Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2014 23:43 - Къде са скрили Българите в Македония преследваната и унищожавана свещена родова информация!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3004 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 13.09.2014 12:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всичко в Македония е Българско!
И земята,и реките и езерата,и горите и планините,и въздуха и водата,и селата и градовете,и църквите,манастирите и светилищата,застроени навсякъде!Всичко!
Всичко е Българско!
Цялата духовна и материална култура и цивилизация по тия места е Българска!
И Слънцето е Българско Божие производство и владение,както ще видите по-долу! 
И кръвта и гените на хората са Български,но обезпаметени от жестокият геноцид и терор,вилнеещ вече повече от век и половина по тия изконни Български земи връз Българите,обезродени в ужасяващ страх за оцеляването си,откъснати от роднини и Родината Майка България!
Цялата Македония е Българска,за което свидетелстват пред Висшия апелационен Божи словесен съд на първо место,имената на откъснатата от метрополията България нейна свидна неделима част-МАКЕДОНИЯ,която заради несъстоятелни спорове с Гърция кому принадлежи,е наричана още и Бивша югославска република Македония-БЮРМ,FYROM на английски и ARYM на френски. 

Както и щат да я наричат,каквито и фалшиви исторически претенции за собстветост да имат върху нея,тя е на тези,които притежават оригиналните и автентични нотариални документи за собственост,а такива документи притежаваме само ние-Божият народ-Българите,които засекретени документи лично от Боговете и предадени ни за съхранение и доказване на правата ни за собственост,сега по Тяхно разпореждане разсекретяваме с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


 
           МАКЕДОНИЯ=Макя Дионя=Майка Диана  

МАКЕДОНИЯ=
Майка Диана-
основен документ,доказващ,че Българската Богиня Мария,законспирирана с жреческото херметично име Майка Диана като МАКЕ ДОНИЯ(МАКЯ=МАЙКАна местен Български диалект),е Върховният Демиург,и като такава е основала тази страна и този народ чрез Посветените си потомци-Българите от Всемирното Бяло Братство! 
Същата доказателственоа сила имат и съвременните ѝ имена,внушени от Нея за допълнителна съпътваща доказателствена документация:

БЮРМ=
Богиня Мария
FYROM=Богиня Мария
ARYM=Мария


Някакви възражения,несъгласия и апелации от гърци,македонци,сърби...международни заговорници срещу Българите и душмани на Божия народ?!
Възражения срещу Всемогъщата владетелка и Господарка на световете и човеците?!!! 
Ако има такива неразумни безумци,които държат да оспорват собствеността и върховенството Ѝ,то по Нейно предложение ѝм заръчаме да се съберат на една поляна,където Тя ще ѝм предостави материализирани доказателства от най-висш порядък,както ги предостави пред 100 000 невярващи свидетели на 13 октомври 1917 година край португалското селце Фатима,за който епохален акт ви запознахме в постинга ни
"Чудото в древната Българска страна Башкирия и Урал"  
http://bezistena.blog.bg/history/2013/12/21/chudoto-v-drevnata-bylgarska-strana-bashkiriia-i-ural.1221170 
,
и от който постинг ще ви цитираме сега с най-голямо удоволствие възловия сюжет:


В края на лятото на 1917 година Богородица нарежда на децата да съобщят на хората и властите,че на 13 октомври ще сътвори чудо,което да убеди всички в Нейното реално и всемогъщо присъствие,затова да се съберат възможно най-голям брой хора на традиционното место на явяването Ѝ.Новината обхожда като мълния страдащата страна.На уречената дата се стичат мужду 80 и 100 000 души от всички слоеве и обществени групи,голяма част от хората са настръхнали и подстрекавани от агентите да линчуват децата,обвинявайки ги в лъжа. Денят е студен и мрачен,дъжд вали като из ведро,облаците са покрили в плътна черна пелена небосвода на петдесетина метра над земята,хората в празничните си дрехи джапат в гъстата кал из полето,скрили се под черните си чадъри.Пристигайки на местото за срещи с Богородица,което е компактно скално тракийско мегалитно светилище сред калното поле(може да го видите на някои от многобройните игрално-документални филми на тази тематика),множеството започва да роптае срещу децата-контактьори,обвинявайки ги във вещерство и служение на Дявола!
Когато Богородица се явява на децата,Тя повелява на Лусия дош Сантош(Лусия от рода на Исуш и Диана,САНТОШ=Исуш и Диана) да каже на хората да свалят чадърите. Неохотно и роптаейки,присъстващите свалят чадърите,обливани от силния дъжд.Тогава Богородица сочи небето и нарежда на Лусия да каже на хората на гледат Слънцето!Тогава отвсякъде се разнасят викове,че момичето е полудяло и се подиграва с тях-какво ти Слънце!Гъсти черни облаци и обилен студен проникващ през дрехите дъжд!
И когато множеството се люшва заплашително към децата,започва чудото!
В продължение на десетина секунди някаква сила засмуква черната гъста облачна покривка и небето се изчиства светкавично напълно от всички облаци,високо горе Слънцето се усмихва и изпраща лъчите си във вече ясния ден!

