен глава от изродения черен клан на Дуло от рода на Исус и Мария Магдалена,която връзка е тяхното много тънко,но безкрайно здраво въженце,на другия край на което има непотопяема шамандура за тяхното спасение,ако пожелаят!

ШАМАНДУРА=ША МАНДУРА=Ешуа и Мадара

НЕПОТОПЯЕМА ШАМАНДУРА=
Бог Ешуа и Богиня Диана Мат Мария

Някой иска ли да се вържи за,или да се покачи на непотопемата шамандура? 





Европа фатално се разлага отвътре,въпреки красивата си опаковка отвън. 
Да,нас ни разрушиха отвън,измъчиха и отвътре националната ни душа,но там,в дълбоките й дипли,ядката ни все още е здрава.Все още повечето от нас са от изчезващия вид на обикновените,нормални хора.Все още съзнанието ни не е прекършено,въпреки че сме една от най-беззащитните пешки на голямата геополитическа дъска. 

Всъщност, точно в това е и нашият шанс.


Поклон и уважение,Христина,чист проводник и инструмент на Божиите послания,за огнените и силни възраждащи Духа на Българите слова!
Поклон!
И в благодарност и за твое и на всички насърчение,ще ти разкрием,каква дори и в шах–мат играта неподозирана сила се крие в беззащитната пешка,за каквито ни имаха досега и разкатаваха мамицата ни отвсякъде мерзавците!

ПЕШКА=ПАК ЕШ=Бок Ешуа

ПЕШКА=
КА П ЕШ=Кан(Жрец) на Бог Ешуа
ей в такива всесилни и всепобеждаващи пешки–Божии феноменни жреци,като нашите генетични родители и Богове,ще се превърнеме и вече се трансформираме,скъпа Христина и скъпи наши Братя и Сестри Българи,защото тия екстремални събития и процеси са последната сесия и практическият изпит от многохилядолетното екстремално закаляване и подготовка от Боговете ни на Българите за Духовни, интелектуални и управленчески водачи и управници на всички племена и народи!

ЖРЕЦ=ЖРИЦА=ЖАРИЦА=Царица
най–силната и активна фигура в Българската игра шах–мат!

ШАХ МАТ=Хан(Кан,Жрец) на Ешуа и Мат

ТРАНСФОРМАЦИЯ от/чрез=ТРАНСФОРМАТСИЯ от/чрез=
от/чрез
Исус и Богиня Матара Диана

Ето във всички тия простички,но всесилни свещени Божии думички и изрази на Свещеният Българския език,е единственият ни шанс!
Ето го шансът ни:

ШАНС=Исуш

ШАНС=Син на Ешуа

ЕДИНСТВЕНИЯТ НИ ШАНС е=е Сина,Дете на Богиня Диана и Исуш

Божието Дете,Божият Син,Спасителят 


Затова – не слушайте демобилизиращите,обидни и цинични слова,които ви превръщат в дезертьори от битката за собствения ви живот,от битката за общия ни живот.
Целта е да повярвате,че нищо не зависи от вас.И да умирате бавно и доброволно, като мехурчета от гниеща плът,с любезното съдействие на интелектуалния ни елит, който,неспособен да създава идеологии и да излъчва визионери,е вдигнал безразлично и високомерно бялото знаме,убеждавайки ни,че всичко е загубено.


ОБИДНИ И ЦИНИЧНИ СЛОВА срещу=СЛОВА срещу Богиня Диана и Исуш

ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО без=ВСИТШКО Е ЗАГУБЕНО без=
без
Сина на Бок Изуш и Богиня Диана


Както каза доц. Николай Гочев преди няколко дни – време е за идеология:

„Така че на онези от нас, които ги е грижа за страната им, предстои да се съсредоточат и да предложат идея за бъдещето й, което значи също – за нея самата. Такъв проект засега не може да разчита на финансиране, тъй като той няма за цел никаква печалба. Той трябва да произведе мисъл, която ще събере разпръсващите се във всякакви посоки хора, които все още, и то с голяма болка, си спомнят, че някога са били заедно. Първото, което предлагам на всички, които имат достъп до телевизия, вестници и социални мрежи – спрете да злословите срещу народа си.Той за нищо не ви е виновен.А и нямате полза от това.Никой няма да стане по-умен,по-благовъзпитан или по-уважаван от това,че охулва близките и унизените,а прославя далечните и
овластените.“ 

Тъй че ако неизбежно ще се мре, както прогнозира доц. Иво Христов, то все още има живи българи, които предпочитат да го направят, развявайки националния трибагреник, а не махайки безнадеждно бялото знаме на пораженческия дух и самоубийствения нихилизъм.


