Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2014 00:00 - Какво представлява астероидът с диаметър 700 метра и къде ще падне на Земята!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4138 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 04.04.2016 02:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И докато извечните ни врагове и душмани отвсякъде свиват и стягат примката около нас,организирали се в решителен универсален и всеобхватен кръстоносен поход срещу беззащитните на пръв поглед досега Българи,милионни армии на извънземните, които са Небесните Божии армии и войнства,свиват все по осезаем и видим плътен кордон и обръч около Земята,поради което заговорниците срещу Българския Божи народ,организирали се в НАТО,ЕС,ООН, ЮНЕСКО,US ARMY,обединените езотерични служби на САЩ,Русия,Израел,Турция, Англия,Ватикана...и всички останали, представяни  и легализирани на върха от НАСА,все повече са обхванати от паника и ужас,виждайки с всевъзможни технически средства и с просто око все по-явно и предизвикателно открито показващите се небесни пришълци,които са завладяли и владеят измеренията и пространствата около Звездите(ЗВЕЗДИ=Бази на Иза и Диана), Слънцето,Луната,целия Космос и плътно около и на самата Земя!

ОСЕЗАЕМ ВИДИМ ПЛЪТЕН КОРДОН от=
от Дуло на Богиня Диана МаМа и Бог Исуз от Тракия
 


Наши съратници и много непознати случайни хора все по-често ни съобщават за срещи с "извънземни"и наблюдение на неидентифицирани летящи обекти-НЛО,които ние отдавна сме идентифицирали като представители на Исус и Мария от Другото измерение! 
Нета е натъпкан с информация за срещи и наблюдение на посетители от другите светове–сиреч,от другото Божие измерение,официалните институции спряха да ги опровергават,правещи се на умрели лисици и неглежиращи тематиката,все едно не съществува!
Обаче тя–информацията,и Те–Боговете,съществуват и действат реално,без да се интересуват и съобразяват вече с мнението или санкцията на който и да е! 

ИЗВЪНЗЕМНИ ПОСЕТИТЕЛИ=Дуло от Бог Исуз Змей и Богиня Диана

НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ ЛЕТЯЩИ ОБЕКТИ=
Дуло на Цар Тати Бог Ешуа и Бокиня Диана


НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ ЛЕТЯЩИ ОБЕКТИ=
Деца (потомци) от Дуло на Тати Бог
Ешуа и Бокиня Диана 

ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Иза от Трагия и Матара––
 


БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=
Бог Изуж и Мария




ДВЕ СИНИ ОЧИ,КОИТО НИ НАБЛЮДАВАТ ПОСТОЯННО С ОБИЧ И ЗАГРИЖЕНОСТ!

ДВЕ СИНИ ОЧИ=Диана Богиня и Исуш=Богиня Диана и Исус

ДВЕ СИНИ ОЧИ=ОЧИ на Богиня Диана и Иса
навсякъде около нас е пълно с наблюдателни сензори,чрез които нашите Родители и организатори на живота на Земята упражняват постоянно наблюдение и контрол на цялостната ни дейност,за да няма нищо скрито-покрито от Тях!
Очите на всички човеци и животни,птици,риби и насекоми,са изработени от Творците прецизни WEB-камери,които изпращат наблюдаваната от тях аудио и видео картина и визуална информация в мозъка или в по-низшия орган на управление,който от своя страна трансформира получената информация в електромагнитни сигнали на мисълта, които се излъчват в пространството.
Тия електромагнитни сигнали се приемат и трансформират отново в аудио и видео информация,която се записва от персоналните компютри на всеки човек или от универсални приемни устройства,прихващащи излъчваната инфо от интересуващото ги живи същества,и които приемащи устройства са свързани с централния компютър Акаши,съхраняващ цялата информация на Вселената и за всеки човек от момента на раждане до преминаването му в другото измерение!


По същия начин се улавя и записва абсолютно цялата информация,която човек излъчва,когато мисли,говори и действа!
За да се реализира превантивното предупреждение,което Боговете ни правят навсякъде,че:
   

–Бог знае всяко наше дело,всяка наша дума,всяка наша интимна и съкровена мисъл, чувство и желание.

–В Езекил 11:5 Божието Слово казва, че Бог знае всяка мисъл в ума ви преди вие да си я помислите.

–В Псалм 139 се казва, че Той знае всяка дума.

–В Езекил 11:5 се казва, че преди да сте си помислили всяка мисъл, Той я познава!

–Но вам и космите на главата са всички преброени. Не бойте се; вие сте много по-скъпи от врабчета––––Лука 12:7

–На вас и космите на главата са всички преброени.––Матей 10:30

–В Еремия 1:5 се казва, че Бог знаеше всичко за конкретния човек,преди той да бъде роден-сиреч всеки човек се ражда с проектно задание от Боговете!




Моят Отец вижда ли през какво преминавам и грижа ли Го е? Това е още един прост въпрос, на който смятам, че повечето християни не отговарят честно. Бог пита: „Наистина ли вярваш, че виждам всичко, през което преминаваш в момента?” Може би, докато четете това послание, преминавате през нещо, което изисква Той да действа за вас. Самото естество на проблема ви изисква отговор.
Вярвате ли,че Бог следи всяко ваше движение както един баща новороденото си дете? Знаете ли в сърцето си,че Той тълкува всяка мисъл,която е в ума ви?
Вярвате ли,че Той пази всяка ваша сълза в бутилка,слуша всяка въздишка,стои над вас като любящ,грижовен Баща?

