Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2015 15:51 - Проникване в дълбините на човешкото познание.Разсекретените послания на пролетното равноденствие за скритата ни история и космогонията на Древните Българи
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3894 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 24.03.2015 19:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Посветените Древни Българи са зашифровали огромен обем информация за космогонията на Света и истинската ни История в пролетното равноденствие и жреческите феноменни практики,свързани с тия сакрални енергетични процеси,както и задължителната кодирана информация с характеристичните параметри на Българските Богове.
Тази информация Жреците са закодирали чрез

Свещения шифър,който ви разкриваме в
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


Сега в обратен ред пак чрез същия шифър започваме с разшифроването на информацията,заложена в най-устойчивите информационни носители и трезори за тази цел-народните детски игри,с техните ритуални елементи,атрибути и наричания-които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА НАТОВАРЕНИ С БЪЛГАРСКАТА САКРАЛНА ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ!

Като например декларативният поздрав и пожелание
ЦАРЮ ЧЕСТИТИ,ДОБЪР ДЕН!ИМАШ ИМЕН ДЕН!
Разшифровката на кодираните послания гласи:

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ=
Цар Исуш Тати=Цар Тати Исуш=Цар Отец Исус-
Цар Исус,Бащата и Родоначалникът на Българския род!

Ще ви приведем неопровержимите доказателства,които представихме за горното твърдение,като цитираме овертюрата от постинга ни
"ЗИЕЗИ,от когото са Българите,Е ИСУС!!!"
http://bezistena.blog.bg/history/2013/08/10/ziezi-ot-kogoto-sa-bylgarite-e-isus.1138186

"Въведохме със затаен дъх свръхсекретния документ в разшифровъчната програма на Компютъра с престижната марка АКАШИ и зачакахме мълчаливо.Милиони и милиони операции и комбинации се преподреждаха,проверяваха и сверяваха-много векове се бяха наслагвали върху пожълтялата хартия,много нечисти ръце бяха късали листи от документа,изтривали и добавяли,горяли и заливали с още вонящи мръсотии,лъжи и мерзости,цензурата безмилостно и жестоко бе филтрирала и унищожила всичко що може-беше останало единственото скромно съобщение:
ЗИЕЗИ,ОТ КОГОТО СА БЪЛГАРИТЕ!
...Печатащото усройство намигна весело с разноцветните си светлинки и изхвърли белия лист.Най-отгоре с големи букви бе изписано:

ЗИЕЗИ,ОТ КОГОТО СА БЪЛГАРИТЕ

се разшифрова като:

ИСУС,ОТ КОГОТО СА БЪЛГАРИТЕ! 
 
с пояснението отдолу,което казваше:
защото ЗИЕЗИ=Изуз=Исус–според Древния Български Свещен Шифър!


От десетина–дванадесет години вече нашият екип имаме хиляди и хиляди такива зашифровани документи,и денонощно работехме за тяхното разшифроване!
И всички казват категорично едно и също:

ИСУС Е БЪЛГАРИН!
ГОСПОД Е БЪЛГАРИН!


И обърнете внимание!
Всички тия документи са Техни и с Техния неизтриваем печат на Свещения шифър!
А ние ги превеждахме във вид удобен за разбиране и възприемане и от непосветените и изнасянето на тази огнена епохално важна и фундаментална тайна информация, когато ни заповядат нашите ВИСШИ РЪКОВОДИТЕЛИ.

ВИСШ РЪКОВОДИТЕЛ=Бог Исуш Тати Болкария=Бог Отец Исус Българина

ВИСШИ РЪКОВОДИТЕЛИ=
Богиня Диана и Исуш Дуло Бърк=
Богиня Диана и Исус Българина,основателите на Дуло


ВИСШИ РЪКОВОДИТЕЛИ=Дуло от Бог Исуш и Диана Барк–
династите от Дуло,Българите

Продължението на дешифрираното детско приветствие ни съобщава още,че царят на Българската държава и народ трябва да бъде дете,потомък на Исус,както и че всички Български царе са били от Неговата владетелска династия:

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ=ЦАРЯ е ДЕТЕ на ИСУЧ-
династичен потомък на Исус

Пълната дешифровка след диференцирането на Ч гласи:

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ=ЦАРЮ ТШЕСТИТИ=ЦАРЯ е ДЕТЕ на Исуш и Диана-
династичен потомък на Исус и Мария Магдалена

Разшифровката на целия израз е:

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ,ДОБЪР ДЕН=ЦАРЯ е Брат от Тати Исуш и Диана
Цар от Бялото или черното Божие братско династично потомство,според ролята им...

