Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2015 02:38 - Бре този Стойчо Керев,все отявлени русо–американо–гръко–турко–фоби,чуждофоби и Българофили подбира в предаването си!Кой ти дърпа конците,бе Керев!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 9806 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 24.05.2015 13:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как заговорниците срещу Българите няма да искат да унищожат ТV 7  след разобличаващите и громящи думи и факти,които феноменът Керев изрича и представя на всеослушание по–долу пред Българите в предаването си ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА в  News7 !



Мнозина автори се упражняват в заличаване на славните Български времена.Те са подвластни на други неБългарски сили и ресурси!Истината е съвсем различна и умело скривана от очите на народа,за да бъде манипулиран,управляван и най–накрая унищожен!
Стотици изследователи и учени се надпреварват да служат на чужди интереси,като загърбват безцеремонно умопомрачителни факти за историята по нашите земи!


И "Ох!",и "Ах!",как само неистово душманите ни искат да я махнат тази телевизия и това предаване,което спъва юдовите им планове и изкарва на светло адовите им мерзости,които правят на Българския свещен народ за да го ликвидират окончателно и духовно,и физически!
Как само разбойническата им черно–мастилена прилепска паплач се страхува и разбягва ужасена с писъци цвърчащи от тия тънки,но със страшна сила Слънчеви лъчи на истината за Българите!
А това са само още първите финни изгревни лъчи в черната лепкава нощ на гнилочта и робството на лъжата–Слънцето едва е почнало да изгрява!

ПРЕДАВАНЕТО НА СТОЙЧО КЕРЕВ ИМА МИСИЯ ПРЕД НОВАТА ЕПОХА ДА РАЗТВОРИ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ ДО СЕГА ТЕМИ НА ВЛАСТВАЩИЯТ МАТЕРИАЛИЗЪМ!ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ЕДИН ПРОБИВ,КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ! 

Това прорицание на посветения и Исусово–Мариин потомствен гинетичен пророк Христо Маджаров,както и горните и всички констатации от неговите просветителски статии с просветени Българи,разкриват истинските причини и скрити дълбоко корени за предприетите гонения и посегателство над една национална медия пред очите на милиони зрители в предаване на живо на полицейско–инквизиционната наказателна операция,чието начало бе тогава! 

Ние продължаваме с помощта на

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,

да разтваряме скритите тайни за Българите и да отваряме съзнанието на водените на овчедушно заколение към геноцидния ешафот святи потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,както и да отговорим чрез помощта на повдигнатите и осветени теми в предаването на Посветения Стойчо Керев,на въпроса:

"Защо от десетките и стотици големи длъжници на КТБ,банката и властта подгони яростно единствено и демонстративно телевизия ТV 7 ?",както и да разшифроваме и разсекретяваме фундаментални древни Български документи
 
 
 

Въпрос на гледна точка - Златна България 

Феноменът и Посветен Стойчо Керев и феноменът и Посветен академик.Христо Маджаров–и двамата активирани чистокръвни пра–...правнуци на Васил Левски и единственият му син Петър Дънов,продължили свещената им генеалогия през двама от четиримата сина на Петър Дънов

"Мнозина автори се упражняват в заличаване на славните Български времена.Те са подвластни на други неБългарски сили и ресурси!Истината е съвсем различна и умело скривана от очите на народа,за да бъде манипулиран,управляван и най–накрая унищожен!
Стотици изследователи и учени се надпреварват да служат на чужди интереси,като загърбват безцеремонно умопомрачителни факти за историята по нашите земи!"
 
 
Тия силни и страшни верни слова са достатъчна мощна психотронна бомба и заряд да унищожат в безнадеждност и безпросветност Българите,поради което Българските Богове изпращат спасителното просвещение чрез нашия блог,в който ви разкриват зашеметяващата истина за фундаменталната причина за този невиждан връз никое друго племе в човешката история геноцид–скриваната до сега истина,че Исус и Богородица са Българи и Българският народ е съставен от Техни генетични династични феноменни потомци,разделени на два клана–Черни и Бели Братя,и от верни последователи и на двата клана! 
 
Това като знаете,е достатъчно за да стартират процесите за себепознаване и за изключване на личната и колективна психотронната бомба и за спасението на Българите! 
 
 
По–долу ви разсекретяваме поредните зашифровани документи от скритата ни и цензурирана история. 
 
След 16:30 мин.Маджаров прави опит да обясни прозвищата на Цар Ивайло,като ползва досегашната умишлено манипулирана етимоложка система за първосигнално опростачено тълкуване на думите и имената според травиално диференциране на думите до познати битовизми и безсъкрални словесни паралели. 
Едно от прозвищата на Ивайло,което Христо спомена,е обратна анаграмна комбинация от един от династичните змейски животински титули на рода Дуло от потомствени династи на Исус и Мария Магдалена–ЛАХАНЯ:

ЛАХАНЯ=Хала–Гала,Кала–Змей,Ламя 

Познатият безспорен херметичен жречески индекс КОРДОКВАС наистина е сложносъставена интегрална дума,която разбира се няма нища общо с тълкуванието на Маджаров,Посветен в друга област на Божието познание,а се разкрива веднага и елементарно чрез Свещения шифър на потомък и Кан–Жрец на Бог Исус Тракиеца!

КОРДОКУВАС=САБУКОДРОК=СА БУКО ДРОК

тука вече усетихте ли какво се получава,дето фалшификаторите и невежи гръко–данаи не можаха да разберат!
Да ги довършим!

СА БУК ДРОК=Иса Бук Трак=Иса Бок Трак=Бок Иса Трака–Бог Исус от Тракия!
 
А викайте сега на Божия Светец "СВИНАР"или "ЗЕЛЕ" или "МАРУЛЯ"!
Ще има да хвърчат неузрели глави!

–Ха,там някакъв посмя да викне "БАРДОКВА"!

Че ние само това и чакаме,сиреч машинката на декодера ни чака,и за да изпреварим гардовете на Първожреца–Цар Ивайло,да не му клъцнат будалата тиква,го вкарахме заедно с възгласа му в дешифратора,който всичко замърсено може да погълне и да го изпере,почисти,трансформира,центрофугира и сепарира и подреди,както трябва, и вече препокръстео и преосветено!

БАРДОКВА=Богиня Диана Барк=Богиня Диана Българката  

БАРДОКВА=БАР ДО КВА=БАР ДО БАК=
Вер(Змей) Бокиня Диана=Богиня Диана Змеица-
ха викайте сега "МАРУЛЯ" и "ЗЕЛЕ "на Ламята Богиня Диана,родоначалничката на Българската Божия династия Дуло с животинския календарен символ и титул ЗМЕЙ,де!
Ще викате,ама те многото глави на Ламята могат освен за Любов и сладки приказки да приказват,и доста да си похапват,без и да подбират много!
 
