Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2014 22:53 - Тайната и магията в името ЛУДОГОРЕЦ и как победата над Базел стана христоматиен пример за приложението на БАЕНЕТО и в спорта!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7472 Коментари: 7 Гласове:
10

Последна промяна: 25.10.2014 13:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тайната и магията на всяко име е в неговата сакрална етимология.
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни 

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,
веднага диференцира и преподрежда името на Българския шампион по футбол,който в момента играе с отбора на Базел решителна среща.


ЛУДОГОРЕЦ=ЛУДОГОРЕТС=ЛУДО ГОРЕТ С

Записваме тази словесна комбинация отдясно наляво и получаваме:

ЛУДОГОРЕЦ=ЛУДО ГОРЕТ С=
Иса Траг Дуло-Исус Тракиеца,родоначалник на Дуло 

Така звучното и неясно име на отбора от Разград разкри тайната и магията си,която се състои в това,че в него е скрито името на основателя на династичния род Дуло-
Бог Исус от Тракия   

Който желае,може да ползва сакралната разшифровка за входяща парола за спортно БАЕНЕ-сиреч за изпросване на спортни успехи за любимия отбор,защото знаем,че технологията на БАЕНЕТО е с универсално приложение във всички сфери на човешкия живот!
По-долу ви даваме постингите ни с приложението на технологията за баяне при различни сфери на човешкия живот.

Ще разшифроваме и също толкова непонятното досега име на Разград,което се намира в областта ДЕЛИОРМАН,която на североизток и изток постепено преминава в областта ДОБРУДЖА.

РАЗГРАД=Зар Драг=Царя Драгон=Царя Змей-властническият и животинският змейски династичен символ на Исус по древно-Българския календар.

РАЗГРАД=Зар Траг=Царя Трак-област и царство на Българските царе от Исусовата династия Дуло,което се потвърждава и от дешифрирането на "турското"име на областта-ДЕЛИОРМАН,което име е свято изконно Българско,защото:

ДЕЛИОРМАН=
ДЕЛО МАРИ=Дуло Мария=Мария,родоначалник на Дуло
Секретнияг Български сакрален архив разкрива поредния кодиран документ,носещ ни поредната автентична информация за Българските Богове в областта ДОБРУДЖА:

ДОБРУДЖА=Диана и Ежуа Барда=Братя от Ежуа и Диана=
Братя ог Исус и Диана,която е Мария Магдалена,която е Богородица


ДОБРУДЖА=Бог Ежуа Друида=Бог Исус от Дардания 


За капак ще разшифроваме и имената на президента на ЛУДОГОРЕТС и ще му направим нашия традиционен подарък-сакралният Исусово-Богородичен кабала хороскоп:

КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ=КИРИЛ ДОМУСТШИЕВ=Диана Мат и Исуш Булкарина-
династичен потомък на Майка Диана и Исус Българина,донасящ по малко радост на Българите в нерадостното ни битие.

 Раждането на двете му деца-близначета свидетелства категорично за принадлежността на Кирил към династичното Исусово-Мариино родословие,което през новата ера започва от двете ѝм деца-близнаци Павел и Петър-същите познати като Свети Апостол Павел и Свети Апостол Петър-с която епохална тайна,вече разкрита истина,ние сме ви запознавали в много от нашите импресийни исторически изследвания.

И нека да престанат разни хейтъри и зомби нулеви интелекти на пишман-запалянковци от всякакъв цвят,да ругаят и сквернят името на човека с препратки за турски произход и слугинаж,защото генът му е 100% Исусов-сиреч-Български!

image

image
 
image

Винаги и умишлено предизвикателно Кирил демонстрира,че е Българин,
носи Българско сърце и националният трибагреник на България е
преди клубните му регалии и атрибути


Откъде са му парите,как ги има-разбира се,че е много важен въпрос,но за това си има отделно досие Горе и за което и той ще си носи личната отговорност пред безпристрастните СЪДИИ-както и всеки един от нас,рано или късно или по-точно съвсем скоро!

Сега става въпрос как той носи мъничко радост в безрадостнити дни на Българите,с която мисия и задача е натоварен лично от Кръстниците си Исус и Мария Магдалена,и как всички чудеса в отбора му се режисират и инсценират по Тяхна идея и сценарий!


