Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2014 18:06 - Тръгнала е Мама Мария!МУЗИКАТА СПАСЯВА СВЕТА!Професор Масару Емото и магията на водата–ЧАСТ 2
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1930 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 20.07.2014 18:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Музиката притежава био-енергетични феноменни свръхестествени свойства и характеристики на въздействие върху човешкия организъм,както и върху целия жив органичен свят,включително и върху неорганичния свят,считан погрешно за мъртъв, като заедно с огромната сакрална информация,която е имплантирана в текстовете на песните чрез универсалният Български жречески език,построен върху Свещения шифър и Божията именна Матрица на Българския език,песните са превърнати от певческо–композиторската свещеническат каста на ВЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО в безкраен информационен сейф и съкровищница на Българската сакрална родова памет и история,които са и общочовешката памет и история!


                        
РУМА МОМА

РУМА МОМА=Мама Мария

ТРЪГНАЛА Е МОМА РУМА=ТРЪГНАЛА Е Мама Мария–към България и Българите!


РУМЕ МОМЕ,Мамо Марио,изгоряхме за тебе и по тебе!

Тука е вече,първожрецо Неин,нашта Майка Мария!



                   
 ТАЙНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА ВОДАТА–част 2           

Бихме могли да предположим,че когато се оформи завършен геометричен кристал, водата е в съгласие с природата и ние наричаме този феномен живот.Кристали не стават от вода,която е замърсена.При опитите ни да направим снимки на кристали от токийската чешмяна вода резултатът бе плачевен.Защото,както вече казах, водата се пречиства с хлор, а това уврежда естествената й способност да формира кристали.
Когато водата замръзне, частиците й се свързват помежду си, за да оформят ядрото на кристала. Щом ядрото се стабилизира и придобие хексагонална форма, водният кристал се появява; но съществува ли информация, която е в противоречие с природата, то и кристалът ще бъде неоформен.

Думите БЛАГОДАРНОСТ и ЛЮБОВ формулират основните принципи на природните закони и феномените на живота. Ето защо водата в естествената си форма трябва да създава хексагоналната форма. За разлика от тях думи като „Ти, глупако!" не съществуват в природата и са неестествени елементи, създадени от хората. Думи на ругатни, обиди или присмех са в резултат на културата, създадена от хората.
Възможно е в природата да се появяват само вибрациите на любов и благодарност и наблюденията над природата го потвърждават. Дърветата и растенията показват уважение едно към друго и живеят в хармония. Това важи и за животинското царство. Лъвът убива само когато е гладен, а не произволно. Растенията под сянката на дървета не се оплакват и животните не се опитват да вземат повече храна, отколкото им трябва.
В статия от март/април 1989 г. на американското научно списание "21st Century Science and Technology", Warren J. Hamerman пише, че органичната материя, която формира човешките същества, произвежда честота, която може да се представи от звук, достигащ горе-долу 570 трилиона Hz. Тъй като Hz означава вибрациите за секунда, това показва, че хората вибрират 570 трилиона пъти в секунда, число, което надминава въображението и сочи за невероятен и прекрасен скрит потенциал. За сравнение съвременният стандарт за нота, близо до средата на клавиатурата на пиано, е приблизително 262 Hz.
Честотата на човека е неизмеримо различна и несравнима. Човек носи в себе си вселена, изпълнена със застъпващи се честоти, и резултатът е симфония с космически размери.
Когато говоря на хората за вибрации и честоти, използвам това, което обичам да наричам „до-ре-ми-фа-сол-ла-си теория". Тази проста теория означава, че честотата на всичко в Космоса може да се обобщи в седем части - до, ре, ми, фа, сол, ла и си.
Вселената се състои от неизброими неща, които се подреждат от най-ниска до най-висока честота. Може би ще си помогнем, ако си представим подредените клавиши на клавиатурата на пианото, започващи от най-ниския тон. Ако натискате белите клавиши, вие ще ударите до, ре, ми, фа, сол, ла и си. Когато се придвижите с една октава, от едното до до следващото, честотата се удвоява. С други думи, удвояването на честотите, разделено на седем части, е до, ре, ми, фа, сол, ла и си.
Ето защо повтарянето на тези седем звука изразяват всеки звук от най-ниския до най-високия.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ние ще следваме повествованието за пътя на научното откритие на вълшебните свойства на водата,като ще правим традиционните разшифровки на дошлите важни кодирани послания с помощта на 


Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


СЕДЕМ ЗВУКА=
Исуз и Богиня Майка Диана
 

ДО РЕ МИ ФА СОЛ ЛА СИ=Бог Исус Ел Дуло и Мария
само мимоходом посочваме каква информация са вложили в нотите Посветените ни Деди,когато преди няколко века създават нотното писане за съхранене и ратранслация с него на Свещената информация,влагана в песните. 