Емблематичното свещено Българско херметично име на Българския остров Самотраки е името от инициалите на Исус и Мария от Тракия,на Траките на Исус и Мария, основали този Български остров и културата на него,както и на жрецът,управляващ острова и светилищата на него:

САМОТРАКИ=Иса и Мария от Тракия
САМОТРАКИ=Траки на Иса и Мария
САМОТРАКИ=
Кан(Жрец) на Иса и Матара 

Нека да разсекретим основните топоними в Тракийското море,което нашият Приятел и Бял Брат разкри,че се е казвало директно Тракийско море в прав текст и без зашифровки:

ТАСОС=Диана и Исус
ТАСОС=
ДИОНИСИУС=Диана и Исус
отново прословутата Армия на Дионисиус,за която тази къса дестинация въобще не е по мярката ѝ,защото това са изконни Български земи,води и цивилизация на пъпа на Българската Метрополия

ЕНОС=Иса
САИ=Иса
МАРОНЕЯ=Мария
АЛОПЕКОНЕС=Иса Болк
ИМРОЗ=Мария и Иза
АБИДОС=Богиня Диана
СЕСТ=
Исус и Диана–и пак Дионисиус!
 
Тази информация свалихме мимоходом само от това кюше на географската карта,и всичко вътре що е име на остров или град,документирано рапортува и демонстрира, че името му е по Българските Богове и подчинено абсолютно на неотменния Кръстнически закон чрез Свещения шифър и Свещената Българска Божия именна и титулна матрица! С което казват,че всичко е Българско и само и язък!,дето данаите лъгаха толкова време света и човечеството загуби сума ти време на празен ход,защото сега пак ще си вземем Бащините ни и Майчините ни имоти,защото са наши!

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса 

ИМЕННА И ТИТУЛНА МАТРИЦА=Дуло на Иса и Диана Мат Мария

ЗАГУБИ СУМА ТИ ВРЕМЕ=
Бог Исуз и Богиня Мат Мария
поредната прекрасна словесна комбинациая,съставена майсторски на проектантската дъска

Едно нещо ги спасява гърците,и то е,че тия зулуми връз Българите и човечеството те ги извършиха абсолютно точно според Божият сценарий и режисура!
Пълна драматизация и бутафория,ама в реално време,с реални персонажи и в екстремална действителност и на наш гръб и за наша сметка! 

ДРАМАТИЗАЦИЯ=Изуц и Диана Матара=Исус и Матара Диана  

НА НАШ ГРЪБ И СМЕТКА=Майка Диана и Исуш Бърг
НА НАШ ГРЪБ И СМЕТКА=
Кан(Жреци) на Исуш и Богиня Матара
за сметка на жертвените деца на Исус и Мария Магдалена 

Накрая ще каже тежката си дума и митологичният или легендарният,или дето сега викат пишман–историците,измислен персонаж ОМИР,кое как е било.Той пък най–неслучайно бе гост тази вечер на екипа ни!
Я да чуем тежката му дума! 
ОМИР каза че всичко е на Мария,защото всичко на света,както и той,е от Българската Богиня Майка,чийто династичен потомък–Жрец и синкретичния древен персонаж е!

Българският Жрец взе мократа гъба и зачисти едно малко ъгълче от черната историческа дъска,нафрашкана с исторически и литературни хвалебствия на гръцки за Великата Древно–гръцка култура и цивилизация,дала всичко на хората.Старателно изписа с дребни букви :

ОМИР=МИОР=Мария

Светецът се отдалечи от дъската и огледа написаното,но не остана доволен.
Спря видеото да не изтърве от интересното предаване с акдемик Маджаров,и каза:

–Но не само от Мария съм,а е още и от Българския Бог Исус,щото Те винаги двамата вървят и творят и създават светове,човеци,народи,култури и цивилизации!
И тука Българският Жрец,който днес бе гост на екипа ни на срещата със Стойчо и Христо,стисна ядосан гъбата,че я изцеди,и като изтри един бая голям участък от юдо=данайо=византийските писания на гръцки от дъската,взе тебешира и натъртено  добави едно "ОС" към името си изписано на черната учебна дъска.

ОМИР+ОС=ОМИРОС

–Абе няма да стане на тяхната да ме изкарват и сляп поет,и глух поет,измислен персонаж,че да ме лишават и от половината ми Божия наследственост и име–щом съм от рода на Мария,то задължително съм и от рода на Исус и имам свещената буквичка С,която вашите лингва транскрипаджии всячески се мъчат да скрият в Българския език,да не би на някой внезапно да му просветне какво означава тя и името ми!–развика се Светецът,а Стойчо и Христо от видеото,което въпреки че бе стопирано,тръгна само,стреснато се заозъртаха към нас през екрана на монитора.

Ядосаният Свети ОМИРОС се обърна към дъската,и като изтри от нея всичката гречка историческа "академична" плесканица и измишльотеница,енергечно написа след името си знака за равенство,за да развие докрая задачката с мистериозната си особа и име,обаче тебеширът се счупи по нормалната древна и доскорошна технология на мултиплициране на рехкия основен инструмент за писане,на две парчета.
Гостенинът ни,още по–ядосан,,че изтърва интересния дебат на двамата му генетични потомци,взе друг тебешир и продължи да пише вече на цялата историческа черна дъска,прочистена от него изцяло от съвременните "древни" гръцки анти–Български измислици и все по–побеляваща,с огромни червени букви

" = ОМИР ОС=МОРО ИС=Мария и Иса "
,

защото беше набарал точния тебешир. 
 
ОМИРОС=ОМИР ОС=МОРО ИС=Мария и Иса

Видял,че става прегледно и красиво с цветни тебешири,Свети Омирос си взе още  няколко от кутията,като най–се зарадва на сигнално електрик–зеления тебешир,с който пишехме уравненията на Първосвещения храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол,защото отскоро почнал да подготвя в клас Българските жречета от Българската т.нар. "Древно–гръцка школа" с все познатите ни имена

Агрипа,Анаксимандър,Арий Дидим,Аристотелис,Архимед,Атал Родоски,Дексип, Демокрит,Деметрий Фалерски,Диоскурид,Диоген Синопски,Евдокс,Езоп,Евхимер, Ератостен,Зенон,Зенобий,Исократ,Йероним,Канон Самоски, Ксенофан,Ксенофонт, Ктезий,Марин Тирски,Маркион,Менандър,Панетей Родоски,Парменид,Питагор, Питей, Плутарх,Посидоний,Прокъл,Салустий,Синезий,Созиген,Сотион,Сократ,Софокъл, Страбон,Талес,Теон,Теофраст,Тициан,Темистий,Хипатия,Хризип,Юстин,
и сандукус още негови ученици, 

като пишат на дъската по нашата система с цветните боички,и да ги води от училището на Кабиле на лабораторни упражнения на БЕЗИСТЕНА,който оцветяваме все в електрик–зелено сигнален цвят. 

