Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2015 00:27 - С какъв ключ да отключим неподозираната лечебна мощ на билките! Еньов ден с kasnaprolet9999.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4543 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 25.06.2015 00:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 24 юни празнуваме Еновден. Празникът произхожда още от древните траки(или по–точно от техните жреци–Древните Българи) и с него са свързани множество вярвания за Слънцето, водата и лечебните растения. 

image

В навечерието на професионалния празник на феноменните жречески потомци и на духовно извисените Българи,екипът на bezistena заедно с kasnaprolet9999 и нейният прекрасен пост–букет еньовски билки 

В
нимание: Еновски булки, самодиви и магьосници бродят днес в горите.
http://kasnaprolet9999.blog.bg/zabavlenie/2010/06/24/vnimanie-enovski-bulki-samodivi-i-magiosnici-brodiat-dnes-v-.566488 ,

ще ви поднесем поредната Слънчева импресия и цветен духовен животворящ коктейл,като с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,  


отворим и прочетем Билковата цветна Библия,която е набрала по свещените самодивски поляни и записала с много Любов авторката на поста и билкарка,
жреческата потомка Невена Босилкова 

БИЛКОВА ЦВЕТНА БИБЛИЯ=БИБЛИЯ на Богиня Диана и Бог Иса Болка
БИЛКОВА ЦВЕТНА БИБЛИЯ=БИЛКОВА БИБЛИЯ на Богиня Диана и Иса 
БИЛКОВА ЦВЕТНА БИБЛИЯ=Любов на Богиня Диана и Бог Иса Балка
БИЛКОВА ЦВЕТНА БИБЛИЯ на=на Павел от Богиня Диана и Бог Иса Болка
съобщение,че науката и лечебното изкуство на билките е разработена от Първожрецът на Новозаветната Божия феноменна династия Дуло–Павел,синът на Бог Исус и Богиня  Магдалена,същият родоначалник на Свещената Българска жреческо–императорска фамилия ФЛАВИИ(ФАВЕЛ,ПАВЕЛ),КОЙТО Е И ВСИЧКИ "РИМСКИ"императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително,който е и Цар Авитохол,роден на 24 декември 33 година в Първопрестолния имперски град Ямбол,и живял точно 300 години до 333 година,преминавайки в постоянно небесно безсмъртие като Свети Павел.

 
Мистерията Еньовден / The Midsummer mistery 

Вижте мистерията на етимологията на мистериите–ще ви стане ясно,кои са авторите и главните персонажи на мистериите,за които се знае категорично,че и като ритулни обреди,и като име,произхождат от Тракия,като сега само извеждаме от анонимност или от конспиративната херметичност техните автори и кръстници:

МИСТЕРИИ=Иса и Матера!

И още един път:

МИСТЕРИИ=Иса и Диана Мария!

И още един път,но няма смисъл,защото колкото и пъти да се връщаме и да разшифроваме мистериозната мистерия,все двамата Български Богове ще откриваме като автори,кръстници и прототипи на мистериите!
Защото мистериите са процесите и актовете на свещенослужение на феноменните святи Български жреци на Бог Исус и Богиня Матера Диана,Мария Магдалена, пребиваващи постоянно в състоянието на Всемирната Любов,и които с песни и танци на скалните светилища активизират и реализират своите феномени,изпаднали в опиянението и екстаза на Святият Дух.

Това е тайната и точната формулировка на тракийските или по–точно на мистериите на Дионисиус,или най–точно на мистериите на Диана и Исус,които са херметизирани от жреците в синкретизирания образ на Дионисиус!

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус 

Същият сакрален семантичен генезис има и определението МИСТЕРИОЗНИ:

МИСТЕРИОЗНИ=Матера и Исуз=Диана Мария и Исуз

Пак в свещената Тракия и в обятията на Българските Богове ще попаднем като дешифрираме името и на западно–европейския еквивалентен празник на Еньов ден– MIDSUMMER който Българските жреци са съставили за секретен документален фонд на западно–европейските народи,които са все обезпаметени тракийски народи:

MIDSUMMER=Иса и Диана Мама Мария
нямат грешка,нали,нашите удивителни лингва–шифровчици!

