Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 23:58 - Сакралната тайна на Свети Николай Чудотворец и неговият баща Цар Авитохол и защо се яде печен шаран!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8244 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 08.12.2017 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
...И защото от дълбока древност Посветените Българи живееха в постояннен режим на геноцид и конспирация и бидейки пророци и ясновидци,виждащи далече в бъдещето тоталната цензура,унищожение и фалшификация на Българското минало и История и най-вече на Българските Богове,те ги зашифроваха и вложиха засекретени чрез Свещеният шифър на Българския език навсякъде в живота на Българите!
И най-много в народния фолклор.
И най-много в Празничния народен езически календар-най-древната и висша човешка универсална научна система и най-древния и точен календар,който се оказа и най-древния и богат информационен трезор за Българските Богове и истинската Българска история-защото е създаден точно с тази висша идея и основна задача!

Българските жреци съчиниха по няколко празника на всеки месец,свързани с актуални житейски проблеми и сезонни селскостопански и битови работи,и ги разположиха по възлови астрономически и астрологически дни и събития, обвързани с положенията на Слънцето,Луната и другите изкуствени космически тела и тяхното енергетично взаимодействие със световната мегалитна светилищна система и влияещи и поддържащи номиналните параметри на природата за нормалния живот на хората.
Жреците създадоха обрядна ритуалност за всеки отделен случай,като обвързаха резултатите от ритуалите със страховата фаза и заплаха от стриктното спазване на предписаните ритуали и Божие наказание,за да се гарантира съхранението на ритуалите в непроменена форма през времето и при всички условия.
Същевременно небесните надзорници следяха спазването на календарната езическа обрядност и съответно насърчаваха прилежните или наказваха в различни степени, дори и крайни,непокорните и Богопротивните,за да бъдат за пример и назидание на останалия народ.
В обрядната ритуалност те вложиха огромен брой условности,правила,норми,забрани, задължения,фатализми,и действия за спазване и изпълнение като безпрекословни необходими условия за благословение свише и нормален живот.
Цялата тази сложна свещена обрядно-ритуална система се формулира с дефиницията

ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ

В тази езическа обрядна суеверна ритуалност те вложиха термини и комбинации от термини, които бяха съставени по правилата на закодирване с шифъра на Свещения Български език и използване на Божиите имена, прозвища, титули и характеристики от Свещената МАТРИЦА

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса

Така нашите Посветени Предци „написаха“ в Свещен шифър и код вечната и непреходна книга и история на Българските Богове и Българския народ, написаха истинската жива Библия – Светото Писание с Новият завет в пълният ѝ обем, и вмениха на Българите да я научат наизуст и съхраняват и пренасят през вековете и изпитанията, обвита и защитена от маскировката на привидно уж нямащото никаква връзка с Исус и Мария Магдалена и християнството крайно наивистично и безпросветно на вид ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ!

Централно место в Българския празничен народен езически календар заема уникалната за целия свят Българска обрядно – ритуална празнична система от честване на именните дни, която продължаваме да ви демонстрираме и в настоящия постинг, посветен на Свети Николай Чудотоворец! 


Ще ви изнасяме официалната информация за църковните канони за светеца и народните езически обряди,ритуали и поверия и веднага на место ще ги разсекретяваме с
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всчки други наши документи от блога ни.



Никулден е ден за почит към свети Николай Чудотворец от град Мир,и празник на рибарите,моряците и банкерите.  

Днес ще обърнем повече внимание на официалната историческа информация за Свети Николай, която е официалната църковна християнска версия, а ние вече знаем със сигурност,че когато стане дума за официални църковни жития и бития на светци и езически императори и царе, всичко в тях е чиста лъжа и фалшификациа и перфидни манипулации, в които са разменени местата на жертвите и палачите, злодеите и дяволите от псевдо – Исусовата анти–Българска религия, преследващи ранните истински християни, са представени като невинни агънца и праведници, а святите и чисти Исусово-Мариини потомци и последователи – като последни изверги или като жертви на самите себе си и любящите ги пресвяти родственици и съмишленици!

Знаем, че когато ни кажат нещо, официалните църковни апологети и и производните от тях историци, истината е винаги коренно противоположна и обратно на това,което те ни вменяват! 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ОФИЦИАЛНА ЦЪРКОВНО – ИСТОРИЧЕСКА ВЕРСИЯ :


Свети Николай Мирликийски Чудотворец или Свети Никола е източноримски духовник, епископ на град Мира в областта Ликия.Приживе Николай Мирликийски е известен като противник на езичеството и арианството.

Лъжа! Абсолютна лъжа!
Лъжи, размесени с истини!