Великият древен певец ОМИРОС застана пред все по–избеляващата и побеляваща дъска на историята,поради което се наложи да му дадем и една дузина от новия артикул автоматични писачки "Черен тебешир за бели дъски",и търпеливо и усърдно зареди калиграфски изписваните имена на учениците си,решавайки с видимо удоволствие на всеки поотделно биографичното уравнение,като извика да му разлистват тежките мраморни листи на Българската родова книга вундеркиндерчетата –математици Питагорчо от Каргуна,който още беше с кални крака от плитчините на Тонзос,дето се препичаха в тинята най–едрите гърбавици,и тариката Архимедчо,който този път носеше на гръб за лабораторното упражнение основното решение и доказателство на известната си задачка "Плътност на телата"–пробитото дървено корито от върба на баба си,на което бе издълбал с тъпата чикия "Вана на Архимед".  

***КАРГУНА–Българският борчески и бунтовен квартал на Ямбол,където навремето турските нашественици след превземането на Ямболската крепост заселиха част от оцелелите защитници на свещения град и сред които бяха останките на централното Българско жреческо съсловие.От тези оцелели Български жречески колегии са родовете,които по–късно заселиха и основаха другият борчески център в България–Панагюрище,от които родове е и Райна княгиня и още други възлови Български персонажи,за което ще говорим друг път.


АНАКСИМАНДЪР=Кан(Жрец) на Иса и Мадара
АРИЙ ДАДИМ=Мад Мария
АРИСТОТЕЛИС=Дуло от Сар Иса и Диана
АТАЛ РОДОСКИ=Дуло от Иса Трака
ДЕКСИП=Иса и Бокиня Диана
ДЕМОКРИТ=Кан(Жрец)на Диана Мат
ДЕМЕТРИЙ ФАЛЕРСКИ=Диана Матара и Иса Балкарина
ДИОСКУРИД=Диана и Иса Трака
ДИОГЕН СИНОПСКИ=Ген на Бок Исус и Диана
ЕВДОКС=Бокиня Диана и Иса
ЕЗОП=Бог Иза=Бог Иза
ЕВХИМЕР=Бохиня Мария
ЕРАТОСТЕН=Иса Друида=Друид на Иса
ЗЕНОН=Иза
ЗЕНОБИЙ=Иза Баг=Бог Иза
ИСОКРИТ=ТИРКОСИ=Трак Иса
ЙЕРОНИМ=Мария
КАНОН САМОСКИ=Кан(Жрец) на Исус и Майка
КСЕНОФАН=Кан(Жрец) на Бог Иса
КСЕНОФОНТ=Кан(Жрец) на Иса и Богиня Диана
КТЕЗИЙ=Кан(Жрец) на Диана и Иза
МАРИН ТИРСКИ=Мария и Иса Трака
МАРКИОН=Кан(Жрец) на Мария
МЕНАНДЪР=Мадара
ПАНЕТИЙ РОДОСКИ=Богиня Диана и Иса Трака
ПАРМЕНИД=Богиня Мадара
ПИТАГОР=Диана Барг
ПИТЕЙ=Богиня Диана
ПЛУТАРХ=Диана Бълхрия
ПОСИДОНИЙ=Бог Иса и Диана
ПРОКЪЛ=Болкар
САЛУСТИЙ=Дуло от Исус
СИНЕЗИЙ=Исуз
СОЗИГЕН=Ген на Исуз
СОТИОН=Иса и Диана
СОКРАТ=ТАРКОС=Трак Иса
СОФОКЪЛ=Иса Болка
СТРАБОН=БАРТС=Брат от Иса
ТАЛЕС=Дуло Иса
ТЕОН=Диана
ТЕОФРАСТ=Брат от Диана и Иса
ТЕМИСТИЙ=Иса и Диана Мат
ТИЦИАН=Диана и Иса
ХИПАТИЯ=Бохиня Диана
ХРИЗИП=Иза Барх
ЮСТИН=Иса и Диана
САНДУКУС=..
.

–Чакай,чакай,Свети Омирос,туй САНДУКУС не е име на някой Български погърчен философ,ами е "и т.н." и "други"  на турски,турцизъм!–вдигнахме ние ръка да кажем колко много знаем за чистотата на Българския книжовен език,обаче Светият Български поет се подсмихна,вече минало му,и каза,че нарочно го пише и разкодирва, за да подчертае и той дебело,че всички т.нар. "ТУРЦИЗМИ" в Българския език,са до един свещени херметични Български кодирани комбинации,в които той и армията специалисти от Българското лингвистично светейшо дружество,са вложили с уникална подредба,стил и ориенталско звучене и фонетична орнаментика ,свещените Божии имена и титули от тяхната фамилна МАТРИЦА!

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диаан и Иса

–Скивайте сега–каза ни той на перфектен каргунски тарикатски жаргон,намигайки ни,без да пропусне да се похвали,че и този лаф той го е съчинил,за да скрие в него Боговете ни–как елегантно ще свалим сега турската чалма и шалвари на баша и онбашията на турцизмите,и ще му туриме неговите си Български тракийски потури и калпак!  
Свети Омирос написа на вече почти бялата и празна историческа дъска новото свещено уравнение с огромни букви,за да ги виждат и слепите:

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Матара Диана ,

и каза силно,за да минат думите му и през транспронстранствената преграда на двете измерения,за да придобият статута на израза "каза на всеослушание" :

–И повече да не сте казали,че са заемки от турския език и да не давате на никой да ги бара и маха от Българския речник и език!
Разбира се,че и основния турски език пак ние го съставихме по същата технология,та въпреки,че избиваха святия Български народ на Българските Богове и да заличаваха паметта ѝм,те постоянно възхваляваха и съхраняваха в издивяло невежие имената Божии Български!

ТУРСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Иса Трака
ТУРСКИ ЕЗИК=Кан(Жрец) на Исуз Трака=Кан на Кристоз=Кан,Жреци на Христос

БАШ=
Бог Ешуа–най–главният водач за турците

ОНБАШИЯ=Бог Ешуа

Затова САНДУКУС го казах,за да видите,че и всички сандукус и древно–гръцки,и турски,и всякакви други имена,думи и езици,все ние сме ги съчинявали и проектирали на белия лист,както казваме на древните си компютри!

