Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2015 02:43 - Кой и как ще спре смъртоносната вирусна епидемия Middle East Respiratory Syndrome (MERS)
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3834 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 15.11.2015 06:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
MERS !!!
Всички институции в Южна Корея са на крак,населението на цялата държава е в паника.Властите в Южна Корея затвориха над 900 учебни заведения като част от мерките за ограничаване на разпространението на MERS (Middle East Respiratory Syndrome)
Потвърдените случаи на заразени в страната досега са 35,от които два са завършили фатално,по изявления на министерството на здравеопазването на Южна Корея,съобщи АФП, цитирана от БТА и БНР. 

image

Първият случай на MERS  беше регистриран в Южна Корея преди две седмици при 68-годишен мъж,пътувал до Саудитска Арабия,където са отчетени най-голям брой заразени. 

image 
 
MERS virus in Saudi Arabia   

image 

MERS virus in Saudi Arabia
image
 
MERS virus  in Saudi Arabia

image

 Първата жертва в Южна Корея е 57-годишна жена, която е била в контакт с него.Починал е и 71-годишен мъж с остра дихателна недостатъчност. 
 
image

image

Президентката на Южна Корея Пак Гън-хе определи първоначалните действия на здравните власти след първия случай на разболял се от Близкоизточен респираторен синдром (МЕРС), като недостатъчни.

image

Според Световната здравна организация има общо 1161 случая в цял свят, довели до 436 смъртни случая. СЗО съобщава, че в Южна Корея не са открити мутации на вируса,но за момента не съществува превантивно лечение.

image

Засега организацията не е препоръчала ограничение на пътуванията за Южна Корея, но граничните власти забраняват на изолираните заради потенциална инфекция да напускат страната.


В нашите просветителски документи ние ви разкриваме,че посланията,с които ни информират и предизвестяват транс–пространствените и транс–времеви Божии служители от Всемирното Бяло Братство,познати ни като СВЕТИИ,са съставени с участието на реални персонажи,поставени при най–различни реални и екстремални условия и ситуации от различен мащаб и величина,и са написани и засекретени чрез Свещения шифър,както в случая със заразната болест и епидемия в Южна Корея     MERS––(Middle East Respiratory Syndrome)
 
Името на болестта е съставено,както всички болести на Земята,абсолютно точно и стриктно математически и лингвистично по правилата и кодировъчната технология на  
Свещения шифър и анаграмния механизъм,за да може при прилагане на декодиращия код веднага всички просветени и посветени в тайната на Свещения код да познаят имплантираните в прав ред първоразрядни най–популярни имена на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и с помощта на молителната лечебна лингва технология БАЕНЕ да трансформират опасната болест в животоспасяваща и даряващ положителна сакрална информация и лечебна енергетика.
 
 
С профилактично–превантивна и животоспасителна мисия и просвещение първо за Българите,и след това за южно–корейците и всички нуждаещи се от лечение и спасение хора от страшната вирусна инфекция и смъртоносна болест MERS,ние ви разкриваме с помощта на

Свещения шифър,в който ви просвещаваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061

и всички други документи от блога ни,както и конкретно с оновни моменти от поста ни

БАЕНЕТО–ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВИСШАТА ФЕНОМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ !
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/04/.1283296 ,

единственото ефикасно средство за избягване и лечение на страшната заразна болест!



БАЕНЕТО–ВЪЗСТАНОВЕНА ВИСША ФЕНОМЕННА МЕТОДИКА ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ! 





Чрез тайният жречески древно–Български лечебен метод БАЕНЕ,ние ще призовем нашите Небесни покровители,които да разрешат нашите здравословни проблеми.

НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ=
Богиня Диана и Бог Иса Болкарина=
Богиня Диана и Бог Исус Българина!!!! 


Ние разкодирахме поредното прекрасно херметично гнездо на Боговете ни,свито в Божествената формулировка НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ,което просвещение е предостатъчно за размисъл и осъзнаване на поредното уникално и удивително Божие откровение и Вездесъщие,като това послание е съпровождано още и от органично свързаните с него на свой ред удивително уникални и прекрасни кодирани послания–диагнози на негативната страховита категория и рецептите за справянето с проблемите!
Сега ще ви изброим един малък списък,част от безркайния списък с тия тегоби и проблеми,като точните компетентни диагнози за тях,методиките за тяхното лечение,и рецептите с лекарствата и универсалните витамини и хапчета за всички болести,са прикопчани към всяка дума и терминология по темата!

РЕЧНИК на медицинската терминология–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ДИАГНОЗА за=за Ген на Диана и Иза–
определяне и формулиране на състоянието и причините за заболяването на Гена на Исус и Мария сред техните деца

ДОЗА=Диана и Иза
необходимо количество информация за Диана и Исус,която трябва да се приема за конкретното изцеление и разрешаването на проблема на човек,както и за цялостното му спасение

РЕЦЕПТА=Цар Богиня Диана–
писмено обръщение на лекаря към фармацевта,което съдържа подробни указания за начина на приготвяне,отпускане и приложение на определено лекарство,както и сведения за лекаря и пациента.

На латински език,който е херметичен Български жречески трезорен език,рецепта се означава като Formula remediorumФОРМУЛА НА РЕМЕДИОРУМ.
Виждате защо,нали?

Защото РЕМЕДИОРУМ е Мадара Мария!
Точно Майка Мария и нищо друго!

ФОРМУЛА РЕМЕДИОРУМ=ФОРМУЛА на Мадара Мария

ЛЕКАРСТВО=Диана и Иса Балкария

ВИТАМИНИ=Богиня Мат

ХАПЧЕ=ХАПТШЕ=
Ешуа и Бохиня Диана
 


 



 Няколко универсални болестни състояния :






ТЕГОБА=
Богиня Диана
––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––

ДИАГНОЗА
:
Напълно или недостатъчно познаване на Богиня Диана,която е Великата Богиня,Майка на всички богове,която е Съ–Творец на света,която е Богиня Мария Магдалена,която е Цар Богиня Диана,която е херметично конспирирана и позната като Богородица,и която е Властелинът и Господарят на Вселената и световете

БОГОРОДИЦА=Богиня Цар Диана=Царица Богиня Диана

РЕЦЕПТА :
Изповядване на Мария Магдалена за Богиня и Властелин на света и приемането ѝ с цялата ти душа и сърце за твой Спасител и Господар в живота!

