Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2015 06:35 - Разследване на в–к Десант и bezistena:Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик–наблюдателен пункт или психотронен генератор?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8183 Коментари: 9 Гласове:
12

Последна промяна: 29.06.2017 02:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Хронология на една сделка за безценен имот на брега на морето,от която вони на корупция и политически слугинаж,или на диверсия към България!
И защото вони отвсякъде и на корупция,и най–вече на смъртно посегателство към Българските ни светини и сакралии и духовно–енергетични корени и стожери,както ще разберете по–долу от нашия документално подкрепен коментар,то веднага пускаме непреодолимата мощна защита и подкрепа на Свещеното ни Черно море с удивителния клип към песента Ах,морето,и на феноменните Българи от Бургас и техните песенни Бургаски вечери!

Как Бургас съдейства на Доган да сложи ръка на нос Чукалята  

www.desant.net/show_news.php

Един силен разследващ документален репортаж на Десант с подкрепата на екипът на bezistena,като върху подложката на основния материл ще правим наши редакционни добавки и традиционните ни разшифровки на постъпилите документи с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 
и всички други документи от блога ни


Пийте и вие жива вода за из пътя,преди да тръгнете с този разследващ репортаж и с нашите документи,разконспириращи гнусните планове и деяния на един от висшите изродени династи от Дуло с Български ген,пропит и изтъкан от омраза и ненавист към Божият Български народ,и на една от най–зловещите фигури от псевдодемократичния преход и режим,дирижираща явно и скрито съсипването на Българската държава и планираното затриване на Българския етнос.

СЪСИПВАНЕТО на народа на=на народа на Бог Исус и Богиня Диана  
 



Ах,Морето!
Бургаски вечери

Ах,МОРЕТО=Ах,Матера=Ах,Диана Мария

БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ=ВЕЧЕРИ на Кан(Жреци) на Иса Бурга(Българина)

БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ=ВЕЧЕРИ на Бурги,Кан(Жреци) на Иса
вечери на Българите,Жреците на Исус

Неутолимите апетити на депесарския бос в сянка Ахмед Доган към стратегически и знакови места по Южното Черноморие никога не са били тайна.
Преди 7 години самозабравилият се политик поиска да сложи ръка на остров Св. Анастасия, който се намира на 6 километра по вода от Бургас. За тези, които никога не са стъпвали на него, ще споменем само, че тук се е намирал най-старият християнски параклис по Българското Черноморие, датиращ от края на IX век.

Основателни съмнения, че Доган ще превърне светинята в казино, вдигнаха на крак бургаската общественост. Но инвестиционният план на Доган бе спрян едва след намесата на телевизия СКАТ. Пак благодарение на медията, малко по-късно бяха пресечени в зародиш и други опити на създателя на ДПС да прилапа първо остров Св. Кирик до Созопол, а после и нос Акин до Черноморец.

Като добавим и това, че обръч от фирми, близки до Доган, владеят огромно курортно селище над бившия къмпинг „Златна рибка“ в Созопол, помпозна вила на брега на морето в бургаския парк „Росенец“, ориенталски палат в местността Германката също край Созопол, се избистря явното намерение на Ахмед Доган – да си има собствен архипелаг или поне да превземе колкото може повече площ от бреговата ни ивица, която, поне по Конституция, все още се води изключителна държавна собственост.

До 2013 г. обаче грандиозните му кроежи удрят на камък. Докато изненадващо на натиска му се поддава не кой да е, а бургаският кмет Димитър Николов, избран втори мандат с гласовете на ГЕРБ и кандидат за трети. На 7 март 2013 г. лично той внася в Общинския съвет на Бургас докладна записка за промяна в подробния устройствен план (ПУП) за застрояването на частен терен от 180 декара на нос Чукалята. Според ПУП-а, придвижен от Николов, на самия бряг на морето ще се строи „сграда на водна спортна база“ с височина до 7,65 м., което ще рече 2 етажа. 
 
image 
image

Документите обаче са едно, а реалната действителност (особено тази, подплатена с огромни средства) – съвсем друго. Две години след докладната на Димитър Николов, на това място се издига огромен ориенталски палат с височина, която надхвърля 23 метра. И поне по груба оценка на експерти дотук в нея са заровени около 40-50 милиона лева.
Към „сградата за водна спортна база“ в момента кипи изграждането и на солидна постройка за зимна градина, за която няма издадено строително разрешение. По същия начин стои въпросът и с яхтеното пристанище, строежът на което ясно се вижда на сателитни снимки, но документално не присъства никъде в книжата.

Как Бургас обслужи ДПС и неговият бивш (или по-точно задкулисен) шеф и каква е цената на мръсната сделка, която граничи с национално предателство, ще проследим в поредица от публикации.
Ще се опитаме да отговорим на няколко въпроса, от разплитането на които вони на корупция и политически слугинаж:
Каква е схемата за заличаване следите на ДПС от сделката и как фирма от най-близките обръчи на Доган става в крайна сметка собственик на земята?
Кой издаде разрешение общински път, водещ до нос Чукалята, да бъде преграден с бариера и достъпът на граждани до брега да бъде ограничен от страховита охрана вече повече от година?

image

Брегоукрепване  или изграждане на яхтено пристанище се извършва в момента на Чукалята и къде са в случая контролните органи?
Как се издава строително разрешение за изграждане на огромен палат на самия нос за седем календарни дни?
Има ли в крайна сметка незаконно строителство на Чукалята и кой го прикрива?
Нос Чукалята е стратегическо за националната ни сигурност място.

Въпросните 180 дка площ бяха някога територия на бившето яхтено пристанище на спортен клуб „Нефтохимик“, после собственост на „Лукойл“. Нефтената компания продаде, от своя страна, терена на руската фирма „Стрейтлайн“, която през годините така и не заяви инвестиционни намерения там. Причината може би е тази, че това място винаги е било под особен държавен контрол. През 2013 г. тя продава терена на „Хермес солар” ООД.

image

Мястото е стратегическо за националната ни сигурност – оттук има идеална видимост към Военноморска база Атия, към Бургаското пристанище и към целия залив

image

Преди Десети ноември на нос Чукалята имаше военен секретен обект, който служеше за наблюдение на всички влизащи и излизащи плавателни съдове през фарватера на Бургаския залив, както и на корабите, които се движат в българските териториални води, спомня си разследващият журналист Асен Йорданов, собственик на сайта „Биволъ“.
Йорданов се занимава с проучване на скандалната сделка още от 2012 г., подал е десетки сигнали до всички възможни държавни институции, които осъществяват контрол върху незаконното строителство, но до момента среща единствено отказ от извършване на реални проверки.

image

Остров Св. Анастасия се намира на 1,5 км. по вода
Това е най-близката точка от сушата и до остров Света Анастасия, само 1,5 километра.
Факт е, че от тази точка (нос Чукалята) се осигурява също така и пряко наблюдение върху Военноморска база Атия. 
 
Няколко думи и от нашият екип за произхода и статута на остров Болшевик,сега остров Св.Анастасия 

image

Както е видно,сараят на Доган е на самия нос Чукалята,пред нефтеното пристанище Няма по-добра видимост и към нефтеното пристанище

Мястото обаче е и свято за християните. На това място през I век е стъпил Андрей Първозвани на път за Скития. Предполага се, че точно там е бил изграден средновековният метох „Св. Георги“, а основание за тази хипотеза е, че в непосредствена близост под Чукалята е било т. нар. „манастирско пристанище“, което е било построено за нуждите на манастира на остров Св. Анастасия. Преди години дори имаше идея точно тук да се издига огромен кръст, който да бъде поставен в чест на мисията на Андрей Първозвани.
Вместо кръст, на това място сега има сарай на ДПС. При това,строен с крадени пари от КТБ.