Точно това е начина, по който Библията Го описва!
„Очите на Господа са върху праведните,и ушите Му към техния вик. ...Праведните извикаха, и Господ послуша,и от всичките им беди ги избави” (Псалм 34:15,17)
„Защото очите на Господа се обръщат насам-натам през целия свят,за да се показва Той мощен в помощ на ония,чиито сърца са съвършено разположени към Него” (2 Летописи 16:9).
„И всяка ваша грижа възложете на Него, защото Той се грижи за вас” (1 Петрово 5:7).

Вярвате ли,че Бог е абсолютно и напълно наясно с всяка ваша мисъл,мъка,болка, изпитание,финансова тежест,проблем в семейството,и че Той иска да ви помогне във всички тях? Псалмистът ни казва: „Както баща жали чадата си, така Господ жали ония, които Му се боят” (Псалм 103:13).
Писанието казва, че Господ сгушва в прегръдката Си тези, които Му се боят! Бог ви обгръща с ръцете Си; потупва ви по бузите, придърпва ви до гърдите Си и казва: „Знам твоите мисли,опасения,всяка битка,пред която си изправен.И съм загрижен за теб!”
Той казва: „Да, ти ще преминеш през голямо изпитание и ще бъдеш изкушен и разтърсен.Но ти си моето дете!Аз никога няма да позволя на врага да те впримчи! Аз ще те преведа през тази трудност!
„Може ли жена да забрави сучещото си дете, та да се не смили за чадото на утробата си? Обаче те,ако и да забравят,Аз все пак няма да те забравя.Ето, на дланите Си съм те врязал; Твоите проблеми са винаги пред Мене” (Исая 49:13-16)

Евангелски пастор






Псалм 139:1-5,17-18 казва:

„О,Боже...познал си ме.Ти познаваш сядането ми и ставането ми;разбираш помислите ми от далеч.Издирваш ходенето ми и лягането ми,и знаеш всичките ми пътища.Защото докато думата не е още на езика ми,Ето,Господи,Ти я знаеш цяла.Ти си пред мен и зад мен ..."

Затова знайте:

Боговете знаят всичко за нас. Помнете че Боговете знаят всяка мисъл и всеки грях който някога сте сторили.Те виждат всяко наше движение,всяка наша мисъл,знаят цялата дълбина на нашите мисли,поривите на сърцето ни...
На където и да се обърнем,Те са там!Помислете за това - без значение през какво преминавате и как се чувствате,Боговете виждат всичко!Те изпитват същите чувства като вас в немощите ви.
Исус и Мария знаят всяка ваша мисъл,идея,намерение,дума,движение и постъпка –всичко,което мислите,казвате и правите!
Абсолютно всичко!

Исус казва,че Той изпитва сърца и вътрешности и въздава всекиму според делата му. Бог Исус знае всяка наша мисъл,дори и тези,за които не си даваме сметка.Така че, дали ще се обърнеш към Него на глас или на ум -Той те чува

Боговете Исус и Мария Магдалена знаят всяка наша мисъл и постъпка,дори и тези,за които не си даваме сметка!

Така че,независимо от вашето познание или невежие,знайте,че Те винаги ви чуват и виждат и всички сме под Техния пълен грижовен Родителски надзор и контрол!




                                            ВНИМАНИЕ

Ето една дума от важно значение: понятие с дълбоко съдържание.
В зависимост от това, къде е насочено вниманието, е и неговото определение, а именно: наблюдение и бдителност - когато е насочено към външни обекти - лица и предмети, и съсредоточеност, когато е насочено към самия себе си.
Разумът, добротата и силата на душата до голяма степен се измерват по вниманието или бдителността на окото на човека. Който не може да събере или да съсредоточи вниманието си, не може да има успех в живота и добродетелта. Вниманието посочва на ученика, кое от чутото трябва да запечати в паметта си, то ориентира човека, кои съвети и примери на добродетели трябва да вдълбае в сърцето си. Вниманието учи търпеливо да се изслушва урока и разговора и да се взема нужната поука. Много грешки в живота, много опущения в задълженията към другите могат да се избягнат, ако човек е наблюдателен и съсредоточен, в себе си, в работата си, в заниманията си, в разговори и др. Въобще, при всички обстоятелства, съсредоточеността е от голямо значение.
Най-голямо достояние за сърцето е добродетелността.
А вниманието, бдителността и съсредоточеността, грижата за сърцето на човека е това, което е въздухът и трудът за неговото тяло.
Без въздух тялото не може да живее и без бдителност сърцето на човека не може да се опази от зло.