Ами я вижте и по–горните разговорни котегорийни и универсални изрази–"ще ви стане ясно",как са изтъкани пак със същата основа и вътък от Свещената Божия именна матрица:

ЩЕ ВИ СТАНЕ=Богиня Диана и Исуш

ЩЕ ВИ СТАНЕ=ВЕЩИСТЕН=БЕЩИСТЕН=БЕЗИСТЕН

СТАНА ВИ ЯСНО=Богиня Диана и Исус

СТАНА ВИ ЯСНО=
ВЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Ами я вижте кои са вътъка и основата на целия Български език,на целия Български и човешки живот и въобще на всичко в света и на целият свят!

ОСНОВА И ВЪТЪК=
Иса Бог и Бокиня Диана=Бог Иса и Бокиня Диана

пак Българските Богове,разбира се!

Че как няма Българските Богове да се втъкат за основата и вътъка на целия Свят, Космос,Мироздание и Всемир,че нали всичко е тяхно!

Вижте как са се втъкали и документирали навсякъде!

КОСМОС=СОС МОК=Исус и Майка–Исус и Богинята Майка

СВЯТ=Иса и Богиня Диана

МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза=Диана Мария и Иза

ВСЕМИР=
Бог Иса и Мария




И ето го уханният еньовски букет билки,разкриващ цялата си безгранична лечебна мощ и потенциал чрез магията на свещените си словесни съставки и компоненти,изградени на 100% процента върху основата на Свещената матрица от Божиите имена и титули:

ЕНЬОВСКИ БУКЕТ БИЛКИ=Бокиня Диана и Бок Иса Болк
Богиня Диана и Бог Исус Българина–най–целебният букет от билки

ЕНЬОВСКИ БУКЕТ БИЛКИ=
Балки на Бок Иса и Бокиня Диана
Българите,феноменните потомци на Боговете,които съставят най–лечебния букет от билки.


Според древните Български предания в Тракия от този ден слънцето започва да умира, а годината клони към зима. Преди да поеме дългия си земен път, то спира да си почине, и окъпано в "живата вода", изгрява много рано сутринта на Еньовден, за да се прости със света, който няма да види до догодина.

ЖИВА ВОДА=
Бог Ежуа и Богиня Диана

През тази нощ билките придобиват вълшебна сила, еньовските китки и венци се правят преди изгрев, наричанията и желанията се сбъдват. Вярва се, че набраните в утринта на Еньовден билки са лечебни – те трябва да са 77 и половина – за всички болести и за болеста ”без име”. С тях могат да се правят и развялят магии, да се нарича за любов, късмет и плодородие.  
Нека разчупм печата на тази вълшебна мистична китка от точно 77 и половина билки,за да видим случайно или не са тази бройка тия вълшебни билки!

77 И ПОЛОВИНА=СЕДЕМДЕСЕТ И СЕДЕМ И ПОЛОВИНА БИЛКИ=
Балките са Деса от Дуло на Бог Тати Исус и Богиня Диана МаМа=
Балки(Българите) са Деца от Дуло на Бог Тати Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

 
Разбира се,че не е случайна тази вълшебна и мистична билка,а е съставена със суперфинните и точни електронни или молекулярни аптекарски везни на Божествените фармацефти–Българските жреци словосъставители,за да се получи точната тяхна характеристика на Божии деца,феноменни лечители.

image

Еньовден е свързан с голяма обредност в българския фолклор – налива се „мълчана вода”, девойка се прави на „Еньова буля”, хората се провират през венци, наричат китки, житомамници бродят из нивите.

image

Вижте сега тия уникални езически обряди и ритуали,така съставени,че да се получат и пренесат през вековете тия секретни родови документи!

МЪЛЧАНА ВОДА=Ешуа Ламя и Богиня Диана

ЖИТОМАМНИЦИ=
Ежус и Диана МаМа=Исус и Диана Мария Магдалена

Името Еньо произлиза от тракийското Eneus,разказва тракийската легенда за балканджията Еньо, който си взел булка от полето. По време на сватбата слънцето огряло русите й коси. Тя се обзаложила със Слънцето, че на другия ден ще го изпревари и първа ще стигне до върховете на планината. Ако това стане, тя поискала двойно по-дълга златна коса, ако ли не – нека се превърнела в камък. Уморена от сватбеното веселие обаче, тя закъсняла, и тичайки към планината се вкаменила заедно с част от своите роднини, които тръгнали след нея. Такова скално образование, високо около 7 м. се намира в националния парк “Сините камъни”, който е разположен в източната част на Сливенската планина – част от Източна Стара планина, която се издига над Сливенското поле. Този парк има невероятно живописен и силно разчленен релеф, който наподобява вкаменено развълнувано море. По стръмните му планински склонове се извисяват причудливи природни образувания. Народът през времето е дал подходящи имена на най-причудливите сред тях – Бъчвата, Ритлите, Куклата, Жабчето, Еньова булка, Лъвът и пр 
Прекрасна и трогателна легенда са измислили нашите кодировчици–Предци,за да се пренесе в нейния спомен името на ЕНЕУС,което пък е леко прикритото с кодировъчният назал Н име на Исус!

