Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2015 02:07 - Защо пра...внучката на Българския жрец и светец АТИЛА–Мари от Roxette ,не можа да посети къщата на пра...дядо си в Ямбол ?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7030 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 21.06.2015 13:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече обяснихме лудостта и дивия мерак на шведите през 70–те години на миналия век да летуват в мистичния и вълшебен прекрасен тогава Слънчев бряг,и през няколко дни да посещават Бургас–генът им и имплантираната в него енергийна честота на родните места на дедите им,неутолимо и неустоимо ги зовеше към Слънчев бряг и Бургас,и дошли тука,ги обладаваше и пленяваше в дивия зов на Душите им,познали генезиса си! 

Сега разкриваме по–подробно свещения Български жречески генезис на Мари и Пер от култовия дует Роксетт,елитна Дионисиусова единица в тила на шведските траки.

Роксет е шведска поп група която стартира през 1985. Както много други шведски музиканти пеят на английски. През 1986 г. Мари Фредрикссон и Пер Гесле сформират Роксет с амбицията да завладеят света на музиката и в същото време да се забавляват. 

image

Мари Фредрикссон,пълно име Гун-Мари Фредрикссон,на шведски Gun-Marie Fredriksson е шведска певица,композитор,автор на песни,популярна като част от дуета Роксет.
Родена е в  Еsbo-Цssjц,по–късно се преместват в град Йостра Люнгби

Разсекретяването на творческия и авторски портрет на Мари с помощта на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,
я разкрива като абсолютен Български жречески потомък,притежател на висшите жречески феноменни дарби и качества–композиторските и певческите,характерни за високите нива на посветеност.
Тази характеристика се документира веднага от херметичният ѝ индекс в жреческия регистър–нейните имена.

МАРИ
си е Мари,Мария без никакви дешифровки,а фамилията ѝ указва другия ѝ Български Прародител Исус:

ФРЕДРИКСОН=Фер Иса Драк=Вер(Змей)Иса Трак  

МАРИ ФРЕДРИКСОН=
Мария и Вер(Змей) Иса Трак

Пълното име на Мари е Gun-Marie Fredriksson,което име категорично ясно ни указва,че родът на прекрасната Българска певица е от свещената линия на Гуни–те,които са същите Хуни–пресвятите Български Божии освободителни и покръстителни отряди на Диана и Исус,или на ДИОНИСИУС,които покръстват тракийските племена в Европа в имената и с имената на Исус и Мария Магдалена,и кръщавайки ги със Святият дух и поставяйки им за владетели праведни управници от Божията династия Дуло,ги наставляват да живеят в Любов,Братство и Мир по Божиите правила и закони.

Основна мисия на Хуните е периодически и регулярно и при нужда,да инспектират и ревизират управленческата дейност и политика на ръкоположените от тях за владетели на европейските тракийски племена Български династи за съотвествие с основните Божии заповеди,закони и повели на Любовта,Братството и Мира,и при несъответствие с тях,да корегират управленческата политика и при нужда да търсят отговорност и подменят отклонилите се управници от правия път и политика!
Това и прави през 5 век Българският Първожрец и Император на Свещената Българска световна империя(фалшифицирана като Римска) праведният и пресвят Атила,който управлявайки империята от Първосвещения и Първопрестолен столичен град Ямбол, предприема тия инспектиращи мисии,тръгвайки винаги от Ямбол с малобройни жречески отряди от феноменни музиканти,певци,танцьори,лечители, пророци,екстрасенси и пси–енергетици и спомагателният им персонал,а не както църковните хронисти–манипулатори и фалшификаторите–историци лъжат,че водил стотици хиляди страшни азиатски звероподобни диваци и пълчища из Европа да грабят,палят и сеят смърт и разруха сред европейските народи,съчинявайки никога несъстоявали се грандиозни битки на народите с хуните,като например историческата страховита битка на Каталунските полета между реките МАРНА и СЕНА,състояла се уж през периода 15–21 юни 451 година в местността Mauriacos край град ТРИКАССА на племето ТРИКАССИ,сега град Троа във Франция.

Сега подготвяме специален материал за това грандиозно събитие,което въобще не е било никаква битка с повече от 300 000 души воюващи и 165 000 жертви от двете страни,ами е било нещо съвсем обратно на съчинената от извратените безмозъчни чутури на църковно=инквизационните хронисти–фалшификатори епична кланица,било е това което се прави по време на периода и кулминацията на лятното слънцестоене по свещените изгревни енергийни места от вдъхновените и възторжени влюбени в Боговете си и помежду си Български езичници в Тракия,на Зайчи връх в Кабиле,за които мероприятия имаме специални постинги от предните години,което се прави на събора Света Троица на Каракьолювите дупки,на Рожен,на светилището Бузовград,на Перперикон..,и къде ли не още в България и по цял свят,и с което епично събитие на 20 юни 451 година ще ви запознаем подробно след няколко дена,като сега само ще разсекретим основните секретни документи от събитията на Каталунските полета,за да ви подготвим за основния материал по темата,както и да осветим наследствената хунска титла и потекло на фронтментката Мари от Роксетт. 

река МАРНА=река Мария
река СЕНА=река Иса 
MAURIACOS=Кан(Жрец) на Мария и Иса
MAURIACOS=Кая (скално светилище) на Мария и Иса

светилищният мегалитен комплекс,който е центърът на мероприятието 

ТРИКАССИ=ТРИК  АССИ=ТРАК ИСИС=Трака Исус=Кристос=Христос
ТРИКАССИ=ТРИК АССИ=ТРАКИ ИСИС=Траки на Исус

тракийското племе на Исус,заселено от Българските жреци по тия места

Когато след време юдо–византийската псевдо–Исусова Инквизиция,маскирана като Християнска църква,настъпва и със сила и преврати подменя праведните жречески водачи на племената и ги поробва,хронистите–фалшификатори на победителите нечистивци изграждат и налагат с перманентен геноцид и масирани тотални цензурни кампании превратния отвратителен и отблъскващ официален негативен образ на Святите Български жреци–Куни,Гуни,Хуни,въпреки съхраненните в народната памет и традиции на тракийските племена по Европа и на водещи духовни просветители и творци съвсем различни положителни спомени за Хуните като святи и праведни хора! 
Истинският светейши и чист образ на Хуните,Куни–те,Жрецита на Исус и Мария Магдалена,ние възстановяваме и преосвещаваме,без да търсим съгласието и санкциите за това от църковните и официалните исторически фалшификаторски служби и иституции,създадени с целта точно това да крият с всички възможни средства,като ние имаме Божията санкция за това и картбланш от Тях с неограничен ресурс за възстановяване на истината във всички нейни многопластови аспекти!