ДОЗИ :
Постоянно постепенно просвещаване с малки,но редовни количества посветителска информация за Богиня Мария Магдалена от блога на bezistena,за истинските параметри на Богинята и нейното Учение за Всемирната Любов
При особено тежки случаи и животоспасяващи операции се приемат ударни количества спасителна информация и ритуални практики и процедури

 
СКРЪБ=Бърк Иса=Българина Исус
–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––

ДИАГНОЗА
:
Напълно или недостатъчно познаване на Българина Исус,който е Бог Отец,Бога Съ-Творец,който е Бог Исус Властелинът и Господарят на Вселената и световете.

РЕЦЕПТА :
Изповядване на Бог Исус за Бог и Властелин на света и приемането му с цялата ти душа и сърце за твой Спасител и Господар в живота!

ДОЗИ : 
Постоянно постепенно просвещаване с малки,но редовни количества посветителска информация за Бог Исус Българина от блога на bezistena,за истинските параметри на Бога и неговото Учение за Всемирната Любов
При особено тежки случаи и животоспасяващи операции се приемат ударни количества спасителна информация и ритуални практики и процедури  .


УТЕЖНЕНИЕ=Диана и Ежуа      
––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––




ДИАГНОЗА :
Напълно или недостатъчно познаване на Диана и Ежуа,които са Богиня Мария Магдалена и Бог Исус Българина,които са Съ–Творци и Властелини и Господари на Вселената и световете!

РЕЦЕПТА :
Изповядване на Мария Магдалена и Исус за Богове и Властелини на света и приемането ѝм с цялата ти душа и сърце за твои Спасители и Господари в живота!

ДОЗИ :
Постоянно постепенно просвещаване с малки,но редовни количества посветителска информация за Бог Исус Българина и Богиня Мария Магдалена от блога на bezistena,за истинските параметри на Боговете и тяхното Учение за Всемирната Любов
При особено тежки случаи и животоспасяващи операции се приемат ударни количества спасителна информация и ритуални практики и процедури  .

Същана лечебна технология и практика прилагаме и за всички други случаи––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ОТЧАЯНИЕ=Диана и Ешуа
ОТЧАЯНИЕ=ОТТШАЯНИЕ=Дете на Ешуа-потомците на Исус,Българите
УТЕСНЕНИЕ=Диана и Иса
НЕЩАСТНИ=НЕШТАСТНИ=Тати Исуш=дете на Исуш–народът на Исус,Българите
ТРУДНОСТИ=Друида Иса и Диана=Исус и Диана от Дардания
СТРАДАНИЕ=Иса Друида=Исус от Дардания
СТРАДАЩИ=СТРАДАШТИ=Исуш и Диана от Дардания
ЗАТРУДНЕНИЕ=Иза Друида
ПОКРУСА=Иса Бурк=Исус Българина
СЪСИПАНИ=Бог Исус
СМАЧКАНИ=СМАТШКАНИ=Исуш и Майка Диана
ИЗМЪЧЕНИ=ИЗМЪТШЕНИ=Изуш и Мат
ЗАРАЗЕНИ=Зар Иза
УМИРАЩИ=УМИРАШТИ=Ешуа и Матара 
ВЕХНЕЩИ=ВЕХНЕШТИ=Бохиня Диана и Ешуа
ГАСНЕЩИ=ГАСНЕШТИ=Гена на Исуш и Диана
МИЗЕРИЯ=Мария и Иза
ИЗПАДНАЛИ=Иза Бог Дуло
УНИЩОЖЕНИ=УНИШТОЖЕНИ=Ежуш и Диана
УНИЖЕНИ=Ежуа
СТОПЕНИ=Иса и Богиня Диана
СМИРЕНИ=Иса и Мария
БОЛЕДУВАЩИ=
БОЛЕДУВАШТИ=Бог Ешуа Дуло и Богиня Диана
С НАВЕДЕНИ ГЛАВИ=Иса  и Богиня Диана Балга
ЗОМБИРАНИ=Бог Иза и Мария
ИЗРОДЕНИ=Рода на Иза
ОБЕЗВЕРЕНИ=Бог Иза Вер
БЕЗНАДЕЖДНИ=Дете на Бог Изуж 
ЗАБИТИ В ЗЕМЯТА=Бог Изуз и Богиня Диана Мат 
СПЛАШЕНИ=Бог Исуш Ел
ЗАШЕМЕТЕНИ=Изуш и Мат
ВЦЕПЕНЕНИ=ВТСЕПЕНЕНИ=Бог Иса и Богиня Диана
ЗАГИВАЩИ=ЗАГИВАШТИ=Изуш и Богиня Диана
ИЗМОРЕНИ=Иза и Мария

*
*
*
УМИРАЩИ=
УМИРАШТИ=Ешуа и Диана Мария– и т. и т. н.–––––––––––––––––,
   
планини от негативизми,един огромен информационен масив с черна и страшна пояждаща и съсипваща енергия,която е реална и разпределена и разпръсната между хората,но събрана на едно место дори само в информационния свят,е мощна унищожителна сила,навсякъде проникващо и покосяващо Българите психотронно оръжие!
Те душманите ни точно и за това го използват срещу народа ни–стадо ягнета и овци беззащитни,скупчени и заобиколени от местни предатели–овчари и кучета,и изродени чуждестранни родственици–хищници с окървавени ръце и омърсени души!

С това психотронно оръжие денонощно с всички възможни медийни средства Българският народ е острелван и засипван целенасочено и планирано нон–стоп,като целта е окончателното съсипване на защитната му имунна система и окончателното ни психическо,духовно и душевно унищожение!

Срещу тези планове и адови действия,ние първо ще извикаме и потърсим нашите Богове Исус и Мария Магдалена с техните песни и после ще покажем на душманите ни нашето най–ново оръжие!



МОЛИТВА

БОЛКА СПОДЕЛЕНА с=
с Болка Бог Иса Дуло=с Българина Бог Исус Дуло

HOLY MOTHER
–СВЯТА МАЙКО,БОГОРОДИЦЕ

Свята Майка
,
на английски HOLY MOTHER,е Богородица в католицизма

Luciano Pavarotti & Eric Clapton
HOLY MOTHER

Свята Майко,Богородице-къде си?
Душата ми е разкъсвана в нощта!
Виждам падащите звезди от небето..
Свята Майко,не издържам повече и плача!