Всички започват възбудено да обсъждат чудото и знака,който Богородица ѝм Е дала, нямайки си и на представа какво истинско ЧУДО ги очаква!
Изведнъж Слънцето започва да променя цвета си с всички възможни цветове и започва да се върти,после започва да описва кръгове и осморки на небето!Народа се стъписва и в апокалипстичен страх всички коленичат в калта в религиозно преклонение и смирение.

ПРЕКЛОНЕНИЕ И ПОКАЯНИЕ И СМИРЕНИЕ пред=
пред Болкарина Бок Иса и Мария=
пред Бог Исус и Мария Българите
 

Само че разкаянието идва късно,когато изведнъж Слънцето тръгва надолу към множеството,увеличавайки реално и ужасяващо осезаемо постоянно размера си!
Хората са обхванати от непосилна гореща вълна,мокрите им дрехи изсъхват моментално върху тях,гъстата и лепкава кал,която газят всички,се втвърдява и изпича и стяга краката ѝм.Див ужас и животинска паника обхваща вярвящи и невярващи,всички пищят и се валят по земята,други се щурят подивели и обезумели от страх,очаквайки краят на света!
Тогава и започват да стават чудесата на изцеление: слепи проглеждат,сакати и хроми цял живот,захвърлят патериците и прохождайки, крещят от радост и започват да благодарят на Богородица с протегнати нагоре ръце!
В един момент Слънцето спира своя ход надолу и се спира надвиснало в огромен размер над Земята.Всички присъстващи вече са преминали ударно границата на пси-катарзиса и вцепенени, разкаяни и смирени застават в молитва на колене...


На колене пред Майка Диана=МАКЯ ДОНИЯ!

За сегашната демонстрация Богородица-Царица Богиня Диана,Мария Магдалена-обещава,че колкото по невярващи са събралите се,толкова по-ниско и за по-дълго време ще свали Слънцето,за да станат излишни по-нататъшните ѝм спа-процедури по казаните с катрана на онова место!

ДЕМОНСТРАЦИЯ на=на Исус и Диана Матара
ОНОВА МЕСТО на=на Иса и Богиня Диана Ма=на Исус и Богиня Майка Диана


Много странно и необяснимо,защо Българската Православна Църква мълчи и дума не обелва никъде за това свръхестествено назидателно проявление на Богородица!
От какво ли ги е страх,та не насърчат вярващите с всесилието и всевластието на Богородица!
За светските анти-Божгии институции и власти въобще не коментираме мълчанието, което мълчание е мълчанието на тихия и всепроникващ неспасяемо ужас!

СТРАННИ И НЕОБЯСНИМИ=Исус и Богиня Диана Мария=Исус и Богиня Матара

Ще разчупим печатите на още няколко документа на по-ниско ниво,но отново на достатъчно високо доказателствено сакрално етимологично ниво,които документи Върховният Божи арбитраж приема не само без никакви съмнения и възражения,но ги приема с нескрити адмирации!

ВЪРХОВНИЯТ БОЖИ АРБИТРАЖ=
АРБИТРАЖ на Бърха Богиня Диана и Бог Ежуа=
АРБИТРАЖ на Българските Богове Диана и Бог Исус

ПРИЕМА БЕЗ СЪМНЕНИЕ=Богиня Мама Мария и Бог Исуз

АДМИРАЦИИ=АДМИРАТСИИ=Диана Матара и Иса

НЕСКРИТИ АДМИРАЦИИ за=за Исус Трака и Диана Матара


Тия документи,които са дълбоко засекретени,като са оставени на всеобщо съзерцание и употреба на най-явно и видно место,са името на столицата на Българската изконна земя и народ,което име най-после отчаялите се от нехайството и безгрижието на държавниците на Майка България към Родината си,поробените и обезпаметени Българи в Македония ще научат какво означава,както и имената на по-големите градове-всички съставени по технологията на Свещения шифър като христоматийни помагала на учебната витрина за първолаци!