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ,ДОБЪР ДЕН=Царя е Дете от Бог Исус Друида(от Дардания)
указание за династичния Божи произход на Българските царе,както и на всички династи по света след двехилядигодишното ѝм имплантиране сред всички племена вследствие световната цивилизаторска мисия на Българите,и на установяването на Свещената Българска империя(фалшифицирана като Римска империя) и на световното имперското господство и управление на Българите след 69 г.сл.Хр.
Второто изречение,което е подсещане-приветствие ни носи сакралната информация във вида:

ИМАШ ИМЕН ДЕН=
Ешуа и Диана МаМа=Ешуа и Диана,Мария Магдалена

Какво огромно количество епохално важна информация само в две кратки изречения-детска игра,като научаваме и сакралната семантика на думата ПОДСЕЩАНЕ-сиреч кой ни подсеща,предупреждава за нещо,и най-вече за всичко!

ПОДСЕЩАНЕ=ПОД СЕЩАНЕ=Богиня Диана и Исуш
рабира се,че пак и единствено Българските Богове Исус и Богиня Диана ни подсещат за всичко,и които ни подсещат да отидем в Техния Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА в Техния Първопрестолен град Ямбол,градът на Диана,за да се просветим и подсетим там кои сме!

ПОДСЕЩАНЕ=ПОЩЕСТЕН=БЕЩЕСТЕН=БЕЗИСТЕН

НАЙ-ВЕЧЕ ЗА=НАЙ-ВЕТШЕ ЗА=Богиня Диана и Ешуз

популярен разговорен израз,обобщаващ и правещ равносметка,която се извършва винаги и задължително на Техния Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА!

НАЙ–ВЕЧЕ ЗА=НАЙ–ВЕТШЕ ЗА=ВУЗИШТЕН=БЕЗИШТЕН=БЕЗИСТЕН 


КАРАЛЕН - СТАРИННА ДЕТСКА ИГРА ОТ ЕЗИЧЕСКИЯ ПЕРИОД?

Традиционни детски игри в с. Опан, Старозагорска област. Курсова работа на Огнян Петков Иванов. I курс, фак. № 70192, Великотърновски университет, Катедра Стара и средновековна история.

Разказана от Станка Генчева Петкова - 55 год. от с. Опан, Старозагорска област.

В играта участват неограничен брой девойки и жени.Най-напред две от участничките се избират да играят ролите на "Слънце" и "Месечина (Луна)".Те се хващат с по двете си ръце една срещу друга и така наподобяват сводест проход.Останалите наредени в редица започват да преминават една по една през прохода.Когато някоя застане пред прохода,Слънцето и Месечината спущат ръцете си пред нея и я питат:

-Стой! Слънце ли си, Месечина ли си?
-Слънце съм.
Или пък:
-Месечина съм.
В зависимост от това, какво ще отговори, преминаващата застава зад Слънцето или Месечината.

След като се разделят по този начин, участничките се захващат през кръста,а Слънцето и Месечината поставят между тях една тояга за разграничителна линия и се хващат за ръцете.Двете групи започват да се дърпат като внимават да не пристъпят разграничителната линия.Ако някоя от участничките бъде откъсната и издърпана,тя става пленничка и не участва по-нататък в играта.Докато двете групи се дърпат, пеят песента:

Дваж, триж карален,
де-е, дойде дърта баба


Борбата продължава докато едната група победи.

Играта се играе в деня,наречен "сто и четиридесет" (140) - 22 март.Съществува поверие,че в този ден (22 март) в Земята влизат 140 горещи шиша,а излизат 140 студени шиша и времето се стопля.

КОМЕНТАР на авторът на публикацията за играта:


"22 март,денят в който се играе тази игра съвпада с важен астрономически момент - денят на пролетното равноденствие,когато продължителността на деня и нощта се изравняват.От този момент нататък започва астрономическата пролет и времето се стопля.
Представата за начина,по който се затопля Земята е далеч от научната истина и представлява едно народно вярване, изградено в дълбоката древност.
Също много показателен е и фактът,че участничките се разделят на привърженички на Слънцето и Месечината.Това са двете небесни светила,тачени от прабългарите като техни главни богове.Слънцето и Месецът,повелители на неделята и понеделника, наред с Юпитер (Янкул - Анишър),повелител на четвъртъка,са главните положителни богове на прабългарите,докато Сатурн (управляващ съботата),Марс (управляващ вторника) и Меркурий (срядата) са отрицателни и враждебни богове.
В българската народна митология Слънцето и Месечината са главните природни сили, които управляват съдбата на хората.В народните вярвания на българите Слънцето и Месечината са брат и сестра,които светят на хората през деня и нощта.Играта Карален,зразяваща борбата между Слънцето и Месечината може да се свърже с представата,че Слънцето е повелител освен на деня още и на топлото време,т.е, на лятото,докато Месечината е повелител на нощта и студеното време,т.е,на зимата. Може би в представите на старите българи двете светила са в непрекъсната борба, което е причина за смяната на лятото със зима и обратно.
На 22 март, когато се играе Карален, Слънцето побеждава Месечината и настъпва топлото време".
 