ЕНЕУС=Иса

image 
 
Снимката на скалното образование "Еньовска булка" 
Около скалата растат гори от зимен и космат дъб и келяв габър.
Името на скалата,която не е ей–тъй паднала от небето или поникнала като гъба от земята,а е построено мегалитно светилищно съоръжение за феноменните мероприятия на сливенските жреци,както и имената на растителността,са поредните Божии словесни визитки :

ЕНЬОВСКА БУЛКА=Бок Иса Балк–Бог Исус Българина

КОСМАТ ДЪБ=Кан(Жрец) на Богиня Мат Диана и Иса

титула на обслужващия светилището оператор

КЕЛЯВ ГАБЪР=
Кан(Жрец) на Бога Българин=Бога на Кана(Жреца) е Българин!

Християнизиран вариант на този празник е Св. Еньо, който "облича кожуха и отива да донесе зима" и "Свети Еньо започва да си кърпи кожуха и се стяга за зима".

СВЕТИ ЕНЬО=Иса и Богиня Диана

ДА ДОНЕСЕ ЗИМА=
Диана Мад и Исуз


За сбогуване с еньовденското слънце всички трябва да станат рано и да посрещнат неговия изгрев, за да усетят лековитата роса, която то отърсва от себе си, миейки се преди път. Започне ли да се показва слънчевият диск, всеки трябва де се обърне с лице към него и през рамо да наблюдава сянката си. Отразява ли се тя цяла, ще бъде здрав човека през годината, а очертае ли се наполовина - болест ще го мори.

ГЛЕДА ПРЕЗ РАМО=Диана Мария и Иза Българина=Мадара и Иза са Българи!

БОЛЕСТ ЩЕ ВИ МОРИ без=
без Бог Исуш Ел(Змей) и Богиня Матара

В нощта срещу празника особена магическа сила придобива и водата. За лечение и гадаене, при залез слънце се взима от чист сладък извор "мълчана вода" (налята при пълна тишина, за да не се погуби от човешки глас магическата й сила). През нощта срещу празника не бива да се пие вода, нито да се налива, а в самия ден не се пере, за да не се поболее член на семейството 
 
image

Самодивски танц на мегалитния светилищен комплекс БЕГЛИКТАШ в Странджа 

БЕГЛИКТАШ=Кая (скално мегалитно светилище) на Диана и Ешуа Балг(Българина)
БЕГЛИКТАШ=Кан (Жрец) на Диана и Ешуа Балг
СТРАНДЖА=
Друиди на Исуж–средището на Исусовите жреци

САМОДИВИ=Иса и Мад Богиня=Иса и Богиня Мад
реални транспространствени Божии служители,отвреме на време показващи се във видимия спектър на хората за да ни напомнят за съществуването си

В нощта на умиращото и възраждащото се слънце, е апогеят на лечебната сила на растенията. Събраните в потайна доба преди изгрев чер трън и еньовче, вратичка и комунига, иглика и маточина, се използват за лек през цялата година. Билките се вият на венци и се разпределят на св. Врач (1 юли).

ВИЕ СЕ ВЕНЕЦ ОТ БИЛКИ=Богиня Диана и Бог Исус Балк
Боговете Исус и Диана са Българи!

image
 
Аз събирам еньовските билки рано сутринта на този ден, снимката е правена от една позната самодива миналата година по това време.

Магията на билките!

Рано сутрин, днес с торбата,
тръгвам бодро към гората,
всеки горски кът ме блазни,
да събирам билки разни.

