Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2015 23:28 - Пизистрат,Акрополиса и Винету.Възвръщаме си земите и народите от Свещената Българска империя–част 2
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3177 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 19.07.2015 03:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме да разсекретяваме нови и нови документи за тракийските племена,в които пише,че всички племена по света са разселени тракийски племена, произведени в Тракия–Земния рай,сътворенческата планетарна люпилня и инкубатор на всички човешки раси,подготвяни и заселване по целия свят...

 

Nick Jonas - Jealous

Продължаваме с разсекретяването на илюминатските послания от видео–пощата на клипа от част 1 на екранизираните епизоди от скритата българска истори

image 

В минутата 1:18 режисьорът на клипа ни е подредил една сценка ,в която на преден план са поставени логично блондинката с дъвката и брадатия мангизлия,но в случая въобще не са важни голия пъп и разкопчаните гащи на мацката и пачката в ръцете на пича,а цялата сценка е направена заради посланието,подредено на заден план уж за декор на героите.
Там с големи букви на стената е написано БОГИНЯ,БОГ в анаграмен код като WHINING,а на десетките кутии е мултиплициран един от древните титулярни етноними на Българите–БАЛК,БАЛКИ като комбинацията Be cool .
Цялото послание ни съобщава култовата прокламация на Мичмана от паметната вечер на 17 ноември 1993 година на Парк дьо Пренс,когато след гола на Костадинов в последната секунда на мача с френскити траки,Отгоре му вложиха да каже издивял на Българите и на цял свят,че Господ е Българин!
Сборният надпис от фона на кадъра сега ни съобщава:

WHINING Be cool=Богиня Балк=Богиня е Балк–Богинята Майка е Българка!
WHINING Be cool=Бог Балк=Бог е Балк–Богът Отец е Българин!  
 
WHINING Be cool=Богинята Майка и Бог Отец са Българи!  


Същата прокламация–Господ е Българин!,каза в Париж и Мичмана и Петър Василев я преекспонира,но тогава я разбрахме на половината от истинското ѝ значение.

Ето и другата половина:

ГОСПОД Е БЪЛГАРИН=ПОГ Д С Е БЪЛГАРИН=Богиня Диана и Иса са Българи!!! 
 
А Мичмана е дълго подготвян за това изпълнение и роля на живота си Техен потомък:

МИЧМАНА=МИТШМАНА=Ешуа и Диана Мама=Ешуа и Диана Мария Магдалена

image

В минута 1:21 се появява в кадър жена с малък клавесин,на който има надпис
REMAIN CALM,който означава "Запази спокойствие!"
Ще послушаме съвета на режисьора и ще го разсекретим,за да научим кой ни помага да запазим спокойствие във важните и сюблименни моменти!

REMAIN CALM=Майка Мария Ел (Змей)
Демиурговия херметичен символ на Българските Богове–Ел,Змей,Змейца,който е заложен и в името на Ямбол:

ЯМБОЛ=ЯМ БО Л=Ма Богиня Ел=Богиня Мама,Майка Ел(Змей,Ламя)

Вижте още в кои ключови и категорийни важни думи е включен Ямбол в комбинация с Исус:

СЮБЛИМЕНЕН=Иса от Ямбол=Ямбол на Иса
най–важният момент от дадено събитие 

СЮБЛИМЕНЕН МОМЕНТ=
Иса и Мама Диана от Ямбол=Иса и Диана,Мария Магдалена от Ямбол

СЮБЛИМЕНЕН МОМЕНТ=Ямбол на Иса и Диана,Мария Магдалена
 


Ricchi e Poveri - Mamma Maria 1983
И точно тука по радио 1 прозвуча в 1:17 часа на 18 юли МАМАМА МАМА МАРИЯ,с която Тя ни каза,че всичко е точно така! 

И ни подсказа да разсекретим и жреческата маскираща дума СИМВОЛ,в която отново откриваме Богът ни и Първосвещеният му град :

СИМВОЛ=С ИМВОЛ=Иса Ямбол=Иса от Ямбол=Иса от Олимб=Иса от Олимп

МАСКИРАЩА ДУМА на=МАСКИРАШТА ДУМА на=
на Кан(Жрец) на Исуш и Диана Мат Мария

Същият израз REMAIN CALM на Български ни дава още по–пълна сакрална инфо:

ЗАПАЗИ=Бог Изуз
СПОКОЙСТВИЕ=Бок Исус и Богиня Диана
ЗАПАЗИ СПОКОЙСТВИЕ=ЗАПАЗИ Бок Исус и Богиня Диана
ЗАПАЗИ СПОКОЙСТВИЕ с=СПОКОЙСВИЕ с
Бог Изуз 
 
Разбира се,че ще послушаме съвета на режисьора–илюминат,обаче вижте колко важна фундаментална информация ни носи самият иструмент клавесин,в който Българските Барди–трансформираните и легализирани Ямболски Исусово–Мариини жреци,са натъпкали цял архив със сакрална засекретена информация за Българските Богове,както правят и за всички инструменти по света!
Сега ще изкомандваме пак "Шапки долу!" и "За почест!" пред гениалните ни Деди!