Сега нашият превод на засекретената информация и коментар:


В играта-секретно сакрално послание,зашифровчикът е вложил висшите макрокосмически зашифровки на Исус и Мария Магдалена-Слънцето и Луната,които поради тази си херметично-конспиративна функция стават и висшите обекти на езическото уважение,почит и преклонение на Българите и основни персонажи и субекти/обекти на фолклора ѝм-обекти,толкова ненавиждани и анатемосвани от псевдохристиянската църква,чиято наследница днес е официлната християнска църква,получила в невидение и невиновност това наследство.
Авторът на изследването на играта е посочил много точно,че Слънцето и Луната са двете небесни светила,тачени от прабългарите като техни главни богове,само дето обаче е пропуснал най-важното:
–да каже имената на Боговете,която титла трябва да се пише винаги с главна Б!

А имената на главните Богове на прабългарите са Исус и Мария Магдалена!
Тези Богове са имали Дедите ни и други богове въобще не са имали,защото други Богове няма!

ПРАБЪЛГАРИ=Пер Българи=
Вер(Змей) Българи=Змей Българи=Българите на Змея–Българите на Змея Исус–Българите със змейската животинска календарна символика на Династията Дуло от Исус и Мария Магдалена

 
image


Днес Слънцето се люби със Луната. 

Днес Слънцето се люби със Луната.
Не ги поглеждай. Нека са сами.
И мен не гледай. Днес съм непозната -
самотна и различна от преди.

Днес Слънцето се люби със Луната,
от завист май земята притъмня.
Луната сгуши се във златните обятия,
макар минутите да отброяваше света.

Днес Слънцето се люби със Луната.
Днес исках да се любим аз и ти,
но в любовта си съм събрала всичко свято -
не бих я разсъблякла пред чуждите очи.

КЕТИ БОЗУКОВА

КЕТИ БУЗУКОВА=
Кан(Жрица) на Бокиня Диана и Бог Иза 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Дорина Кострас е родена на 1.08.1967 г.в Яш,Румъния.Работила е като дизайнер и учител по изобразително изкуство.Сега си сътрудничи с водещи фирми за обзавеждане, в качеството на интериорен дизайнер.Продължава да рисува.Талантливата художничка споделя, че рисува картини от въображението си,като най-любимата ѝ тема са маските, костюмите и карнавалите,а също така и фантастичната атмосфера на Вселена, изпълнена със сюрреалистична красота.
Днес Ви предлагаме да разгледаме нейните произведения, вдъхновени от Слънцето и Луната, от Любовта и невъзможното.


imageimage
image image

imageimage


imageimage


imageimage

imageimage

Дорина Кострас е Българка,чистокръвна потомка на Исус Тракиеца,обезпаметена,но съхранила генетичната Божия кръв и информация.
Родена в Българския град ЯШ,кръстен на Българския Бог Исус,кодиран в случая като ЕШУА

град ЯШ=град на Ешуа

ДОРИНА КОСТРАС=Рода на Исус Трака,Родена от Исус Трака

КОСТРАС=Исус Трака

ЧИСТОКРЪВЕН=
КРЪВ на Исуш и Диана=Диана и Исуш Бърк
ЧИСТОКРЪВЕН=Кан(Жрец) на Чар Иса и Богиня Диана


image


Независимо,че всяко от двете светила е конспиративен херметичен индивидуален символ поотделно на Исус или Мария,в обобщаващите ѝм Български имена са заложени в синкретична комбинация заедно и Двамата ни Бога,Които са изобразявани в сдвоената Слънчево-Лунна комбинация на долните рисунки: 

СЛЪНЦЕ=СЛЪНТСЕ=Исус Ел (Змей) и Диана=Исус Змея и Диана

МЕСЕЧИНА=МЕСЕТШИНА=
Исуш и Мат=Исус и Майка Диана 

imageimage

        СЛЪНЦЕ=Исус Ел и Диана  
            МЕСЕЧИНА=Исус и Майка Диана

 
*************************************************************************************

Подборът и подреждането на участниците в играта по принадлежност към Луната и Слънцето документира,че всички те-Българчетата,децата на Българите-или всички Българи,са от потомците и народа на Мария Магдалена,Богородица,Богиня Диана,Дева Мария,Богинята Майка,Матара...синонимирана под образ на Луната,и на Исус,Бог Исус,Господ Бог Исус Христос,Бог Отец Исус Твореца...зашифрован в макрокосмическия образ на Слънцето!
Обредният игрови ритул ХВАЩАНЕ ПРЕЗ КРЪСТА ни донася отново кодираното послание,че това са децата на Исус и Мария:

ХВАЩАНЕ ПРЕЗ КРЪСТА=ХВАШТАНЕ ПРЕЗ КРЪСТ=
Бохиня Диана и Бог Зар Исуш Трака=Богиня Диана и Бога Цар Исус от Тракия

Как да се въздържим да не възкликнем:

ГОЛЯМА РАБОТА СА БИЛИ ДЕДИТЕ НИ-ЖРЕЦИ!