Във всички свои дела и постъпки, човек трябва да внимава!
Бог вижда всички наши дела. А Той е, който дава живот на сърцето.
Бог знае всичко. Той не е зависим от време и пространство. От окото на хората можем да се скрием, но не и от окото на Бога. Той вижда на всяко място, във всяко време, чува всяка дума, знае всяка наша мисъл - защото е Бог.
Нашето знание е все още слабо, и всяко наше знание открива нови хоризонти на незнание. А Бог всичко знае - и в миналото, и в настоящето, и в бъдещето. За Него няма нищо скрито. Той прониква във всички гънки на нашата душа.
Съзнанието, че Бог вижда всичко, трябва да ни предпазва от грях. Демокрит, езически философ, казва:
“Онзи, който вярва, че Бог вижда всичко, няма да прави никога грехове, нито насаме, нито пред други.”
Трябва да се бди и да се преценява всяка мисъл, дума и постъпка, със съзнанието, че за това ще се дава отговор пред Бога.
Антигон, цар Малоазийски (ІІІ в. пр.Хр.), по време на война, веднъж, когато бил в палатката си, дочул, че неговите придворни хора навън говорят нещо против него. Той си подал главата от палатката и казал: “Моля, идете по-настрана, защото вашият цар слуша.” Те изненадани се смутили и си казали: “О, нещастни сме ние, царят е чул всичко и какво ще стане с нас?!”
А от Небесния Цар, Който простира небесата като шатра (Пс.103:2), може ли да се укрие нещо?
Добрият войник, от уважение към своя началник, внимава да се го оскърби, с нещо. Добрият син, от уважение към баща си, се старае да бъде изправен, за да го зарадва.
Мисълта, обаче че Бог е вездесъщ не само предпазва от грях, но и успокоява. Колко е утешителна в страданието мисълта:
“Бог е близо до мен!”, “Бог ме вижда!”
Бог е до мене - в моите тревоги, мъки и изпитания, както беше с Йосиф в къщата на Петефрий, с Даниил в лъвовата яма, с тримата момци във Вавилонската пещ, с мъчениците пред съда и на местата на мъченията им и т.н.
Един поглед понякога е по силен от много думи и наставления. Един прочут художник, като си спомнял за причината, която го е подтикнала да изучи изкуството, казал: “Един поглед на майка ми ме направи художник.” Майчиният поглед, пълен с любов и умиление, може да въодушеви човека в пътя на доброто.
А Бог с неизчерпаема любов постоянно гледа човека и го подкрепя да разработи дадените му таланти. И блажен е този, който се съобразява с това и стане художник на добродетелта в сърцето си. Затуй да внимаваме и да бъдем бдителни и строги спрямо себе си, ежедневно да подлагаме на критична преценка своите дела.
Човек трябва да пази чистота в поглед, в мисъл, в чувство - в тяло и душа. Духовната чистота доближава до ангелите. Тялото е жилище на душата, а последната иде от Бога. Нещо повече - тялото е храм Божий (Кор.3: 16) и трябва да се пази.
Един горд ум дръзновено заявил:
- Не се страхувам от нищо, нито даже от смъртта.
- Аз пък се страхувам от Бога - му отвърнал един мъдрец, - после се страхувам от човек, който не се страхува от нищо, и от тоя, който не се бои от Бога.
Страхът да не се наруши нравствения закон на сърцето, е основа на мъдростта. Без тоя страх, човекът и за себе си и за другите не ще бъде добър.
Всеки трябва да внимава над себе си и никога да не забравя, че Бог вижда всички дела и знае помислите на човека.

Митрополит Иларион
1961 г.






В началото на м.август тази година група от екипа на БЕЗИСТЕНА бяхме няколко дни около региона на Рилските езера-огромният каскаден хидро-мегалитен светилищен комплекс.Всяка вечер късно след полунощ Отгоре организираха специално за нас и точно над нас уникално шествие и парад с техните свръхтехнологични летателни апарати и машинки,които непосветеният не би забелязъл,не би ѝм обърнал внимание,или пък би взел за сателити,"падащи" звезди или така наричаните "метеорити"!
Жалко,че сетивата на непрофесионалните ни снимачни апарати-телефоните,не бяха способни в нощта да запечатат демонстрацията на небесните посетители!
В друг материал ще разгледаме доколко т.нар."падащи звезди и метеорити" са това,за което ни ги представят,а сега само ще ги декодираме до сакралната ѝм семантика,която ще ни укаже,че тези светлинни нощни ефекти и явления са дело на кръстниците им:

САТЕЛИТИ=Иса и Диана Дуло

ПАДАЩИ ЗВЕЗДИ=ЗВЕДИ на Богиня Диана и Ешуа

ЗВЕЗДИ=Бази на Иза и Диана–

орбитални бази на небесния антураж и слеужителите на Исус и Диана,Мария Магдалена

ЗВЕЗДА=ВЕЗИЗДЕН=БЕЗИСТЕН
поредната висша космическа категорийна анаграмна производна от първосвещеното планетарно светилище БЕЗИСТЕНА!

МЕТЕОРИТИ=Матара Диана
различни по вид летателни апарати на Богиня Диана,Майка Мария Магдалена

След малко ще разберем по-подробно и какво всъщност е астероидът?

