Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2014 17:24 - БАЕНЕТО–ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВИСШАТА ФЕНОМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ !
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5324 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 29.05.2016 15:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
–Вече не издържам!
–Кой ще ти помогне,моя Сестро и Братко Българин,в най-трудните ти и тежки моменти на живота,когато те връхлетят житейските бури,болести и нещастия в крехкия ти подложен на всякакви интервенции и удари живот,когато всичко около тебе почне некотролируемо и неподвластно на нищите ти човешки съпротивителни сили да се разрушава и сгромолясва невъзвратимо,когато дома и бита ти се разпадат,когато  семейството,родителите и децата ти търсят теб отчаяно за последна помощ и закрила,а ти самият си безпомощен и душата ти пищи в безсилен и немощ ужас!
Когато никакви пари,богатства,светска слава,постове и материални активи и придобивки за милиони и милиарди не могат да ти помогнат дори за още една минутка живот само, когато доктори,институции и светски сили,религии и молитви,мантри със  сълзи са безсилни и всички средства са изчерпани,когато света се взривявя и самоунищожава ежечасно и върви към погибел неспасяема със черни предизвикани човешки природни катаклизми и апокалипсиси и войни братоубийствени... когато надеждата се стопява и вярата изсъхва без капка дъжд живителен отгоре...

Прекрасно свидетелство на тази тема получихме чрез копи–постингът на reader

"Нашите небесни покровители"  
http://reader.blog.bg/novini/2014/07/13/nashite-nebesni-pokroviteli.1280600,

който публикуваме изцяло за ваше насърчение и помощ в трудните моменти.
 
Някога чувствали ли сте се на предела на душевното си състояние, че да „изгаряте от желание” да зарежете всичко, да сложите край веднъж завинаги? Сигурна съм, че в живота доста хора са изпадали в това лабилно положение или им предстои. Някои са се измъкнали, а други са останали приковани в примката на емоционалната бездна.
Такъв бе случаят и с Поли. Родена по времето на социализма, родителите ѝ не я бяха въвели в едно от седемте тайнства – Светото кръщение. Години след това, тя остана не кръстена.
В юношеството си бе изпратена на пионерски лагер, където се запозна с Александър – момчето, което преобърна живота ѝ с космическа сила. Лятното увлечение постепенно прерасна в страст, а страстта в нежна и опитомена любов. С течение на времето отношенията им се задълбочиха. Подбудени от вътрешното желание да бъдат заедно, те пристъпиха към следващата крачка, като оповестиха на света любовта си чрез сключване на граждански брак. В началото всичко изглеждаше лесно, спокойно и непринудено. Живееха в мир и разбирателство до един момент, когато въртележката на любовта се завъртя в друга посока.
Дразгите между тях ставаха все по-често явление, разговорите бяха изострени, всеки жест на единия беше дразнител за другия. Прибираха се късно у дома, избягваха срещите очи в очи, а когато се случваше да вечерят заедно никой не обелваше и дума. Тишината се превърна в безразличие. Заспиваха и се събуждаха сърдити. Това бе затишие пред буря, чиито гръмотевици проблясваха в лазурното небе и щяха да се стоварят върху им като хищник, преследващ беззащитната си жертва.
Пукнатините в брака им бяха достатъчно, за да се срути безвъзвратно и при най-малкия повей на вятъра. Поли не издържаше нито секунда повече да бъде до това тиранично същество, мъжът ѝ, който дълго време бе тровил живота ѝ. Загубила бе всякаква капка тласък за живот, бе на ръба да скочи в бездната на вечната забрава. Дори собствената ѝ рожба ѝ бе равнодушна, оставила я бе настрани, някой друг да се грижи за клетото създание. Срината като ронещата се скала, вървеше към своя край, а за агонията на душата, лекарства не съществуват.
Но на кого да сподели погрома, който бе настъпил в семейството и душата ѝ? Мисълта да прекрати „гражданския” фарс, в който бе стъпила, се луташе от известно време в главата ѝ. Единствено най-добрата ѝ приятелка бе запозната какво се случва. Да загатне на родителите си за развод беше невъзможно. Те имаха консервативни разбирания и не одобряваха прищевките като развод, навлезли току-що от Новия свят в нашите ширини и закостенели нрави.
