Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2015 04:26 - Какво ни казаха навремето Сашо Гривната и Тангра за Вечния двигател с 100% КПД,който не разбрахме.Нито те.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5702 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 26.03.2015 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бил той милионер,Сашо Гривната,и имал такова огромно имане и богатство,и всичкото ни го е давал без пари и без корист едно време,а пък ние и хабер сме си нямали,какво невероятно имане и богатство сме държали в ръцете си буквално!Той също не го е знаел тогава,че и до сега!
Обаче пък това богатство е останало завинаги и невъзвратимо в душите ни,та сега като познаем какво е това имане,да го инвестираме в още по–голямо богатство–в познание на Господарите на света и живота ни,които са Българските Богове!
Ето го имането,което сега заедно изкарваме на бял свят! 



Сашо Гривната и Тангра                                  Не знаеш умора

НЕ ЗНАЕШ УМОРА

Не знаеш умора
от сутрин до мрак,
със ритъм е изпълнен 
за теб този свят!
Във музика и песен
минава нощта.

Но се спри за миг и
погледни–изгрява нов
деня,и внимавай, 
може би край теб
ще мине Любовта!

Не знаеш умора
от сутрин до мрак,
със ритъм е изпълнен
за теб този свят!


Сега Сашо Гривната като емигрант в САЩ изработва музикални инструменти и намира време и за вечната любов–пеенето,като е издал 4 албума с християнски евангелски песни.

Пееш,Сашо и Братко,в прав текст хвалебствени песни за Исус,но далече от Родината България,далече от проблемите и мъката на България и Българите,пееш,но от песните на дървото без корени не му поникват отново корени!
Може да чувстваш,че криле ти никнат от песните за Исус,но никога няма да полетиш, защото да полетиш са нужни две крила,Сашо,а Исус е самото едното–другото крило е Богородица,което име означава Царица Богиня Диана,Великата Богиня Майка Диана, или както вече си я знаем от последното ѝ аватарно явяване-Мария Магдалена!
Едното от двете криле,с които две крила само може да се лети,е на Исус,зашифрован за посветените като Иса,(С,Са),а другото крило е на Мария Магдалена,законспирирана за посветените Българи като Богиня Диана,Диана(Тиана,Тана).Събрани двете крила,те могат вече да летят,а двамата Богове събрани и синкретизирани в един Демиургов тандем и в едно име и синкретичен сдвоен образ,дават анатемосвания от псевдо–Исусовата християнска църква САТАНА,който сме разсекретили още в 

ЕКИПЪТ НА БЕЗИСТЕНА ПОЧИТА ПРАЗНИКА НА ВЕЩИЦИТЕ-ВАЛПУРГИЕВАТА НОЩ!РЕАБИЛИТИРАНЕ НА ВЕЩИЦИТЕ!
http://bezistena.blog.bg/history/2014/05/01/ekipyt-na-bezistena-pochita-praznika-na-veshticite-valpurgie.1261505


image

САТАНА=
Иса и Диана

пасаж от цитирания по–горе постинг:

Сатана е синкретичният сдвоен събирателен езотеричен съзидателно-творчески образ на Иса и Диана,на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена,създаден от посветените Българи за просвещение и насърчение на Българския Божи народ и за религиозен страх и ужас на враговете му и на нечистите и гузни съвести!

САТАНА=Иса и Диана–
Бог Исус и Богиня Диана=
Бог Исус и Богиня Мария Магдалена
––––––––––––––––––––––
Боговете Демиурзи,Боговете Съ-Сътворци и Съ-Съзидатели на Световете и Всемира, на Живота и на всички човеци,Всемогъщите Богове на Мирозданието,Господарите и Властелините на живота,Нежните и Всеобичащи с безкрайната Си Любов Богове, самодефиниращи Се с формулата ЛЮБОВ,и които Са обект на преклонение,почит и възхвала от човечеството от възникването му досега-нашите Създатели Татко и Майка,Са използвани от псевдохристиянската църква за синоним и дефиниране на всичко черно,лошо,страшно,мръсно...противно и т.н.у човека,както и за вменяване на тия характеристики на Тяхните Святи потомци,за тяхното оклеветяване,озлочестяване и инкриминиране и садистично измъчване,инквизиране и геноцид!