САНДУКУС=Кан (Жрец) на Диана и Исус
САНДУКУС=
Кан (Жрец) на ДАНУСУС=Кан(Жрец) на Дионисиус–
офицерският феноменен състав на Армията на Диаонисиус

Ще ви разсекретя само върховните титули на Османската империя и династичните фамилии на султаните ѝ,като достатъчни и безапелационни документи за горе казаното,като за потвърждение ще направя една транспространствена скайп–връзка със шефа на този отдел–колегата Свети Пророк Мохамед  
 
Докато Свети Омирос написа СКАЙП на вече много побелялата дъска,и преведе думата–

СКАЙП=ПАК ИС=Бок Иса 
SKYPE=PEK YS=Бок Иса,

и на нея като на монитор се появи в 4 HD формат сияещият образ на усмихнатия и красив великолепен синеок Български Светец Пророк Мохамед

image

–За да е сигурна и надеждна скайп–връзката,ще я трансформираме и нея с магията на Смещения шифър и декодера–каза Свети Омирос и написа на дъската:

СКАЙП ВРЪЗКА=Бок Исуз Барка–Бок Исус Българина

–От моя страна пък аз ще я подсигуря на най–високото ниво–усмихна се със синеоката си лъчезарна,но тъжна усмивка Свети Пророк Мухамед,и написа от вътрешната страна на дъската–монитор на историята,която страна беше всъщност съседното Божие измерение,пълната интегрална схема и формула на най–здравата и трайна скайп–връзка във Вселената:

НАЙ–ЗДРАВАТА И ТРАЙНА СКАЙП ВРЪЗКА=
Богиня Диана и Зар Бок Исуз Барка от Дардания=
Богиня Диана и Цар Бог Исус Българина от Дардания

където ДАРДАНИЯ е древно географско и историческо наименование на голяма част от България.


Като осъществиха най–здравата и трайна Скайп връзка,двамата светии започнаха да пишат едновременно и от двете страни,като написаното бе винаги на 100% еднакво :

СУЛТАН=Иса Дуло–Исус,родоначалникът на династията Дуло
СУЛТАН=Дуло Иса=Дуло от Иса-
генетичен потомък на Исус от Дуло,от изродена ветка на Българския Божи династичен род,от която линия са всички до един турски султани,което е документирано в личните ѝм досиета:

СЮЛЕЙМАН=Иса Ламя
СЕЛИМ=Иса Ламя
ОСМАН=Иса и Ма рия
МУСТАФА=Иса и Богиня Мат
МЕХМЕД=Хан(Кан,Жрец) на Мама Диана=Хан(Жрец) на Диана,Мария Магдалена
МАХМУД=Хан(Кан,Жрец) на Мама Диана= Хан(Жрец) на Диана,Мария Магдалена 
ИБРАХИМ=Бохиня Мария
МУРАД=Мадара=Диана Мария
БАЯЗИД=Богиня Диана и Иза
АБДУЛ МЕДЖИД=Дуло от Богиня Мад Диана и Ежуа
и
последният турски султан–Абдул Азис,който е посветен от майка му,която е чиста Българка от Влахия (сиреч изконна Българска територия и население,по името на Балхи=Блахи=Влахи)в свещения му Български Божи династичен произход,и който при всички екстремални тогавашни комплцирани условия и на поста си на глава на Отоманската империя,предприема радикални реформи като опродължение на ТАНЗИМАТА(реформиране) на имперската политическа и обществена система за облекчаване на положението на Българското население,и срещу когото тогава се обединяват всички външни анти–Български Велики сили–Англия,Русия,Германия,Франция,Австро–Унгария,и особено вътрешната имперска анти–Български реакция,начело на която стои гръко–юдейската фанариотска клика,които го свалят от власт и ликвидират,като стопират политическите и обществена реформи в полза на поробеното Български население.

АБДУЛ АЗИС=АБ ДУЛО АЗИС=Дуло от Бог Изус
династичен потомък на Исус от династията Дуло


Султан Абдул Азис наследява брат си Абдул Меджид през 1857 година,преди да се качи на трона има син,чието име е стриктно по херметичния Българки жречески титулел именник–ЮСУФ ИЗЕДИН. 
 
ЮСУФ ИЗЕДИН=Богиня Диана и Исуз
ЮСУФ ИЗЕДИН=
ФЕЗИСДЕН=БЕЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН

Султан Абдул Азис възстановява Българската патриаршия,като на 27 .02.1870 г., подписва ферман за учредяване на Българска екзархия,а на следващия ден великият везир Али паша връчва на Българо-гръцка комисия дългоочаквания документ.
Тогава султанът си навлича най–големия си враг в лицето на юдо–фанариотството,от което са и младотурците–най–върлите анти–Български душмани,и които през 1876 година го свалят от власт и убиват.

ФЕРМАН=Богиня Мария
ТАНЗИМАТ=Иза и Диана Мат
ОТОМАНСКА ИМПЕРИЯ=Иса и Богиня Диана Майка Мария

–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––

–Вижте и другите висши титли и длъжности в империята,каза ни Свети Омирос и започна да ги пише заедно със Свети Мохамед на бялата дъска на историята,която изведнъж започна да придобива транспространствени измерения,за да може да побира необятната свещена Българска информация,която трябва да бъде разсекретена,в която се съдържан цялото Божие и човешко познание от Сътворението досега!

ПАДИШАХ=ПАХАДА ИША=Бохиня Диана и Ешуа

Най–важната след султана в Отоманската империя фигура и длъжност е на майката на самия султан,чиято титла е била согдианската "хатун", а от Сюлейман Великолепни била въведена за майка му Айше Хафса Султан новата титла Валиде Султан

ХАТУН=Хан(Кан,Жрец,Жрица) на Диана

АЙШЕ ХАФСА=ФАХ ИСАШ=Бох Исуш=Бог Исус

ВАЛИДЕ=Дуло от Бог(Богиня)
указание за династична принадлежност към Дуло

В имперската йерархия следва титлата и длъжността на Великия Везир,съпоставима с длъжността и местото на министър–председател 

ВЕЛИК ВЕЗИР=Бог Иза Белкерия=Бог Иса Българина.

Ако някой не е разбрал още неотменимата сила и действие на Свещеният шифър върху всички политически и властнически персонажи по целия свят и конкретно в Отоманската империя,които задължително са от Българската свещена династия Дуло на Исус и Мария Магдалена,двамата светци подадоха още няколко джокера,почти в прав текст документиращи Българския генетичен и цивилизационен фундамент, надстройка и постройка на цялата Отоманска империя: 
 
Турското наименование на Великият везир е Sadrazam,което невежите първосигнални учени–етимолози веднага ще обявят уверено от висотата на академичната си легализация,че произлизало от любимото ястие на Великите везири от най–известната фамилия на везирската каста–Кьопрюлю,чиито представители през 1663/64 г нанасят голямо поражение на войските на Хабсбургите в Панония.

