Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2015 17:43 - Предаването ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА на Стойчо Керев,разкриващо истинската история на България,е причина за атаката срещу Тв 7.Акад.Христо Маджаров–част 2
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5629 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 22.06.2015 01:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПРЕДАВАНЕТО НА СТОЙЧО КЕРЕВ ИМА МИСИЯ ПРЕД НОВАТА ЕПОХА ДА РАЗТВОРИ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ ДО СЕГА ТЕМИ НА ВЛАСТВАЩИЯТ МАТЕРИАЛИЗЪМ!ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ЕДИН ПРОБИВ,КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ!

Това прорицание на посветеният и Исусово–Мариин потомствен гинетичен пророк Христо Маджаров,разкрива истинските причини и скрити дълбоко корени за предприетите гонения и посегателство над една национална медия пре очите на милиони зрители в предаване на живо на полицейско–инквизиционната наказателна операция! 

Ние продължаваме с помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни
,

да разтваряме скритите тайни за Българите и да отваряме съзнанието на водените на овчедушно заколение към геноцидния ешафот святи потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,както и да отговорим чрез помощта на повдигнатите и осветени теми в предаването на Посветения Стойчо Керев,на въпроса:

"Защо от десетките и стотици големи длъжници на КТБ,банката и властта подгони яростно единствено и демонстративно телевизия ТV 7 ?"

СЪЗНАНИЕ=
Исуз

ЕШАФОТ=Ешуа и Богиня Диана
механизирано оръдие на анти–българската инквизиция и реакция за масови екзекуции на святите и праведни чисти генетични потомци на Българските богове Исус и Мария Магдалена

ОСВЕТЕНИ ТЕМИ за=за Иса и Богиня Мат Диана

Тази скромна национална телевизия ли беше най–големият финансов длъжник и грешник,предизвикал рухването на поредната финансова пирамида в България,или има нещо друго,скрито от прожекторите и непосветените,нещо много по дълбоко и важно,нещо много и фатално страшно за господарите на поробената от тях България, или по–точно на поробения Български етнос,с окончателното затриване на когото("когото",защото е жив и ще бъде вечно жив!) планово и методически са се заели през последните 25 години!

Борисов и ГЕРБ имали зъб на Бареков,и си го изкарват сега на телевизията,от която той ги плюеше беззъбо и несъщесвено предизборно,ли?
Нищо подобно–Бареков е част от Големия заговор срещу Българите и е комбина вече със заговорниците,след като успя да подлъже и озлочести една сюрия честни и искрено–наивни люде като послушницата на Света Ванга–Нешка Робева,Росен Петров и още колко хиляди други Души!

И между другото Бойко Борисов е много по–Българин от много от оплюващите го непосветени,с всичките си човешки и управленчески грешки,защото той е Посветен Божи потомък на Исус и Мария Магдалена от Дуло,въпреки че при обръщението си към Исус му вика с уважение и страхопочитание под православното прекръстване НАЧАЛНИКА,и на който хич не му е леко да балансира между хищните окървавени пасти на обединените вътрешни и външни хищници–заговорници от ЕС,НАТО,САЩ, Русия,Турция,Израел...,и кой ли не още,срещу Божия Български народ!


И отново,ето коя е истинската причина за атаката срещу ТV 7,от която и Бойко Борисов бе изненадан или подведен!

Това е предаването ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА на News7–патриотично–любороднотото предаване на журналиста и феноменът,Българинът Стойчо Керев,неподвластен на анти–Българската историческа клика на анти–българите Иречек и Златарски, властваща в Българската историческа наука,неподвластен и на вътрешните и външни заговорници срещу Българите,реализиращи планомерно и методически точка по точка планът за окончателното затриване на Българският етнос,сред който е генеалогията и родословието на вече роденият и посветен Спасител на Българският Божи род и на цялото човечество! 

Предаване,в което Керев директно пита :

ДОЙДЕ ЛИ ВРЕМЕТО,КОГАТО НАСЛЕДНИЦИТЕ НА СЛАВНИТЕ КАНОВЕ(Жреци)–БЪЛГАРИТЕ,ЩЕ БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ЗАВИНАГИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА?,

и кани посветени родолюбиви Българи в предаването си да просвещават непросветените и смачкани почти предали се вече отчаяни и съсипани Българи!

Истинската причина за преследването официално на TV7 и чрез нея на News7,която е истинската крайна цел на наказателната акция на заговорниците срещу Българите, формулира обобщена големият Посветен и Българин,лидерът на Бялото Братство в България и в света,академикът от МАБИК инж.Христо Маджаров,който в част първа на предаването ЗАГОВОРЪТ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ във видеото,казва във встъпителните си слова в 1:00 минута:

ПРЕДАВАНЕТО НА СТОЙЧО КЕРЕВ ИМА МИСИЯ ПРЕД НОВАТА ЕПОХА ДА РАЗТВОРИ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ ДО СЕГА ТЕМИ НА ВЛАСТВАЩИЯТ МАТЕРИАЛИЗЪМ!
ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ЕДИН ПРОБИВ,КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ!

