Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2015 19:52 - На Кабиле с крилатата внучка на Левски–Ванга и омагьосания от пепелянката Коцето–Калки.Защо император Диоклециан подари империята си на шопа–говедар?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4137 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 03.08.2020 21:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди да потеглим за Националния археологически резерват Кабиле, ще ви посветим в поредното езотерично езическо познание и тайнство за връзка с невидимия реален свят от най – секретния жречески феноменен арсенал и архив, което ще направим чрез
 
Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
–––––––––––––––––––

По средата на китния двор на Кабиленския манастир, потънал в цветя и зеленина, има голям древен керамичен съд – питос, който се ползва като атрактивна декоративна саксия и традиционно любимо место за снимки на посетителите.

 image

image

image

Сега чрез откъсът от долния ни постинг ви просвещаваме за да знаете какво представлява този съд и какво са ни завещали с него и в него Дедите ни – Жреци:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2

bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965
 

Грънчарството в древността е било свещенодействие и ритуално изкуство, запазена марка за жреца на съответното тракийско племе, да не казваме постоянно "роботско" племе докато научат и свикнат и с термина, и със синтетичния си генезис хората биороботи от тракийските мултиплицирани племена по целия свят.

ГРЪНЧАРСТВО за жреци на=ГРЪНТШАРСТВО за жреци на=
за жреци на Богиня Диана и Исуш от Трагия 

Исус и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на документите ни.

ИЗКУСТВО за=за Кан (Жреци) на Безистена 

ЗАПАЗЕНА МАРКА за=за Кан (Жреци) на Бог Изуз и Мария

Жрецът взема мократа глина – основния изходен суровинен материал за направа на изкуствените хора роботи, и започва да я формова с ръцете си.

ФОРМОВАНЕ С РЪЦЕТЕ от жреца на=от жреца на Богиня Матара и Цар Бог Иса

ОПЕРАТОРИ И МАЙСТОРИ НА ПРОЦЕСА=
ОПЕРАТОРИ на Богиня Матара и Цар Исус

ОПЕРАТОРИ И МАЙСТОРИ НА ПРОЦЕСА=
ОПЕРАТОРИ и Среци на Богиня Матара и Иса
ОПЕРАТОРИ и Жреци на Богиня Матара и Иса

Всички послания, които има да предаде на бъдещото си жреческо потомство жрецът трансформира от електромагнитни вълни на мисълта в звукови вълни чрез песен. 
Биологичната финна и чувствена мембрана – Душата на жреца, улавя звуковите вълни на песента, и като затрептява с тяхната честота, предава на изработвания съд енергията на механичното трептене и информацията, имплантирана в нея, чрез вибрациите на ръцете на жреца, с които формува глината и изработва съда от нея.
Така информацията, която жрецът иска да съхрани и предаде за поколенията си е  въведена и архивирана в информационния носител – глинения съд.

Жреца подлага глинения съд на изпичане на Слънцето за запечатване и дълготрайност на информационния носител.
За по – дълъг период на съхранение на носителя, както и за механичната му здравина и устойчивост, съдът може да се изпече в пещ на огън и така се получават керамичните съдове и изделия.

КЕРАМИТШНИ СЪДОВЕ от=от Кан (Жреци) на Богиня Мадара Диана и Исуш

КЕРАМИТШНИ СЪДОВЕ с инфо за=с инфо за Бокиня Мадара Диана и Исуш

КЕРАМИТШНИ ИЗДЕЛИЯ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Матара и Изуш

За да мултиплицира керамичните информационни носители и увеличи шанса повече адресати да получат колетната пратка през вековете, както и да направи съда негоден за битова употреба и го предпази от вземане от светилището, жрецът натрошава съда, като всяко парче от него е носител на целият обем информация вложена в съда.
Тия парчета от глинен съд се наричат глинени чирепи. 

ГЛИНЕНИ ЧИРЕПИ=ГЛИНЕНИ ТШИРЕПИ=Диана и Ешуа Българина

image

Дядо и внук Светци

Домашен светилищен иконостас и олтар на езически Исусово – Мариин параклис с каменни енергийни панели от различни светилища, служещи за дистанционни устройства за връзка с тези светилища

Чудотворната икона е от чиреп – керамична шайба с отвор от Светилището на Зайчи връх с образите на Свети Васил Левски и първородният му многострадален саможертвен чист внук и сега Светец Георги Димитров, и е положена върху жречески дистанционни пускателни устройства от различвни светилищни комплекси за установяване на връзка с тях и с Боговете.

КЕРАМИЧНА ШАЙБА С ОТВОР=КЕРАМИТШНА ШАЙБА С ОТВОР=
Шречи (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Матара Диана

ПАРАКЛИС на=на ПАЛКАР ИСА=на Бълкарина Иса=на Иса Бълкарина  

Строшаването на свещения информационен носител го предпазва и от посегателството на невежи хора и недобросъвестни крадци и иманяри, за които строшеният съд губи битовата или археологическата си стойност. 

КРАДЦИ И ИМАНЯРИ на съкровища на=на съкровища на Иса от Тракия и Мария 
да знаят крадците и иманярите на Българските старине кои крадат и какво ги очаква!

В специални херметизирани и осигурени от посегателство през времето хранилища и скривалищни трезори, или заровени надълбоко, жреците оставят здрави свещените съдове – носители на вложената от тях информация, за да увеличат излъчвания сигнал от тях и увеличат шанса за приемане и рзчитане на иформацията от посветен посетител на специалното место.
Когато след време генетичен потомък на жреца с неговата генетична молекулярна честота попадне на светилището и вземе с чиста ръка (в духовен смисъл "чиста ръка") съда или парче от него, под въздействието на песен и танц и на енергийното поле на свещеното место, честотата на душевната му енергетика може да влезе в резонанс с честота на излъчване на жреческата енергетика във вложената информация в глината, и така жреческият потомък ще получи по обратния път по принципа на изработване на грамофонната плоча и съвместната работа на грамофона и плочата, адресираната за него информация, и ще бъде просветен, посветен и ще бъдат дистанционно активирани дремещите в потенциален режим в него наследствени жречески феноменени. 

Принципът на записване на жреческата информация на керамичния съд и обратното ѝ възпроизвеждане от жреческия потомък, е спуснат след време Отгоре на специално подготвеният през поколенията за тази цел жречески феноменен потомък – Българинът Томас Едесон за неговото откритие и изобретение на фонографа, чийто принцип на работа е същият като при жреческия грънчарски процес:

Мембрана (Душата) улавя звуковите вълни, и като трепти с тяхната честота – дълбае бразда върху даден носител, с помощта на метален резец (ръцете на жреца).
При възпроизвеждането на записания звук на плочата движещата се в браздата игла трепти (ръката на посветения в тази висша информационна технология жречески потомък, държаща и опипваща и милваща керамиката) и предава механичното трептене на мембрана (Душата на феноменния потомък), която мембрана възпроизвежда звука (посланието), вложен по описания по – горе начин в плочата.