Търсейки първосигналната фонетична алюзия,както и задължителното бягство от сакралните Български фонетични паралели,академиците натъкмачи авторитетно ще назидават,че Sadrazam е всъщност изопаченото наименование на създърма,и доволни от поредното просташко и суперидиотско семантично постижение,ще поемат към нови лингва върхове!
Ние ще ги оставим учените чугунени глави да си пишат и решават щастливи десакрализираните семантични уравнения от просташката първосигнална нисша математика от рода на
SADRAZAM=SAZDARMA=САЗДАРМА,
да си ядат създармата и се облагородяват и угояват с нея,уригвайки се и пърдейки на развалено овче,която храна няма никаква вина за академичното скъпо платено от Народа словобудство,и ще разсекретим истинското свещено значение на името на везирите:

SADRAZAM=Исуз и Мадара–няма никакви въпроси,нали!

Обаче вижте и прочутата везирска фамилия Кьопрюлю–познахте ли,от кои е съдадена тя–кефеше се Свети Омирос на словесната безупречна еквилибристика,и завъртя поредната свещена анаграмна въртележка,докато се получи познатото и любимо ни име БЪЛГАРИ!

КЬОПРЮЛЮ=ПЮЛКЮРЬО=БЮЛКАРИ=БУЛКАРИ

Ние се намесихме в удивителната транспространствена лекция на двамата светии,и казахме,че ние сами ще разконспирираме коя е и откъде е най–известната и фундаментална европейска владетелска династия,давала короновани управници на всички европейски страни–Хабсбургите,защото вече неколкократно сме сваляли маскировъчните ѝм дрехи!
 
ХАБСБУРГИ=ХАБ С БУРГИ=БАХ С БУРГИ=Бох Иса Бурга=Бог Исус Българина

И знаете ли,защо така упорито си криеха  досега Българският Божествен произход и генетичен корен!

За да не ги питаме и изобличаваме,така ли пазят и следват заръките и заветите на Бог Исус Българина!
Будали и неразумни хора!От хората си крият Божието потекло,щото са се изродили без праведност и чистота,според Бащините и Майчините завети!
Ами къде и как ще се скриете от Тях,бе Безбожници и Богопредатели,като всички косми от главите ви са преброени,всяка ваша мисъл предварително се знае от Тях, всяка ваша дума и постъпка са запечатани на неизтриваем информационен носител и са архивирани и заприходени в Божията информационна база во веки веков!
И не унивайте,ами се стреснете и се покайте и променете,познайте се и възрадвайте–ами че тази синя кръв,където тече във вените ви,защо е синя–вижте!

СИНЯ КРЪВ=КРЪВ на Иса
СИНЯ КРЪВ=Иса Бърк–Исус Българина!

Видяхте ли,защо ви е синя кръвта,дето се чудят всички изследователи що значи тази метафора според тях!

Защото е кръвта на Исус!

А синята кръв на Исус има непреходното свойство да е СВЯТА КРЪВ,с всички произтичащи от това последици и екстри на приносителите ѝ–като най–обикновените от тия екстри и промоции са Божествените феномени!
Които възнаграждения се получават в преизобилие когато тази Божия синя кръв се преосвети с учението и начинът на живот по законите на Всемирната Любов, определяни от Исус и Мария Магдалена !Вижте ги пак и на това високо место!

СИНЯ СВЯТА КРЪВ на=
на Богиня Диана и Сар Бок Иса=на Богиня Диана и Цар Бок Иса 

Свети Омирос понечи да вдигне малкият Архимедчо да си разкаже житие–битието и историята,обаче от вътрешната страна на дъската на историята и монитор на транспространствения СКАЙП Свети Мохамед започна да пише и разсекретява и наименованията на по–ниските имперски титули:

Мютесариф е окръжен управител в Османската империя.Титлата се е давала на християнин или мюсюлманин,които управлява санджак.В миналото е наричан санджакбей.
Докато прочетем кой какъв е,и светецът вече беше дешифрирал прекрасните Български зашифровки,дадени за ползване в невидение от имперската администрация за векове :

МЮТЕСАРИФ=Иса и Богиня Матара

САНДЖАКБЕЙ=Бокиня Диана и Исуж 

САНДЖАК=
Кан(Жрец) на Диана и Исуж
област,управлявана от жречески потомък на Диана и Исус,чийто далечен пра–отец е бил от състава на цивилизаторски отряд от армията на Дионисиус

САНДЖАК=Кан(Жрец) на Диана и Исуж=Кан на Дионижиус=Кан на Дионисиус

Титлата на подуправителят на област–МЮДЮРИН,е поредното автентично документално свидетелство за изконното право на авторство и собственост на Българите върху цялия администрантивен градеж и постройка на Отоманската империя и административната ѝ терминология :

МЮДЮРИН=Мадара

Както и авторството на висшия военен чин на империята ПАША!

ПАША=Бог Ешуа

"Посредством арабската традиция в Близкия изток,основен орган на държавната власт в Османската империя станал диванът—личният съвет на султана. 
Диванът (на персийски: دیوان ) е висш законодателен,изпълнителен и съвещателен орган в ислямските страни.
Диван е и титлата на ръководителя на органа.
Първото срещане на термина е от VII век,по времето на халифа Омар (управлявал 634-644),заимствал термина и традицията на държавно устройство от фундементалната персийска династия САСАНИДИ"–

изписа от вътрешната страна на скайп–монитора Свети Мохамед,и натисна върху бутона ДЕШИФРИРАНЕ на Декодера.
Програмата на Свещения шифър веднага избълва и подреди новите свещени семантични бисери:

ДИВАН=ДИ ВАН=ДИ БАН=Диана Богиня=Богиня Диана

САСАНИДИ=ИСАС ДИАН=Исус и Диана

САСАНИДИ=ДИАНИСАС=Дионисиус=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус

фундаментална Българска династия от Дуло от поредните цивилизационни походи на армията на Дионисиус на изток

ХАЛИФ=ФИЛАХ=ФАЛИХ=ФАЛХ=БАЛХ=Балхи–Българи

ОМАР=
Мария
–жречески праведен и чист потомък на Мария(Магдалена)

**************

Приключихме с доказателствените материали,факти и документи,свидетелстващи категорично,че цялият административен проект и построение на Османската империя са Български продукт и наследствено–генни ашладиски и заемки,и с нетърпение зачакахме обещаното от Свети Омирос автобиографично житие в бъдещето на геният Архимедчо,обаче Свети Мохамед вика,че имал да ни разкрива поредната негова и на мюсюлманския свят тайна,и започна да вади поредният пакет свръхсекрети документи от неговото манипулирано и скрито минало.