На което прорицание на посветеният и Исусово–Мариин потомствен гинетичен пророк Христо Маджаров,ние казваме АМИН!

АМИН!

АМИН! И ще се осъществи,защото и мисията на Българинът Стойчо Керев и на неговото предаване и живот,както и на мисията на Българите,е отредена и възложена от Българските Богове и зад тази свещена мисия стои цялото Всемирно Бяло Братство и цялото Всемирно Божие войнство и армия с цялата си сила и мощ!
От което Братство и Сестринство сме и ние и продължаваме да отваряме Душите и съзнанието ви,Българи!
 
 
 
Продължаваме с просветителските лекции на Големият Български посветен и лидер на Българското и световно Бяло Братство и Сестринство Академик инж.Христо Маджаров.

 

Въпрос на гледна точка - Заговорът срещу  Българите 2 

...минута 8:30 

Когато веднъж при среща на МАБИК казахме на индийския посланик,дали знае,че Българите,регистрирани в ЮНЕСКО,са 50 милиона,той ни отговори:
–Стига сте се фукали с вашите 50 милиона!Вие знаете ли,колко милиона Българи има в Индия?
–Колко?
–300 (ТРИСТА) милиона! 
Ние казахме,че как може 300 милиона–вие колко народ сте?На което посланикът отговори:
–Ние сме милиард и триста милиона,но триста милиона се регистрират като Българи! 
 
Тия Българи в Индия са Духовният,интелектуалният и управленческият елит на нацията чрез имплантираният в тях Свещен феноменен Божествен ген от техните култиватори и цивилизатори–Българските феноменни жреци от потомствените династи на Българските Богове Исус и Великата Богиня,които перодически са предприемали през различните епохи регенеративни цивилизаторски мисии  от Тракия на Изток и към Индия под херметичното наименование АРМИЯТА НА ДИОНИСИУС. 

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус

АРМИЯ НА ДИОНИСИУС=АРМИЯ на Диана и Исус
армията от Българските феноменни култиватори и цивилизатори на Индийците и на Индия,завладяла ги с песни и танци и феноменните дарове на Святият Божи Дух–оръжие,обобщено кратко с думата и статуса ЛЮБОВ,и дали им свещето име на Българската Демиургова Доаенка–Богиня Диана:

ИНДИЯ=ДИЯНИ=Диана 

ИНДИЙЦИ=Диана и Иса

генетичен цевилизационен продукт на Българските Богове, щамповали го неизтриваемо като неприкосновена Божия Българска собственост!

ДОАЕН=ДЕАНЕ=Диана 
 
И освен това положили във фундамента,зданието и надстройката на цялата индийска цивилизация,култура и висша сакралия своите Богове,като така са изградили от цяла Индия един превъзходен ВЕЧЕН ПАНТЕОН на Българските Богове и уникално агитационно табло за величието на Българския Божи цивилизационен ген!

ВЕЧЕН ПАНТЕОН=Бог Ешуа и Богиня Диана

ВИШНУ=Бог Ешуа=Бог Исус
ШИВА=Ешуа Бог=Бог Исус
двете анаграмни тъждества на Бога–Творец на индийския пантеон,Който периодично през няколка хилядолетия се явява на хората в различни аватарни образи и имена за отчет,почистване и регенерация на Божия генетичен експериментален продукт.
Демиург,заложен им от Българските цивилизатори на ДИОНИСИУС!

АГИТАЦИОННО ТАБЛО за=
за Гена на Дуло от Иса и Богиня Диана

Тия Българи в Индия са красивите и обаятелни героини и герои от индийските филми,те са Боговдъхновените индийски поети,музиканти,писатели и творци на изкуствата в Индия,те са инженерно–техническият елит на нацията,които изпращат спътници в Космоса,те са Гурувците,йогите,мъдреците и феноменните лечители и Духовни водачи на нацията,и всички знаят и чувстват интуитивно,че в тях тече свещената Българска феноменна кръв,която ще бъде скоро преосветена чрез познанието и посвещението в учението на Българските Богове за Всемирната Любов,Братство и Мир между човеците на Земята! 
 

12:30 минута
 
Българските култури и цивилизации по света са от един етнос (и от един ген),който сее култура в Азия и Европа,на който в България слагат кръст. 
При честванията на 1300 години Българска държава,в единствения в България правителствен факс се получава поздравителна телеграма,с която японският император честити на Тодор Живков 5000 години Българска държава и история!
След кратко мълчание нашите отговарят,ама извинявайте,но ние празнуваме 1300 годишнината! 
 