Буквално дни, преди банката да изпадне в несъстоятелност, на фирма „Хермес солар“ ООД са били отпуснати няколко милиона лева кредит, без обезпечение. Дружеството дължи на КТБ общо 18 милиона лева. Парите явно са дадени с идеята, че никога няма да бъдат върнати. С тях вероятно е платена и земята на нос Чукалята.
Пълномощник по изваждането на строителните книжа, както и автор на проекта на помпозната сграда, пък е архитектът на ДПС Калин Тихолов, който бе замесен в най-големите гешефти, свързани със земи по Българското Черноморие. Достатъчно е само да споменем участието му в „Дюнигейт” в Несебър.

Дали е негова „блестящата“ идея да се приспи общественото внимание около покупко-продажбата на терена не знаем, но факт е, че ПУП-ът за строежа е бил одобрен в ОбС-Бургас буквално часове, преди „Хермес солар“ да стане собственик на земята.
На практика Димитър Николов внася докладна, в която „инвестиционните намерения“ са заявени от руската фирма „Стрейтлайн“. Но дори и да не е знаел какво се готви там, през следващата година сайтът „Биволъ“ и телевизия СКАТ хвърлиха достатъчно светлина върху сделката, за да му светне и на Николов.
Защо обаче той продължава да стои на тъмно и да хвърля лъжи в общественото пространство, подробности очаквайте в следващия брой.






коментар на екип на bezistena и инж.Иван Дунчев в коментарния блок на статията
12.10.2015 18:07  
 
Поклон и поздравления за разследващата журналистика и изнасянето на истината за попълзновенията на анти–Българските мекерета,мерзавци и крадци на нашата държава и природа,и за мръсната подмолна диверсия и завоювателна неоосманска имперска политика на турците,на върха на която стои петата колона на Турция в България–антиконституционната противозаконна ДПС,чийто официален идеолог,сив кардинал не в сянка,а на най–светло место,и политически анти–Български Франкенщайн,е отявленият анти–Българин Доган.
Абсолютно верни са всички констатации и изводи в статията за част от огромните далавери и нечисти сделки и дейност на Доган на върха на ДПС и на перфидно планираната и провеждана инвазия на Турция и на ислямистите връз България и Българите за нашето пълзящо поробване по принципа и юдовата технология на постепенно сварената жаба в тенджерата върху бавния огън!

Но нашият екип на bezistena.blog.bg ще разкрие най–страшната и съществена страна на тази пъклена анти–Българска операция и дейност на Доган,която е скрита за непосветените и никъде не се и намеква за нея,и която е най–важната стратегическа операция за вече започналото реализиране на последният решителен кръстоносен поход на обединените заговорници срещу Българите и вътрешните ни и външни душмани,за окончателното изтриване на Българския етнос от лицето на Земята въобще,за който план и вече започнала война ние ви просвещаваме във всички наши пространни документални статии в блога ни!

Нашите феноменни Деди–Българите,които са Свещената Божия жреческа каста и феноменните пост–сътворенчески подизпълнители на съзиданието на света,които са и Духовните водачи и интелектуален елит на всички племена и народи по света,които те са разселили от Тракия и България по целия свят и са ги култивирали и цивилизовали,са застроили от дълбока древност земите на днешна България и Балканите със сложна система от енергийни изкуствено построени скални мегалитни светилищни съоръжения по възловите енергийни места на България,които места са в непрекъсната енергийнаи материална връзка помежду си,образувайки така енергиината светилищна мрежа и система на България,с която се поддържат в балансиран жизнен комфортен режим всички параметри на природните и биологичните условия за нормално функциониране и живот на хората.

Същата мегалитна светилищна енергийна мрежа и система Българите изграждат при експанзийните си разселнически мисии с тракийските племена по целия свят,като по този начин те създават единната световна енергийна мегалитна светилищна система на планетата Земя,благодарение на която функциониира и съществува в деликатен крехък енергиен баланс и в сложна връзка природата и живота на нея,чийто главен Божи експериментален апотеоз е човека.

Централната енергийна база и команден светилищен център на световната мегалитна светилищна система,е България,за което ни уведомяват в прав текст най–големите в света феномени–Българските пророци и Посветени Паисий,Раковски,Петър Дънов и Ванга,както и в индеректен кодиран порядък всички Посветени на света,които задължително са от генната потомствена каста на Българските жреци,както и всички манипулирани Библейски документи и засекретените древни документи,които ние разсекретяваме и изнасяме за вашето просвещение в нашия блог посредством всепроникващата мощ на Свещеният шифър.

Операторите на тия енергийни светилищни съоръжения са Българските жреци и техните генетични потомци сред другите племена,продукт на тяхното генно феноменно инженерство,които жреци–оператори реализират своите феноменни свръхестествени познания и способности на светилищата,които са високотехнологични съоръжения за материализиране на безкрайната енергия на Святият Дух за духовните,здравните и материалните потребности на хората.

Този статут на България като главен и централен енергетичен и команден център на планетата, и на Българите като феноменният Духовен и интелектуален елит на всички племена,е най–старателно скриваната трансепохална тайна на човечеството, поддържана с всички средства от враговете на Българите с инструментариума на перманентният и тотален геноцид връз Българите и пълна информационна цензура през вековете.

В най–скритите свръхсекретни документи и архиви и планове на тайните служби и разузнавания на всички големи и по–малки световни сили и държави,висша стратегическа цел № 1 и върховна тайна доктрина на управленческият им елит,който всичкият е от Българският род Дуло и неговите династични импланти и ашладиски сред всички племена,е да завладеят България,която е същинският сътворенчески Земен Рай и Обетована Райска Земя(за което ние ви превеждаме неограничено количество и обем автентични документи в статиите ни),и да черпят и ползват екстрите и благата му,които мегалитната светилищна система осигурява за оторизираните Свише да я управляват и експлоатират,а те са само Българските феноменни жреци и техните съвременни потомци–ние,Българите!

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ=
Богиня Мат и Бог Иза

Описваната и прорицавана Битка за Троя,се отнася за битката за Раят–

ТРОЯ=РОЯТ=РАЯТ
сиреч за България,която вече 1500 години се води непрекъснато с всички средства и чийто последен решителен етап нашите душмани провеждат сега с всички глобални световни и регионални войни,събития и процеси,които се вихрят в света,непонятни за непосветените,и чиято крайна цел е България и затриването на Българския Божи род и народ,която юдова и адова перманентна мечта обаче няма да се случи,а ще се случат всички прорицавани транепохални събития по установяване на
Божието Българско царство на Любовта,Братството и Мира по цялата Зема!

Амин!

В тактиката за завладяването на Троя,Земният Рай–България,на преден план и на първо место стои първо завладяването на централните възлови светилищни мегалитни енергийни съоръжения и комплекси или при невъзможност тяхното унищожаване или ограничавана на достъпа до тях за Българите,които са генетичните феноменни потомци на жреците и потенциални бъдещи скорощни оператори на светилищата,за което ви просвещаваме и в статията ни

Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО,което руснаците не можаха да намерят 45 години?
bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884

В най–секретните карти на турските тайни служби и разузнавания,съставени връз основа на пленени древни Български документи,са означени основните и възловите, както и всички други десетки и стотици хиляди светилищни обекти в България,и по които карти и юдов план са работили турските военни щабове и тайни служби и техните мозъчни тръстове и идеолози юдо–фанариотите по време на завладяването и 500 годишното робство на България,с които карти работи и "езотерикът" Доган и цялата пета колона на Турция в България–институционално прикрита зад главното мюфтийство,за което ви просвещаваме в поста ни 
 
СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора
bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672


Научна историческо–археологическа статистическа истина и постулат е,че всички ранно и по–късни християнски храмове и свещени места,са построени 100 % задължително върху древни езически орфически тракийски (Български) светилищни обекти и съоръжения.
По–късно всички мюсюлмански светилища и храмове джамии,текета и други,на османските нашественици–завоеватели са построени върху разрушени или преустроени християнски светилища,т.е. върху езическите светилищни съоръжения.
Сиреч основната битка срещу Българите се води на езотеричния феноменен пси–енергиен фронт на светилищната енергийна система,прикрит зад религиозен псевдо–духовен параван.