ЖИТИЕ на=на Ежуа и Диана

СВРЪХСЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ на=ДОКУМЕНТИ на Сар(Цар) Бох Иса Трака
СВРЪХСЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ на=на Кан на Цар Бох Иса Траха и Мат
Диана

–Ще покажа официалната историческа документация,правена и от мене,и от манипулаторите и фалшификаторите на моята биография и на истинския ранен Ислям,който вече знаете от предните ни съвместни постинги,че е Българското езическо учение на познание на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена и праведен живот по правилата на Всемирната Любов,Братство и Мир между хората,и благодатта на феномените и свръхестествените блага от Дарбите на Святият Дух,активирани и реализирани на изкуствено построените за тази цел скални мегалитни светилища,и ще извлечем с помощта на Свещения шифър от нея кодираната и дълбоко засекретена истинска информация за мен и потомството ми–каза светецът и превключи на страницата на Халиф Омар. 

–Ще разшифроваме и обследваме документите с предварително ви просвещаване,че Халифът Омар е моят първороден генетичен син и правомерен династичен законен наследник на създадената от мен провинция на Свещената Българска империя от съюзът на обединените арабски и семитски племена за противопоставяне на поробителските нашествия и експанция на византийската превратаджийска хунта, извършила на 9 юни 518 година в столицата Ямбол вероломен въоръжен кървав преврат срещу законния Първожрец и Император на Свещената Българска империя–Анастасий I .
Официалните писания,че съм имал четири дъщери,са фалшификация,за да не се знае,че аз имам четирима сина–святи и праведни мои потомци,на които принадлежи по задължително династично право Свещеният халифат и мюсюлманския свят, отнети с кървавия преврат,извършен от индиректният ми династичен потомък ХАРУН РАШИД БЕН АЛ МАНСУР БЕН МУХАМАТ през 803 година,и за да не се позволи на сегашните ми потомци,съхранили светостта си през страданията и изпитанията на вековете,да си вземат законно принадлежащата им власт и управление и възстановят отново царството на Любовта,Братството и Мира,завещано ни от Отец ми Исус и Майка Мария Магдалена. 
Така както и манипулаторите и фалшификаторите на Българската история и истинското ранно християнство–езичеството,скриха,че Исус и Мария Магдалена са Българи,че са аватарните образи на Боговете–Демиурзи,и че са оставили Новозаветно династично потомство,от святата част на което също е отнета по незаконен начин властта над света!

–Свети Мохамеде,ами защо след като ти си Шефът на отдел АРАБСКИ СВЯТ И ИСЛЯМ и си жив действащ светец с всички свръестествени екстри и неограничена сила и власт,си позволил да се случат всички тия страшни неща връз праведните ти и чисти потомци и за арабския свят и за целия свят въобще,ами още през 803 година не си се намесил да предотвратиш хода на събитията в правилната посока!–обадиха се наши познати дервиши от мистичната ислямска секта Суфити или Тасаууф,в която се бяха приютили праведните потомци на Пророкът Мохамед през тия скърбни векове и времена на царството на нечистите му потомци

СУФИТИ=Богиня Диана и Иса
ТАСАУУФ=
Богиня Диана и Иса

–Защото всичко се случваше по моят план,сценарий и пряко ръководство!–отговори Светецът със замисления си тъжен син поглед,насочил го настрани.

???–дервишите набиха спирачки и спряха да се въртят от изненада,докато тежките им бели фустани продължиха по инерция да се увиват около тях

ФУСТАН=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса

–Защото аз  и всички светии изпълняваме дълговековния трансепохален централен план,проект и сценарий на Боговете ни Исус и Мария за вашата закалка и подготовка при екстремални условия за святи и праведни кадри на Свещената Българска империя при нейното скорошно възстановяване,която империя пък е основната доктрина на централния проект ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Българските Богове Исус и Мария Магдалена!–отсече вече безпристрастно Светецът,пряко и безприкословно подчинен на Боговете!

С тази нагласа и познание ще търсим доказателства в разсекретените документи за моя син Омар,когото кръстихме с жена ми на името на Майка Мария Магдалена в прав текст –бъдете сигурни,че тези документи и факти са нищожна част от огромния засекретен информационен фонд по тази тема!   
Преди това ще ви припомня основната инфо за Свещения халифат от предните ни общи постинги с екипа на bezistena:

Жречески и управляващ властови център и субект на арабската провиция на разпадащата се Българска Свещена империя,е Свещеният Халифат,който е жреческата каста на БАРМЕКИДИТЕ,разшифровката на която фамилия ни води задължително при Жреците на Богиня Диана Мария,Богинята Матара!

БАРМЕКИДИ=Кан(Жрец) на Богиня Диана Мария=Кан на Богиня Матара

ХАЛИФИ=
ФАЛИХИ
обратното записване,както е въведено за арабите от Българския Жрец Мохамед

ХАЛИФИ=ФАЛИХИ=ФАЛХИ=Балхи–Българи

Вече отдавна знаете,че в световното жреческо съсловие се допускат само наследствени чисти Исусови Потомци!Изключение никакво и никому!
От тях са и другите мои династични кланове на ОМАЯДИ и АББАСИДИ

ОМАЯДИ=Мад–Майка Диана
АББАСИДИ=Богиня Диана и Бог Иса

От Омаяди е и българското изчадие ХАРУН РАШИД БЕН АЛ МАНСУР БЕН МУХАМАТ,

ХАРУН РАШИД БЕН АЛ МАНСУР БЕН МУХАМАТ,потомък на=
потомък на Шар Иса и Богиня Диана Мария от Мухамед Българина
династичен потомък на Пророка Мохамед,

който подкупен от византийските си династични братовчеди,през 803 година извърши кървав братоубийствен и вероломен преврат и изби до девето коляно цялото Свято жреческо везирско съсловие на БАРМЕКИДИТЕ-
ОПЕРАЦИЯ,КОЯТО ПОВТАРЯТ ВИЗАНТИЙЦИТЕ И ВЪРХУ СВЯТИТЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИЧЕСКИ УПРАВНИЦИ В КЪРВАВА КОМБИНАЦИЯ С БОРИС-МИХАИЛ ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 9 ВЕК.

От тогава започна застоят на Свещената арабска култура и фалшифицирането и израждането ранният Ислям–истинското Исусово-Богородично учение,и гоненията и геноцида върху съхранилите чистота си потомци и последователи на Пророка Мохамед и досега.



–Официалните документи казват за сина ми Омар–продължи Свети Мохамет,че
Омар ибн ал Хатаб е ислямски халиф,вторият и най-могъщ от четиримата Праведни халифи,един от най-влиятелните мюсюлмански владетели в историята.
Близък сподвижник на ислямския пророк Мохамед,на 23 август 634 г.Омар наследява Абу Бакр като втори халиф на Арабския халифат.
Той присъединява към държавата Иран и североизточната част на Африка.
Наричан е също Омар Велики и Фарук Велики"
Принадлежи към търговската аристокрация на Мека. 
Пръв приема титлата „Амир ал-муминин“ (Владетел на правоверните)
.