Та затова,Сашо,колкото и да размахваш едното крило и да се мъчиш да стигнеш до Исус,пак по земята ще си ходиш,и защото въобще понятие си нямаш за второто крило и го нямаш въобще,и още повече защото и хабер си нямаш от истинския Исус,от чието свещено постоянно обиталище България и свещен Български Божи народ,ти избяга!



АНГЕЛИ С ЕДНО КРИЛО СМЕ АЗ И ТИ

Чуй и виж,какво ти казва Българският Първожрец на Любовта
Веселин Маринов,как само може да се лети!

Тя е тук и чака теб да я повикаш,
и прегърне ли те времето ще спре.
Тя е тук и стои на прага на сърцето ти,
не,не казвай че без нея си добре!


Позна ли,Сашо,Коя е Тя,Която чака да Я повикаш в сърцето си?
Отвори сърцето си за Любовта,чийто сътворенчески прототип е Диана,Богинята Майка!

ТЯ=ТЯ+Н(кодировъчният назал)=ТЯН=ТЯНА=ТИЯНА=Диана

Отвори сърцето си за любовта!
Вдигни очите си и виж това–
Ангели с едно крило сме аз и ти,

Можем да летим,само ако сме прегърнати!

Но ще се върнеш скоро и ще те заведем в Първосвещения храм БЕЗИСТЕНА на Исус и Мария в Ямбол,където те чакат Техните лечебни чудотворни икони,наредени на безконечния и безкраен иконостас на Сътворенческия Божи храм–светиня,и тогава ще ги познаеш и двамата Български Богове,Сашо,и защото си познал кръщението и помазанието на Святият Дух,Който те води и не ти дава да знаеш умора,и защото още си и генетичен потомък на Българските Богове и във вените ти тече Святата им кръв!
И ще имаш тогава,Приятелю,двете крила,необходими и достатъчни да полетиш!

                    

                          

             ИКОНОСТАС НА ПЪРВОСВЕЩЕНИЯ БОЖИ ХРАМ БЕЗИСТЕН                     
                         
                          ЧУДОТВОРНИ  ЛЕЧЕБНИ ПЕСЕННИ  ИКОНИ  

         
                ИМА СИЛА В КРЪВТА                  THERE I
S POWER IN THE BLOOD          
 

Ти знаеш и пееш християнския химн
ИМА СИЛА,ЧУДОТВОРНА МОЩ,ВЪВ КРЪВТА СВЯТА НА ХРИСТА...!,

а ти си точно от тази свята кръв на Исус,но не само духовно–метафорично и художествено–символично,както те уверяват евангелските пастори или който и да е друг христински проповедник според догмата и канона на манипулираното псевдо Исусово християнско учение,а си и буквално с тази наследствена Божия Исусова кръв, защото си от чистото родословие на генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена!
Наследствената ти феноменна певческо–музикална дарба е от Тях,породена и активирана чрез Дарбите на Святият Дух!

Сега разкриваме Чий си чрез Исусово–Марииният ти Кабала хороскоп и с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни.


ЧИЙ СИ=ТШИЙ СИ=Исуш и Диана
Техен си,Сашо,защото си и Техен специален пратеник и агент от армията на Дионисиус,да въоръжаваш американските траки с оръжията на музикалните инструменти и песните,въпреки и все още с погрешен адрес на получателя!  

ДИОНИСИУС=
ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус=ЧИЙ СИ=ТШИЙ СИ=ТИОНИШИУС

Затова че си Техен,Те са ти турили и това популярно Българско умалително име САШО,което означава лесно видимо ИСУС с лека промяна на гласните:

САШО=Исуш=Исус

Същата и още по–подробна и важна информация,е скрита и в официалното ти име,в който документ е видно,че си от генеалогията и на Богородица,сиреч Любимата съпруга и Сътворенчески Демиургов партньор на Исус,позната с последното ѝ аватарно явяване и проявление преди 2000 години като Мария Магдалена,която ти не познаваш въобще, но скоро ще я познаеш с истинските ѝ параметри и координати:

АЛЕКСАНДЪР ПЕТРУНОВ=Брат от Диана и Иса Бълкарина
династичен потомък от Бялото Братство от чистите деца на Българските Богове  
 
Гледай сега,Сашо,и се диви,какви скрити тайни послания си изпращал навремето си в текстовете на песните ви,внушавани на поета текстописец!