ТРЕПТЯЩА МЕМБРАНА=Бог Ешуа и Богиня Диана Матара Мария 

ЗВУК=З ВУК=Иза Бук=Иза Бок=Бок Иза
 
ТОМАС ЕДИСОН потомък на=потомък на Диана Мат и Исус 
феноменен Българин, жречески потомък на Богиня Майка Диана/Мария Магдалена и Исус 

ТОМАС ЕДИСОН=Син на Диана Мат и Иса 
посветен феноменен Българин, посредник за спусканите Отгоре технически и технологични изобретения и новости за хората 

Затова когато се качите на светилището Зайчи връх на Исус и Богинята Майка Диана, кодирано като светилище на Кибела Артемида Фосфорос

светилище на КИБЕЛА АРТЕМИДА ФОСФОРОС=
светилище на Богиня Матара Диана и Бог Исус Бълкарина 

не подминавайте и не подритвайте купчинките натрошена керамика между светилищните скални панели и разхвърляни из целия комплекс, ами вземете от тях в ръцете си и с благоговение и Любов потърсете по горе описания начин посланията от предците си – жреци, от които сте и вие обезателно, щом зовът на вътрешния ви глас ви е завел вече там!

ВЕЧЕ СТЕ  ТАМ при=при Исуш и Богиня Мат Диана

Същата е феноменната окултна процедура и по всички Български езически Исусово –Мариини светилища в България и навсякъде другаде!

ВЪТРЕШНИЯ ВИ ГЛАС е от=е от Богиня Диана и Бог Исуш Българина  

ЗОВЪТ от=от Иза и Богиня Диана 

Не подминавайте и огромните керамични съдове по археологическия комплекс Кабиле и по повечето археологически обекти в България, наречени ПИТОСИ, а ги прегърнете и с милувки с целувки и с разговор – молитва с Дух и Душа потърсете Любовната си родова жреческа честота и вложените за вас послания.
Един питос е информационен носител с предназначение и послания за огромен брой Българи, защото колкото по – назад във времето се връщаме, толкова повече се събираме и фокусираме в общите ни предици и най – накрая на върха в Родителите ни –Богове Исус и Майка Диана, позната от последното ѝ аватарно проявление като Мария Магдалена!   

ПИТОС=Богиня Диана и Иса 

нафрашкан с информация свръхтехнологичен Божествен информационен носител и генератор на жреческа родова енергетика и информация за Българите  
 
Колко много и важна безценна информация има в една дори счупена паница, голяма делва и в парчетата от натрошените грънци!
Защото вижте пак чии са тия простички и безпретенциозни глинени съдове:

СЪД=Иса и Диана – и колко еднаква е тази свещена дума с институционалната дума Съд, Съдии!

СЪД=СЪДИИ=Иса и Диана

СВЕЩЕНИ СЪДОВЕ=СВЕШТЕНИ СЪДОВЕ=СЪДОВЕ на Богиня Диана и Исуш

СВЕЩЕНИ СЪДОВЕ от=СВЕШТЕНИ СЪДОВЕ от=СЪДОВЕ от Безистена 


Затова когато ние посещаваме Кабиленския манастир, винаги след традиционнното поклонение в храма и пречистване със свещената вода на аязмото, провеждаме нашия поклонически ритуал за информационно окултно общение, енергийно – честотно индуциране и активиране и комуникация с посланията на нашите Деди, вложени в огромния древен керамичен съд по средата на манастирския двор, който за останалите хора има единствено декоративно – атракционна стойност.

image

Когато отидете в манастира Рождество на Пресвета Богородица, прегърнете, милвайте и целунете огромния свещен съд, като съхраните спомена от досега с него. Мислете за това, което ви казахме за същността на съда и високотехнологичната енергетична и информационна трансформационна магия и процес на взаимен обмен и ги пожелайте. 
Отключете входящата операционна система на Божествената апаратура с указаната по – горе разкодирана ключова дума от анаграмата на ПИТОС=Богиня Диана и Иса, както и задължително с универсалния чувствен статусен лингва шперц – изживяваната Любов!   

image

Питосът – банкомат за наследствените ни съкровища и информация, заскладирани в него от Дедите ни

БАНКОМАТ=Богиня Майка Диана 

Вземете си и вие безплатно от тази съкровищница чрез дебитните карти Виза, Маестро или Мастъркард – ако не познаете в тези елементарни анаграмни комбинации Българските Богове, оставате си доброволни бедняци и просяци за целия земен живот, който по Божиите стандарти е съвсем кратък

VISA=Бог Иса

MAESTRO=Иса и Матара

MASTERCARD=Мадара и Иса от Тракия 

СЪКРОВИЩА от=СЪКРОВИШТА от=от Бог Кристош=от Бог Исуш от Тракия 

––––––––––––––––––––––––––––

Към групата на момчетата с китарите на манастира се включи и нашият приятел и духовен брат и кръщелник д – р Костадин Георгиев, отличен зъболекар и още по – изявен езотерик и духовно просветен певец и музикант и извисена Душа, повече познат като Коцето Калки, който...  
 
image

...който като отличен сърфист, плувец и делтапланерист, веднага хвана и яхна вълната на свещената енергетика, която властва свръхосезаемо и почти материално на свещеното Исусово – Богородично място в манастира, и стоейки здраво и стабилно на земята, литна с високо вдигнати ръце, грабнат от подемната сила на преумножената му Любов,с която е зареден и живее постоянно в минимумите и максимумите на екстремумите на проявлението ѝ, раздавайки я щедро на всички, и затова синеоките му родители Исус и Мария, на които Коцето наследи феноменните гени и цвета на очите, го подготвиха и избраха да играе саможертвената кръстна роля на Отец ни в знаменитата рок опера “Исус Христос супер звезда" от първото ѝ представяне през 2002 година в България и до сега, както и...

image
  
Коцето е СУПЕР ЗВЕЗДА от=Коцето е Зрез (Жрец) от Бог Иса и Богиня Диана –
активиран необратимо чист династичен потомък на Исус и Мария Магдалена,

https://www.youtube.com/watch?v=Uw4OQ4mx_7M
JESUS CHRIST SUPERSTAR с Коцето – Калки на сцената на Варненската опера 2014 г

... както и да напише текста и музиката на песента си Векът на Любовта, в която да съобщи на хората с кода на Свещения шифър, че векът на Любовта пристига в България и по света с Българските Богове! 

https://www.youtube.com/watch?v=klRwa3a9Dzc Medikus 
Medikus - The Century Of Love

Днес със чуден марш
пристига тук Векът на Любовта,
днес олтарът свят ни зове!

ЧУДЕН МАРШ=Мадара и Ешуш 

Елементарната поетична промяна на словореда посочва веднага с кои пристига векът на Любовта:

Векът на Любовта пристига днес с ЧУДЕСЕН МАРШ=
Векът на Любовта пристига днес с Ешуш и Мадара
 

–––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––

Натоварихме се ние по автомобилите и БМВ – тата (Безмоторна машина на времето) на нашите звездни гости и съпътници – Светии, и поехме от манастиря към възловите сакрални места около Зайчи връх, първото от които бе Еньова могила, само на 500 м от манастиря и непосредствено близо до западните покрайнини на село Кабиле.

