Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2014 22:21 - Самопризнанията на Свети Стефан кой е и откъде е и лекцията му какво означава и твоето име–част1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6388 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 28.12.2014 03:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ще ползваме документалната подложка от обширния ни постинг "Новите биометрични кръщелни свидетелства на Българите.Къде ще се вгражда чипа?",за да разследваме  кой е Свети Стефан,откъде идва името му,откъде е роден и от кой род е 

РЕМИКС

Готова е техническата проектна документация за масова подмяна на имената на Българите.На базата на досегашните лични имена,обяснявани манипулативно и наивно елементарно и опростачено и безсъкрално според първосигналното близко сравнително звучене,и най-често според манипулативно внушен сравнителен именник от гръцки език,ние възстановяваме истинската съкрална стойност,смисъл и значение на Свещените Български лични имена!
Компютърната програма е съставена 100% върху

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други наши документи от блога ни.




Граф Стефан Воронов

Как така високоинтелигентните Българи допуснахме до сега в живота ни да битува и властва официалното обяснение на значението на Българските лични имена според гръцкия език?!
Та нали по историческото стечение на обстоятелствата в отношенията и чувствата между двата етноса,в които Българският етнос е класически световен пример за най-тежко и дългопострадал етнос от комшиите си-гърците,както и по общо признание на чувствената Българска народна душа,Българите имат натворени най-големи колективни болки,мъки и геноцидни страдания и тегоби от гърците в продължение на 200 години византийско робство и 500 години фанариотско иго и всички скрити мерзости,които ви разкриваме с нашите статии,но родовата ни памет ги знае,и затова съответно Българите питаят към гърците неприкрито и явно документирано основателно недоверие,неприязън, съмнение, открито презрение и гнусота,елементи на омразата,която е неприсъща на простителния Български народ!
И как така стана,че въпреки всички тия геноцидни престъпления и закономерна народна психо-реакция на Българите,ние се съгласихме десетилетия наред да ни заблуждават,че нашите деди са кръщавали най-святото си-децата си,с имена и понятия по най-големите ѝм душмани и адови врагове!
Как ще кръстиш най-скъпото и най-святото си с имената на палача и убиеца си!!!Родителите на загинали невинни деца от умишлени убийци,дори и от неволни непредумишлени убийци,искат за тях най-тежкото наказание и смъртна разплата и възмездие и кълнат с най-тежки черни клетви,а ние бяхме най-абдалски излъгани и заблудени,че нашите високопросветени и многострадални святи Деди ще кръщават свидните си рожби по езика и мръсния мракобеснически извратен бездушевен АНТИБЪЛГАРСКИ светоглед на палачите и преследвачите си,от чиито окървавени лапи и дъхаща смрад паст са успели да ги спасят,жертвайки другите си също толкова свидни чеда!!!
Как я виждате тая работа!
Айде,сиктир!
Няма вече балами!

АЙДЕ СИКТИР=
Диана и Иса Трака!

НЯМА ВЕЧЕ БАЛАМИ=НЯМА ВЕТШЕ БАЛАМИ=
Бог Ешуа Ел и Богиня Диана М.Ма=Бог Исус Змея и Богиня Диана,Мария Магдалена

До тука с лъжите и заблудите за Божият народ!

Кой и как ни е вменил гръцки тълкувател за Българските ни имена и ни е будалкал толкова време,защо тълкуваме имената си с опростачени елементарни първосигнални сравнения с несъкрални понятия ние ще обследваме друг път.
Сега ще кажем как в дейсквителност Българите са образували имената на децата си,по какви сакрални-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!-правила са ги съставяли и зашифровали,и как са научили на това свещенодействие всички племена по света!

Отлично се знае,и досега се признава,че личните имена на хората носят сакрална информация и са натоварени да съхраняват най-важната родова документация и памет.
Отлично се знае,че в миналото хората задължително е трябвало да вложат в името на новороденото дете имената и характерните параметри на Боговете си,за да може това дете да растне и живее под егидата и защитата на Боговете и се ползва от тяхното благоразположение!Неизпълнението и неспазването на това свещено правило е било недопустимо и по начало немислим абсурд!


Първосвещеното и неотменимо правило всички хора по света да кръщават децата си на боговете си е съставено,въведено и дадено за безприкословено изпълнение на всички човеци от Българите!Това свое ранно сътворенческо задължение и по-късна цивилизационна мисия те документират със съответния ведомствен шифър и код в Българския сборник от сакрална документация,наречена от тях БИБЛИЯ(ЛЮБОВ).

ВЕДОМСТВЕН ШИФЪР=ШИФЪР на Богиня Диана Мат и Бог Иса
СБОРНИК=
Иса Барка-
събрана документална ИНФО за Исус Българина
НЕДОПУСТИМО БЕЗ=Бог Исус и Богиня Диана Мат
НЕМИСЛИМ АБСУРД=
Исус Ел(Змей) и Богиня Мад Мария

Този свещен механизъм за съставяне на имената на човеците от Божиите имена,канона и правилата за него и Свещеният Именник,Българите вложиха на най-видно место в Светото писание и още в началото му! Сега внимавайте добре какво е казано във Вечната Книга,но преди това ще направим задължителната традиционна зашифровка на основните сакрални и фундаментални понятия,които идват неподбирани в нашите документи!