Имам нужда сега от твоята помощ!
Помогни ми в страшната нощ.
Моля те,къжи ми накъде да тръгна,
за да се открия отново и спася?

Свята Майко Богородице,чуй молитвата ми!
Знам,че си навсякъде.
Моля те,Богородице,дай ми покой,
премахни болката и ме спаси!.

Вече не мога да издържам!
Вече не мога да издържам!
Вече не издържам!
Вече не издържам,Богородице!

Свята Майко,Богородице!–чуй плача ми.
безброй пъти проклинах името ти.
Душата ми пламваше в гняв–
Свята Майко,вече не се владея.

Усещам,че идва краят.
Още дълго няма да издържа!
Ти знаеш колко желая да бъда
през тежката нощ в обятията ти

И когато вече отпусна ръце и
аз умирам,останал без дъх и глас,
тогава,Свята Майко Богородице,
в твоите обятия ще съм спасен и в безопасност!

А сега ще покажем на душманите ни нашето най–ново оръжие–ще кажем и покажем материализираното ни емоционално :

                                       Н–А–А–А–А !,

image
 
НА-А-А-А!

image

НА-А-А-А!

–На–а–а–а!–като в никакъв случай не можем да игнорираме и средния пръст на потомъка и кръщелника на Българският Бог Исус от Тракия–
Великият ХРИСТО СТОИЧКОВ!

Поклон за майсторлъка,гения ти и най–вече за Българския непримирим Дух,Братко!

image
 
НА-А-А-А!

ХРИСТО=
Иса Трака

СТОИЧКОВ=Кан(Жрец) на Ичус и Богиня Диана=Жрец на Исус и Богиня Диана

ХРИСТО СТОИЧКОВ=
Кан(Жрец) на Исус Траха и Богиня Диана=Кан(Жрец) на Христос и Богиня Диана

подбран и селектиран елитен жречески феноменен Български Божи потомък с гениален футболен талант и с чапат характер и остър език,за да разнася славата и Божието име и името и непримиримия Дух на България по света! 

ЕЛИТЕН ЖРЕЧЕСКИ ФЕНОМЕН=ЕЛИТЕН ЖРЕТШЕСКИ ФЕНОМЕН=
Кан(Жрец) от Дуло,син на Ежуш и Богиня Матара

ЧАПАТ=Ешуа и Богиня Диана

С ЧАПАТ ХАРАКТЕР=Диана и Исуш Барх Трак=Диана и Исус Българиня от Тракия

ОСТЪР ЕЗИК=Исуз Трака=Кристоз=Христос 

ИМА ОСТЪР ЕЗИК=
Кан(Жрец) на Исуз и Матара

Подходящо за случая е и неговото цветисто и сочно поздравление в горния смисъл,но него ще го включим в специална тема за мръсните думи в Българския фолклор и бит,за да видите с възхита и върховно удоволствие с какви свещени зашифровки са ги натъпкали нашите Деди–Посветените кодировчици на сакралната Божия информация!

МРЪСНИ ДУМИ=
Иса и Мадара=Иса и Диана Мария

Засега само ще разсекретим и словесното послание на СРЕДНИЯ ПРЪСТ,чието истинско съдържание и значение се оказва едно от могъщите оръжия на Българите, пред което бомбите и самолетите на душманите ни не струват и пукната пара!Вижте! 

СРЕДЕН ПРЪСТ от=
от Сар Бог Иса Друида=Царя Бог Исус от Дардания  

А след това ще си кажем нашите традиционни предупреждения по-долу и ще ги разшифроваме що значат:

ЩЕ ИМА ДА ВЗЕМАТ! от=
от Тати Езуш и Богиня МаМа Диана

НЯМА ДА СТАНЕ ТАЗИ РАБОТА!=
Богиня Диана Матара и Тати Исуз

ПРАВЯТ СИ СМЕТКАТА БЕЗ КРЪЧМАР!=

ПРАВЯТ СИ СМЕТКАТА БЕЗ Майка Мария и Ешуа

КРИВИ ЍМ СА СМЕТКИТЕ!=
Тати Исус и Бокиня Майка Мария


Разшифровахме тия наши предупреждения и ще покажем елементарния и толкова лесен начин за нашето спасение от този не само висящ над нас,но и стоварил се вече връз нас дамоклев меч:

ДАМОКЛЕВ МЕЧ върху=ДАМОКЛЕВ МЕТШ върху=
върху Балки на Тати Ешуа и МаМа=
върху Балки на Тати Ешуа и Мария Магдалена–  

върху Българите на Отец Исус и Мария Магдалена

Техниката и технологията за спасяването ни 
е трансформиране на чудовищно страшната планина от черна негативна енергия в спасителна положителна живототворяща енергия на Святият дух на Българските Богове чрез преобразуващата магия и чудо на Свещеният шифър на Свещеният Български език,който разкодирва страшните думи и разкрива вложените в тях святи имена на Исус и Мария Магдалена,като по този начин обезвреждаме взривателите на всички черни пси-снаряди и шрапнели,разминирваме пространството и земята от разпръснатите мини,който акт и процеси алегорично представят спасителните работи за нашите Души и Духа ни,от които пък зависи 100% тялото и физическото ни здраве!

Или от смъртта,болестите и нещастието и всички горни смъртоносни категории,се поражда СПАСЕНИЕТО И БЕЗСМЪРТИЕТО с обещаното ни щастие и благоденствие и Вечен живот,чрез откриване на Боговете ни в тия черни думи и термини и чрез които разсекретени пароли ние получаваме достъп до Бързата и неотложна небесна помощ!

ТРАНСФОРМАЦИЯ=ТРАНСФОРМАТСИЯ=
Исус и Богиня Матара
Диана

висша феноменна Божествена техника и технологии,създадени от Бог Исус и Богиня Диана–Великата Богиня Майка,чието последно аватарно проявление е Мария Магдалена,за преобразуване на черната негативна енергия или неутралната енергетика,в положителна живототворяща и преобразуване на злото в добро чрез магията и чудото на Свещеното слово на Свещения Български език по техниката на преобразуване на следния пример:

ЧЕРНИ ДУМИ,ТЕРМИНИ И ИЗРАЗИ=

Зар Изуш и Диана Матара Мария=
Цар Исус и Диана Майка Мария

Цар Исус и Богиня Диана,Великата Богиня Майка,Мария Магдалена ,

Има още много други думи,термини и изрази и производни от тях на тази съсипваща черна тематика,които всички са съставени с показното участие на Българските Богове,които са си имплантирали имената в тях умишлено,с цел когато изпаднете в тия така дефинирани състояния,да ги потърсите в тях за помощ единствено чрез паролите и позивните,които ви демонстрираме и просвещаваме чрез Свещения шифър!
Не ви са потребни телефони,Скайп,Интернет и други пощенски комуникационни средства,за да изпратите молбата си с разшифрованите диагнози и рецепти.
Необходимо е само да ги произнесете в молитвено прошение в уважителен свободен  неформален разговорен в най-съкровен и непринуден откровен интимен стил и форма, както разговаряте с Любимия човек,дете и родители,или да ги напишете на лист хартия или на компютъра с адрес

БОГОВЕТЕ МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС БЪЛГАРИНА
.