Веднъж докато разкриваше до най-малката трошица хляб подробностите от поредния физически, морален и нравствен натиск, Поли бе озарена от просветление, което Зоя ѝ сподели. Водила разточителен начин на живот, изгубила всякакви морални ценности, омърсила тялото и духа си, престъпвайки Божиите закони, Зоя бе преоткрила връзката с Господ, след като приела Св. Кръщение. Поли бе смаяна от покварния живот, който приятелката ѝ бе загърбила, тъй-като Зоя излъчваше смирение и спокойствие – беше враг на алкохола, вярна съпруга, държеше на традициите, обгрижваше с ласки и любов двете си деца. Виждайки чудото, което бе превърнало приятелката ѝ в това, което е днес, мисълта да се покръсти, се промъкна лесно в сърцето на Поли и зае основно място.
Алекс, обаче, не вярваше в съществуването на висша сила и с пренебрежение отхвърли намерението на жена си. Многократните опити на Поли да склони съпруга си да сключат църковен брак се оказваха напразни. Александър не проумяваше защо жена му настояваше бурно като тайфун да бъде християнка и да заявят любовта си пред Онзи на небето. Всеки път щом заговореше по темата, той ѝ отвръщаше с присмех и подигравки. Но отклиците му не сломиха борбата на Поли да запази искрата на любовта, която все още гореше в нея.
Седмица след като Поли се покръсти, брачният ѝ партньор забеляза разлика в поведението ѝ. От нея лъхаше на мир и спокойствие като майска утрин. Тя стана по-любвеобилна и търпелива към него, гледаше го със същия невинен поглед, с който сърцето на Алекс бе попаднало в примката на любовта през лятото на 1986.
Пролетта настъпи с птича песен, а с нея дойдоха и Великденските пости. Поли сияеше от вълнение относно приготовленията да се посвети на празничните традиции. Единственото, което я натъжаваше бе, че мъжът ѝ не бе съпричастен към поста. След литургията в първата Неделя на поста, Неделя на Православието, Поли изповяда на духовния си отец, че не може да сподели щастието от приемането на Свето Причастие и сладострастието от въздържание със съпруга си. Тогава той ѝ отвърна със следния съвет: „Отиди до манастира „Св.Мина” и се помоли на чудотвореца да се застъпи пред Спасителя за брака, който ти така жадно бленуваш да съхраниш.” Поли се вслуша в думите му! Две седмици от молитва се изтърколиха както слънцето и луната се редуват, но пасивността на Александър бе същата. Съкрушена, че и св. Мина не откликна на въжделението ѝ, Поли отново се обърна към духовния си отец. Този път тя получи урок, ценен за всички християни: Имай търпение, спомни си думите на Спасителя: „ и всичко, що поискате в молитва с вяра, ще получите“ (Мат. 21:22). Скоро в съня на Алекс се явиха пресвета Богородица и св. Мина, молещи се на Господ за него, а Той протяга ръцете Си към него. В началото Александър се отнесе недоверчиво към съновидението , но виждайки живота на жена си и отношение ѝ към него се замисли да преобрази своя мироглед.
Чудесата по пътя на вярата се подредиха така, както само Творецът може да ги подреди. Алекс отхвърли атеизма и прие Светото Кръщение. Уютът, блаженството, наслада от разговорите, близостта, милувките намериха своята изгубена пътека към дома на вече не толкова изгубените сърца на Поли и Александър.
Въодушевлението да скрепят духовната си обич и пред Бог, бе обладало най-после и Александър. В началото на юни венчавката се състоя в „Св. Мина” – неземното място, което хвърли светлина върху разклатените устои на семейството и допринесе за сплотяването му. Година по-късно, на връх Великден, на бял свят изчурулика Мина – рожбата, която олицетвори силата Господня.
Беше лятна и прохладна нощ, когато луната бе изпълнила небосвода със сиянието си.
Алекс не можеше да заспи, затова реши, че като почете може и да се унесе в блажен сън. В ръцете си държеше книга, посветена на Св. Серафим Саровски, докато я разлистваше, погледът му се спря върху цитат от него, който гласеше - “Радост моя, придобий мирен дух, и тогава хиляди ще се спасят около тебе”. Александър отмести очи от четивото и се взря в Поли. Да, той изпита радост, земна и небесна.