ГОЛЯМА РАБОТА Е ОБРАЗНО-ОПИСАТЕЛНАТА НИ "ПИСМЕНОСТ"!
НЯМАТ ГРЕШКА ДЕДИТЕ НИ,ЦИВИЛИЗАТОРИТЕ НА ВСИЧКИ ПЛЕМЕНА!

ОБРАЗНА ПИСМЕНОСТ=
Бог Зар Исус и Богиня Мат-
секретното жреческо писмо на Дедите ни

ОБРАЗНО ПИСМО=Бог Исуз и Богиня Мария

И ще уточним,че изразът в минало свършено или несвършено време не е подходящ за случая, защото няма мъртви души в Божият свят,камо ли на Дедите ни-Жреци,които са Светиите като генетични потомци на Боговете Исус и Мария:

СВЕТЕЦ=Богиня Диана и Исус
СВЕТЦИ=Деца на Бог Исус

МИНАЛО НЕ/СВЪРШЕНО ВРЕМЕ=
Бог Шар Иса Ламя и Богиня Мария

МЪРТВИ ДУШИ=Богиня Диана Матара и Ешуа-
частици от вечно живите и безсмъртни души на Боговете ни,раздадени
наследствено на всички човеци-Техните деца,чието разшифроване указва
технологията на Възкресението им!

БЕЗСМЪРТНИ ДУШИ=ДУШИ на Бог Исуз и Матара

ВЕЧНО ЖИВИ ДУШИ=ВЕТШНО ЖИВИ ДУШИ=
ДУШИ на Бог Ежуш и Богиня Диана

Затова ще възкликнем отново в правилното време–сегашното:

ГОЛЯМА РАБОТА СА ДЕДИТЕ НИ–ЖРЕЦИ!



Основното послание на жреческият-детски ритуал е скрито в песента

ДВАЖ,ТРИЖ КАРАЛЕН,
ДЕ-Е,ДОЙДЕ ДЪРТА БАБА


Разшифроването му гласи:

ДВАЖ ТРИЖ КАРАЛЕН ДЕ Е ДОЙДЕ ДЪРТА БАБА=
ДОЙДИ(ела) Бог Жар Тати Ежуа Бълкарин и Богиня Диана Друид!
-призив-молитва към Българските Богове да идват на помощ!

ДВАЖ ТРИЖ КАРАЛЕН ДЕ Е ДОЙДЕ ДЪРТА БАБА=
Дете,Друид(Жрец) на Бог Жар Тати Ежуа Бълкарин и Богиня Диана Друида–
документ легитимиращ Българските деца и народ,че са деца на жреците на Боговете Исус и Мария Магдалена

С това основната задача на детската игра-кодирано послание,е изпълнена–вече знаете,Чии деца сме ние–Българите!



Друга зашифровка,свързана с този жречески ритуал-игра,е че денят 22 март,когато се играе,е наречен СТО И ЧЕТИРИДЕСЕТ,и странните студени и горещи шишове.

22 МАРТ=ДВАДЕСЕТ И ВТОРИ МАРТ=Богиня Диана Матара и Бог Тати Иса Друида

СТО И ЧЕТИРИДЕСЕТ=СТО И ТШЕТИРИДЕСЕТ=
Син на Тати Исуш и Диана Друида–Сина на Отец Исус и Диана от Дардания

Спасителят,очакваният Божи Син,който само може да разтопи ледовете и замръзналата Земя от дълговековното робство връз човеците и племената!
 

Разшифровката на ШИШОВЕТЕ ни води при Исус:

ШИШ=Ешуш=Исус

Авторът на изследването на народната игра бърза да се застрахова,че
Представата за начина,по който се затопля Земята е далеч от научната истина и представлява едно народно вярване, изградено в дълбоката древност.
 Ние обаче не робуваме на материалистичната съвременна ПСЕВДОНАУКА,вменяваща ни досега еволюционната теорията за развитието на човека и човешката цивилизация, вземаща за изходна база пълна безпросветност и нулево интелектуално и технологично ниво и способност на човека-или казано по-просто-били сме маймуни и сме станали човеци в последно време,и затова хващаме вяра на суперважното научно съобщение, завещано ни от Дедите ни,участвали,и сега участващи в постсътворенческия градящ и цивилизационен процес на Земята и човека,че в сезонните промени на климата на Земята има изкуствено външно техническо свръхтехнологично феноменно вмешателство

Абсолютно логично е след като Боговете са СЪТВОРИЛИ=ПОСТРОИЛИ една сложна материално-енергийна система като Земята,да Са помислили и за нейното постоянно енергийно захранване,баланс и обслужване!