Светецът е висш езичник и лидер на арианите, защото езичниците и арианите, които са Българите, са най – святите последователи на езичниците Бог Исус и Богиня Диана, Майка Мария Магдалена, от чийто свещен династичен род Дуло е и истинският Николай

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


В жестокото за християните време при императорите Диоклециан и Галерий св. Николай бил епископ в град Мир. Много мъчения и смърт видели очите му. На Възкресение Христово в Никодимия в храма били изгорели 20 000 души. Мнозина били хвърлени в затворите. Затворен бил и епископ Николай.,който бил спасен благодарение на Константин Велики, който не само прекратил гоненията,но и сам приел християнството.

Лъжа! Абсолютна лъжа!
Лъжи, размесени с истини! 

Исусовият династ Николай наистина е бил епископ, но изпратен там и ръкоположен от самият Император – Първожрец Диоклециан, който е неговият любим и любящ го роден кръвен генетичен баща Павел!

БАЩА МУ ПАВЕЛ от=БАШТА МУ ПАВЕЛ от=ПАВЕЛ от Ешуа и Богиня Мат 

В много от нашите изледователски статии сме ви разкривали вече, че Император Диоклециан е същият отричан митичен Български цар Авитохол, който е живял триста години и управлявал Свещената Българска империя, разпостираща се върху
АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАРОДИ И ПЛЕМЕНА ПО СВЕТА.

Павел (Цар Авитохол) е първородният син от двамата синове – близнаци Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, родени съответно няколко минути преди полунощ на 24 декември 33 година – Бъдни вечер, и няколко минути след полунощ или в началото на 25 декември – Коледа, в Първосвещения храм – светилище и дом на Исус и Мария Магдалена – Безистена в Ямбол.

Рожденото име на бъдещият цар Авитохол е Павел, транскрибирано и анаграмирано и като ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Флаве=Флави=Флавий, който е всички т.нар."римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, защото Павел е истинският "легендарен" Кан и цар Авитохол живял 300 години от 33 до 333 година, когато завършва земната си мисия през 333 година, регистриран във манипулираните исторически анали като император Диоклециан,и преминава временно в светейшо Божие служение в Божието измерение като Свети Апостол Павел от тогава до сега и Шеф на Небесното светейшество, което се състои само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от династичното им  родословие Дул

СВЕТЕЙШЕСТВО=СВЕТИИ от Ишус и Богиня Диана

image
Името на Свети Николай е херметично жреческо прозвище и означава Кала – един от 12 – те синонима на Змей, който е херметичният животински символ от древно – Българския календар на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка , познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, положили чрез сина си Павел началото на новоепохалната генерация на рода Дуло, и който рептилски символ преминава в конспиративна династична хералдика на Божия жречески феноменен род Дуло 
 
НИКОЛА=НИКОЛАЙ=КАЛА +Н (кодировъчен назал)=КАЛА=Кала – Хала, Гала – Змей

За принадлежността на свети Никола към династичната рептилска крилата династия Дуло намираме доказателства в обследването на големия Български посветен изследовател от същия змейски династичен род АНЧО КАЛОЯНОВ–

"СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ В КАРТИНАТА ЗА СВЯТ У БЪЛГАРИТЕ" 
http://liternet.bg/publish/akaloianov/stb/nikolaj.htm –


от където научаваме, че според народните ни повери Свети Николай Чудотворец 
е от висшите светци,участвали в подялбата на света, на когото се паднали води и бродове, затова властва над реки, езера и морета и всички стихии 
Свети Никола е феноменен свръхестествен юнак със змейски крила и който постоянно хвърчи из небето и по моретата и постоянно бди и пази морската Юда да не потопи някой кораб и затова изследователят прави заключението, че познатият християнски светец Никола Мираклийски е заместил някакво друго свръхестествено митическо същество със същите атрибути на Змей, Дракон.
 
В книгата се съдържат изследванията на фолклора ни, в които се съобщава, че Свети Никола освен над моретата хвърчи и по височините защото в северозападна България  има Свети Николска планина, а в Централна Стара планина  и проход и връх с името на светеца, станали всеобщо известни след Шипченската епопея 1877 г., което понвърждава змейската крилатост на Свети Никола, на която изследователят Димитър Маринов отделя специално внимание. 
В песен се казва че "трепна с крило свет Никола", в Софийско намираме че Светецът  "с крило трепна, пробуди се".

В песни от Софийско Свети Никола е конник както и крилат и хвърка по морето, докато в останалите той само заспива и се оказва там, където е необходим – сиреч по научному казано в първия случай Свети Никола лети видим за другите, във втория случай той се телепортира. 
На никулденски кравай и хляб шарките означавали кораба на Свети Никола, с който той плавал по морето, а рисунката над кораба означавала самия Светец, който хвъркал над морето и който се представлява с криле. 
 