Автор: Евгения Докова, 11 клас.



плей листа:
МОЛИТВА
БОЛКА СПОДЕЛЕНА с=с Болк (Българин) от Дуло на Бог Иса
със жреците и светиите
СВЯТА МАЙКО,БОГОРОДИЦЕ

Свята Майка
,
на английски HOLY MOTHER,е Богородица в католицизма


Свята Майко,Богородице-къде си?
Душата ми е разкъсвана в нощта!
Виждам падащите звезди от небето..
Свята Майко,не издържам повече и плача! 

Имам нужда сега от твоята помощ!
Помогни ми в страшната нощ.
Моля те,къжи ми накъде да тръгна,
за да се открия отново и спася?

Свята Майко Богородице,чуй молитвата ми!
Знам,че си навсякъде.
Моля те,Богородице,дай ми покой,
премахни болката и ме спаси!.

Вече не мога да издържам!
Вече не мога да издържам!
Вече не  издържам! 
Вече не издържам,Богородице! 

Свята Майко,Богородице!–чуй плача ми.
безброй пъти проклинах името ти.
Душата ми пламваше в гняв–
Свята Майко,вече не се владея.

Усещам,че идва краят.
Още дълго няма да издържа!
Ти знаеш колко желая да бъда
през тежката нощ в обятията ти

И когато вече отпусна ръце и
аз умирам,останал без дъх и глас,
тогава,Свята Майко Богородице,
в твоите обятия ще съм спасен и в безопасност!   
                                     

–Не,не бързай да казваш,че знаеш къде ще те пратим да дириш помощ и спасение в крайно отчаяние и безпомощие–в църкви,манастири,катедрали,свещеници и пастори омайни!Тях като съставящи категорията РЕЛИГИЯ сме ги поставили в гореописаната ситуациа на комплексна крайна безизходица.
Няма да те пращаме засега и по безбройните скални светилища в България и по света,за които те просвещаваме настойчиво и методично,защото като не знаеш как да работиш и оперираш с тях,файдата ти ще е малка или никаква,а може и да натиснеш там копче за грешна програма или да бръкнеш,дето не трябва!
Никъде няма да ходиш!
Ние ще ти покажем за пореден път помощта и спасението,които те "дебнат отвсякъде", както има един култов израз и постановка,като ще разхерметизираме дебнещите те постоянно да ти помагат и спасяват субекти,като ще ти ги открием личностни и с точните  ѝм координати и параметри,както и всичките ѝм конкретни предложения и оферти,които те са депозирали пред теб в един комплексен рекламен блок от диагнози и лечебни рецепти,имплантирани в най-негативните и страховити неща на живота ти!

На първо време ще повторим нашият поздрав в коментарния блок на постинга:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Браво!
Прекрасно Боговдъхновено свидетелство!
Благословена си,Евгения,Женя–чисто Божие дете!
Благословен си и ти,Приятелю, reader,от нашите НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ,Които сега ти се откриват Кои Са!

НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ=

Богиня Диана и Бог Иса Болкарина=
=Богиня Диана и Бог Исус Българина!!!!–

където Богиня Диана Е Богородица,Която Е Мария Мария Магдалена,Която Е Любимата и Съпругата на Исус,Която Е Великата Богиня,Майка на всички богове!

За повече информация и просвещение
Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,и всички други документи в нашия блог
.

С поздрави и Любов -екипът на БЕЗСТЕНА
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ=
Богиня Диана и Бог Иса Болкарина=
Богиня Диана и Бог Исус Българина!!!! 


Нашата първоначална идея беше само да ти разкодираме поредното прекрасно херметично гнездо на Боговете ни,свито в Божествената формулировка НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ,което просвещение е предостатъчно за размисъл и осъзнаване на поредното уникално и удивително Божие откровение и Вездесъщие,но това послание е съпровождано от органично свързаните с него на свой ред удивително уникални и прекрасни кодирани послания–диагнози на негативната страховита категория и рецептите за справянето с проблемите!
Сега ще ти изброим един малък списък,част от безркайния списък с тия тегоби и проблеми,като точните компетентни диагнози за тях,методиките за тяхното лечение,и рецептите с лекарствата и универсалните витамини и хапчета за всички болести,са прикопчани към всяка дума и терминология по темата!

РЕЧНИК–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ДИАГНОЗА за=за Ген на Диана и Иза-определяне и формулиране на състоянието и причините за заболяването на Гена Исус и Мария сред техните деца

ДОЗА=Диана и Иза–необходимо количество информация за Диана и Исус,която трябва да се приема за конкретното изцеление и разрешаването на проблема на човек,както и за цялостното му спасение

РЕЦЕПТА=Цар Богиня Диана
–писмено обръщение на лекаря към фармацевта,което съдържа подробни указания за начина на приготвяне,отпускане и приложение на определено лекарство,както и сведения за лекаря,и пациента.
На латински език,който е херметичен Български жречески трезорен език,рецепта се означава като Formula remediorum–ФОРМУЛА НА РЕМЕДИОРУМ.
Виждате защо,нали?
Защото РЕМЕДИОРУМ е Мадара Мария!Точно Майка Мария и нищо друго!

ФОРМУЛА РЕМЕДИОРУМ=ФОРМУЛА на Мадара Мария

ЛЕКАРСТВО=Диана и Иса Балкария

ВИТАМИНИ=Богиня Мат
ХАПЧЕ=ХАПТШЕ=Ешуа и Бохиня Диана
 


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ТЕГОБА=Богиня Диана

––––––––––––––––––––––
ДИАГНОЗА–напълно или недостатъчно познаване на Богиня Диана,която е Великата Богиня,Майка на всички богове,която е Съ–Творец на света,която е Богиня Мария Магдалена,която е Цар Богиня Диана,която е херметично конспирирана и позната като Богородица,и която е Властелинът и Господарят на Вселената и световете

БОГОРОДИЦА=Богиня Цар Диана=Царица Богиня Диана

РЕЦЕПТА–изповядване на Мария Магдалена за Богиня и Властелин на света и приемането ѝ с цялата ти душа и сърце за твой Спасител и Господар в живота!

ДОЗИ–постоянно постепенно просвещаване с малки,но редовни количества посветителска информация за Богиня Мария Магдалена от блога на БЕЗИСТЕНА,за истинските параметри на Богинята и нейното Учение за Всемирната Любов
При особено тежки случаи и животоспасяващи операции се приемат ударни количества спасителна информация и ритуални практики и процедури

 
СКРЪБ=Бърк Иса=Българина Исус

–––––––––––––––––––––––––––––––––
ДИАГНОЗА– напълно или недостатъчно познаване на Българина Исус,който е Бог Отец,Бога Съ-Творец,който е Бог Исус Властелинът и Господарят на Вселената и световете.