НОТИ=Диана
НОТНА СТЪЛБИЦА=Диана и Бог Исус Дуло 

В отделни теми ще разгледаме терминологията в музикалния свят,която е съставена изключително от първоразрядни комбинации от Свещената Божия именна Матрица!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Но какво значение може да се придобие от приемането на честотата като звук?
Най-важното разкритие е съществуването на резонанс. Звуци с еднаква честота резонират. Това може да се разбере, като се вземе камертон, уред, използван за настройване на инструмента или гласа с основния тон.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
РЕЗОНАНС=Зар Иса-когато сме на честотата на Исус,на чистотата на Исус,на честотата на вълната на неговия ген,в унисон с неговото учение–ние резонираме

ЗВУЦИ С ЕДНАКВА ЧЕСТОТА от=ЗВУЦИ от Бокиня Диана и Тати Исуш

В УНИСОН С НЕГО=
Бог Исус=Господ  (Г)  Бог Исус


КАМЕРТОН=
Матара Кая=Матара Жрица=Жрица Диана Мария– уред,използван за настройване на инструмента или гласа с основния тон.  


ИНСТРУМЕНТИ=
Иса и Диана Матара=Тати Иса и Мария

ОСНОВЕН ТОН=
Диана и Бог Иса
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Когато камертонът се удари с гумен чук, давайки ла звук, певецът отговаря с ла, камертонът и гласът създават едночестотна звукова вълна. Това се нарича резонанс. Когато един обект създава честота и другият отговаря със същия звук, те резонират. Казано е, че сходните неща се привличат, и изглежда, че вибрациите се привличат и си взаимодействат.
Ако по-внимателно наблюдавате, ще видите, че този феномен непрекъснато е около вас. Куче, което върви по улицата, може да не отговори на други, минаващи край него животни, но да отговори на някое куче от другата страна на улицата. Кучетата често лаят, когато чуят звука на сирена, и това би могло да е някакъв вид резонанс.
Подобно нещо виждаме и в човешките отношения: хора, които създават еднакви фреквенции, се привличат, стават приятели. Други не проявяват взаимен интерес, независимо колко близо могат да бъдат физически. Но ако някой, който не ви харесва, се приближи към вас и вие реагирате, това също значи, че по някакъв начин резонирате с него.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ФРЕКВЕНЦИЯ=ФРЕКВЕНТСИЯ=Барк Иса и Богиня Диана
честота в появата,често или рядко се появяват Исус и Мария Магдалена пред хората 

ВЗАИМЕН НТЕРЕС=
Исуз и Богиня Матара
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Най-голямата тайна на японското бойно изкуство се отнася до „победа без битка", което по същество означава отбягване на резонанс с врага. Когато честотите по начало са несъвместими, те не могат да резонират.
Интересен факт обаче е, че резонанс е възможно да се осъществи дори когато честотите не са идентични. Това става например, когато честотата е дублирана. Натискайки ла клавиша на пианото с 440 Hz и ла клавиша, една октава по-долу с 220 Hz, създавате приятно резониращ звук и отговорът на камертон със звук, една октава по-долу, също дава приятен резонанс.
Когато честотната разлика е двойна, четворна, осморна и т. н. - половин, четвърт и т. н. - резултатът е резонанс. По принцип взаимоотношението се простира до безкрайност. Независимо колко различни са честотите, резонанс ще се получи, ако един от двата източника е многократен на другия. Може също да кажем, че за всеки звук на дадено ниво има резониращ звук на друго ниво.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ОКТАВА=Бокиня Диана
КЛАВИШ=Ешуа Балка