СЪДИИ=Иса и Диана
ЧУДЕСА=Исуш и Диана 
ИДЕЯ=Диана 
ПО ИДЕЯ на=на Богиня Диана
СЦЕНАРИСТИ=Цар Исус и Диана


ЗА КАПАК=Кан на Иза Бок=Жрец на Бог Исус

image

Затова благодарим ти,Кириле,благодарим и на момчетата от Лудогорец и на разградчани,като ги благославяме със свещения възглас БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ! и неговия истински скрит смисъл:



БЪЛГАРИ ЮНАЦИ=БЪЛГАРИ ЮНАТСИ=
БЪЛГАРИ Диана и Иса=Диана,която е Богородица,и Исус са Българи!

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ=БЪЛГАРИ ЮНАТСИ=

Българи на Диана и Иса=Българи на Диана,която е Богородица,и на Исус-
-

народът на Българските Богове Исус и Мария Магдалена!  

Редакционно допълнение след завършването на мача:

От моментът на публикуване на постинга-22:53 часа,малко след започването на второто полувреме,до края на мача-23:50 часа,той бе посетен от 13 човека.
Волята и желанието за победа на тия,които я желаехме искрено,канализирани и насочени с молбата ни,изпратена на точния адрес според механизма и формулите на БАЕНЕТО,бяха приети от специалистите по тази материя Горе,които по приложената на мача Бразилия-Германия феноменна свръхестествена технология,описана в постинга ни 

"ПОД ХИПНОЗА.Кой хипнотизира наистина Бразилците?Христоматиен урок за Българите" http://bezistena.blog.bg/history/2014/07/12/pod-hipnoza-koi-hipnotizira-naistina-brazilcite-hristomatien.1280221  ,

изработиха необходимия сценарий,спряха времето и намесвайки се между играчите в онзи отрязък от времето в последните минути,реализираха драматичната победа, отговаряйки на молбата ни по най-вълнуващия начин със странния и чудат за всички, но не и за нас,гол в последната минута !

За което ние ѝм благодарим и насърчаваме с този пример и вас,че механизмът и технологията на БАЯНЕТО работят,и ви предоставяме за практическо приложение механизмите и технологията на БАЯНЕТО в нашите постинги:  
 
БАЯНЕТО.ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВИСШАТА ФЕНОМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ !  

http://bezistena.blog.bg/history/2014/07/23/baianeto-vyzstanoviavane-na-visshata-
fenomenna-tehnologiia-z.1283296


Как със салса и Шекспир да извикате при спешна нужда чрез баене Свети Аспарух!  

http://bezistena.blog.bg/history/2014/09/09/kak-sys-salsa-i-shekspir-da-izvikate-
pri-speshna-nujda-chrez.1295705


 

ХИМНА НА ЛУДОГОРЕТС

ЛУДОГОРЕЦ Е ТОВА-основният рефрен на песента е поредното кодирано послание от покровителите на отбора-Българските Богове,господарите на Всемира и Света!

ЛУДОГОРЕТС Е ТОВА=

Богиня Диана и Иса Трак Дуло=
Богиня Диана и Исус Тракиеца,основателите на Дуло


image

"Явно ни е писано да вкарваме в последните минути голове."
-
 не на себе си и вън от себе си от емоции и радост сподели щастливият герой на мача Йордан Минев,който бе избран от небесните режисьорите за изпълнител на техния сценарий,чиято роля бе да ритне накъдето и да е топката в последната минута-дори и да бе към собствената врата,а оттам нататък невидимите специалисти от отдел ФУТБОЛ на НЕБЕСНАТА УЕФА,с президент АСПАРУХОВ,я поеха в ръцете си и я доставиха по видяната вече от всички странна траектория,като в това време поставиха и задържаха в другия ъгъл отличния вратар на гостите ВАЦЛИК,който въобще нямаше и на представа какво прави там!