РЕЦЕПТА– изповядване на Бог Исус за Бог и Властелин на света и приемането му с цялата ти душа и сърце за твой Спасител и Господар в живота!

ДОЗИ– постоянно постепенно просвещаване с малки,но редовни количества посветителска информация за Бог Исус Българина от блога на БЕЗИСТЕНА,за истинските параметри на Бога и неговото Учение за Всемирната Любов
При особено тежки случаи и животоспасяващи операции се приемат ударни количества спасителна информация и ритуални практики и процедури  .


УТЕЖНЕНИЕ=Диана и Ежуа
––––––––––––––––––––––––––
ДИАГНОЗА–  напълно или недостатъчно познаване на Диана и Ежуа,които са Богиня Мария Магдалена и Бог Исус Българина,които са Съ–Творци и Властелини и Господари на Вселената и световете!

РЕЦЕПТА–изповядване на Мария Магдалена и Исус за Богове и Властелини на света и приемането ѝм с цялата ти душа и сърце за твои Спасители и Господари в живота!

ДОЗИ– постоянно постепенно просвещаване с малки,но редовни количества посветителска информация за Бог Исус Българина и Богиня Мария Магдалена от блога на БЕЗИСТЕНА,за истинските параметри на Боговете и тяхното Учение за Всемирната Любов
При особено тежки случаи и животоспасяващи операции се приемат ударни количества спасителна информация и ритуални практики и процедури  .

Същана лечебна технология и практика прилагаме и за всички други случаи––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ОТЧАЯНИЕ=Диана и Ешуа
ОТЧАЯНИЕ=ОТТШАЯНИЕ=Дете на Ешуа-потомците на Исус,Българите
УТЕСНЕНИЕ=Диана и Иса
НЕЩАСТНИ=НЕШТАСТНИ=Тати Исуш=дете на Исуш–народът на Исус,Българите
ТРУДНОСТИ=Друида Иса и Диана=Исус и Диана от Дардания
СТРАДАНИЕ=Иса Друида=Исус от Дардания
СТРАДАЩИ=СТРАДАШТИ=Исуш и Диана от Дардания
ЗАТРУДНЕНИЕ=Иза Друида
ПОКРУСА=Иса Бурк=Исус Българина
СЪСИПАНИ=Бог Исус
СМАЧКАНИ=СМАТШКАНИ=Исуш и Майка Диана
ИЗМЪЧЕНИ=ИЗМЪТШЕНИ=Изуш и Мат
ЗАРАЗЕНИ=Зар Иза
УМИРАЩИ=УМИРАШТИ=Ешуа и Матара 
ВЕХНЕЩИ=ВЕХНЕШТИ=Бохиня Диана и Ешуа
ГАСНЕЩИ=ГАСНЕШТИ=Гена на Исуш и Диана
МИЗЕРИЯ=Мария и Иза
ИЗПАДНАЛИ=Иза Бог Дуло
УНИЩОЖЕНИ=УНИШТОЖЕНИ=Ежуш и Диана
УНИЖЕНИ=Ежуа
СТОПЕНИ=Иса и Богиня Диана
СМИРЕНИ=Иса и Мария
БОЛЕДУВАЩИ=
БОЛЕДУВАШТИ=Бог Ешуа Дуло и Богиня Диана
С НАВЕДЕНИ ГЛАВИ=Иса  и Богиня Диана Балга
ЗОМБИРАНИ=Бог Иза и Мария
ИЗРОДЕНИ=Рода на Иза
ОБЕЗВЕРЕНИ=Бог Иза Вер
БЕЗНАДЕЖДНИ=Дете на Бог Изуж 
ЗАБИТИ В ЗЕМЯТА=Бог Изуз и Богиня Диана Мат 
СПЛАШЕНИ=Бог Исуш Ел
ЗАШЕМЕТЕНИ=Изуш и Мат
ВЦЕПЕНЕНИ=ВТСЕПЕНЕНИ=Бог Иса и Богиня Диана
ЗАГИВАЩИ=ЗАГИВАШТИ=Изуш и Богиня Диана
ИЗМОРЕНИ=Иза и Мария

*
*
*
УМИРАЩИ=
УМИРАШТИ=Ешуа и Диана Мария...и тн и т.н.––––––––––––– 
   
планини от негативизми,един огромен информационен масив с черна и страшна пояждаща и съсипваща енергия,която е реална и разпределена и разпръсната между хората,но събрана на едно место дори само в информационния свят,е мощна унищожителна сила,навсякъде проникващо и покосяващо Българите психотронно оръжие!
Те душманите ни точно и за това го използват срещу народа ни-стадо ягнета и овци беззащитни,скупчени и заобиколени от местни предатели-овчари и кучета,и изродени чуждестранни родственици–хищници с окървавени ръце и омърсени души!
С това психотронно оръжие денонощно с всички възможни медийни средства Българският народ е острелван и засипван целенасочено и планирано нон-стоп,като целта е окончателното съсипване на защитната му имунна система и окончателното ни психическо,духовно и душевно унищожение!
На тези планове и адови действия,ние първо ще кажем и покажем емоционалното ни

                                       НА-А-А-А!,

image

image 
 
image

image

–като в никакъв случай не можем да игнорираме и средния пръст на потомъка и кръщелника на Българският Бог Исус от Тракия–Великия ХРИСТО СТОИЧКОВ!Поклон за майсторлъка му,гения му и най-вече за Българския му непримирим Дух!

image

ХРИСТО=Иса Трака-
подбран и селектиран елитен Български Божи потомък да разнася славата и Божието име по света! 
Подходящо за случая е и неговото цветисто и сочно поздравление в горния смисъл,но него ще го включим в специална тема за мръсните думи в Българския фолклор и бит,за да видите с възхита и върховно удоволствие с какви свещени зашифровки са ги натъпкали нашите Деди–Посветените кодировчици на сакралната Божия информация!