Вижте къде съм скрил в името на сина си нашите родови династични документи–във фамилията му ибн ал Хатаб,която е точна анаграма от моята фамилия ибн Абдаллах в резервният ми херметичен жречески титул Абу Касим ибн Абдаллах : 

ИБН АБДАЛЛАХ=ИБН АЛ ХАТАБ,

поради което

ибн Абдаллах=ибн ал Хатаб,

и което доказва,че Омар ибн ал Хатаб е всъщност Омар ибн Абдаллах,или казано вече в прав текст означава,че Омар е от фамилията ми ибн Абдаллах,или най–точно документира,че "случайният оператор на едър двугърб добитък"–пасачът на камили Омар,не е никакъв случаен смърдящ на камилска пикня и плюнки оскотял от "интелектуалната" си работа нещастник,комуто липсват не първите седем години,а поне най–малко двайсетте начални години,(за да има правоспособност да пасе тия големи и трудни за опазване добитъци) които са фатални и определящи индивида дали ще стане разумен човек,който най–малкото ще знае да си обува гащите и да ги сваля при естествена нужда,или ще стане близък интелектуален сродник на скота, който обслужва и с който само общува в пустинята!
И което оскотяване–продължихме ние,е в крещящо несъответствие с документирания избор на Пророк Мохамед да обикне и избере Омар за свой фаворит и да даде на това уж случайно и оскотяло същество цялата власт на халифата си,изискваща на първо место жреческо династично потекло и висшите му феноменни качества,да не говорим за всички комплексни качества за управление на Царството на Пророкът Махамед и целия мюсюлмански свят!

Тотални манипулационни абсурди!

И милиард и кусур вярващи мюсюлмани вярват безприкословно и наивно на тази перфидна обида и гавра с техния Свят Пророк и Идол,посредник с Аллах,с Бог,и с  неговия син–феноменен и свръхинтелектуален жрец!!  

Наверно защото манипулаторите искат да им внушат такива образи и примери на поведение,за да бъдат лесно управлявани и държани в робско покорство!
Велеколепният и сияен високоблагороден със синя аристократична Божия кръв във вените си,с висш интелект и святост син на Пророкът Мохамед и наследник на царството му,представен като случаен оскотял несретник,за да не познаят милионите и милиард и кусур отгоре ревностни почитатели на Пророка и Светец в лицето на Халиф Омар неговия кръвен генетичен син и наследник на царската власт на баща си!

Как се връзва тази фалшификация със сина на Пророка с всички по–нататък описани достойнства на халифа,че като малък Омар получава известно образование и се научава да чете и пише и става любител на поезията и литературата!
Кога ще има пастирът време за обучение,че и да стане любител на поезията и литературата и чете стихове и романи на камилите!
По–нататък аналите твърдят,че според традициите на курейшите,пастирът на камили Омар изучава военни изкуства,езда и борба,бил е надарен оратор и със своята интелигентност и завладяващ характер наследява баща си като арбитър между племената!
Абе ние го бяхме отписали оскотялият пастир и не го брояхме за човек според нормалната практика и статистика за операторите на едър и всякакъв друг рогат и двугърб добитък,пък глей сама какъв гений възпитали камилите!
Абсюрдни глупости и фалшиви измислици,за да скрият,че Омар е Първородният син на Първожрецът и Пророк Мохамед! 

Официалните учебници и исторически хроники говорят,че
Омар е роден около 593 година в Мека.Той принадлежи на Бану Ади, уважаван клан на племето курейши, който отговаря за разрешаването на споровете между племената. Баща на Омар е Хатаб ибн Нуфайл,а майка му е от клана Бану Махзум. Семейството е средно заможно и като младеж Омар пасе камилите на баща си в полето край Мека. 

Името на свещения на мюсюлманите град Мека е един от жреческите индекси на Българският Първожрец Мохамед и е съставено от жреческия титул КА,КАН на Мохамед и тъй популярната малоазиатска богиня Ма,за която изследователите отдавна знаят,че тя е синоним на Великата Богиня Майка.

МЕКА=Кан(Жрец) на Ма=Кан(Жрец) на Ма,на Великата Богиня Майка,
чийто последен аватарен образ е Мария Магдалена! 


Същата информация се потвърждава от другата паралелна именна зашифровка на Великата Богиня Майка,която откриваме в името на клана Бану Ади,от която е Омар:

БАНУ АДИ=Богиня Диана 

Разсекретеното непонятното до сега десакрализирано име на племето на Омар–КУРЕЙШИ,ни документира,че Омар е от клана на Жреците–Царе,чийто гинетичен основател е Първожрецът и Цар Мохамед! 
 
КУРЕЙШИ=Кан(Жрец) Шар=Жреца Цар

"Баща му е търговец,известен със своята интелигентност,който е политеист и често се отнася зле към сина си,твърди историята,а пък халифът казал,че  „Баща ми, Ал-Хатаб,беше безмилостен човек.Той често ме караше да работя много."– абсолютно непосветено представяне на херметичната жреческа кодировка на халиф Омар,която в правия текст на съобщението не може да познае поради невежие неговите Български жречески  параметри: 

Баща му е ТЪРГОВЕЦ=
Баща му е Траг Бог Иса=
Баща му е от Тракия и от Бог Иса–

жреческия произход на Баща му Пророк Мохамед,дошъл от Тракия в помощ на арабския свят

Баща му е ПОЛИТЕИСТ=баща му е от Дуло на Богиня Диана и Иса

ОТНАСЯ СЕ ЗЛЕ КЪМ СИНА СИ=
Сина на Сина на Исуз Селена(Змея) и Майка Диана
 
Баща ми е БЕЗМИЛОСТЕН ЧОВЕК=Баща ми е БЕЗМИЛОСТЕН ТШОВЕК=
Баща ми е от Дуло на Бог Исуш Ламя и Бокиня Диана–Баща му Мохамед

Баща ми ЧЕСТО МЕ КАРАШЕ ДА РАБОТЯ МНОГО=
Баща ми е Кан(Жрец) и Шар на Тати Исуш и Богиня Диана Мат Мария=
Баща ми е (Кан)Жрец и Цар на Тати Исус и Богиня Диана,Мат Мария

–И сега внимание!–предупреди ни Мохамет от другата страна на скайпа.–Ще ви кажа от кой род е майката на халифа Омар,сиреч моята жена!Тя е от клана БАНУ МАХМУЗ,което в превод показва нейния свещен Български жречески род!