СВЕТО ПИСАНИЕ=
Бог Исус и Богиня Диана-
зашифрован с нашият Свещен код документ за Българските Богове и Техния Свещен народ-Българите,изграден от Техните генетични потомци.

ВЕЧНА КНИГА=ВЕТШНА КНИГА=
КНИГА за Богиня Диана и Ешуа-КНИГА за Исус и Мария Магдалена


ВНИМАНИЕ,за да разберете великите Български Посветени Кръстници на човеците!

БИБЛИЯ,СТАР ЗАВЕТ
книга БИТИЕ
глава 4
стихове 25 и 26

Адам пак позна жена си,и тя роди син,и му даде име Сит,понеже казваше тя,
"Бог ми даде друго чедо,вместо Авеля,когото Каин уби." 
На Сита тъй също се роди син,и той му даде име Енос.
Тогава наченаха да призовават името на Господа (Бога).


Видяхте ли,колко ясно и разбрано са го казали нашите Свещени Първокръстници,че новородените са били кръщавани задължително от този възлов момент нататък с Божиите имена!
Не разбрахте ли?
Хайде пак да прочетем:...Тогава започнаха да призовават името на Господа Бога...
–Ето,почнаха да призовават името на Бог,значи да кръщават с Божиято име...
–Не е верно ли,казвате?Смисълът на ПРИЗОВАВАМ БОЖИЕТО ИМЕ и на КРЪЩАВАМ С БОЖИЕТО ИМЕ са абсолютно различни ли?

...–Колкото и да не ни се ще,ще трябва да признам,че сте абсолютно прави и че този документ в нашия случай не може да ни послужи!Язък!

Голям язък,ако нашите Ръководители не бяха изровили едно старо нередактирано издание на протестантска Библията от 1924 г,печатана в ПРИДВОРНА ПЕЧАТНИЦА –СОФИЯ.Не е правилно да кажем нередактирано издание,защото периодично цензурите на перманентните заговорници срещу Българите правят редакционни прочиствания на възлови места и моменти от Светото писание,които моменти поради критичното експлозийно натрупване на свръхинформационна осведоменост на търсещите истината Българи през последните времена,съдържат много издайническа информация и тя трябва да бъде отново и отново манипулирана!
Потърсете две издания на Библията, които са от две последователни редакционни ревизии,сравнете основни моменти в тях от Стария и от Новия Завет и ще останете изумени от невероятните разлики между тях,променящи основно смисъла и значението на уж само стилистичните благовидни официални корекции!Ще констатирате,че панически се унищожават уж безобидни информации от предходните издания,и точно там,дето констатирате тия разлики,там търсете тайната информация,касаеща Българите!Всички християнски уж нетърпимо противопоставящи се деноминации имат сега общ координиращ център и редакция на библейските документи в Лондон!Та на нас ни бе дадена и посочена разликата между двете издания-от 1924 г и последните корекции, както и в съвременните интернет издания,а също и синодалното издание на БПЦ.Оказа се,че в старите издания на Библията има нещо много конкретно и важно по обследвания от нас проблем точно на цитираното по-горе место за кръщаването на децата с Божиите имена!  
На старото издание от 1924 година(както и на някои изтървани негови препечатки от 1991г)се оказа,че последния израз от стих 26 е белязан с отметка и препратка под текста,която ни пояснява какво още значава този израз и по-точно това:

Официалният непояснен текст гласи:

"тогава наченаха да призовават името на Господа (Бога)".


 Пояснителната отметка под черта за този текст гласи:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
"Тогава се постави началото да се именуват човеците по името на ЙЕХОВА"


ЙЕХОВА е непознатото висше първосвещено име на Бог на езика на евреите,дето уж са били Божият и Богоизбран народ и те уж са писали Светото писание,без да знаят,че това е Първосвещения всеобхватен универсален титул на Българският Бог,даден чрез Божия Български език и разбираем само на Български език само от Българите чрез Свещеният шифър,след като се поразчистят малко пълнежни шифровъчни гласни и се смени посоката на прочита!

ЙЕХОВА=БОХ=Бог
ЙЕХОВА=БОХ=Бог=Богиня
Българските Богове Исус и Мария Магдалена


Заместваме в задачата с неизвестната величина с откритата ѝ истинска стойност и така
двата възлови с всечовешката си значимост и важност библейски стиха придобиват истинския си първононачален вид и смисъл:

Адам пак позна жена си,и тя роди син,и му даде име Сит,понеже казваше тя,
"Бог ми даде друго чедо,вместо Авеля,когото Каин уби." 
На Сита тъй също се роди син,и той му даде име Енос;
Тогава се постави началото да се именуват човеците по името на ЙЕХОВА.