МРЪСНИ ДУМИ=
Иса и Мадара=Иса и Диана Мария

Засега само ще разсекретим и словесното послание на СРЕДНИЯ ПРЪСТ,чието истинско съдържание и значение се оказва едно от могъщите оръжия на Българите, пред което бомбите и самолетите на душманите ни не струват и пукната пара!Вижте! 

СРЕДЕН ПРЪСТ от=
от Сар Бог Иса Друида=Царя Бог Исус от Дардания  

А след това ще си кажем нашите традиционни предупреждения по-долу и ще ги разшифроваме що значат:

ЩЕ ИМА ДА ВЗЕМАТ!=
от Тати Езуш и Богиня МаМа Диана
НЯМА ДА СТАНЕ ТАЗИ РАБОТА!=Богиня Диана Матара и Тати Исуз
ПРАВЯТ СИ СМЕТКАТА БЕЗ КРЪЧМАР!=
ПРАВЯТ СИ СМЕТКАТА БЕЗ Майка Мария и Ешуа
КРИВИ ЍМ СА СМЕТКИТЕ!=Тати Исус и Бокиня Майка Мария


Разшифровахме тия наши предупреждения и ще покажем елементарния и толкова лесен начин за нашето спасение от този не само висящ над нас,но и стоварил се вече връз нас дамоклев меч:
–трансформирането на чудовищно страшната планина от черна негативна енергия в спасителната положителна живототворяща енергия на Святият дух на Българските Богове чрез преобразуващата магия и чудо на Свещеният шифър на Свещеният Български език,който разкодирва страшните думи и разкрива вложените в тях святи имена на Исус и Мария Магдалена,като по този начин обезвреждаме взривателите на всички черни пси-снаряди и шрапнели,разминирваме пространството и земята от разпръснатите мини,който акт и процеси алегорично представят спасителните работи за нашите Души и Духа ни,от които пък зависи 100% тялото и физическото ни здраве!
Или от смъртта,болестите и нещастието и всички горни смъртоносни категории,се поражда СПАСЕНИЕТО И БЕЗСМЪРТИЕТО с обещаното ни щастие и благоденствие и Вечен живот,чрез откриване на Боговете ни в тия черни думи и термини и чрез които разсекретени пароли ние получаваме достъп до Бързата и неотложна небесна помощ!


ТРАНФОРМАЦИЯ=
Иса и Богиня Диана Мария–

висша феноменна Божествена техника и технологии,създадена от Исус и Маия, за преобразуване на черната негативна енергия в положителна живототворяща и преобразуване на злото в добро чрез магията и чудото на Свещеното слово на Свещения Български език по техниката на преобразуване на следния пример:

ЧЕРНИ ДУМИ,ТЕРМИНИ И ИЗРАЗИ=
Зар Изуш и Диана Матара Мария=
Цар Исус и Диана Майка Мария


Има още много други думи,термини и изрази и производни от тях на тази съсипваща черна тематика,които всички са съставени с показното участие на Българските Богове,които са си имплантирали имената в тях умишлено,с цел когато изпаднете в тия така дефинирани състояния,да ги потърсите в тях за помощ единствено чрез паролите и позивните,които ви демонстрираме и просвещаваме чрез Свещения шифър!
Не ви са потребни телефони,Скайп,Интернет и други пощенски комуникационни средства,за да изпратите молбата си с разшифрованите диагнози и рецепти.
Необходимо е само да ги произнесете в молитвено прошение в уважителен свободен  неформален разговорен в най-съкровен и непринуден откровен интимен стил и форма, както разговаряте с Любимия човек,дете и родители,или да ги напишете на лист хартия или на компютъра с адрес
БОГОВЕТЕ МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС БЪЛГАРИНА
.

Оттам нататък не е ваша грижа как информацията и прошението ви стигат до Тях-те винаги достигат мигновено и безгрешно до посочените получатели и се завеждат в небесното деловодство на АКАШИ,откъдето препращат един екземпляр за резолюция при Адресатите,и задължително едно копие в личното досие в персоналния ви компютър! 

Знайте!