За тия процеси,които осветяваме ние,можете да се информирате от блога ни,като изпишите в търсачката на Гугъл нашия блогов аватар "безистена и Доган","безистена и светилищата", "безистена и скалните светилища","безистена и заговора срещу Българите",както и "безистена и..." и изписвате която конкретна тема ви интересува като парола в търсачката към безистена.

Конкретно за диверсионната дейност на ДПС,Турция и Доган срещу България ви насочваме към статиите ни

Планираните и провеждани от Българските управници диверсионни актове срещу Българския народ и България
bezistena.blog.bg/history/2013/10/06/planiranite-i-provejdani-ot-bylgarskite-upravnici-diversionn.1173807

Възловото Тракийско светилище ДАРКАЯ на Тунджа и защо турските служби искат да го унищожат.Как Сара Брайтман разкри плановете йм.
bezistena.blog.bg/drugi/2014/11/18/vyzlovoto-trakiisko-svetilishte-darkaia-na-tundja-i-zashto-t.1314885


Когато се запознаете с тия безспорни и категорични документи за трансепохалната тайна на планетата Земя и човешката цивилизация,изведнъж ще ви просветне каква е основната цел на Доган,така необяснимо стремящ се да завзема "голи скални носове и чукари " по цялото Българско черноморие и основно по южното!

Разбира се,че инвестирането на милиони и милиарди пари от Доган,откраднати от Българската държава и от многострадалния Български народ,както и наливани му щедро от Турция,в построяването на хотели,палати,сарай и мега–комплекси като на хълма на Света Марина до Златна рибка,гони задължително и икономически интереси, изгоди и финансова мощ,както и завладяване на свещена Българска територия, отвоювана от дивите турци с реки от свещената кръв на свещените ни Предци,но най–важната цел на бясната му строителна дейност по тия "неугледни и пусти" скалисти места е окупирането и анексирането на тия територии Българска земя в частна неприкосновена чужда на България собстветност,и най–вече установяването на собственост върху важните енергетични светилищни комплекси,съществуващи по тия възлови места.

На тия места Доган заедно с изродени феноменни черни пси–енергетици ходжи и магове,подсилвани с технически средства,организират постоянно действащи психотронни генератори и инсталации за пси–енергетично въздействие и манипулация връз социално–политическите процеси в страната ни и телепатично–психотронно въздействие върху пси–енергийните устои и корени на Българите!

Ето пасаж от настоящата статия:

"Преди Десети ноември на нос Чукалята имаше военен секретен обект, който служеше за наблюдение на всички влизащи и излизащи плавателни съдове през фарватера на Бургаския залив, както и на корабите, които се движат в българските териториални води
Факт е, че от тази точка (нос Чукалята) се осигурява също така и пряко наблюдение върху Военноморска база Атия. Това е най-близката точка от сушата и до остров Света Анастасия, само 1,5 километра. Няма по-добра видимост и към нефтеното пристанище.
Мястото обаче е и свято за християните".

Всички изброени по–горе шпионско–диверсионни стратегически изгоди за наблюдател на Чукалята от миналото,сега за Доган и турските служби нямат абсолютно никаква стойност,защото всичко на Българската колониална държава е принадлежност на НАТО,на ЕС,съответно на техният най–голям явен и таен партньор Турция,които не само знаят 100 % всички тайни на държавата ни,но те и определят цялата ни политика,включително и военната и отбранителната,и ги водят планирано и перфидно към тоталното затриване на държавата и народа ни!

Основната стойност на тия обекти,които строи Доган,е завладяването на самото свещено енергийно место,както документира журналиста и е известно на всички,че нос Чукалята е свещено место–сиреч мегалитно скално светилище за християните,което значи за ранните християни,които са орфистите–езичници,които са феноменното жреческо съсловие и общност на потомците на Боговете–Демиурзи,познати от новоепохалното си проявление с аватарнити си образи и имена като Исус Христос и Мария Магдалена,същинската Богородица!

ДЕМИУРЗИ=Диана Мария и Иза

ХРИСТОС=
Исус Трах–Исус от Тракия 

Случаят с анексирането от Доган на нос Чукалята,който е изкуствено построено мегалитно скално светилищно енергийно съоръжение,е абсолютно идентичен с  
престъплението,извършено от Доган и ДПС с древното Българско свещено енергийно место на връх Свобода,където директно и най–безцеремонно и нагло завладяха и анексираха не само къс свещена Българска земя,но и унищожиха един от възловите  езотеричните енергийни стожери на България,като построиха върху него бетонен похлупак за паметник на Енихан баба!

Или поне така си помислиха,че са направили,похлюпвайки с бетонен съркофаг и покроф древното Българско=Тракийско светилище на култовия връх,защото светилищният енергиен извор,генератор и акумулатор си е там,каквото и да правят,мерзавците анти–Българи,и жизнетворящата му положителна енергетика продължава да работи непокътната и да облъчва Българите–читавата феноменна част на народа ни,където и да сме ние,със здравословна мощна лечебна и тонизираща енергия,която се преумножава и преекспонира с положителната ни душевна енергетика,особено когато знаем вече и долната формула за разсекретяване на името на върха и преекспониране на енергията му!

Ето я преекспониращата формула и равенство:

СВОБОДА=Иса Бог и Богиня Диана=Бог Иса и Богиня Диана

В същото време жизнетворящата му положителна енергетика продължава да работи и да облъчва и да преумножава енергетиката на душманите ни,посегнали на светините ни и кроящи адови планове за нас,но преекспонирайки я върху тяхната черна отрицателна душевна енергетика,и изграждайки в тях центрове на мощни автомоторни енергийни лъчеви унищожителни смъртни заболявания!

Знайте,че каквото и да правят с Българските енергийни и духовни устои и стожери,ако ще и всичките да ги похлюпят,както правят с хилядите новопостроени джамии,строени задължително върху нашите светилища,или по изкупуваните и застрояваните по морето,планините и по цялата страна,Български светилищни места,най–важният акт и процеси за нашето спасение–нашето просвещение и осъзнаване за тия висши Божии Български сакралии,вече се реализират с познанието за тези трансепохални тайни на Българите,и затова тия наши душмани вече са безсилни да осъществат юдовия си план и затрият народа ни,защото 

Българският Дух,който е Духът Святи,Святият Дух,

е изтърван вече от бутилката на многовековния зандан и заблуда за свещения ни произход и феноменен Божи статут,и познали се вече,че сме Божият феноменен народ и Българските ни Богове Господ Бог Исус и Богородица вече окрито поемат защитата ни,никаква тъмна и адова сила не може вече да върне и натика Духа Български обратно в бутилката и в оковите на незнанието,на непознаването ни и на робският ни статут и примирение,нито да ни навреди или затрие,напротив–нещо повече ще се случи с освестяването ни,че сме Божиите потомци и наследници–ще си възвърнем цялото ни законно наследство–а то е целият Свят,който Българите ще управляваме по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира!