В книгата си изследователят прави извода, че Българите наричат богатия bogaton, което означава богоподобен и че почитането на Свети Никола като Бог –  Бог Свети Никола, е намерило потвърждение в неговото житие, в което той е представен като наследник на голямо богатство.

От този пасаж можем да извлечем информацията,че Свети Никола е почитан като Бог, защото е наследник на голямо богатство, дефинирано катo BOGATON 

Ще обобщим събраната информация,която ни казва,че
Свети Никола е почитан като Бог, защото е наследник на  BOGATON.  

Намираме кой се крие в тази високосакрална дума, обеснявяна като БОГОПОДОБЕН:

BOGATON=Богиня Диана, и заместваме в последното съобщение, което гласи:

Свети Никола е почитан като Бог, защото е наследник на Богиня Диана 

 
Този родови документ засвидетелства, че Свети Никола е наследник на Богиня Диана, която е Богиня Мария Магдалена, чрез нейният Първороден син Павел, който е и император Диоклециан или Свети Павел.
Точният статут на Свети Никола в родословната подредба като наследник на Богиня Диана – Мария Магдалена, е неѝн и на Господ Бог Исус внук, а в светейшата йерархия и администрация неговия управленчески дял от новоепохалната подялба на света – сиреч установяването на Вселенското Новоепохално правителство на изпълнителната власт на Абсолютните Монарси Исус и Мария Магдалена с Премиер – министър Свети Павел, е Вицепремиер и министър на природните стихии и аварийните ситуаци и бедствия.



Христина Ивановска – Свети Никола Чудотворец

Свети Никола е син на Свети Павел в земната му изява като Император Диоклециан, и внук на Исус и Мария Магдалена  
 
Тази сакрална информация ни разкрива в момента лично Свети Никола.


Жреческо – Божественият произход на Свети Никола се съхранява и в дефинирането му като един от шестимата светци, които участват в подялбата на управлението на света, като дешифровката на израза един от шестимата светци указва какъв е той:

СВЕТИ НИКОЛА Е ЕДИН ОТ ШЕСТИМАТА СВЕТЦИ=
СВЕТИ НИКОЛА Е ЕДИН ОТ СВЕТЦИТЕ на Исуш и Диана Мат

СВЕТИ НИКОЛА Е ЕДИН ОТ ШЕСТИМАТА СВЕТЦИ=
СВЕТИ НИКОЛА Е СВЕТЕЦ Дете (потомък) от Исуш и Диана Мат

Вижте по какъв убедителен начин двамата големи Български изследователи разкриват принадлежността си към свещената Божия династия и родословие,чиято скрита история търсят неуморно с неутолимо желание и с всички сили цял живот!

АНЧО=АНТШО=Диана и Ешуа


АНЧО КАЛОЯНОВ=АНТШО КАЛОЯНОВ=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Ешуа

ДИМИТЪР МАРИНОВ=Богиня Диана Матара Мария
 
 
 
ТЪРСИМ НЕУМОРНО=Иса и Диана Мат Мария 

ТЪРСИМ НЕУМОРНО ЦЯЛ ЖИВОТ=Сина на Богиня Матара Мария и Исуж от Дуло –Спасителят



 
Българският фолклор,който е автентичният засекретен архив с истинската родова памет и история на Българите, ни представя обобщения образ на Свети Никола, от който извличаме и дешифрираме информацията за Божият внук, който е назначен от средата на 4 век сл.Хр. Вицепремиер и министър на водите, моретата, океаниете, природните стихии и бедствия и извънредните ситуации, както и на водно – спасителната служба в транспространственото правителство от Другото измерение на Министър – председателят Свети Павел, занимаващо се с изпълнителната власт и делата на небесното и земното измерения.

ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ=ВЛАСТ на Дуло от Бог Исус Змея  

ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ=ВЛАСТ на Ел (Змейове) от Дуло на Бог Исус
власт на династите – рептили от Дуло на Бог Исус

НЕБЕСНО И ЗЕМНО ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Исуз Змея и Мария – 
владенията на Боговете

ВОДНО–СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА=СЛУЖБА на Дуло от Богиня Диана и Бог Исус –спасителната служба на потомците от Божията днастия Дуло 

Правителството се назначава от абсолютните монарси Исус и Мария Магдалена.

МОНАРСИ=МОНАР СИ=Мария и Иса=Мария и Исус

АБСОЛЮТНИ МОНАРСИ=Мария и Бог Исус Дуло – Родоначалниците на Дуло

АБСОЛЮТНИ МОНАРСИ=Дуло от Бог Исус и Мария

АБСОЛЮТНА МОНАРХИЯ=МОНАРХИЯ на Дуло от Бог Иса 

Всички министри в правителството са генетични потомци и светци на Исус и Мария.