 


Постоянно ни се обаждат различни хора от село Кабиле,на 500 метра на север от което е изкуствено построеният светилищен мегалитен хълм Зайчи връх,че са наблюдавали НЛО и са имали срещи с извънземни и техни технически съоръжения в околностите на мистичния хълм,дори и в дворовете си!
Носят ни некачествени нощни снимки и видео,правени с телефоните ѝм,и питат какво е това?Показват ни как светещи тела  с голяма скорост сякаш се врязват и забиват в масива на хълма  или излитат от него нагоре,променяйки рязко посоката и скоростта си.През деня ходили да гледат местата,където според тях влизали в хълма,но никакви следи не откривали.
Дори и непросветени,изказват предположения,че изглежда по скалите има някакви врати за преминаване между световете,с което ние се съгласяваме напълно и ги уверяваме,че предположенията ѝм са верни.
Друг селянин късно след полунощ видял изумен в двора си голям 5Х5 метров плазмовиден блестящ екран с появяващи се пулсиращи диаграми и знаци по него. Уплашен да не халюцинира или да му е станало нещо,разбудил и извикал жена си и големите си деца,с които десетина минути наблюдавали екрана,докато това светещо чудо изведнъж се раздвижило наляво-надясно,издигнало се безшумно и изведнъж рязко и с голяма скорост духнало и изчезнало!
Оттогава не смеел да излезе нощем в двора да се изпикае дори..
Повечето от хората са сериозно уплашени и разтревожени–чували били за взети хора от извънземните,пък и повечето имат вече достъп до Интернета,дето пише за тия неща.
Опитваме се да ѝм обясним,че нещата са действителни и са сериозни наистина,че Зайчи връх е първосвещен и основен светилещен център и место за среща на световете и портал за преход между измеренията.
Материята е трудна за възприемане,затова основно ги насочваме към нашия блог за постепенно просвещаване,което правим и сега за всички,като разсекретяваме новопристигналата информация по тази тематика.


Първо ще разкрием,защо Зайчи връх на Кабиле е мистичен хълм.

Защото е изкуствена могилно-пирамидална конструкция,построена от феноменните ни Предци-жреци и  енергетични строители и оператори,за да изпълнява функциите на високотехнологично мултифункционално съоръжение за задоволяване на духовните,здравните и материални потребности на хората чрез реализиране на Дарбите на Святият Дух,генериран на светилищата от Лунната и Слънчевата енергии,както да бъде и место за среща,връзка и комуникация с реалните Богове Исус и Мария Магдалена и обслужващия света и мирозданието небесен персонал (казано на съвременен образно-понятен език:телефонна кабина,пощенска телефонна централа,радио-студио,интернет клуб,ТВ студио с теле мост и аудио и видео връзка), което светилище е и место за преход и връзка с другите измерения и светове!
 


Поклонение и прорицания на Българи от Волжска и Дунавска България на Първосвещения тракийски храм на Исус и Мария Магдалена-КАБИЛЕ край Ямбол, участници в работата на сесията на Третия общобългарски интердисциплинарен конгрес на тема -

АНТИЧНИТЕ И РАННО-СРЕДНОВЕКОВНИ БЪЛГАРИ-
ДЪРЖАВНОСТ,ЕЗИК, ПИСМЕНОСТ, КУЛТУРА,

проведена на 14 май 2014 година в зала "Проф.Иван Попов" в Дома на науката и техниката-Ямбол под патронажа на Организацията на обединените Българи с почетен Председател академик Сергей Иванов и НТС-Ямбол.

Изкуственият инженерно-строителен произход и характеристика на хълма е очевадно явен и видим по конструктивна конфигурация и е христоматийният пример за прототипа и образеца на съобщението,което направи Света Ванга преживе и сега действа постоянно да се разкрие и излезне на яве,че България е застроена с  многобройни огромни изкуствени пирамиди,които ние не виждаме,защото ги мислим за естествени!

image

На снимките изкуственият пирамидален строеж и вид на Зайчи връх е безспорен!
Когато в началото на 70-те години на 20 век започват проучвателните работи на Кабиле,съветски специалисти със спътникова и наземна техника,последна дума на технологиите тогава,установяват,че вътрешността на хълма Зайчи връх е изпълнена от огромни помещения с правилни геометрични форми и коридори между тях,което потвърждава секретната информация,която имат от древни Български документи,че целият хълм е изкуствено построена пирамидална конструкция и енергетично светилищно съоръжение за феноменни технологии и практики.
Задълбчените проучвания на американските служби по-късно,провеждани със спътникова техника и висши космически технологии,установяват също наличието на изкуствени помещения във вътрешността на пирамидата,както и наличието на гигантски енергиен сноп и стълб с чудовищна енергийна мощност,който започва от дълбините на Земята, излиза на повърхността на кръстното скално светилище на Кибела=Артемида Фосфорос= Богиня Диана Матара и Сар Бог Иса,и продължава нагоре към небето,като пронизва  Космоса и отива незнайно къде,оприличавайки го като космическа енергийна ос на планетата!
Движението на енергийният поток е двупосочно–от Космоса към недрата на Земята и в обратна посока. 

image

Отбор юнаци с/без накривени калпаци,все чисти генетични потомци на тракийските Исусово-Мариини Първожреци на Първосвещения светилищен комплекс! 

Разтворилият широко ръце да обедини СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДО-доцент д-р Любомир Цонев от БАН-който е Българският Индиана Джоунс,е от същото свещено жреческо котило,въпреки че последнити му предци са разпиляни из трънските светилища! 