КАРТБЛАНШ=
Диана и Ешуа Балкарина


Така пълният жречески индекс на Мари–Gun Marie Fredriksson,се разкрива като :

GUN MARIE FREDRIKSSON=
GUN MARIE FRE DRIK SSON=
GUN MARIE FЕR DRАK ISOS=
Гун,Хун,Кун,Кан(Жрец) на Мария и Вер(Змей) Трак Исус=
Гун,Хун,Кун,Кан)Жрец) на Мария и Исус Вер(Змей) от Тракия 


GUN MARIE FREDRIKSSON=Жрица на Мария и Исус Змея от Тракия 
GUN MARIE FREDRIKSSON=
Жрица на Траки на Мария и Исус Змея

Феноменният жречески произход на Българската потомка Мари от нейната Кръстница Мария,се подкрепя и от статутът ѝ на фронтмен,нищо че пее в дует с партньора си:

ФРОНТМЕН=Богиня Матара
ФРОНТМЕН=
Богиня Диана Мария(Магдалена) 

Прекрасните имена на селищата в Швеция отново ни демонстрират за пореден безкраен път висшето изкуство на слово–построение и шифровъчния гений,които Българските наставници и кръстници на живота и културата на това тракийско племе притежават!

ASBO OSSJO=АСБЬО ЙОССИЙО=Бог Иссус=Бог Исус

ASBO OSSJO=АСБЬО ЙОССИЙО=
Син на Бог Исус
жреца вожд на племето,който е син,потомък на Бог Исус

ЙОСТРА ЛЮНГБИ=Диана и Иса Бюлгарин–Българите Диана и Исус



image

Пер Гесле
(на шведски: Per Hеkan Gessle, произношение Пер Хокан Йесле) е шведски музикант,част от дуета „Роксет“.
Задължителният му Български жречески свещен произход и ген се документира веднага от имената му:

ПЕР ГЕСЛЕ=Иса Пелгер=Иса България=Иса Българина=Българин от Иса
Жрец на Исус

ПЕР ХОКАН ЙЕСЛЕ=
КАН ИСЕ ПЕЛХАР=Кан(Жрец) на Иса Бълхара
Жрец на Исус 

Роден е на 12 януари 1959 г.в град Халмстад,Швеция.За първи път двамата с Мари Фредриксон се срещат в родния си град Халмстад през лятото на 1977.

ХАЛМСТАД=Хан,Кан(Жрец) на Иса и Мат Диана

Халмстад първо е владение на Дания–ДЕНМАРК,и се споменава за пръ впът през 1231 г от датският крал ВАЛДЕМАР
Какви чинно строени и подредени Български свещени херметични имена стоят и чакат времето си на освобождението от магията на Българската жреческа лингва–анаграма и хватка,за да си дадат рапорта и докладват за свещения си Български произход и значение,пренесли ги с голям зор през вековете и изпитанията!

ДАНИЯ=ДИЯНА=...ами пак Диана !

ДЕНМАРК=Кан(Жрец) на Мадара=Кан(Жрец) на Диана Мария

ВАЛДЕМАР=
Дуло от Богиня Мария
династ от Българската царска фамилия Дуло,по него време гордеещ се и парадиращ навсякъде с Българския си династичен Божествен произход! 


Пънк настроението “направи го по свой начин”, което витае тогава, посява семенцата на всичко, което ще разцъфне като Роксет.

ПО СВОЙ НАЧИН=ПО СВОЙ НАТШИН=
Бог Исуш и Богиня Диана
важните неща,които правиш и мислиш,че ги правиш по свой си твой начин,са винаги проектирани,режисирани,внушени и контролирани от титулярите на израза.

В онези дни Халмстад е спокойно градче с обичайната за 70-те безработица. Компаниите затварят, служителите се оказват излишни. Какво да измислят да правят двама тийнейджъри, на които им е омръзнало от училището? Поотделно и двамата решават да вложат енергията си в единствената светлина в живота си – музиката.

В юношеския период Пер е аутсайдер. Докато съучениците му ритат футбол и карат мотопеди,той си стои сам вкъщи,слуша радио и плочи.Не може да свири на никакъв инструмент,нито познава нотите,но започва да съчинява песни в главата си.Мелодии, преходи,аранжименти–всичко това е само в главата му,но е толкова ясно,че може да го изсвири отново и отново във въображението си.

Тия признания на Българския жрец са в пълен унисон и потвърждение на просветителската ни статия от предни ни постинг

Гръмотевици,мълнии и поезия по крадците на Българската цивилизация и култура от Пегасус,доставчикът на Зевс в Олимп
,
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/17/grymotevici-mylnii-i-poeziia-po-kradcite-na-bylgarskata-civi.1369830 ,

в който крилатият кон и вдъхновител на поетите ПЕГАСУС ни разкри технологията на 
спускане на Божиите послания до хората чрез техните ретранслатори–поетите,и които признания свидетелстват за неговия жреческия статут като фронтмен на Роксетт и допълват,че и тази посланическа мисия на композиторите и музикантите се организира и провежда от небесните служби на отдел "Музика". 

Двамата Български жреца започват своята успешна кариера с поредица от хитове – „Neverending Love“, „Soul Deep”, „I Call Your Name”. Дебютният албум Pearls of Passion е истински пробив. В родната Швеция заглавието получава мултиплатинен статус. Всички вече говорят за бъдещите успехи на Роксет.

image

Всички говорят за Роксетт,а ние си знаем все нашето и само разкриваме послание след послание на Боговете ни,влагани в песните по света!

ЗНАЕМ ВСЕ НАШЕТО=ЗНАЕМ Богиня Диана и Исуш
ЗНАЕМ ВСЕ НАШЕТО=
ЗНАЕМ ВЕШИСТЕН=ЗНАЕМ БЕШИСТЕН=ЗНАЕМ БЕЗИСТЕН
 
И защото си знаем все нашите Богове и техния Първосвещен храм в Ямбол,те винаги ни очакват с голямо вълнение и нетърпение и все в Храма ни водят!
И нашето нетърпение и вълнение за срещите с Боговете ни е голямо и постоянно–вижте ги в поредните вълшебни словесни песенни анаграмни послания:

NEVERENDING LOVE=Богиня Диана Болгария

SOUL DEEP=Иса Ел(Змей) и Богиня Диана

I CALL YOUR NAME= I CALL (аз викам) Мария 

АЗ ВИКАМ ТВОЙТО ИМЕ=
Бог Тати Иза и Богиня МаМа=Бог Тати Иза и Богиня Мария Магдалена

А в името на дебютния им албум PEАRLS OF PASSION откриваме прекрасните перли на Бог Исус,който е генераторът на всички възвишени човешки чувства:

PEАRLS OF(перли от) PASSION=ПЕРЛИ от Бог Исус
PASSION=
Бог Исус–ЧУВСТВА 
ЧУВСТВА=Бог Исуш и Богиня Диана 

Пер и Мари се познават години, преди да запишат нежната „Neverending Love”, през пролетта на 1986 г. Но и двамата определят работата по парчето като „чисто хоби”, поставяйки на първо място соловите си кариери. Това важи най-вече за Мари, която по това време е една от най-успешните певици в Швеция.