ШАПКИ ДОЛУ=Ешуа Бок Дуло–за Родоначалника на Дуло
ШАПКИ ДОЛУ за=за Дуло от Бок Ешуа 

ЗА ПОЧЕСТ=ЗА Богиня Диана и Исуш
ЗА ПОЧЕСТ=ЗА БЕШИСТЕНА=ЗА
БЕЗИСТЕНА 

Името на предтечата на пияното и органа–КЛАВЕСИН,идвало от КЛАВИШ,което пък идвало от CLAVIS,което означавало на латински КЛЮЧ.
Обаче защо тази важна и символична херметично полагаща дума и атрибут–ключът,е наречен CLAVIS,няма кой да ни каже от латинските експерти и лингва–архиви,затова пък ние сме насреща пак и ще разкрием тайната на и на тази дума,защото латинският език е на феноменните ни Отци Българи,които са го съставяли за резервен секретен сейф на сакралната цензурирана Българска информация,и затова и всичкото познание по тия,а и по всички други теми,е имплантирано генетично в главите ни и в родовата ни памет!
Ключ е Клавис,защото КЛАВИС е обратният елементарен анаграмен запис на Иса Балк,на Исус Българина,и с него се заключват всички Божии и човешки тайни,и с него се отключват всички Божии и човешки тайни,и най–вече с помощта на музиката и песните,затова и Неговото име е вложено в ключа и в клавишите,и във всички ударно–струнни инструменти,както ще видите сега категорично! 

CLAVIS=КЛАВИС=СИВЛАК=ИС ВАЛК=ИС БАЛК=Иса Балк–Исус Българина

Често ви казваме и за легендарният основател на мистичната Франкска(Българска) кралска фамилия Меровинги–Кловис Меровинг,който бил дошъл някъде от източна Европа,някъде от Балканите,и по–точно от югоизточна Тракия!
Ама бил митологичен или легендарен–ама няма никакво значение как се мъчат да го скрият мошениците–историци,защото ние знаем кой е!

КЛОВИС МЕРОВИНГ=Иса Балк и Богиня Мария
това е целият ключ на тайната за Меровингите,и сега допълва и тайната на ключа,и на клавишните инструменти,които Българските жреци и потомци на Исус и Мария Магдалена,прогонени от България,като Богомили,катари,патарани и други жреци и посветени,трансформирани в поети и народни певци и барди,имплантират с Божиите имена чрез анаграмния ни код и ги разнасят по цяла Европа и по света! 
 
Така разсекретихме тайната и на ключа,и на връзката ключове,и на простия всеотварящ шперц,и на неотваряемия катинар,и на секретния чип и код,чрез които отваряме и най–тежките и сигурни блиндирани секретни врати,без да ги взривяваме или да правим взлом,а само като ги докоснем с пръст,милувка и Любов!

Ето пак как ги отваряме:

ВРЪЗКА КЛЮЧОВЕ=ВРЪЗКА КЛЮТШОВЕ=Бокиня Диана и Изуш Бълкарина

ПРОСТ ШПЕРЦ=Братя от Бог Цар Исуш

НЕОТВАРЯЕМ СЕКРЕТЕН КАТИНАР=КАТИНАР на Богиня Матара и Иса Тракия

СЕКРЕТЕН КОД на=КОД на Иса Трака

СЕКРЕТЕН КОД=Кан(Жрец) на Диана и Иса Трака

СЕКРЕТЕН ЧИП=СИКРЕТЕН ТШИП=
Богиня Диана и Исуш Трак=Богиня Диана и Кристош=Богиня Диана и Христос

К
ЛАВИШИ=ИШИ БАЛК=Иши Балк=Иша Балк
КЛАВИСИН=Иса Балк
КЛАВИСИН=
Кан(Жрец) на Бог Иса Ел
 
Клавесинът е Българси музикален инструмент от края на Ренесанса и началото на Барока–двата периода от развитието на европейските Български тракийски племена,които периоди са кръстени задължително от двигателите на културния и цивилизационния живот на Европа–българите,отново по Свещената Матрица с Божиите имена:

РЕНЕСАНС=Сар Иса=Цар Иса
РЕНЕСАНС=Срес=Жрец=Жрица
БАРОК=
Барк,Барки
Българите,интелектуалният елит на европейските тракийски племена
 
Българите на Ботуша кръстиха клавесина със звучното Ямболско име ЧЕМБАЛО,за да им напомня в лек нискоразряден шифър на Ешуа от Ямбол,поради което ние сега им напомняме,че от Ямбол на Ешуа тръгнаха навремето си Дедите им!