А че Българските Богове са построили Земята,Слънцето,Луната и цялото Мироздание, Те ни съобщиха в статията ни  

"Агенти на АНЕТСИЗЕБ пробиха защитата на Олимпийското село в Сочи и проникнаха в архива на МОК.Част1"
http://bezistena.blog.bg/history/2014/02/15/agenti-na-anetsizeb-probiha-zashtitata-na-olimpiiskoto-selo-.1238975


"Разтворете глава 1 на Битие.Още в първия стих Бог ни съобщава,че Е построил небето и земята...,какво,казвате че грешим ли?
Не пишело ПОСТРОИ,а пишело СЪТВОРИ!
Правилно казвате-така пише:сътвори,само че,нали вече знаете,че Библията е натъпкана със засекретена кодирана информация.
Закодирана е от Българските Посветени чрез Свещения шифър на Свещения БГ език,и пак чрез този шифър се разкодира и разбира!
Затова и още в първия стих на Свещеното писание те са заложили първата зшифровка със заръката в днешни дни-точно в тоя момент,да я разсекретим и осветим за всички!Което и правим.Правим разшифровката,за да се проумее изведнъж механизъма и технологията на създаването на Света.Същността на създаването на света до сега се дефинираше и характеризираше с глагола
СЪТВОРИ
,съответно с операцията СЪТВОРЕНИЕ.
На всички езици,както и на Българския език,думата ни насочва към някакво имагинерно неопределено действие,някакво мистично,магическо действие,метафизични процеси и събития от само себе си,някакви анонимни процеси като "щракам с пръсти и готово"-всичко само става. 
Разсекретяването на думата СЪТВОРИ ни води при анаграмният ѝ оригинален прототип ВОСТРОИ=ПОСТРОИ,разбираем единствено чрез Шифъра и Свещения Български език,и която дума променя коренно и напълно разбираемо и разумно цялото възприемане за възникването на Света!

СЪТВОРИ=Вострои=Построи
СЪТВОРИ=ПОСТРОИ
СЪТВОРЕНИЕ=
ПОСТРОЕНИЕ

Така вече стана ясно,че Бог ПОСТРОИ Света и Мирозданието така,както се построява съвременна къща,постройка,здание,архитектурно-строителна инженерна конструкция и съоръжения–
пирамиди,хидромелиоративни съоръжения като канали,язовири,каскади,бентове,земни насипи,шахти и тунели,мостове,могили-по същия смисъл на изкуствен съзнателен строеж,но с други феноменни технологии,габарити и мащаби."

По-нататък стана ясно,че в СЪТВОРЕНИЕТО=ПОСТРОЕНИЕТО,е участвала и Богинята Майка в равнопоставено сътворенческо съавторство Бога Отец.
Затова и ни уведомяват сега,че периодично и сезонно в енергийната система на Земята се вкарват и изкарват енергийни заряди-ШИШОВЕ,които удивително приличат на касетките с ядрено гориво,т.нар.ПРЪТИ,които се вкарват и изкарват в реактора на съвременните атомни електроцентрали!
В подкрепа на този ред на мисли и разсъждения идват и впечатлявящите въображението ни съобщения в последно време за странни летящи обекти,влизащи и излитащи на и от повърхността на Слънцето,черпещи вероятно енергия и нападобяващи на енергийни доставчици-бензиновози ИЛИ КОНТЕЙНЕРИ С ЯДРЕНО ГОРИВО..!

ПСЕВДО НАУКА без=НАУКА без Бог Иса и Богиня Диана
ПСЕВДО НАУКА без=без Кан(Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана–
без Българските феноменни научни гении,които са най–великите световни откриватели



Гигантски обекти влизат и излизат от Слънцето?

Вижте и част от информацията по темата:
http://www.moreto.net/s.php?n=188298
http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/stranni-obekti-vlizat-i-izlizat-ot-slynceto-3869411
http://www.flagman.bg/новини/33146/НЛО-ползва-Слънцето-за-зарядно-учените-не-вярват-(ВИДЕО)
http://zaneizvestnoto.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html

Във всички тия научно подкрепени с автентични документални свидетелства разследвания,се изтъква идеята и предположението,че сякаш на Слънцето долитат и кацат,излитат и заминават някакви летящи обекти,трансформиращи се подобно на ПРЪТИ и ЗАРЯДНИ КАСЕТКИ,които черпят енергия от Слънцето!



image


Гигантски обекти влизат и излизат от гигантското Слънце!!!