СКОПИЕ=ПОК ИСЕ=Бок Иса=Бог Исус

Сакралната етимология на името на този изконен Български град е толкова категорична и безапелационна производна от името на Българския Бог Исус,че каквито и хватки да правят фалшификаторите като следващите транскрипции-Скопје, на албански: Shkup или Shkupi, Шкуп, Шкупи, на сръбски: Скопље или Skoplje, Скоплье, на турски: Ьskьb, Юскюб)-за да скрият Българския му Божествен произход,все в засадата и в прегръдките на Исус ще попаднат:

Скопје=Бок Иса
Shkup=Shkupi=Бок Ешуа
Шкуп=Шкупи=Бок Ешуа
Ьskьb=Юскюб=Бок Иса
Скопље=Skoplje=Скоплье=Иса Балк=Исус Българина


Ами я вижте и имената на по-големите градове в тази свята Българска земя!
Хич няма да си правим труда да обследваме безсакралните опростачени първосигнално-сравнителни етимоложки обяснения на анти-Българските учени,чиято задача е точно това-да скрият Божествения Български произход и принадлежност на тия имена,както и в България и по целия свят! 
Направо ще ги разсекретим,а те красноречиво ще говорят вместо нас и Боговете ни как са съставени по Техните имена! 

КУМАНОВО=Богиня Майка
ТИКВЕШ=Ешуа и Бокиня Диана
ТЕТОВО=Бог Тати
ОХРИД=Драхи=Траки
ЩИП=ШТИП=Богиня Диана и Ешуа
КОЧАНИ=КОТШАНИ=Кан(Жрец) на Диана и Ешуа-
Първожрецът основател на селището
БИТОЛЯ=Дъбилин=Богиня Диана Ел-по името на Първосвещения Божи град
ГОСТИВАР=Диана и Иса Барг
КАВАДАРЦИ=Диана и Иса Бар
к 

СТРУМИЦА=Исус и Диана Мария-
затова е магията и необяснимото обаяние на това име!

НЕОБЯСНИМО ОБАЯНИЕ НА ИМЕТО=
Бог Иса и Богиня Диана МаМа=
Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена


Ще разсекретим и сакралната хералдика на тази обезпаметена и самозабравила се Българска провинция,за да приложим и нейните документи към папката с Българските нотариални свидетелства:
Името на химна на сегашна Македония е категоричен документ,кои са Господарите на страната и народа и чии са македонците:

ДЕНЕС НАД МАКЕДОНИЯ=Диана и Иса НАД МАКЕДОНИЯ=Диана и Исус властват над Македония

ДЕНЕС НАД МАКЕДОНИЯ=Дете(потомци)на Иса и Майка Диана
 

Същото твърди и наименованието на Трако-Българите в тази част на България:

МАКЕДОНЦИ=Майка Диана и Иса-
народ на Българските Богове,пообезпаметени малко, но скоро ще ѝм дойде акъла в главата и ще се молят пламенно и отчаяно,да се наричат пак БЪЛГАРИ,в покаяние за всичките хули мерзки,с които заливат сега Майка България и Свещения ѝ народ!
 
Вижте и герба на Македония,чието описателно обяснение,внушено Отгоре,подрежда отново чинно и стриктно параметрите на Българските Богове:

image

Най-отдолу е червена шевица,която ни съобщава в код:

ЧЕРВЕНА ШЕВИЦА=ТШЕРВЕНА ШЕВИЦА=Цар Бог Ешуш и Богиня Диана
Разшифровката на думата ШЕВИЦА ще ни заведе отново до две най-свещени места:

1. ШЕВИЦА=ШЕВИТСА=Богиня Диана и Исуш 
2. ШЕВИЦА=
ШЕВИТСА=ВЕШИСТА=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН.

И отново сме на изходната сътворенческа позиция на Първосвещения храм и  мулти-функционално и Централно планетарно командно светилище в Ямбол-БЕЗИСТЕНА, където Посветените ни Деди са проектирали и разработили Българските шевици и орнаментика като една от най-висшите и уникални образно-символна описателно-обяснителна секретни писмености и система за пренос и съхранение на сакралната ни родова информация

Дойдоха още две сакрални комбинации,производни и произведени на БЕЗИСТЕНА:

ЩЕ НИ ЗАВЕДЕ при=при Изуш и Богиня Диана

ЩЕ НИ ЗАВЕДЕ при=при БЕШИЗДЕН=при БЕЗИСТЕНА

ПОЗИЦИЯ=ПОЗИТСИЯ=Богиня Диана и Бог Исуз 

ПОЗИЦИЯ=
ПОЗИТСИЯ=ПЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН-
насочване на изходния пункт и позиция на фундаменталните и епохални мероприятия