Оттам нататък не е ваша грижа как информацията и прошението ви стигат до Тях–те винаги достигат мигновено и безгрешно до посочените получатели и се завеждат в небесното деловодство на АКАШИ,откъдето препращат един екземпляр за резолюция при Адресатите,и задължително едно копие в личното досие в персоналния ви биологичен компютър,свързан в единната световна информацонна система Акаши! 

Знайте!


Ние затова така настоятелно и непрестанно тотално ви засипваме със стотици и хиляди разсекретени свещени слова на Българският език и всички други производни от него езици от всички сфери и кътчета на човешкия живот,за да се убедите душевно, духовно,със сетивата и разума и ума си научно–статистически,че всички тия думи, изрази и термини не са възникнали ей-така случайно от нищото "еволюционно безсакрални от маймунски нечленоразделни звуци",както ни убеждават бездуховници -материалисти,в чийто плен е съвременната наука,а са проектирани, разработени и съставени от Боговете–Творци от Свещената ѝм именна Матрица по формулите и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език,и са влагани за употреба в живота и битието на всички хора по света чрез Божиите свещенослужители и Духовни водачи и възпитатели на Земята–Българите с главното БВсемирното Бяло Братство, за да служат за информационна връзка и комуникация между Тях и знаещите тайната на Думите посветени!

Сега Исус и Мария ни възложиха да разсекретим многохилядигодишната тайна на лечебната способност и сила на Словото и ви посветим всички,за да се подготвите за Съдният ден–кой както си го представя и желае!
Ние ви препоръчваме да си го представяте като най-щастливия ден на човечеството след видимата раздяла с Родителите ни Исус и Мария!  

Тази транспространствена информационно–комуникационна технология е позната в областта на сакралната Българска безпогрешна хилядигодишна народна медицина като БАЕНЕ,при което посветените в тайната лечители ползват точно тази лечебна техника и технология.
Ще приведем само един елементарен пример на тази тема,защото за тази фундаментална Българска практика ние подготвяме поредица статии,чрез които ще възстановим една от най-ценните феноменни Дарби на Святият Дух–Дарбата на изцеление,наречена ЧУДОТВОРНО ИЗЦЕЛЕНИЕ!

ЧУДОТВОРНО ИЗЦЕЛЕНИЕ=
Цар Изуш Дуло и Богиня Диана



СЛОВЕСЕН ГЕНЕЗИС И ТЕХНОЛОГИЧНА ТАЙНА КНОУ ХАУ НА БАЕНЕТО






Имате примерно симптомите на сериозна болест.

СИМПТОМИ=Иса и Богиня Диана МаМа=Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

СЕРИОЗНА БОЛЕСТ=
Зар Исуз Ел(Змей) и Богиня Диана


Отивате при Ясновидката или Врачката на селото или в махалата,(по сегашно казано-екстрасенси) като конкретно в случая отивате при най-добрата БАЯЧКА.

 За да сте спокойни и знаете в ръцете на кой поверявате живота и съдбата си, разсекретяваме закодирания професионален сертификат и визитка на лечителката, който виси отред пред кабинета ѝ–скромна стаичка в бедна и чиста селска къща :

ЗАКОДИРАНА ВИЗИТКА на=на Изуз Трака и Бокиня Диана

ЗАКОДИРАН СЕРТИФИКАТ от=от Зар Бок Тати Иса Трака
ЗАКОДИРАН САРТИФИКАТ на=
на Кан(Жрец,Жрица),Дете на Зар Бог Иса Трака

От професионалната характеристика ще научим,че

БАЯЧКА=
БАЯТШКА=Ешуа и Бокиня Диана
е лецензира от Висшата небесна атестационна комисия към Министерството на безсмъртието и вечния живот на Всемирната империя на Исус и Мария Магдалена, Тяхна законна чиста и свята феноменна генетична потомка–жрица,установена за безвъзмездна жертвена служба на човеците на Земята!   
 
БЕЗСМЪРТИЕ=Бог Исуз и Мария Диана=Исус и Богиня Матара

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана

МИНИСТЕРСТВО на=на Исус и Богиня Диана Матара

АТЕСТАЦИЯ от=АТЕСТАТСИЯ от=от Тати Исус и Диана

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
ВСЕМИРНА ИМПЕРИЯ=ИМПЕРИЯ на Бог Иса и Мария

БЕЗВЪЗМЕЗДНО=Бог Изуз Змея и Богиня Диана

ВРАЧКА=ВРАТШКА=Бог Ешуа Трака=Чар(Царица) Бокиня Диана
ВРАЧКА=ВРАТШКА=Диана и Ешуа Барк=Барки(Българи) на Диана и Ешуа

ЯСНОВИДКА=Иса и Бокиня Диана
ЯСНОВИДЦИ=Деца на Бог Иса

ЕКСТРАСЕНС=
Син на Исус Трака=Син на Кристос 
 
След като се уверихте,че Баячката е с тапия,лично подписана от Боговете Исус и Мария,се оставяте с пълно доверие в ръцете ѝ.

С ТАПИЯ от=от Иса и Богиня Диана

 Баячката установява каква е болестта,примерно...захарна болест,туберкулоза,високо кръвно,тумор,мастит,миома,цироза,ракови метастази,ишиаз,дископатия,болки в кръста,заразна инфекция,краста,бодежи,сърдечна аритмия,инфаркт,стрес,психични отклонения,спин,и всякакви други смъртоносни съвременни болести–да пази Господ!,и започва да си мърмори някакви неразбрани думички и заклинания,дето сега ѝм казват МАНТРИ.

