Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2015 06:15 - СТРОГО РАЗСЕКРЕТЕНО! Алтернативен форум за конспирации,мистика и езотерика .Засекретено откритие под центъра на Ямбол
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8689 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 25.12.2017 04:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди месец, по време на строително – ремонтни дейности на Безистена в центъра на Ямбол, е открита закопана и запечатена с огромен камък малка пещера. Работниците се натъкват на нея случайно след като багер разкрива входът ѝ. В недълбоката земна кухина са открити предмети от непознат материал.

image

Алтернативният форум за конспирации,мистика и езотерика 
Мистика > Нечовешки разум >

Засекретено откритие под центъра на Ямбол

http://xcombg.net/index.php?PHPSESSID=4lnbr8a0rqjicabbcq2uo73q02&topic=1182.msg25065#msg25065  


Преди месец, по време на строително - ремонтни дейности извършвани в центъра на гр. Ямбол е открита закопана и запечатена с огромен камък малка пещера. Работниците се натъкват на нея случайно след като багер разкрива входът и.
В недълбоката земна кухина са открити предмети от непознат материал.
При изследванията предметите не отговарят на нито един от известните земни елементи. На място веднага пристигат учени и специалисти от Чикагският институт за изучаване на трансцендентални аномалии и от Московският изследователски център за изследване на свръхестествени явления Потустароний мир.

При по-внимателно проучване вътрешността на пещерата е открито погребано
три метрово
,
рептилоподобно същество с кристален строеж на костите.В ръцете си съществото е държало предмет подобен на жезъл, който е излъчвал светлина и топлина. Учените предполагат, че това е непознат енергиен източник. Откритията са засекретени и работата по централната градска част спряна за неизвестен период от време. Достъпът до мястото на откритията е блокиран с железни решетки, а пещерата е заровена отново и запечатана с бетонна шапка. 
Изследователите са на мнение,че в близост има и други подобни находки,които не трябва да стават обществено достояние,защото хората още не са готови за това.За прикритие на фактите, медиите разпространяват историята за открити останки от средновековни погребения.

Впечатление прави бързата реакция на учените,което навява на мисълта,че целите изкопни работи вероятно са с цел разкриването на обекта засечен със спътникови снимки.Вниманието на изследователите вероятно първоначално е привлечено излъчваната непозната енергия. 

 
  image

БЕЗИСТЕНА в началото на 20 век
image + 
image 

БЕЗИСТЕН – Базата на Бог Исус и Богиня Диана,

свръхсекретна доктрина и перманентна цел №1 на всички тайни общества, тайни служби и правителства на всички народи – всички бивши тракийски племена,  "произведени" в Обетованата Земя и Земен Рай – България, и разселени по Божия проект по целия свят от феноменните Божии генни потомци – Българите
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=j7zPcC_Cii8
Тони Дачева    Бащината къща  –– Безистена

Заедно с Тони разсекретяваме за Бащиния дом и родна стряха на Кои ни е домиляло, и къде е Бащиният дом и родна стряха!

...живи – здрави
да се върнем,
че ни домиляха
Бащиния дом и 
родна стряха!

БАЩИНИЯ ДОМ И РОДНА СТРЯХА на=на Богиня Матара Диана и Исуш от Трахия

БАЩИНИЯ ДОМ И РОДНА СТРЯХА=Трахия на Богиня Матара Диана и Исуш

На нас ни остава възможността да съобщим на мераклиите за БЕЗИСТЕНА, Тракия и България, които са възпятата от Ямболската Жрица Тони Дачева БАЩИНА КЪЩА на всички племена по света, и които сега са накачулили и заобградили Безистена и България от всички страни и се бъзикат с Българите и Божиите сакралии, че те пък са заобградени от всички страни с невидимите Божии небесни специални части, както и да направим дружеска партньорска искрена доброжелателна превенция към братята американци, руснаци, евреи, турци, гърци и всички други тракийски племена, направили сме ги човеци с Любов, чрез предупреждението, оставено ни от Отец ни Бог Исус при предпоследното му аватарно явяване пред хората като Орфеус преди 4000 години,че

В сърцето–крепост
с меч не може да се влезе!
Тук само песента
с Любов прониква!


image

Сърцето–крепост е Божият Първопрестолен дом Безистена и енергийното планетарно сърце Зайчи връх!

