Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 14:49 - Как със салса и Шекспир да извикате при спешна нужда чрез баене Свети Аспарух!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1984 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 29.01.2015 16:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Представяме ви три автентични Български документа от Острова на Братята Траки, познат под кодовото ѝм име GREAT BRITAIN,и херметизиран в Българските жречески анали още и като Острова на Братята Балки,Острова на Братята Българи:

GREAT BRITAIN=Траги Братя=Братя Траки=Братя от Тракия
братски племена от Тракия

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ=Балки Братя=Български Братя=Братя Българи=
Братя от България
братски тракийски племена,водени от Български Духовни водачи

Документите,които разсекретяваме,са съставени по задължителния Български жречески
стандарт за съставяне на песни по правилата на Свещения шифър на Българския език върху основата на матрицата от Божии имена и титули,с които ви запознаваме в 

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога


Документите съдържат наименованието на поп–групата и имената на песните,които ви представяме с видеоклиповете ѝм и ги разсекретяваме.

 

Modern Romance                                        Everybody Salsa 

САЛСА=Исус Ел=Исус Змея
EVERYBODY SALSA=Брат от Бог Исус Змея


MODERN ROMANCE
е Британска поп-група,основана през 1980 година от Български барди=братя от Исус и Мария,които по-рано са били членове от групата The Leyton Buzzards.
Разшифровката на имената на групите указва категорично,че идолите и доаените на бардите са Българските Богове,Чиито потомци са те!  
 
 
LEYTON BUZZARDS=Дуло Цар Исуз и Богиня Диана
потомци от Дуло на цар Исуз и Богиня Диана 

LEYTON BUZZARDS=Братя от Исус от Дуло

Новото име,с което бардите=братята,стават популярни,е съставено от имената на Исус и Мария с почти нулева степен на трудност и секретност,като е направено за лесно и от пръв поглед разшифроване при елементарни познания за декодиращия ключ и шифър, което правим сега заедно с вас с върховно удоволствие,че от раз откриваме поредното скривалище на Българските Богове:
 

MODERN ROMANCE=МАДАРА МАРИЯ и ИСА=Мадара Мария и Иса

Името на групата съхранява още и висшия владетелски титул на Царица Майка Мария и е под Нейната постоянна егида и покровителство

MODERN ROMANCE=
Цар Мад Мария=
Царица Мад Мария=

Царица Майка Мария Магдалена

ПОКРОВИТЕЛСТВО от
=от Бог Иса Дуло Барк и Богиня Диана=
от Бог Исус Българина и Богиня Диана,основателите на Дуло




Modern Romance - Donґt stop that crazy Rhythm 

DONT STOP THAT CRAZY RHYTHM=Дете на Тати Исус Трака и Богиня Матарапотомък на Бог Отец Исус от Тракия и Богиня матара 

 

Modern Romance - Ay Ay Ay Ay Moosey 

MOOSEY=Ма и Иса=Мария и Иса–Мария Магдалена и Исус

Ще хвърлим един бърз поглед на имената на членовете на групата,за да демонстрираме стриктното и неотменимо приложение и действие на сакралната Българска Божия именна матрица при кръщаванията на британските Траки с кодировъчната технология на Свещения шифър 

 
Peter Pinto=Брат от Богиня Диана
Steve Etherington=Бог Тати Иса Трага
Chris Webb=Бог Иса Бърх
Matt Earnshaw=Богиня Шар Мат Диана=Богиня Диана Майка Диана
Martin Shaw=Мария Диана и Бог Ешуа
Nicola Poustie=Диана и Иса Балка


past members(минали,бивши членове)


Geoffrey Deane=Брат от Ежуа и Богиня Диана
David Jaymes=Дете на Исуж и Богиня Диана Мама
Robbie Jaymes=Бог Исуж и Богиня Мадара
John Du Prez=Брат от Диана и Ежуз
Kevin Sutherland=Бог Иса Трах Дуло


Разсекретените имена на членовете на бандата до висшето ниво на безапелационната семантика–сакралната,доказват категорично,че те са съставени с абсолютна математическа точност и прецизност по Свещената Божия именна матрица и по правилата на кодировъчната технология на Свещения шифър на Българския език,като никакви отклонения не са допускани от служителите на Кръстниците,отговорни за съставянето и внушаването на имената на човеците!