ЧЕМБАЛО=Ч ЕМБАЛО=Ечуа от Ямбол=Ешуа от Ямбол=Ямбол на Ешуа
ЧЕМБАЛО=ТШЕМБАЛО=
Диана и Ешуа от Ямбол=Ямбол на Диана и Ешуа
 
Сега ще се изкефим заедно на всички специфични имена на разновидностите на тия клавишни интрументи,които чинно и с нетърпение ще се преподредят по имената на Кръстниците си–Българските Богове!

КЛАВИШНИ ИНСТРУМЕНТИ=Диана Матара и Исуш Балка
 
През 1508 година венецианецът SPINETUS изобретява такъв инструмент и го нарича СПИНЕТ.
Защо точно така ли?
Ами за да прокламира с името му имената на Исус и Мария Магдалена,Богиня Диана,което прави и със собственото си име!
Както още и да съхрани информацията,че жреците,завели и култивирали траките на Ботуша,са от Ямболската жреческа Първосвещена гилдия и са тръгнали от Божия първосвещен планетарен храм БЕЗИСТЕНА!

СПИНЕТ=Иса и Богиня Диана 
SPINETUS=Богиня Диана и Исус
SPINETUS=ПЕСИСТЕН=ПЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

 
ВЕНЕЦИЯ=ВЕНЕТСИЯ=Богиня Диана и Исус
истинската сакрална семантика на името на града,чиито древни тракийски заселници–основатели,са носели името на Ямболската Богиня Диана–Винети.

ВИНЕТИ=В ТИЕНИ=Богиня Диана 
Българските Кръстници на всичко латинско,което означава на "Жреците на Исус от Дуло",дадоха и името на полуострова БОТУШ,и на Рим,и на Италия,и на... всичко!

ЛАТИНИ=на Дуло
ЛАТИНСКИ=Кан Дуло Иса=Кан(Жрец) на Иса от Дуло   
БОТУШ=Богиня Диана и Ешуа
РИМ=РОМА=МОРА=Мария 


...и т.н., и т.н...,само е достатъчно да кажем,че и АМОР,АМОРЕ,е от Мария...

Само да вметнем,че въобще неслучайно и името на прословутият индиански вожд Винету е точно като тази първосвещена Българска анаграмна комбинация от херметичния митологичен пантеон на Богинятя Майка,позната от последното ѝ аватарно явяване пред хората като Мария Магдалена

ВИНЕТУ=В ТИНУ=Богиня Диана 

Друга разновидност на клавесина е ВИРДЖИНАЛА,който са кръстили от звучната комбинация на Царица Богиня Диана Змеица в херметичния ѝ вариант Жар Богиня Диана Ел:

ВИРДЖИНАЛ=Жар Богиня Диана Ел(Змей)=Царица Богиня Диана Ел

Първообразът на Вирджинала е ПСАЛТЕРИУМА,в което име съставителите му са скрили своята династична родова принадлежност към Дуло:

ПСАЛТЕРИУМ=Дуло от Бог Иса и Мария

Майсторите от херметичната Българска жреческа гилдия,станали Барди и музиканти, и и измайсторили верджинала,този път ни се обозначават от друга изконна Българска провинция и територия–от Фламандия.
И за да не се чудят вече изследователите,откъде идва това свещено име за древните фламандци,ще му направим и на него препо–кръщавката,че да имат време и тия Българо–траки да се познаят и освестят,и си подготвят и те табелата с истинското име и документите за кандидатстване за завръщане към Свещената Българска империя в скоро време!