В нашата сакрална последна висшеинституционална редакция текста гласи:

Адам пак позна жена си,и тя роди син,и му даде име Сит,понеже казваше тя:
"Бог ми даде друго чедо,вместо Авеля,когото Каин уби." 
На Сита тъй също се роди син,и той му даде име Енос;
Тогава се постави началото да се именуват човеците по името на ЙЕХОВА,
което име означава Първосвещениете универсални висши титули на
Българските Богове Исус и Мария Магдалена–БОГ и БОГИНЯ


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Така сега разбрахме,че от онзи момент нататък,когато се родиха Сит и после синът му Енос,всички човеци започнаха да кръщават децата си с имената на Бога Творец и Богинятя Творец,познати от последните Ѝм аватарни явявания преди 2000 години като Исус и Мария Магдалена!
За потвърждение на тази Божия кръстническа традиция-неотменим закон за всички човешки същества,Исус и Мария оставиха за Посветените си деца за днешното последно време непреходен документ за верността и всевалидността на кръстническия закон и технологията на кръщаването,като посочиха,че Адам и Ева кръстиха детето си
на Техните имена по правилата на Свещения ни шифър и Божията именна матрица

СИТ=Иса и Диана

А Сит,кръстен с Техните имена,кръсти сина си на името на Исус–Иса:

ЕНОС=Иса
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

И така,показваме сътворенческата заповед на Боговете:

Всички човеци на Земята от всички родове,етноси,раси, цветове,племена и народи,трябва да се кръщават с Техните имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Българския Свещен език!
Изключение на Земята,Слънчевата система и
Всемира не се правят никому!


Така всеки човек носи в името си пълната информация за Божественият си произход и същност и рожденния си крепостен акт,че е собственост на Българските Богове.
Разшифрованото от приносителят му име служи на човека за постоянна енергийна мобилна фонетична Божия икона,като и за връзка и пропуск с небесните служби за лични щения,и особено с небесната Бърза помощ при спешни и неотложни нужди!

НОСИ В ИМЕТО СИ ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАЦИЯ за Исус и Богиня Мат
НОСИ В ИМЕТО СИ ИНФОРМАТСИЯ=НОСИ В ИМЕТО СИ Богиня Матара и Иса

КРЕПОСТЕН АКТ от=от Иса Трака и Бокиня Диана

ЗА ВРЪЗКА с=с Изуз Бърка=с Исус Българина

ПРОПУСК ЗА=Бог Исуз Бурка=Бог Исус Българина

ЩЕНИЕ=ТШЕНИЕ от=от Диана и Ешуа

БЪРЗА ПОМОЩ=БЪРЗА ПОМОШТ=Бог Изуш и Богиня Матара

НУЖДА=
Ежуа и Диана


Имената на хората са още и документ за Българския език като Сътворенчески единен общ първоначален език за Боговете и всички човеци.

В началото беше лесно да се изпълнява стриктно тази Божия заповед и повеля,защото човеците-Божиите деца бяха още малко на брой и всеки можеше да си избере име,оригинално и различно от другите,но с увеличението на хората първоначалният Божи именник започна да е недостатъчен за избор на индивидуален уникален индекс в Божия регистър,от повторенията започнаха да се получават смущения със службите за връзка между хората и Боговете ,както и да възникват спорове за първенство мужду съименници...
А за да не се карат и ревнуват помежду си хората с еднакви и повтарящи се имена,кой е по мил и драг на Боговете,Те ѝм дадоха общ именен титул АДАШ,съставен по първостепените Ѝм матрични имена,за да бъдат приятели и побратими помежду си- АРКАДАШИ!

АДАШ=Диана и Ешуа-съименник
АРКАДАШ=Ешуа Драка-приятели и побратими
ПОБРАТИМИ=БРАТЯ от Богиня Ма=БРАТЯ от Богиня Майка
ПОБРАТИМИ от=от Бог и Богиня Матар
а

Така сега всички хора на земята сме АДАШИ и АРКАДАШИ,защото сме от един Бог и една Богиня родени всичките и всички Техните имена носим,а преди това и Тяхната кръв и гени носим! 

Тогава Боговете разшириха именната типова матрица,състояща се от техни имена, титули,змейска животинска символика,отличителни характеристики и Божествени параметри и я предоставиха на хората за ползване и по-голяма свобода на избор на имена.
Тази матрица ние сме ви представили в нашите фундаментални статии ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БГ ЕЗИК част1 и 2 ...,които посочихме в началото на този постинг.Така от тази Божествена матрица с няколко десетки елемента (имена) с помощта на Свещеният шифър се изгради огромният именен масив от милиони комбинации от Божиите имена,които да се ползват от хората. Поради увеличеният брой на човеците се създадоха и бащините и фамилни имена,чрез които се съхранява индивидуалноста на човека,но всички те бяха изградени пак върху свещената матрица

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса
Богиня Диана,Майка Мария Магдалена и Исус


Това е в общи линии началото и технологията на възникване на Божествената семантика и етимология на човешките имена.

СЕМАНТИКА=Иса и Майка Диана,

а още повече в гръцкия език,който е секретният бездънен склад на първоразрядни класически Български сакрални зашифровки,пълният термин е СЕМАНТИКОС 

СЕМАНТИКОС=Исус и Майка Диана

Тази дума и официалното ѝ значение носят и сакралната информация,че всички династични монархически фамилии и аристократични родове по света водят произхода и значението си от гена и титулите и имената на Божият Първороден Син Павел:

СЕМАНТИКОС=Сина на Иса и Майка Диана–ПАВЕЛ!

Гръцкият език така е натряскан от Българските му създатели със съскащите и шиптящи Исусови змийски и змейски кодировчни звуци и сигли С,З,Ш,Ц и Ч,че ще избухне още малко от свещена съскаща материя и енергия–за което ние и му помагаме!

