Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2014 23:59 - Хванете вълната и честотата на вашата генеалогия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4300 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 30.12.2014 18:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Предлагаме на всички да потърсят сред многообразието на разпръснатите по целия свят тракийски племена и разнообразието на различни човешки лица и съдби,онази родова душевно познаваема връзка,която само душата чрез чувствата улавя безпогрешно!

Имахме желанието да ви предложим различни варианти на Рождественския  химн 
Joy to the World–"Радост на света",в Българският вариант "Слава во вишних",и разработим съпридружителната ѝм документация и посланията,имплантирани в тях,но времето не стигна,затова ви ги предлагаме в един постинг. 
 
СЛАВА ВО ВИШНИХ

"Слава во вишних!"Слушайте!
Аз чух чудесен глас:
Чух сбор велик с тържествен вик,
Вести свет нов за нас.(3)

"Мир на земята!"Слушайте!
Спасител се родил:
За всяк от нас тоз славен Спас
Отец е проводил.(3)


"Слава во вишних!",Пейте вий!
Господ ни посетил:
За всек един Адамов син
Христа е изпратил.(3)

"Мир на земята",Пейте вий!
Месия се родил:
Ликуйте с глас: "Господ е с нас-
Господ Еммануил." (3)

Пей, пей с радост целий свет!
Господ те възлюбил:
Нек"екне днес добрата вест:
"Христос се днес родил!" (3)

Вгледайте се в озарените радостни лица на певците,на хористите и музикантите,на хората от публиката и по улиците и площадите,пригласящи със сияещи лица.
Не намирате ли познати ваши родствени черти и белези на разделени преди много векове наши братя и сестри Траки,тръгнали от Обетованата Земя България на Балканите на север и на запад,на север и на юг,водени от Духовните си водачи и надзорници Българските жреци от Дуло,за да заселят и култивират цяла Европа, Азия, Африка,двете Америки,Австралия,Антаркида и всички други кътчета на Земята...и в другите светове и измерения,и създадат там тия прекрасни племена и култури,на които сега възстановяваме ударно и екстремално Тракийската родова памет!

Родовите послания са имплантирани в песните с кода на генната ви честота и се отварят задължително с ключа на Любовта,която трябва да ви стане естествено искрено състояние,за да влезе в ключалката на сакралния духовен и душевен трезор!

Потърсете в различните варианти на песента с многообразните нейни пермутации, вариации и комбинации,онази музикална видео и аудио икона,която е предназначена точно за вас и с която ще влезете в честотен резонанс,който ще отвори,почисти и настрои рецепторите и сензорите ви за посланията от вашите генетични родственици, пръснати по света,както и на празнуващите събитието ваши близки,преместени временно в невидимото измерение.

В НЕВИДИМОТО ИЗМЕРЕНИЕ при=при Бог Иза и Богиня Диана Мад Мария

ПРЕМЕСТЕНИ ВРЕМЕННО от=от Бог Иса и Богиня Матара Мария
ПРЕМЕСТЕНИ ВРЕМЕННО при=
при Бог Иса и Богиня Матара Мария
проумявате ли какви тайни ви разкриват в Рождественското време Боговете ни чрез магията на Свещения шифър на Българския свещен език!



ВАРИАЦИИ=ВАРИАТСИИ=Братя от Иса
КОМБИНАЦИИ=КОМБИНАТСИИ=Богиня Майка Диана и Иса
ПЕРМУТАЦИИ=Богиня Матара и Иса
МНОГООБРАЗИЕ=
Богиня Мария и Иза

Най–добрият вариант е всички музикални икони да бъдат вашият мощен енергиен иконостас и акумулатор

ИКОНОСТАС=ИКОНИ на Исус и Диана=Кан(Жрец) на Исус и Диана
АКУМУЛАТОР=
Икона на Мария Дуло=Кан(Жрец) от Дуло на Мария 

Честито Рождество на Божият Син Павел!
Честито Рождество на Божиите Синове Павел и Петър!