Еньова могила край Кабиле

image

Там вече ни чакаше Коцето, на който разказахме долната старателно скривана до скоро от Българите история за Еньова могила, за да не би да тръгнем да ползваме енергетиката и историческата ѝ сакралия!   

Какво ни каза на Рождения си ден Петър Дънов,единственият син на Апостола на Свободата Васил Левски
 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/11/kakvo-ni-kaza-na-rojdeniia-si-den-petyr-dynov-edinstveniiat-.1375404

Османският султан Мурад I (Худавендигяр), чиито засекретени по – късно родови документи свидетелстват, че е посветен генетичен Български династ от Дуло, което за него време въобще не е било тайна за никой, и който навсякъде демонстрира Българският си произход, на първо место с името си и сакралния племенен хералдически символ – IYIслед превземането на Ямбол през 1373 година удостоява Ямболските каргунски жреци и потомците им с постоянен неприкосновен статут и сан на лечители, прорицатели и феномени, кръстени с херметичния жречески титул и индекс ВОЙНУЦИ, от чиито съвети и помощ се ползва постоянно, като организира постоянно наборно пръствие от тях на първо место в Ямбол след превземането на Ямболската крепост след близо 4 (четири) – месечна жестока обсада и битки !!! (за сведение Търново с естествените фортификационни условия устоява едва два месеца и половина) като прави Ямбол след превземането му своя столица, като тази повинна служба и техен статут са продължени през следващите години и векове и от синътът му Баязид и другите им династични потомци и по – късно в новата столица Истамбул.

image


ИСТАМБУЛ=ТАМБУЛИС=Диамболис
едно от емблематичните древни имена на първосвещения Божи град Ямбол

ИСТАМБУЛ=ИС Т АМБУЛ=Иса и Диана от Ямбул=Иса и Диана от Олимб

ИСТАМБУЛ=ИС Т АМБУЛ=Ямбул на Иса и Диана=Олимб на Иса и Диана

Вижте какво казват официалните исторически документи, криени или неглижирани досега, за султан Мурад(Амурат):

* През 1388 година (15 години след като Ямбол пада под турска власт и султанът го прави свещен столичен град за завърналите се не с мир в Тракия османски тракийски племена) Мурад подготвя поход към Сърбия, но отказът на Българския цар Иван Шишман и добруджанския деспот Иванко да се присъединят го принуждава да промени намеренията си. Великият везир Али Чандарлъ е изпратен с 30-хилядна армия на наказателен поход на север от Стара планина, където превзема Провадия, Мадара, Шумен и Варна.
Иван Шишман отива лично при Мурад в Ямбол и успява да сключи примирие, обещавайки да му предаде крепостта Дръстър. 

ВЕЛИК ВЕЗИР=Бълкарин от Бог Иза 
 

* Великият везир Али паша завладява по-голямата част от Северна България и цар Иван Шишман е принуден да се пресели в Никополската крепост.
През същата година в г. Ямбол той е принуден да препотвърди васалската си клетва.

* Цар Иван Шишман няма никакви сили да се противопостави на нашествениците.
Той се явява пред султан Мурад І при Ямбол, покрит с мъртвешки саван, и моли за милост. 

Излишно е, но за нас не е излишно да питаме и да разпитваме, къде се извършват такива сакрални култови и ритуални свещени актове и събития, като подписването на безусловна капитулация и сключването на унизителен пораженчески мир, скрепен с висшето доказателство за пълно подчинение и васалност : даването на най –красивата, най – личната и влиятелна тогава жена на България и на Европа – Кера Тамара, сестрата на Иван Шишман, за безумно желана съпруга от Мурад!

Да не би султан Мурад, минавайки уж "най – случайно" от тука пътьом, както навремето уж "най – случайно" през Ямбол минал император Диоклециан (който знаете че е Кан и Цар Авитохол, който е Павел, Свети Павел – новоепохалният първороден син на Исус и Мария Магдалена), че го нарекъл това уж "пусто место" Град на Боговете!, да се е хванал да лови тунджански тлъсти шарани или да бие фазани в прословутата фазанария в Ормана край Ямбол, та клетият ни цар Иван Шишман го открил и той напълно"случайно по тия места, маскирал се като пътник към царството на мъртвите с мъртвешки саван!

ОРМАНА=МОРАНА=Мария

Разбира се, че хич не са случайни тия неслучайни съвпадения и исторически кодирани послания, подавани за нас Отгоре!

Разбира се, че тия епични актове и ритуали се извършват задължително на Първосвещеното за победителя и за победения култово место, което най – често е старата столица на победения и новата столица на победителя.

Ямбол!

Показвме ви  къде точно е извършен този свещен или триумфален акт за победителя и позорящ акт за другата страна, и къде е станало предаването и приемането на Тамара –точно на изгрев Слънце на Еньов ден на върха на Еньова могила, която се намира на 400 метра от Кабиленския манастир на Пресвета Богородица и на 300 метра от село Кабиле.
  image

image

Еньова могила до с.Кабиле

image

Даяна Христова на Еньова могила – феноменна генетична потомка на Цар Иван Шишман от Божествена жреческа династия Дуло

image

Същата могила, основен енергиен пилон от важния южен енергиен лъч на централния планитарен енергиен генератор Зайчи връх, която непосветени неразумни археолози се канят да унищожат под прикрието на благовидни археологически разкопки, въобще нямащи си и на представа, какви рискове поемат върху себе си!
 
Вижте разсекретеното лично досие на всички персонажи от Божията драматизация от ония епични скръбни за Българите събития:

МУРАД=МУДАР=Мадара

ХУДАВЕНДИГЯР=Богиня Диана от Тракия

Вижте сега и кой е синът на Мурад – Баязид I Йълдъръм

БАЯЗИД=Богиня Диана и Иза

БАЯЗИД ЙЪЛДЪРЪМ от=от Дуло от Иза и Богиня Мадара 

Български династ от Дуло, племенен вожд и владетел на това тракийско културно и цивилизационно подивяло племе без познанието за Българските Богове  

Друг херметичен Български жречески индекс титулова Баязид като Светкавицата за непосветените и като изроден генетичен Български династ от Дуло:
 
СВЕТКАВИЦА=Бок Исуц и Богиня Диана

СВЕТКАВИЦА=Кан (Жрец) на Бог Исус и Богиня Диана

КЕРА ТАМАРА=МАРЕА ТРАК=Мария (Магдалена) от Тракия

ИВАН ШИШМАН=Ешуш и Богиня Ма (Майка)

Я да видим защо и нашият цар се е правил на умряла лисица пред султана, маскиран като смъртник с мътвешки саван и какво ни съобщава този мистичен некрофилски сюжет!

МЪРТВЕШКИ САВАН=Кан (Жрец) на Богиня Матара и Бог Исуш 

правил се на умряла лисица, а?