Благословени сте,хора от екипа на Българолюбородния в–к ДЕСАНТ,Българите от Патриотичния фронт и от ТВ Скат,благословени сте,бунтовни и непреклонни феноменни Бургазлии,както и всички читави истински Българи,защото Боговете ни Господ Исус и Богородица,винаги са бдяли над нас и пазили свещения Български род и народ,а сега вече открито ни поемат под защитата и ръководството си и ще трансформират всички зли намерения и действия срещу Българите в наш принос и полза!

Амин!  




Така приключи нашият коментар към статията във в–к Десант,но в нашата мисия ние имаме и основната задача да разкриваме скритото на най–потайните места Българско непреходно материално богатство,което ни е Божие Бащино и Майчино наследство.
Това материално наследствено богатство са мегалитните светилищни скални енергийни комплекси,които са пред очите на всички,но понеже от паметта ни е изтрит чрез многовековният геноцид и тотална цензура,споменът,че те са изкуствено построени съоръжения,въпреки,че те са пред очите ни,и с уникалните си  неестествени форми,строеж,конструкция,състав и необяснима поява,те найстойчиво ни съобщават,че са изкуствено построени,невежието и непосветеността ни,както нищата ни представа за свръхестествените феноменни строителни способности за Предците ни,не ни позволяват,както каза Света Ванга,да ги познаем,че са изкуствени строежи,или че според нейните думи са пирамиди,построени от хората!

Ние затова идваме да променим от основи представите ви за произхода,същността и предназначението на тия обекти,да положим високоинтелектуалния ви разум и мисли на верните логически разсъждения,чрез които да познаете безценното ни и непреходно мегалитно материално наследство,завещано ни от Боговете ни не само за туристическа атракция и възхищение от феноменните стротелни познания и способности на Предците ни,но и за възстановяване и упражняване на наследствения ни жречески занаят–производство на духовни,здравни и материални блага за задоволяване универсалните потребности на хората чрез материализиране на даровете на безкрайната енергия на Святият Дух посредством скалните светилища, които са мултифункционални високотехнологични съоръжения и инсталации и рогове на изобилието за всякакви блага! 

РАЗУМ=Иза и Мария

ЗАНАЯТ
наследен от=наследен от Иза и Диана

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=
Диана и Иза Българина

Сега върху базата на това просвещение и новите познания за феноменните способности на предците ни и техните свръхестествени възможности специално в строителството на колосални и гигантски за нашите представи обекти,с които способности ние ви запознаваме методически в продължение на 350 документални просветителски статии, както и по–горе в настоящото ни съвместно разследване,ще ви "светнем" защо Доган толкова драпа да вземе остров света Анастасия–това нищо и никакво парче вулканична скала в морето,както казват учените,и че туристическата му стойност и евентуална печелба въобще не са водещи в коварния му адов таен план! 

ЩЕ ВИ СВЕТНЕМ за=ШТЕ ВИ СВЕТНЕМ за=за
Бог Исуш и Богиня Мат Диана

 

Остров Света Анастасия
 
Значи Българските високо квалифицирани и авторитетни учени–геолози от школата на Георги Златарски,която е подразделение от историческата школа на брат му Васил Златарски,и които учени са разбирачи по произхода на земните геоложки структури и форми,казват в академичните документи за произхода на остров св.Анастасия,което и авторите на филма добросъвестно логично и резонно повтарят,че островът е парче вулканична скала,възникнал преди хикс милиона години.
Ние се правим на улави и че не знаем за епохалните фалшификации на геоложката наука по отношение на дефинираните от нея подобни обекти като "природни феномени",и тръгваме да проверим как е направила природата и това нейно феноменно изделие за 5,10,100 или 500 милиони години,колкото ни кажат напосоки учените за по–голяма достоверност на хипотезите им,за които те пропускат да споменават,че са хипотетични допускания без никаква гаранция за истинност.  
 
Ще тръгнем първо по море към острова.

image

В далечината островът ни прилича на го–о–о–лям остров.

image
а 
image
 
Колкото повече се приближаваме,толкова по–неголям ни се вижда и струва...

image
  
В далечината далече зад острова се задава немного голям кораб–танкер,като колкото повече се доближаваме до големия остров,толкова повече започва да се вижда неголемия кораб,който като се доближихме още,се разбира,че... 
  image
 
...се разбира от пръв поглед,че неголемият в далечината кораб е доста по–голям на дължина и на височина от нашия го–о–о–о–лям остров.

image
 
Като се доближихме още,с изненада разбираме,че големият остров съвсем не е голям остров,ами е доста малко островче,сравнен дори с един неголям кораб–наистина, както полунаучно–полупоетично ученопоетите се изразяват,това е парче вулканична скала сред морето.

Почваме да се дивим по това парче вулканична скала,но с предварителното вече предубеждение и съмнение,е ли или не е природно формирование,не е ли или е изкуствено изграден строителен обект?

image
 
Колкото повече се взираме в скалната конструкция на острова,толкова повече тя ни прилича на един монолитен строителен обект с характерните особености и форма на типично плато,построено от отлят в кофраж бетон 
 
image

Остров Света Анастасия с идеалната конструкция и характеристика на малко плато с височина едва 12 метра,получено чрез изливане на бетон в кофражни форми.

image

През последните години учени и изследователи установиха,че огромни скални конструкции,които досега се смятаха за природни творения,са били изработвани от древни феноменни строители,които са  ги отливали на место с високо устойчив на времето и природните условия бетон с високо качество.
Това е установено в специализирани реномирани западни строителни лаборатории, примерно за облицовъчните конструкции и други големи строителни елементи на огромната  220 метра висока пирамида на Слънцето в древно–Българския светилищен жречески център град Високо в Босна.


media.newage.bg/любопитно/пирамиди-босна
 

" 30 000 годишна пирамида в Босна е построена с цимент направен от хора

Анализа на материалите,използвани за градежа на пирамидата е направен от 5 независими института и показва,че пирамидите в Босна са направени от висококачествен цимент направен от хора. Това откритие би трябвало да опровергае скептичните твърдения за автентичността на босненските пирамиди.

Върху изясняването на това кой и как е построил тези пирамиди работи екип от над 200 учени от цял свят, които изследват не само материалите от които са построени, но и енергията,която генерират. 
Според тях нашите предци са използвали енергията на пирамидите за подобряване благосъстоянието на обществото.Те са използвали енергията за геотермален транспорт, климатология и подобряване на човешката физиология и здраве.

Босненската пирамида на Слънцето е най-голямата каменна постройка с формата на пирамида на Земята.Тя е висока цели 220 метра и се намира в местността Високо в Босна и Херцеговина.

Резултатите от изследванията публикувани в Политехническия университет в Торино показват, че пирамидата е изградена от инертен материал, подобен на този от който се е правил и бетона в древен Рим. Тези резултати бяха потвърдени и от анализа направен в университета в Зеница в Босна и Херцеговина.

Независимо изследване на известния френски учен Джоузеф Давидовиц, член на Международната асоциация на египтолозите потвърждава това твърдение. Той също направил микроскопски анализ на материали от пирамидата и заключил, че става въпрос за древен бетон.
Той добавя още,че пробата,която е изследвал съдържа калциев/калиев геополимерен цимент,на който не може да определи точната дата,но най-вероятно става въпрос за древна техника за приготвянето на цимент,използване и от египтяните преди 3500 години.
В една от своите книги проф.Давидовиц стига до извода,че на база на историческите и научни проучвания,египетските пирамиди са построени с агломериран камък (варовик притежаващ качествата на бетона)."  
 