В описанието на герба следват:
ЛИСТА ТЮТЮН,АФИОН,ПАМУК и ЖИТЕН КЛАС.
Мега анаграмното преподреждане на тази комбинация ни разкрива епохалните надежди и блянове за тези Български племена,имлантирани в герба ѝм:

ЛИСТА ТЮТЮН,АФИОН,ПАМУК и ЖИТЕН КЛАС=
Сина на Тати Исуж Балк Дуло и Богиня Майка Диана=
Сина на Отец Исус Българина и Богиня Майка Диана,основатели на Дуло-Спасителят

 
Символичната комбинация на Исус като изгряващо Слънце от планинския връх,който е една от многобройните изкуствени пирамиди,с които е застроена България(и Македония като изконна част от България) според категоричното указание на Света Ванга,е поредното шифровано съобщение за главната мисия на Българския народ-да отгледа и съхрани през поколенията Божият Син,Спасителят на човечеството!

СЛЪНЦЕ ИЗГРЯВА ОТ ПИРАМИДА=Сина на Цар Бог Исус Дуло и Богиня Мадара
СЛЪНЦЕ ИЗГРЯВА ОТ ПИРАМИДА=Сина на Тати Исус Българина и Богиня Мадара 


Безбройни са Българските нотариални документи за собственост над тези земи,скрити в имената на всички рекички,реки и езера,планини и гори,върхове,местности,села и градове-както е и в България,и по целия свят,в имената на всички хора,във всички думи и термини на битовия и разговорния език,в духовната сакралия на народа,както и в народния фолклор и народните песни,които са създадени на първо место с тази идея и цел-да съхранят и пренесат през цензурата и геноцида сакралната информация за Българските Богове и свещения произход на Българите,Духовните водачи и обгрижвачи и надзорници на всички тракийски племена,пръснати по широкия свят!

Това е и основната цел на днешното ни обследване-музикалният песенен секретен сейф на Българските съзидатели и собственици на Македония,и по-конкретно едно от тези безбройни песенни кодирани послания,вложено в песента "Прошетал Димчо".  



Прошетал Димчо                Неврокопските танцьори

За тази песен има интересен прочувствен разказ
ДИМЧО НА ХАНЪМИ ГОВОРИ:ХАНЪМИ,МЛАДИ КАДЪНИ,НЕ МЕ ЗИМАЙТЕ НА ДУША! в сайта  http://www.dnes.bg/index/2014/03/13/dimcho-na-hanymi-govori-hanymi-mladi-kadyni-ne-me-zimaite-na-dusha.219004,
който ви препоръчваме да прочетете.

Основната информация по писания и неписания Български херметичен жречески канон за съставяне на песните,се носи от името на песента,което сега ние разсекретяваме:

ПРОШЕТАЛ ДИМЧО=ПРОШЕТАЛ ДИМТШО=Ешуш Дуло и Богиня Диана Матара

Разсекретената информация,заложена в заглавието на песента,ни съобщава,че въпросният герой на песента,който се оказва и действителен случай,е потомък на Българските Богове от династията Дуло:

ПРОШЕТАЛ ДИМЧО=ПРОШЕТАЛ ДИМТШО=
Ешуш Дуло и Богиня Диана Матара =Дете на Бог Ешуш и Мария от Дуло-

сиреч,Димчо е носител на гените на Бог Исус и Мария.
От разказа научаваме,че цялото му име е ДИМЧО СТОИЛКОВ от Кочани,с майка Мария и баща Иван-все първоразрядни зашифровки по Божията свещена матрица:

ДИМЧО СТОИЛКОВ=
син на Ешуа Балка и Диана Мат
ИВАН СТОИЛКОВ=Богиня Диана и Иса Балка
МАРИЯ СТОИЛКОВА=Иса Балк и Диана Мария


Разшифровката на топонима КОЧАНИ ни указва,че селището е възникнало около скално светилище на Българските Богове,управлявано от Жрец-Кан,Техен потомък:

КОЧАНИ=КОТШАНИ=Кая(светилище) на Диана и Ешуа
КОЧАНИ=КОТШАНИ=Кан(Жрец) на Диана и Ешуа