Ние затова така настоятелно и непрестанно тотално ви засипваме със стотици и хиляди разсекретени свещени слова на Българският език и всички други производни от него езици от всички сфери и кътчета на човешкия живот,за да се убедите душевно, духовно,със сетивата и разума и ума си научно–статистически,че всички тия думи, изрази и термини не са възникнали ей-така случайно от нищото "еволюционно безсакрални от маймунски нечленоразделни звуци",както ни убеждават бездуховници -материалисти,в чийто плен е съвременната наука,а са проектирани, разработени и съставени от Боговете–Творци от Свещената ѝм именна Матрица по формулите и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език,и са влагани за употреба в живота и битието на всички хора по света чрез Божиите свещенослужители и Духовни водачи и възпитатели на Земята–Българите с главното БВсемирното Бяло Братство, за да служат за информационна връзка и комуникация между Тях и знаещите тайната на Думите посветени!

Сега Исус и Мария ни възложиха да разсекретим многохилядигодишната тайна на Словото и ви посветим всички,за да се подготвите за Съдният ден–кой както си го представя и желае!Ние ви препоръчваме да си го представяте като най-щастливия ден на човечеството след видимата раздяла с Родителите ни Исус и Мария!  

Тази транспространствена информационно-комуникационна технология е позната в областта на сакралната Българска безпогрешна хилядигодишна народна медицина като БАЯНЕ,при което посветените в тайната лечители ползват точно тази лечебна техника и технология.
Ще приведем само един елементарен пример на тази тема,защото за тази фундаментална Българска практика ние подготвяме поредица статии,чрез които ще възстановим една от най-ценните феноменни Дарби на Святият Дух–Дарбата на изцеление,наречена ЧУДОТВОРНО ИЗЦЕЛЕНИЕ!

ЧУДОТВОРНО ИЗЦЕЛЕНИЕ=
Цар Изуш Дуло и Богиня Диана

Имате симптомите на сериозна болест.


СИМПТОМИ=
Иса и Богиня Диана (ММ)Мария Магдалена 

СЕРИОЗНА БОЛЕСТ=
Зар Бог Исуз Дуло


Отивате при Ясновидката или Врачката на селото или в махалата,(по сегашно казано-екстрасенси) като конкретно в случая отивате при най-добрата БАЯЧКА.

За да сте спокойни и знаете в ръцете на кой поверявате живота и съдбата си, разсекретяваме закодираната визитка на лечителката:

ЗАКОДИРАНА ВИЗИТКА на=на Изуз Трака и Бокиня Диана

От визитката ще научим,че 
БАЯЧКА=БАЯТШКА=Ешуа и Бокиня Диана
е лецензира от Висшата небесна атестационна комисия към Министерството на безсмъртието и вечния живот на Всемирната империя на Исус и Мария Магдалена, Тяхна законна чиста и свята генетична потомка,установена за безвъзмездна жертвена служба на човеците на Земята!  


БЕЗСМЪРТИЕ=Бог Исуз и Мария Диана=Исус и Богиня Матара
ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана
МИНИСТЕРСТВО на=на Исус и Богиня Диана Матара
АТЕСТАЦИЯ от=АТЕСТАТСИЯ от=от Тати Исус и Диана 
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
ВСЕМИРНА ИМПЕРИЯ=ИМПЕРИЯ на Бог Иса и Мария
БЕЗВЪЗМЕЗДНО=Бог Изуз Змея и Богиня Диана


ВРАЧКА=ВРАТШКА=Бог Ешуа Трака=Чар(Царица) Бокиня Диана
ЯСНОВИДКА=Кан(Жрица) на Иса и Богиня Диана

ЯСНОВИДЦИ=
Деца на Бог Иса

ЯСНОВИДЦИ=
ВЕЦИСДЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН
жреци на Първосвещения Божи храм в Ямбол

ЕКСТРАСЕНС=Син на Исус Трака=Син на Кристос


След като се уверихте,че Баячката е с тапия,лично подписана от Боговете Исус и Мария,се оставяте с пълно доверие в ръцете ѝ.

С ТАПИЯ от=от Иса и Богиня Диана

Баячката установява каква е болестта,примерно...захарна болест,туберкулоза,високо кръвно,тумор, съдечна аритмия–да пази Господ!–и започва да си мърмори някакви неразбрани думички и заклинания, сега ѝм казват МАНТРИ.
След половин час примерно си отивате и–о,чудо!,след няколко дена от болестта няма и помен!
Пак си казваме ЧУДО!,комшиите и те клатят умно и назидателно глави–"Наистина чудо!",и така до следващия път и нуждаещ се посетител...
За непосветените е чудо,но за Баячката чудото има реалната стойност на Божията намеса,защото тя точно Тях или по-точно Техните служители-лечители е извикала за вашето лечение!

Ч
УДО=Ешуа и Диана
ЧУДЕСА=Исуш и Диана
БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА=НАМЕСА на Бог Исуж и Богиня Диана


Тия неразбрани думички,които си мърмори Баячката,която изпълнява ролята на земен диагностиращ лекар,са позивните пароли за достъп до небесната здравна служба, която тя изпраща телепатично след като ги е разкодирала от негативната словесна анаграмна комбинация на установената болест.

Примерно заболяването е диагностирано като ЗАХАРНА БОЛЕСТ.
Анаграмната разшифровка трансформира негативната словесна комбинация на лечебния и животворящ енергиен коктейл с имената на Българските Богове:

ЗАХАРНА БОЛЕСТ=
Диана и Исуз Болхарина

Този целебен коктейл е и паролата,отваряща небесния приемник и активираща лечебната програма в компютъра на здравната служба. 