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Като си помислите, хората са привличани от Христос, Буда и други личности, които излъчват високо ниво на вибрации, но откриваме, че сме привличани и от ниско ниво аутсайдери на обществото (като Бони и Клайд). Изглежда нелогично, но то може да се обясни с факта, че хората резонират с други хора на различни нива. Вероятно това противопоставяне (дихотомия) е естествена част от живота.
Любовта е вид резонанс. Ако например имате честотно ниво на способност 10, вие ще резонирате с други хора на същото ниво, или може би с някой на малко по-високо ниво, да речем 12.
Когато хората резонират и се влюбват, те стигат до най-високото ниво на способността си. Ако човек със способност от 10 е използвал само 5 части от нея и се влюби в някого с ниво от 12, то естествено той или тя ще използва цялата си способност от ниво 10 и ще покаже увеличение на честотата.
Когато сте влюбени, вършите по-добре работата си, а работата, която вършите (а често и околната ви среда), може да се промени, без да го разберете. Хора, които продължават да заемат до късна възраст висши длъжности, почти неизбежно са влюбени. Разбира се, тази любов не е романтичната любов. В нея може да се включва трогателно уважение и привличане към други хора. Любовта оказва ефект за покачване на честотното ни ниво. и ни кара да блестим. Не би ли било чудесно, ако може да сме влюбени през целия си живот?
Повечето от намиращите се в природата обекти излъчват стабилни честоти. Всяко врабче по начало звучи еднакво (въпреки че врабчетата могат да разпознават леки различия), и произведените от кучета и котки звуци наистина нямат голяма разлика във вибрацията. Обаче човек е способен напълно да използва до, ре, ми, фа, сол, ла, си скала, за да създава прекрасни мелодии. Ще се съгласите ли, че имаме наистина удивителни качества?
Хората са единствените същества, които притежават способността да резонират с всички други същества и обекти, намиращи се в природата. Можем да отдаваме и в замяна да получаваме енергия. Но тази способност е нож с две остриета. Когато хората действат, ръководени единствено от алчността си, те излъчват енергия, която руши хармонията в природата.
Замърсяването на земята е в резултат от неутолимия ни глад за удобство и задоволяване на алчността ни, процес започнал от индустриалната революция.

ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ЗЕМЯТА =
Зар Исуз и Богиня Диана (ММ) Мария Магдалена

Прекрачихме в новия век, исторически момент, време е да осъществим сериозни промени в мисленето си, така че да сме в състояние да живеем в хармония с природата и да престанем да унищожаваме земята си. Каква вибрация даваме на земята и каква планета ще сътворим, зависи от всеки от нас.
Ако изпълните сърцето си с любов и благодарност, ще се радвате на здрав и щастлив живот. Но какво ще стане, ако изпращате сигнали на омраза, недоволство и мъка? Вероятно ще се озовете в ситуация, която ви прави ненавистни, недоволни и тъжни.
Животът, който живеете, и светът, в който живеете, зависят от вас.
Вратата към един друг свят
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ОМРАЗА към=към Мария и Иза
генераторите на тази Пси-енергия,предназначена и насочвана към потомците и народа на Исус и Мария и срещу Божиите закони за развитие на човешкото общество,автомоторно я насочват с преумножена сила срещу себе си и най-близките си от същата генетина честота,като отварят в това генетично гнездо огнища на постоянно тлеещи лъчеви болестни центрове и поражения!

НЕДОВОЛСТВО от/срещу=
от/срещу Богиня Диана и Бог Иса Дуло

ТЪЖНИ=Диана и Ежуа
–емоционално състояние в резултат на събития,следствие непознаване на Българските Богове

СЪБИТИЕ=Иса и Богиня Диана-всички случващи се неща в живота по Божи сценарий

ЗАВИСИ ОТ=Исуз и Богиня Диана

ЗАВИСИ ОТ=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН-
пореднит фундаментален категориен разговорен израз,който е сакрална комбинация от Първосвещения Божи храм в Ямбол,и указва категорично зависимостта на всички енергийни светилища и цялата глобална земна енергийна мрежа от Централния команден компютър на БЕЗИСТЕНА! 