Като съпоставим древното фолклорно Българско свидетелство за деня СТО И ЧЕТИРИДЕСЕТ на Пролетното равноденствие,в което високо посветените и свръхтехнологично феноменните ни Предци ни уведомяват на достатъчно издържано академично техническо ниво,че Земята се зарежда енергийно с горещи и студени шишове с горните документирани процеси,явления и наблюдения на Слънцето,ние установяваме между тях
АБСОЛЮТНА ТЕХНИЧЕСКА И ТЕХНОЛОГИЧЕСКА ТЪЖДЕСТВЕНОСТ !!!

На видеото от
http://www.flagman.bg/новини/33146/НЛО-ползва-Слънцето-за-зарядно-учените-не-вярват-(ВИДЕО),както и на долната снимка се вижда ясно,че наблюдаваните процеси на Слънцето са като влизане и излизане на енергийни ШИШОВЕ,което ни съобщват и Дедите ни в мита за енергийното зареждане на Земята!


image

ЕНЕРГИЙНИ ШИШОВЕ,ПРЪТИ и КАСЕТИ С ЯДРЕНО ГОРИВО


Независими информационни източници и хиляди любители-астрономи набюдават и коментират странните обекти,които продължават да извършват тия необясними дейности на Слънцето.
НАСА упорито отрича изкуственият и неслучаен характер на случващото и гузно трие и манипулира информацията.

Независимите изследователи се обединяват около становището,че около и върху Слънцето оперират огромни обекти с габарити един до три хиляди километра дължина!!!,и движещи се с огромна скорост-малко над скоростта на светлината,като високата температура въобще не ѝм действа!
Някаква цивилизация очевидно има грижата да зарежда енергийно с тези обекти Слънцето,както и да черпи енергия от него,предполагат изследователите.

Граничещи с фантастиката и дори извън фантастиката разсъждения-можем с право да обобщим и заключим,заставайки твърдо на позицията на науката и официалната информация,която ни дава тя за Слънцето!

Науката ни учи,че Слънцето е на разстояние 150 милиона километра от Земята,има диаметър 1,4 милиона километра и има температура 5500 С0на повърхнината си. 

Затова на базата на тия официални параметри за Слънцето наблюдаваните обекти на фона на Слънцето и край него,придобиват тия свръхфантастични габарити,невъзможно висока скорост на придвижване и свръхфантастична издръжливост на високата температура.
Пак повтаряме и подчертаваме,че изследователите изчисляват параметрите на непознатите обекти на база и съпоставимо на официалните данни за Слънцето,които ни дава съвременната наука.

Ако обаче науката нещо бърка в разстоянията и габаритите на Слънцето?
Ами ако Слънцето не е на такова чудовищно разстояние,а е много,много по-наблизо до Земята?
Тогава и габаритите му няма да са така чудовищни огромни,а много,много по-малки!
Тогава и габаритите на пребиваващите на Слънцето летящи обекти ще бъдат много, много по-малки и вече технически и логически възможни и обясними и ще летят с нормална скорост!

В последно време нестандартни изследователи правят точно тия смели хипотетични допускания и разсъждения и много необясними неща около Слънцето започват да намират своето разумно обяснение.
Екипът на Безистена има удивителни аргументи в тази посока,които ще представим в обширно обследване по тази тема.Сега само ще ви подадем жокер за разсъждения в тази посока,като ще потвърдим пионерски хипотези,промъкващи се в много издържани и аргументирани и научно, и логически изследвания,както и в материалите,които ви предоставихме по-горе,и сочещи,че

СЛЪНЦЕТО Е ИЗКУСТВЕН ЕНЕРГИЕН ВОДОРОДНО-КИСЛОРОДЕН ГЕНЕРАТОР, ПЕРИОДИЧНО ЗАРЕЖДАН И ПРОФИЛАКТИЧНО ПОДЛАГАН НА ПЕРИОДИЧНИ КАПИТАЛНИ ТЕКУЩИ РЕМОНТИ!
И Е МНОГО ПО-БЛИЗКО ДО ЗЕМЯТА И Е С МНОГО ПО-МАЛКИ ГАБАРИТИ!



Същото ни убеждават в самото начало на БИТИЕ в Библията и неговите Сътворенчески проектанти,конструктори и инженери-строители и енергетици-Исус и Мария,Които никога не биха изпратили Слънцето като термоядрен генератор, предназначен както Те изрично подчертават,да служи на Земята и хората,толкова далече във Вселената и пустошта,да си пилее мощта и харчи напразно енергия и да е труден за поддържане! 