Знам къде да ги намирам,
стрък по стрък да ги сортирам,
коренчета аз копая
и какви добре си зная.  

image   

Невена Босилкова 

НЕВЕНА=Бог,Богиня

НЕВЕНА БОСИЛКОВА=Богиня и Бог Иса Балк

НЕВЕНА БОСИЛКОВА=
Кан(Жрица) на Богиня и Бога Слав(Змей)–
Кан(Жрица) на Богинята Майка и Бог Исус Змея

image 
 
Ще откъсна жълто еньовче, 

ЖЪЛТО ЕНЬОВИЧЕ=ЖЪЛТО ЕНЬОВИТШЕ=Богиня Диана и Ежуш Дуло родоначалниците на Дуло 

image 
коча билка и 

КОЧА БИЛКА=КОТША БИЛКА=Балк(Българин),Кан(Жрец) на Диана и Ешуа  
 
image

бяло подъбиче,

ПОДЪБИЧЕ=Богиня Диана и Бог Ешуа
 
image 
 
дяволска уста 

ДЯВОЛСКА УСТА=Кан (Жрец) от Дуло на Иса и Богиня Диана
 
image

и ментата бласкун, 

МЕНТА БЛАСКУН=
Мат и Иса Балк–Богинята Майка и Исус са Българи 

image

image 
 орлови нокти, 

ОРЛОВИ НОКТИ=Диана Бълкария
 
image 
репей,

РЕПЕЙ=ПЕР=Вер–Змей 
 
image 
 гръмотрън.

ГРЪМОТРЪН=Ган,Кан(Жрец) на Матара

image

С малко повече късмет и тръпка,

ще открия котешката стъпка,
на дякон Левски билката е тя,
лекувал с нея всичко без следа.
Ще изплета за мен магически венец

ДЯКОН=ДЯ КОН=Диана Кан(Жрец)=Кан(Жрец) на Диана

ДЯКОН ЛЕВСКИ=Кан(Жрец) на Диана и Иса Балк

image

от здравец,

ЗДРАВЕЦ=Богиня Диана и Цар Иза
прояснявали ви се защо в Българската най–дълбока народна сакралия цветето здравец е свещено и е символ на здраве и закрила свише?
Защото кръстниците му жреци са му дали първоразрядни Божии имена и са задължили Българите чрез страховата фаза да спазват традицията и пренесат през вековете и изпитанията секретната родова информация. 

СТРАХОВАТА ФАЗА от=
от Бог Исуз Траха и Богиня Диана=от Бох Христоз и Богиня Диана


image 
 мащерка и 

МАЩЕРКА=МАШТЕРКА=Кан(Жрец,Жрица) на Ешуа и Матара 

 
image 
 жълт равнец.

ЖЪЛТ РАВНЕЦ=Цар Бог Ежуа Дуло–родоначалника на рода Дуло

Закича ли си с него умната глава,
мигом ще прогоня завист и злина.



За това как изглеждат билките, както и за лечебните им свойства, може да си направите справка тук:

http://kasnaprolet9999.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/08/25/vsichko-za-bilkite-na-edno-miasto.385571

http://kasnaprolet9999.blog.bg/hobi/2010/02/24/vsichko-za-bilkite-2-chast.499250


За този празник е написала интересна статия ст.н.с.Валентина Динева от БАН, като само в печатното издание на вестник Новинар от 21.06.2010 г. е публикувала заедно със статията и моята горна снимка с кошницата, вероятно с цел да онагледи материала си. 
Който иска да се запознае с тази статия, може да я види тук:

http://www.novinar.net/news/na-eniovden-gadaem-za-liubov-i-zhenitba_MzI5OTsz.html#

  
image 
 
Внимавайте да не ги срещнете, че днес е техния професионален празник:)))

Тука вече ние имаме малко по–различно предложение към вас от авторката и ви съветваме да се опитате да ги срещните вещиците,защото 
 
 
ЕНЬОВ ДЕН е празникът на

Врачките,Езотерици,Екстрасенси,Ясновидци,Радиезистит,Магите,Лечителите,Баячките,
Билкарите,Жреците,Бардите,Посветените,Духовно извисените,Психоенергетиците, Астролозите,Пророците,Жреците,истинските Божии Светии–всички ония,които Инквизицията е фалшифицирала и инкриминирала като дяволски създания и е насъскала Християнската църква в геноцидни кръстоносни гонения вече 1500 години,а всички тия хора са точно най-чистите и истински последователи на Исус и Богородица, генетичните потомци на Исусовите Български Апостоли,на святите Жреци и най-вече са династичните кръвни потомци на Исус и Мария Магдалена!