В СКОРО ВРЕМЕ,защото идват=защото идват Мария и Бог Иса Барк

Ето новата табела с възстановеното истинско име на древната Българска провинция:  

ФЛАМАНДИЯ=АМФАЛ ДИАНА=Ямфол на Диана=Ямбол на Диана
ФЛАМАНДИЯ=ДИАНА АМФАЛ=Диана от Ямбол 
ФЛАМАНДЦИ=АМФАЛ на ДИАНА ИЦ=Ямбол на Диана и Иса
ФЛАМАНДЦИ=ДИАН ИС АМФОЛ=Диана и Иса от Ямбол 
 
ВЪЗСТАНОВЕНОТО ИМЕ на=на
Бог Исуз и Богиня Мат Диана

За верджинала пише първи трактат през 1471 г Павел Пражски,или PAULUS PAULIRINUS DE PRAGA 

ПАВЕЛ ПРАЖСКИ=ПАВЕЛ,Сина на Иса Барк=ПАВЕЛ,Кан (Жрец) на Жар Бог Иса

PAULUS PAULIRINUS DE PRAGA=
Павел от Богиня Диана и Сар Иса Булгария
 
Сега ще разсекретим тайната и посланията,които носи в себе си един от най–старите съхранени вирджинали в работилницата на прочутия майстор Ханс Рюкерс. 

image

Картината,която е нарисувал Българският жрец на Исус–титул,указан в популярното за немскоговорящите тракийски племена Ханс–Хан на Иса,на капака на вирджинала,е пейзаж с общ изглед към Ямбол на наблюдател,гледащ към града от юго–запад на изток и северо–изток.
Река Тунджа заобикаля полуострова на града от север,запад и юг,в ляво на картината в далечината се виждат хълмовете на Бакаджика,а в централен по–близък план е централната част на града и хълмът Боровец зад него. 

Надписите на вирджинала гласят:

QVIS=Иса Бок
VT=Богиня Диана
DEVS=Диана Богиня и Иса

QVIS VT DEVS=Кан(Жрец) на Бог Исус и Богиня Диана,Дева

кодирано послание,че майсторът на инструмента е посветен Българин,Жрец на Исус и Мария Магдалена,която е Богиня Диана,която е официалната Дева Мария,майката на Исус  
 
Името на тази категория изобразително изкуство–пейзаж,указва директно без шифър за знаещите,кой е Творецът на природните обекти на картината:

ПЕЙЗАЖ=Бог Изуж

Ръкописен сборник с пиеси за вирджинал от края на 16 в.,наречен FITZWILLIAM,се пази в едноименния музей в Кембридж.
Наименованието на сборника е съставено така от WILLIAM,посветен музикант,потомък на Ямболските жреци,за да се документира,че тия пиеси са зашифровани документи за Българските му предци от свещената Ямболска жреческа колегия,създали културата на тракийските племена,заселили под тяхното водителство тия земи.

WILLIAM=IAMWIL=ИАМВИЛ=ЯМВИЛ=ЯМБИЛ=Ямбол
FITZWILLIA=Богиня Диана и Иса от Ямбол
FITZWILLIA=
Ямбол на Богиня Диана и Иса 

И в други наши документи сме ви разкривали,защо западно–европейските крале и аристокрация толкова обичат това необяснимо досега име,както и защо Вилям Шекспир,който е синът на Нострадамус–
спасеният в изгнание наследник и продължител на свещената златна верига на рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,и пра...прадядо на йерусалимския патриарх Хрисант,който е баща на Паисий, пра...прадядото на Левски,
създаде тази комбинация от името на Ямбол и си я тури за лично име.

Разбира се,че Българските посветени мъдреци и интелектуалци,създали академичния център Кембридж,ще го кръстят с Божжествения си жречески статус:

КЕМБРИДЖ=Кан(Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара 
 
Вирджиналът е плекторен,в който термин е вложено името на Диана,Мария Магдалена

ПЛЕКТОР=Диана Болкария 
 
В Русия инструментът е наричан ВИРГИНАЛ–сиреч Балгирина
 
И отново в преклонение за шифровъчния гений на премъдрите ни Деди!
Гледайте какви документи са депозирали в музикалната терминология:

Разновидност на клависина е ПОЗИТИВА,с който се съпровожда BASSO CONTINUO на вокални и инструментални ансамбли.
В Англия клавесинът влизал в състава на КОНСОРТА–ансамбъл от инструменти
В Русия се казвал СУНДУШ 

ПОЗИТИВ=ПОЗ ТИВ=Бог Иза и Диана Богиня=Бог Иза и Богиня Диана 
BASSO CONTINUO=Кан(Жрец) на Исус и Богиня Диана 
СУНДУШ=Диана и Исуш=Дионишиус 

КОНСОРТ=Иса Трака

ИНСТРУМЕНТАЛНИ АНСАМБЛИ на=на
Дуло на Исус и Диана Мария от Ямбол
съставени от феноменни жречески потомци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена от Ямбол

ИНСТРУМЕНТАЛНИ АНСАМБЛИ от=от Ямбол от Дуло на Исус и Диана Мария
от жречески потомци от Ямбол от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена 
 