–Аз пък поздравявам Бългаската страна с 5000 годишната ѝ история и която даде нашата култура!

"Култура" означава човешки цивилизационен образ,а не на стадно съществуващи примати!  
 
Факсът е едно страшно оръжие за правене на лозунги,казва нашият Духовен и Кръвен Брат,ние допълваме след разсекретяването на Кръстника на факса

ФАКС=ФАК С=ФАК ИС=Фок Иса=Бок Иса,

че факсът е едно мощно и непобедимо оръжи за правене на всичко във Вселената! 
 
За конфликтите на Балканите водещият възкликна: 

ГАЗИМ В КРЪВ,НЕВИДИМА СИЛА ЕДВА СДЪРЖА ЦЯЛАТА ТАЗИ КЪРВАВА ЕНЕРГИЯ ДА НЕ ПОТЕЧЕ ОТНОВО,ПАЗИ БОЖЕ! 
 
Отгоре ни нареждат и превеждат да разкрием,в чия кръв газим и и кой я прави тази кръв! 
 
ГАЗИМ КРЪВ от=
от Гена на Бок Иза и Мария

Сега става видима и ясна и невидимата сила,която режисира и управлява всички тия,и всички други събития:

НЕВИДИМА СИЛА=Бог Иса Ламя и Богиня Диана 

СТАВА ВИДИМ=Бог Иса и Богиня Мат Диана

СТАВА ЯСНО=Богиня Диана и Исус
и след като станат ясни с тази висша Божествена словесна магия,Българските Богове задължително ни возят с нея при нейния висш материален еквивалент,за да ни стане ясно и на нас и ни преосветят на Първосвещения си храм Безистена в Ямбол :

СТАВА ЯСНО=ВЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

21:30 минута

Българите от цял свят ще се завърнат в България–пророчество,което скоро ще започне да се изпълнява,като това желание ще обхване неистово всички народи открито,научили,че това е първородното место на техните предци,което се формулира  по академичному като
ЗЕМЕН РАЙ,ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ,БАЩИНА СТРЯХА,АРКАДИЯ! 
 
БАЩИНА СТРЯХА=БАШТИНА СТРЯХА=
Богиня Диана и Исуш Траха=Богиня Диана и Христос

ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Ма

АРКАДИЯ=ДРАКИЯ=Тракия

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария



Поместваме и коментарни рекоментари от предния ни постинг от първата среща с Посветения академик Христо Маджаров
Вместо да отиде да посрещне първите живителни медни лъчи на Изгревното слънце на някое свещено место и се зареди със здравословна енергетика,вижте приносителят на една нещастна душа какво е натворил върху себе си в сакралното враме:

05:46 часа!!!

apostapostoloff 

Предаването на Керев е една гигантска идиотщина, Властта гони TV 7, защото тази "телевизия" е руска шпионска и диверсионна централа.

(ега си властта с главно В, дето ни разкатава мамицата!)

bezistena -

 
На кое предаване казваш "идиотщина",бе приятел?
На предаването,което разкрива духовните двери и тайни на България и на невидимия свят за просвещение на загиващия Български етнос ли!
На предаването,за което академик Христо Маджаров,истински Българин с Божия мисия сред хората,казва в тази серия,че:

ПРЕДАВАНЕТО НА СТОЙЧО КЕРЕВ ИМА МИСИЯ ПРЕД НОВАТА ЕПОХА ДА РАЗТВОРИ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ ДО СЕГА ТЕМИ НА ВЛАСТВАЩИЯТ МАТЕРИАЛИЗЪМ!
ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ЕДИН ПРОБИВ,КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ!


И да не каже тази квалификация академикът,присъхналите и зажаднели Души и осезания на геноцидираните и отчаяни истински Българи за глътка истина,надежда и възкресителна жива вода,безпогрешно откриват във всички серии и теми от предаването на феноменният любороден Българин Керев наследствената ни сакралия и дълбоко имплантираната в генетичната ни памет свещена феноменна съкровеност!

Всички теми в предаването на феноменът и Българинът Керев,който е генетичен потомък,или казано в прав текст за бавнозагряващите е пра–правнук на Апостол Васил Левски!!!,казват скрити истини за древното величие на Българите,разкриват генезисът на геноцида срешу Българите,разкриват феноменният интелект и Божествени наследствени заложби и параметри на Българите,и отварят екстрасенсните потенциални свойства на Българите,подготвяйки ги за великата ни мисия за Спасението на свещения Български Род,за освобождението на Българите от тоталното робство и геноцид връз нас,режисирано провеждани от обединената анти–Българска клика и реакция,за освобождението на всички народи от тъмните анти–човешки сили,както ни повели Свети Апостол Васил Левски,и за поемане от Всемирното Бяло Братство на Българите на лидерството и управлението на всички народи като техни Духовни водачи,интелектуален и праведен и справедлив управленчески елит и установяването на Божието царство на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя!
Но това е понятно само за извисените и белите Души на истинските Българи!
цитирай