ПИСАНО НИ Е от=от Бог Иса

ПИСАНО НИ Е ОТ=Богиня Диана и Иса


НЕ НА СЕБЕ СИ ОТ=
Исус и Богиня Диана-
Главните манипулатори и оператори с човешкото психическо състояние и разсъдък

ВЪН ОТ СЕБЕ СИ=Богиня Диана и Бог Исус

СЪСТОЯНИЕ,зависещо от=
зависещо от Исус и Диана

РАЗСЪДЪК=
Исуз Драка=Исус Дракона(Змей)=Исус Трака

А Исус и Богиня Диана от израза НЕ НА СЕБЕ СИ,ни завеждат по традиция в Централното планетарно съоръжение за Пси-контрол,регулиране и въздействие на човеците и живите същества въобще-Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол:

НЕ НА СЕБЕ СИ ОТ=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ЕМОЦИИ И РАДОСТ от=от Исус и Диана Матара

НЕБЕСНАТА УЕФА=
Бог Иса и Богиня Диана

*****************************************************************
image

По какъв признак бе избран Данчо ли?
По задължителния признак статистите-марионетки да имат имена,христоматийно и показно съставени по правилата на Свещения шифър,и най-важното-да бъдат от Божията новоепохална родова генерация,чийто представител в невидение е Данчо, избран и по генетичния признак на Исусовите деца-близнаци.

ЙОРДАН МИНЕВ=Богиня Диана Мария=Богиня Мадара-
Богородица,Богиня Майка Мария Магдалена


ДАНЧО=Диана и Ешуа=Диана и Исус-
 като допълнителен външен издайнически признак са сините очи на Исус и Мария.

image

А умалителното му име е също нагледен пример за съставянето на умалителните имена на Българите-с окончанието ЧО и ЧЕ,в което е заложена една от именните кодировки на Исус-Ешуа,Ечуа,а при необходимост и пълно деферинциране на Ч-то,откриваме и двамата Богове,означени с херметичните индекси Диана и Ешуа:

Ч=ТШ=
Диана и Ешуа-Мария и Исус

ЙОРДАН-ДАНЧО
ИВАН-ИВАНЧО
СТЕФАН-СТЕФЧО
ПЕТЪР-ПЕТЪРЧО
ГАНЬО-ГАНЧО
СЪБИ-СЪБЧО
АСЕН-АСЕНЧО
....................

ЙОРДАНКА-ДАНЧЕ
ИВАНА-ВАНЧЕ
МАРИЯ-МИЧЕ
СТЕФКА-СТЕФЧЕ 
ИРИНА-ИРИНЧЕ
и т.н.

А братът-близнак на Данчо-Веселин,е образецът за съставянето на другата форма на умалителните имена с окончанието КО,КА,което означава
КО=КА=Кан,Жрец-потомък на жреците на Исус и Мария!

ВЕСЕЛИН=ВЕСКО
ИВАН-ВАНКО
ДИМИТЪР-МИТКО
АТАНАС-НАСКО
.......................
ИВАНА-ИВАНКА
МАРИЯ-МАРИЙКА
ДИМИТРИНА-ДИМИТРИНКА
ПЕНА-ПЕНКА
ИРИНА-ИРИНКА 
НАДА-НАДКА
НИКУЛИНА-НИКУЛИНКА
и т.н.

Чуват се и мърморения от слепи и зомбирано-пристрастени привърженици на лицензираните за грандове ЛЕВСКИ и ЦСКА-чиито страстни,но обективни и разумни привърженици сме и ние от екипа-какви Българи били от Лудогорец,че сме ѝм викали БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
Постоянно обясняваме,че няма значение откъде си,с какъв цвят на кожата си и какъв си на външен вид,за да бъдеш БЪЛГАРИН,защото БЪЛГАРИН е и етносен признак,но най-вече БЪЛГАРИН с малка или главна буква Б означава,че носиш свещения наследствен ген на Бог Исус Българина,разпръснат и имплантиран от Неговите потомци-Българските жреци,при световната ѝм цивилизаторска и генно-инженерна мисия сред всички племена.
И когато Небесните режисьори разиграват емблематични показни сценки и сюжети на Земята с хората,те ползват основно за главни герои и изпълнители от Божия потомствен актьорски състав,които по Бащина наследствена линия са на Исус-сиреч БЪЛГАРИ!
Което е указано и в култовия възглас,наложен ни Отгоре вече повече от трийсетина години:

БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ!
БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ!
БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ!

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ=БЪЛГАРИ ЮНАТСИ=
БЪЛГАРИ Диана и Иса=Българи на Диана и Исус-
народът на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и в България,и пръснат по целия свят!!   