Друг вид клависин е клавикордът,създаден през 1543 г от DOMENICUS PISAURENSIS

DOMENICUS PISAURENSIS=Кан(Жрец) от Сина на Исус и Богиня Диана МарияБългарин,жречески посветен потомък от рода на Павел,Синът на Исус и Мария

КЛАВИКОРД=Бълкарин,Кан(Жрец) на Диана

КЛАВИКОРД=
ДРОКИ ВАЛК=Балк от Тракия
Българския жречески поизход на музикантите

КЛАВИКОРД=ДРОКИ ВАЛК=Траки от България
документ за тракийския произход на местните племена 
 
И понеже тука става въпрос за тракийски племена,пръснати по Европа,и защото  знаем,че всички племена по света са разселени тракийски племена,произведени в Тракия–Земния рай,сътворенческата планетарна люпилня и инкубатор на всички човешки раси,подготвяни и заселване по целия свят,да кажем няколко думи и за тракийските индиански плена,разселени от Българите–Жреческата свещеническа божия каста на американския континент преди десетина хиляди години,и които Цар Авитохол,или Първожрецът и Император Павел през второто десетилетие на 2 век от Новата ера култивира за пореден път отново след тяхното поредно частично цивилизационно подивяване в продължение на няколко века преди Новата ера.

Подивяването на тракийските индиански племена е в следствие на прекъсване на връзката ѝм с Метрополията България и Първосвещения храм Безистен в Ямбол, поради отнемане властта на жреците–законните праведни Божии династи от Дуло,от фарисеите–техните изродени династични родственици,водени от българският династ Пизистратус от Дуло,който с наемни войски от юдо=данаите през 561 година пр.н.е.нахлува в свещения Български храмов комплекс Акрополис и избивайки жреците на Исус Българина,на чието име е кръстен комплекса (АКРОПОЛИС=Иса Болкара),извършва кървав преврат,като прекъсва златната Първосвещена династична верига на Българските Богове–Демиурзи,оставена от последното им за тогава аватарно явяване пред хората в образите и имената на Орфеус и Евредика.

ЕВРЕДИКА=Диана Барк–Диана Българката
ОРФЕУС=Иса Фер=Иса Вер(Змей)

предпоследното аватарно явяване на Бог Отец в на Земята в Тракия

ОРФЕУС=ФОРУСЕ=ФАРИСЕ=Фарисеи
старозаветната Българска изродена династия Дуло,свалила с преврат Жреческата каста на Бог Исус и Богиня Диана,Майка Мария, херметизирана с кодирания индекс САДУКЕИ

САДУКЕИ=Кан(Жреци) на Иса и Диана  

И ето кой е изродът и превратаджията срещу святите Божии династи и пълното му разсекретено досие:

ПИЗИСТРАТУС=Богиня Диана и Исуз от Отриси
ПИЗИСТРАТУС=син на Богиня Диана и Иза от Отризи
ПИЗИСТРАТУС=Друид,син на Бог Исуз
ПИЗИСТРАТ=
Зар от Бог Тати Исус
 
–Бил гръкцки тиран?
–Нищо подобно!
По–лошо от юдо=данаин–изроден българин,династ от Българския Божи род Дуло,за чието династично родословие Омир и Аполодор казват,че произлиза от родителите АНАКСИБИЯ и ЕВРЕДИКА!

Познахте ги,нали!

АНАКСИБИЯ=БАК ИСАИ=Бог Иса

ЕВРЕДИКА=Диана Барк  

 
Избиването и прогонването на Българската жреческа каста за векове от централните светилищни храмове в Ямбол,Кабиле,Акрополиса и другите възлови светилища,като Делфис във Фокида,прекъсва трайно връзките с тях на разселените тракийски племена по света,и в частност на индианските в Америка,и останали без централно управление с Първожреца и телепатична пси–енергетична методическа връзка, ръководство и надзор за дълги деситилетия и векове,започва тяхното частично културно и цивилизационно подивяване.

ДЕЛФИС=Дуло от Бог Иса
родовата принадлежност на жреците и жриците,обслужващи светилищния комплекс

ФОКИДА=ФОК ИДА=ФОК ДИА=Бокиня Диана

 Този процес продължава до цивилизаторската мисия на Първожрецът и Император Павел от възстановената Новозаветна династична линия на Дуло от трите деца на Исус и Мария Магдалена през 33 година,който в началото на първото десетилетие на 2 век с голям екип от Армията на Дионисиус–висши феноменни жреци,започва ударно рекултивирани и цивилизоване на подивелите индиански племена,като първата работа на екипите му е да възстановят старите и изградят нови мултифункционални светилищни комплекси,един от които е светилищният производствен енергиен комплекс в рамките на Arches National Park в щата Юта,за който говорихме по–обстойно в част 1 на нашето обследване на посланията от клипа на песента на Nick Jonas - Jealous. 
 