Angels Sing: Libera in Ireland

 
 
The Children Choir of BNR - Joy to the world

Детски хор на БНР 




Хор "Св.Роман Мелод"от Суботице - Слава во вишњих Богу, Т. Петијевић 
 
 
Накратко за основните исторически факти и документи за СУБОТИЦА,които свидетелстват–ВСИЧКИ ДО ЕДИН!,разсекретени с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,


че този град и население са изконна Българска територия и Българско население,обезпаметявано и обезродявано след падането на България под турско робство,и останало извън пределите на България след Освобождението!
И на които Траки и Българи сега възстановяваме изгубената памет и самосъзнание!

ИЗГУБЕНА ПАМЕТ=Иза Бог и Богиня Мат=Бог Иза и Богиня Мат

САМОСЪЗНАНИЕ=
Змея Исус=Исус Змея
херметичният животински змейски символ на Исус по Древно–Българския календар,хералдически титул на потомствената му династия Дуло 

  
Вижте кратката визитка на града,съставена от очевадни Български топоними!


Суботица (на сръбски Суботица; на унгарски Szabadka; на немски Mariatheresiopel) е град в Северна Сърбия, а автономната област Войводина. Административен център е на Севернобачки окръг.
През града преминава важната железопътна линия от Белград през Нови Сад и Суботица за Будапеща.

 
СУБОТИЦА=Исус и Богиня Диана
разбира се,че името е по имената на Исус и Мария Магдалена,като всички,които достигнат чрез него и с разум до Исус и Мария,те го въвеждат за преосвещаване в Първосвещения Ѝм храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол,чието име е фундаменталната анаграмна подложка за името и на този Български град!

СУБОТИЦА=
БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН–
христоматийна показна анаграмна комбинация,съставена от БЕЗИСТЕНА! 

SZABADKA=Исуз и Бокиня Диана

MARIOTHERESIOPEL=Мария и Иса Бълхарина

ВОЙВОДИНА=Бог  и Богиня Диана

БАЧКИ=БАТШКИ=Бокиня Диана и Ешуа

БЕЛГРАД=БЕЛГАРА Д=БЪЛГАРИЯ ДИАНА=Диана Българката

НОВИ САД=
Иса и Богиня Диана

БУДА ПЕЩА=Богиня Диана и Бог Ешуа

В писмени документи градът е споменат за първи път през 1391 година с името Забатка. Други имена на града са - Сент Мария, Мария-Терезиопол, Мария-Терезиащад, Сабадка. Историческите сведения сочат, че Суботица в завладяна по време на османкста инвазия в Европа през 1542 година.Едва сто и петдесет години по-късно през 1686 година, османските нашественици са прогонени от тези земи. След оттеглянето им Суботица и прилежащият ѝ в административно отношение район, попадат в под културно-историческото влияние на Хабсбургската империя.

Ето тука в акцентирания пасаж се крие тайната и истината за трагичната съдба на Българите,откъснати от МЕТРОПОЛИЯТА България и Ямбол при падането ѝм под турско робство,и останали без центалното жреческо надзорство и ръководство и връзка със централните светилища в България,стават беззащитни жертви в ръцете на изродените Български династи от по–рано отцепили се от Свещената Българска империя нейни провинции,като например ХАБСБУРГИТЕ:

ХАБСБУРГИ=Бах Иса Бург=Бог Иса Бурга=Бог Исус Българина 


Историческият период известен в световната история като "епохата на дуализма"  (създаването на Австро-Унгария) е времето на икономическия просперитет за Суботица. През 1896 година се появява уличното осветление, а само година по-късно тръгва и първия трамвай, обслужващ линията между Суботица и Палич.

След краят на Първата световна война, по силата на мирния Трианонския договор, Суботица заедно с цялата административна област Войводина преминава в ръцете на новосформираното Кралство на сърби, хървати и словенци. Това е времето на голям демографски прираст за града, когато се нарежда на трето място по население след Белград и Загреб (вече в рамките на новото държавно обединение).