bezistena  
13:35

Тия възхитителни теми и прорицания за Българите не само не са понятни за нисшите и тъмни души,които са на анти–Българите,но са и най–мразените и ненавижданите от тях,поради която причина тия нисши души и мерзки хора използват всеки удобен случай и възможност да излеят жлъчта и ненавистта си на мерзките си слова връз всичко про–Българско,което творят чистите Българи,и да омърсяват тия святи Българи,които,сега слушай добре,човеко,които Българи са селектираните през вековете чисти и святи праведни и просветени Души на генетичните потомци на Боговете Исус и Великата Богиня Майка,и които селектирани феноменни Българи същите Богове сега избраха и активират за подготовката на Българите и човечеството за Тяхното Идване и за Съдния ден на всички Души,в които трансепохален епичен съдебен процес белите и чисти извисени святи праведни Души,които ти сега обругаваш и скверниш,ще съдят нисшите и черни души !

Сега Душите се дефинират и самоопределят от коя категория ще са–ти също!

Пуснахме те в нашия Храм само за да те поставим за контрастен фон,на който фон да изпъкват сияещите и искрящи в самопожертвователен ярък пламък Божиите святи Души,както и да бъдеш христоматиен показателен пример за нивото на анти–Българите и несравнимостта и несъпоставимостта между интелекта,феноменността,величието и културният и цивилизационен гений на истинските Българи от Свещения Божи род,и другите от другия анти–Български отбор!

Пускаме те в нашия Храм,за да те дефинираме като "МЕРЗАВЕЦ",и да ти кажем,че си такъв не по твоя воля,а според възложената ти от Българските Богове роля според Техния проектен сценарий,която си длъжен да играеш съвестно,до момента,когато според сценария разкрием чрез тази дефиниция,с която Те те жигосаха чрез нас, и пътят за твоето Спасение,като познаеш в дефиницията Боговете ни!

МЕРЗАВЕЦ=МЕРЗАВЕТС=Исуз и Богиня Матара–
генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена,които Те активират за мерзки дела и думи срещу Българите и Себе си–твоите Създатели,Богове,Господари и Спасители,и Които ги боли най–много за болните им чеда,от които си и ти,и за което Те те благославят сега чрез нас и ти казват пътя и за твоето Спасение!

Чрез нас ти казват и да отидеш в най–близкия Техен храм и да запалиш свещички за Бог Исус,Богородица и Святият Дух,и в разкаяние и смирение да измолиш от тях опрощение за неразумието и мерзостите си и благословение за себе си и дома ти!

Казват ни да ти кажем и да учиш упорито и старателно Техните просветителски лекции в нашия=Техен блог,защото като дойдат съвсем скоро,първо тебе щели да изпитат на тази свещена и огнена материя и изразяват увереността си,че няма да се изложиш,защото много те обичат и тебе,както всички свои блудни синове!

БЛУДЕН СИН на=на Бог Иса от Дуло
генетичен потомък от рода Дуло на Бог Исус,на който е дадена черна и неблагодарна отрицателна роля според безпристрастния Божи трансепохален сценарий,и е задължен от Тях безприкословно да изпълнява възложената му роля до времето на приключване на драматизацията,което време вече дойде!

В изпитната комисия щял да бъде и родственикът ти Стойчо Керев!
Ние също ще дойдем,като свършим изпита в съседната зала!

Бъди благословен,Исус и Мария те обичат и ще бдят над теб,
близките ти и дома ти при вече изрично изразено твое лично желание за това! 
 

 
И не ревнувайте както в притчата за Блудния син,че Бог обръща толкова внимание и грижи към Блудния си син,че му декларира и буйна искрена Бащина обич,защото всеки Родител най–много более и обръща внимание и се грижи за болното си дете,дето  е на умиране,и прави затова всичко да го спаси!

Той–Бог,Бащата от притчата,всичките си сили и обич хвърля,заедно с Майка–Мария Магдалена,връз болното си и умиращо дете за да го спаси!

Той сега вас въобще не ви мисли,защото вие сте ЗДРАВИТЕ и СПАСЕНИТЕ! 

 
 
Бъдете благословени,Стойчо и Христо,и давайте все така,защото Исус и Мария Магдалена безкрайно ви обичат,и ни заричат да ви кажем,че докато се занимават с болните си блудни синове и деца,са пратили цялото си небесно светейшо войнство да ви помагат в святата ви мисия и да бдят над вас и семействата ви и ви пазят,щото да не падне и прашинка върху ви!  
 

 
ИСД



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
21.05.2015 17:44
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676918
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!