 Всички основни религии на Земята -Християнство,Ислям,Юдаизъм,Будизъм-почитат и признават Битие от Стария завет,независимо от огромната зашифрована и непонятна информация в него,затова и доскоро-преди да се предприемат от всички религиозни центрове координирани мерки за заличаване на неудобни издайнически моменти и места,както в случая с Божият кръстнически закон,всички хора го изпълняваха стриктно и всички народи и религии знаеха,че човешките имена са свещени,защото знаеха че са по имената Божии-абсолютен следствен логизъм от факта,че Бог е Творец–Отец на всички хора,и съвсем нормално и логически е Бащата да дава името си на децата си!

На това свещено правило се основава и официалната скрита Кабала,и нашата Ранно Християнска=Езическа Кабала,чийто естествен извечен център е Кабиле и Ямбол!
На нея ви учим и ние сега да можете да откривате Боговете в имената си,да ги познаете,да се познаете,че сте Техни,както казваме ДА ПОЗНАЕТЕ СЕБЕ СИ,което значи точно ДА ПОЗНАЕТЕ Бог Исус,и най-важното от всичко това-да влезете чрез имената си като енергийти звукови пароли и пропуски във връзка с Техните служители и при нужда с Тях!

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Бог Исус

ПОТЪРСИ В ИМЕТО СИ=Бог Исус и Богиня Диана Мат

ПОТЪРСИ В ИМЕТО СИ ИМЕНАТА на=
на Бог Тати Исус и Богиня Мат Мария=
На Бог Отец Исус и Богиня Майка Мария


Тогава не ви трябват екстрасенси,астролози,гледачки,кабалисти,свещеници и проповедници с канони и догматични окови(всички Божии потомци)–вие без тях ще влезете в директна връзка и снабдяване с Божия свят и Българските очакващи ви Богове,а всички онези посредници с Боговете-първо ужасени и възмутени,скоро ще ви последват,надпреварвайки се помежду си и търсейки помощта ви!

От древни времена до сега се знае от простолюдието и посветените,че името на всеки човек идва свише,дава се свише!

СВИШЕ=Бог Исуш
ИДВА СВИШЕ от=от Богиня Диана и Бог Исуш
ДАВА СЕ СВИШЕ=
Сина на Бог Исуш и Богиня Диана
благодеятелен израз,означаващ и документиращ,че Първородният син на Исус и Мария Магдалена–Павел,е даден от Тях след раждането му през 33 година,в жертвено служение на Българите и човеците по света,както и че от неговата генеалогия и свещена линия е Сина на Бог Исус и Богиня Диана–Спасителят на човечеството

 Това означава,че Боговете са заложили Кръщелническия си закон в Библията,но поради по-горните причини,както най–вече и поради перманентния геноцид и тотална цензура връз Българите по целия святи и от много комплексни други условия,Те са организирали строго и стриктно следене,контрол и спазване на този закон чрез небесните се служителите,и затова въобще не са оставили никакви степени на свобода за волности в това отношение.Името на човека е изградено от Свещена словесна материя и затова играе ролята на вграден енергиен чип,който излъчва електромагнитни сигнали и ви обозначава в индивидуалния ви и в Общия небесен компютър-по нашему казано
ТЕФТЕРЪТ НА СВЕТИ ПЕТЪР
където Свети Петър е братът–близнак на Павел,и шеф на небесния КПП и служба ЕСГРАОН,за постоянна връзка с Командният център,за да сме както казва Бог 
НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ ОТ НЕГО или ТОЛКОВА ДАЛЕЧЕ ОТ НЕГО,
ЧЕ КОГАТО ПОЖЕЛАЕ ДА НИ ВИДИ,ДА НИ ПРЕБЕРЕ ВЕДНАГА!


ЧИП=ТШИП=
Богиня Диана и Ешуа

Тука му е мястото да ви кажем къде ще се имплантират новото поколение чипове:
Пак там,където са били до сега-
в центъра на финната капка по сълза от Исус и Мария, наречена от Тях ДУША.

ДУША=ДУ ША=
Диана и Ешуа

Затова знайте всички-ако си мислите,че сами вашите родители са измислили името ви или вие сами сте си измислили и избрали имената на вашите деца-лъжете се генерално!
Каквото и име да дадете на детето си,колкото и да мислите че е плод на собствен или колективен родителски избор и родова наследствена именна традиция,знайте,че
винаги името на детето ви се диктува и внушава с безапелативна сила отгоре!
А по-големи манипулатори и властелини на волята ви от Тях няма!

Затова и Българите от древността са изградили точна и задължителна ритуална практика за кръщение на децата,като са предоставили тази почетна и отговорна дейност на Кръстническата народна система и институция,в чиито обрядно-ритуални правила,практики и терминология са имплантирали отново сакралните кодирани послания,защитени в езическа суеверна обвивка,а името на детето е внушавано на избрания КРЪСТНИК.

Сега ще ви представиме принципно обобщената картина на Българската кръстническа институция и ще ви показваме и веднага разсекретяваме всички езически суеверни елементи и компоненти,с която ритуалната ѝ обредност е натъпкана за ужас на догматично ограничените и наплашени православни отци,и за висша радост и възторг на разбуждащите се и проглеждащи просвещавани Българи,които ще открият зад анатемосваната езическа обрядност и терминология очакващите ги с протегнати ръце и любящи сърца Български Богове!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Обичаи и обреди,съпътстващи кръщенето,кръщавката на детето


Главното обредно лице в тях е кумът–кръстник.