 Предполагаме,че ако се разровим по-подробно из научните обяснения за произхода и значението на името на града,първосигналната опростачена асакрална етимоложка стъкмистика ще ни поучава мъдро,че името идвало от големите КОЧАНИ мамули,дето растели наоколо,или преобладаващото авторитетно обяснение ще бъде,че името произхождало от многото КОЧ-ОВЕ,които е имало в околностите!
Логично,научно и правдоподобно,нали!
Ега си и високо интелектуалните ни и високо духовно извисени наши Деди,дето само се перчим с тях!Видяхте ли,колко струват,че и Духовни водачи и цивилизатори на всички народи се мъчим да ги изкараме!Нашите родолюбиви и патриотични учени ги поставиха на местото ѝм-в стадото при кочовете!
 Така ли е,а?Какво ще кажете,или нашите и македонските учени са на нивото и духовността на кочовете на стадото!Които кочове поне изпълняват полезнородовата си мисия за увеличаване числеността на стадото,докато тези учени вършат точно обратната мракобесническа мисия-скриване на истинския Божествен произход на Българите и духовното смачкване,прекършване и унищожение на Божия народ,водещо и до физическото ни ликвидиране!

И за да не стане този геноциден проект реалност,нашите Деди ни зашифроваха и имплантираха секралната информация навсякъде около и вътре в нас,като сега заедно в синергетични колективи разшифроваме информационната ни сакралия по разпореждане на ШЕФОВЕТЕ!

ШЕФОВЕТЕ=Ешуа Бог и Богиня Диана=
Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдален
а


От историята на песента научаваме и имената на красивата ханъма,на нейната майка и на ревнивия ѝ съпруг,които са поредните прекрасни звучни Български жречески комбинации,вложени в турското племе,за битова употреба и най-вече за съхранение и пренос на свещената Българска информация,указваща че и това племе е Български цивилизационен продукт!

ГЮЛФИЕ=ФЮЛГИЕ=Булга=Българка-
разбира се,че Българският духовен и интелектуален имплант е и най-красивият и личният! 

Също толкова неизтриваемо е жигосан с кръстническия Български печат и мъжът ѝ с името ЮСУФИ:
ЮСУФИ=Иса Бог=Бог Исус,
както и майка му,чието име ДЖЕНА е много любима сакрална комбинация сред Българите,което показва,че и тя е с Български корен!

ДЖЕНА=Диана и Ежуа

В текта на песента има вложени няколко традиционни Български типови разговорни изрази,чието разшифроване ни показва с каква цел са съставени и вложени в говора на Българите чрез песните: 
 
ЕЛА ДИМЧО НА КУЛА
ДА ПИЕШ ЛЮТА РАКИЯ


ДА ПИЕШ ЛЮТА РАКИЯ=Дете на Ешуа Бълкарина-
какъвто е и Димчо,и който и да е Българин,когато бъде посветен в Свещения шифър и тайна на Българския народ,да научи,че е потомък на Исус Българина! 

В текста на варианта от историята за Димчо,която наистина е много интересна и си струва да я видите от цитирания линк,нахалните и дръзки ханъми,шашардисани и луднали по красивия и неустоим Божи потомък Димчо,го викат да "ЯДЕШ МЕЗЕ СИРЕНЕ",която кръчмарска зашифровка ни казва по друг интердисциплинарен канал чий е Димчо и чии са Българите:

ЯДЕШ МЕЗЕ СИРЕНЕ=син на Изуш и Диана Мария-
потомци на Боговете Исус и Мария 

Другата разговорна зашифровка е изразът НЕ МЕ ЗЕМАЙТЕ НА ДУША,който гласи:

НЕ МЕ ЗЕМАЙТЕ НА ДУША=
Дете на Изуш и МаМа=
Дете на Исус и Мария
Магдалена 

ГОЛЯМА РАБОТА СА БИЛИ ДЕДИТЕ НИ В ТОЗИ СВЯТ!
И СЕГА СА ГОЛЯМА РАБОТА КАТО СВРЪЗКА МЕЖДУ ДВАТА СВЯТА! 

image

Голяма работа са и Неврокопските танцьори,че и певци!
Защото са от Дионисиусовата Жреческа свита и гилдия на синкретичните съставки на мистичния Дионисиус,който отдавна сме разконспирирали като Диана и Исус!

ДИОНИСИУС=ДИОН И ИСУС=Диана и Исус

НЕВРОКОПСКИ ТАНЦЬОРИ=ТАНЦЬОРИ на Барк Бок Иса=
ТАНЦЬОРИ на Бог Исус Българина-
феноменни Исусови потомци 


 




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
12.09.2014 23:46
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7718976
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!