ДИВИ СЕ на=на Диана Богиня и Иса=на Богиня Диана и Иса

СКРИТИ ТАЙНИ ПОСЛАНИЯ на=ПОСЛАНИЯ на Диана и Иса Трака

ПОЕТ ТЕКСТОПИСЕЦ=Кан(Жрец),Син на Богиня Диана и Бог Тати Исус

НА ВРЕМЕТО СИ=Богиня Матара и Иса

когато Богинята Майка и Исус бяха сред хората
 
По задължителната жреческа технология и регламент за съставяне на конспиративните херметични текстове на всички песни,името на песента носи основната сакрална секретна информация,което в тази култова песен на Тангра е прекрасен христоматиен образец за демонстрация на приложението на Свещения шифър във фундаменталните разговорни изрази на Бъларите!
Гледай пак,Сашо,какво сте ни пяли и съветвали да знаем,за да не знаем умора–и при песните и танците,и в работата,живота,и въобще при неутолимото ни желание и копнеж да търсим постоянно и без умора Божието познание,Безсмъртие и Вечен живот! 
На технически език и терминология казано,Вечен двигател с коефициент на полезно действие 100% !

НЕ ЗНАЕШ УМОРА=Изуш и Мария 
 
Разсекретеното послание от израза е двупластово,като веднъж ни казва,че ние не познаваме Исус и Мария:

НЕ ЗНАЕШ УМОРА=Изуш и Мария
не познаваме Българските Богове,Господарите на световети и на живота въобще,и втори път ни казва,че със Тях въобще няма да имаме никаква умора!

НЕ ЗНАЕШ УМОРА с=
с Изуш и Мария=с Исус и Мария

Същата гаранция ни дава и дошлият израз ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ИМА УМОРА!

ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ИМА УМОРА с=
с Бог Ешуа и Богиня Диана Мама Мария 
 
Разкриването на основното послание на песента,вложено в заглавието ѝ,е достатъчно за изпълнение на възложената мисия на песента,но в текста има още няколко важни кодирани послания.

Съобщението,че 

със ритъм е изпълнен
за теб този свят...
,

ни донася възторжената вест,дефинирана евангелски като Благата вест,че за нас светът е изпълнен от и с Българските Богове,имплантирани в този израз:

СЪС РИТЪМ =Исус и Матара=Исус и Диана Мария 

СЪС РИТЪМ Е ИЗПЪЛНЕН              Исус и Диана Мария са изпълнили 
ТОЗИ СВЯТ ЗА ТЕБ!                      този свят за теб!

Осъзнали това послание,Отгоре ни уведомяват и съветват да погледнем с просветени очи и Души,че изгряват,идват Българските Богове,зашифровани в поредната поетична херметична комбинация 

ПОГЛЕДНИ–ИЗГРЯВА НОВ ДЕНЯ!,

в която Свещеният шифър веднага разпознава и разконспирира кои изгряват с новия ден или кои идват с Изгрева на новия ден!

ИЗГРЯВА НОВ ДЕНЯ=Иза Барг и Богиня Диана–Исус Българина и Богиня Диана

"Голяма работа са!"–за пореден път не можем ние да въздържим възторга и възхитата си от шифровъчния поетичен гений на Святите ни Деди и Предци от небесните отдели "ПОЕЗИЯ" и "МУЗИКА и ПЕСНИ",и изпълняваме заръката ѝм да разсекретим поредното дълго време отлежало в душите на Българите кодирано послание и познаят Кои изгряват вече с новия ден!

ПОГЛЕДНИ,ИЗГРЯВА НОВ ДЕНЯ=

ПОГЛЕДНИ,Богиня Диана и Исус Българина идват!
 


А предупреждението

"...внимавай, 
може би край теб
ще мине Любовта!"
,

след горното разкритие,че изгряват–идват Исус и Мария,чийто висш свръхестествен феноменен Господарски титул е Бог,Богиня,е поредното тяхно висше космогонно самоопределение и статусна дефиниция БОГ Е ЛЮБОВ,БОГИНЯТА Е ЛЮБОВ!,с която дефиниция те ни съобщават,че не само може би ще минат край нас,край мен,край теб,а със сигурност ще минат! 

И за тебе край тебе ще минат,Сашо,знаем,че знаеш и вярваш,че Бог Исус ще мине обезателно край тебе,че ще и да се спре до теб,че да се докоснеш и ти до Отца,и той до любимия си пра......правнук,който колкото е по–пра.....правнуче,толкова е по– любимо,ама и безкрайната ти радост,Саше,адаш Исусов,ще бъде два пъти по–голяма, сиреч "два пъти по безкрайност",което си е пак безкрайност,но безкрайност вече с два Бога,защото Исус ще бъде задължително с Майка Мария,от която няма да можеш да откъснеш омагьосан и пленен очи,мисъл,разум,душата и сърцето си,както сме ние! 