След половин час примерно си отивате и–о,чудо!,след няколко дена от болеста ви няма и помен!
Пак си казваме "Чудо!",комшиите и те клатят умно и назидателно глави–"Наистина чудо!",и така до следващия път и нуждаещ се посетител...

За непосветените е чудо,но за Баячката чудото има реалната стойност на Божията намеса,защото тя точно Тях или по-точно Техните служители–лечители е извикала за вашето лечение!

Ч
УДО=Ешуа и Диана
ЧУДЕСА=Исуш и Диана
БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА=НАМЕСА на Бог Исуж и Богиня Диана


Тия неразбрани думички,които си мърмори Баячката,която изпълнява ролята на земен диагностиращ лекар,са позивните пароли за достъп до небесната здравна служба, която тя изпраща телепатично след като ги е разкодирала от негативната словесна анаграмна комбинация на установената болест.

Примерно заболяването е диагностирано като ЗАХАРНА БОЛЕСТ.
Анаграмната разшифровка трансформира негативната словесна комбинация на лечебния и животворящ енергиен коктейл с имената на Българските Богове:

ЗАХАРНА БОЛЕСТ=
Диана и Исуз Болхарина

Този целебен коктейл е и паролата,отваряща небесния приемник и активираща лечебната програма в компютъра на здравната служба. 

НЕБЕСЕН ПРИЕМНИК=Бог Иса и Бокиня Мария
НЕБЕСЕН ПРИЕМНИК=Кан(Жреци) на Бог Иса и Богиня Мария

ЛЕЧЕБНА ПРОГРАМА от=
от Мария и Бог Ешуа Болгарина 


Баячката Баба Иванца,примерно,прави словесен превод по горната формула,и като телеграфист–свързочник по морзовата азбука го изпраща,само че по най–съвършената комуникационна свързочна техника и технология–телепатичната,до приемателната станция на Небесната здравна служба.
С това Баба Иванца си е свършила нейната работа.
Оттам нататък службите Отгоре си имат грижата какви специалисти да изпратят при нуждаещият се или да го вземат временно в другото времево и пространствено измерение за съответното лечение според степента на душевната чистота,доброта и смиреност на болния и близостта му до Боговете и Техния план за него. 

ТЕЛЕГРАФИСТ=Диана и Иса Барг Дуло

СВЪРЗОЧНИК с=
с Зар Бок Исуш=с Царя Бог Исус 

ТЕЛЕПАТИЧНА ВРЪЗКА с=
с Богиня Диана и Бок Зар Ешуа Дуло

МОРЗ=
Мария и Иза

вдъхновителите на изобретателя,който задължително е от техния феноменен Български жречески род и от духовния интелектуален разсад

МОРЗОВА АЗБУКА=
Богиня Мария и Бок Изуз

ПРИЕМАТЕЛНА СТАНЦИЯ на=
на Исус Дуло и Богиня матара


Същата е технологията на диагностиране и телекомуникация и за другите примерни заболявания:
ТУМОР=Матара=Диана Мария
ТУБЕРКУЛОЗА=Диана и Иза Болкария
АТЕРОС СКЛЕРОЗА=Зар Исус Трак Дуло
ВИСОКО КРЪВНО=Бок Иса Борка
ЗАРАЗНА ИНФЕКЦИЯ=Цар Бок Изуз
КРАСТА=Иса Трака
ДИСКОПАТИЯ=Бок Тати Иса
ИШИАЗ=Исуш
БОЛКИ В КРЪСТА=Бог Иса Трак Болк=Богиня Диана и Иса Бълкарина
МАСТИТ=Иса и Диана Мат
МИОМА=Мария Магдалена
ЦИРОЗА=Цар Иза
РАКОВИ МЕТАСТАЗИ=Исуз и Бокиня Матара Диана
СТРЕС=Сар Иса и Диана 
БОДЕЖИ=Богиня Диана и Ежуа
АРИТМИЯ=Матара=
Диана Мария
СЪРДЕЧНА АРИТМИЯ=Чар Иса и Диана Матара

ИНФАРКТ=ФАРК Т=Барк Диана=Диана България
СПИН=Иса Бог=Бог Иса

ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ без=ПСИХИТШНИ ОТКЛОНЕНИЯ без=
ОТКЛОНЕНИЯ без Бохиня Диана и Исуш

СЪВРЕМЕННИ БОЛЕСТИ от/без=БОЛЕСТИ от/без Бог Иса и Мария 


СМЪРТОНОСНИ БОЛЕСТИ от/без=
БОЛЕСТИ от/без Исус и Матара

И пак ще кажем ДА ПАЗИ ГОСПОД !,но за да ви пази наистина Господ,както по инерция Го търсите неглежирано,всички тия горни примерни формули,както и още всички от всички човешки болести–трябва да знаете и да ги и казвате,и да ги пишете,ако сте на зор и ви трябва помощта на Господ наистина!И ако желаете.
Трябва да знаете и с тази универсална молба–ДА ПАЗИ ГОСПОД !,кои викате:

ДА ПАЗИ ГОСПОД=
ГОСПОД (Господар) Иза и Богиня Диана=Господарите Иза и Богиня Диана!

И когато знаете тази тайна,вече ще имате двама Господари и Спасители,Които ще идват при вас винаги двамата да изцерят и най–нелечимата ви болест! 

ГОСПОД=Богиня Диана и Иса

Виждате,нали,как ясно и разбираемо видими стоят и ви чакат Исус и Мария във всички,подчертаваме изрично–В АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ БОЛЕСТИ, включително и СМЪРТА,създадени и давани от Тях като профилактични ограничения и спирачки за неразумната човешка дейност и живот,за поука и просвещение как да ги търсите с помощта на династичните им жречески потомци при нужда за периода на Тяхното видимо отсъствие,и най–вече да вашата подготовка за времето на Тяхното сегашно Идване!

ЧОВЕШКИ БОЛЕСТИ ДАВАНИ от=БОЛЕСТИ от Бок Ешуш и Богиня Диана

ЧОВЕШКИ БОЛЕСТИ ЛЕКУВАНИ от=ТШОВЕШКИ БОЛЕСТИ ЛЕКУВАНИ от=
БОЛЕСТИ ЛЕКУВАНИ
от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуш

Те дават и СМЪРТТА,и ВЪЗКРЕСЕНИЕТО,и БЕЗСМЪРТИЕТО,и ВЕЧНИЯ ЖИВОТ!