ОТБОР ЮНАЦИ=ОТБОР ЮНАТСИ=Братя от Диана и Иса

ОТБОР ЮНАЦИ С НАКРИВЕНИ КАЛПАТСИ=
ОТБОР ЮНАЦИ от Бокиня Диана и Исус Бълкарина

ОТБОР ЮНАЦИ С НАКРИВЕНИ КАЛПАЦИ=
Братя от Бокиня Диана и Исус Бълкарина

Тази информация се потвърждава и от херметичната жреческа индексация на обекта в проектната документация и публичния регистър–ЗАЙЧИ ВРЪХ:

ЗАЙЧИ ВРЪХ=ЗАЙТШИ ВРЪХ=
ВРЪХ (светилище) на Диана и Изуш=
 


Диана,която е Мария Магдалена,и Исус,са двете езически Божества–Кибела(определена още и като Артемида Фосфорос) и Аполон,чиито светилища са регистрирани официално от откривателят ѝм професор Велизар Велков,поради което заговорниците срещу Българите го изпратиха скоропостижно Горе,без и да предполагат дори,че по този начин увеличиха бройката и мощта на Небесната армия с още един Велик Българин и действащ Светец-специалист археолог в Небесния археологически институт,насочващ работата на земните си колеги за удивителните археологически открития в България през последните три десетилетия,подлудили фалшификаторите на Българската история!

А Артемида веднага се разконспирира като Великата Богиня,Майка на всички Богове:

АРТЕМИДА=Матара Диана
 

Разсекретеният пълен титул на Богиня Артемида Фосфорос ни води пак при синкретично сдвоените и засекретени Мария и Исус:

АРТЕМИДА ФОСФОРОС=Богиня Диана Матара и Сар Бог Иса
които са Богиня Майка Мария Магдалена и Цар Бог Исус–Българските Богове

И само за информация–Артемида е и Деметра,което се вижда при обратен прочит:

АРТЕМИДА=ДЕМЕТРА=ДЕ МЕТРА=Диана Матара

image

Зайчи връх,най–голямата изкуствено построена тракийска (Българска) могила, светилище на 
 
АРТЕМИДА ФОСФОРОС=
Цар Бог Иса и Богиня Диана Матара
четено отдясно наляво

image

Така стана ясно,и защо жителите на Кабиле стават луднали свидетели на посещенията на небесните гости и НЛО-защото тия деца с Трако-Римските(Българските) дрехи,са жреческите потомци на същите тия мистични гости и носят техните гени!

image

Така става ясно и защо жителите на Кабиле стават луднали свидетели на посещенията на небесните гости и НЛО-защото тия актьори с Трако-Римските(Българските) дрехи и ние с тях,сме жреческите потомци на същите тия мистични гости и носим техните гени! 


Формулировката,че КАБИЛЕ е МИСТИЧНО МЕСТО,указва в код,че това е светилищен обект на Българските Богове,зашифровани в същата тази формулировка:

МИСТИЧНО МЕСТО=
МИСТИТШНО МЕСТО=МЕСТО на Исуш и Диана Мат

МИСТИЧНИ=
МИСТИТШНИ=Исуш и Мат Диана

 

Сега ще ви покажем откъде идват и къде отиват извънземните и техните индивидуални НЛО-та

В блог.бг. бе публикуван пълен копипейст постинг на zahariada под заглавие "Километричен астероид приближава Земята"
http://zahariada.blog.bg/hobi/2014/08/20/kilometrichen-asteroid-priblijava-zemiata.1290789,

в който се съобщава на некачествен компютърен преводен език,че огромен седемстотин метров астероид се приближава към Земята и се вещаят страшни неща,ако не дай си Боже,това тяло падне на Земята!

Ще предадем с редакционна намеса основни моменти от съобщението за астероида, като същевременно ще разкодирваме основните послания в повествованието,което ще извършим с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


КОПИПЕЙСТ=Бок Иса и Богиня Диана-
изобретателите на тази Интернет технология,позволяваща на хората да мултиплицират и разпостраняват информацията за Тях!

ПОСТИНГ=Иса и Богиня Диана
Интернет форма за разпостранение на инфо за Българските Богове

ПОД ЗАГЛАВИЕ=Богиня Диана и Иза Балга

СЪОБЩАВАТ за=за Бог Исуш и Богиня Диана

СЪОБЩЕНИЕ=
СЪОБШТЕНИЕ=Богиня Диана и Исуш

СЪОБЩЕНИЕ=СЪОБШТЕНИЕ=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН
поредната важна категорийна анаграмна производна от първосвещеното планетарно светилище БЕЗИСТЕНА,който е и митологичния АКАШИ

ВЕЩАЕ=ВЕШТАЕ=Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа
което кажат Те,това става!

СТРАШНИ НЕЩА без=СТРАШНИ НЕШТА без=
без Шар Тати Исуш=без Цар Отец Исус

ОСНОВНИ МОМЕНТИ=Иса и Богиня Мама Диана
инициаторите и авторите на основните моменти в световните събития и човешкия живот!


Сега разшифроваме и молително-призивния прорицателски култов израз НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ!,който употребяваме когато изпаднеме в екстремални ситуации,и който не ни върши работа,когато не знаем точния адрес,на който да го изпратим!
Защото адресатът е абсолютно непознат и безконкретен и нито ще чуе,нито ще отговори на молбата и прошението ви!
Нуждаете се от неотложната помощ на единствения способен да ви помогне в тежък момент спасител,и вие му биете спешна телеграма с получател примерно:
"България,София,Пешо!
Телеграмата ви ще отиде до България и София,обаче по-нататък Пешо никога няма да получи хабер за зора ви,защото не сте писали конкретния адрес–квартал,пощенски код, улица,блок,вход,етаж,апартамент,фамилия...!
Язък ви за и за харчлъка,и най-вече язък!,за вас самия,че оставате без спасител и лечител в решителния момент!
Затова ви казваме точния адрес на получателя,за да ви чуе и ви помогне наистина! 

НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ=Богиня Диана и Исуж
сега вече телеграмата ви със зов за помощ ще бъде получена от Бог,че и от двамата Български Бога!

ЗОВ ЗА ПОМОЩ=ЗОВ ЗА ПОМОШТ=Бог Изуш Змея и Богиня Диана

Същият е адресът и на телеграмата,с която искате Бог да ви пази-Да пази Бог!

ДА ПАЗИ БОГ=Диана Богиня и Иза Бог=Богиня Диана и Бог Иза
вече знаете точния адрес на Спешната небесна помощ!

Пробвайте и пуснете телеграма при нужда със съответната за случая молба–не е необходимо да я изпращате,само напишете вярната разшифрована формула на молбата и адреса според нея на Боговете.Другото е тяхна грижа!

ТОЧЕН АДРЕС на=АДРЕС на Диана и Ешуа

СПЕШНА ТЕЛЕГРАМА до=ТЕЛЕГРАМА до Бог Исуш
 
БИЕ СПЕШНА ТЕЛЕГРАМА до=
до Богиня Матара и Исуш Балга
до Богинята Майка,Мария Магдалена и Исус Българина 

ПОЛУЧИ ХАБЕР ЗА ЗОРА=Зар Изуш Бълхарина и Богиня Диана
 
Сега предаваме страховитото предупреждение от копипейст постинга на  zahariada,който незнаейки,че цялата тази информация е кодирано Божие послание за предстоящи САМО ХУБАВИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ Божии транспрастранствени мероприятия,следва правия прочит и смисъл на текста,и така преекспонира в невежие колосални черни психо-негативи,които сега ние ще трансформираме в положителна емоционална и пси-енергия, като разшифроваме истинското послание на този Божи проект!
Не само zahariada е в тотална невежествена заблуда–всички вие бихте постъпили и тълкували информацията като него,затова пак ви казваме:

Всички Божии послания и пророчества достигат до човеците в задължителна кодирана форма чрез Свещеният шифър на БГ езика,и в истинският си смисъл прорицават и вещаят само добро за хората!


"Жителите на Земята са в смъртна опасност–заявиха изследователи от Университета в Тенеси.Открили са астероида 1950 DA,който се придвижвал с висока скорост в близост с нашата планета!
Метеорит с диаметър от около седемстотин метра заплашва Земята,като изчисленият процент от 0,3 за сблъсък със Земята според космическите статдарти е доста висок!
Астрономите считат,че ако небесното тяло се сблъска със Земята,може би всички живи същества на планетата ще измрат!Според учените прогнозната експлозивна мощ на астероида при евентуално навлизане в земната атмосфера,или не дай си Боже,при сблъсък с повърхността,ще бъде 50 мегатона тротилов еквивалент!
За сравнение взривилият се над Челябинск на 15 февруали 2013 г.метеорит е бил с диаметър от 17 метра и мощност от 100-200 килотона,който ако се беше взривил на повърхността,е щял да унищожи милионен град напълно!

Учените считат,че ако на Земята падне обект като констатирания сега с тия колосални размери,то последствията за живота на планетата ще бъдат фатални!" 



image

Това е предполагаемата апокалипстична картина на астероида,доближаващ Земята

 

Сега ще успокоим духовете и страховете на зомбираните от всякакви катаклизми и апокалипсиси човеци и ще ви докажем,защо това тяло няма да падне на Земята!

Защото разшифровката на наименованието АСТЕРОИД,както и на АПОКАЛИПСИС, показва,че това е поредната уникална и оригинална форма на изпращане на кодирано пророчество и послание,като зад цялата тази страховита космическа заплаха от падащи от космоса огромни небесни тела се крият отново Любящите ни Вездесъщи Български Богове и Техните високо технологични средства за предвижване и стациониране в пространството и измеренията:

АСТЕРОИД=АС ТЕРОИД=Друиди на Иса,
Друидите,Жреци и Светии на Исус,управлявящи космическите кораби 

–Я,какво се оказа!Пак хората на Българският Вездесъщ Бог Исус!
Да не би да сте очаквали някакъв друг субект,обект или Бог да владее световете и пространствата!
Има още субекти и обекти,както и един Бог,които могат да претендират за това вселенско авторство и първенство,но те всички се свеждат пак до Българските Богове:


СУБЕКТ=Иса и Бокиня Диана
ОБЕКТ=Бокиня Диана

АПОКАЛИПСИС=
Бог Исус Балка=Бог Исус Българина
идването на Българският Бог Исус,Второто пришествие!


Пак на Богиня Диана е другото наименование на обекта,доближаващ Земята:

МЕТЕОРИТ=Диана Матара=Друид на Ма=

И сега вече уточняваме какво точно материално и технически конкретно и разбрано означават тия страшни "небесни тела":

АСТЕРОИД=Друид на Иса
управляем високотехнологичен и свръхмодерен технически транспространствен и трансвремеви космически кораб и орбитална станция от Небесната Армада на Бог Исус

МЕТЕОРИТ=Матара Диана – 
управляем високотехнологичен и свръхмодерен технически транспространствен и трансвремеви космически кораб и орбитална станция от Небесната безбройна Армада на Богинята Майка Мария Магдалена 

НЕБЕСНА АРМАДА=Бог Иса и Мадара=Иса и Богиня Мадара
небесната армия на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена

Това означава,че горната неуправляваема и анонимна картина,вещаеща смърт и гибел на Земята и живота,и която даваме още веднъж долу,не е вярна,а вярната картина и действителност е следващата след нея:  
 
image 
 
АСТЕРОИД?!!!
МЕТЕОРИТ?!!!