НЕБЕСЕН ПРИЕМНИК=Бог Иса и Бокиня Мария
НЕБЕСЕН ПРИЕМАТЕЛ=Бог Иса и Богиня Мария Дуло
ЛЕЧЕБНА ПРОГРАМА от=от Бог Ешуа Болгарина и Мария


Баячката Баба Иванца,примерно,прави словесен превод по горната формула,и като телеграфист-свързочник по морзовата азбука го изпраща,само че по най-съвършената комуникационна свързочна техника и технология–телепатичната,до приемателната станция на Небесната здравна служба.С това Баба Иванца си е свършила нейната работа.Оттам нататък службите Отгоре си имат грижата какви специалисти да изпратят при нуждаещият се или да го вземат временно в другото времево и пространствено измерение за съответното лечение според степента на душевната чистота,доброта и смиреност на болния и близостта му до Боговете. 

ТЕЛЕГРАФИСТ=Диана и Иса Барг Дуло

СВЪРЗОЧНИК с=
с Зар Бок Исуш=с Царя Бог Исус 

ТЕЛЕПАТИЧНА ВРЪЗКА с=
с Богиня Диана и Бок Зар Ешуа Дуло

МОРЗ=
Мария и Иза

вдъхновителите на изобретателя,който задължително е от техния феноменен Български жречески род и от духовния интелектуален разсад

МОРЗОВА АЗБУКА=
Богиня Мария и Бок Изуз

ПРИЕМАТЕЛНА СТАНЦИЯ на=
на Исус Дуло и Богиня матара


Същата е технологията на диагностиране и телекомуникация и за другите примерни заболявания:

ТУМОР=
Матара=Диана Мария
ТУБЕРКУЛОЗА=Диана и Иза Болкария
АТЕРОС СКЛЕРОЗА=Зар Исус Трак Дуло
ВИСОКО КРЪВНО=Бок Иса Борка
АРИТМИЯ=Матара=Диана Мария
СЪРДЕЧНА АРИТМИЯ=Чар Иса и Диана Матара

.....................................................................

Виждате,нали,как ясно и разбираемо видими стоят и ви чакат Исус и Мария във всички,подчертаваме изрично–В АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ БОЛЕСТИ, създадени от Тях като профилактични ограничения и спирачки за неразумната човешка дейност и живот,и най-важното-за поука за периода на Тяхното видимо отсъствие и най-вече за времето на Тяхното сегашно Идване!

Тази Божествена Сътворенческа висша лечебна технология е много сложна и абсолтно недостъпна за всякакви изследователи и мераклии с нечисти и комерчески цели,но е абсолютно лесно достъпна за всеки,който потърси Исус и Мария с искрено каящо се сърце и  душа и чисти помисли попосочената от Тях тука процедура!           
И за тебе-сетро и братко наш!

А тайната и секретната рецепта–

KNOW-HOW=
Кан(Жрец,Жрица) на Бог и Богиня

–на висшата Божествена свръхфеноменна технология за връзка с Боговете и чудотворно лечение,са заключени в пренебрежителното обяснение на лечебната практика на Баба Иванца–
МЪРМОРИ СИ НЕЩО,БАЕ СИ НЕЩО,ШЕПНЕ НЕЩО, ГОВОРИ СИ НЕЩО,ГОВОРИ НЕРАЗБРАНИ ДУМИ...,

които пренебрежителни и пресмехулни от академична гледна точка формулировки за феноменния лечебен процес,се разкриват пред нас след сложната и същевременно толкова елементарна жреческа,вече достъпна за всички операция,анаграмно разшифроване със Свещения шифър,което няма да се уморим да правим за вас!

МЪРМОРИ СИ НЕЩО=МЪРМОРИ СИ НЕШТО=Матера Мария и Исуш 

БАЕ СИ НЕЩО=БАЕ СИ НЕШТО=Исуш и Богиня Диана

като тази универсална формулировка на тази Божествена лечебна практика ни води за пореден път при Българските Богове,а те пък с нея ни водят веднага на Централното си феноменно лечебно заведение БЕЗИСТЕНА в Ямбол!

БАЕ СИ НЕЩО=БАЕ СИ НЕШТО=Богиня Диана и Исуш

БАЕ СИ НЕЩО=БАЕ СИ НЕШТО=
БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН


ФЕНОМЕННАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТИЯ БОЖЕСТВЕНИ ФЕНОМЕННИ ПОЗНАНИЯ И СВРЪХТЕХНОЛОГИЧНИ ЛЕЧЕБНИ ПРАКТИКИ СА НАСЛЕДСТВЕНО ИМПЛАНТИРАНИ В БОЖЕСТВЕНИТЕ ВИ ГЕНИ И МОЗЪЧЕН БИОКОМПЮТЪР НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОИТА СА БЪЛГАРИ С ГЛАВНО"Б" И ИСКАТ ДА БЪДАТ ТАКИВА БЪЛГАРИ И ИСКАТ ДА ГИ АКТИВИРАМЕ ОТНОВО!