ЧИСТО ХОБИ=Бохиня Диана и Исуш–най–чистото и свещено хоби на света!

СВЕЩЕНО ХОБИ=СВЕШТЕНО ХОБИ=
Бог Исуш и Бохиня Диана

В това време групата на Пер “Gyllene Tider” се разпада и това влошава кариерата му на певец и създател на песни. Магическата формула се оказва горчиво-сладкия глас на Мари, който го връща към музикалната сцена.

Отначало двамата разкриват много малка част от потенциала си като музиканти. Но след изпълненията на бавните, прочувствени и просълзяващи балади, Роксет си спечелват място в сърцата на милиони хора по света.
“Аз просто желаех да свиря поп... повече от всякога!”, споделя Пер ентусиазирано. Първите сингли на групата са с абсолютно поп звучене, което ги прави изключително популярни. Всичко се променя, когато EMI Германия отправя предложение към Мари и Пер да запишат разтърсваща коледна мелодия.
Емблематичната “It Must Have Been Love (Christmas For The Broken Hearted)” идва точно навреме-следва първо място в класациите.



IT MUST HAVE BEEN LOVE=Богиня Мат Диана и Бог Иса са Болхи!  

 
След тази конспиративна декларация и прокламация,че Богиня Диана,която е Богинята Майка,и Бог Исус са Българи,следва и разчупването на секретния печат на поредния кодиран документ–CHRISTMAS,който ни разкрива епохалната тайна,която ние вече знаем с вас,че Коледните Рождественски празници са в чест на раждането на Божият Син,но не на Господ Бог Исус Христос,който е и Господ Бог Отец Твореца,защото няма как Богът Баща Творец и Демиург на световете,да бъде роден от земна жена и то само преди 2000 години,защото светът нямаше да го има въобще до тогава,а този празник е в чест на раждането на Новозаветният син на Господ Бог Исус Христос(Исус Траха) и на Богинята Майка в нейното последно аватарно явяване като Мария Магдалена,и който син е Павел и всичките му земни проявления в продължение на 300 години като Цар Авитохол до преминаването му през 333 година в небесно Светейшо служене като Свети Апостол Павел.

И ето тайната,която ни разкрива този документ:

CHRISTMAS=Хан,Кан(Жрец),Син на Иса Матара
на Коледа се празнува раждането на Сина на Исус и Мария Магдалена–Павел,който е Жрец и полага началото на Новозаветна династична генерация на Дуло,която е от генетични потомци,Жреци–Светци от родословието на Исус и Мария Магдалена и започва от Павел.
Следващият документ,който е култов чувствен сърдечен израз за състоянието на човешките страдащи сърца,ни показва свещената му историческа Българо–тракийска база и произход:

BROKEN HEARTED=Борки и Траки на Диана
където  BROKEN HEARTED означава 
"с разбито сърце",и ни разкрива,че траките в Англия и Българите сред тях в тяхна дълготрайна жертвена служба,са с разбити сърца за липсата на своята Богиня Диана.

С РАЗБИТИ СЪРЦА за=
за Цар Исус и Зар Богиня Диана=за Царица Богиня Диана и Цар Исус

Ето затова и Роксетт са прочути с баладите си за разбитите сърца и Души,в които без да знаят приносителите им,са закодирани извечния стремеж и неутолимо желание към Боговете Демиурзи,от чиито Души частички мултиплициран Свят Дух са всички човешки Души.

Нещата се променят напълно, когато на бял свят се появява заразителният припев на песента “The Look”. Парчето става номер едно в почти всяка една класация през 1989 г. Роксет вече знаят отговора на въпроса “What in the world can make a brown-eyed girl turn blue?” („Какво може да натъжи едно момиче с кафяви очи?”). Отговорите идват с тоталните хитове – “Listen To Your Heart” и “It Must Have Been Love”, като втората песен е включена веднага в саундтрака на успешния филм "Хубава жена".

image

Безспорно Роксет стават повелителите на песни за разбити сърца. Вкусът от тъжните им балади се усеща и до днес,с хитовете–"Fading Like A Flower","Spending My Time", "Queen Of Rain","Crash! Boom! Bang!".

Fading Like A Flower=Богиня Диана и Бог Ел(Змей) са Болкари
сътворенческа демиургова прокламация,че Боговете–Демиурзи са Българи  

Spending My Time=Бог Тати Иса и МаМа=Бог Тати Иса и Мария Магдалена 

Crash! Boom! Bang!=Кан(Жрец) на Богиня Мария и Бог Ешуа 


Катализатор за успеха на ритмичните поп хитове на Роксет определено е демо записа на парчето “The Look”. В изблик на вдъхновение продуцентът Кларънс Йоферман започва нова серия записи под мотото – „мисли различно”.

ДЕМО ЗАПИС=Богиня Мад и Исуз

КЛАРЪНС ЙОФЕРМАН=
Мария и Иса Бълкарина

Дните се превръщат в нощи,сесиите са изморителни,но окончателната версия на “The Look” е смайващо добра. Следват парчетата “Dressed for Success, Dangerous. Роксет усещат, че това е тяхното звучене.

DRESSED FOR SUCCESS=
Кан(Жреци) Друид ,Син от Сар Бог Исус=Кан(Жреци)Друид,Син от Цар Бог Исус

DANGEROUS=
Иса Драгон(Змеи)=Иса Траг=Иса Трака

image

В края на 80-те, Мари и Пер са вече световноизвестни и трупат мултимилионни хитове. Сензация в класациите е и по-твърдото заглавие “Joyride”. Това е и първото номер едно парче на групата в САЩ. Звученето се запазва и в следващите “The Big L.” и “Church Of Your Heart”. Албумът Joyride излиза през пролетта на 1991 г. и е доста по-солиден като звучене от първия. Следват няколко челни места в класациите и групата се оттегля за кратка почивка преди да се заеме с нови записи в студио.