КУМ=Мак,Маг,Магьосник
Жрец от старата езическа вяра на древните Българи,Божият Исусов народ

КУМ=Кан на Ма=Жрец на Мама,Богинята Майка

КРЪСТНИК=Кан на Иса Трака=Жрец на Исус Тракиеца,
изпълняващ кръстническите си функции от професионалната си длъжностна характеристика


Вечерта преди кръщаването,жена от семейството го „калесва” (кани) с бъклица вино, прясна питка и печена кокошка.

КАЛЕСВАНЕ=Иса Балка=Исус Българина
КАЛЕСВАНЕ=
Веласки=Беласки=Пеласги=Балки на Исус=Българи на Исус
древният предгръцки автохтонен–местен народ на Тракия и Балканския полуостров,за които гърците юдо=данаи се пишеха досега

БЪКЛИЦА С ВИНО=БЪКЛИТСА С ВИНО=Исус Бълка и Богиня Диана

ПРЯСНА ПИТКА=
Иса Барка и Богиня Диана


На другата сутрин кръстникът занася детето в църквата.В единия край на бебешкия повой той слага приготвени от него свещ,китка цвете и нов пешкир.

СВЕЩ=СВЕШТ=Исуш и Богиня Диана-
вече знаете сакралната тайна,защо восъчното изделие,в което влагаме съкровените си душевни чувства,страдания,радости и надежди,носи това име!

ЦВЕТЕ=Иса и Богиня Диана=Деца на Бог

ПЕШКИР=Ешуа Барк=Исус Българина

НОВ ПЕШКИР=
Бог Ешуа Барк=Бог Исус Българина 

Вече знаете и тази поредна ритуална езическа зашифровка каква сакрална информация съдържа и каква радостна вест и епохална тайна носи,а именно,че
Бог Ешуа е Барк,че Бог Исус е Българин!
Затова ПЕШКИРЪТ е основен ритуален атрибут във всички Български народни езически радостни и скръбни ритуали и обряди!

След църковния ритуал, той връща детето на майката с думите:
„Еврейче взех,християнче (българче) ти връщам”.

ЕВРЕЙЧЕ ВЗЕХ=ЕВРЕЙТШЕ ВЗЕХ=Богиня Диана и Изуш Барх-
некръстен,непосветен потомък на Българските Богове

БЪЛГАРЧЕ ТИ ВРЪЩАМ=БЪЛГАРТШЕ ТИ ВРЪШТАМ=
Дете на Ешуш Българина и Богиня Диана Мария

На нея той дава и отрязаните от свещеника четири кичурчета коса, „на кръст” от главата на детето,залепени с восък от свещта.

ЧЕТИРИ КИЧУРА КОСА=
Кан на Чар Исуш Трак и Диана=

Жрец на Цар Исуш от Тракия и Диана

детето е посветено и обречено на Исус и Мария Магдалена от техния жрец и е вече под Тяхното опекунство,знаете-незнаете,щете-нещете!

ОПЕКУНСТВО от=от Бокиня Диана и Бог Иса
ОПЕКУНСТВО от=от Кан (Жрец) на Бокиня Диана и Бог Иса

ЗАЛЕПЕНИ С ВОСЪК=ЗАЛЕПЕНИ,СПОЕНИ ЗА ВИНАГИ С ВОСЪК
,където 
ВОСЪК=Бок Иса

В някои райони, преди да върне детето, кръстникът го поставя на селскостопански сечива (ако е момче) или на стан (ако е момиче), за да бъде то трудолюбиво и сръчно.

СЕЧИВА=СЕТШИВА=Исуш и Богиня Диана

СТАН=Иса и Диана

СРЪЧЕН=СРЪТШЕН=
Диана и Шар Иса

По-нататък ще обследваме,пък и постоянно във всички наши постинги го правим,как Посветените ни Деди са натряскали до горе битовия живот на Българите със сакрални зашифровки от именните комбинации на Българските Богове,като са ги имплантирали във всички възвожни предмети,действия,явления и процеси и така са забременили Българския битов народен език със Святост и свещена информация,като всяка дума от бита е постоянно действаща енергийна икона,която ви действа благотворно дори и непосветени,камо ли когато вече знаете тайната на свещения Български език и я осъзнаете!
За да могат Българите,когато озверелият башибузук,насъскван от смъртдъхащите българо-гръцки фанариоти,нахлуе в беззащитно мирно Българско село,заедно с част от дребните дечица,които успеят да грабнат обезумелите от ужас родители,да могат задължително да спасят и родовата си памет-езика!

БИТ=Богиня Диана
БИТОВ ЕЗИК на=на Бог Иза и Бокиня Диана
ЕЖЕДНЕВЕН ЕЗИК=ЕЗИК на Богиня Диана и Ежуа
РОДОВАТА СИ ПАМЕТ=
Рода на Бог Иса и Богиня Мат Диана
ПАЗИ РОДОВАТА СИ ПАМЕТ=Брат от Бог Исуз и Богиня Мат Диана

На места,на прага на външната врата,приготвят софра с питка,бъклица вино и китка цветя,върху която кръстникът настанява бебето и така го внася в къщата и оставя пред икона на света Богородица.