И в тия висши категорийни процеси и слова Те са вложили отново имената си,за да ви демонстрират безапелационно,че Те са Господарите и Властелините на тия процеси и ви покажат чрез тях пътя,който сами си изберете:

–пътят към СМЪРТА без...

СМЪРТ без=без Иса и Матар,или 

–пътят към ВЪЗКРЕСЕНИЕТО,БЕЗСМЪРТИЕТО и ВЕЧНИЯ ЖИВОТ–

път към ВЪЗКРЕСЕНИЕ=път към Зар Бок Иса
път към БЕЗСМЪРТИЕ=път към Исуз и Богиня Матара
път към ВЕЧЕН ЖИВОТ=път към Бог Ижуш и Богиня Диана


Тази Божествена Сътворенческа висша лечебна технология е много сложна и абсолтно недостъпна за всякакви изследователи и мераклии с нечисти и комерчески цели,но е абсолютно лесно достъпна за всеки,който потърси Исус и Мария с искрено каящо се сърце и  душа и чисти помисли по посочената от Тях тука процедура!           
И за тебе-сетро и братко наш!

А тайната и секретната рецепта–
KNOW-HOW=Кан на Бог и Богиня=Жреци на Бог и Богиня
–на висшата Божествена свръхфеноменна технология за връзка с Боговете и чудотворно лечение,е заключено в пренебрежителното обяснение на лечебната практика на Баба Иванца–
МЪРМОРИ СИ НЕЩО,БАЕ СИ НЕЩО,ШЕПНЕ НЕЩО, ГОВОРИ СИ НЕЩО,ГОВОРИ НЕРАЗБРАНИ ДУМИ...,
които пренебрежителни и пресмехулни от академична гледна точка формулировки за феноменния лечебен процес,се разкриват пред нас след сложната и същевременно толкова елементарна жреческа,вече достъпна за всички операция–анаграмно разшифроване със Свещения шифър,което няма да се уморим да правим за вас!

МЪРМОРИ СИ НЕЩО=МЪРМОРИ СИ НЕШТО=Матера Мария и Исуш 

БАЕ СИ НЕЩО=БАЕ СИ НЕШТО=Исуш и Богиня Диана

като тази универсална формулировка на тази Божествена лечебна практика ни води за пореден път на Централното феноменно Божие лечебно заведение в Ямбол!

БАЕ СИ НЕЩО=БАЕ СИ НЕШТО=Богиня Диана и Исуш=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН


ФЕНОМЕННАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТИЯ БОЖЕСТВЕНИ ФЕНОМЕННИ ПОЗНАНИЯ И СВРЪХТЕХНОЛОГИЧНИ ЛЕЧЕБНИ ПРАКТИКИ СА НАСЛЕДСТВЕНО ИМПЛАНТИРАНИ В БОЖЕСТВЕНИТЕ ВИ ГЕНИ И МОЗЪЧЕН БИОКОМПЮТЪР НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОИТА СА БЪЛГАРИ С ГЛАВНО"Б" И ИСКАТ ДА БЪДАТ ТАКИВА БЪЛГАРИ И ИСКАТ ДА ГИ АКТИВИРАМЕ ОТНОВО!

ЗА ЦЕЛТА ВИ ПОВТАРЯМЕ РЕЦЕПТАТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ, ВАЖЕЩА ЗА ВСИЧКИ,ВАЖЕЩА И ЗА ТЕБЕ,СЕТРО НАША,БРАТКО НАШ :

 

Изповядване на Мария Магдалена и Исус за Богове и Властелини на света и приемането ѝм с цялата ти душа и сърце за твои Спасители и Господари в живота! 

ТАЙНАТА,КОЯТО РАЗКРИХМЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО С БАЕНЕ,ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ОБЛАСТИ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И ЗАОБИКАЛЯЩИЯТ НИ СВЯТ,ЗАЩОТО ТЕ–БОГОВЕТЕ ИСУС И МАРИЯ,СА ВЪВ ВСЯКА ДУМА И ИЗРАЗ В ТАЗИ И ИЗВЪН ТАЗИ КАТЕГОРИЯ И ТЕМАТИКА,И ПО ТОЗИ НАЧИН МОЖЕМ ДА ГИ ПОТЪРСИМ ЗА ВСИЧКИ НУЖДИ И ПРОБЛЕМИ В ЖИВОТА СИ!

НАЙ-СЕ РАДВАТ И СА МНОГО ОТЗИВЧИВИ СЛЕД ТОВА,АКО ГИ ПОТЪРСИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО В РАДОСТНИТЕ МОМЕНТИ И СЪБИТИЯ НА ЖИВОТА ВИ!

А те сега за пореден път ще ви изпратят своята оферта с посредничеството на крипто-кръщелницата си Маргарита,в чиято песен НЕ СЕ СТРАХУВАЙ Исус и Мария директно и в прав текст ви декларират,че те са с вас и затова не трябва да се страхувате във времето на изпитанията и тъмнината,защото тя е такава непрогледна преди зазоряването,което природно периодично явление и процес е категоричният алегоричен художествен символ на Тяхното идване!

ЗАЗОРЯВАНЕ=Цар Бог Иза=ЦАР Бог Исус
РАЗСЪМВАНЕ=Бог Исуз и Мария
ИЗГРЕВ=Иза Барг=Избериг=Аспарух=Исус Българина 

 
 

НЕ СЕ СТРАХУВАЙ    

МАРГАРИТА ХРАНОВА=

Мария Траг Барх=
Мария Българката от Тракия–
БОГОРОДИЦА

 

НЕ СЕ СТРАХУВАЙ=Бог Исус Трахазащото Бог Исус Тракиеца е с теб!

С ТЕБЕ СА=
Исус и Богиня Диана––––––––––––––––––

Те са винаги до тебе и с тебе,хиляди думи да изпишем–Те все са в тях,всички думи да напишем–Те пак са в тях–плътно в тебе и до тебе,ден и нощ!
Защото те обичат и тръпнат да ѝм кажеш:

–ОБИЧАМ ВИ,МАЙКО МАРИО И ТАТКО ИСУСЕ!



НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ=
Богиня Диана и Бог Иса Болкарина=
Богиня Диана и Бог Исус Българина



Приятели наши и всички вие съекипници наши,Братя и Сестри Българи,много от вас пазят някакви смътни и бегли спомени в родовата си душевна сакралия и памет за някакви тайни лечебни думички,изрази и формули,които вашите баби или роднини са познавали и в трудни моменти с тях са помагали успешно на домочадието си.
На много от вас самите бабите или близки родственици са били официалните лечители-Баячки на родното селище.