Цар Иван Шишман, облечен в дрехите и регалиите на висшата Божия власт на Българските Богове, с които опознавателни знаци безприпятствено достига жив и здрав до смърният си враг, който от своя страна носи същите опознавателни свещени Български жречески сигнатури и регали, документиращи еднозначно и категорично, че и двамата са от Българския свещен Божи династичен род Дуло!  
   
https://www.youtube.com/watch?v=loDiCXGxlBU
след 11:00 мин – Еньова могила

Вижте и прекрасния птичи поглед отгоре на свещената зона от манастира до Еньова могила, който взехме от кабиленския жречески потомък Тодор Симеонов, хвърчащ засега все още с помощта на дрона

И жреческото селище Кабиле, на половин километър от което на север се вижда светилищният мегалитен комплекс Зайчи връх

https://www.youtube.com/watch?v=-VCexfG4pEw
Кабиле от високо

ТОДОР=Друид

ТОДОР СИМЕОНОВ от=от Исус и Богиня Матара Диана 
жрец – друид от Божия династичен род 
 
На отиване към Зайчи връх ние правим и нашата задължителна отбивка – поклонение и енергийно зареждане на полуразрушената постройка на първия на света Новоепохален Исусово – Мариин езически храм, параклисът Свети Павел, построен в чест на раждането на Техния Първороден новоепохален син Павел, който е Нерон, Тит Флавий Веспасиан..., който е и всички следващи "римски", сиреч Български Първожреци –Императори до Диеоклециан включително, защото е Цар Авитохол (33 – 333) – митологичният, легендарният, измисленият, истинският, защото е действителният Български Жрец – Цар, живял в земното измерение 300 години, и преминал в небесно Първосветейшо служение като глава на светиите в двете измерения, защото е Синът на Исус и Мария Магдалена, които са Боговете Демиурзи и могат да даряват колкото си пожелаят години живот на който си пожелаят, камо ли на новоепохалния им първороден син...


 image

image
   
Първият параклис на Св. Павел – Кабиле, Ямбол, и първожрицата Ирина – феноменна генетична потомка на Исус и Мария Магдалена от Павел.
Благословение за Българите от параклиса Свети Павел!

image 
С художничката и дизайнер Радостина Колева – гл. уредник в музейна експозиция "Дарение Иван Колев", Община „Тунджа” с.Кабиле, и големият патриот, тракиец, ямболия и Българин Иван Джурелов, културолог и доаен на Ямболската културно – историческа и родова памет, духовен и организационен баща на археологическите разкопки и открития на светилищния комплекс Кабиле 

Радостина е дъщеря на изтъкнатия скулптур Иван Тодоров Колев (1928–2015), автор на известни скулптурни творби, от които са Трите бика, с които сме ви запознавали в нашите постинги и представлява уникално скулптурно кодирано послание за Исус и двамата му жертвени сина – близнаци Павел и Петър, както и Ванга с криле

image

image

ВАНГА С КРИЛЕ=Кан (Жрица) на Иса Българина 

феноменна чиста и свята генетична жертвена потомка на Исус и Мария Магдалена, мъченица, сега действаща Светица и закрилница на Българите, подготвяща ни за скорошното Явяване на Отец и Майка ни.

Света Ванга е втората дъщеря на Петър Дънов, сестра на Света Преподобна Стойна, на Георги Димитров, Дядо Влайчо, адмирал Бърд, Михаил Айванхов, Петър Димков, Факира Мити и Дядо Добре, внучка на Васил Левски 

image

Ямболски феноменни астрономи от Астрономическата обсерватория и планетариум – Ямбол, генетични потомци на Свети Павел. 

С тия и други снимки няколко години търсихме съдействието на ямболски политици от всички бои, на архиерейското наместничество, на ръководството на музея и други административни фактори, за реставрирането на параклиса.
Моят личен приятел от славните и бурни ергенски години, сега архиерейски наместник на Ямболска област и мой Кръстник в Православната вяра – отец Панайот Чакъров, хич и не си мръдна расота и килимявката по въпроса, директорът на Ямболския исторически музей не си мръдна и той каквото и да е, кметът на община Тунджа, който иначе е прекрасен човек, патриот и милеещ за Българщината, пък е социалист – те още не смеят да прекрачат прага на Божия храм..., само по – предишният депутат от ГЕРБ Александър Стойков поне се намеси на место, та спря багерите на строителите на магистралата преди 3 – 4 години когато бяха тръгнали да изравняват параклиса със земята.
За това му Богу угодно дело скоро Исус и Мария го дариха извън всякакви сметки и официалния семеен генеалогичен график с четвърто дете!
Човекът обеща да задвижи въпроса с параклиса, ама някъде го забута този сакрален въпрос, и пропусна шанса да бъде възнаграден с пето извънпланово дете...
Вие, Българи, които пътувате по магистралата и потърсите съдействието и помощта на първия на планетата параклис от Новата ера, ако сте в състояние да помогнете по тоя въпрос, направете го!
Наградата ви ще е без измерение.

НАГРАДАТА ВИ Е БЕЗ ИЗМЕРЕНИЕ от=от Бог Изуз от Трагия и Богиня Диана Мария
 
–––––––––––––––––––––––––––––
 
Тръгнахме с Коцето към светилището на Кибела Артемида Фосфорос на Зайчи връх, за да провъзгласим от най – високото место на планетата, че с нас – белите Братя и Сестри от Исус и Мария Магдалена идва вече Векът на Любовта, векът на Братството и Мира, и че няма вече сила, която да спре идването на Българските Богове и Царството на Всемирното Бяло Братство – Българите! 
 
image 
 
Жрец, феноменен поет, композитор, музикант, певец, художник, пси – енергетик, генетичен потомък на Кибела Артемида Фосфорос, в чиито имена предците ни са херметизирали истинските имена на Българските Богове:

КИБЕЛА АРТЕМИДА ФОСФОРОС=Богиня Матара Диана и Бог Исус Бълкарина 
  

image

Засвири Коцето смирено и вдъхновено с вълшебната си Бащина Орфеева флейта в голямата зала на музея на археологическия комплекс Кабиле,

ОРФЕУС=Иса Вер (Змей) – староепохалното аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус,

а древните артефакти, които бяха все уникални информационни носители – флашки, натъпкани със сакрална родова информация за Българите – феноменните потомци на Боговете Демиурзи, се надпреварваха да ни разправят скритите си истории и за скритата история на Българите, които ние пък разправяме на вас в блога ни с всичките ни разсекретени документи.