СЪРЦЕ КРЕПОСТ на=на Барки (Българи) на Диана и Цар Исус
 

СЪРЦЕ КРЕПОСТ на=на Среци (Жреци) на Бог Иса от Тракия 

СЪРЦЕ КРЕПОСТ=Тракия на Царе от  Бог Исус

ОРФЕУС=Иса Фер=Иса Вер (Змей) – 

най – древно регистрираното змейско животинско прозвище от 12 рептилски синонима на Господ Бог Отец Исус Демиурга от Древно – Българския календар, преминало в херметична хералдика на Българите от Неговата потомствена династия Дуло

image

Съобщението на Алтернативният форум за конспирации, мистика и езотерика,
е потвърждение по независимо и по какъв, и от какъв ранг източник, за разкриваната от нашият екип истина за БЕЗИСТЕНА в Ямбол – Сътворенческата развойна светилищна база на Демиурзите – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички физични и биологични процеси на Земята!
БЕЗИСТЕНЪТ е Главен КПП и портал между световете, постоянното транспространствено обиталище и Първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Диана Съ – Творец, Които ни се откриват чрез блогът на bezistena.blog.bg във всички наши статии с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

и всички други документи от блога ни
.


С Програмата разсекретяваме какво е триметровото същество в центъра на Ямбол:

ТРИ МЕТРОВО СЪЩЕСТВО=СЪЩЕСТВО Друид на Богиня Мария

С тази програма разконспирираме и нашите руски тракийски гости от Московския   Потустароний мир, както и американските ни тракийски гости от Чикаго, за да не им тежи и пречи анонимността!

ПОТУСТАРОНИЙ МИР=Братя от Иса и Матара –
династични потомци от Българския род Дуло от Бялото или от Черното Братство според дадените им Свише роли

МОСКВА=Богиня Майка и Иса

ЧИКАГО=ТШИКАГО=Кан (Жрец) от Гена на Ешуа и Диана 
 
Името на града произлизало от френското произношение на местното американско -индианско shikaakwa, означавало "див лук, див чесън", обаче за непосветените дето вярват най – наивно, че високо сакралните и посветени мъдри индианци ще кръстят свой светилищен център и поселище по този миризлив травиален първосигнален начин!

SHIKAAKWA=Кая (скално светилище) на Бок Ешуа

SHIKAAKWA=Кан (Жрец) на Бок Ешуа –
основателят на индианския светилищен център 
 
Резервният първосигнален миризлив вариант на името на свещеното индианско место ни разкрива засекретените Български Богове чрез Шифъра на Българския език:

ДИВ ЛУК И ДИВ ЧЕСЪН=Кан от Дуло на Бог Исуш и Богиня Диана 

ДИВ ЛУК И ДИВ ЧЕСЪН=ДИВ ЛУК И ДИВ ТШЕСЪН=
Вавел, Кан (Жрец) на Тати Исуш и Диана=Павел Кан (Жрец) на Тати Исус и Диана 

ЧИКАКВО е светилищен център,основан от Първожрецът и Император, Цар Авитохол – първородният син на Исус и Мария Магдалена – Павел, присъединил от началото на 2 век нататък целия Американски континет към Свещената Българска империя!


В отделно изследване ще разкрием защо Америка е кръстена така, защо индианците са кръстени така, защо категорията индиански свещени селища и общинни социуми са кръстени ПУЕБЛО, защо Българският бик е свещеното тотемно животно на индианците и защо Цар Авитохол е кръстил бумеранга, който е подарил  на индианците, с името на Майка си Мария!

само джокери:

ДЖОКЕР=Ежуа Драк он=Ежуа Трака

ПУЕБЛО=ПУБЕЛ=Пабел=Павел  

БИК=Бок

ТОТЕМНО ЖИВОТНО=Тати Ежуа и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)

ИНДИАНА=ИН ДИАНА=Н (кодировъчен назал) + Диана=Диана 

БУМЕРАНГ=МЕРУБАНГ=МЕРУВИНГ (франкските крале)=Богиня Мария

АМЕРИКА=Кан (Жреци) на Мария


За да ви познаят светейшите служители на нашите Богове и ви допуснат до храма си и сърцето си Безистена – носете си постоянно МАРТЕНИЦИТЕ!


https://www.youtube.com/watch?v=LUzG2lBjnHA&index=2&list=PLa5-aFdApZnLoXSKgRMUzVmtuj2jdcSVT
ЯМБОЛСКА РЪЧЕНИЦА - РАЗХОДКА ИЗ СТАРИЯ ЯМБОЛ 

И–и–и–и–х–у–у–у!