JOYRIDE=Друиди на Ежуа

CHURCH OF YOUR HEART=ЧЪРЧ ОФ ЮОР ХАРТ=ТШЪРТШ ОФ ЮОР ХАРТ=
Друиди на Шар Бог Ешуа Траха=Друиди на Цар Бог Ешуа Трака
 
image  

Мари и Пер се завръщат триумфално в началото на 1994 г., когато излиза албумът им Crash! Boom”! Bang!. Тотален хит става първият сингъл от албума – “Sleeping In My Car”. Силните и завладяващи вокали на Мари и изтънчената китара на Пер са доказателство за дългия път на дуото от първите успехи с The Look през 1988 г.

SLEEPING IN MY CAR=Кан(Жреци) на Мария и Иса Балг(Българина)
 
 


Роксет си избраха да подгряваща група РЕВОЛЮЦИЯ Z за да изпратят послание до посветените Българи,че те знаят за предстоящите епохални събития с Явяването на Бог Исус и Богиня Диана и революцията,която Те ще извършат в целия свят със смяната на досегашните стари порядки на господство на злото и с разрушаването на старата потисническа и експлоататорска псевдо–демократична световна система на изродените български династи от Дуло,държащи народите в робство и водещи света към погибел! 
 
РЕВОЛЮЦИЯ Z=РЕВОЛЮЦИЯ ЗЕТ=РЕВОЛЮЦИЯ на
Иза и Диана

image 

Мари пя на сцената на Арена Армеец в бял елегантен костюм с черна вратовръзка,а Пер бе в черно,на ръкава на ризата му беше извезано ROX,а на ремъка на китарата му пишеше ХХХ,което означава " 30 години "Роксет". 
Посланията в тия дистанционни позивни гласят:

ЕЛЕГАНТЕН БЯЛ КОСТЮМ=Кан(Жрица) от Дуло на Мат и Иса Балг

ROX=РОКС=Кан(Жрец) Сар=Кан Цар

обозначение на техния жреческо–царски произход и статут по наследствено право

XXX=ТРИ ХИКСА=Кан(Жрец) на Иса Траха=Кан на Иса Трака

ХХХ ГОДИНИ РОКСЕТ=ТРИЙСЕТ ГОДИНИ РОКСЕТ=
РОКСЕТ са Ген от Диана и Иса Друида 
 
ХХХ ГОДИНИ РОКСЕТ=ТРИЙСЕТ ГОДИНИ РОКСЕТ=
РОКСЕТ са Ган,Кан (Жреци)–Друиди от Диана и Иса 


image

Мари дълги години се бори с тежката диагноза рак.След операцията на тумора в главата й,тя губи зрението на дясното си око,координацията на едната си ръка и способността на чете и пише. Вероятно е засегнат и десният й крак,защото трудно се движеше по сцената и човек от екипа придружи под ръка Мари до стол на сцената, където тя седна и облегна на стойка показно ръката си,на която блестеше красив златен пръстен . 

image

Посланието,което ни изпрати Българската певческа жрица гласеше:

КРАСИВ ЗЛАТЕН ПРЪСТЕН=
Кан(Жреци) от Дуло на Зар Бог Иса и Сар Богиня Диана=
Кан(Жреци) от Дуло на Цар Бог Иса и Цар(Царица) Богиня Диана


КРАСИВ ЗЛАТЕН ПРЪСТЕН=
Зар Бог Тати Исус е Бълкарин=
Царя Бог Тати Исус е Българин 
 


Концертът започна със Sleepnig in my car 
 

 
Sleeping in my car            Вижте песента в оригинала ѝ        
SLEEPING IN MY CAR=Кан(Жреци) на Мария и Иса Балг(Българина)

 

Roxette - Sleeping in My Car - Sofia - 17.06.2015
А това е изпълнението на концерта в София 



image
 
Електронното издание на СТАНДАРТ коментира концерта на Роксет и казва,че поради принудителната неподвижност на Мари,партньорът ѝ Пер като че да компенсира това се е раздавал на сцената и за двамата–
"пееше,свирише и танцуваше в тотална еуфория като младеж!Изглеждаше в суперформа,млад и свеж,усмивката му като на хлапак през цялото време",
и възкликва накрая,че шведският ген си казал думата,за да ни даде възможност пък на нас леко да го корегираме,че това,което е хвърлило в еуфория през цялото време шведа,е точно Българският му феноменен жречески ген,който на Родна земя и в заобиколението и обратната синергитична връзка на въодушевените хиляди сродни Български гени и Души на публиката на същата Божествена генетична честота,е изпаднал в блаженството на присъствието на Святият Дух,и издивял в унеса на екстаза,е взривил емоционално Българския швед!

ШВЕДСКИ ГЕН=ГЕН на Исуш и Бокиня Диана
ШВЕДСКИ ГЕН=ГЕН на Кан(Жрец) на Исуш и Богиня Диана

ГЕНЕТИЧНА ЧЕСТОТА=ЧЕСТОТА НА Ген на Диана и Ешуа

ИЗДИВЯВА=Богиня Диана и Бог Иза
 
УНЕС=Иса

ИЗПАДА В УНЕС с=с Богиня Диана и Бог Исуз

ЕКСТАЗ=
Кан(Жрец) на Исуз и Диана
работното състояние на жреците на Исус и Мария в присъствието и въздействието на Святият Дух

image

ЕКСТАЗ=Кан(Жрец) на Дионисиуз
работното състояние на жреците на Исус и Мария Магдалена,съставящи отрядите и армията на Дионисиус

БЪЛГАРСКИ ШВЕД=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Исуш Българина

ДА КОМПЕНСИРА=Кан(Жрец) на Иса и Богиня Мадара

РОДНА ЗЕМЯ на=на Иза и Мадара

България,където феноменният Божи ген на Пер,Мари и другите музиканти от групата,издивя и изпадна в екстаз


Сега следва поредното оригинално кодирано послание,което шведските Български жреци изпратиха до публиката на концерта и до нашата аудитория.

При представянето на басиста Магнус Бьоресон,Пер се майтапеше,че той като малък мърдал устни на песните на АББА,като си представял,че е една от певиците и каза: "Вижте го–типичен швед е,без коса,с брада и очила",което можеше да мине повече и като тъпа шега,но за непосветените.За нас този невинен епизод от концерта ни носи много важна информация с имплантираните послания в него.

Първо името на басиста е христоматийна реклама за приложението на Свещения шифър и вседействието на Кръстническия закон за кръщаване на всички хора с Божиите имена и разконспирира музиканта като член на Дионисиусовите Божии жречески отряди

МАГНУС БЬОРЕСОН=Бог Иса и Мария
МАГНУС БЬОРЕСОН=Ген на Бог Иса и Мария
МАГНУС БЬОРЕСОН=
Ган,Хан,Кан(Жрец) на Бог Иса и Мария

Друга информация която ни се разкрива указва къде са музикалните корени на обучението и посвещението на басистите:

БАСИСТ=Богиня Диана и Исус
БАСИСТ=
БАСИСТ+Н(кодировъчен назал)=БАСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

В повествованието дойдоха няколко възлови израза,които също разсекретяваме:

ТЪПА ШЕГА с=с Богиня Диана и Ешуа–??? 