СМИРЕН И ВДЪХНОВЕН от=от Бог Иса и Бохиня Диана Мария   
 
СМИРЕН И ВДЪХНОВЕН=Хан (Кан, Жрец) на Бог Иса и Бохиня Диана Мария 
  
ФЛАШКА=АШ ФАЛК=Ешуа Балк (Българин) – информационен носител на инфо за Исус Българина  

РОДОВА ИНФОРМАТСИЯ за=за Рода на Бог Иса и Богиня Мадара 
 
image

Потомъкът на Орфеус и Евредика, които са аватарното проявление на Боговете –Демиурзи преди 4000 години, чието Първосвещено Божие феноменно потомство минава през Исус и Мария Магдалена – които са новоепохалното явяване на Демиурзите, засвири с вълшебната флейта и омагьоса свещеното место, а то омагьоса него...

image

Грабна го Коцето магията и обладанието и осенението на Святият Дух, и като засвири с флейтата по пътя нагоре, след нас тръгнаха :

– хората, птиците, животните, храстите, дърветата и скалите – както документират за Орфеус и наскоро разсекретените орфически документи, пазени досега на тъмно най –ревностно от душманите на Българите, за да не се познаем, че сме Божии феноменни потомци, сиреч Богове потенциални!

ОСЕНЕН от=от Иса 

И защото пропуснахме да споменем, че и змиите тръгнаха подир жреческата флейта на Божия потомък, както изрично е упоменато в древните орфически жречески документи за Орфеус, след като Коцето се събу бос подир малко по каменистата и трънлива тясна пътечка към светилището нагоре, една доста дебела пепелянка изпълзя от бодливите храсталаци пред нас и най – предизвикателно демонстрира несъгласието си, че сме пропуснали змиите от почетния ескорт на Бога – Демиург Орфеус, като пропълзя бавно и с достойнство току пред краката на Коцето през пътечката.
И нали Коцето е със същата змийска – рептилска династична кръв от рода Дуло на Исус Змея и на същата препускаща по върховете и паденията на екстремумите на плюсовете и минусите на синусуидата на живота душевна честота, остави пътеката и омаян и пленен, тръгна той самият подир змията и нагази бос в тръните и шиповете на капиновия и шипковия храсталак...
Издърпах го от бодливия капан и го освестих да върви по пътеката.
  
image

Жреческият трон на светилището, на който малкият Павел посрещаше преди 2000 години изгрева на Слънцето с щастливите татко Исус и майка Мария, и която апаратура сега пренареди в живототворяща схема енергийната структура на техния генетичен потомък ... 
 
image

Ето от това най – високо Исусово – Мариино место на Слънчево – Лунното светилище на Зайчи връх и на планетата Земя, индуциран и активиран от слънчевите лъчи и светилищната енергетика, Коцето – Калки декларира, че векът на Любовта вече настъпи безвъзвратно!  

image

Късно през нощта всички от Дионисиусовия феноменен отряд, които сме тръгнали по магистрала Тракия към нейните енерго станции и светилищата на Черното ни море ,се изкачихме пак на Зайчи връх,  
 
image
+  
image

за да вземем и от вълшебната нежна и финна майчина енергетика на Луната и ѝ дадем от нашата Любов,

image
  
и потвърдим от връх Зайчи връх с Коцето и с помощта на Богинята Майка, Мария Магдалена, чийто най – древен Български митологичен езически макрокосмически символ е Луната, и с финната ѝ нежна мощна енергия, че Векът на Любовта настъпи безвъзвратно и с всичките ѝ синоними на думата –
окончателно, неотменимо, неповратимо, решително, категорично, неизбежно, наложително, фатално, предопределено, съдбоносно, непредотвратимо, непоправимо, незаменимо, невъзвратимо!
   
След тия Слънчево – Лунни ритуални сакралии и общения от най – близкото до Боговете ни место с Тях, Те ни разсекретиха следващата папка със секретна информация за Кабиле и периодът на Свещената Българска империя, фалшифициран като период на никога несъстоявала се Римска империя

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Само няколко частички от огромната информация за древния светилищен център Кабиле на Зайчи връх:

"Кабиле е най-значимият и най-голям тракийски античен град.Архитектурните останки са впечатляващикато голяма част от тях са консервирани и реставрирани. Откритите находки са експонирани в археологическия музей в самия древен град."
 
Най – важните и издайнически находки, надписи, образи и артефакти, които в прав текст са съобщавали за скритата и забранена история на Българските Богове и за Българите, са отнесени по време на археологическите работи за изследване в София и повече не са върнати без никакви обяснения.
Когато проф. Велизар Велков – ръководителят на археологическото разкриване на Светилищния и административния комплекс Кабиле, почва много да търси и да зъдълбочава в скритите и забранени зони на Българската древна история и не престава да се вре из тайните на Кабиле, изведнъж умира без причини от неестествена смърт твърде млад и здрав на 64 години през 1993 година... 

Градът е основан в края на 2-рото хилядолетие пр. Хр, твърдят официалните учебници, скривайки категорични данни за хиляди и безброй хилядите години по – древната и най–древна на Земята история на сътворенческия светилищен комплекс.

Учебниците пишат, че през 341 г.пр.Хр. е превзет от Филип II Македонски, но пропускат да отбележат, че никакви битки не са се водили по него време, че Филип е живеел не само в мир с местните Българи, ами е бил и техен Първожрец и Цар и все на Кабиле и в Ямбол се е е подвизавал, което е другояче казана дълбоко криената досега истина, че той е бил Български Първожрец и Цар, Кан и Цар/Кансар/Кесар/Кайсер – Император, управляващ Българското царство и империя постоянно от Първосвещения град Ямбол и Кабиле. 
Същото потвърждава и информацията за неговия син Александър, който официално уж и той бил "превзел" Кабиле и все тука стоял, което означава, че управлява световната Българска империя след баща си също от Ямбол и Кабиле.
Официалната история твърди, че Християнството е било прието тук още през 4 век, за да скрие истината, че Исусово – Марииното учение и тяхното новоепохално потомство възникват в Ямбол и Кабиле още през трийсетте години на 1 век и поставят началото на Свещената Българска империя (33 – 518), чието изграждане започва от втората половина на 1 век  по целия свят от техния първороден син Павел – цар Авитохол!

Учебниците казват още, че Кабиле е бил епископски център, който е бил разрушен окончателно през 6 век от аварите.

Вижте раскекретения документ, че Кабиле е епископски център, какво ни съобщава:

ЕПИСКОПСКИ ЦЕНТЪР на=на Кан (Жреци) и Царе на Бок Исус и Богиня Диана

ЕПИСКОПСКИ ЦЕНТЪР на=на Кан (Жрец) и Цар Син на Бог Иса и Бокиня Диана 
център на Павел, синът на Исус и Мария Магдалена 
 
Археоложките разкопки и изследвания потвърждават, че наистина в началото на 6 век върху храмовите и административните величествени постройки на свещения град и център са извършени огромни разрушения и са нанесени огромни поражения, но никакви измислени легендарни авари не са съществували, както и никакви модифицирани хуни и прабългари с които се оправдават и обесняват "рухването" и "загиването" на Римската империя, не са нападали от изток и север Тракия, Балканите и другите територии и провинции на римската империя, по две основни причини:

– първо: никаква Римска империя не е съществувала никога и никъде по тия земи, в Европа и по целия свят, защото тя е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518). 
По тази причина никога Българи и хуни, които хуни са Първосвещената жреческа каста на Българите и траките, не са нападали римската империя, защото тази империя е била тяхната, а те нейните Духовни святи владетели и господари, управляващи всички тракийски племена и народи по света по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира!
И никога не са опустошавали Европа и вършили приписваните им от църковните= инквизационните, зверства и зулуми връз европейските народи, а са ги управлявали с Любов и феноменни висши свръхестествени технологии и Божествени практики, като от време на време са инспектирали и корегирали при нужда управниците на тракийските племена, от които са съставени всички европейски народи

ХУНИ=ХУН=Хан=Кан (Жреци) – 

Жреци на скално светилище, наречено със сакралната Българска дума Кая – скала, но изкуствено построено енергийно мегалитно скално съоръжение

– второ: столицата на Свещената Българска империя – Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Кабиле, е разрушена след преврата и убийството на Българския Първожрец и Император Анастасий I на 9/10 юли 518 година от неговия братовчед и началник на личната му охрана – Юстин, изроден династ от Флавии (друга жреческа кодировка на Божията потомствена династия Дуло, по  фамилията на Павел, Фавел, Флаве, Флави), който ползва наемнически килъри и войски от юдо=данайското племе, което е реакционната и изродена част на евреите, което племе е бившо тракийско племе, разселено в Африка и Азия, и прогонени от Българското царство Египет или Мурса, след като в злодейско съзаклятие избиват в една нощ първородните синове на Българската жреческа каста и аристократичен елит от Божия феноменен род Дуло, изградили и управляващи това феноменно Българско царство.

ЕГИПЕТ=Богиня Диана

МУРСА=Мария и Иса 


Данаите, които са юдеите, предците на гърците, и които са нечистата изродена част на тракийското племе ЕВРЕИ, са наемното племе АВАРИ, с което превратаджиите българи от Дуло започват да рушат и унищожават поетапно Свещената Българска империя на святите си родственици, и нейните европейски и други провинции след 518 г, почвайки тия разрушителни пъклени деяния и нашествия не от север и изток на юг към България на Балканите, а от юг към север чрез пиратските разбойнически банди на юдо=данаите от южните беломорски изконни Български имперски острови и територии.
Епохално престъпление на изродени българи и юдо=данаи, което техните потомци, управляващи от тогава до сега света,успешно успяваха да прикрият досега. 

АВАРИ=АВРАИ=Евраи=Евреи 

След 518 г. започва съществуването на Византия и на византийци с описания по – горе етногенезис и състав, които започват и повсеместните перманентни тотални разрушения на Българските езически (истински ранно – християнски) храмови комплекси и феноменното материално строително наследство на Свещената Българска империя и перманентен геноцид на техните родственици от рода Дуло и Българския им етос и народ! 

ВИЗАНТИЙЦИ от=от Богиня Диана и Ицуз=от Богиня Диана и Исус 

изродени български династи от разклонения на рода Дуло сред данайо=юдеите, състоящ се от генетични потомци на Исус и Богиня Диана – Мария Магдалена    

През 313 г сл.Хр. в Ямбол – столицата и Първосвещения град на Свещената Българска империя,потомъкът и внук на императора Диоклециан (Авитохол) – Константин, извършва неуспешен опит за преврат, подбуждан от майка си Елена – юдео=данайка, жена на един от последните синове на Диоклециан – Флавий Валерий Констанций, и прогонена от имперския двор заради сеене на интриги и прелюбодействие.

Мерзавецът Константин, по баща българин и по майка юдо=данаин=грък, по време на преврата убива след жестоки мъчения двете свои лели – дъщерите близначки на Диоклециан, зашифровани от Българските жреци – кодировчици векове по – късно като близнаците Свети Георги и Свети Димитър, а тяхната майка Максимиана – империатрица и съпруга на Диоклециан, почива от разрив на сърцето при вида на ужасната гледка на садистично изтезаваните и убити нейни деца.

МАКСИМИЯНА=
Кан (Жрица) на Иса и МаМа=
Кан (Жрица) на Иса и Мария Магдалена 


последната съпруга на Първожреца и Император Диоклециан, Цар Авитохол, която във фалшифицираната световна=Българска история, е представена като Максимиан, на който Диоклециан уж бил дал доброволно половината си империя и имперска власт –най – голямата и смешна абсурдна лъжа и елементарен алогизъм, лакмус за човешкото лековерие, глупост и навност да се вярва на такива небивалици на официалните историци – фалшификатори!
Ще даде самодържецът император и абсолютен монарх доброволно половината си империя и власт на друг абсолютно чужд неродствен човек!
Чувате ли какви елементарни романни блудкажи, съчинени през последните четири – пет века, ни разправят фалшификаторите – историции, и ние им вярваме като първи будали!
Ще даде Наполеон половината си империя примерно на Иванушка – Дурачка от далечната Рус, или Хитлер половината си Райх и власт да даде примерно на Героят от Лайпциг Георги Димитров, или пък още по – нагледно и абсурдно Сталин да тегли чертата през половин СССР и преживе да даде половината страна, половината Червена армия и половината НКВД на кой? – айде да кажем дори на човек от висшето партийно ръководство тогава, примерно на Хрушчов!
Или пък председателят Мао Дзъ Дун викне Далай Лама и му хариже половин Китай, че много територия и много народ и не може да сколаса да ги управлява всичките!

– Ало – о – о, вий ептен за балъци ни взехте, ама наистина сме балъци, щом цяло съвременно човечество живее вече няколко века с тази абсурдна небивалица!

Ще даде императорът Диоклециан половината си империя на чужд човек (Максимиан), който може да му клъцне грацмуля по всяко време и му вземе на будалата император и другата половина от империята, и отгоре на това ще разпореди на този друг неродствен съимператор да си осинови някакъв напълно непознат четиридесет годишен пич (Флавий Валерий Констанций Хлор), сякаш не може Максимиан (ако беше мъж) да си направи сам с кеф и законно бащино удоволствие една чета императорчета –наследници, и да му даде половината от половината империя, а пък самият император Диоклециан, щото не може да си изработи една дружина императорчета – наследници с кеф и законно бащино удоволствие, си осиновил някакъв непознат дърт 43 годишен вмирисан на лайна и животинска смрад шоп говедар – воловар (Галерий Максимиан) от софийските села, живял само със скотовете дотогава, и ще му даде и на него половината от половината си окастрена империя да я управлява!
Как да я управлява, като стадо говеда ли, като тотално оскотялият говедар е учил и упражнявал тази професия цял живот!

Щяхме да кажем пак "Ало – о – о!", ама вече го казахме по – горе.
Това не е сценка от розов сапунен латино – американски филм – мелодрама и наш исторически фентъзи роман, ами е фундаментален възлов сюжет на официалната академична история на Римската империя при управлението на Диоклециан с т.нар. "четворно съимператорство" – тетрархия!
Влезте в официалните документи и учебници и в Нета на страниците за Диоклециан и тетрархиятя – това, което ви казахме до тука със слаба доза ирония като образец за наивитизъм, абсурдоалогизъм и свръхбудализъм (ако има такива понятия), и класическа фалшификация, там го пише съвсем авторитетно и сериозно! 
 