ВРАТА КЪМ ДРУГ СВЯТ=ВРАТА към Трака Иса и Богиня Диана
ВРАТА КЪМ КРУГ СВЯТ=ВРАТА към Тракия на Иса и Богиня Диана
ВРАТА КЪМ ДРУГ СВЯТ=Тракия е ВРАТА към Иса и Богиня Диана-

както казват в прав текст Свети Беинса Дуно и Света Ванга
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Сега ще ви помоля да оставите книгата, да си налеете чаша вода и да я сложите на масата пред вас. (Или ако това не е възможно, то да си представите, че сте го направили.)
Какво виждате в чашата?
Може да видите стаята, в която сте, изгледа от прозореца и атмосферата наоколо ви - всичко закодирано във водата.
Водата е толкова обикновено нещо, че рядко се замисляме за нея - макар че я пием и я използваме всеки ден през живота си. Но надали има нещо по-тайнствено от нея.
Едно от най-тайнствените неща е простият факт, че ледът плава във водата. Когато други вещества минават от течно в твърдо състояние, плътността на молекулите и атомите, които формират твърдото тяло, се увеличава и субстанцията става относително тежка. Водните частици обаче се нареждат по много точен начин с обширни пространства между тях. Когато ледът се превърне във вода, частиците стават стотици хиляди пъти по-активни. Щом частиците станат по-активни, пространствата се запълват, а това прави течната форма на водата по-плътна и по-тежка от твърдата й форма.
Водата е най-тежка на 4° С (39° Р) - температурата, при която активните водни частици изпълват празните пространства на молекулярната структура. Като се повиши температурата, частиците стават по-активни, и се понижава плътността.
Ето защо няма значение колко ниска е температурата над езерото (или друга подобна маса от вода), температурата на дъното остава стабилно на 4° С. И така живите същества в езерото могат да преживеят дълги зими под леда.
Ако водата е като други субстанции и ледът пада на дъното, то тогава какво би станало? На първо място надали щяхме да бъдем тук. На дъното на езерата и океаните щеше да се образува плътен лед и всички живи същества щяха да загинат.
Водата има и уникалната способност да разтваря веществата и да ги отнася. Помислете само колко много неща могат да бъдат разтворени във водата, и колко трудно е да се върне водата в началното си чисто състояние. В химическите фабрики се използват специални пречиствате ли, за да се осигури съвсем чиста вода, но щом тази вода се налее в направен от пластмаса контейнер (или от повечето други вещества), чистотата започва да изчезва. Извънредно трудно е да се запази водата в напълно чисто състояние. Няма да се изненадате, ако научите, че чешмяната вода и водата от реки, която изглежда съвършено чиста, съдържа много мръсотии и минерали.
Тази способност на водата да разтваря други вещества създава вид „супа на живота" и снабдява океаните с необходимите храни, които правят възможен живота. Супата става родно място на всички живи същества по земята.
Наистина водата е силата, която създава и дава живот. Без вода частиците не биха се размесвали и циркулирали. Водата създава хаос на Земята, но и дава живот на реда - като създава планета, препълнена с живот.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
СЪЗДАВА ХАОС без=ХАУС без Исуз и Богиня Диана
СЪЗДАВАНЕ=ВЕЗИСДЕН=БЕЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН
–поредна възлова словесна комбинация,производна от Първосвещения Божи храм в Ямбол,указваща,че сътворението на Света и Живота е започнало от Централната експериментална лаборатория и производствена развойна база БЕЗИСТЕНА,което е кодирано илементарно-видимо и разбираемо във вълшебната дума БЕЗИСТЕН:

БЕЗИСТЕН=БАЗА на Иса и Диана
БЕЗИСТЕН=БАЗИС на Диана-

базисно,фундаментално,основно,изходно сътворенческо работно место на Богиня Диана,която Е Великата Богиня,Майка на всички богове-нейните деца,човеците!

ВЕЛИКАТА БОГИНЯ МАЙКА=Богиня Майка Диана Балка=
Българската Богиня Майка Диана 


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Съществува древно поверие, че там, където има вода, има живот. В Япония, мястото, където водата извира от земята, е смятано за свято и имащо високи енергийни нива. Това го прави идеално за издигане на светилище. И други места биват определяни като свети поради „пътя на енергията", която излъчват. Те почти винаги се намират над подземни води.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
МЕСТА НА ВИСОКИ ЕНЕРГИЙНИ НИВА=Бог Исус и Бокиня Диана Мария-светилища на Исус и Мария Магдалена