Приканваме ви да издирите такива думи и изрази и да започнете вече да ги разшифровате чрез Свещения шифър и да почнете да ги прилагате за ваши и на близките ви здравни проблеми,успоредно с официалната медицинска лечебна практика и вашето духовно и религиозно посвещение.
Ака желаете ни ги изпратите,за да ги разкодираме и преосветим и ги въведем за обща животопомагаща и животворяща употреба от вас и от всички Българи.

Самите вие сте наследствени генетични приносители на Божествените Исусово–Мариини жречески феномени,неразделна част от които е лечебната словесна технология БАЕНЕ,които феномени са невероятно мощен пси-енергиен заряд у вас,който ако не се реализира по предназначението му във вярната посока да твори безвъзмездно Любов,Добро и Здраве за вашите духовни потребности и за другите хора,се трансформира в огън пояждащ и отрицателни зародиши и центрове на опасни и вредни лъчеви огнища най–вече за вас самите!

Проведените официални статистически изследвания на Българското население на тази тема в началото на псевдодемократичните промени в България,изумиха и втрещиха организаторите и изследователите по това проучване,които панически се помъчиха да скрият изумителните резултати :
–указа се,че повече от половината Българи са генетични носители на феноменни параметри и характеристики,които пък определят наследствения свръх интелект на тия Българи,за което ние сме ви информирали в нашите статии!
 
Вие точно сте потомците на Святите ни Предци,за които ни говори и разкри истинското съдържание на Първото си послание към Коринтианс–Траките на Иса,Свети Павел в предния постинг:

"Всички Божии феноменни святи деца на Майка Мария и Исус,които са само Българите,и говореха с Мъдрост и Знание,Християнската църква от всичките ѝ деноминации обяви за езичници,еретици,нечестивци,анти–християни,и ги анатемосваше!
Сиреч избиваше в перманентен геноцид!

Всички Божии феноменни святи деца на Майка Мария и Исус,които са само Българите,и изцеляваха с изцерителната Дарба на Святият Дух,чиято висша оперативна технология е езическото БАЕНЕ чрез лечебната и животворяща мощ на Свещеното Слово на Свещения Български език,херметезирано чрез Свещения шифър,и която технология бе лечебно–Възкресителната практика на Исус и Богинята Майка,Християнската църква обяви за езичници–дяволски изчадия,еретици,поганци– нечистивци,анти–християни,и АНАТЕМА!... и на кладата!

На кладата всички чисти и святи Народни лечители–Баячки,Врачки,Гадатели и Гледачки, Вещери и Вещици,Билкари,Астролози,Естрасенси и Феномени,на кладата и на пиедестала на позора Праведните династични деца и Светии на Исус и Мария и духовни водачи и елит на Българите и човечеството–синът на феномена Васил Левски–Петър Дънов,синовете на Дънов–Петър Димков и Михаил Айванков,Света Ванга,Влайчо,Севрюкова...!
Анатема и на кладата!

Дарбата на творене на чудеса–телепортация,летене,антигравитация и пренасяне на стотици тонове тежащи енергийни скални панели и строителни конструкции със силата на Словото,преминаване през измеренията и материята и пътуване в различните посоки на времето,материализирането и преекспонирането на енергията на Святият Дух в материални блага,Възкресението на мъртвите,владеенето и управлението на природните енергии и стихии,и всички други свръхестествени феноменни чудеса,които вършеха Българските Богове и от Тях наследиха и владеят децата Ѝм–Българските жреци и техните потомци,Християнската църква и инквизиция обявиха за дяволски дела и преследваха яростно с кръст,меч и клади,а в последните съвременни Евангелски редакции завоалираха и неглежираха в посланието на Павел като нищо незначещото ВЕЛИКИ ДЕЛА.
Обявиха най–големите Исусово–Мариини пророци Светците Дънов и Ванга за еретици и дяволски изчадия и служители на Сатана и Демони! ..."


Точно вие сте феноменните потомци на саможертвените ни Предци–Светии,
и които поеха върху себе си в саможертвени актове цялата открита геноцидна мерзост на анти–Българите и съхраниха истинската си езическа Исусово–Мариина вяра и преданост,и най–важното–Свещения феноменен Божи жречески Ген на Исус и Мария Магдалена,за да оцелеете вие и да ви има сега,за да завършите започнатото от тях дело за възстановяване на Свещената Българска империя и Царство на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя,което дело е техният Свещен завет за вас–потенциални наследствени Светии,но вече тука на Земята в събраните разделени досега измерения,и което дело и Завет заедно ще изпълним с чест и с тяхната могъща постоянна подкрепа!

И с подкрепата на цялото Светейшо небесно войнство!
И с подкрепата лично на Исус и Мария Магдалена!
Всемогъщите абсолютни Самодържци,Властелини и Господари на световете!

ЗАВЕТ на=на Иза и Богиня Диана
С ЧЕСТ=С Исуш и Диана 
САМОДЪРЖЦИ=САМОДЪРЖТСИ=
Жар Исус и Матара Диана

Затова вие трябва да търсите пътя и начините за реализация на тия феномени, които подчертаваме изрично за пореден път,са
ФЕНОМЕННИТЕ ДАРБИ НА СВЯТИЯТ ДУХ НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА,ЗА КОИТО ГОВОРИ СВЕТИ ПАВЕЛ В ПОСЛЕДНИЯ НИ ПОСТ,И КОИТО ФЕНОМЕНИ МОГАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ КРЪЩЕНИЕ В ТЯХНИЯ СВЯТ ДУХ!

 
image 
  
image

image

И докато с вас провеждахме този кратък компресиран опреснителен и просветителски курс по свещената висша Божия лечебна практика БАЕНЕ,в Южна Корея заразната вирусна инфекция и епидемия,и най–вече ужасът и паниката на хората,се разрастват и няма сила,която може да ги спре да не излезнат извън пределите на страната и извън контрола на традиционнити медицински служби и възможности.

image

Затова ние заедно с вас,които вече сте посветени,и които само дори и с мисълта си сте в дистанционно съпричастие с нас,можем да спрем епидемията на тази нова вирусна напаст,дадена по указаните вече в началото на поста причини,които пак подчертаваме :
image 
Името на болестта Middle East Respiratory Syndrome (MERS),която се озачава и като MERS-CoV ,е съставено,както всички болести на Земята,абсолютно точно и стриктно математически и лингвистично по правилата и кодировъчната техника на Свещения шифър и анаграмния механизъм,за да може при прилагане на декодиращия код веднага всички просветени и посветени в тайната на Свещения код да познаят имплантираните в прав ред първоразрядни най–популярни имена на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, и с помощта на молителната лечебна лингва технология БАЕНЕ да трансформират опасната болест в животоспасяваща и даряваща положителна сакрална информация и лечебна енергетика.   