А относно феноменалните избирателни способности на Слънчевия генератор,допускащ на повърхнината си летателни обекти,вижте изобилната информация за Брауновия генератор и избирателните способности на получавания от него газ,чийто пламък, излизайки от горелката, САМ СИ НАГЛАСЯ ТЕМПЕРАТУРАТА НА ГОРЕНЕ от 00 до +6000 С0 в зависимост от подавания му за обработване материал–човешка ръка или човешко тяло в първият случай,и свръхтвърда и негорима сплав на НАСА при втория случай!
Феноменалното свръхтехнологично изобретение е на Българският супер откривател и изобретател ИЛИЯ ВЪЛКОВ,който конструирал епохалното си изобретение на принципа на Сътворенческия Слънчев генератор,обслужващ Земята                                                                                                                                                          
imageimage


ГИГАНТСКИ ОБЕКТИ ВЛИЗАТ И ИЗЛИЗАТ ОТ ГИГАНТСКОТО ДАЛЕЧНО СЛЪНЦЕ???

НОРМАЛНИ ПО ГОЛЕМИНА ОБЕКТИ ВЛИЗАТ И ИЗЛИЗАТ ОТ НЕГОЛЯМОТО БЛИЗКО СЛЪНЦЕ!!!



РЕЧНИК НА НЕПОЗНАТИТЕ ДУМИ И ИЗРАЗИ

ХИПОТЕЗА=Иза и Диана Бохиня=Исус и Богиня Диана
ХИПОТЕТИЧНИ=ХИПОТЕТИТШНИ=Тати Ешуа и Бохиня Диана

ПИОНЕРСКИ ХИПОТЕЗИ от=
от Барк Исуз и Бохиня Диан
а=от Исус Българина и Богиня Диана

СЪПОСТАВИМИ с=с Бог Исус и Богиня Мат
КАПИТАЛЕН РЕМОНТ=Балк Диана Матара=Матара Диана Балк=Диана Мат Бълкария
СЪВРЕМЕННА НАУКА=НАУКА на Иса и Богиня Мария
НЕОБЯСНИМИ НЕШТА=Исуш и Богиня Мат
РАЗУМНО ОБЯСНЕНИЕ чрез=чрез Бог Исуз и Мария

НАМИРА ОБЯСНЕНИЕ чрез=чрез Мария и Бог Иса

НАМИРА СВОЕТО ОБЯСНЕНИЕ чрез=
чрез Бог Исус и Богиня Диана Мария


НАМИРА СВОЕТО РАЗУМНО ОБЯСНЕНИЕ чрез=
чрез Зар Бог Исус и Богиня Мат Мария

В ТАЗИ ПОСОКА=Богиня Диана и Бок Исуз
НА ТАЗИ ТЕМА за=за Иза и Диана Мат
РАЗСЪЖДЕНИЯ за=за Зар Исуж и Диана

ПУСТОШ=
Исуш и Богиня Диана-
дефиниция на ВСЕМИРА и МИРОЗДАНИЕТО без Българските Богове

ПУСТОШ=
Исуш и Богиня Диана-дефиниция на ЗЕМЯТА без Българските Богове
ПУСТОШ=Исуш и Богиня Диана-дефиниция на ЖИВОТА без Българските Богове

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария-дефиниция на всичко,създадено от Българските Богове

МИРОЗДАНИЕ=
Иза и Диана Мария-
инженерно-строителна дефиниция на всичко,построено от Българските Богове

ЗЕМЯ=
Иза и Мария-дефиниция на експерименталната база на Българските Богове
ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана-дефиниция на висшия дар на Българските Богове
ВИСШ ДАР=Шар Иса и Богиня Диана-висш дар на Българските Богове

Разсекретяваме и съобщението на автора на материала за детската игра,в което ни уведомява,че в народните вярвания на Българите Слънцето и Месечината са брат и сестра,които светят на хората през деня и нощта.

СЛЪНЦЕТО И МЕСЕЧИНАТА СА БРАТ И СЕСТРА=
СЛЪНЦЕТО И МЕСЕЧИНАТА са на Братя от Сар Иса и Диана=
на СЛЪНЦЕТО И МЕСЕЧИНАТА са Братя от Цар Иса и Диана

указание,че Слънцето и Луната като изкуствени съоръжения,се владеят и обслужват от потомцита на Исус и Богинята Майка Диана.

СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА СА БРАТ И СЕСТРА=
СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА СА на Братя и Сестри
на Всемирното Бяло Братство и Сестринство,святите потомци на Исус и Мария
 


Така на връх ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ,когато се извършва текущото зареждане на Земята с енергийно гориво от Слънцето,нашите Ръководители благоволиха да ни разкрият тайната на космическото KNOW HOW (ТЕХНОЛОГИЧНА ТАЙНА)за енергийното зареждане и подсигуряване на Планетата Земя!