НЕВИНЕН ЕПИЗОД=
Бог Иза и Богиня Диана

Ще разсекретим и самия израз за важната информация,за да видим за кои е най–важната информация!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за=ВАЖНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за Бог Исуж и Богиня Матара  
 
Плоската шега,тъпата шега или както можем да я квалифицираме и като НЕУМЕСТНА ШЕГА,която Пер си направи с басиста им,бе "вижте го–типичен швед е,без коса,с брада и очила",като всички квалификации,с които Магнус Бьоресон бе обрисуван,са майсторски съставени чрез кода на Свещения шифър послания за Българския жречески произход на басиста и на цялата банда на Роксет,водена от Първожрицата Мари и Първожрецът Пер,които послания те предоставиха на нас за дешифриране:


ТИПИЧЕН ШВЕД=ШВЕД на ТИП ИЧЕН=
на Диана Богиня и Ешуа=ШВЕД на Богиня Диана и Ешуа


ТИПИЧЕН ШВЕД=ТИПИТШЕН ШВЕД=Дете на Бог Ешуш и Богиня Диана
ТИПИЧЕН ШВЕД=ТИПИЧЕН Ешуа и Богиня Диана

БЕЗ КОСА=Бок Исуз
БЕЗ КОСА=
Син на Бок Езуа–генетичен феноменен потомък на Бог Исус
БЕЗ КОСА=Кан(Жрец) на Бог Исус

С БРАДА И ОЧИЛА=С БРАДА И ОТШИЛА=Бард от Дуло на Исуш
С БРАДА И ОЧИЛА=С БРАДА И ОТШИЛА=
Брат от Дуло на Исуш
феноменен жречески потомък от династията Дуло на Исус от Бялото Братство
 
В тези кодирани послания участва и показателно–сочещият израз ВИЖТЕ ГО,подканящ ни категорично да видим накого или някои–вече знаете кои!

ВИЖТЕ ГО=ВИЖТЕ ГИ=ВИГ Т ЕЖ=Богиня Диана и Ежуа
 
 
Видяхме ги Българските Богове и в този израз,както ги виждаме и във всички други думи и изрази на Свещения Български език,който е свещен поради тази причина,както и във всички други човешки езици,които са производни от Свещения Български език чрез магията на Свещения шифър и фундаментът на Свещената Матрица,и които Богове ни посочиха да Ги видим и в изразите за шегите:

ТЪПА ШЕГА с=с Богиня Диана и Ешуа  
ТЪПА ШЕГА с=Ган,Хан,Кан(Жрец) на Богиня Диана и Ешуа

НЕУМЕСТНА ШЕГА с=ШЕГА с Иса и Мат 
НЕУМЕСТНА ШЕГА с=с Ган,Хан,Кан(Жрец) на Исуш и Мат 

ПЛОСКА ШЕГА с=ШЕГА с Иса Балка 
ПЛОСКА ШЕГА с=с Ган,Хан,Кан(Жрец) на Исуш Балка 

 
Обобщената поука и изводи от дешифровката на тия емблематични изрази от разговорния ни език,са:

–не си правете шеги,каквито и да са те,с Българските Богове!
–не си правете шеги,каквито и да са те,с Жреците–Светии на Българските Богове!  
Жаргонният израз е НЕ СЕ БЪЗИКАЙ с...!,който ни казва същото:

НЕ СЕ БЪЗИКАЙ с=с Бок Исуз
НЕ СЕ БЪЗИКАЙ с=
с Кан(Жрец) на Бог Исуз  
 
Така разбрахме,че това оригинално представяне на басиста на Роксет не е вид шега или бъзикане с музиканта,а е майсторски съставено зашифровано послание–визитка за певците и музикантите от Роксет,както казахми по–горе и сега повтаряме и натъртваме отново,за да покажем отново и отново и кой ги съставя така майсторски!

СЪСТАВЕНИ МАЙСТОРСКИ от=СЪСТАВЕНИ от Кан(Жрец) на Исус и Матара

СЪСТАВЕНИ МАЙСТОРСКИ от=
от Майстор,Кан(Жрец) на Иса от ВЕСИСТЕНА=
от Майстор,Кан(Жрец) на Иса от БЕЗИСТЕНА–

от лингва–майстор,който е жрец на Исус от жреческата колегия от Първосвещения Божи храм–светилище БЕЗИСТЕНА в Ямбол 

СЪСТАВЕНИ от=от Богиня Диана и Исус
СЪСТАВЕНИ на=на ВЕСИСТЕНА=на БЕСИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА 

МАЙСТОРИ=Иса и Матара 
 

––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––



Поради техническа повреда в апаратурата по едно време зала АРЕНА АРМЕЕЦ потъна в мрак и музиката спря.

Тогава публиката се развика "Роксет, Роксет,Роксет!".
Когато сцената светна пак и от екипа на шведите се мъчеха да отстранят повредата в захранването и компютъра им,Мари пое ролята на диригент и докато отстранят неуредиците,ръкомахаше енергично и тактово с ръце и направляваше виковете и  ръкоплясканията на публиката така,че от скандиранията "Роксет,Роксет,Роксет!" да се получи оригинална мелодия и песен с текст само от една дума,но достатъчна да прослави и извика на сцената в невидимо присъствие самите анаграмни оригинали и прототипи,Които бяха със свитата си на концерта!
Много ги усетиха,ние ги видяхме!
Ето ги,отговарящи на повика ни РОКСЕТ,РОКСЕТ,РОКСЕТ !

РОКСЕТ=Диана и Иса Трака!!!

–Видяхте ли ги и вие?
Какво казвате?Виждали сте само Исус Тракиеца защото в името на дуета РОКСЕТ имало само неговото име ли?
Браво! Имате напредък в усвояването на материала,защото в Българското име на дуета фигурира само Исус,обаче в оригинала на английски името на групата е Roxette,където има вече две Т и едната сигла Т е на Диана!
Ето ги пак влюбените в Българските си внучета Богове,които бяха на концерта на Роксетте в Арена Армеец 

ROXETTE=РОКСЕТТЕ=Диана и Иса Трака



Roxette - IT MUST HAVE BEEN LOVE - Live 17.06.2015, Sofia

Трябва да е била Любов

Трябва да е била Любов,
която без пощада приключи.
Беше всичко, което съм искала,
а останах сама завинаги!