ЗА ЦЕЛТА ВИ ПОВТАРЯМЕ РЕЦЕПТАТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ, ВАЖЕЩА ЗА ВСИЧКИ,ВАЖЕЩА И ЗА ТЕБЕ,СЕТРО НАША,БРАТКО НАШ :

Изповядване на Мария Магдалена и Исус за Богове и Властелини на света и приемането ѝм с цялата ти душа и сърце за твои Спасители и Господари в живота! 



ТАЙНАТА,КОЯТО РАЗКРИХМЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО С БАЕНЕ,ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ОБЛАСТИ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И ЗАОБИКАЛЯЩИЯТ НИ СВЯТ,ЗАЩОТО ТЕ–БОГОВЕТЕ ИСУС И МАРИЯ,СА ВЪВ ВСЯКА ДУМА И ИЗРАЗ В ТАЗИ И ИЗВЪН ТАЗИ КАТЕГОРИЯ И ТЕМАТИКА,И ПО ТОЗИ НАЧИН МОЖЕМ ДА ГИ ПОТЪРСИМ ЗА ВСИЧКИ НУЖДИ И ПРОБЛЕМИ В ЖИВОТА СИ!

НАЙ-СЕ РАДВАТ И СА МНОГО ОТЗИВЧИВИ СЛЕД ТОВА,АКО ГИ ПОТЪРСИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО В РАДОСТНИТЕ МОМЕНТИ И СЪБИТИЯ НА ЖИВОТА ВИ! 

А те сега за пореден път ще ви изпратят своята оферта с посредничеството на крипто-кръщелницата си Маргарита,в чиято песен НЕ СЕ СТРАХУВАЙ Исус и Мария директно и в прав текст ви декларират,че те са с вас и затова не трябва да се страхувате във времето на изпитанията и тъмнината,защото тя е такава непрогледна преди зазоряването,което природно периодично явление и процес е категоричният алегоричен художествен символ на Тяхното идване!


ЗАЗОРЯВАНЕ=Цар Бог Иза=ЦАР Бог Исус
РАЗСЪМВАНЕ=Бог Исуз и Мария
ИЗГРЕВ=Иза Барг=Избериг=Аспарух=Исус Българина 
 
 

Маргарита Хранова      Не се страхувай

МАРГАРИТА ХРАНОВА=
Мария Траг Барх=Мария Българката от Тракия-БОГОРОДИЦА

НЕ СЕ СТРАХУВАЙ=Бог Исус Траха
защото Бог Исус Тракиеца е с теб!

ВИНАГИ С ТЕБЕ СА=
Бог Исус и Богиня Диана


Те са винаги до тебе и с тебе,хиляди думи да изпишем–Те все са в тях,всички думи да напишем–Те пак са в тях–плътно в тебе и до тебе,ден и нощ!
Защото те обичат и тръпнат да ѝм кажеш:

–ОБИЧАМ ВИ,МАЙКО МАРИО И ТАТКО ИСУСЕ!



НЕБЕСНИ ПОКРОВИТЕЛИ=

Богиня Диана и Бог Иса Болкарина=
Богиня Диана и Бог Исус Българина!!!! 



Приятели наши и всички вие съекипници наши,Братя и Сестри Българи,много от вас пазят някакви смътни и бегли спомени в родовата си душевна сакралия и памет за някакви тайни лечебни думички,изрази и формули,които вашите баби или роднини са познавали и в трудни моменти с тях са помагали успешно на домочадието си.
На много от вас самите бабите или близки родственици са били официалните лечители-Баячки на родното селище.
Приканваме ви да издирите такива думи и изрази и ни ги изпратите,за да ги разкодираме и преосветим и ги въведем за обща животопомагаща и животворяща употреба от вас и от всички Българи.
Самите вие сте наследствени генетични приносители на Божествените Исусово–Мариини жречески феномени,неразделна част от които е лечебната словесна технология БАЯНЕ,които феномени са невероятно мощен пси-енергиен заряд у вас,който ако не се реализира по предназначението му във вярната посока да твори безвъзмездно Любов,Добро и Здраве за вашите духовни потребности и за  другите хора,се трансформира в огън пояждащ и отрицателни зародиши и центрове на опасни и вредни лъчеви огнища най-вече за вас самите!

Проведените официални статистически изследвания на Българското население на тази тема в началото на псевдодемократичните промени в България,изумиха и втрещиха организаторите и изследователите по това проучване:
–указа се,че повече от половината Българи са генетични носители на феноменни параметри и характеристики,които пък определят наследствения свръх интелект на тия Българи,за което ние сме ви информирали в нашите статии!

Затова вие трябва да търсите пътя и начините за реализация на тия феномени, които подчертаваме изрично за пореден път,са
ФЕНОМЕННИТЕ ДАРБИ НА СВЯТИЯТ ДУХ НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА,И КОИТО ФЕНОМЕНИ МОГАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ КРЪЩЕНИЕ В ТЯХНИЯ СВЯТ ДУХ!

Очакваме тази сакрална информация от вас! 



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
23.07.2014 17:37
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715327
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!