ПРАВИТЕЛСТВО=ПЕР ДУЛО БИСАБТ=Вер (Змей) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана – 
змейове, потомци от династията Дуло на Бог Исус и Богиня Диана

Змейският титул ВЕР, ВЕРУС(Змей Иса) се среща в титулната визитка на много римски(Български) императори,консули,проконсули,сенатори и пълководци през всичкото време на разцвет на империята,докато изведнъж те изчезват внезапно и необяснимо отвсякъде след второто десетилетие на 6 век-сл.Хр,сякаш отрязани с нож–както отбелязва големият Български изследовател и просветен Дух Йордан Вълчев в проникновения  си труд КАЛЕНДАР И ХРОНОЛОГИЯ, където той констатира статистически, че от началото на 6 век титула ВЕР, ВЕРУС изчезва поголовно от римската административна имперска документалистика, фокусирайки специално, че ВЕР е Български владетелски династичен титул, означаващ ЗМЕЙ по Древно –Българския календар.


ЙОРДАН ВЪЛЧЕВ=ЙОРДАН ВЪЛТШЕВ=Брат от Дуло на Бог Ешуа

ИМПЕРИЯ=Богиня Мария

ИМПЕРАТОР=ПЕРАТ МОРИ=ПРАТ МОРИ=Брат от Мария-
династични потомци на Мария

КОНСУЛ=Кан (Жрец) на Иса Ел (Змей)

ПРОКОНСУЛ=Булкарин от Иса

СЕНАТ=Иса и Диана-
висш колективен законодателет и управленчески орган,съставен само от генетични потомци на Исус и Диана,Мария Магдалена


В нашите изледователски работи ние нееднократно вече ви съобщаваме разделната епохална историческа и хронологическа граница–518 г.сл.Хр.,когато в първосвещения имперски град на Свещената Българска(Римска) империя – Ямбол,е извършен кървав преврат от изродените български династи от Дуло,известни по-късно като ВИЗАНТИЙЦИ,които вечерта на 9 срещу 10 юли 518 година убиват Първожреца и законен император Флавий Анастасий Първи и завземат насилствено имперския трон и властта,полагайки началото на разпадането на Свещената Българска(Римска) империя.
Това е и началото на Първото византийско робство на Дунавска България,продължило до Освобождаването на  България през 681 година от завърналият се от политическо емигранство от Българската имперска провинция ФРАНКОРУМ-сегашна Франция, Кан(Жрец) Исперих, официлно познат като принц Сикибер–синът на последния меровингов крал Дакобер (Кобрад,Кубрат) на Франките(Фраки=Траки),убит от византийски агенти и наемни убийци през 679 година.

ФРАНКОРУМ=ФРАНК МОРУ=Франк Мария=Фарк Мария=Мария Барк (Българка)

ФРАНКОРУМ=
ФРАНКИ на Мария=Фраки(Траки) на Мария=Барки на Мария – Българите на Мария – 
Българска имперска провинция от разселени от Българите по тия места траки 

МЕРОВИНГИ=Мария Богиня=Богиня Мария – Мария Магдалена

ДАКОБЕР=КОБРАД=КУБРАТ=Кан Брат – Кан, Жрец от Бялото Братство на рода Дуло 

СИКИБЕР=ИСБЕРИК=ИСПЕРИК

ИСПЕРИК=Иса Барк=Иса Пер К=Кан (Жрец) на Иса Вер (Змей) 
 
Българският Първожрец и император ФЛАВИУС АНАСТАСИЙ ПЪРВИ е династичен потомък от Българската първосвещена имперска линия ФЛАВИИ,родоначалник на която е ФЛАВИЙ,който е ФАВЕЛ или ПАВЕЛ–първородният син–близнак на Исус и Мария Магдалена,който е цар Авитохол–Император Диоклециан–Свети Павел.
Херметичният му жречески титулен набор го разкрива като потомък на Павел от Божия род на Богиня Диана и Исус Змея:

ФЛАВИУС АНАСТАСИЙ ПЪРВИ=Син на Павел от Богиня Диана и Исус Вер (Змей)

АНАСТАСИЙ=Исус и Диана

Друг херметичен жречески индек на Анастасий, непонятен досега за превратаджиите и фалшификаторите, е ДИКОРОС:

ДИКОРОС=Иса Драк=Иса Дракон=Иса от Тракия

ДИКОРОС=Кан и Сар на Диана=Кан (Жрец) и Цар на Диана

Това прозвище и име невежите хронисти и манипулатори – фалшификатори обясняват като ЧОВЕК С РАЗНОЦВЕТНИ ОЧИ !