Трябва да е била Любов,
но всичко приключи.
Чувството е както водата–
изворът търси и в него се влива...
И вятър попътен –Любов безнадеждна.

Продължавам да вярвам ,
защото отново сме заедно...
И пак си приютил сърцето ми,
но се превръщам отново в сълза
и бавно се стичам по дланите ти.

Трудни зимни дни.
И продължавам да мечтая!


Затова и както отбелязаха наблюдателни фенове на дуета,присъствали на живо на концерта,в залата нямаше безучастни хора–"всички танцуваха и пееха като на живот и смърт" и по тази причина по–късно от шведския екип на Роксетте написаха в страницата си на Фейсбук,че култовата песен "Това трябва да е любов"–It Must Have Been Love",се превърна в химн на вечерта.

image

За непосветените фенове и наблюдатели това признание на шведите звучи като оценка за създадената атмосфера на емоционална взаимна обратна връзка между певците и публиката,но за Посветените съидейници на Роксетте и на нашия екип това е поредното послание,което ни съобщава за масираното присъствие в залата на невидимите,но силно осезаеми височайши небесни гости!  

НА ЖИВОТ И СМЪРТ=Исуж и Богиня Матара  

Сега вижте и израза,употребен от хроникьорите на събитието,който ни съобщава в шифър,че певците и публиката са пеели и танцували на присъстващите на концерта Български Богове:

ПЕЯТ И ТАНЦУВАТ НА ЖИВОТ И СМЪРТ=
ПЕЯТ И ТАНЦУВАТ
на Исуж и Богиня Матара

А когато пеете и тацувате на живот и смърт на Исус и Мария Магдалена,които са там,то те обезателно пеят и танцуват заедно с вас! 

Това твърди и Българското заглавие на песента им ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЛЮБОВ,в което като заместим ЛЮБОВ,което е висшето самопризнание и самодефиниця на Боговете за постоянното си състояние на съществуване и проявление БОГ(БОГИНЯ) Е ЛЮБОВ,с Бог и Богиня,научаваме,че този израз ни казва,че това са Бог и Богиня–Българските Богове Исус и Мария:

ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЛЮБОВ=
ТОВА ТРЯБВА ДА са Бог  и Богиня–Исус и Мария!

Дешифровката на английското име на песента твърди същото:

IT MUST HAVE BEEN LOVE=Богиня Мат Диана и Бог Иса са в Балх
Боговете Исус и Майка Диана са в България лично на концерта!  
 
Исус и Мария Магдалена бяха лично на концерта,те бяха височайшите небесни гости, за които тази песен се превърна в химн на вечерта и поради което всички пяха и танцуваха на живот и смърт,която удивителна новина за масираното си присъствие в залата те сега ни съобщават постфактум с поредните послания:

НЕБЕСНИ ГОСТИ=Богиня Диана и Исус
ХИМН на ВЕЧЕРТА=ХИМН на Диана и Ешуа Вер(Змея) 
НОВИНА ПОСТФАКТУМ=НОВИНА за Бог Иса и Бокиня Мат Диана 
МАСИРАНО ПРИСЪСТВИЕ на=на Сар Бог Исус и Богиня Диана Мария

МАСИРАНО ПРИСЪСТВИЕ НА СВИТАТА на=
ПРИСЪСТВИЕ НА СВИТАТА на
Мария и Иса 

image




Roxette - LISTEN TO YOUR HEART - Live 17.06.2015, Sofia 
 
image 

Пер и Кристофър



Кулминацията на концерта бе,когато китаристът Кристофър Лъндквист засвири "Моя страна, моя България" от която направи преход към последното парче преди бисовете – "Joyride",на което вече нямаше ни един човек по седалките,всички бяха наскачали, пееха с пълно гърло и танцуваха и публиката съвсем се размаза от кеф,както коментират присъствалите на концерта.

КРИСТОФЪР ЛЪНДКВИСТ=
Дете на Бог Исус Трак Българина=Дете на Бог Кристос Българина

РАЗМАЗАН ОТ КЕФ=
Изуз и Богиня Диана Мария

Шведските музиканти са знаели,че тук ще ги очакват най-много фенове и са решили да поднесат този жест–гадаят присъстващити на концерта,не можещи въобще и да си помислят,че присъстващите на концерта тялом и духом Исус и Мария спонтанно и импресивно включиха китариста на режим "пълно дистанционно управление"и чрез него Те лично изсвириха Моя страна,моя България, в чийто култов кулминационен стих

Моя страна,моя България,
при теб ме връща вечно Любовта!
,

преди години Те вложиха в песента и възложиха на Първожреца на Българската естрада и техен обичан феноменен жречески потомък Емил Димитров,да предаде на Българите по света това Тяхно прорицание за завръщането им на яве сред хората,което обещание сега вече реализират интензивно и в ускорени темпове!

МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ=
БЪЛГАРИЯ на Иса и Мат Мария


Моя страна,моя България,                            България на Иса и Мат Мария,
при теб ме връща вечно Любовта!                 при теб ме връща вечно Любовта Им!


МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ=
Мат Мария и Иса Българина

Моя страна,моя България,                             Мат Мария и Иса :  България,
при теб ме връща вечно Любовта!                  при теб ни връща вечно Любовта!



Само кратка  Исусово–Мариина Кабала справка в хороскопа на Първожреца и Доаена на Българската Боговдъхновена естрадна песен Емил:

Баща–      Димитър Димитров,Факира Мити
Дядо–       Петър Дънов,Беинса Дуно
Прадядо–  Васил Иванов Кунчев,Васил Левски
- - -
Пра...дядо–Паисий Хилендарски
- - - 
Пра...дядо–Атила
Пра...дядо–Павел,Първородният Син на Исус и Мария Магдалена

Фамилна принадлежност
––

рода Дуло–Българи

Статут преживе


феноменни праведни и святи жреци,Българи

Статут след това


Светии,транспространствени посредници
между Родоначалниците на рода Дуло–
Българските Богове Господ Бог Исус и
Богиня Диана,Мария Магдалена от Тракия,
и Техните генетични потомци 




Публиката извика на бис певците,които изпълниха отново Listen to your heart и най-големия им хит The Look.



Roxette - SHE"S GOT THE LOOK - Live 17.06.2015, Sofia



Roxette - The Look - Sofia - 17.06.2015

Музикантите наобиколиха Мари и се скупчиха околоно нея,която трогателна и красива сценка бе като триумф на живота и приятелството над всички препятствия и страдания,които Жрицата на Исус и Мария Магдалена преминаваше със стоицизма и борбеността ѝ на амазонка,както я опредили Пер,с коварната болест.