БЕЗКРАЙНОСТ=Бог Кристоз
сега безкрайност за теб и всички други непосветени хора,е Господ Бог Христос,обаче като ви просвещаваме и отваряме сега очите,Приятел,гледай и пак се диви кои съставят и управляват безкрайността:

БЕЗКРАЙНОСТ=Зар Иса и Бокиня Диана–Цар Исус и Богиня Диана
от скритата безкрайност се появи и Богиня Диана,Богинята Майка,която заедно с Исус е била навсякъде и видимо и осезаемо,но за Посветените,а сега вече и за всички нейни деца! 

И още една изненада те чака,Сашо!
Отец ни Исус ти се разкрива и откъде е и къде му е постоянното транспространствено Сътворенческо обиталище,местостоене и любимо местодомуване! 

БЕЗКРАЙНОСТ=Бог Исуз Трака–Бог Исус от Тракия

БЕЗКРАЙНОСТ=Тракия на Бог Исуз

Свещената Тракия,която е центърът на безграничните и безкрайни взаимно съвместими измерения и пространства

ОБИТАЛИЩЕ на=на Богиня Диана и Ел(Змей) Ешуа–на Богиня Диана и Змея Исус

МЕСТОДОМУВАНЕ на=на Бог Тати Иса и МаМа=Бог Отец Иса и Мария Магдалена 

МЕСТОСТОЕНЕ на=на Исус и Диана Мат


Видя ли,Сашо,какви чудеса и имане има в нашата многострадална Родина и Народ,
пък ти си оставил корените си в Свещената Тракия и България,и си тръгнал да търсиш по чужди земи имането,дето е на прага на бащиния и майчиния ти дом!
Ще се върнеш,Сашо,бъди сигурен!И пак такива рокове ще пеем и танцуваме тука,и Те с нас!
Ще пеем и танцуваме обезателно и на Първосвещения Божи храм в Ямбол–Безистена, чието име Те ти внушиха навремето да кръстиш с него в херметична комбинация триото,което основа в Швеция–СВЕНЦ !

СВЕНЦ=СВЕНТС=Богиня Диана и Исус
СВЕНЦ=
СВЕНТС=ВЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

А щом се познаеш в това свещено име,че си син на Исус и Мария,ще пееш обезателно в трио и с Тях,щом си Син на Исус и Мария!

СВЕНЦ=
СВЕНТС=Син на Иса и Богиня Диана

Носи си и гривната,за да декларираш с нея,че си познал се и намерил се Техен Божи потомък,носещ тяхна опознавателна комуникативна свещена атрибутна именна комбинация,която Те ти разсекретяват сега в пореден просветителски подарък:

САШО ГРИВНАТА=Бог Исуш Трага=Бог Исус Трака–генетичен потомък на Исус

САШО ГРИВНАТА=Диана и Исуш Барга–Диана и Исус Българина–Техен потомък

САШО ГРИВНАТА=Вешграйност=Безкрайност
сиреч БЕЗСМЪРТЕН и ВЕЧЕН ЖИВОТ,както ни е обещал Исус,за който Го познае! 

Затова,Приятел,не знаеш умора,когато работиш и пееш за Господа,и ние все не знаем и нямаме умора,защото работиме все за Него и за Нея и не знаем умора,и сега ще видиш,какво чудо ще се случи с тебе,когато познаеш чрез песента си и нашето общо окултно синергитично импресийно есе,вдъхновено от нея,какво свещено Тяхно поръчение си изпълнил с песента си и как все повече няма да знаеш умора с Мария Магдалена и Любимият ѝ Исус,чиято свещена феноменна кръв носиш! 


НЕ ЗНАЕШ УМОРА=
Исус и Мария





И защото Тяхната свещена феноменна чудотворна кръв носиш,и за да ползваш всички екстри и промоции на феноменното си привилегирано потекло,както и за ползване на 100–те % на КПД–то на вълшебната песенна формула и технология
НЕ ЗНАЕШ УМОРА,то носи си постоянно мартеницата за да обозначиш,че си Техен!