ПОДЗЕМНИ ВОДИ=
Бог Иза и Богиня Мат Диана-
изкуствени хидро-съоръжения и енергийни животворящи потоци,създадени от Исус и Мария и Техните Български инженерно-строителни феноменни екипи.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Водата е майка на живота, макар че е и енергия за живот. Изследванията ми върху тайните на водата ме накараха да мисля, че водата е нещо не от този свят.
Как мислите, защо има толкова много вода на земята? Според повечето тълкувания, когато преди около 4.6 милиарда години Земята се е формирала, водата се превърнала в реки, изпарявала се е и е давала дъжда, който падал на Земята, и така са се създали океаните.
Всичко обаче започнало с раждането на Слънцето. Маси от газ се съединили и започнали да кръжат, формирайки червена топка. Останалите прах и газове се съединили и оформили Земята и другите планети в Слънчевата система. По онова време Земята е била все още топка от горяща магма, съдържаща водород. Когато магмата изстинала, водородът се изпарил в новообразуваната атмосфера.
Не всички учени са съгласни с тази теория и някои предлагат радикално различни алтернативи. Например, Луи Франк от Университета в Айова предполага, че водата е дошла на тази планета под формата на буци лед от дълбокия Космос.
Проф. Франк бил вече започнал изследванията си, когато го озадачил факта, че сателитните снимки показват черни петна; той стигнал до заключението, че черните петна са малки комети qпаднали на Земята.
Тези миникомети всъщност са топки вода и лед, тежащи стотици и повече тона, като за една минута в земната атмосфера падат по около двадесет от тях (или десет милиона за година). Теорията е, че топките лед са бомбардирали Земята отпреди повече от четири милиарда години, създавайки моретата и океаните, това явление продължава до днес.
Когато земната гравитация изтегли ледените комети в атмосферата, топлината на Слънцето ги изпарява и ги превръща в газ. Като се спуснат петдесет и пет километра надолу от Космоса, газовите частици се смесват с въздуха на атмосферата и угасват, падайки на Земята като дъжд и сняг.
Преди няколко години в медиите бе широко публикувано съобщение от ПАСА и Хавайския университет, че теорията на д-р Франк е убедителна, но все още има много учени, които отказват да възприемат новия светоглед.
Ако този подход спечели широка подкрепа, то много от книгите в световните библиотеки ще трябва да бъда пренаписани. Ще се преразгледат почти всички научни теории, които се отнасят до живота на нашата планета, като например за произхода на човека и Дарвиновата теория за еволюцията.
Защо ледът плува? Защо водата може да разтваря толкова много? Защо пешкирът може да попива вода, което сякаш противоречи на законите на гравитацията? От становището, че водата не е от този свят, тайните, обгръщащи водата, ще изглеждат не толкова трудни за разбиране.
Вода от външно пространство - може би ни се струва твърде пресилено. Но не се ли гъделичка въображението ви? След като водата е завършила дългото си пътуване през Космоса, тя започва следващата фаза на пътуването си на нашата планета.
Ледените буци пристигат на Земята и след това стават облаци и най-накрая падат като дъжд или сняг. После водата мие планините, попива в почвата, обогатява се с минерали и отново се появява на повърхността. От реките и океаните Слънцето изпарява водата и я връща в атмосферата, за да се образуват отново облаци.
Тази вода и минералите, които носи, е онова, което прави живота възможен. Въглеродният двуокис в атмосферата преминава в океаните и осъществява фотосинтезата, като създава съвършено балансирана екологична система.
Океанът е мястото, където преди около 3.8 милиарда години се е появило първото зрънце на живот. Това зрънце се развило в морско водорасло, способно на фотосинтеза, и така се е осъществило първото снабдяване с кислород. Този кислород, взаимодействащ си с ултравиолетовите лъчи на Слънцето, обвил Земята в защитна пелена, наречена озонов слой.
Тогава, преди 420 милиона години, животът направил първа крачка вън от водата и се освободил от дълбините на океана с помощта на кислорода и озоновия слой.
Смята се, че раждането на човекоподобните ни предци е станало в Африка само преди 20 милиона години. Ако приемем 4.6 милиардната история на Земята за една „година", човекът се е родил в осем часа вечерта в последния ден - всичко това станало възможно благодарение на кислорода и озоновия слой.
Силата, която сътворила живота и му позволила да еволюира, разбира се, била водата, защото притежава уникалната способност да разтваря необходимите за живот храни и да ги носи от планините и реките в океана.
Следващият въпрос,който ще си зададем,е дали грандиозната драма е просто случайност!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
В нашите просветителски статии ние нееднократно сме ви посвещавали,че всички прорицания и пророчески съобщения от Горната Централна информационна служба, се спускат на земните Ѝм избранници ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в кодирана херметична форма със Свещеният шифър на Жреческия Български сътворенчески общоединен език.
Когато посветеният избранник на ниско посвещенческо ниво не знае тайната на пророческо–откривателските послания,пристигащи при него целенасочено,той ги взема в правият ѝм екзотеричен текст и смисъл или предприема тяхното тълкувание в погрешна първосигнална посока,която задължително го довежда до зъдънено место или както образно=херметично,народът ни казва ДО КРИВАТА КРУША–както в случая цитираният проф.Луи Франк извежда живота на Земята като възникнал от паднали ледени буци и топки-АБСУРДНИ научни хипотези,на които прекрасният ни доверчив японски събрат и сътрудник Масару се хваща наивно,не знаейки,че в тази хипотеза чрез секретния ключ и код на Българския език,е закодирано сътворенческото съобщение за Съ-Творците на света и живота:

БУЦИ ВОДА=Бог Иса и Богиня Диана
БУЦИ ЛЕД=Бог Иса Дуло=Бог Исус,родоначалник на Дуло 
ТОПКИ ЛЕД=Бокиня Диана Дуло=Богиня Диана,родоначалник на Дуло
 


ЗАДЪНЕНО МЕСТО=Исуз и Диана Мат
ДО КРИВАТА КРУША без=без Диана и Ешуа Барк Трак

ЛУИ ФРАНК=
Булкарин=Ел Барк=Змея Българин-
животинското календарно змейско прозвище и династичен символ на Бог Исус Змея

ХИПОТЕЗА=Иза и Бохиня Диана
-дефиниция на напразните,но необходими за колективното умствено развитие на човечеството усилия,да се открие тайната за Света и Живота и Боговете,които Са толкова близко и понятни в тази формулировка!

НАУЧНА ХИПОТЕЗА=
НАУТШНА ХИПОТЕЗА=ХИПОТЕЗА на/от Диана и Ешуа
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Кацуо Мураками, заслужил професор на университета Тсукуба, привлече световното внимание с тълкуването на окис ДНК кода, наречен ренин.. Мнението му е, че колкото повече разбирате ДНК, толкова повече сте принудени да приемете, че нещо неназовано играе роля в кодирането на подробна и сложна информация в съвсем малки пространства. Терминът, който използва, за да опише това съществувание, е нещо велико. Величествената драма на водата и живота не може да бъде обяснена, ако изключим съществуването на нещо велико. Дори и сега историята продължава да се разгръща съгласно сценария, написан от великия замисъл на Космоса.
Каква информация е донесла със себе си древната вода, когато е напуснала Космоса и паднала на Земята? Може да приемем, че е донесла програмата, необходима за развитие на живота. Надявам се, че вече започва да ви се изяснява какво изобщо е животът.

ТСУКУБА=Иса и Бокиня Диана
НЕЩО ВЕЛИКО=
НЕШТО ВЕЛИКО=Ешуа и Диана Балка
ЖОАН ДЕЙВИ=Ежуа и Богиня Диана