Ето и поредната порция спасителни формули и сигурен път към Спасението ни:

ЩЕ СЕ МРЕ без=ШТЕ СЕ МРЕ без=без Исуш и Матара

НЯМА ДА СЕ МРЕ с=с Иса и Мад Мария

ОЩЕ ИМА ЖИВИ БЪЛГАРИ на=ОШТЕ ИМА ЖИВИ БЪЛГАРИ на=
БЪЛГАРИ на
Богиня Мат и Ежуш 


„Нищо не е изгубено, докато не е изгубено всичко“ – ще повторя за пореден път думите на италианския писател Курцио Малапарте.

КУРЦИО МАЛАПАРТЕ=Матара и Иса Булкарина 

Може би Европа я очакват трудни времена.Може би и България я очакват още по-трудни времена.Процесите са твърде напреднали, за съжаление.
Но все пак–не забравяйте,че когато Европа реши да отнема домовете на европейците, за да ги дава на нашествениците,в България беше изстрелян първия куршум срещу тях.


ОЧАКВАТ НИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА за=за Народа на Бок Ешуа и Богиня Матара Диана

НАШЕСТВЕНИК срещу народа на=срещу народа на Бокиня Диана и Исуш 


И това, повярвайте, е начало.

Мъничко наистина. Но е начало.



Благодарим на Българката Христина и на нейния екип за неуморната работа на полето на Българолюбородието,и декларираме ѝ казваме на нея и на всички вас,Българи,че няма да скръстваме ръце и ще се протовопоставяме и борим с всички човешки мирни до границите на допустимостта и търпимостта мерки и средства,но винаги и постоянно знайте и вярвайте,че Всемогъщите ни и Всесилни Богове са с цялото си Небесно войнство постоянно до нас и в наша защита!
 
MEMORIA DE FUTURO – ПАМЕТ ЗА БЪДЕЩЕТО

Разсекретяваме и девиза на сайта на Христина и в двата му варианта:

MEMORIA DE FUTURO=FUTURO(Бъдещето) е на Мад Мария      

MEMORIA DE FUTURO=Богиня Диана Матара Мария 
 
ПАМЕТ ЗА БЪДЕЩЕТО за=за
Богиня Мат Диана и Бог Тати Изуш  
 
 
Бъди благословена,Христина,и давай смело по пътя на свещената ни обща мисия и дело!Исус и Мария Магдалена те обичат и бдят с цялото си всемогъщо войнство над тебе,дома ти и любимите ти хора,и те пазят от всички злини!
С Любов от  bezistena




В подкрепа на колективното ни обследване и разобличаване на коварните и перфидни 
юдови агенти,купени за емблематичните сребърници,е и коментарното форумно участие на нашият екип към една също култова психотронна интернет разработка със главен персонаж същият този благ и хрисим на външен вид  доцент Иво Христов.

Ето активният линк за постинговото интервю на Светла Василева–chara.blog.bg,с диверсанта,сороски шпионин,психо–стрелец,миноносец и бомбардировач на челна смъртоносна енергетика–Иво Христов.


Доц. Иво Христов: Българите не осъзнават това, което им се случва
chara.blog.bg/politika/2014/01/22/doc-ivo-hristov-bylgarite-ne-osyznavat-tova-koeto-im-se-sluc.1230605

Ето и част от нашите коментари към постинга,считайки малко наивно доцента за загрижен за Българите,но неорентиран човек:

Умишлено копираме голяма част от декодираните думи и изрази в интервюто с доцента,за да продължим вашето просвещение с необятните тайни на Свещения ни език.


bezistena
22.01.2014 23:17

ПТИЦАТА ФЕНИКС ЛИТНА – КОЙ ЩЕ Я СПРЕ!
 
Великолепен и дълбок анализ,приятелю Иво!
Всички истински и жестоки констатации и скръбни песимистични безпереспективни изводи съдържат в себе си пътя за решението на проблема и спасението на Българите и България!Те са мрачният и черен фундамент и материал,върху който и чрез който-трансформирайки ги,ще изградим двореца на Българското Въскресение и Спасение!