KNOW HOW=
Бох и Бокиня=Бог Исус и Богиня Мария Магдалена



Boney M        Sunny

БОНИ ЕМ=
БОГИНЯ МА=Богинята Майка

СЛЪНЦЕ,БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ИСТИНАТА,
КОЯТО МИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ВИДЯ!
СЛЪНЦЕ,БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО,
ЗАЩОТО МОЯТ ЖИВОТ БЕШЕ КАТО
ПЯСЪК,РАЗПИЛЯН ОТ ВЯТЪРА,
НО ВЕЧЕ СТАНА НА СКАЛА,
ЩОМ МЕ ДЪРЖИШ ЗА РЪКАТА!
СЛЪНЦЕ-ЕДИНСТВЕНО И ИСТИНСКО-
ОБИЧАМ ТЕ!

Непознати думи в песента:

СЛЪНЦЕ=СЛЪНТСЕ=Исус Ел (Змей) и Диана=Исус Змея и Мария-
заместваме езотеричната стойност на Слънцето в текста с Исус Змея и Мария и получаваме решение на задачата,или разсекретяване на посланието:

ИСТИНА=Иса и Диана

В песента името САНИ може да се приеме и само като лека 
зашифровка на Иса и песесен на благодарност към Него


Змей Исусе и Марийо,
благодаря ви за истината,
която сте-Иса и Диана,
и ми позволявате да ви видя!
Исусе и Марийо,
благодаря ви за всичко,
защото моят живот беше
като пясък,разпилян от вятъра,
но вече стана на скала,
щом ме държите за ръката!
Исусе и Марийо-единствени
и истински-ОБИЧАМ ВИ! 

ОБИЧАМ ВИ=ОБИТШАМ ВИ=Бог Ешуа и Богиня Мат !

И Исус и Богинята Майка Мария Магдалена ви обичат!  
 
 
 
 
КАКВИ ЧУДЕСА ТВОРИ И НИ РАЗКРИВА ПРОЛЕТТА!!! 





МАРТЕНИЦАТА–СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ ОТ АКАШИ ЗА СВЕТОВНОТО ЦИВИЛИЗАЦИОННО ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА СВЕТОВНОТО НИ ИМПЕРСКО ГОСПОДСТВО !

http://bezistena.blog.bg/history/2015/03/01/martenicata-sekreten-dokument-ot-akashi-za-svetovnoto-civili.1342440


Носете си,Българи,мартениците на лявата или на дясната ръка,или до сърцето!
Носете ги постоянно през целия месец март,и после ги носете пак постоянно,защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел–да бъдат наш опознавателен знак пред небесните съгледвачи,които да ни награждават за това с грижите си за нас,и да бъдат същевременно един уникален родови свръхсекретен сейф с огнената епохална информация,че сме Потомците и Народът на Бог Исус и Богиня Мария!


МАРТЕНИЦА=Мария Диана и Иса
МАРТЕНИЦА=Матара и Иса
МАРТЕНИЦА=Деца на Мария
МАРТЕНИЦА=Дете на Мария и Иса

МЕСЕЦ МАРТ=Иса и Мат Мария

НОСИ ПОСТОЯННО!=Богиня Диана и Исус

НОСИ ПОСТОЯННО в сърцето си=в сърцето си Богиня Диана и Исус

и тогава Те ще те заведат в Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА за обезсмъртяване!

НОСИ ПОСТОЯННО=ПЕСИСТЕНА=БЕСИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА

ОБЕЗСМЪРТЯВАНЕ=Бог Исуз и Богиня Матара

ОПОЗНАВАТЕЛЕН ЗНАК на=
на Богиня Диана и Изуз Балка
НЕБЕСНИ СЪГЛЕДВАЧИ=СЪГЛЕДВАЧИ на Бог Иса

СВРЪХСЕКРЕТЕН=Исус Барх Трак=Исус Българина от Тракия
СВРЪХСЕКРЕТЕН=Христос Барх=Христос Българина
СВРЪХСЕКРЕТЕН СЕЙФ=СЕЙФ на Христос Българина
СЕКРЕТЕН СЕЙФ=Бог Исус Трака=Бог Кристос


ОГНЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария
ОГНЕНА ЕПОХАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария Балха


ТОВА Е ЗА НАС=Богиня Диана и Исуз
ТОВА Е ЗА НАС=
ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН–
Божият Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА е Техният подарък за нас–децата Ѝм
 

image


ПИЖО и ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана=Бог Исус и Богиня Мария Магдалена

Носете вълшебните Божии явни и скрити значки и нишани с чародеите Пижо и Пенда, за да ви бъдат те застъпниците пред техните автори и прототипи Исус и Мария Магдалена!
ЗАСТЪПНИК пред=пред Исуз и Диана Бокиня=пред Исус и Богиня Диана  
 
 
 
НОСЕТЕ СИ,БОЖЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ,МАРТЕНИЦИТЕ,
за да ви пазят от душманите и ви разпознават Боговете ни! 



ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ 2015 !!!


ИСД



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
24.03.2015 15:53
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658295
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43981
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!