Гледайте сега,Българи,уникалната словесна постройка,структура и състав на Божия Свещен Български език,създаден от посветените ни Деди–Божии жреци под Тяхната директна диктовка:

БОГОРОДИЦА=Богиня Цар Диана=Царица Богиня Диана
НА ПРАГА НА ВЪНШНАТА ВРАТА=Брат от Богиня Диана и Ешуа Барг–

легитимацията на кръстника като династичен потомък на Исус и Мария 

СОФРА С ПИТКА=Исус Вер(Змей) и Бокиня Диана
БЪКЛИЦА С ВИНО=Бог Исус Балка
БЪКЛИЦА=
Баласки=Беласки=Пеласги=Балги на Иса
поредният секретен документ за произхода на Пеласгите–коренното предгръцко население на Балканите,вложен за дълготрайно съхранение в най–битово и ежедневно употребявания и в най–тържествения празнично–ритуален атрибут на Българите–бъклицата за вода и за вино!

ЦВЕТЯ=
Иса и Богиня Диана

Близки и роднини се канят на празнична трапеза.Всеки от гостите при влизането си в къщата поздравява:
„Честито кръщене,честито име!”, а домакините отговарят:
„Чест ти Господ дал.”

ЧЕСТИТО КРЪЩЕНЕ=ТШЕСТИТО КРЪЩЕНЕ=КРЪЩЕНЕ на Дете на Исуш и Диана

ЧЕСТИТО ИМЕ=ТШЕСТИТО ИМЕ=ИМЕ на Дете на Исуш и Диана

ЧЕСТ ТИ ГОСПОД ДАЛ=ТШЕСТ ТИ ГОСПОД ДАЛ=

Дете от Дуло на ГОСПОД Исуш и Диана


ЧЕСТ ТИ ГОСПОД ДАЛ=ТШЕСТ ТИ ГОСПОД ДАЛ=
ГОСПОД ти дал Дете от Исуш и Диана

Тия сакрални зашифровки са съставени веднъж за Българите да научат,че те са потомците и народът на Исус и Мария,и още повече да се съхрани в израза епохалната информация,че това е акта на кръщаване и освещаване на първородното дете на Исус и Мария Магдалена,за което говорихме в много от нашите статии-Павел или Свети Павел за духовния и религиознен свят,и император Флавий за светския и манипулиран исторически свят. 

Гостите носят червен лук, „за да има родилката мляко”, питки, бъклица вино и подаръци за детето – ризки, платно, бебешки шапчици с пришити на тях парички против „уроки”. Кръстникът също дарява детето с пелени,обшити със сърма и копринени шевици и дантели и наречени КУМОВО ПЛАТНО, с повой и нови дрешки.

ЧЕРВЕН ЛУК=ТШЕРВЕН ЛУК=Диана и Ешуа Балкарина=Диана и Исус са Българи!!!

ПАРИЧКА=ПАРИТШКА=
Бог Ешуа Трака=Ешуа Барк и Диана=Исус и Диана са Българи

ПРИШИТИ ПАРИЧКИ=
Шар Бог Ешуа Барк и Диана=Цар Бог Исус Българина и Диана

ОБШИТИ ДРЕХИ=Ешуа Траха и Богиня Диана
СЪРМА=
Мария и Иса-
четено отдясно наляво-плат,с втъкани в него осребрени или позлатени медни жички, който се получава чрез бродерия или тъкане.Плат и материя,предназначена за най-тържествени и сакрални случаи и одежди за най-високопоставени лица.
Изразът за най-висша благородническа и аристократична мода и външен вид,както и за тържественост и красота сред Българите,в нашия език е:
ОБЛЕЧЕН В СЪРМА И КОПРИНА,който след разсекретяване указва кои са единствено удостоените с тази царствена привилегия:

ОБЛЕЧЕН В СЪРМА И КОПРИНА=Бог Исуш Бълкарина и Богиня Диана Мария

АРИСТОКРАТИЧНА МОДА=
МОДА на Шар Иса Трака и Диана

АРИСТОКРАТИЧНА МОДА на=Диана Мат и Цар Иса Трака

ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЛИЦА=
ЛИЦА ПОСТАВЕНИ от Бок Иса=ВИСОКИ ЛИЦА на Бог Иса и Богиня Диана

ВЪНШЕН ВИД=Бог Ешуа и Богиня Диана-

указание,че всички човеци по външен вид са еднакви с Българските Богове

ЦАРСТВЕНА ПРИВИЛЕГИЯ за=за Цар Бог Иса Българина и Богиня Диана

СЪРМА=Мария и Иса

Има ли някой,който не е проумял на Кои е посветена тази Божествено-царска материя?

Същото посвещение и тайна са закодирани и в традиционните толкова обследвани мистични и сакрални Български народни шевици и орнаменти!

ШЕВИЦА=ШЕВИТСА=Исуш и Богиня Диана–
ушити фигури на платно-кратко и лаконично определение за това сакрално шифровъчно писмо и език на Българските зашифровчици,имплантирали го из всички народи за съхранение до сега за нас.