ЗАГРЕБ=Барг Иза=Иза Барг=Исус Българина

ЗАГРЕБ=Избериг=Испериг=Аспарух

по името на освободителят на България от първото византийско робство,който завръщайки се през 681 година от Франкорум начело на възстаналите Българи и траки в Западна Европа,освобождава пътьом града,на който дава името си Избериг или анаграмния му вариант СИГИБЕР–който е меровинговият принц Сигибер,синът на убитият през 679 година последен крал на меровингите и Франкорум–ДАКОБЕР,или по–добре известен като Кубрат,бащата на Кан(Жрец) Аспарух,

МЕРОВИНГИ=Богиня Мария
Български династи от Дуло,в което родословие е спасена в изгнание Свещената Българска Исусово–Мариина Първосвещена династична линия на Българските първожреци императори след падането на България под първото византийско робство през 518 година след кървавият преврат в Ямбор и убийство на Българския Първожрец и император АНАСТАСИЙ I,фалшифициран след векове като византийски император, който уж бил умрял "от страх от гръмотевиците по време на страшна буря"!

ФРАНКОРУМ=Бокиня Мария
бивша провинция на Свещената Българска империя

В разгара на Втората световна война, силите на Оста окупират Кралство Югославия. Унгария анексира Суботица пък. По време на регентството на адмирал Миклош Хорти, от Суботица са депортирани над 7000 евреи, въдворени предимно в концетрационния лагер Аушвиц. След краят на Втората световна война Суботица е включена в границите на новото държавно обединение СФРЮ.

АУШВИЦ=АУСШВИТС=
Богиня Диана и Исуш
контрационен лагер,организиран от самите юдеи от еврейското племе в заговор с изродените български династи от Дуло сред тракийското джерманско племе,с цел да издирват и унищожават Българския духовен генен имплант и Исусовият родови клон сред еврейското племе.

ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа

НАЦИСТИ=ЦИОНИСТИ=Исус и Диана

изродени български династи от Божията династия Дуло,
управленческият елит на тракийските племена джермани и евреи.

ЕВРЕИ=ВЕРИ=Змей,Змейове
змейската династична животинска символика на Дуло 
 
Топонимът АУШВИЦ е съставен от фундаменталната анаграма на основното централно светилище БЕЗИСТЕН в Ямбол,която сега разкодирваме за просвещението ви:

АУШВИЦ=АУШВИТС=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН 

Това е кратката и ясна схема и механизъм на откъсване от Свещената Българска империя на земи и народи и тяхното обезБългаряване и насъскване срещу Майка България и Божия Български народ!
   



 Joy To The World - HSBC Choir
  


Adoramus
Химнът Adoramus,който означава "преклонение",сме въвели при Рождественските песни,за да ви продемонстрираме пред кои се прекланя католическата църква и католическия свят в свято невиновно невежие:

ADORAMUS=Диана Мария и Иса=Мадара и Иса
това са скритите обекти на преклонение на милиони и милиарди хора–Българските Богове Исус и Майка Мария Магдалена,които се разкриват вече на децата си.



Joy to the World Christmas Food Court Flash Mob!



MICHAEL BOLTON - JOY TO THE WORLD



Dolly Parton - Joy To The World

 

The King"s Singers - Joy to the World 



Stevie Wonder, Take 6 and Brian Mcknight Joy to The World 2002
 


Faith Hill - "Joy To The World"



Joy to the World - Eastern Mennonite style
 


Andrew Ripp - "Joy to the World"



Chris Tomlin Feat. Watoto Children"s Choir - Joy to the World
 


Muppets "Joy To The World"
 


CIMORELLI | Joy To The World |



Joy to the World • John Tesh • Christmas in Positano, Italy 



Earth, Wind & Fire - Joy to the World
 
 

  Muffin Songs - Joy to the world  
  


美麗人生‧經典聖樂演唱會-普世歡騰(Joy To The World)
 
 

Flash Mob - Joy to the World



CD Trailer - micheal CASTALDO sings Gioia Nel Mondo (Joy To The World)



gioia nel mondo

 

Un Natale da Amare - Gioia Nel Mondo - Piccolo Coro "Mariele Ventre" dell"Antoniano 
 


Christmas Eve at Washington National Cathedral - Hymn Joy to the World



Day 4 - Joy To The World: Trombone Arrangement



Christmas Songs - Joy to the World 



Aretha franklin Christmas Joy to the world



Joy to the World (Peace on Earth)
 
 

KEEP PRIVATE - Joy To The World - Rebecca Pfortmiller   
 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
25.12.2014 21:37
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7721755
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!