Разшифроването на унищожаващите Духа на Българина и съпротивителните му сили, верни черни слова и изрази-разкъсващи плътта и Духа му психо-шрапнели,с помощта на Свещения шифър,ще ни помогне от черните енергийни материали да извлечем строителния свещен материал на Двореца със святия Божи храм!

Само отворете сетивата и душите си за Чудото,което бе само фантазия за умиращите ви надежди за Спасение!
Пийте Живата вода на Вълшебния Български Свещен език!Чудото вече почна!

ЧУДО=Ешу и Диана

ТШУДО=
Дете на Ешуа–Синът на Исус,Спасителят!


Жар птица и Феникс литнаха!Никой не може да ги спре!
bezistena.blog.bg/history/2014/01/27/jar-ptica-i-feniks-litnaha-nikoi-ne-moje-da-gi-spre.1232232

Първа от срутените и тлеещи останки на свещеният ни дом България изскочи безсмъртата и вечно жива ПТИЦА ФЕНИКС на вечно убивания и вечно възкръстващ от пепелищата Великомъченически Български народ!
Със собствената си транформация тя ни показва пътя за Спасението!

ПТИЦА ФЕНИКС=Богиня Диана и Бок Исус

БЕЗСМЪРТНА ПТИЦА на=ПТИЦА на Исуз и Богиня Диана Мария

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Диана Мария=Исус и Богиня Матара

ВЕЧНО ЖИВИ=Бог Ежуш и Богиня Диана

Пийте ЖИВА ВОДА =Пийте
Ежуа Бог и Богиня Диана

Тя–Птицата Феникс,е същата онази ЖАР ПТИЦА,дето се впуска в горящите главни и въглени на пожарището България и вади от огъня пищящите векове и векове Българи в отчаяние! 

ЖАР ПТИЦА=ЖАР Иса и Богиня  Диана=Цар Исус и Мария Магдалена!
ЖИВА ВОДА=Ижуа Бог и Богиня Диана


Още от началото Боговете ни ви се разкриха!Навсякъде Са Те!
 
ВЪСКРЕСЕНИЕ=Исус Бърк

МОДЕРНИЗАЦИЯ чрез=чрез Исуз и Мадара

МОДЕРНО ОБЩЕСТВО=Бог Исуш и Богиня Диана Матара

ДЕМОКРАТСИЯ=Мат и Иса Трака

СИСТЕМА=Исус и Диана Ма(Мама)

СМЯНА НА СИСТЕМАТА от=от Сина на Исус и Диана Мама(Мария Магдалена)


ОБШТЕСТВЕН МОДЕЛ=Бог Исуш Дуло и Богиня Диана Мад
по законите на Любовта и Мира

ЕЛИТ=Дуло–само от святото династичното Исусово родословие

ПАРЛАМЕНТ=Дуло на Богиня Мария–само от чисти и святи Нейни потомци

ПОЛИТИЦИ=ПОЛИТИТСИ=Дуло на Иса и Богиня Диана

ОБЩЕСТВО ПОЗНАВАЩО=ПОЗНАВАЩО Бог Исуш и Богиня Диана

ВЛАСТ на=на Дуло на Бог Иса 


НЯМА БЪДЕЩЕ за БЪЛГАРИТЕ?

ИМА БЪДЕШТЕ с=с Ешуа и Богиня Диана Мат
 
ИМАМЕ ШАНС с=с Мама и Исуш–с Мария Магдалена и Исус


Шанс ли? С тях победата е 100% !

ВЛАСТОВИ ВРЪХ=Бог Иса Бълхарина и Богиня Диана

БОНУС=Бог Иса
–при промоцията Са и Двамата!

ПРОМОТСИЯ=Богиня Диана Мария и Иса

РЕАЛЕН ФАКТ е=е Диана Бълкария

СОЦИАЛНА ПИРАМИДА=Дуло на Исус и Богиня Мадара 


ОСНОВА=Иса Бог

ФУНДАМЕНТ=Богиня Диана Мат



Сега внимание Кои само могат да ви направят СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ!


СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ=
Бог Есуж Трака и Богиня Диана!