Само за ваша справка,страната Босна и градчето Високо са доказани от най–дълбока древост Български територии,население и култура,като през средновековието са база на преследваните в България от псевдо–Исусовата юдо–византийска църква Богомили–един от най–чистите кланове на Всемирното Бяло Братство,които са читавите генетични потомци на Исус и Мария Магдалена. 
За да не се разкрие именно тази истина и информация,още от началото на откритието на Българина проф.Семир Османагич срещу него скочиха организирано всички заговорници срещу Българите от "академичните" среди на цял свят,които  и досега въпреки всички изумителни разкрития по безспорно изкуствено построената най–голяма пирамида в света (докато още не сме започнали да разкриваме пирамидите в България),продължават да отричат изкуственият строеж на пирамидата–абсурд, съпоставим с отричане на изкуственото построяване на Айфеловата кула примерно! 

СЕМИР=СЕ МИР=Иса и Мария
феноменен генетичен жречески поомък на Българските феноменни строители и оператори на светилищния пирамидален комплекс от пет пирамиди в град Високо,на когото Боговете ни Исус и Мария Магдалена възложиха разкриването на тайната на този светилищен център на Българите,който ние с него и с вас скоро ще пуснем в работа.

ВИСОКО=ВОК ИСО=Бок Иса 

БОСНА=
Бог Иса 
 
За повече информация вижте нашия събрат и съекипник и бургазлия Асен Асенов–Хермес,който води групите до Босна 
 
АСЕН АСЕНОВог Исус=Син на Бог Иса  
ХЕРМЕС=
Хан(Кан,Жрец) на Мария и Иса


Та да си дойдем на думата:
–целият остров света Анастасия е изкуствена пирамидална светилищна конструкция и постройка тип "плато",построена от цемент и бетон по горната технология,която е патент единствено на Българските феноменни жреци,които са и високотехнологични строители и инженери–енергетици! 

image

Тия скали въобще нямат и най–малка прилика с типичните вулканични скали!
Когато ги разгледате отблизо на место,ще констатирате категорично,че материалът,от който са съставени,е от изкуствен бетон и цемент и зърнест конгломератен състав.

image

Ето и съпридружителният документ до острова,,доказващ тази строителна технология–типичен строителен елемент,излят от конгломератна смес,чиято ронеща се структура свидетелства за изкуствения му състав и произход.

По същата технология феноменните ни предци са строили и огромният мега–светилищен 100% изкуствено построен комплекс Белоградчишки скали от най–малката и до най–високата скала,фалшифицирани като "природни феноменни",за да не познаем Божието ни феноменно материално наследство и почнем да го ползваме по предназначението му–сиреч да творим чудеса!  
  
image 

 Точно на главната врата на крепоста на Белоградчишките скали нашите Деди–феноменните строители на величествените скални светилищни кострукции,са ни направили няколко малки пирамидални структури,на които се вижда ясно и беспорно,че те са изкуствени бетонови конгломератни отливки,демонстриращи основния тип строителство на целия изкуствен мегалитен светилищен комплекс Белоградчик,за който отявлените анти–българи № 1 и № 2–съответно братята Златарски (Васил–историк, продължил анти–българската историческа школа на юдовото данайско изчадие Иречек,и Георги–създал геоложката наука в България с единствена цел и задача №1 да скрие изкуствения произход на хиляди мегалитни светилища в България,обявени от него и брат му Васил  за "природни феномени")  и техните съвлременни ученици–фалшификатори,ни будалкат и лъжат най–нагло и наивно–елементарно вече повече от 120 години,че Белоградчишките скали са феноменни творби и дело на " ненадминатият " творец и ваятел природата!
И ние им вярвахме като последни будали,въпреки висшият ни феноменен интелект, ум,разум и логически разсъдък

image

Малка пирамида за мостра на главната порта на крепостта,документираща изкуствения бетонен и конгломератен характер на всички пирамидални конструкции в Белоградчик. 

 
Вижте кои са майсторите на Белоградчишките скали:

МАЙСТОРИ=Иса и Матара
МОСТРА=
Иса и Матара

ПИРАМИДА ЗА МОСТРА от=от Богиня Диана Матара Мария и Исуз 

КОНСТРУКЦИЯ от=КОНСТРУКТСИЯ от=
от Кан(Жреци) на Исус Трака и Диана=от Кан(Жреци) на Кристос и Диана 


image

Безапелационен материален видеофайл от преди 20 000 години,документиращ изкуствения произход и строеж на Белоградчишките скални светилищни конструкции!

А ето и кои са авторите и проектантите на гигантския мегалитен изкуствен комплекс :

БЕЛОГРАДЧИК=БЕЛОГРА Д Ч К =
Българи Диана Ешуа Кая=Кая (скално светилище) на Българите Диана и Ешуа
 
БЕЛОГРАДЧИК=БЕЛОГРА Д Ч К =
Българи Диана Ешуа Кан=Кан(Жреци) Българи на Диана и Ешуа  

  
image
 
Конгломератен бетонен панел от цемент и  пълнежен материал,с каквито е построен целия остов света Анастасия.

image

Изкуствена конгломератна отливка!

image

Конгломератен бетонен панел от цемент и  пълнежен ситен зърнест материал,поддал по този характерен начин за тъкъв материал на ударите и ерозията на вълните и атмосферните условия.  

ЦЕМЕНТ=ТСЕМЕНТ=Иса и Мат Диана

БЕТОН=Богиня Диана 

БЕТОН АРМЕ=Богиня Диана Мария=Богиня Матара

най–качественият и стабилен здрав бетон,наименование и за най–силната конфигурация в покер–играта,нарицателен израз за най–силната позиция в живота.

image
 
Нека след проверката на место,където ръката ни пипна и окото ни видя отблизо,че това островче е изкуствена мегалитна постройка на древните Български феноменни жречески строители–енергетици,от малогабаритната категория и серия,да проверим, или по–точно да оборим и развенчаем фалшивото "научно" твърдение на бъгарските геолози от школата на Зратарски,че островчето е парче вулканична скала.

Първо никъде няма данни за нашето черноморие,че някога по него въобще е имало вулкани,но нека проверим и това твърдение и потърсим къде е вулканът.
За целта докато още растат закърнелите ни досега криле и никнат перата по тях,ще пуснем един дрон с камерата,за да хвърлим един обстоен поглед отгоре къде е задължителната вулканична конструкция,от която нашето парче вулканична скала е било парче от целия вулкан.
 
Щом островът е бил резултат на вулкан,то той като единствено подаващ се над морското ниво,следва задължително да е върха на хипотетичният вулкан–сиреч да е най–високата точка на вулкана. 
От което следва,че от острова надолу трябва да търсим характерната за вулканите задължителна конусовидна конструкция,която предполага наличието на стръмно спускаща се подводна планина,хълм или нещо подобно конусовидно,на която подводна планина островът следва да е върхът! 
 