Прекрасен пример за приложението на Свещената Божия матрица и шифъра,чрез които са съставени всички човешки езици на Земята,и в случая английския като производен от Българския,е английската дума  за ЧЛЕНОВЕ на нещо–MEMBERS.
Нейната разшифровка ни води до свещената ѝ етимология,където ни очакват отново с цялото си великолепие,вездесъщие и всемогъщие Българските Богове,за да докажат за пореден път,че Те Са базисът и фундаментът на всички думи в света и на целия свят,както и че Те Са първите сътворенчески членове на цялото човешко общество!


MEMBERS=МаМария и Бог Иса=Мама Мария и Бог Исус

БАЗИС И ФУНДАМЕНТ=Бог Изус и Богиня Диана Мат–
какви удивителни категорични документи за демиурговата всебхватност,всевладение и реалност на Българските Богове!!!

Същата доказателствена стойност във времевото измерение има и следващата важна категорийна дума за дефиниране на времето,която участва в повествованието по темата:
PAST-която означава МИНАЛО,и нейните синоними BYGONES и ANTECEDENTS

Съставителят Вилям на тия думи,въобще не се е колебал да вложи почти в прав текст с ниска степен на зашифровка първосвещените имена на Българските Богове,за да нямаме никакво съмнение,че Те стоят в миналото на човечеството и че този свят е изграден нацяло,от основите до върха и навсякъде още,от Тях:

PASТ=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса
BYGONES=Бог Иса
ANTECEDENTS=Диана и Тати Исус–
Богиня Диана,Мария Магдалена и Бог Отец Исус 

Накрая само ще доуточним кой е този Вилям,дето е съставил тия думи,че и целия млад и нов английски език,преди по-малко от 500 години,за който език казват,че е още като КИПЯЩО ВИНО!

КИПЯЩО ВИНО=КИПЯШТО ВИНО=Бок Ешуа и Богиня Диана

Познахте поредния Български Посветен,през който минава златната династична свята първородна линия Дуло на Българската Божия генеалогия,от която е и Божият Син–Спасителят!

ВИЛЯМ ШЕКСПИР!
ВИЛЯМ ШЕКСПИР=
Бог Ламя Исуш Барка=Бог Исус Ламя Българина
ВИЛЯМ ШЕКСПИР=Син на Бог Ешуа Ламя Барка=Син на Бог Исус Българина
-
потомък на Бог Исус Българина

ШЕКСПИР=
Син на Ишперик=Син на Аспарух-
конкретизиране през кой известен Български исторически култов Исусов потомък минава генеалогията на Шекспир,като в наши предни материали сме споменавали мимоходом,че неговият генетичен роден баща е Великият Български Посветен и свръхфеномен НОСТРАДАМУС,пренасящ преследвания Български Свещен Първороден Божи ген от Франция в Англия!

НОСТРАДАМУС=Син на Иса и Диана Матара

Святият Вилям,който води този път нашия синергетичен екип,разкрива в жреческата си херметична именна комбинация и параметрите на Първожреца и Светеца Аспарух: 

ВИЛЯМ ШЕКСПИР=Сина на Ишперик от Ямбол,

защото именната комбинация ВИЛЯМ е анаграмна заврантулка от името на Божия  Първосвещения град ЯМБОЛ,от където всички Български Императори и Царе–Първожреци,от дълбока сътворенческа древност са управлявали Свещената Българска световна империя и царство,както и Аспарух,чийто висш Божествен транспостранствен титул,сан и длъжност сега и завинаги е СВЕТЕЦ !

ВИЛЯМ=ЯМБОЛ
ЯМБОЛ=ВИЛЯМ


Те и затова английските крале обичат толкова това херметично династично име, защото са Български династични потомци на Исус с различна степен на праведност и чистота,ревниво пазещи в най-дълбока тайна Божественият си произход и корени от Божият град Ямбол!

При транскрибирането на жреческата херметична комбинация на Българското династично име ВИЛЯМ от английския му вариант WILLIAM на Български език,отново виждаме приложение на манипулативното изпускане на фундаментален сакрален звук и знак–W,което е В,което е и Б,П и Ф–цялото тъждествено първосвещено звуково гнездо,с което се означава и кодира на Български в Свещения шифър Божият висш титул БОГ–проблем,с който ние вече се справяме успешно.