УШИТИ ФИГУРИ НА ПЛАТНО=
Богиня Диана и Ешуа Бург Дуло=
Богиня Диана и Ешуа Българина
,основатели на Дуло,Които по традицията на горната словесна енергийна комбинация,винаги ни хващат нежно и властно за ръка и ни водят на просвещение и преосвещаване на Техния Първосвещен храм в Ямбол–БЕЗИСТЕНА, в който се съхраняват производствените еталони и кодове на тези свръхсекретни информационни носители и документи:

ШЕВИЦА=ШЕВИТСА=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН 
 
Разсекретеното име и символика на най–популярната Българска шевица–ДЪРВОТО НА ЖИВОТА,за която казват,че е от Ямболско,ни води при Родословното генеалогично дърво на Исус и Мария Магдалена,чието начало през Новата ера започва с раждането на синът Ѝм Павел малко преди полунощ на 24 декември 33 година в Първосвещения Ѝм храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол–местото за свещения обряд РАЖДАНЕ НА ДЕЦА от Ямболци,и до който до преди 40 години бе родилният дом на Ямбол:

ДЪРВО НА ЖИВОТА=ДЪРВО на Ежуа и Богиня Диана

генеалогичното дърво на рода на Исус и Мария Магдалена

ДЪРВО НА ЖИВОТА=
Братя от Ежуа и Богиня Диана

Подготвили сме да ви покажем в недовършения последен постинг за Трите деца на Исус и Мария една уникална икона с уникално Дърво на Живота от Ямболския храм Свети Никола,но ще ви я покажем още сега.

image

image

На огромната икона Света Богородица е седнала на Божия трон с младенеца на ръце,а от тази композиционна група се разклоняват клоните на дърво,по което са насядали императори,царе,папи и владици–всички със статут на светци–сиреч потомци на Исус и Мария Магдалена.
Алюзия,метафора,символика,асоциация и внушение пряко и косвено...–всичко указва, документира и свидетелства и за слепите,че става въпрос за генеалогичното родословие –Дървото на живота,на Света Богородица!

Да сте чували и виждали досега някъде от каноничната документация,че Света Богородица е имала такова буйно разклонено родословно дърво или въобще дърво?

Няма и няма да видите такова нещо,защото няма в действителност такъв персонаж преди 2000 години като Майката на Господ Бог Исус Христос,Майката на Господ Бог Твореца–Демиурга на световете,нито нейно родословно дърво! 
 
Има огромно генеалогично дърво на действителен персонаж от преди 2000 години,и този персонаж е Великата Богиня Майка на всички богове и Съ–творец на Света и Демиург,която се явява пред хората в началото на Новата ера в аватарния образ и име на Мария Магдалена–която е и изобразена на тази свещена икона в храма Свети Никола–по името на Нейния внук . 

СВЕТЦИ=
Богиня Диана и Исус
които пък пак ни водят до Първосвещения Ѝм храм БЕЗИСТЕНА,откъдето тръгнахме преди малко да търсим корените на Свещеното Дърво на Живота:

СВЕТЦИ=ВЕЦИСТЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН
който документ ни свидетелства,че Свещеното Божие родословие на Исус и Мария Магдалена започва от БЕЗИСТЕНА в Ямбол,където е роден синът Ѝм Павел,който и е показан на иконата като детето,което Богородица или Мария Магдалена,държи в скута си.Това дете на Мария Магдалена и Исус(изобразен над щастливата си съпруга като Бог Отец),е родоначалникът на всички изобразени и многократно повече неизобразени светци на Свещеното Дърво на Живота!



ОРНАМЕНТИ=Диана Мария=Матера–
Великата Богиня Майка на всички богове(човеци)
-

Българската Богиня Мария Магдалена,Богородица 

Ще говорим в отделен разширен материал за тайната на Българските шевици,тази бесконечна сакрална книга за Българските Богове и красотата,на която Те Са научили народа си чрез това секретно писмо!Сега само ви подаваме жокер,и то много мощен,да обследвате с нашата всепроникваща търсачка-Свещеният шифър,в зашеметяващия удивителен свят на Българските шевици и орнаменти и да познаете чрез тях Боговете ни и свещените си родови корени!
Почнете с обследването на терминологията на геометричните форми и орнаменти на шевиците: 

ГЕОМЕТРИЧНИ ФОРМИ=Ешуа Траг и Богиня Мат Мария
ГЕОМЕТРИЧНИ ОРНАМЕНТИ=
Ешуа Трага и Мат Мария

ДАНТЕЛИ=
Диана Дуло–Диана,основателка на Дуло 

Кумово платно,обшито с шевици:

ОБШИТ с=с Бог Ешуа и Диана

КУМОВО ПЛАТНО=Богиня Мат Балк=Богинята Майка е Българка!

НОВИ ДРЕШКИ=
Бог Ешуа Драка

Името на детето се избира от кръстника. Никой не трябва да го научава преди определеният от традицията момент, защото това би означавало лоша поличба.

На втория ден след кръщенето кръстникът идва в дома на новороденото,вдига го пред иконата,прекръства се и казва три пъти:
"Да е честито и благословено името ... (следва даденото име)!"

След съобщаването на името всички присъстващи се поздравяват:

"Честито и благословено име!" и "Чест ти Господ дал."