Понеже от екипът сме все хора–инженери,свикнали всичко да мерим по няколко пъти и проверяваме,проведохме тази задължителна проверка около острова.
Хвърлихме по няколко камъка по–близо и по далече от острова във водата–все цамбуркат и дрънчат на плитко и равно дъно.
Пешо,който знаете от предните ни приключения,че е най–екстремалният сървайвар изследовател от екипа ни,нагази във водата с джапанките да не си режи краката по мидите,и прецапа и се поразходи насам–натам около островчето.
Навсякъде равно и чисто дъно,плитко дето се вика "до пишка вода",Пешо стърчи като щъркел по мочурище и вика,че никакъв наклон и стръмнини няма около острова,ами все едно е на безкрайния плитък плаж на Златна рибка.
Ние това го знаехме и без Пешо да го констатира,обаче за да засечем информацията и по друг независим канал,нали със Стефан сме стари морски вълци–спасители и подводничари–харпунджии,турихме маските и шнорхелите и направихме няколко кръгчета около островчето.
Само дето се пулехме по плиткото дъно и носехме напразно харпуните!
Нито стръмни подводни хребети на вулкан и дълбочини имаше около островчето по–близо или по–далече,нито кефали или платирини!
Само равно и чисто дъно,каквото ще видим и след малко от камерата на дрона,а по тия плитчини ги нямаше и кефалите,само някакви изродени ухилени попчета–лихнуси, явно ударил ги хормона и нефтените отпадъци от нефтеното пристанище,променили им хилядолетния генетичен код,налитаха и се мъчеха да онождат зашаматени като тях от мазута вдигнали полите си и развели голотиите си медузи... 
 
image
 
Дронът се издигаше и на монитора се виждаше около острова и все по–надалече от него все еднакво плитко дъно,равно като "тепсия"!
Никакъв конус,никакви подводни планини и дълбочини,никакъв вулкан!

image

Никакъв конус,никакви подводни планини и дълбочини,никакъв вулкан!

image

Никакъв конус,никакви подводни планини и дълбочини,никакъв вулкан!

image

Никакъв конус,никакви подводни планини и дълбочини,никакъв вулкан,докъдето погледът стига само чисто и равно пясъчно дъно!
 
image
 
Същата работа и от тези кадри.
 
image

Издигаме дрона още по–нависоко...
  image

Още по–нависоко!

image
 
Колкото и по–нависоко да го издигахме дрона,камерата никъде не откри и следа от мистериозния вулкан,който според нашите учени–геолози трябваше обезателно да бъде някъде около острова,за да оправдае неговото появяване и съществуване!
Додето погледа стига,все равно и плитко дъно,без никакви вулкани!
Идеално место и опитен полигон за обучение на младите феноменни Българчета–жречета в дисциплината "Ходене по морето"!

Което ви казахме и преди да направим и това интердисциплинарно обследване!

Заключението на нашият екип след проведените от нас научно издържани изследвания, които оборват фалшивите научни теории за вулканичен произход на острова, потвърждава казананото от нас,че островът е изкуствено построен светилищен обект, което потвържават и следните негови съпридружителни проектни документи,които взехме от клиповете за острова: 

АНАСТАСИЯ=Тияна и Исас=Диана и Исус

ОСТРОВ СВЕТА АНАСТАСИЯ=ОСТРОВ на Светии на Диана и Исус

ОСТРОВ БОЛШЕВИК=ОСТРОВ на Бог Ешуа Болк

изкуствено построено светилище на Бог Исус Българина

ВКАМЕНЕН ПИРАТСКИ КОРАБ=
Кая (скално светилище) на Кан(Жреци),Барки и Братя от Иса и Богиня Майка
посланието на скалата–пиратски кораб

ОСТРОВ на ЗАРОВЕНО СЪКРОВИЩЕ=ОСТРОВ на ЗАРОВЕНО СЪКРОВИШТЕ=
ОСТРОВ на Богиня Диана и Зар Исуш Барка

ОСТРОВ с ТАЙНИ ПОДЗЕМИЯ=ОСТРОВ на Исуз и Богиня Мат Диана

ОСТРОВ ОТ НЕЗАПОМНЕНИ ВРЕМЕНА=ОСТРОВ на Бог Иза и Богиня Мат Мария

ОСТРОВА Е ПАРЧЕ ВУЛКАНИЧНА СКАЛА В МОРЕТО=
ОСТРОВА Е СКАЛА на Богиня Матара и Бог Ешуш Булкарина

изкуствено построено скално мегалитно светилище на Българските Богове



Ето как се прави езотеричен репортаж и обследване на светилищните обекти в България–на светло и на ведилина и пред всички–всички да чуват и виждат,Ахмете– братовчеде,защото по–долу ще видиш,че тъй или иначе,и ти си ни родственик все от тази жертвена и за добро,и за зло,Божия династия Дуло!
Така се прави,а не като тебе в потайно време в потайна доба и на тъмно в тесен кръг от черни енергетици–съзаклятници,точещи калъчката за Българите...
 
Ето и няколко кадъра с двата мегалитни светилищни комплекса–остров Света Анастасия,и зад него изкуствено построеният могилен пирамидален светилищен комплекс Атия,който съвсем неслучайно от дълбока древност досега е постоянно строго охранявана военен зона и обект,сега воено–морска база,защото пирамидата Атия започва или завършва светилищната мегалитна дъгообразна каскада МЕДЕН РИД, чийто югоизточен край е Маслен нос и изкуствено построените скални мегалитни светилищни комплекси Бегликташ и Лъвската глава.
Във енергийния фокус и център на мега–светилищната каскадна дъгообразна система Меден рид,е Созопол...



МЕДЕН РИД=МЕДЕР ДИН=Мадара Диана
светилищна каскада на и по името на Майка Диана,Великата Богиня Майка,Богиня Диана–Кръстницата и Собственичката на Първосвещения Ѝ град Ямбол 

БЕГЛИКТАШ=Кая (скално светилище) на Балги (Българи) на Диана и Ешуа

СОЗОПОЛИС=СОЗО ПОЛИС=ОСОЗ ПОЛИС=Исуз ПОЛИС (град) =ПОЛИС на Исуз
светилищен център,град на Исус 

image
+ image
+
image

image 

image  

Изгрев над Атия
 
Светлинният ефект на Слънцето не е случаен,а е резултат от лазерното индуциране и мултиплициране на енергиите на Слънцето и на енергийният генератор могилната пирамида Атия 


–Ах,как ти се ще да прилапаш и Атия,нали братовчеде Ахмеде!
Обаче и да го вземеш,пак няма да ти върши работа,аркадаш,защото само ние имаме и знаеме как да сработи входящата парола на светилището,която е Любов–казвана, изживявана и преживявана в постоянен статусен режим,и каква е пусковата парола "Атия" на светилището за да не те изпепели,ами да твори чудеса по наше желание:

АТИЯ=ТИАЯ+Н (кодировъчният пълнежен назал) =Тияна=Дияна

Нямаш никаква файда,ако и да вземеш цялата военоморска база Атия,барабар с най–тежкото ѝ въоръжение и целия личен персонал,защото обаче освен че няма да ти върши работа нито двореца ти на Чукалята,нито Германката,нито връх Свобода,нито ако вземеш дори и Атия,ами така ще се самооблъчиш и нагълташ с мощната им положителна енергия,която обаче твоят отрицателен душевен заряд ще трансформира в страшна смъртоносна негативна лъчева енергетика за теб и гостите ти от същата честота на анти–българската вълна,че жална и горка ви майка тогава.... 
Защото виж и проумей на Кои е и за какво е военно морска база Атия:

ВОЕННО МОРСКА БАЗА АТИЯ=
Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Диана Мария=
Кая(скално светилище) на Бог Исус и Богиня Матара

 
С какъв кеф ще анихилираме дворците ти с апаратчето за Брауновия газ,а аркадаш,и ти с нас ще се кефиш и ще разправяш на зяпачите и сеирджиите,какви коварни и глупави юдови пъклени планове си кроил по тия свещени Български места и си крадял и унищожавал Българските свещени земи и Божии светилища,и ще се каеш и разкайваш горко и ще благодариш на Боговете ни,Чийто ген и ти носиш и скверниш,и на нас–посредниците ти пред Тях,че ги склонихме да те оставят на таз земя и да те направим екскурзовод по тия свети места,за да водиш тълпите поклоници по тях и обясняваш разкаян престъпленията си към тия свещени места и към Българите!
 