Не е вярно!
Вярна е следващата картина!

image

Огромен космически кораб,който е в орбита около Земята

   
image

Огромен космически кораб,още по-близко до Земята


image =  image

Неуправляемият астероид се оказва космически кораб на дългоочакваните Исус и Мария Магдалена

Разшифровката на габаритните параметри на "АСТЕРОИДА" и " МЕТЕОРИТА"са другата форма на закодирване на посланията,изпращани в код до нас и които сега ви разшифроваме:

МЕТЕОРИТА е СЕДЕМСТОТИН МЕТРА=
МЕТЕОРИТА е Тати Исус и Диана Мат Мария 

МЕТЕОРИТА Е КОРАБ СЕДЕМСТОТИН МЕТРА=
МЕТЕОРИТА Е КОРАБ НА Тати Исус и Диана Мат Мария 

 
 
АСТЕРОИД С КИЛОМЕТРИЧЕН ДИАМЕТЪР=
АСТЕРОИДА е на Дуло от Исуш от Тракия и Диана Мат Мария 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И понеже космичесия кораб,който е само един от безбройната Небесна Армада на Българските Богове,е същият,участвал пак в друго Тяхно послание в нашия блог,ще ви го припомним,защото става въпрос за едни и същи епохални събития,и за които ви предупредихме още на 16 май 2013 година в нашия постинг

Извънземните,Безистена,Дан Браун и тайната на Българският език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/16/izvynzemnite-bezistena-dan-braun-i-tainata-na-bylgarskiiat-e.1110758

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–Простено ви е,безБожници,щото не знаете какво е и какво иде скоро!
Има религия-тя е измислица на Инквизицията,за да скрие от вас истината за Реалния, Рационалния и Всемогъщ напълно Естествен и Свръхестествен Български Бог Исус.

Има Извънземни,в реалното съществуване и свръхмогъщество на които всички„нормални“ вярват,защото има безброй доказателства,но абсолютно отричат на „набожните“невидимия Божи свят и войнства! В същото време религиозните хора са категорично убедени в реалното и свръхестественото съществуване на небесната иерархия и воинство,управляващи всичко в света,но анатемосват извънземните като сили на злото!
 
21 ДЕКЕМВРИ 2012 затова дойде–за да се съберат нашият земен свят и онези другите два невидими небесни свята,

КОИТО ДВА НЕВИДИМИ ТОЛКОВА СТРАШНИ СВЯТА СЕ ОКАЗВАТ ЕДИН И СЪЩ СВЯТ!!!

Да–огромният и всесилен свят на 
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ,Е СЪЩИЯТ ОНЗИ ТОЛКОВА ФИНЕН И ДЕЛИКАТЕН СВЯТ НА ПЪРХАЩИТЕ С ЧИСТИ КРИЛА АНГЕЛИ–ПАЗИТЕЛИ,ОБГРИЖВАЩИ НИ ДЕН И НОЩ С ТОЛКОВА СЪСТРАДАНИЕ И ЛЮБОВ И КОГАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С НАЙ-ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ,ВИКАТ ИСУС,КОЙТО ПЪК Е ВИНАГИ С МАРИЯ МАГДАЛЕНА! 


Да–двата толкова различни в представите на хората свята са един и същият Божи свят,но представящ се различно пред отделния човек в зависимост от неговата вяра,мироглед и душевност и от това,което е натворил в живота си-добро или лошо!  

БОЖИЯ СВЯТ=Бог Изуж и Богиня Диана 

Казано ни е вече да ви кажем:

ТЕ ИДВАТ!

Вижте милионните армии,които НАСА СЕ МЪЧИ ДА СКРИЕ ПАНИЧЕСКИ от света

http://nepoznato.energetika-bg.com/2013/04/kakvo-se-sluchi-v-magnitosferata-na-zem/ 
http://nepoznato.energetika-bg.com/2012/12/kakvo-krie-nasa-postavyayki-kvadrattcheta-na-slantseto/ 

Такива материали можете да намерите много-и въпреки безбройните духовни и научни доказателства,и религиозните,и атеистите/БЕЗБОЖНИЦИТЕ демек/,и езотериците,и всички се радвате след несъстоялият се край на света през декември 2012 година и си отдъхнахте:

–Как ни уплашиха тия първобитни маи само-пу,пу!Добре,че всичко се размина!

–Нищо не се е разминало!


Въобще не можете да се отървете от Всемогъщите нежни ръце и обятия на Боговете Исус и Мария и от безкрайната Ѝм,натрупана и несподелена взаимно Любов,която пазят за всички вас!За Спасението на всички без изключение!

И заради огромната си Любов към всички,ни нареждат да ви предупредим къде ще дойдат:




Take That - Kidz


Защо мислите култовата група дойде в България да снима спешно за два дни този клип,с който подлуди още повече лудналия по тази тема свят?
Кой мислите им внуши да дойдат на пожар в България и да пеят пророчески и назидателно:

Какво ще правите,когато дойде KIDZ ?! –

където KIDZ няма никакво обяснение на английски или някой друг език,защото е зашифровката на имената на Жреците–Светии на Господ Бог Исус и Богородица на сакралния Български жречески език САНСКРИТ,който скоро ще научите (вече го знаете!)