Вдигнете си гордо очите и се въздигнете,Братя и Сестри Божии от Всемирното Бяло Братство и Сестринство-идва не само вашия ден,но и вашето време за винаги!
Във вас са Божиите гени,феномени, технологии,добродетели и бъдещето на човечеството!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО И СЕСТРИНСТВО=
БЯЛО БРАТСТВО И СЕСТРИНСТВО НА Бог Иса и Мария


Идва времето на Българите под всемогъщата егида на Кръстника и доаена на празника:  

ЕНЬОВ ДЕН=Богиня Диана 

Календарната зашифровка на празника е ДВАДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТИ ЮНИ,която
датна комбинация след декодирането със свещения ключ се подрежда като

ДВАДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТИ ЮНИ=Друиди(Жреци) на Богиня Диана и Бог Тати Исуш

Затова и да не искате да ги срещните тия Божии служители,вие истинските Българи сте от същия свещен Божи род и категория!    
 
 
Ние ще ви дадем още няколко съвета от стари билкари:

Еньовчето е известно още и като драгайка.

ДРАГАЙКА=Ган,Кан(Жрец) от Дракия=Ган,Кан(Жрец) от Тракия

Ако сте тръгнали за еньовски билки вероятно ще попаднете и на червеното омайниче, ручейното очайниче и родопското омайниче.
Прекрасното и вълшебно иве на това биле е чудесната поетично–мистична комбинация от очакващите ни да ги познаем наши Богове:

ЧЕРВЕНО ОМАЙНИЧЕ=Бог Ешуш и Мария
РУЧЕЙНО ОМАЙНИЧЕ=Ешуш и Мария
РОДОПСКО ОМАЙНИЧЕ=Исуш и Бокиня Матара
 

 
Да не пропуснем и жълтият кантарион,достоен кръщелник на свещения династичен Божи род Дуло:

ЖЪЛТ КАНТАРИОН=Ежуа Трак Дуло
Исус от Тракия,Родоначалник на Дуло
  
image 
 
Освен билярките, през нощта преди Еньов ден билки берат и момите. Знае се, че момината китка има голяма любовна сила. Свита в нощта срещу Еньовден от седем, девет или дванадесет билки, тя има силата да привлича и омайва избраника на момата. В нея задължително присъстват моминските билки – божур, седефче, иглика, невен, босилек,ружа, здравец, а за да ги любят ергените,момите добавят още любиче, омайниче,лепка.

СЕДЕМ,ДЕВЕТ,ДВАНАЙСЕТ БИЛКИ=
Балки Деса на Бог Тати Иса и Богиня Мат Диана
Българите са Деца на Бог Тати Иса и Богиня Мат Диана


Затова в народните песни се пее:

Добро льо, магьоснице ле, / Че как ни Добро магьоса
Да си от поле додохме / Да си стадото оставим?

Иване, либе, Иване, / Ази ви либе не мамя,
А те ви, либе, мамиха / Моите билки хубави

Омана и въртигата. / Въртига да ви завърти,
Омана да ви омае.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ДОБРО МАГЬОСНИЦЕ=Ган,Кан(Жрица) на Исус и Богиня Мадара

ОМАНА И ВЪРТИГАТА=Ган,Кан(Жрица) на Богиня Матара Диана  

ОМАНА ДА ВИ ОМАЕ=
Богиня Диана МаМа=Богиня Диана,Мария Магдалена
 




ПОКЛОН ПРЕД ПОЕТИЧНИЯ ШИФРОВЪЧЕН ГЕНИЙ НА СВЯТИТЕ НИ ПРЕДЦИ!





СВЯТИ ПРЕДЦИ=ПРЕДЦИ от Иса и Богиня Диана
СВЯТИ ПРЕДЦИ=
Братя от Исус и Богиня Диана
жреческото династично потомство на Исус и Мария Магдалена

СВЯТИ ПРЕДЦИ=Братя от ВЕЦИСТЕНА=Братя от БЕЗИСТЕНА
жреческата каста от ПЪРВОСВЕЩЕНИЯ БЕЗИСТЕН в Ямбол

ПРЕДЦИ=ПРЕДТСИ=
Братя от Диана и Иса
генетични жречески потомци на Диана и Исус



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
24.06.2015 00:28
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677218
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!