Такава подялба и подаряване на територии и на власти,което наистина се е състояло, е възможно само единствено, ако тези хора са си най – близки и верни не само приятели, не само роднини, ами само ако са едно задружно и вярно любящо семейство на святи родители баща и майка и родни деца – каквито са това култово историческо каре, оформило жреческо – имперския квартет от бащата Първожрец и Император  Диоклециан, любимата му съпруга Първожрица и Империатрица Максимиана, и техните любими две деца.

Така този колективен семеен орган на управление представлява една жреческа колегия, консорциум от жреци съимператори, в чието име – Consortium imperii, откриваме Кановете – Жреци от рода на Българските Богове:

CONSORTIUM IMPERII (лат)=CON SO RTIUM IMPERII=
Кан (Жреци) на Иса и Матара Богиня Мария=
Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара Мария

 
Също указват в шифър и другите документи за този семеен жречески експертен съвет:
"Държавата е разделена на 2 части, всяка от които управлявана от абсолютен монарх, наречен Dominus (от латински: господар), и избран от него цезар, представляващ пряк негов наследник. Цезарът трябва да е свързан с августа не само чрез кръвно родство, но и чрез адопция"

СЕМЕЕН ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ=СЪВЕТ от Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мадара 

СЕМЕЕН ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ=Експерти на Исус и Богиня Мат

СЕМЕЕН ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ от=от Кан (Жреци) и Саре 
на Богиня Мат Диана и Бог Исус 
потомци на Исус и Мария Магдалена

АБСОЛЮТЕН МОНАРХ=Хан (Кан, Жрец) от Дуло на Бог Иса и Мария

Dominus=Диана Ма и Иса=Ма (Майка) Диана и Иса=Мат и Иса  

Вижте сега какво означават и толкова непонятните досега висши уж "римски" титули, понятни единствено на Българския свещен език,защото и с него са съставени!

ЦЕЗАР=ЦАР ЕЗ=Цар Иза – Цар Исус

ЦЕЗАР=ЗРЕЦ=Жрец, Жрица

АВГУСТ=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса 

АДОПЦИЯ=Богиня Диана и Иса

Константин и Елена са изправени пред висшия имперски съд,

ИМПЕРСКИ СЪД от=от Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мадара

който е съставен само от святи династи от Флавии – генетични потомци на Флавий=Павел=Авитохол=Диоклециан, които съставят новоепохалната генерация Дуло на Боговете – Демиурзи, и които са близки роднини и на убитите дъщери на Първожреците, и на престъпника и изверг Константин.
Справедливата присъда от всички за родопредателството и злодейското родоубийство е смърт. 

СМЪРТ=Иса и Матара

Казусът е ужасен и потресяващ за всички, и най – вече за Павел, Първожрецът и Император Диоклециан:
– убитите са неговите любими последни дъщери – близначки, на любимата му жена и майка на дъщерите му Максимиана сърцето ѝ се пръска неиздържало майчиния ужас и болка
– убиецът и изверг Константин е негов кръвен внук

Земната праведност и статут на Първожрец – светец и преживе, не позволяват на Павел/Диоклециан да посегне и на животинка, и на провинил се заклет негов враг, камо ли на собствения му кръвен внук!
Съкрушеният Баща ,Дядо, Прадядо..., и свят праотец и Родоначалник на Дуло Павел оставя мъртъв в живота внука си Константин и го помилва...

МЪРТЪВ В ЖИВОТА=Брат от Богиня Мат и Бог Ежуа –
изродени потомци на Исус и Мария Магдалева от Черното Братство

Константин и майка му Елена са въдворени във Византионес – луксозен анклав и фамилна имперска школа за отглеждане, израстване, обучение и просвещаване на генетичните потомци на Диоклециан (Авитохол) от династията Дуло или Флавии, за духовен и управленчески елит на цялата Свещена Българска световна империя, и който анклав е поддържан,управляван и подчинен изцяло на Българската имперска администрация! 

ВИЗАНТИОНЕС=Богиня Диана и Исуз

ВИЗАНТИОНЕС=ВЕЗИСТЕН=Безистен 
наречен от Първожрецът и Император Диоклециан по името на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕН в Ямбол

Същата секретна жреческа кръщавка Българите дават после и на Истамбул, за да повтори в анаграмна комбинация едно от основните имена на Ямбол – Диамполис:

ДИАМБОЛИС=ИСДАМБОЛ=Истамбол=Истамбул

 
Затова и нашите Деди – словотворци създават прословутата поговорка –
НЕРДЕ СТАМБОЛ, НЕРДЕ ЯМБОЛ, което означава:

НЕРДЕ СТАМБОЛ НЕРДЕ ЯМБОЛ=Рода на СТАМБОЛ е от Рода на Ямбол,

сиреч аристократичните родове от Стамбол, Истамбол, Цариград, Византионес, са от Първосвещения жречески императорски род Дуло от Ямбол

Изродът Константин, на който дядо му подарява живота, се покайва и познава Бог Исус и Богородица "служебно" чак на смъртното си легло, задължителен финален акт и процес за всички безбожници – това е истината за необяснимия до сега никъде другаде не случил се феномен и прецедент за човек, който не е повярвал и не е приел Бог за свой Господар в живота, и върл противник и гонител на вярата му и на последователите на тази вяра, да въвежда тази вяра и религия със закони в империята си, което е абсурд и невъзможна практика!
Все едно радикалните ислямист от ИДИЛ, без да знаят въобще какво е Исус и Богородица и без да са покръстени християни, както Константин не е бил, сега да карат зорлен мюсюлманите да стават християни!

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В ИРАК И ЛЕВАНТА=

Бълкари от Дуло на Жар Бог Исус и Богиня Майка Диана 

изродени династи от Българския род Дуло, неправедни водачи на тия племена, лишени вече1200 години по родовата си линия от познанието и благодатта на Исус и Мария Магдалена, и ползващи наследствените си феномени на творене на черна енергетика, смърт и разруха сред народите си, мобилизирани сега от щаба на заговорниците срущу Българите за слепи оръдия в тоталния им поход срещу Българите в християнска Европа и крайна тяхна висша тайна цел № 1 – България! 

ИДИЛ=Дуло

АД ДАУЛА ИСЛЯМИЯ ФИЛ АЙРААК ВА АШ ШААМ=
Балки от Дуло от Шар Исуш и Богиня Диана МаМа=
Балки от Дуло на Цар Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

 
Чувайте и си отваряйте добре сега ушите и очите, изродени братовчеди от ДУЛО/ИДИЛ:

Вие носите и скверните свещените Божии гени на Българските Богове, в чиято власт е изцяло живота ви, и сте тръгнали да унищожавате Българския свещен Божи народ и неговите духовни и материални достижения, култура и цивилизация по целия свят, вложени в древната езическа и съвременната християнска култури!
Спрете се и се озаптете!
Това е кроткото Им предупреждение към вас! 