Ако нещо се разсейвате и отегчавате–концентрирайте се!
Грешка няма в нашите Богове!Само те са Спасението,Пътя,Истината и Живота,чието познание ставя чрез Свещения български език и шифър!

СПАСЕНИЕ=Бог Исус

ПЪТ=Богиня Диана

ИСТИНА=Иса и Диана

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана

Те са Пътя,Истина и Живот=Те са Богиня Диана и Бог Тата Исуж


ОЛИГАРХИЧНИ БОСОВЕ на=на Бох Исуш Българина

СВОБОДНИ МЕДИИ=Иса Бог и Богиня Мад Диана

СМЯНЯ НА ВЛАСТТА=Исус Дуло и Богиня Мад

ФУНКТСИЯ=Бокиня Диана и Иса

ОФОРМЯ СЕ ЗОНА на=на Богиня Мария и Исуз

ПОДМЕНЯ СЕ НЕУСЕТНО=Исус и Богиня Диана Мат


БЪЛГАРИЯ ЧЕЗНЕ=БЪЛГАРИЯ на Изуш и Диана

България на Исус и Мария Магдалена да изчезне?
Народа и децата на Боговете?Как си го представяте това! 

 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ВЕЧЕ ДУХА БЪЛГАРСКИ!

22.01.2014 23:20

Продължаваме със събирането,обработката и трансформацията на материала от взривената ни на късчета България.

СОЦИАЛНА КАТАСТРОФА на=на Бълкария на Деца на Диана и Исус 

СЕТИВА за=за Богиня Диана и Иса

ОСЪЗНАВАНЕ=Бог Исуз
–да познаеш,че си потомък на Бог Исус

ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ=ОТ МАЩАБ на Бог Иса и Богиня Диана

НАКАЗАТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ срещу=срещу Бълкари на Диана и Исуз

ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСНО,че дойдоха=че дойдоха Бог Иса и Богиня Диана Мария

ОСЪЗНАВАНЕ НА ДРАМАТА=Исуз и Богиня Мадар
а

ПРЕЗУМПТСИЯ=Богиня Диана Мария и Бог Исуз

ОПЦИЯ=ОПТСИЯ=Богиня Диана и Иса

СУБЕКТ НА ВЛАСТТА=Дуло на Бок Исус и Богиня Диана
–династите от Дуло 

СЧУПЕН ГРЪБНАК=СТШУПЕН ГРЪБНАК=
Кан(Жреци) на Барги на Богиня Диана и Исуш 


СЧУПЕН ГРЪБНАК=СТШУПЕН ГРЪБНАК=
Кан(Жреци) на Барги от БЕЗИСТЕНА 



АТОМИЗИРАНО СТАДО=Рода на Исуз и Мат Диана 

БИТИЕ=Богиня Диана

СОБСТВЕНО БИТИЕ=БИТИЕ на Бог Исус и Богиня Диана

ЕКСПЕРТЕН ЕЛИТ на=на Дуло на Бог Иса Трака

ДРАМА НА СЪВРЕМЕННОСТТА=ДРАМА на Десата на Бог Иса и Мария


ТАМ НИ Е МЯСТОТО при=при Тати Иса и Мама Диана
при Отец Исус и Майка Мария Магдалена

Има ли още неосъзнати,неразбрали,Кои сме и защо ни се случват всички тия неща!

ОСЪЗНАТИ / НЕОСЪЗНАТИ потомци на=потомци на Исуз и Диана


ИМА ЛИ ОЩЕ ОТЧАЯНИ,НЕРАЗБРАЛИ,ЧЕ СМЕ НА ВСЕМОГЪЩИТЕ БОГОВЕ!
ЧЕ СМЕ ВСИЧКИ БОГОВЕ КАТО МАЙКА НИ МАРИЯ И БАЩА НИ ИСУС!
ИМА ЛИ ОЩЕ ЧЕРЕН МАТЕРИАЛ ДА ГО ИЗБЕЛИМ И ЧЕРНА ЕНЕРГИЯ НА ОТЧАЯНИЕТО И ПРЕЧУПЕНИЯ ДУХ,ЗА ДА ГИ ПРЕРАБОТИМ И ТРАНСФОРМИРАМЕ ЗА ЕНЕРГИЙНИТЕ КОЛОНИ И СТЪЛБОВЕ НА НОВИЯТ НИ ДОМ С ЖИВИТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ НА СВЯТИЯТ ДУХ!