ЗНАЙТЕ,ЧЕ ВСИЧКИ СВЯТИ И ПРАВЕДНИ БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛИ И НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ,КОИТО ДУШАТА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ БЕЗПОГРЕШНО РАЗПОЗНАВА,СА ЖИВИ И РЕАЛНИ СВЕТЦИ,ДЕЙСТВАЩИ В ДВЕТЕ ИЗМЕРЕНИЯ, БЕЗ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ МНЕНИЕТО,СТАНОВИЩЕТО И САНКЦИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ИЛИ КАТОЛИЧЕСКА ЦЪРКВИ,ИЛИ КОЯТО И ДА Е ДРУГА ЗЕМНА ИНСТАНЦИЯ!

Защото всички те са святи и праведни потомци на Исус и Мария Магдалена,които преминавайки временно в Божието измерение,придобиват този служебен статут!

СВЕТЦИ=Исус и Богиня Диана
СВЕТЦИ=Теца на бог Иса=Деца на Бог Иса
СВЕТЕЦ=СВЕТЕТС=Бог Тати Исус
СВЕТЕЦ=СВЕТЕТС=Син на Бог Тати Иса


Затова търсете ги при необходимост,спешни животоспасяващи мероприятия и важни житейски проблеми от всякакъв характер!
Правилата и паролите на изпращане на вашите позивни–молби и молитви,до Божиите светейши служби и служители,са по правилата и формулите на Свещения шифър на Българския език,с който ние ви просвещаваме и подготвяме за скорошната среща с Българските Богове.
Само един пример от настоящата тема за влизане във връзка със Свети Аспарух,
баща на Свети Трибелий,който се оказа Свети Тервел-Българският Кан(Първожрец) Тервел,чийто светейши статут на Общоевропейски светец и спасител на Европа, фалшификаторите на Българската история криеха старателно и с всички средства доскоро,а БПЦ сега мълчи позорно за този Български светец,който в Централна и Западна Европа почитат и тачат и досега!

Хвала на родолюбивите Българи като проф.Божидар Димитров,които изнесоха на яве тази дълбоко криена епохална тайна! 

Написвате името на съответния светец,в случая на Аспарух,и го разшифровате по правилата на Свещения шифър до неговата сакрална етимология-т.е. до намирането на Божиите имена,вложени в него.

АСПАРУХ=АС ПАРХ=Иса Барх=Исус Българина


Написвате и изговаряте имената от равенството и те стават вашата парола,с която влизате в Централния компютър на АКАШИ,който е БЕЗИСТЕНА в Ямбол. Изповядвате конкретната нужда,за която търсите съответния Светец-в случая Свети Аспарух.Молбата ви-молитва,е получена и заведена от секретарите и техническият екип на Свети Аспарух и оттам нататък той има грижата по вашата просба.

Това е универсалната технология за връзка с Божия свят и Исус и Мария Магдалена, която универсална висша технология се нарича БАЕНЕ и е приложима за всички сфери и потребности на човешкия живот!

В прототипния фундамент на това сакрално категорийно понятие и Божествен династичен титул задължително участва и Първосвещеното Божие планетарно светилищно съоръжение и команден център–БЕЗИСТЕНА,в което се ръкополагат и въвеждат в длъжност всички светци!
Светилищния център работи нон–стоп в Божието измерение,невидимо и неосъзаемо все още за сетивата на непосветените и нищите духом.

СВЕТЕЦ=ВЕЦИСТЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Следват редакционни добавки за сакралната етимология и Българският произход на понятията РОМАНС,МОДА И МОДЕРНИ,МОДЕРНИЗАЦИЯ

РОМАНС=Иса и Мария-

обратният прочит на думата ни води веднага при вдъхновителите на РОМАНСИТЕ

МОДА=Мад=Мама Диана-
Мария Магдалена,законодателката и главният дизайнер на модата!

FASHION(мода)=Бог Ешуа

ДИЗАЙНЕР=Зар Диана=Царица Диана

ДИЗАЙНЕР=НАЗАРЕТ=ОДРИЗИ-

сътворенческото земно тракийско царство,чиято столица е Ямбол,и където Боговете

ДЕМИУРЗИ=Диана Мария и Иза,вложиха своето висше дизайнерско изкуство,въображение и умение,за проектирането и построяването на Дома си-Земята,и тяхното висше постижение-Човека,Тяхното дете!

ВИСША МОДА=Иксш и Богиня Мад

МОДЕРНА=Мадара=Диана Мария 

МОДЕРНИЗАЦИЯ=МОДЕРНИЗАТСИЯ=Исуз и Мадара Диана





Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
09.09.2014 14:51
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674529
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!