Затова вместо да кроиш юдови планове срещу Българите,вземи и научи работната инструкция за боравене с апарата за Браунов газ,защото може да те направим и ръководител на групата за анихилация на всички незаконни строежи по черноморието ни,като членовете ѝ ще бъдат само от такива мерзавци и беззаконници като тебе, които бетонираха цялото море и построиха всички незаконни постройки,хотели и дворци по нещастното ни и едва дишащо вече море,като ще почнем от твоите дворци,след това иде ред на Слънчев бряг,Буджака край Созопол, и т.н.!

Илия Вълков (Yull Brown) 
www.beinsa.info/index.php

По инструкция Брауновото горелка стопява хотелския мега–комплекс МАДЖЕСТИК на Сънито за петнадесет минути и го трансформира до идеална сфера от непознат материал на Земята с диаметър 2,10 метра!

Твоята "сграда на водна спортна база“ с височина до 7,65 м.,горелката с Брауновия газ ще я гътне само за 3,24 минути и ще я събере в сферичката с диаметър 0,82 метра, нищо че си я дигнал на 5 етажа на 23 метра,хитрец такъв!

А каква работа те чака по законните незаконни къщурки над Златна рибка,има да търкаляте и търчите с Емелчето и другите съдружници подир топките по нанадолнището на осквернения свещен хълм!

Като научиш Свещения шифър,ще разбереш какви са тия цифри,мерки и теглилки!
Бъди сигурен,че ще го научиш Шифъра мота–мо!

Свети Петър Дънов и дъщеря му Света Ванга
така казаха,и значи ще бъде!

 


Празник на остров "Света Анастасия" - 15 август 2015, Бургас


За традиционния музикален съпровод,който е винаги песенно хваление и възхвала и прокламация,че Боговете–Демиурзи са Българи и са били винаги плътно до нас,сега вече и силно осезаемо и открито,както и за музикална енергетична пречистваща икона и мощен тонизиращ и животодаряващ генератор,днес въвеждаме плейлистният песенен Бургаско–морски тандем на Ах,морето и Бургаски вечери още в началото!
 
И понеже мисията ни е да разкриваме истината,да разкриваме и разобличаваме плановете на анти–българите,да разконспирираме заговорниците срещу Българите и душманите ни и ги показваме на светло за просвещението на Българите,като същевременно като разсекретяваме имената им ги разоръжаваме,трансформираме черната им анти–Българска енергетика и сила в положителна,и ги въвеждаме в чуждестранния Божи легион в наше подчинение и безусловна служба,ние имаме свещеното ни задължение да им покажем и техния Божествен генетичен произход и пътят за тяхното спасение,което правим сега и с лошия персонаж и герой Доган,чиято черна роля в драматичния спектакъл му е спусната Отгоре от общите ни Родители:
 
АХМЕТ ДЕМИР ДОГАН=АХМЕТ,ган(хан,кан,жрец) от Мадара Диана
генетичен потомък на Майка Диана,Мария Магдалена,от изроденото династично разклонение на Дуло,от кастата на черните пси–феномени

АХМЕТ=Хан(Кан,Жрец) на Мат
жречески потомък на Майка Диана,Мария Магдалена

ДЕМИР=ДЕ МИР=Диана Мария=Мадара

ДОГАН=Ген от Диана
ДОГАН=
Ган(хан,кан,жрец) на Диана  
 
Ето още чий агент си непосветен досега,браговчеде,което пише за псевдонимите ти
АНГЕЛОВ,СЕРГЕЙ,САВА в досието ти към ДС,на която служим и ние досега:

АНГЕЛОВ СЕРГЕЙ САВА,агент на=агент на Бог Исус Българина

ДС=Диана и Иса

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ=
Богиня Диана и Жар Исус Траг=Богиня Диана и Цар Христос

Ти беше се изцепил,Ахмете,че "Властта е в моите ръце.Аз съм инструментът,който разпределя порциите на финансирането на държавата!"–което засега е абсолютно верно,обаче виж на духовния свят и фронт в чии ръце си!

ВЛАСТТА е в МОИТЕ РЪЦЕ=ВЛАСТТА е в Матара и Иса


Бъди благословен,братовчеде,и вземи и се познай чрез нашия просветителски блог,че си Божие дете и инструмент за екстремалното закаляване на Българите в процеса на нашата подготовка за Духовен разсад,интелектуален и управленчески елит на всички племена и народи,та да се освестиш и ако пожелаеш да се осветиш и ти от Боговете ни,и бъдеш от качествения разсад,а не от бракуваните плевели,за да можем и тебе да те вадим от индивидуалното катранено джакузи (казан на твърдо гориво) след Съдния ден,че целият Български народ сега желае да престояваш там за по–дълго време! 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 
 
С нашия екип на bezistena задължително при такива случаи днес отново бе ресьорният отговорник на отдел ИСЛЯМ,нашият любим и красив синеок Светец пророк Мохамет, Свети Дънов,едната от дъщерите му Света Ванга и Свети Георги Найденов–Гого! 
 
image


 ИСД 
  



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
14.10.2015 07:59
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави , Адаш!
14.10.2015 09:07
Поредният ти прекрасен материал!
Ценя го още повече и за това, че е свързан с моя край
Да, това на Чукалята е наглост от едната страна и предателство от другата!
Развълнуваме с " Бургаски вечери"
Представих си Гого в ъгъла на на коридора на спалното помещение в казармата, свил се с китарата в ръка и пеещ песента
Как бързо минава времето
Беше скромен, а беше на върха на славата
С твое разрешение, смятам, че го имам, ще превърля материалът при мен в блог вълни и заради Гого, с когото бяхме приятели по време на следването и в казармата!
Приятен ден!
цитирай
3. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
14.10.2015 19:33
Въпреки ,че съм дал обет, от отвращение , да не се занимавам с политика и да не коментирам, сигурно знаеш днешната гореща новина от Турция
Ами Д. Н. е най близкия съратник на Б. Б.
Приятна вечер!
цитирай
4. bezistena - С благодарност за добрите думи, ...
14.10.2015 20:43
С благодарност за добрите думи,Адаш!
Не ни стигна отново работния обем на постинга,и много неща не успяхме да кажем за Чукалята и остров света Анастасия.
Сега ще дам сакралната етимология на топонима на местността :

ЧУКАЛЯТА=ТШУКАЛЯТА=Кая(скала,скално светилище) на Дуло от Диана и Ешуа–скално изкуствено построено светилищно енергийно съоръжение

Адаш,още като пусна днес коментара си за Чукалята и Гого,той ни се обади по нашите си канали,че сме пропуснали да го споменем в авторския екип на този постинг,и настоява да го впишем,което е резонно и логично.

Сега ще изтрия нещо за да освободя малко место накрая и след малко ще го видиш в екипа на транспространствените ни гости и съекипници на този пост,защота Гого е съвсем естествено Свети Георги Найденов–Гого ,като феноменен Божи жречески потомък от Исус и Мария Магдалена–сега действащ Светия в отдел "Песните за морето"!
Той каза,че тази вечер ще ти дойде на гости в съня ти!
цитирай
5. bezistena - Адаш, заблуждаваш се, че не се за...
14.10.2015 21:26
Адаш,
заблуждаваш се,че не се занимаваш с политика!
Всяка твоя и наша постъпка,акт,действие,постинг,статия,израз,дума,мисъл,за България във всяко едно отнношение–история,религия,наука,секс,актуални проблеми, гражданска позиция, любородие и патриотизъм... и всичко друго от живота,по което вземаме отношение и влизаме в синергитични отношения помежду си,са на нивата на Българщината,а това вече е нашата висша политическа ангажираност!