Абсурдът с "християнина" Константин е съпоставим с абсурда нашият екип от ревностни истински християни – езичници, да вземем властта в християнския свят и въведем исляма за официлна задължителна религия за всички християни и нехристияни, а пък ние чак след още 24 години яко християнстване, вземем че се обрежем и приемем исляма, както Константин който уж въвел християнството през 313 година, пък повярвал и се кръстил след 24 години!

От момента на извършване на злодейския акт на убийство на лелите си през 313 г до изправянето му пред Вечния съд на смъртния му одър през май 337 г., българо – данайо – юдейо изродът Константиин, не се разкайва и покайва и не приема правилата от учението на Исус и Богородица и спасението от Тях, въпреки помилването и опрощението от Дядо му, факт и обстоятелство, записани официално в биографията му
Как ще въвежда християнството за официална религия в империята!
Абсурд!

От извратеното и замърсено потомствено котило на Константин I, въдворен на свободен режим в Българската жреческа имперска родова "висша партийна школа" Византионес, се развива кланът на Дуло, засекретен като ВИЗАНТИЙЦИ, съставен от Български Божи изроден нечист династичен имплант от Дуло (Флавии), върху неподлежащата за облагородяване основа на данайо=юдейското племе, предците на гърците.

ВИЗАНТИЙЦИ=ВИ ЗА ТИЙЦИ=Теца на Бог Иза=Деца на Бог Иса 

потомци на Бог Исус от родословието на Диоклециан (Павел=Флавии, Авитохол), поради което той не убива Константин,и поради което векове след това Българските праведни Канове (Жреци) и Царе от Дуло не превземат Византион и не ликвидират това гнездо на змии, (рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, чийто календарен хералдически животински символ е Змия, Змей и още 10 техни синонима) въпреки че византийците –изродени потомци от Константин, постоянно творят престъпления срещу святите си роднини и Българите, а Българските владетели са имали много възможности да ги затрият завинаги!
Как да затрият родствениците си, че и то носещи Божият кръв!

Чак през 518 г. византийците – потомците на изрода Константин, успяват да извършат
успешен преврат, като Флавий Юстин, който е шеф на охраната на братовчед си –Българският Първожрец и император Анастасий I, го убива на 9/10 юли и узурпира властта, начело на хунтата като Юстин I. 

image
 
Духовете на тия нещастни римляни, дето ги водят и досега за загнили и разпаднали се поради развратния и разгулен живот и извратени нрави, който уж били водили, и витаят озлочестени и низгвернати по баирите на Зайчи връх и всички светилища на България и цялата бивша уж Римска империя по света и историческите учебници и филми, та плашат и вземат акъла на иманяри, археолози и потомците на наивните лековерни будали Българи и траки, като видяха тези автентични разсекретени документи и разбраха от нас, че възстановяваме истината, че те не са нашественици – римляни, а са си чисти местни Българи и ашладисани от тях траки, веднага превключиха колективно на режим "видими" и като ни начуколиха, запрегръщаха и разцелуваха от радост, и най – вече Ирина особено старателно, защото нали е мила пра...правнучка, го удариха на молби и кандърми по – бързо да им подготвим паспортите, че да могат да се покажат вече официално на хората и си възстановят националността и най – вече първосвещеното Ямболско гражданство, заради което направихме и цяла фотосесия с националния ни флаг!

image

"Римските аристократки" от рода Флавии от императорския двор на Ямболския император Диоклециан и те като разбраха, че възстановяваме официално Българския им произход и носят свещената Божия кръв на Дуло от Исус Мария Магдалена, и те се залепиха веднага за Българското знаме, и като облякоха тракийските (Българските) народни носии, които са били тогава най – модерните и красиви жреческо – царски дрехи, отравиха с нас молитва за благодарност към Боговете ни и прошение за по – бързото им Явяване на Земята .


image

Ще донапълним догоре резервоарите на Машините на времето с неизчерпаемото гориво от свещените Ямболски енергийни места с обобщаващия постинг за Кабиле, който ви даваме по – долу: 

Какви епохални тайни за Българите разкрива денят на Пролетното равноденствие на централното тракийско светилище и мост между измеренията Кабиле!

bezistena.blog.bg/history/2015/03/22/kakvi-epohalni-taini-za-bylgarite-razkriva-sakralniia-den-na.1348275  ,

и за да повишим октановото число, ще турим катализатор, чиято формула е написна на гърба на югозападния енергиен панел на светилището на Зайчи връх:

СВОБОДА=Иса Бог и Богиня Диана=Бог Иса и Богиня Диана

.. и продължаваме към морето с Машината на Времето!

МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО=Богиня Диана Мат Мария и Ешуа 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena, Свети Павел, Свети Георги Минчев и сие
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––









Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
03.09.2015 19:55
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - "Ще даде самодържецът имп...
04.09.2015 14:10
"Ще даде самодържецът император и абсолютен монарх доброволно половината си империя и власт на друг абсолютно чужд неродствен човек!
Чувате ли какви елементарни романни блудкажи,съчинени през последните четири–пет века,ни разправят фалшификаторите–историции,и ние им вярваме като първи будали!
Ще даде Наполеон половината си империя примерно на Иванушка–Дурачка от далечната Рус,или Хитлер половината си Райх и власт,примерно на Героят от Лайпциг Георги Димитров,или пък още по–нагледно и абсурдно Сталин да тегли чертата през половин СССР и преживе да даде половината страна,половината Червена армия и половината НКВД на кой?–айде да кажем дори на човек от висшето партийно ръководство тогава,примерно на Хрушчов!
Или пък председателят Мао Дзъ Дун викне Далай Лама и му хариже половин Китай,че много територия и много народ и не може да сколаса да ги управлява всичките!"

ИВАНУШКА ДУРАЧКА=ИВАНУШКА ДУРАТШКА=
Бокиня Диана и Ешуш Трака

ИВАНУШКА ДУРАЧКА=
Кан(Жрец) на Бог Ешуш Драка=Кан на Бог Исус Трака–

култов герой от руския фолклор,съставен от посветените Българи за оригинален приносител на преследваната информация за Българските Богове е Тяхната жреческа Българска каста

ЙОСИФ СТАЛИН=Син на Бог Иса от Дуло

СТАЛИН=Дуло на Иса

НИКИТА ХРУШЧОВ=НИКИТА ХРУШТШОВ=
Кан(Жрец) на Богиня Диана и Ешуш Траха

НКВД=Кан(Жреци) на Богиня Диана–
страшната анти–българска институция за геноцид връз жреческите потомци на Мария Магдалена

МАО ДЗЕ ДУН=Иза и Мад Диана–
Български жречески изроден имплант върху китайска почва

ДАЛАЙ ЛАМА=Дуло Ламя=Ламя от Дуло–
посветен Българин от змейската династия Дуло,генетичен потомък на Българските Богове,Български жречески чист имплант върху китайска почва
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674469
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!