МАРТЕНИЦАТА–СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ ОТ АКАШИ ЗА СВЕТОВНОТО ЦИВИЛИЗАЦИОННО ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА СВЕТОВНОТО НИ ИМПЕРСКО ГОСПОДСТВО ! 

http://bezistena.blog.bg/history/2015/03/01/martenicata-sekreten-dokument-ot-akashi-za-svetovnoto-civili.1342440





Носете си,Българи,мартениците на лявата или на дясната ръка,или до сърцето!
Носете ги постоянно през целия месец март,и после ги носете пак постоянно,защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел–да бъдат наш опознавателен знак пред небесните съгледвачи,които да ни награждават за това с грижите си за нас,и да бъдат същевременно един уникален родови свръхсекретен сейф с огнената епохална информация,че сме Потомците и Народът на Бог Исус и Богиня Мария!


МАРТЕНИЦА=Мария Диана и Иса
МАРТЕНИЦА=Матара и Иса
МАРТЕНИЦА=Деца на Мария
МАРТЕНИЦА=Дете на Мария и Иса

МЕСЕЦ МАРТ=Иса и Мат Мария

НОСИ ПОСТОЯННО!=Богиня Диана и Исус

НОСИ ПОСТОЯННО в сърцето си=в сърцето си Богиня Диана и Исус

и тогава Те ще те заведат в Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА за обезсмъртяване!

НОСИ ПОСТОЯННО=ПЕСИСТЕНА=БЕСИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА

ОБЕЗСМЪРТЯВАНЕ=Бог Исуз и Богиня Матара

ОПОЗНАВАТЕЛЕН ЗНАК на=
на Богиня Диана и Изуз Балка
НЕБЕСНИ СЪГЛЕДВАЧИ=СЪГЛЕДВАЧИ на Бог Иса

СВРЪХСЕКРЕТЕН=Исус Барх Трак=Исус Българина от Тракия
СВРЪХСЕКРЕТЕН=Христос Барх=Христос Българина
СВРЪХСЕКРЕТЕН СЕЙФ=СЕЙФ на Христос Българина
СЕКРЕТЕН СЕЙФ=Бог Исус Трака=Бог Кристос


ОГНЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария
ОГНЕНА ЕПОХАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария Балха


ТОВА Е ЗА НАС=Богиня Диана и Исуз
ТОВА Е ЗА НАС=
ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН–
Божият Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА е Техният подарък за нас–децата Ѝм
 

image


ПИЖО и ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана=Бог Исус и Богиня Мария Магдалена

Носете вълшебните Божии явни и скрити значки и нишани с чародеите Пижо и Пенда, за да ви бъдат те застъпниците пред техните автори и прототипи Исус и Мария Магдалена!
ЗАСТЪПНИК пред=пред Исуз и Диана Бокиня=пред Исус и Богиня Диана  
 
 
 
НОСЕТЕ СИ,БОЖЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ,МАРТЕНИЦИТЕ,
за да ви пазят от душманите и ви разпознават Боговете ни и за да нямате умора с песента на Българина Сашо Гривната 





ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ 2015 !!!


ИСД
 



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
25.03.2015 04:29
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. mt46 - Поздрав!
25.03.2015 09:01
Благодаря, че ми припомнихте песента на "Тангра" "Не знаеш умора"! Преди време я търсих в муз. сайтове, но не можах да я намеря...
цитирай
3. bezistena - Благословен си и ти, Братко Марине, ...
25.03.2015 13:46
Благословен си и ти,Братко Марине,защото и ти не знаеш умора на твоето и нашето общо поприще на Любородието Българско!
цитирай
4. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
26.03.2015 06:23
Да си жив и здрав!
Все така неуморно да се бориш за истината!
И да я откриваш!
Приятен ден!
цитирай
5. bezistena - ИСТИНА=ИС ТИНА=Иса и Тиана=Иса и Диана
26.03.2015 10:44
Пожеланията са за всички,които живеем и се посвещаваме да търсим истината!
И ти си в екипа ни и търсим заедно Истината!
И ще я намерим!

ИСТИНА=ИС ТИНА=Иса и Тиана=Иса и Диана
ТЪРСИМ ИСТИНА=Исус и Диана Матара
ЩЕ Я НАМЕРИМ=ШТЕ Я НАМЕРИМ=Ешуа и Мат Мария

Бъди благословен,Адаш!
Исус и Мария те обичат,защото си Техен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657838
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43972
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!