След построяването на този и на другите мега–светилищни обекти в Америка,за които ще говорим подробно друг път,Първожрецът Павел оставя жречески екипи за тяхното обслужване и на покръстените отново и присъединени към Свещената Българска империя индианци.
От стари смесени Българо–индиански жречески родове Павел подбира и просвещава и посвещава в жреческите познания и умения местният индиански елит,върху който командированите сред тях за постоянно Български жреци от неговото Новозаветно династично родословие да направят инженерно–генно имплантиране и така да се създаде новият бъдещ местен Българо–индиански жречески елит.

Този жречески генетичен и духовен елит,и възникналата върху него родова феноменна жреческа аристокрация,култура и цивилизация,Павел кръщава с името си Павел, Пабел,Пабло,и която е влезнала с това име без никаква зашифровка в академичните документи и учебници като културата и цивилизацията ПУЕБЛО,за която само ви препращаме към колкото искате информация за нея в Нета и къде ли не,и в която ще намерите безгранични масиви със сакрална инфо за Българските култиватори, цивилизатори,генни–инженери,корен и ген на тази индианска свещена цивилизация, въпреки вече пет–шест вековните непрекъснати усилия на анти–Българските заговорници в тази част на света да заличат следите на Българското тотално присъствие на континента с неизтриваеми генетични,духовни,материални и лингва следи и документи! 
Част от тия документи,свързани и с разгледания от нас светилищен комплекс и Български град Arches National Park,ще ви разсекретим сега в бърз общ план,като ще тръгнем на кратко историческо пътешествие с машината на времето,пилотирана от самият култов индиански вожд Винету,който въобще не е измислен герой,каквото алиби си е създал за пред цензурата неговият автор,за да може да прекара скритата в романите сакрална информация за индианците като цивилизационен продукт на Българите. 
 
СКРИТА В РОМАНИТЕ ИНФОРМАЦИЯ за=
ИНФОРМАЦИЯ за Иса Трака и Богиня Матара 

СКРИТА В РОМАНИТЕ ИНФОРМАЦИЯ=СКРИТА В РОМАНИТЕ ИНФОРМАТСИЯ за=
за Бог Исус Трака и Богиня Диана Матара Мария=
за Бог Кристос и Богиня Диана Матара Мария

за Христос и Мария Магдалена




ВИНЕТУ=Богиня Диана
династичен жречески потомък от Българската генетична посявка сред индианците,чиято родова линия е положена от Първожрецът Павел през 115 година.

Иначе Винету е литературен персонаж от романите на германския писател Карл Фридрих Май–посветен Българин,което е указано в разсекретеното му досие:

КАРЛ ФРИДРИХ МАЙ=
Мария Бълкария Драхия=Мария България от Трахия=Мария Българката от Тракия


Винету е индианец от племето апачи.Баща му се казва Инчу-чуна,а „духовният му баща“ е немец-емигрант на име Клеки-Петра.Сестра му се казва Ншо-чи.  
Кожата на Винету има сребрист оттенък.
Негови приятели са Олд Шетърхенд,Олд Файерхенд и др.

ИНЧУ ЧУНА=ИНТШУ ТШУНА=Тати Ешуш=Дете на Ешуш
потомствената линия на бащата на Винету,указана и в личната карта на сестра му:

НШО ЧИ=НШО ТШИ=ТИН ШОШ=Диана и Ешуш
НШО ЧИ=
НШО ТШИ=ТИОНИШОШ=Дионисиус–
херметичното име на жреческите отряди на Павел,цивилизовали индианците

КЛЕКИ ПЕТРА=Кан (Жрец) на Диана Балкария
херметичният сан на духовния баща на Винету 

Гледайте сега как Българският писател е поставил двама дуло–вци около Винету да го просвещават!