Което ние с вас вече просветени и посветени правим веднага с ентусиазъм,възторг и благодарност към Светите ни Деди,че ни просвещават и предизвестяват с такива хем страховити екстремални,опасни и реални,и в същото време толкова уникални и лесно разбираеми христоматийни примери,за да можем чрез тях да проумеем величието и епохалната епичност на случващото се!    

ПРЕДИЗВЕСТИЕ от=от Братя от Богиня Диана и Исуз

ПРЕДИЗВЕСТИЕ=Братя от ВЕЗИСТЕН=Братя от
БЕЗИСТЕНА


Middle East Respiratory Syndrome–MERS

image 
    MERS=МЕР С=Мария и Иса  
 
        MERS=Мария и Иса
    
 
image 

MERS-CoV=МЕРС КОВ=
Мария и Иса Бок=Мария и Бок Иса 


 
 

Middle East Respiratory Syndrome (MERS)

MERS=Мария и Иса
Авторите на този проект,Кръстниците на болеста,Сценаристите  и Режисьорите на провежданата екстремална драматизация,единствените Лечители на болестта,заедно с посветените си феноменни жречески потомци–Българите  
  
ДРАМАТИЗАЦИЯ=Диана Матара и Изус

Middle East Respiratory Syndrome (MERS)

SYNDROME=Иса и Мадара

MERS=
Мария и Иса

диагнозата,рецептата,дозата,формулата и технологията на единствения начин за предотвратяването и лечението на болеста–БАЕНЕТО! 

image

MERS VIRUS=
Сар Бог Иса и Мария=Цар Бог Иса и Мария


MERS=
Мария и Иса
–  
Предпазната маска,пазеща от всички вирусни болести!

ПРЕДПАЗНА МАСКА=Бокиня Мадара и Бог Исуз

ПРЕДПАЗНА МАСКА=
Кан(Жреци) на Богиня Мадара и Бог Исуз
небесното Божие светейшество

image


MERS=
Мария и Иса
 
Вълшебното хапче,предпазващо и лекуващо от всички болести и зарази!

ВЪЛШЕБНО ХАПЧЕ=ВЪЛШЕБНО ХАПТШЕ=Богиня Диана и Бог Ешуш Балха


MERS=
Мария и Иса

едно от явните директни известия на Мария Магдалена и Исус,че идват скоро   

ЯВНО ИЗВЕСТИЕ от=от Бог Исуз и Богиня Диана


 
MERS=
Мария и Иса–Мария Магдалена и Исус –

формулата за трансформиране на черната болестотворна енергетика в положителна жизнетворяща целебна сила
 

image

Това е отговорът на отчаяният въпрос в заглавието на постинга ни!
  
Ето пак същия отговор на същия отчаян въпрос на всички невежи медици и хора:
 
 image


МНОГО ТЕЖКА И НЕПРИЯТНА ТЕМАТИКА,НАЛИ!
НЕ Е КАТО СВЕТСКИТЕ ЖЪЛТИ ХРОНИКИ И РОЗОВИТЕ ТУРСКИ,ИНДИЙСКИ,ЛАТИНО –АМЕРИКАНСКИ И ВСИЧКИ РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ЧЕТИВА И ПРЕДАВАНИЯ!

МНОГО СТРАШНА ТЕМАТИКА,НО АБСОЛЮТНО НЕОБХОДИМА,ЖИЗНЕНО ВАЖНА И  НЕОБХОДИМА ЗА ВСИЧКИ ХОРА,ОСОБЕНО ЗА ОНИЯ,КОИТО НЕ ЗНАЯТ ИЛИ НЕ ИСКАТ ДА НАМЕРЯТ БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ В ПОЧТИ ДИРЕКТНИТЕ ПЕСЕННИ И СЛОВЕСНИ ПОСЛАНИЯ И ВЪВ ВСИЧКИ ДРУГИ БЕЗБРОЙ УНИКАЛНИ И ОРИГИНАЛНИ БОЖИИ ПОСЛАНИЯ ОТ КАТЕГОРИЯТА ДЕТО СЕ ВИКА "С ДОБРО"!
МНОГО ТЕЖКА,НЕПРИЯТНА И СТРАШНА ТЕМАТИКА,ЧЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЩЕ СТАНЕ СКОРО ВРЕМЕ,НО НАЙ–ХУБАВОТО Ѝ Е,ЧЕ ВИНАГИ ЗАВЪРШВА С ЩАСТЛИВА РАЗВРЪЗКА И ЩАСТЛИВ КРАЙ–ХЕПИ ЕНД!
ЗА КОЙТО ПОЖЕЛАЕ! 
 
СТРАШНА ТЕМАТИКА=Диана Мат и Исуш Трака=Диана Мат и Кристош

РАЗВРЪЗКА=Зар Иза Барка=Цар Исус Българина 

HAPPY END=ХЕПИ ЕНД=ДНЕИ ПЕХ(обратен прочит)=Диана Бохиня=Богиня Диана 

 
HAPPYEND–щастлив край 
 
ЩАСТЛИВ КРАЙ=
Диана и Исуш Балкириа=Диана и Исус Българина
И още едно съобщение–предупреждение Отгоре,което е необходимо  да запомните:

Всички предстоящи екстремални и емблематични събития от глобална и важна категория във всички сфери и области на човешкия и планетарния живот в диапазона от (+) или положителните процеси и събития,до (–) отрицателните от т.нар. АПОКАЛИПТИЧНИ събития,както и участващите в тях герои и персонажи и топоними,ще бъдат кръщавани с имена с все по–ясно разбираеми сакрални словесни комбинации от свещената Божия именна Матрица както примера с името   MERS !


ИСД
  



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
05.06.2015 03:02
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7718858
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44341
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!