Представете си някой да нарече така императора си?!!!
Ще хвърчат глави обезателно!

ЩЕ ХВЪРЧАТ ГЛАВИ на=на Българи Хан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуш – 
на геноцидираните потомци на Исус и Мария Магдалена

Император ФЛАВИУС АНАСТАСИЙ ПЪРВИ е последният законен династичен владетел от рода на Павел и Исус Змея–Вер,затова с неговото убийство и наложен поголовен кървав геноциден терор връз чистата династична линия на Павел,от началото на 6 век Змейовете ВЕР и другите змейски синоми изчезват от документалистиката на Българската (Римската) империя до Исперик

ПОСЛЕДЕН ЗАКОНЕН ВЛАДЕТЕЛ=ВЛАДЕТЕЛ Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исуз

Първожрецът и император Анастасий е убит от неговият братовчед и началник на охраната му Флавий Юстин,който в сговор с родстевниците ѝм византийци от изродения Исусов клан Дуло извършва преврат и завладява трона и властта,ставайки император Флавий Юстин,който започва кървавия перманентен геноцид над святото Исусово жреческо родословие и техните верни последователи,и с което започва разпадането на Свещената Българска(Римска) империя и продължилото до 681 година първо византиско робство на България.

ФЛАВИУС ЮСТИН=Син (потомък) на Флавий (Павел) от Иса и Диана 

Същото ни съобщава и титулът  му excubitores:

ЕКССУБИТОРЕС от=от Бог Кристос=от Бог Исус от Тракия


МИНИСТРИ=Матара и Иса

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ=Брат от Дуло на Матара Диана  и Исус 

СВЕТЦИ=Теца на Иса Бог=Деца на Бог Исус 

СВЕТЦИ от=от Богиня Диана и Исуц

СВЕТЦИ от=от ВЕЦЕСТЕНА=от ВЕЗЕСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА
 
 
Дотука ви разсекретихме основните най-важни термини и понятия от държавното устройство и администрация в земното измерение,които се указаха всички до едно съставени от очевадно видни елементарно закодирани имена и титули на Исус и Мария,които да се разберат и проумеят и от начинаещите просвещавани Българи!

ОЧЕВАДНИ=Ешуа и Богиня Диана
Българските Богове Исус и Мария,които са имплантирани на най-видните места пред очите на всички

НАЙ – ВИДНИ МЕСТА=Богиня Диана Мат и Иса
виждате ли,как на най-видните места са само Исус и Мария!Само Те и Никой друг!

Ще добавим още няколко възлови термина:

ИМПЕРИЯ=Богиня Мария

ЦАРСТВО на=на Царе от Иса и Богиня Диана

КРАЛСТВО на=на Болкари от Диана и Иса 

ДЪРЖАВА=Братя от Ежуа

АДМИНИСТРАЦИЯ=Матара Диана и Исус

ПАРЛАМЕНТ=Дуло на Богиня Мария
династи от Дуло на Богиня Мария

НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ на=на Народа на Братя от Богиня Диана и Иса Дуло

МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ=СЪВЕТ на Кан (Жреци) на Исус и Матера – 
потомци на Исус и Мария

Колкото и нови термини и понятия да ви дешифрираме-бъдете абсолютно сигурни,че те всички са съставени по неотменимите формули и правила на Свещения шифър и веднага ще се пренаредят по познатите ни скъпи имена и титули на Боговете ни–както и тяхната дефинираща ги по-долу формулировка:

ОСНОВНИ И НАЙ –  ВАЖНИ ТЕРМИНИ от=от Бог Исуж и Богиня Матара

И знаете ли защо Отгоре разшифроваха свръхсекретните си архиви и документи?
Защото е дошло проектното време да се разкрие на хората транспространствената изпълнителна власт на Небесната Империя на Боговете Исус и Мария – т.нар. НЕБЕСНО ЦАРСТВО и неговата йерархия и устройство.

