Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2015 19:54 - Ефективна рецепта как да отслабнете без обратен "Йо–йо" ефект и без БМВ.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3251 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 06.08.2015 22:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Докато се лутахме във времето и пространството с БМВ–то(Безмоторна Машина на Времето) на Бате Гошо Минчев и документирахме построяването на Каменната река на Витоша през 21 век пр.н.е.,част от екипа ни предприехме пореден колективен сеанс за отслабване.
Рецептата е добре познатата технология на Ваня Червенкова и нейната диета с разделно хранене в продължение на 12 дни,като през всеки два от дните се храним с различна храна,но само от един вид,за да улесним работата на храносмилателната система и изчистването на токсините и мазнините от тялото си.
Отзивите в Нета и форумите са,че резултатите на тази диета са смайващи и вече дават отражение и върху хиляди жени и мъже.
Обаче се мълчи за факта,че обратимото качване и възстановяване на кирограмите след това–т.нар."Йо–йо ефект",е също толкова ефективен процес като ефекта на сваляне на килограмите. 
Та тъй като по време на нашата експедиция към Витоша през вековете и епохите бяхме в постоянна връзка с лунната база на земния сателит,откъдето режисираха и направляваха работата ни и даваха редовно съвети на ръководителя на екипа ни Свети Георги Минчев като нов в тази област на светейшото многообразно познание,от там ни разкриха поредната тайна на висшата Божествена лечебна технология БАЯНЕ,свързана с процедурите по сваляне на килограми и ефективно здравословно отслабване. 

 

Mika - Big girls you are beautiful live
Мика–Голямо (дебело) момиче,ти си прекрасна!

Когато преди няколко дни започнахме диетата по разделното хранене,Луната бе започнала фазата си на намаляване или на отслабване,който период се и препоръчва за начало и извършване на процедурите по отслабване.
Това ние го знаем и стриктно спазваме при тия сеанси за отслабване,обаче след приключването на този режим на хранене колкото и да внимаваме с храненето, организмите ни сякаш се надпреварваха да си възстановят отново завоюваните преди това килограми и сякаш само от въздуха и светлината смучеха енергия,материя и килограми!

Този път Отгоре ни съобщиха формулата за постигане на ефективно отслабване и избягване на йо–йо ефекта:трябваше да разшифроваме израза БЕЗ ЙО–ЙО ЕФЕКТ и го вложим в лечебната формула и технология на Баянето–техниката за връзка с небесните здравни служби и предоставяне в техните ръце за съответните лечебни процедури. 

Ние веднага го разшифровахме без дори да го вкарваме в 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,
с които разкодирваме всички секретни думи,изрази и документи.


Формулата бе кратка и категорично ясна:

БЕЗ ЙО ЙО ЕФЕКТ=БЕЗ ФЕК Т=Бог Иза и Бокиня Диана
което означаваше,че ако искаме да отслабнем ефективно в параметрите и рамките на тази прекрасна диета,и да не се получи нежелания обратен ефект на бързо възстановяване на предишните килограми,че и отгоре дори,по време на процедурите с разделното хранене трябва да осъществим и режим на словесно лечение чрез технологията на Баенето и влезем във връзка с компютъра на небесната здравна служба чрез горната разшифрована входяща парола!

Разбира се,че ние като водещи в тази древна и същевременно вече авангардно модерна и безрезервно задължителна и единствена в близко време лечебна техника и технология,веднага я приложихме и изпратихме паролата до ведомствения компютър на здравната служба от системата АКАШИ.

АКАШИ=КАА ИШ=Кая на Ешуа
кая,скала,скално светилище на Исус,съхряняващо Вселенския масив с информация

АКАШИ=Кан(Жрец) на Ешуа
Жреците Божии служители,съхраняващи и боравещи с тази информация

От там ни разрешиха да започваме процедурите и ни препоръчаха да запознаем и вас с тях и ви дадем паролата,за което ние веднага отворихме нов постинг и въведохме данни в черновата му по темата.
Първите няколко дни килограмите ни вървяха устремно надолу,както се случваше и друг път,но след третия ден констатирахме,че въпреки строгото спазване на режима на хранене и на диетата,килограмите ни не само че не намаляваха,а учудващо се качваха нагоре и възстановяваха до началните,какъвто йо–йо ефект поне по време на процедурата по разделното хранене друг път не бяхме забелязвали!