Game Over - Zeleno-beli Orli

А покрай футбола,в наш си стил,ние използваме да ви разсекретим поредния емблематичен култов израз - GAME OVER,който означава ИГРАТА СВЪРШИ,и който ни спуснаха Отгоре за разсекретяване,защото Тя-Богиня Мария,Която е скрита в този превантивен израз,обявява вече и открито,че ИГРАТА НА КРИЕНИЦА СВЪРШИ вече и Тя и Исус се явяват съвсем скоро!

GAME OVER=БГ МР=БЪГЪ МЪРЪ=Богиня Мария

ИГРАТА СВЪРШИ=Шар Бог Иса Трагона=Цар Бог Исус Трака
ИГРАТА СВЪРШИ=Диана и Шар Иса Барга=Диана и Цар Исус Българина 

В НАШ СТИЛ=Бог Исуш Дуло

В НАШ СТИЛ=СТИЛ на Баг Исуш 
 
СТИЛ=Иса Дуло=Дуло на Иса-
характерни черти на Исус и Мария и Техния род Дуло


image
...протегнати към нас пробити и кървящи грижовни длани на Исус и Мария Магдалена


Благословен си,Кириле!
Исус и Богородица-Майка Мария Магдалена,
бдят над тебе,над децата ти и любимия човек и дома ти! 
Нямай страх от нищо с Тях!

АМИН!


 



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
22.10.2014 22:55
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, адаш!
23.10.2014 13:09
Има и една друга версия за името на Разград
Владимир Хръз/ Расате/, след ослепяването му от баща му Борис се оттегля в имението си. На него то е наречено Хръзград, като постепенно е трансформирано на Разград
Изненадва ме ,че си голям фен на футбола. Аз бях добър футболист, но получих жестоки контузии и се отказах бързо
Приятен ден!
цитирай
3. bezistena - БОЛКА СВЯТА=Болки(Българите) Иса и Богиня Диана
24.10.2014 03:09
Благодаря,Приятелю!
Фен съм на футбола,защото магията на тази игра е още по-силна и неустоима и остава за цял живот "болка свята в Душата",когато човек се е занимавал активно с футбол.
БОЛКА СВЯТА=Болк Иса и Богиня Диана=Българина Исус и Богиня Диана
Преминал съм през всички възрастови формации по футбол на дружество НИКОЛАЙ ЛЪСКОВ в Ямбол-деца,юноши-младша и старша възраст,и все титулярен и несменяем централен нападател №10-тогава играехме с двама централни нападатели.
Тази генерация бяхме много талантлив отбор-редовно биехме и в Ямбол и на техен терен юношите на Сливен и Бургас,с които играехме в една зона,въпреки техните по-големи претенции,и продължавахме по-нагоре в елиминациите на Републиканското първенство.
Аз съм скромен човек по принцип,но с гордост нося най-голямата си награда и отплата от онова време-думите на запалянковците за мен,че съм бил отличен футболист,когато вкарвах по няколко гола на противниците,а веднъж през 1967 година вкарах 4 гола на съперниците ни от старшата възраст на дружество НИКОЛАЙ ЛЪСКОВ-Поморие,пред претъпканите трибуни на стадиона,защото играехме винаги преди мъжете и хората идваха два часа по-рано за да гледат специално юношите!
Не зная как щеше да продължи футболната ми кариера,ако не бях отишъл да следвам в София.Там също играех активно в представителния отбор на ВМЕИ Ленин и редовните студентски първенства,организирани на високо ниво-по-добро от сегашната Б група дори,играехме с любов и мерак,но студентският прекрасен начин на живот не понася иначе висок футболен стандарт и професионализъм!
Но въпреки бохемския начин на живот,който водихме,в периода 1968-1972 година бяхме постоянни студентски републикански шампиони, като на финала винаги побеждавахме свищовския икономически институт,чиито футболисти се водеха проформа студенти,а всъщност играеха професионално футбол в техния отбор Академик,който тогава играеше в А или Б Републиканска футболна група!
После вече като машинен инженер в химическия комбинат ЯМБОЛЕН скъсах на два пъти връзки на двете колена при игра на футбол на площадка със зебраново покритие и край с активния футбол!