НЕБЕСНА ИМПЕРИЯ=Бог Иса и Богиня Мария

НЕБЕСНО ЦАРСТВО=Цар Бог Исус и Богиня Диана

Разшифровката на висшите владетелски формирования ни документира,че те принадлежат на Българските Богове,а тъй като те са Богове и Господари на всички светове и измерения и на цялата Вселена,неразделна част от която е и Земята и земното измерение,следва че Земята е част от небесната Вселенска империя и Императорите и Богове на Империята са Императори,Богове и Господари и на Земята!
От което следва,че и Небесното правителство с Министър–председател Свети Павел, е Правителство и на Земята и на хората на Земята с всички произтичащи от това правомощия и задължения и от двете страни за управление,администриране и подчинение! 

image

Това устройство на земно - небесната обществена  административна транспространствена система сега се разкрива на хората, за да проумеят, че Земята и земното измерение са в неделима и неразривна връзка с невидимото все още за очите, но не и за душите, небесно измерение, които заедно съставят Божието измерение, Божия свят и Всемир, Божието Мироздание, които се управляват и обслужват от правителството на Свети Павел, упражняващо изпълнителната власт на Абсолютната империя на Абсолютните монарси Боговете Исус и Мария Магдалена!
Всички разшифровки на тия висши понятия са безспорни доказателства за Божия реален всевластен свят и господството му над човешкия свят и живот:

НЕБЕСНО ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Исуз и Мария

ЗЕМНО ИЗМЕРЕНИЕ=Изуз и Ма Мария=Исус и Майка Мария

НЕВИДИМИ ВСЕ ОЩЕ=НЕВИДИМИ ВСЕ ОШТЕ=Богиня Мат Диана и Бог Исуш

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Ежуз и Мария

БОЖИЯ СВЯТ=Бог Исуж и Богиня Диана

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза

Всички тия свръх ясни и категорични сакрални разшифровки със съставени и се дават на хората,за да проумеят, че когато в Православния и Католическия християнски свят независимо от нивото на вярата и просветеността на хората, те се обръщат за съдействие и помощ към Светците, (в протестанството не се признават и не се отдава почит към светиите) те се обръщат към реално съществуващите и действащи министри, заместник министри, експерти и специалисти от различните служби и отдели на министерствата на небесното правителство с министър–председател Свети Павел, като всички те са със сан и чин на СВЕТЦИ – сиреч генетични потомци на Исус и Мария Магдалена!

САН=Иса

ЧИН=ТШИН=Диана и Ешуа

И е време да си променим древната религиозна представа и стереотипите за архаичния външен вид на светиите и небесната йерархична система като брадати старци на надпределна възраст от стотици години с дълги раздиплени роби и изпити страдалчески лица като от иконите, мотащи се духове из облаците, или небесната идилична картина на пърхащи с крилца ангелчета и само танцуващи и лентяйстващи по зелените райски морави небесни жители, отвреме навреме правещи колективни посещения на театралните постановки с реални земни декори и действащи лица хората сред тях

image

...брадати старци на стотици години с дълги раздиплени роби и изпити страдалчески лица

image

...само танцуващи и лентяйстващи по зелените райски морави небесни жители–светии  
 
image 
 
...небесна идилична картина на пърхащи с крилца ангелчета   
 
image

...небесни жители,отвреме–навреме правещи колективни посещения на театралните постановки с реални земни декори и действащи лица хората сред тях 

image

...небесни жители, отвреме – навреме правещи колективни посещения на театралните постановки с реални земни декори и действащи лица хората сред тях? 
 
– Не!
– Това са кадри от работен момент от напрегнатото ежедневие на Небесният Министерски съвет и отчет пред Абсолютните монарси Мария и Исус за състоянието на земните дела и нагледна демонстрация на пряко наблюдение и контрол върху хората.  

НЕБЕСНА ИДИЛИЯ=Дуло от Бог Исус
комфортни Райски условия на живот за династията Дуло в Другото измерение

Така са изглеждали Светците, докато са били още в земната си мисия.
Преминавайки в небесното измерение, възкресени,регенерирани с нови тела и вечно млади, те обличат нови и свръхмодерни дрехи, даващи тон за висшата последна земна мода, която спускат на избраните за целта моделиери и дизайнери

СВРЪХМОДЕРНИ ДРЕХИ=на Кан (Жреци) на Мадара и Иса Вер (Змей) от Драхия 

ВИСША МОДА=Бог Исуш и Мад=Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

ПОСЛЕДНА МОДА=на Дуло от Иса и Богиня Мад

ПОСЛЕДНА ДУМА НА МОДАТА на=
на Дуло от Тати Иса и Богиня Диана МаМа=
на Дуло от Тати Иса и Богиня Диана Мария Магдалена

ЗЕМНА МОДА=Иза и Диана МаМа=Исус и Диана Мария Магдален

МОДИСТИ от=от Иса и Мат Диана –
затова и всички топ – моделиери в света носят в лека кодировка Божиите имена:

ТОП МОДЕЛИЕРИ=МОДЕЛИЕРИ на Богиня Диана=Дуло от Богиня Мадара 

ВЕРСАЧИ=ВЕР САЧИ=ВЕР САТШИ=Диана и Исуш Вер 

BOSS=Бог Исус

АРМАНИ=Мария

КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД=Крал от Българи от Дуло

ПИЕТРО КАРДЕН=Брат от Тракия

ДОЛЧЕ И ГАБАНА=ДОЛТШЕ И ГАБАНА=ДОЛ ЕШУА БАГ ДАНА=Дуло от Ешуа и Богиня Диана  ...