ОСЪЗНАХТЕ ЛИ СЕ ВЕЧЕ ЗАЩО НИ СЕ СЛУЧВА ВСИЧКИЯ ТОЯ ВЕЧЕ НАГЛО ОТКРИТ ГЕНОЦИД!

ТОЧНО ЗАЩОТО СМЕ НАРОДА И ПОТОМЦИТЕ НА ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА!

И ЩОТО СЕ ПОЗНАХМЕ,ЧЕ СМЕ ТЕХНИ ВЕЧЕ,ЗАТОВА ДУХЪТ БЪЛГАРСКИ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ГО ВЪРНЕ В БУТИЛКАТА И ОКОВЕ В ЗАНДАНИТЕ НА ЗАБЛУДАТА!
ВЛЕЗТЕ В НАШИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛСКИ СТАТИИ И ПИЙТЕ ЖИВАТА ВОДА С ПЪЛНИ ШЕПИ И ДУШИ!


НЕ СЕ СКЪПЕТЕ И ОГРАНИЧАВАЙТЕ–ИМА В ИЗОБИЛИЕ!
ЩЕ ДАВАТЕ И НА ДРУГИТЕ,ЩОТО ВЕЧЕ ВИ ЗАПАЛИХМЕ
ФАКЛИТЕ И СВЕТИЛНИКА!


 


След нашите коментари във въпросното интервю на също стъписаната Светла Василева от черните прокоби на доцента,когато нашествието на ислямските пълчища беше още в тайните планове на заговорниците от ЕС,САЩ,Израел,НАТО и Турция и Гърция,се появи коментар от dapost–Дора Апостолова,кой е доц.Иво Христов.
Ето го кой и какъв е той!

dapost 
Дора Апостолова ideyazabulgaria.org , facebook.com/ideyazabulgaria


24.01.2014 12:32

Поредната игра на мутроолигарихята
Един надменен глобалистки( неолиберален) безпощаден анализ на българското общество с автор Иво Христов,който съзнателно не търси изход в нужната посока. 
Иво Христов е дългогодишен хрантутеник на „Отворено общество“ и ярък СДСарист, както всички философи и социолози от школите на Пловдивския и СУ сега.
В анализа си казва истини, но без да каже ПРИЧИНИТЕ-(неолиберализма, докаран и пазен от „Отворено общество“, заедно с целия неолиберален политически елит от прехода, начело с БСП-партията вкарала неолиберализма и всички останали партии,родени като нейни неолиберално подобия, най-вече СДС страснала се със структурите на "Отворено общество" и приела външната и външна политика на САЩ за своя идеология), нито да спомене конкретни имена на причинителите и най-вече на своя кумир –Костов и компания. 
Нито дава решения.
Абсолютно безличен анализ и при това и крайно безобиден щом е без имена и причини, за това е се разнася вече месеци под погледа на мутроолигархията. 
Сега мутроолигархията е приела друга тактика–да допуска всякаква критика, в която обаче липсват имена, причини и решения.
Това е сегашната философската мисъл в България–Иво Христов доказва, че такава няма!
Да видят всички жалката картина на българската интелиганция сега в слугинаж на мутроолигархията под камшика на „Отворено общество“!