На този завалия хич не му е лесно,притискат го от всякъде,наоколо му е пълно с предатели и мекерета–антибългари,плашат го с какво ли не...
Знай,че Бойко също е от свещения Божи Български династичен род Дуло и хич не му е лесно да ходи по ръба на бръснача!
Каквото и да прави,с който и да се събира,той вече и запалил свещ в Божия храм и вдигнал очи за помощ към "Началника",както вика на Бог ни,Отгоре и заради него,и заради нас,вече са поели защитата ни и каквото вече да кроят и да правят душманите ни,всичко Боговете ни Исус и Богородица–Мария Магдалена го трансформират в полза на спасението на Българите!

Давай в същото темпо и посока,щото всичко е политика!
цитирай
6. bezistena - И защото не ни стигна работния обем ...
15.10.2015 19:35
И защото не ни стигна работния обем на поста,няколко думи за кмета на Бургас Димитър Николов.

–Виж какво,братовчеде...,а,забравихме първо да ти кажем,че ти си братовчед на Доган!
Кръвен братовчед си му,и затова си се заиграл с него с далаверата по незаконния му палат на светилището Чукалята–че как няма да помогнеш на брат'чеда–тъй де,нали кръвта вода не става!
Обаче,братовчеди или не,но сте нагазили и двамата яко законите,за морал въобще да не говорим,и то свръх нагло и демонстративно и от двама ви,и онай–вече ти,защото ти представляваш закона и носиш основната вина!

Заради което от нас имаш нашето категорично "У–у–у!" и "Позор!","Долу!" ,обобщени от "Разпни го!"

Обаче ти,братовчеде,си и на нас братовчед,както захванахме по–горе да ти казваме!Наш кръвен братовчед си,поради което си длъжен и нас–братовчедите ти от Всемирното Бяло Братство да помагаш,защото Митко,кръвта вода не става,нали!
И ти много добре ни помагаш,братовчеде,толкова много направи и правиш за разхубавяването на този свещен град Бургас,въпреки обсадата на мощни групировки и хищни далавераджии,от които си заобиколен!
Браво,Митко,браво кмете!
Конкретно за остров Света Анастасия,въпреки първоначалните планове да го харижате и него на братовчеда Доган,имаш нашето "Браво!","Само така" и още подобни похвали,обобщени с култовия израз "Осанна!"–което означава "Слава" за непосветените,а за нас означава Иса,Исус!

Защото,братовчеде Митко,ние с теб сме братовчеди,както и ти си братовчед с Доган,сиреч и ние сме с него братовчеди,което не изхожда от математическите правила,а от това,че и той,и ти,и ние сме от една и съща кръв,която вода не става!
Ето коя е тази кръв:

КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА=КРЪВ на Бог Тати Иса и Богиня Диана

Ето и твоят свещен род и произход,кмете,по широкоразклоненената генеалогична мрежа на Дуло на Исус и Мария Магдалена!

ДИМИТЪР НИКОЛОВ=Диана Матара Балк–
генетичен потомък на Богиня Диана,Богинята Майка,която е Българка

ДИМИТЪР НИКОЛОВ=Кан(Жрец) от Дуло на Богиня Матара–
феноменен жречески потомък от рода Дуло на Богинята Майка,чието новоепохално проявление е под образа и името на Мария Магдалена




цитирай
7. bezistena - Няма да те качваме на кръста и раз...
15.10.2015 20:00
Няма да те качваме на кръста и разпятието,Митко,ти си достатъчно разпъван от (+) до (–),от минуса до плюса,по екстремумите на синосоидата на проветливия ти пост и сложен живот–което е и твоята екстремална школа за екстремалната ти закалка,братовчеде!

КРЪСТ=Иса Трака

РАЗПЯТИЕ=Братя от Иза

СИНУСОИДА=Дионисиус=Исус и Диана–
екстремалният режим който създават Исус и Мария Магдалена–Диана,за нашето закаляване и подготвяне за Духовен,интелектуален и управленчески елит на всички народи!

Още веднъж "Позор!" за сделките с Доган и другите,
които безспорно вършиш на минусовия полюс,и още веднъж нашето голямо "Браво!" за всичко хубаво и за красивия Бургас,който ти възкреси!
Вярваме,че ще помогнеш на Ахмет Доган–нашият общ братовчед по Бащина ни и Майчина ни линия,да си подготви документите за национализация на двореца на Чукалята,който да направим школа за деца–феноменчета и подготовка за жречета,щото ни е жал да го превърнем в топка с Брауновата горелка,както някои предлагат в нашия постинг!
Браво,братовчеде Митко,и адмирации особено за прекрасното место,което си направил от свещения остров Света Анастасия!

Това дълго Българско свещено хоро,което играха Българите на 15 август във видеоклипа от острова, преосвети осквернения остров през годините и вековете,за което имаш ти и всички Бургазлии,както и будните Българи–журналистите от Десант и Тв Скат,нашето искрено възхищение,поклон, благословение и задължителното просвещение за вашето общо освестяване,скоростно опрощаване,поемане на личната отговорност на всеки,и заедно хванати за ръка и водени от общите ни Богове и Родители,да сме в първите редици за възстановяване на Българското Божие царсто на Любовта,Братството и Мира на Земята!

АМИН!
цитирай
8. katara - Благодаря ,момчета !!!
15.10.2015 20:22
Изумена съм и....окрилена ...
С уважение Юлия
БОГ с вас !
цитирай
9. bezistena - Благодарим ти, Юлия, ти си една от ...
15.10.2015 21:14
Благодарим ти,Юлия,ти си една от нас,една от Свещеното Бяло Божие войнство на Любовта,чрез които Боговете ни възстановяват Свещеното Българско царство на Любовта,Братството и Мира!

И окриляването,което ти ни декларираш,няма да е само красива поетична метафора и празна химера,а скоро ще ни издигне в неудържим истински реален полет в реализация на наследствените ни Божествени феномени,които вече Отец и Майка ни активират,подготвайки ни за Явяването си и събирането на световете тука,на Земята,начиная от България и Българите!

И за да те окрилим и полетиш и ти скоро с нас,който акт задължително ти предстои,и за да те изумим още повече,ти разкриваме Кои те изумяват теб и всички нас:

ИЗУМЕНА СЪМ от=от Исуз и МаМа=от Исус и Мария Магдалена–
нали си още повече изумена,скъпа!

За уважението ти се отблагодаряваме с Неговата Любов,с която Той ти се разкри и в този благодарствен израз:

С УВАЖЕНИЕ към=към Бог Исуж

Бог е с всички нас,които го познаем и в този израз БОГ С НАС!

БОГ С НАС=Бог Исус

Бъди Благословена,Юлия,и се радвай и познай с твоето Божие първосвещено змейско име!

ЮЛИЯ=Ел (Змей)–Змей,змейският животински календарен хералдически титул на Бога Творец,който е Господ Бог Исус,който титул е и владетелският титул на Дуло,които са само генетични потомци на Бога Творец и Великата Богиня Майка,чиито последни новоепохални аватарни проявления и образи са Исус и Мария магдаленакоито са Българи,и от Чиито новоепохални генетични потомци чиста генетична брънка си и ти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674898
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!