РЪЧЕНИЦА=
РЪТШЕНИЦА=Цар Ешуа и Диана

РЪЧЕНИЦА=ЧРЕЦ=Шрец=Жрец=Жрица 

танцът на Първожреците и Първожриците на Исус и Мария Магдалена от Ямбол, с който активираме и реализираме феноменните си Божествени свойства на Безистена
и възкресяваме мъртвите и Българите от дълбокия летаргичен безпаметен сън!

ТРАКИЙСКА РЪЧЕНИЦА на=на Кан (Жреци) и Царе на Диана и Исуш от Тракия 

МАРТЕНИЦАТА–СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ ОТ АКАШИ ЗА СВЕТОВНОТО ЦИВИЛИЗАЦИОННО ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА СВЕТОВНОТО НИ ИМПЕРСКО ГОСПОДСТВО ! 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/03/01/martenicata-sekreten-dokument-ot-akashi-za-svetovnoto-civili.1342440
 


Носете си,Българи,мартениците на лявата или на дясната ръка,или до сърцето!
Носете ги постоянно през целия месец март,и после ги носете пак постоянно,защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел–да бъдат наш опознавателен знак пред небесните съгледвачи,които да ни награждават за това с грижите си за нас,и да бъдат същевременно един уникален родови свръхсекретен сейф с огнената епохална информация,че сме Потомците и Народът на Бог Исус и Богиня Мария!


МАРТЕНИЦА=Мария Диана и Иса

МАРТЕНИЦА=Матара и Иса

МАРТЕНИЦА=Деца на Мария

МАРТЕНИЦА=Дете на Мария и Иса

МЕСЕЦ МАРТ=Исус и Мат Мария

НОСИ ПОСТОЯННО!=Богиня Диана и Исус

НОСИ ПОСТОЯННО в сърцето си=в сърцето си Богиня Диана и Исус 
и тогава Те ще те заведат в Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА за обезсмъртяване!

НОСИ ПОСТОЯННО=ПЕСИСТЕНА=БЕСИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА

ОБЕЗСМЪРТЯВАНЕ=Бог Исуз и Богиня Матара

ОПОЗНАВАТЕЛЕН ЗНАК на=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Изуз Ел (Змей) 

НЕБЕСНИ СЪГЛЕДВАЧИ на=СЪГЛЕДВАЧИ на
Бог Иса

СВРЪХСЕКРЕТЕН СЕЙФ на=СЕЙФ на Кан (Жрец) и Сар на Иса от Трахия

СЕКРЕТЕН СЕЙФ на=на 
Бог Кристос=на Бог Исус от Тракия

ОГНЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария

ОГНЕНА ЕПОХАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Богиня Ма (Майка) Диана и Иса Балхарина

ТОВА Е ЗА НАС=Богиня Диана и Исуз

ТОВА Е ЗА НАС=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН–
Божият Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА е Техният подарък за нас – децата им
 

image

ПИЖО и ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана – Бог Исус и Богиня Диана, Мария Магдалена

Носете вълшебните Божии явни и скрити значки и нишани с чародеите Пижо и Пенда, за да ви бъдат те застъпниците пред техните автори и прототипи Исус и Мария Магдалена!

ЗАСТЪПНИК пред=пред Исус и Бокиня Диана  
 
 
ЗАСТЪПНИК=Кан (Жрец) на Исус и Богиня Диана     

НОСЕТЕ СИ, БОЖЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ, МАРТЕНИЦИТЕ,
за да ви пазят от душманите и ви разпознават Боговете ни!
 


екип на bezistena и Свети Кан и Цар Авитохол, който е Свети Павел


ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
28.03.2015 06:16
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657980
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43973
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!