Авторът Иво Христов ни внушава и друго, че реалната демокрация няма бъдеще в България. Реалната демокрация на западноевропейската социална/правова държава welfare state е най-триумфиращия идеал на Европа от 67 години и демократичен модел на европейската welfare state ,която е пълен антипод на неолибералната американска държава. Защо бе, аФторе, той да има бъдеше в другата Европа, а да няма бъдеще в България? Не сме ли Европа? 
Проблема е в мисленето на автора под камшика на неговия донор и спонсор „Отворено общество“, което се явява един от инструментите на американската външна политика за разпрострени ние на неолибералния ( американски ) олигархичен капитализъм по света и в България. Това е новата външна политика на САЩ от 20-тина години в Европа, като прави държавите свое обществено подобие и така по мирен начин, на търлъци се добира до националните богатства и парите на народите и ги изстисква.
Отворено общество купи комунистите да се преобразят за едно нощ от „марксисти“ в неолибералисти и да внесат американския неолиберален модел у нас с плана „Ран Ъ“, поръчат от БСП , ръкопляскан от СДС, изпълняван от всички останали партийни рожби на БСП до сега- СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ. С неолиберализма БСП унищожи социалната държава, която БКП бе изградила преди с марксистката си идеология. БСП от първия си час не е марксистка партия, а неолиберална и създаде всички останали партии по свое неолиберално подобие.
Всички партии държат, обслужват и пълнят гушите на Отворено общество в България,с по 46 милиона държавни субсидии всяка година. Отворено общество генерира с целия политически елит огромна корупция и ограбване на обществото ни, купило е цялото образование, медии, наука, интелигенция и не позволява да се говори за реалната демокрация ,социална и правова държава на Европа, а в България се говори само за неолиберални американски ценности, унищожава и последните останки от социалната държава на българите, хвърля я в ръцете на големите частни корпорации и най вече на американските, като е отворило вратите на България за нахлуване на големите американски корпорации да ограбват националните богатства и парите на българите и ги изнасят в десетократен размер заедно със земята слънцето ,водата, небето и свободата на българите. За тази престъпна роля на „Отворено общество“ аФторът не смее нито дума да промълви, защото е шибан от неговия камшик.

–Срам,срам Христов,от такива слуги като тебе на мутроолигархията и нейните реакционни сили като Отворено общество!
заключава dapost,Дора Апостолова,към което се присъединяваме и ние. 

 

Европа ще бъде завладяна! Това е само началото!–
пророкува и кълне черни прокоби доцентът "ясновидец",разкатавайки мамата на все оставащите в сянка и безадресни и анонимни в унищожителните му анализи организатори и подстрекатели на ислямския свят и пълчищата бойци на ИДИЛ в Европа!
Няма нито едно име на държава,на САЩ,на Русия,на НАТО,на ЦРУ или КГБ,на Обама...,никой не знаел кой е създал и поддържа ИДИЛ,за която и бабите на пазаря и децата в Първа група в домчето знаят,че е на САЩ,Израел и ЦРУ!

Повтаря точно плановете и заклинанията на Джордж Фрийдмън,а никъде не споменава името му,плъзга се като живак в безконкретиката,само и само да не го питат де е Джордж Сорос в тази игра,както казва Дора Апостолова по–горе,че анализите му са абсолютно безлични и при това и крайно безобидни защото са без имена и причини,тъй като сега мутроолигархията е приела друга тактика–да допуска всякаква критика,в която обаче липсват имена,причини и решения.  

ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ ЗАВЛАДЯНА!
НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД И СПАСЕНИЕ ЗА ХРИСТИЯНСТВОТО И ЕВРОПА – 
черновещае и оракулства мерзавецът,защото така са му заръчали господарите му–авторите на пъкления план.
Това е пъкленият план на заговорниците срещу Българите,за който ние обаче вече знаем,и тъй както един от коментарните форумци каза,че тия неща ги решава Господ,а не враговете на Българите,и тъй като Господ,както и Богинята Майка–Които са Властелините на световете и на хората,са Българи,и вече ни вземат открито в защитата си,ние по традиция и с голям кеф ще им кажем и покажем на душманите ни отново нашето любимо свръхоръжие:

– На–а–а–а! 

А сега ще го покажем на душманите ни нашето най–ново оръжие–ще кажем и покажем материализираното ни емоционално :

                                                 Н – А – А – А – А !

image
 
– На – а – а – а !
На мръсните ви адови планове за унищожение на Божият Български народ и тракийските му племена,от които Българите изградиха всички Европейски народи!

image

– На – а – а – а!
На пъклените ви планове да унищожите Божия Български народ и да поробите Свещената Райска земя България!

–На–а–а–а!–като в никакъв случай не можем да игнорираме и средния пръст на потомъка и кръщелника на Българският Бог Исус от Тракия–Христо Стоичков!

ХРИСТО=Иса Траха

image
 
–На – а– а– а!
Среден пръст!

СРЕДЕН ПРЪСТ от=от Братя от Сар Иса и Диана–Братя от Цар Исус и Диана
всемогъщата и всепобеждаваща армия–закрилница на
Българите–Всемирното Бяло Братство и Войнство!