И понеже в разговорите с теб винаги се отваряме на спомени,тази тънка струнка и болна тема,която ти докосна в мен,се разля в обширни разнопосочни спомени,които задължително резонират и индуцират информационни масиви във фундаменталната ни историческа тематика,изискваща задължително вниманието и екстрите на постинговия формат,поради което ще продължим със сформиралият се синергетичен екип в отделен постинг.
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, адаш!
24.10.2014 08:17
Радвам се, че без да искам съм те върнал към скъпи спомени
В Лъсков играеше по онези времена и един помориец-Стоян Вражев Той направи добра кариера в "Славия" след това, като преди това имаше заслуги да влизането на " Ботев" тогава в А" група С брат му, може би е най-големият футболен талант, помориец бяхме приятели, но той не успя да направи поради контузии кариера Наскоро почина
С Рали Халачев, брата на Дремсизов сме приятели, той често праща по мен поздрави на Вражев
Наскоро ,даже в предишния ми блог го има материалът-" Спомени от недалечното минало на Поморие" направих опит да реабилитирам Лъсков Той е бил учител в училището, където директор е била пралеля ми, също с прогресивни за времето разбирания.
Има ги на снимка заедно, отделно Лъсков с момичета от класа на около 50 метра от сегашния ни дом
Направил е много за спорта в Поморие, поне затова заслужава признание Бил е младеж, нямал е даже 30 години
Приятен ден адаш!
цитирай
5. bezistena - Адаш, намерих и прочетох "...
24.10.2014 23:10
Адаш,намерих и прочетох "Спомени от недалечното минало на Поморие"-хвала ти за изледователската краеведска дейност!
Честно казано,името на Лъсков винаги е носило за мен магнетична сила,без да съм се интересувал от подробности за личността му,но сега съм впечатлен от постинга ти и от други биографични материали за него!
А магията в името е вече обяснима,защото сакралната му етимология разкрива задължителната Исусова династична принадлежност на Николай,потомък на Първосвещената Ямболска жреческа гилдия,потвърдена и от идеалистичната му саможертвена съдба по наследствената линия на Исус!

ЛЪСКОВ=Иса Болк=Исус Българина
НИКОЛАЙ ЛЪСКОВ=Кала Иса Болк=Змея Исус Българина-генетичен потомък на Исус Българина,носител на бунтарските Му белези !
цитирай
6. leonleonovpom2 - Благодаря ти, адаш!
25.10.2014 10:08
Помарие се гордее с хора ,които са минали през него, за няколко години
Един от тях е Яворов!
Другият беше Лъсков Него с лека ръка го зачертаха ,тези които уж го възхваляха до вчера Да оставим на страна "революционната му дейност, той изгаря в нея на 33 години само, на колкото са децата ми сега, но е оставил следа в града
Когато хората не са били така отчуждени ,като сега, той , самият елитен, разностранен спортист е внесъл живец в ежедневието им - С организирани спортни игри
Вчера един приятел ми показа снимка на футболен отбор Солниците издават, че е от Поморие Беше разбрал това, но за да ме изпита, каза ми,че в груповата снимка е Лъсков и ми го посочи. Не беше той, описах му го Засмя се, посочи истинският Да ,той беше, с гъстите къдрави коси, вчесани назад И хубавец на всичкото отгоре
И лидер Най - отпред, в центъра на снимката!
За съжаление, лесно зачеркваме стойностните неща и хора!
Приятен ден адаш!
цитирай
7. bezistena - Сега научихме, че Николай Лъсков ...
25.10.2014 13:42
Сега научихме,че Николай Лъсков също е участвал в техническия екип под ръководството на Гунди,който е манипулирал измеренията и събитията в последните минути на продължението на мача и направи епичната сценка за гола на Данчо Минев!
Защото Николай също е със светейшия сан на светец-мъченик,бидейки от Исусовото родословие,и преминал в Божието измерение след страшни мъченически страдания-картечен откъс на жандармеристите откъсва крака му.
СВЕТЦИ=Исус и Богиня Диана
СВЕТЦИ=Теца на Бог Иса=Деца на Бог Исус
САН=Иса
СТРАДАНИЯ=Иса Друида-страданията на Исус на кръста и наследстената жертвена орисия на потомците му
ЖАНДАРМЕРИЯ=Жар Диана Мария=Жар Мадара=Царица Мадара-служба за изтребление на потомците на Царица Майка Мария-Богородица
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677252
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!