Електронните везни мереха точно,хранехме се точно по рецептата,спазвахме стрикно предписанието,а ефект на отслабване нямаше,нещо повече–проработи обратният йо–йо ефект!
Направихме запитване в програмата и работната инструкция за ескплоатация на БМВ–то,(Безмоторната Машина на Времето) но там се казваше категорично,че при време–пространствените трансформации на човек теглото му не се влияе от тях,а е в зависимост от режима на хранене както друг път.
Тогава когато прелитахме точно под апогея на намаляващата Луна,отправихме запитване до нашите хора Горе защо така се получава и каква е причината за този необичаен йо–йо ефект и вместо отслабване се получава дебелеене!

Отговорът бе кратък и лаконичен:

Защото оставихте формулата само за ваше лично егоистично ползване,
без да я известите за всички хора,заради които ви я дадохме!


Нямаше нужда да се обясвяваме,че сме я оставили да изчаква в чернови да я пуснем, когато имаме време,защото бяхме на много важна мисия изпратени пак от Отгоре и че хич не ти стигаше времето и при първа възможност ще я публикуваме.
Там просто не се приемат такива обяснения,защото когато се задейства процедурата по спускане на сакрална информация по параграфите и условията за ползване на притчата за светилника и шиника,те се спазват безприкословно,в противен случай настъпват нежелани ефекти за ползвателя на сакралната Божествена информация, задържащ неправомерно за себе си нейната могъща иначе живототворяща енергетика, като я трансформира егоистично в нездравословна и опасна за самия него лъчева енергия. 

Матей глава 5:
 
15. И когато запалят светило, не го турят под шиника, а на светилника, и то свети на всички, които са в къщи.
16. Също така нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата.


–Затова като ти запаля светилото и факела на познанието,продължи Исус,не го оставяй само за лично ползване,сиреч не нагълтвай огъня на факела на Божието познание,защото ще те изгори и увреди като лъчева бомба и болест,тъй като ще се трансформира в огън пояждащ,защото не е е само за твоя лична или семейна употреба,а веднага изтърчи на покрива на къщата си или се качи на високия хълм и го размахай да освети всички! 
Напълно безвъзмездно,безкористно и безплатно за всички,тъй както Аз ти го давам на тебе!
И ако ти попречат и изгонят от високото место,отиди на друго и не се отказвай и оправдавай,а Аз ще ти пратя още светлина и ще те изкача на още по–високо! 

Ако ти пречат,притесняват и преследват,Аз съм с тебе и насреща!
 


Затова веднага оставихме всички други ангажименти и отговорни задачи и ето издигаме високо отново и за всички вас светлината от светилника и разсекретяваме и ви даваме  формулата и паролата на здравословното отслабване без йо–йо ефект!

БЕЗ ЙО ЙО ЕФЕКТ=БЕЗ ФЕК Т=Бог Иза и Бокиня Диана  

image

Даваме ви и лунния календар до края на август и на годината,ако искате да ползвате нашите формули в съчетание с намалявящите фази на Луната: 

Август 2015
07 август 2015 - 05:03:50 ч. - последна четвърт
14 август 2015 - 17:54:40 ч. - новолуние
22 август 2015 - 22:32:16 ч. - първа четвърт
29 август 2015 - 21:36:17 ч. - пълнолуние


Септември 2015
05 септември 2015 - 12:55:19 ч. - последна четвърт
13 септември 2015 - 09:42:35 ч. - новолуние
21 септември 2015 - 12:00:18 ч. - първа четвърт
28 септември 2015 - 05:51:37 ч. - пълнолуние


Октомври 2015
05 октомври 2015 - 00:07:15 ч. - последна четвърт
13 октомври 2015 - 03:07:02 ч. - новолуние
20 октомври 2015 - 23:32:30 ч. - първа четвърт
27 октомври 2015 - 15:06:15 ч. - пълнолуние


Ноември 2015
03 ноември 2015 - 14:24:59 ч. - последна четвърт
11 ноември 2015 - 19:48:21 ч. - новолуние
19 ноември 2015 - 08:28:33 ч. - първа четвърт
26 ноември 2015 - 00:45:18 ч. - пълнолуние


Декември 2015
03 декември 2015 - 09:41:35 ч. - последна четвърт
11 декември 2015 - 12:30:30 ч. - новолуние
18 декември 2015 - 17:15:27 ч. - първа четвърт
25 декември 2015 - 13:12:31 ч. - пълнолуние

До края на намалящата Луна през август остават още 7–8 дена,може да изпитате за няколко дни ефекта на комбинираната рецепта и вълшебната формула на Баянето.
Ако пропуснете този цикъл,веднага след пълнолунието на 29 август 2015,което настъпва в 21:36:17 ч.,следва новият цикъл на намалящата Луна,който продължава до 13 IX и в който можете да се включите за пълната програма на диетата от 12 дни.
Не забравяйте и вълшебната парола и формула.