ВОЙНСТВО НА ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=
ВОЙНСТВО на
Бели Братя на Богиня Диана Мария и Бог Исус 


НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД И СПАСЕНИЕ ЗА ХРИСТИЯНСТВОТО И ЕВРОПА –

продължава да шамананства апокалиптични алхимични прогнози сорос–гурото и плюе в буламача си от информационната отрова,от която прави черна лъчева пси–бомба,за да хване магията му.
Ама ние веднага разваляме магията му и той остава потърпевш от останалата в него черна енергетика:

НЯМА /ИМА  ВРЪЩАНЕ НАЗАД към=ИМА ВРЪЩАНЕ към Иза и Диана

ИМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД към=към
Богиня Мадара Диана и Изуш 
 

Братовчеде Иво,накрая на нашето общо синергитично изобличително обследване,в което участваш също и ти,ние по призвание и задължение на мисията ни,ти подаваме отново спасителния пояс за спасението на душата ти,за да се освестиш,познаеш,че и ти си от нашата Божия кръв и генеалогия,да се покаеш и разкаеш и влезеш в правия път,който вече няма да е пожелание,а абсолютно задължителен за всички!

ИВО=Бог

ИВО ХРИСТОВ=Богиня Диана и Иса Вер(Змей)–

потомък на Богиня Диана,Чието новоепохално проявление е Мария Магдалена,и на Исус Вер,където Вер е един от 12–синонима на животинското календарно прозвище Змей, Змия,Ламя...,на Бог Исус и хералдически символ на Българската му потомствена династия Дуло 
 
 
Бъди благословен,Иво,ти,близките ти и дома ти,Исус и Мария Магдалена те обичат и заръчват да влезеш в правия път и служиш за спасението и доброто на Българския народ!



екип на bezistena и гост Отгоре–17–годишният Свети Иво Дунчев

 
ИСД



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧ
21.10.2015 02:08
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Чудесно , приятелю!
21.10.2015 12:54
Осъждащите правилното действие на граничните полицаи възхваляват реално разпускането на държавата и държавността
За крадливата престъпност това е идеален вариант!

Приятен ден!
цитирай
3. bezistena - За никаква крадлива престъпност не ...
21.10.2015 14:33
За никаква крадлива престъпност не става дума!
Не само става дума,ами текат планирани и оперативно провеждани военни предислокации на огромни войскови формирования,цели фронтове от стотици хиляди фанатизирани бойци,обучавани и закълнавани в избиване на друговерци,които оперативният щаб на заговорниците срещу Българите и човечеството разпределят по бъдещите полета на бойни действие!

Адаш,преставайте да си правите гимнастика на акъла по Нета и форумите и да се занимавате с празнотемие!

Ние ви подаваме безброй документи за единствения ви начин и шанс за лично и етносно спасение,мнозинството от вас ги четат като розови романи и любопитна научна фантастика!
Колко от вас изкрещяха на ум или на глас,възрадвани или ужасени:

"Господи,верно ли е това,дето ни го разправят от bezistena?"
"Господи Боже,Творец и Всемогъщ Господар на световете,ти ли си Исус Българина от Тракия?"
"Майко Богородице,ти ли си Великата Богиня Майка и Мария Магдалена?"

Гледаме из нета и блогове и коментари,с какви ли не глупости се занимавате,един не му се обърна езика да се обърне дъри към официалните ни религиозни идоли и да каже:
"Господи,Богородице,помогнете ми,помогнете ни на Българите в тия фатални времена!"

Вижте ги и ги чуйте фанатизираните ислямисти от нашестветническите лигиони–всяка втора дума им е Аллах ! и Аллах акбар ! –който възглас означава "Бог е по–велик от всичко!"
И този възглас и декларация са абсолютно верни и рационални–разбира се,че Бог е по и най–велик от всичко!
И защото Аллах и Господ Бог Отец Творецът са един и същ,Той чува и отговаря на тия,които го търсят!

Колко от вас в блог.бг са Го потърсили и прославили с една дума дори един път!

Че сте били културни,интелигентни,цивилизовани,белички,розовички,пухкавички,с по две–три висши образования,били сте искрени христиенчета или проформа и по традиция–хич и няма да ви бръсне и за слива,докато не почнете искрено и от сърце да Го търсите и му се молите постоянно,както правят нон–стоп вярващите безрезервно в него с другото Му име Аллах!
И още нещо,което е най–важно–да живеете и спазвате десетте му заповеди и върховният закон за универсалната всемирна Любов!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724225
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44362
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!