ТРИУМФ НА ЖИВОТА=
Богиня Матара Диана и Бог Ежуа
те са триумфа на живота над смъртта и триумфалната арка към вечния живот

ТРИУМФ НА ЖИВОТА НАД СМЪРТТА=
Богиня Диана Матара Мария и Бог Тати Исуж


ТРИУМФАЛНА АРКА=Диана Мария Балкария=Матара Балкария

Великата Богиня Майка,която е Българка

АМАЗОНКА=
Кан(Жрица) на Ма и Иза=Кан(Жрица) на Ма(Богиня Майка) и Иза



Накрая ще дадем отговор на заглавието на този постинг защо пра...внучката на Хуна Атила,който е Хан,Кан=Жрец,и по–точно Първожрец и Император на Свещената Българска империя,фалшифицирана като "Римска",не можа да посети къщата на пра...дядо си в Ямбол,откъдето навремето Атила управляваше цялата Свещена Българска световна империя,и където искаше да подири помощ в битката ѝ с рака.

Ами защото хора с нечисти помисли,без да имат въобще хабер за това местните манипулирани управници,вече от две години затвориха достъпа до Първосвещения Божи храм и Централно планетарно светилище БЕЗИСТЕНА в Ямбол под благовидния мотив за уж няколко месечни ремонтни работи,и човъркат упорито в Сърцето и Зеницата на Бога и си търсят белята,намислили да ги увредят и лишат Българите от централната им връзка с Боговете и небесните служители и служби и живителните и целебни сили на светилището!

Наивници!
И безБожници!
И на които нечистивци ние ще кажем:

–Нашите канали и връзки с Всемогъщите ни Богове и Светиите от Всемирното Бяло Братство са неизброими и неунищожими!
Какво ще правите вие,бе мерзавци,които сте все Божии нечистиви израстъци и управлявате целия свят с пари и сила в безчестие,и въпреки че носите Тяхната кръв, не искате да чуете за Тях и не ги познавате и затова нямате никой в тия сложни преплетени междупространствени светове и духовни отношения!
Да ни покажете или кажете за някоя група хора или поне един човек,който да каже една добра дума за вас,да изпее една песен във възхвала на на вашите идоли парите, експлоатацията,войните и омразата към хората,или да пролее една искрена сълза за вас!
Нещастници такива,горко им на душите ви!
Ах,как горко и отчаяно безнадеждно вашите пресъхнали опустошени Души се нуждаят от капка Любов и сълза на искрено състрадание...

Вижте пак Българите,които пееха,танцуваха,възтрогваха се и състрадаваха и плакаха с Мари и за нея!
Българи плакаха за Българи,без и да подозират и за миг,че и те са Българи,без и да подозират въобще,че и Исус и Мария,които също са Българи,бяха и те на концерта до Мари и ѝ подкрепяха немощното тяло,оставено нарочно така,за да демонстрират победата на Духа и Душата над тялото и материалното.
И Те плакаха...
Вижте безкрайната благодарност на Българите за песните,с които тя ни дарява вече 30 години и огромната ни безгранична Любов,която я издига на пиедестала на Божествените ѝ Родители и потвърждава светейшия ѝ статут,независимо от Божият план и сценарий за нея нататък!
Лишавате Мари и Българите от достъп до Първосвещения Божи храм в Ямбол,до Бащиния и Майчиния ѝ свещен дом и извор на изцеление!
Безумци!
Та ние имаме хиляди и безброй канали и връзки с Боговете ни,Които в специалните случаи сами идват при нас,както ни се показаха на този концерт на любимото им дете Мари!
А какво ще правите вие...! 
 
А ние ще възстановим директната връзка на Мари с Първосвещения Божи храм и с неговите феноменни лечебни технологии и чудеса дистанционно чрез силата на окултната Душевна и Духовна връзка и магията на Сътворенческата,Възкресителната и изцелителната мощ на Вълшебното Българско Свещено слово,активиращи се чрез феноменната Дарба на изцеление на Святият Дух в режим на универсалната всемирна Любов–Баянето!

Диагнозата на заболяването се знае–тумор в главата,тумор в главния мозъка.
Дешифровката на заболяването ни води при Богинята Майка,Новозаветна Майка и Кръстница на Мари–Мария Магдалена!

ТУМОР В ГЛАВАТА=Богиня Матара Балг
ТУМОР В ГЛАВАТА=
Богиня Мат Диана България

ТУМОР В ГЛАВНИЯ МОЗЪК=Бокиня Мат Мария и Иза Балг
ТУМОР В ГЛАВНИЯ МОЗЪК=
Кан(Жрица) на Богиня Мат Мария и Иза Балг–лечителят оператор,посредник на транспространствения лечебен процес

Разшифрованата формула на заболяването е входящата позивна парола и пропуск към съответната лечебна пътечка на Небесните всемогъщи и вселекуващи здравни служби и лечебни заведения,които отговарят и се отзовават на просбата за медицинска помощ и обслужване съответно степента на посветеност и чистота на просителя!
В нашите документи подробно са описани другите стъпки на феноменната лечебна практика БАЯНЕ,която може да се ползва от всеки при нужда и желание.

БАЯЧКА=БАЯТШКА=
БА ЯТ Ш КА=Кан(Жрица,Жрец) на Богиня Диана и Ешуа

По нашите канали ние ще уведомим и помогнем на нуждаещата се Българска жрица
Мари.

А на нереторичния ни въпрос "Какво ще правите вие,нечистиви Божии деца,срамящи и сквернящи святата Божия кръв?",ние отговаряме директно и нереторично да знаете,че
Боговете ни имат сълзи и за вас.И ние.
И добре,че Те мислят и за вас и пак ви подават спасителното въже и пояс чрез нас,та ако искате да спасите кожата,и най–вече Душата си,дръжте тези спасителни сламки–дешифрираните ви и разкодирани от нас  характеристики,че те са малки,но имат огромна сила и мощ да ви извадят и от най–страшната буря и големи вълни и мъртви течения!

БЕЗБОЖНИЦИ=БЕЗБОЖНИТСИ=без Богиня Диана и Исуж
БЕЗБОЖНИЦИ=БЕЗБОЖНИТСИ=
без БЕЖИСТЕН=без БЕЗИСТЕН
лишаващи себе си и другите Българи от Първосвещения Божи храм и пряката връзка с Боговете

НЕЧИСТИВЦИ=НЕТШИСТИВЦИ=Деца на Исуш и Богиня Диана
генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,получили от Тях ролите на лошите

НЕЧИСТИВЦИ=НЕТШИСТИВЦИ=Деца от ВЕШИСТЕНА=Деца от БЕЗИСТЕНА
изродени династи,чието родословие е заченото на БЕЗИСТЕНА,който сега вие се мъчите да увредите.Неуспешно!  
 