ОЛД ШЕТЪРХЕНД=Дуло от Ешуа Траха и Диана
ОЛД ФАЙЕРХЕНД=
Дуло от Барх Диана=Дуло от Диана Българката

Сега ще разберем какво ни съобщава и сребристият оттенък на кожата на Винету за неговия произход:

СРЕБРИСТ ОТТЕНЪК НА КОЖАТА НА ВИНЕТУ=
ВИНЕТУ е Кан(Жрец) на Жар Тати Исус Трака и Богиня Диана=
ВИНЕТУ е Кан(Жрец) на Цар Тати Исус Трака и Богиня Диана=
ВИНЕТУ е
Кан(Жрец) на Цар Тати Кристос и Богиня Диана

Официалната справка за Винету казва още че:

"Винету е почитан навред,многобройните му качества и достойнства са измерими само с тези на Олд Шетърхенд. Двамата са кръвни братя и почти винаги са заедно. Убит е от отряд на сиуксите при спасяването на група бели заселници. 
Преди смъртта си Винету изповядва пред Олд Шетърхенд,че се чувства християнин.

...Образът на Винету е идеализиран образ на индианските народи в творчеството на Карл Май.Той е пример за потенциала на „червената раса“ и за високият морал, които биха могли да достигнат индианските народи при подходящо поведение спрямо тях от страна на „носителите на цивилизацията“,

и с това би трябвало да се изчерпи нашият интерес към измисления герой,но ние никога не се задоволваме с първосигналното значение на поднесената ни информация и винаги търсим скритата в нея сакрална Българска документация,която винаги и задължително е вложена под редакцията на небесните сценаристи и режисьори в официалните документи!

И ето какво пише по–нататък в засекретените документи на Винету:

ВИНЕТУ е ПОЧИТАН НАВРЕД=ВИНЕТУ е Брат от Богиня Диана и Ешуа

ВИНЕТУ ИМА МНОГОБРОЙНИ КАЧЕСТВА=
ВИНЕТУ е Кан(Жрец) от Богиня Мат Мария и Бог Исуш
 
ВИНУТУ ИМА ДОСТОЙНСТВА=ВИНЕТУ е Дете на Исус и Богиня Мат

СЪИЗМЕРИМИ САМО с=сЗар Исус и МаМаМа=с Цар Исус и Мама Мария Магдалена 

СЪИЗМЕРИМИ САМО с=с Сина на Исуз и Мама Мария
СЪИЗМЕРИМИ с=
с Исуз и Ма Мария=с Исус и Майка Мария,Богиня Диана 

Винету има качества СЪИЗМЕРИМИ САМО=
Винету има качества на Цар Исус и Мама Мария Магдалена

ДВАМАТА СА КРЪВНИ БРАТЯ от=БРАТЯ от Богиня Мат Диана и Иса Барк

ВИНАГИ СА ЗАЕДНО с=с Исуз и Богиня Диана

Изповедта на Винету преди смъртта си,че се чувства християнин,е вкарана в сценария на романа,за да се съобщи,че Винету е трак на Исус,от племето на индианците,и е посветен в произхода си от Бог Исус!

Винету се чувства ХРИСТИЯНИН=Винету се чувства Трах на Иса
Винету се чувства ХРИСТИЯНИН от=Винету се чувства от Иса Траха

ВКАРАН В СЦЕНАРИЯ НА РОМАНА от=
от Барк Бог Цар Иса и Мария=от Бог Цар Иса Българина и Мария

ДА СЪОБЩИ за=за Богиня Диана и Исуш
а Те да ни съобщят от Безистена за Безистена :

ДА СЪОБЩИ за=за
БЕСИЩДЕН=за БЕЗИСТЕН

Сега ви разсекретяваме и фундаментални драматични моменти от живота на всеки човек в земното измерение–финалните моменти от земния живот на човек,когато небесният свят се отваря и показва на всеки,че отива в царството на вечния живот на Българските Богове,въведени в този израз чрез най–страшното за всички хора понятие и дума–СМЪРТ!

СМЪРТ=Иса и Матара=Иса и Диана Мария

СМЪРТНА ИЗПОВЕД=Бог Исуз и Богиня Матара Диана 

ИЗПОВЕД ПРЕДИ СРЕЩА С/ъс СМЪРТ=ПРЕДИ СРЕЩА с
Бог Исуз и Богиня Матара

Изеснява ви се защо древните траки са обличали най–празничните си бели и цветни дрехи и с песни и веселия са влизали в гробниците да ходят при смъртта!
 
Защото са влизали не в гробници,както ни будалкат и до сега историци и археолози–фалшификатори и бездуховните им невежи колеги,ами когато е свършвало определеното им по графика време за престой и школуване на Земята,са влизали във високотехнологично съоръжение за телепортация и преминаване в другото измерение при Българските Богове,в метростанцията,в която се качват във влака за другия свят на вечния живот!