Ако изтървете и този цикъл или който и да е,не се притеснявайте и пробвайте без въобще да се съобразявате с фазите на Луната,като задължителни са паролата и формулата!

image

А ако вие,скъпи beautiful Big girls,не искате да се възползвате от диетата на Ваня Червенкова и не ви пука от килограмите или искате да отслабните без разни диети, пуснете си още веднъж прекрасната песенна реклама и възхвала на Големите дебелички момичета от двата видео–клипа на Мика,не гладувайте въобще,но научете наизуст вълшебните формули,които Те ви дават,защото те са универсални и са полезни за всички случаи,а не само за отслабване!  
 
НАИЗУСТ да знаете=
да знаете ТИАНИЗИУС=да знаете Дионисиус=да знаете Диана и Исуз !!! 

image
 



И още една формула и парола за лечебната технология и практика БАЯНЕ ни спуснаха:

БЕЗ ОБРАТЕН ЙО–ЙО ЕФЕКТ,

която веднага бързаме да препратим към вас за общо ползване: 
 
БЕЗ ОБРАТЕН ЙО ЙО ЕФЕКТ=Кан(Жреци),Братя от Бог Иза и Богиня Диана–
жреците от Всемирното Бяло Братство,които са операторите на индивидуалните ви компютри в системата АКАШИ,които приемат вашите входящи молби и ви лекуват,и въобще държат съдбата и живота ви в свои ръце! 
Ето по тази схема и висша Божествена технологична тайна know-how : 

СЪДБА=СЪ Д БА=Иса и Диана Богиня=Иса и Богиня Диана

ЖИВОТ=ЖИ ВО Т=
Ежуа и Богиня Диана  
 
Разбрирате и проумявате категоричните Им тайни послания и заръки,които ние разсекретяваме за вас,нали?

Затова с още по–големи букви:


СЪДБА=СЪ Д БА=
Иса и Диана Богиня=Иса и Богиня Диана


ЖИВОТ=ЖИ ВО Т=
Ежуа и Богиня Диана  


ТАЙНИ ПОСЛАНИЯ И ЗАРЪКИ на=
на
Диана и Исус Бълкарина



БЕЗ ЙО ЙО ЕФЕКТ=БЕЗ ФЕК Т=
Бог Иза и Бокиня Диана  


БЕЗ ОБРАТЕН ЙО ЙО ЕФЕКТ=
Кан(Жреци),Братя от Бог Иза и Богиня Диана  


И ето от кои е универсалнат мантра при баяне за отслабване въобще :

МАНТРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ от=от
Богиня Матара и Бог Исуз Дуло
от Българските Богове,Родоначалници на Дуло

МАНТРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ на=на Дуло от Богиня Матара и Бог Исус
на Българите,които се познаят и се чувстват,че са от свещения Божи Български род  
 

image

MICA PENNIMAN=Кан(Жрец) на Богиня МаМа=Кан(Жрец) на Богиня Мария Магдаленажречески потомък на Исус и Мария Магдалена,Българин по феноменен ген и произход




ИСД 
 



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
06.08.2015 20:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. breeze - За радост приятелю тези диети постепенно губят "предимствата" си.
10.08.2015 17:47
Дори са вредни, което проличава след година две. Сега убедително навлиза нов начин на хранене, при което не се лишаваш от определена храна, хапваш си по твой избор, а собственото ти тяло се превръща в уникален компютър, който чисти всичко излишно и вредно в тялото. Губиш бързо не само излишните килограми, но и лекуваш без лекарства нелечими от медицината заболявания. Аз и мои познати например за около два месеца спряхме хапчетата за кръвно налягане, възвърнах сили и аритмията е на изчезване. И още едно чудо, нелечимата сънна апнея при мен изчезна след около месец. Премахват се лесно излишните мазнини и още много други неща. Чувстваш се щастлив както никога до сега. А си хапваш сладко сладко.
Ето примерно съставките на един обяд.
сирене - 56 гр.
домати - 240 гр.
пъпеш - 130 гр.
извара - 56 гр.
череши - 8 бр.
тахан 1.5 с. л.
За подробна информация е нужно само едно клипване на - "Влез в Зоната".
Хубави летни дни!

След четири часа отново подобно хранене и така пет пъти дневно.
цитирай
3. bezistena - Прекрасна оферта! Ще я изпроб...
10.08.2015 19:35
Прекрасна оферта!
Ще я изпробваме,като задължителното "предястие" след задължителната молитва за благодарност и благословение на храната преди ядене,ще бъде добавената наша формула против йо–йо ефекта,която ве даваме напълно безплатно пак:

БЕЗ ЙО ЙО ЕФЕКТ=Бог Иза и Бокиня Диана

Споздрави от екипа ни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7725030
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44364
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!