НАИВНИЦИ=НАИВНИТСИ=Богиня Диана и Иса 


И сега както винаги оставяме за накрая черешката на тортата,още веднъж ще ви кажем МЕРЗАВЦИ,защото сте такива и заслужавате,и ще разкрием шанса ви и в тази клеймяща и позоряща ви заслужена дефиниция! 

МЕРЗАВЦИ=МЕРЗАВТСИ=
Исуз и Богиня Диана Мария
недостойни сквернящи свещената Божия кръв Техни потомци,българи с малко б

ЧЕРЕШКА НА ТОРТАТА=
Кан(Жрец)–Друид на Диана и Чар Ешуа

И още една черешка ще турим на тортата,че хем ние е кеф на нас да ви изпращаме лепенките Отгоре за вас,хем още един шанс да имате за спасение,мръсници такива! 
 
МРЪСНИЦИ=
Мария и Исуц=Мария и Исус
нали виждате,че отърване няма от Тях,и язък ви,че сте от Тяхното родословие! 
 

И за да си оправим настроението и изчистим емоционалната енергетика,ощe песни на завръщащите се шведски потомци на Българските Жреци от Ямбол! 
Опитайте се и вие,българи,да пеете с Мари и Пер и отроните сълза като Българите...

 

Spending My Time 

Spending My Time=Бог Тати Иса и МаМа=Бог Тати Иса и Мария Магдалена,

 от Които феноменна чиста високопосветена жреческа потомка е Мари–текстописец,композитор,певица и голяма Българска Душа,изпълнена с Любов! 

 

Roxette - FADING LIKE A FLOWER - Live 17.06.2015, Sofia
 
 

Roxette - JOYRIDE - Live 17.06.2015, Sofia


Благодарност за СТАНДАРТ и другите информатори от концерта за синергитичния материал ! 

СТАНДАРТ=
Друиди на Диана и Иса
те определят еталоните и стандартите за хората 


ИСД 



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
21.06.2015 02:29
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Громи Адаш, фалшивата ни историческа наука!
21.06.2015 08:55
Кибела била източна богиня, които градове в Северна България през римския период почитали Така пише, но е почитана и в Анхиало, а той не е в Северна българия
А Кабиле носи името и ,далече преди римския период май Изтокът е при нас, а не далече от нас
Спомням си , като бях в Ямбол , на едно учение бяхме в близост до Кабиле
Началник - щаба ми даде половин час да разгледам хълма, но внимателно да не усетят другите, защото учението ще се провали
Приятен ден и успех, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Възстановяването на истинската ...
21.06.2015 19:04
Възстановяването на истинската свещена Българска история,която е цивилизационният фундамент,надстройка и градеж на цялата съвременна човешка цивилизация,е свещено дело и задължение на всички Българи,които сме задължени свише от Боговете ни и вечно живите ни транспространствени Деди и Предци да го извършим,и са ни обвързали в перфектен колективен синергитичен организъм и мощна и задължително всепобеждаваща транспространствена армия на Дионисиус!
Всички,абсолютно всички блогери в БЛОГ.БГ са активирани в различни степени посветени участници и членове на тази армия!

Разбира се,че Богиня Кибела е Българска Богиня,и то единствена Богиня и Демиург,чието паралелно име АРТЕМИДА указва коя е тя:

АРТЕМИДА=Диана Матара–
Богиня Диана,Великата Богиня Майка,чието последно Новозаветно Явяване е под формата и името на Мария Магдалена,Съпругата на Исус,родила му трите деца в Ямбол и от които е Новозаветната генерация на Дуло,от която са всички владетели и глави на всички съвременни народи и държави.
Синкретизираната форма на божеството АРТЕМИДА–ФОСФОРОС,на което се води светилището на върха на Зайчи връх,снимков и видео материал от което ще публикуваме след малко за посрещането на лятното слънцестоене вчера,ни разклива след дешифриране кои са истинските му автори и собственици:

АРТЕМИДА–ФОСФОРОС=Богиня Матара Диана и Сар Бог Иса–
Богиня Матара Диана и Цар Бог Исус,Българските Богове Демиурзи Исус и Богинята Майка

Всичко си идва по местата,адаш,и няма сила,която да спре излизането на истината, както и възстановяването на Световната Божия Българска империя на Любовта, Братството и Мира,защото както се вижда от името й тя е Божията империя и на Техните святи потомци и светии!

Адаш,един мой познат ми разправяше преди двайсетина години за една трагична случка,състояла се на Зайчи връх на светилището на Кабиле по времето когато и ти наверно си бил в Ямбол като фазан.

ФАЗАН=Бог Иза–обожествявана от Древните Българи птица по горната причина и обитаваща Ормана до Ямбол
цитирай
4. bezistena - От поделението на Червен баир е и...
21.06.2015 20:04
От поделенията на гарнизона в Ямбол,където си служил и ти,е избягал войник и затова организират потеря за залавянето му,на която командир бил моят познат.
Влизат в дирите му и го обграждат на хълма Зайчи връх на Кабиле.
Преследвачите били с джипове,бронирани коли,кучета и въоръжени до зъби.
Не помня,дали избягалият войник е бил с оръжие или това е било за оправдание на последвалата заповед,която офицерът команващи преследвачите–моят познат,е издал на войниците преследвачи–беглеца да бъде застрелян.
Момчето било застреляно по хълмовете на Зайчи връх.
На моя познат,вече пенсиониран достолепен мъж,тази история му тежеше изглежда доста,след като ми я довери без да сме близки приятели.
Спомена ми,че търсил след време почернените родители на убитото войниче,и това беше около първите мътни години след псевдопреврата през 1989 година и много гузни съвести се бяха разбишкали и търсеха оправдание...
След това обаче другарите взеха отново здраво нещата в ръцете си и времето за разкаяние и покаяние на съвестите и душите бързо отмина.
Моят познат се радваше на щастливи пенсионерски старини със солидна офицерска пенсия,никога повече не ми сподели откровението си по трагичния случай,изглеждаше и че съжалява за моментната си слабост да ми каже толкова лична и поверителна информация.
Един ден видях изненадващо некролога му на внезапно и неочаквано млад починал...
В Божи храм и на църква се ходи само за покаяние,поклонение,смирение и за връзка с Бог.Зли помисли и деяния не се допускат!
Кабиле и Зайчи връх са храм Божи.Първосвещен Божи храм!
Каквито храмове са и всички скални мегалитни светилища в България,които са неизброими.
Каквито неизброими светилища–храмове са построили по целия свят Българите.
Бъди благословен,Адаш,
както и всички Българи,посещаващи просветителския ни блог!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7718976
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!