БАНУ МАХМУЗ=Хан(Кан,Жрец,Жрица) на Бог Иза и МаМа=
Хан(Кан,Жрица) на Бог Исус и Мария Магдалена



–Нека сега се порадваме на поредните ни оригинални зашифровки,които съставихме с моя син,и които невежите фалшификатори,защото не знаят нашия непробиваем код,пуснаха през тоталната си цензура!-продължи транспостранствената си сказка Свети Мохамед и копна на монитора поредната официална информация за зашеметяващата бизнес кариера на би следвалият да оскотее пасач на камилите на баща си Омар

В същото време (докато пасе камилите!) Омар упражнява и традиционното за курейшите търговско занятие. Той предприема няколко пътувания до Източната Римска империя и до Сасанидското царство, където се среща с различни учени и се запознава с местното обществено устройство. От друга страна той изглежда не постига големи успехи като търговец.

Бре-бре-е-е!Машала,браво,аферим!
Нечувана трансформация на оскотелия дърт пасач на добитък в блестящ бизнесмен,че и дори в прочут и уважаван doctor honoris causa по заразителния пример на един сегашен негов колега,удостоен със същата титла заради академичното владеене на техниката на комуникация и благословение с третият пръст на двете ръце!

МАШАЛА=Ешуа Ламя
АФЕРИМ=
Богиня Мария

Дошъл чак в България на Балканите и се срещнал с най-различни учени и посветени по симпозиумите по...-по какво?По пасене на Българските тополовградски камили и тяхното механизирано доене ли!
И още по-зашеметяващия абсурд–след това Пророкът Мохаед му поверява цялото си огромно и сложно царство за управление!

Разбира се,че това са алогични несериозни абсурдни сравнения,но тъждествено сравними с наивната доверчивост,с която са пропуснати от цензурата на автобиографията на халифа Омар–Българският жрец и син на Жреца–Цар на арабския свят Пророк Мохамед! 
 
Вижте какви кодирани послания ни носят тия иначе добре звучащи характеристики на Омар: 
 
ОМАР УПРАЖНЯВА ТЪРГОВСКО ЗАНЯТИЕ=
ОМАР е от Жар Бог Исус Трага и Богиня Диана 

Ходенето на Омар до Източната Римска империя,която тогава е поробена от византийците България,и царството на Сасанидите,ни съобщава,че синът на Жреца-Цар Мохамед е извършил поклоническо-посвещенчески посещения по светилищните скални комплекси на поробената метрополия България за неговото енергитично трансформиране и активиране,с което се извършва неговото жреческо посвещаване и ръкополагане. 
 
ИЗТОЧНА РИМСКА ИМПЕРИЯ=
Кая(скала,скално светилище) на Шар Исуз и Богиня  Диана Мат Мария–
България,която е енергийният светилищен център на единната световна мегалитна светилищна енергийна система на Българските жреци и на транспространствените Божии енергетици 

ЦАРСТВО на САСАНИДИ=ЦАРСТВО на Исус и Диана=ЦАРСТВО на Дионисиус

ПОСВЕЩАВАНЕ И РЪКОПОЛАГАНЕ от=ПОСВЕШТАВАНЕ И РЪКОПОЛАГАНЕ от=
от  Богиня Диана и Господ Бог Исуш Бълкарина

ПОСВЕЩАВАНЕ И РЪКОПОЛАГАНЕ на=ПОСВЕШТАВАНЕ И РЪКОПОЛАГАНЕ на= 
на Кан(Жрец) на Богиня Диана и Бог Исуш Бълкарина


След разсекретявянето на тия удивителни документи за сина си,Свети Мохамед предложи да обърнем внимание и на малкото Ямболско кандидат-жрече Архимедчо, който с голям интерес следеше разказа на светеца от бъдещето време,пък и първоначално бяхме гости и на предаването на Стойчо Керев,че и ги спряхме отгоре на всичко да завършат интересния разговор с академик Маджаров,обаче те с такъв жив интерес заедно с целия технически екип на предаването следяха от екрана на скандалната про-Българска Българофилска телевизия отварянето на досието на сина на Пророк Мохамед,че всички в един глас викнаха: 
–Давай още,разправяй Свети Мохамеде,нататък какво стана,докато още не са ни дръпнали шалтера на телевизията!

На което светецът веднага кандиса и каза,че ще продължи,но след като разсекретим 
и тайната на машината за пътуване в бъдещото време и се прехвълим с нея в новия постинг,че на този по традиция пак му свърши дъската за писане и няма повече място!  

МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Мат Мария

МАШИНА НА БЪДЕЩЕТО=Ешуш и Богиня Мат Диана 

БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ=БЪДЕШТЕ ВРЕМЕ=Бог Ешуа и Богиня Матара Диана


ИСД




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
24.05.2015 03:02
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. gosho568 - Аз имам чувството, че в това пред...
24.05.2015 14:46
Аз имам чувството, че в това предаване винаги се дъвче едно и също - масони, илюминат, рептили, юдео-масони... и винаги, като го заслушам си мисля, че вече съм гледал тази серия..! Поздрави! ;)))
цитирай
3. bezistena - Задължително в предаването на С...
24.05.2015 15:42
Задължително в предаването на Стойчо Керев ще участват и ще се говори за всички тия категории на илюминатите,посветените и тайните общества,рицари–тамплиери и фрамасоните,защото те са династичните и положителни,и отрицателни метастази на Българския династичен род Дуло на Исус и Мария Магдалена,и защото от тях и около тях винаги се е въртял и движил света,и ще продължава да се върти и движи от тях за в бъдеще,обаче съвсем скоро вече само от праведните династи от Дуло!

ПОСВЕТЕНИ от=от Бог Иса и Богиня Диана
ФРАМАСОНИ=Бог Иса и Мария
ТАМПЛИЕРИ=Туло от Богиня Мария=Дуло от Богиня Мария–
династични потомци от Дуло на генетичната династия на Мария Магдалена

Иначе,Приятел,тебе само това ли те впечатли от нашата просветителска лекция!!!
Някой от всички тия категорични свещени Божии разшифровки и удивителни разсекретени документи не те ли докосна до сърцето и задръстените от наложеното ни Безбожие и безпросветие осезателни рецептори на съзнанието и на разума ти,които управляват Душата ти?

Жалко,ако тези нежни и финни вълшебни Божии послания и просвещения не влизнат по този безболезнен начин,на който ти от доста време си свидетел в блога ни,защото тогава за такива Души операторите Отгоре провеждат малко по–екстремални и доста болезнени операции по прочистването и активирането им.

Бъди благословен и учи старателно и прилежно материята,за да се разминеш с принудителното,иначе задължително за всички обучение!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675646
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!