ГРОБНИЦА,вход към=ГРОБНИТСА вход към=
вход към АС ТИН БОРГ=вход към Иса и Диана Борг

ПРЕСТОЙ НА ЗЕМЯТА,определен от=определен от Богиня Матара Диана и Исуз

ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ=
КЪМ
Богиня Матара Мария и Бог Иза Трака

ВЛАК ЗА ДРУГИЯ СВЯТ на=
на Богиня Диана и Исуз Драг Балк=
на Богиня Диана и Исус Балк (Българин) от
Тракия

ВЛАК ЗА ДРУГИЯ СВЯТ=за
Гена на Тати Исуз Балкарина
за феноменните Божии потомци–жреци от глава 1 на Битие от Вечната книга

ВЛАК ЗА ВЕЧНИЯ ЖИВОТ=ВЛАК за Бог Ежуш и Богиня Диана


МЕТРОСТАНЦИЯ към=към Матара Диана и Исус

МЕТРОСТАНЦИЯ към=към
Матара и Отец Иса–към Богинята Майка и Татко ни Исус

МЕТРОСТАНЦИЯ за=за Деца на Матара и Иса
защото тия гробници,които са метростанциите за Божия свят,не са за обикновените траки,а както тука вече правилно казват археолозите,са за тяхната аристокрация и племенни вождове,които са Българите–свещеническата жреческа Божия феноменна каста на Божиите потомци от глава 1 на Битие според просвещението ви от поста ни 
"Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1" и 2
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518


ГЛЕДАЙТЕ СЕГА И БЛАГОГОВЕЙТЕ ПРЕД БОГОВЕТЕ НИ
ЗАРАДИ ДОКУМЕНТИТЕ,КОИТО ТЕ РАЗСЕКРЕТЯВАТ ЗА ВАС!

АРИСТОКРАЦИЯ=Царе от Иса Трака

АРИСТОКРАЦИЯ=
К ЦАР ОТРИС=Кан (Жрец) Цар от Одриси
жреците–царе от царството на Одрисите,чиято столица е Олимп,Олимб или Ямбол

АРИСТОКРАЦИЯ=Среци от Тракия=Жреци,Жрици от Тракия

АРИСТОКРАЦИЯ на=АРИСТОКРАТСИЯ на=
Диана и Исус Трака от Рая=на Диана и Христос от Рая

АРИСТОКРАЦИЯ на=на Траки на Цар Иса 


Та тая аристокрация от царството на Одрисите от Ямбол и Тракия,която е истинският Рай на Земята,е аристокрацията от Жреци–Цари на тракийските племена,съставящи всички човешки раси на планетата ни,които са създадени в Тракия и разселени по целия свят.
Затова и думата за означаване на тия групи човешки същества–ПЛЕМЕ,на Свещения Български език е изведена от просто анаграмно преподреждане на името на Първосвещения и постоянен Сътворенчески дом на Боговете–Демиурзи Отец ни Исус и Майка ни Богиня Диана–ЯМБОЛ! 

ЯМБОЛ=ЯМПОЛ=ПЛЯМ=Племе

ПЛЕМЕ=
ЕМПЕЛ=ЕМБЕЛ=ЯМБЕЛ=Ямбол

Вижте производственият сертификат на тракийското племе индианци:

ИНДИАНЦИ=ДИАН ИЦИ=ДИАН ИСИ=Диана и Иса 
ИНДИАНСКО ПЛЕМЕ на=на Кан(Жреци) на Диана и Иса от Ямбол

ТРАКИЙСКО ПЛЕМЕ ИНДИАНЦИ=Траки на Кан(Жреци) на Диана и Исус от Ямбол

ИНДИАНЦИТЕ СА ПЛЕМЕ на=на
Отец Иса и Диана от Ямбол

Това е поредното доказателство,че индианците са тракийски племена,разселени от Българите–Жреческата свещеническа Божия каста на американския континент преди десетина хиляди години,и които Цар Авитохол,или Първожрецът и Император Павел през второто десетилетие на 2 век от Новата ера култивира за пореден път отново след тяхното поредно частично цивилизационно подивяване в продължение на няколко века преди Новата ера,и което доказателство ще допълним с факти от официалната информация,свързана с Винету и Българо–индианската свещеническа жреческа каста,управлявала и светилищния комплекс Arches National Park

ARCHES NATIONAL PARK=
Чар Исуш Бълкарина=Цар Исус Българина 
 
 
Край на част 2


Следва продължение в част 3



Синергитичен екип на bezistena с гости Свети Павел,главен проектант и ръководител на проекта Arches National Park през 115 година от Новата ера като Цар Авитохол, Първожрец и Император на световната Свещена Българска Империя,и Жреци–Светии от екипа му,реализирал проекта



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
18.07.2015 23:30
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677954
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!