Чрез свещеният код разсекретяваме посланието от песента,за да разберем кои ще дойдат:

 KIDZ =Кан (Жреци) на Диана и Иза–Жреците Светии на Исус и Мария Магдалена

– Какво ще правите,когато дойдат KIDZ ?  –който въпрос значи:

– Какво ще правите,когато дойдат Светиите на Исус и Диана?


image

Това е страшният астероид и километричен метеорит,вещаещ и носещ на човечеството не унищожение на Земята и смърт за хората,а спасение и Живот вечен за тия,които го пожелаят!

Има ли някой,който да не мечтае и не желае Вечен живот?


Нека ни се обади,ако има такъв-ще отделим специално внимание и рубрика за него!

ВЕЧЕН ЖИВОТ=
Бог Ежуш и Богиня Диана

image

МЕТЕОРИТА Е КОРАБ СЕДЕМСТОТИН МЕТРА=
МЕТЕОРИТА Е КОРАБ на Тати Исус и Диана Мат Мария
 
АСТЕРОИД С КИЛОМЕТРИЧЕН ДИАМЕТЪР на=
АСТЕРОИДА е на Дуло от Исуш от Тракия Диана Мат Мария 
  
 
image
  
На минута 2:31 и 3:13 от клипа,където на тв-екран четем на Български:
"Неизвестният летящ обект лети в небесата..."
както и на някои други кадри,се вижда в коя държава ще дойдат небесните гости-България,разбира се,а на 2:42 и 4:07 виждаме в кой град ще дойдат и коя телевизия ще ги посрещне -случайно ли мислите паникьосаната Тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си,на който ясно е изписано–

ЯТВ
,

което сочи в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще ги посрещне! 

image

ЯТВ=Ямболска ТелеВизия-––––––––––посочена изрично в 2:42 минута! 


image
 
ЯТВ=Ямболска ТелеВизия–посочена изрично в 4:07 минута!

...случайно ли мислите паникьосаната Тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си,на който ясно е изписано–

ЯТВ
,


което сочи в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще Ги посрещне!

На 4:40 до 4:45 ви показваме Кой,или по-точно Коя води петимата небесни пратеници и небесната армия-появилата се изневиделица на снимките мистична жена с много образи!

image

 Без никакво предупреждение и обяснение в 4:40 до 4:45 минуута в клипа се появява неизвестна мистична жена сред петимата членове на групата!

image

Коя ли е тази неизвестна мистична жена,която се появява изведнъж на централно место сред петимата небесни пратеници?

Няма да ви измъчваме в неизвестност и ще ви я разкрием преди да сте стигнали по хронологията на публикуването на просветителските ни постинги,защото ние вече придобиваме феноменното право да пътуваме във времето назад и напред!
Тя е жената,за която вече постоянно говорим и сега само показваме едно от нейните безбройни превъплъщявания:

НЕИЗВЕСТНА ЖЕНА=Невеста на Исуж–Невестата,Съпругата на Исус


НЕИЗВЕСТНАТА ЖЕНА=Ж
ЕНА на Бог Тати Исуж–Жената на Отец Исус 
 

Затова пак повтаряме заглавието и началото на постинга:
 

И докато извечните ни врагове и душмани отвсякъде свиват и стягат примката около нас,организирали се в решителен универсален и всеобхватен кръстоносен поход срещу беззащитните на пръв поглед досега Българи,и заговорниците срещу Божия народ затварят трезорите на банките и прибират парите на Българите,ние отваряме бездънните трезори на Познанието и Безсмъртието и показваме как милионни небесни Божии армии и войнства свиват все по осезаем и видим плътен кордон и обръч около Земята,носейки Спасение за Българите и всички човеци,които го пожелаят!  
КРЪСТОНОСЕН ПОХОД
срещу=срещу Исус от Тракия и Бохиня Диана–
виждате ли,безумци,че сте тръгнали срещу Всемогъщите Български Богове!
Де отивате!
 

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД
срещу народа на=
срещу народа на Исус Трака и Бохиня Диана
къде сте тръгнали,бе безумци,срещу народа на Всемогъщите Български Богове!

Въздигнете се,Братя и Сестри Българи,ние сме Народът на потомците
и последователите на Всемогъщите Богове Исус и Мария Магдалена,Които идват за нашето Спасение и Освобождение!


СПАСЕНИЕ=Бог Исус
СПАСЕНИЕ=Сина на Бог Иса–Спасителят
ОСВОБОЖДЕНИЕ=
Бог Исуж и Богиня Диана

Благословени сте в името на Исус,Мария Магдалена,Святият Дух и вси светии!

АМИН!
 



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
24.08.2014 00:06
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздравления, адаш
24.08.2014 07:32
На зла круша-зъл прът!
Е, един гърчеещ се хубостник ,пратил коментар че щели да изтребят крадливото ни племе
След Саламин, битката, която са спечелили е срущу червените андарти и то с помощта на Тито
Турците ги бият като тъпан къде ги срещнаст. Кралят им се е молил за примирие през Междусъюзническата война
Мислех да му трия коментара, но нека стои, да видят слугуващите ни историци, какви ги бъркат със слугинажа си и мръсните пари, които получават за него!
Приятен ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722975
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!