За да се ориентирате как са облечени сега министрите от кабинета на Свети Павел, а и всички от Другото измерение, напишете в търсачката

ВИСША МОДА,МОДА НА БЪДЕЩЕТО,МОДАТА НА УТРЕШНИЯ ДЕН,

както и само FASHION – и само да имате време за губене!

FASHION=Бог Ешуа – мода

ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ=Богиня Мария и Бог Иза

Ние ще ви покажем само част от работното облекло в Министерския съвет на светиите преди десетина години,което бе спуснато на земните моделиери за МОДА 2014 година:

image
image

image
image
imageimage
image

Всички Светци-министри и служители в кабинета на Свети Павел са облечени и изтупани не по последния писък на модата,ами по бъдещият писък на модата, вървяща десетина години напред,преди да я спуснат на нас като актуална нова мода.
 
–Тъй де! Че как ще тръгнат с дрипите и едновремешната стара мода по света и важните ѝм дела! Няма да се излагат пред най – милото си : пред пра – пра ...правнуците си, я!

ИЗТУПАНИ като=като Иза и Диана Богиня

ПОСЛЕДЕН ПИСЪК НА МОДАТА=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус и Богиня Мад Диана

НОВА МОДА=Богиня Мад

АКТУАЛНА НОВА МОДА=Кан от Дуло на Богиня Мад

ЕДНОВРЕМЕШНА МОДА=Богиня Диана Мад Мария и Ешуа 
диктуващи винаги модата

Отговаряме и на резонният въпрос защо всички светии и небесни жители са млади и красиви на снимките: 


https://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg

Alphaville - Forever Young    ЗАВИНАГИ МЛАД
 
ЗАВИНАГИ МЛАД

Нека да потанцуваме малко,
раят може да почака!
Ние просто гледаме небесата–
надяваме се на най–доброто,
но очакваме и най–лошото. 

Позволете ни да умрем млади
или ни позволете да живеем вечно!
Ние нямаме силата,
но не казваме "Никога!"

Стоейки на скалата,
животът изглежда
като кратко пътуване–
музиката на тъжните хора.

Можете ли да си представите
когато тази надпревара е
спечелена,как обръщаме
озарените си лица към Слънцето!

Величайки нашите водачи,
ние подемаме тона на музиката,
изпълнена от безумци–
завинаги млад!

Завинаги млад!
Аз искам да бъда вечно млад!
Наистина ли искате да живеете
вечно,завинаги и винаги!
Вечно млади!

Някои са като водата,
някои като топлината,
някои са мелодията,
а други са ритъма-
но рано или късно
всички ще си заминат!
Защо не могат да останат млади?

Толкова е тежко
да умираш без основание!
Не искам да умирам
като остарял кон преждевременно!

Младостта сияе като диаманти
на Слънчева светлина,
а диамантите са вечни!

Толкова много чудни неща
не се случиха сега,
толкова песни не изпяхме–
колко мечти стоят пред нас на хоризонта–
нека ги осъществим!

Завинаги млад!
Аз искам да бъда вечно млад!
Наистина ли искате да живеете
вечно,завинаги и винаги!
Вечно млади! 
––––––––––––––––––––––––––––

Отговаряме и на резонният въпрос защо всички светии и небесни жители са млади и красиви, не само на снимките, но и на яве в неявния все още за нас техен свят: 

– Защото са вечно млади!


Същата промоция са приготвили и за нас!

ПРОМОЦИЯ=ПРОМОТСИЯ=Богиня Матара и Иса

И вижте как става това вълшебство и трансформация от смъртни през Възкресението към Безсмъртието и Вечната младост!

СМЪРТНИ без=без Иса и Матара

БЕЗСМЪРТНИ с=с Исуз и Богиня Матара 

ВЪЗКРЕСЕНИЕ на=на Кан (Жреци) и Заре (Царе) на Бог Иса 

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара

ВЕЧНА МЛАДОСТ=Исуш Ел (Змей) и Богиня Мат Диана

ЗАВИНАГИ МЛАД с=МЛАД с Бог Иза 

В клипа с традиционните илюминатски похвати на Световното Българско жреческо херметично песенно изкуство, е показано по категоричен начин как се придобива вечната младост!
Подлъганите от псевдо–Исусовата юдо–византийска религия хора и усмъртени в Божия храм,който не умеят да ползват по предназначението му за среща с Българските Богове Исус и Мария,са възкресени от песента на Българските Барди с помощта на един постоянно появяващ се в клипа син робм,който накрая се превръща в портал със същата конфигурация към Божия свят и спасението,и който портал от син ромб неустоимо и невъзвратимо засмука в себе си съживените хора!
Дешифровката на алюзийната символика е категорично ясна за метафориката на ромба:

СИН РОМБ=Иса и Богиня Мария=Бог Иса и Мария

СЪЖИВЕНИ ХОРА на=ХОРА на Бог Исуж

В 1:56 минута се появява в кадър и другото образно – описателно кодирано послание кои възкресяват и спасяват хората – СТАТУЯТА на ВЕНЕРА БЕЗ ДВЕ РЪЦЕ.

image

СТАТУЯ НА ВЕНЕРА БЕЗ ДВЕ РЪЦЕ=Богиня Диана и Цар Бог Тати Исуз Вер 
които са Богиня Мария Магдалена и Бог Исус Змея – 
и двамата от Тракия,и двамата Българи!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Отгоре ни съобщават често, когато стане въпрос за блажения райски живот Горе, както си го представят много хора, че там падало голямо бачкане по подръжка на Всемира и на земните дела, както и по подготовката на Съдния ден, ама ние ще го кажем с друг по – оптимистичен заряд – подготовката на БЪДЕЩИЯ ДЕН!

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария-
вече знаем,че ВСЕМИРЪТ е на Българските Богове, сега ще разчупим печата на поредния документ от имперската канцелария, за да разсекретим в чия административна собственост е ВСЕМИРА!

ВСЕМИР=ИМВЕР С=ИМБЕРИЯ ИСА=Империя на Иса 
Империя на Исус

Синият робм от клипа на песента, който накрая се превръща в портал със същата конфигурация към Божия свят и спасението, и неустоимо и невъзвратимо засмука в себе си съживените хора, е образна и словесна алюзия на местото, където отиват спасените хора – в Империята на Исус, която е целият Всемир:

ВСЕМИР=ИМПЕРИЯ НА ИСА=СИН РАМП=СИН РОМБ=Бог Иса и Мария 

ЗЕМНИ ДЕЛА=Змейове от Дуло – отговорниците и надзорниците по земните дела 

ПАДА БАЧКАНЕ при=при Богиня Диана и Бок Ешуа

ПАДА ЯКО БАЧКАНЕ=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бок Ешуа –жреците светии

ПАДА ЗДРАВО БАЧКАНЕ от=от Братя от Богиня Диана и Бок Изуш

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана

БЪДЕЩ ДЕН на=ДЕН на Богиня Диана и Ешуа

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В следващи постинг ще ви покажем и как Отгоре спускат от отдел ИНОВАЦИИ съвършени висши модерни технологии,последен писък на техниката.

Ще продължим и с родното место на Свети Никола,ще разсекретим официалната църковна информация за него,както и езическата суеверна фолклористика и обрядност за Светеца,за да достигнем и до обещания в заглавието печен шаран и защо въобще се яде печен шаран на Никулден!
Няма да забравим да разсекретим и последните думи на издъхващият Змей в Странджа,тръгнал в лютата зима при севдата си.

Ако Свети Авитохол, или министър – председателят на Небесния кабинет Свети Павел, разреши, ще разсекретим и тайната на Именника на Българските Канове (Жреци) в часта му за Цар Авитохол.

НЕБЕСЕН КАБИНЕТ на=на Бог Иса и Бокиня Диана

НЕБЕСЕН КАБИНЕТ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Иса 
друг прочит на състава на Небесния кабинет, указващ, че е съставен от Канове=Жреци от рода на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена


И както често практикуваме за да се включим във времевите рамки на празника, ще пуснем постинга обработен до това състояние и продължаваме да го допълваме с интересни данни в редакционни добавки, които ви съветваме да проследите, за да научите сакралното значение на всички чествани имена и какви кодирани послания се съдържат в тъй люто и грозно анатемосваните от фанатизираните искрени православни, католически и най – вече от протестантските вярващи, езически суеверни ритули и обряди, които народът ни е съхранил най – ревностно, изпълнявайки съвестно възложената и вменена му от Посветените ни Пресвети Деди езическа суеверна битностна сакралия, за да пренесе свещената родова информация през геноцидните изпитания на вековете!
За което поклон на народа Български от всички нас и паклон пред всички нас – феноменните езичници, съхранените читави генетични жречески потомци на Исус и Мария Магдалена !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––екип на bezistena и Свети Николай Чудотворец и Вси Светии, които са все Българи, все феноменни наши Предци!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с любов и песен




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
07.12.2014 04:30
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676918
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!