ЧЕСТИТО И БЛАГОСЛОВЕНО ИМЕ=ТШЕСТИТО И БЛАГОСЛОВЕНО ИМЕ=
ИМЕ на Дете на Исуш Слав(Змей) Балга и Диана
=
Име на Дете на Исус Змея Българина и Диана



ТШЕСТ ТИ ГОСПОД ДАЛ=
Дете от Дуло на ГОСПОД Исуш и Диана
ТШЕСТ ТИ ГОСПОД ДАЛ=ГОСПОД ти дал Дете от Исуш и Диана

Традиционно кръстникът е наследствен,но когато кръстените от него деца умират още малки,се избира нов кръстник.Обичаят се нарича „хвърляне на детето”,при което бебето се оставя на кръстопът и онзи,който минавайки го забележи пръв,става негов кръстник.

ХВЪРЛЯНЕ НА ДЕТЕТО=Дете на Диана Бълхария–дете на Богородица 

Местото,където се оставя детето не е случайно место на присичане на две улици или пътя,а е задължително Скално мегалитно светилище,дефинирано в жреческия конфидициален речник като КРЪСТОПЪТ.

КРЪСТОПЪТ=Иса Трака и Богиня Диана-
условно кодиран термин за означаване на светилищата на Исус и Мария Магдалена, дефинирани като пресечни=кръстни точки и места на пресичание на земно-космическите енергии,възлови ерогенни енергийни точки по Земята,на които Жреците изграждат скалните светилища като висотехнологични мултифункционални съоръжения за задоволяване на духовните и материалните потребности на хората чрез реализиране на Дарбите на Святият Дух,генериран на светилищата от Лунната и Слънчевата енергии. 

Долният клип на Посветеният от висш ранг Асен Асенов ще ви разкрие едно от известните култови и исторически официално регистрирани светилища в България-Светилището на Бастет.

АСЕН АСЕНОВ=Бог Исус=Син на Бог Иса
БАСТЕТ=
Бог Тати Иса=Бог Отец Иса=Дете на Бог Иса

Рядко случващото се и наблюдавано от малцина свидетели активиране на светилище на Бог Тати Иса е документирано на два пъти-веднъж през м.май 1981г на екип на Людмила Живкова и благословението на Светицата Ванга под ръководството на посветеният Кръстю Мутафчиев и описано подробно в книгите му и в книгата ВАНГА на съекипничката му в експедицията Красимира Стоянова-племенница на Ванга,и второто регистрирано активиране,описано от участниците в мистичния процес и в клипа на екипът на Асенов по-долу!

КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ=Бог Исуш Трака и Богиня Мат Диана 
КРАСИМИРА СТОЯНОВА=
Бог Исус Трака и Мария

За съжаление и в двата случая процеса на активиране на светилището не е използван по предназначението на светилището като мултифункционално високотехнологично съоръжение,поради липсата на посветен оператор-жрец и в двата екипа,който да работи на апаратурата! 
 



Феномена Странджа - Бастет

Мнения на очевидци на активиране на скалното светилище,около което се завъртя свръхсекретната операция на екипа на Людмила Живкова в светилището на Бастет и последваха нейното убийство,убийството на египетския президент Ануар Садат, разбиването на групата на Кръстю Мутафчиев и арестуването му...  
 
В различните краища на страната съществуват още много допълнителни ритуални подробности и елементи на обряда КРЪЩЕНЕ,като всички те 100% са създадени за да пренесат сакралната информация за Българските Богове в маскировъчната обвивка на "безпросветно тъмно езическо суеверие",което е най-уникалната и свещена съкровищница на сакралната информация за Святото Божие семейство,потомците Ѝм и Българският Ѝм народ!  


Кръстническата кодировъчна система за пренос и съхранение на Българската сакрална информация чрез имената и ритуалната обрядност на съкровеното тайнство на Кръщенето,се преекспонира и задълбочава чрез Българският народен празничен календар на именните дни.Технологичният фундамент на тази обрядна именна система е пак същата–Свещеният шифър на Българския език,усъвършенстван и развит до удивителни прекрасни езически обичаи,практики,вярвания и обрядни ритуали, превъзходно уплетени и имплантирани в конспиративна мрежа във византийското псевдохристиянство-многовековния цензур,гонител и геноциден сатрап и палач на святия Исусов Български народ.
Преди да положим началото на дългата циклична поредица на разсекретяване на празничната система на Именните дни и да ви покажем на всички каква свята тайнственост е била извършвана върху вас и чрез вашите имена,ще приложим показно само за едно име разсекретяващата мощ на свещеният ни шифър,с който възстановяваме истинската–свещената семантика,Божият произход и значение на ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА.
Ще разсекретим името СТЕФАН-името на първият евангелски жертвен мъченик,който след разсекретяването ще наречем вече доказано БЪЛГАРСКИ!
Освен това Стефан е и името-христоматиен пример за фалшифицирането на Българската именна свещена именна система и фалшифицирането и като гръцка! 

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БАЩА МИ СТЕФАН–ДЕЙСТВАЩ СЛУЖИТЕЛ В СВЕТЕЙШАТА ИНСТИТУЦИЯ И НА СИНА МИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН НА ВСИЧКИ СТЕФАНОВЦИ И ПРОСВЕТЕНИ БЪЛГАРИ!



СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ  В ЧАСТ 2


 



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
28.12.2014 02:10
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7737196
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44422
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!