На падналата от небето вода понякога й трябват стотици години, за да проникне в почвата и да стане подпочвена вода. Жоан С. Дейви от Цюрихския технологичен университет в продължение на тридесет години е изследвала речната вода в Швейцария и изразява отношението си към нея с думите мъдра вода, за разлика от отношението й към наскоро падналата вода, - непълнолетна вода.
В хода на падането й на земята, просмукването й в почвата и появата й след това водата получава информация от различни минерали и става мъдра.
След тридесет години като професор, Жоан се е оттеглила от университета и сега извършва свои проучвания. На симпозиум в Швейцария имах честта да направя представяне заедно с нея. В центъра на нейното изследване бе водното развитие. Сегашната система на снабдяване с вода през дълги тръби прави водата крайно нездравословна за организма. Когато водата е подложена на висок натиск и тече направо през тръбите, водната структура се разрушава и минералите се губят.
Тя насочва вниманието си за откриване на прост начин, за да се снабдяват голям брой хора, включително и бедните, със здравословна вода. Едно от предложенията й е да се използват кристали: когато малки ледени кристали се вкарат във водата, минералите се задържат в нея и това води до зараждане на по-здравословни култури във водата. Тя е провела изследване и за подобрение качеството на водата, като използва магнити и проектира водни кранове, които да предизвикват циркулярно движение на водата. Опитва се да узнае как може естественото движение да се приложи като начин за доставяне на водата.
Жоан казва следното за своите изследвания:
Чух от много хора и проявявам интерес към вашето проучване на ледените кристали. Мисля, че то ще даде на хората някои важни съвети. Един от съветите е да проявяват повече уважение към водата. Друг - да осъзнаят, че водата откликва дори на фина енергия. Искам да уведомя учените и официалните власти, че досега почти няма осигурена защита за водата.
Знам, че моите изследвания могат да бъдат използвани в медицината. Не се проявява голям интерес към значението на физическите качества на водата. Например, казва се, че минералната вода е добра, но малко хора знаят, че минералите в минералната вода могат да причинят втвърдяване на артериите. А газираната минералната вода е е висока киселинност, което я прави вредна за организма. Трябва да избягваме водата в бутилки и да я заместваме с естествено течаща пода. Водата иска да е свободна.
Най-важното нещо е, че отново имаме желание да се отнасяме с уважение към
водата. В съвременната ни култура бяхме загубили навика да почитаме водата. В древна Гърция хората са показвали истинско уважение към водата и много гръцки митове се основават на закрилата на водата. Но се появила науката и отхвърлила тези митове, поне-же не били научнообосновани. Водата загубва своята мистичност и става просто някакво вещество, което при нужда технологията може да пречисти. Понякога казваме:,, Пречистената вода не е чиста ". Вода, предназначена за отглеждане на растения, не е водата, която формира прекрасни кристали. Това, което водата иска, не е пречистване, а уважение.
Тези мъдри думи са в резултат на прекарани много години в наблюдение на водата. За мен бе извънредно окуражаващо, че учен от нейната величина проявява интерес към изследването ми върху кристалите.
И накрая Жоан ми даде следния съвет:
Ако можете да установите материалната основа на вашата теория за ледените кристали, ще може да го съобщите оттук на света, и то ще бъде много убедително, тъй като Швейцария е известна по целия свят с изследванията си на водата.
Това наистина ми даде кураж по време, когато замислях да основа център в Швейцария, за да поощря изследванията си на водата.
Водата кодира информация и докато циркулира по Земята, разпръсква информация.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
КОДИРАНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Трака Иса и Богиня Мадара
РАЗПРЪСКВА ИНФОРМАТСИЯ за=за Цар Бок Исуз и Богиня Матара

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
винаги и при всяка възможност ще ви разсекретяваме с възторг това вълшебно словосъчетание,висшия макрокосмически символ и зашифровка на Боговете ни!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Водата, изпратена от Всемира, е пълна с информация за живота. Един от начините да я дешифрираме е чрез наблюдение на ледените кристали.
Когато гледам оформените от водата красиви кристали, имам чувството, че виждам как пред очите ми се разкрива материалната същност на живота. Кристалите, формирали се, когато на водата са показани позитивни думи, са просто прекрасни. Отговорът на водата на любов и благодарност не е нищо друг освен величие. Тези позитивни думи дават дух на водата, който я материализира, за да разкрие живота в неговата цялост.

ПОЗИТИВНИ ДУМИ от=от Бог Иза и Богиня Диана Мат


Имах впечатлението, че актът на гледане на водните кристали е акт на създаване на живот. То е защото, когато гледаме кристалите, водата променя миг след миг вида си. Погледът ви има своя специфична енергия и докато е поглед с добри намерения, ще дава кураж.
Семейство, абонати на нашето списание, проведе интересен експеримент. Сложили ориз в два стъклени буркана и в продължение на месец всеки ден казвали: „Благодаря ти", на единия буркан и „Ти, глупако!" - на другия, проследявайки как оризът се променя през това време.
След един месец оризът, на който е казвано „Благодаря ти", започнал да се съживява, докато оризът, изложен на „Ти, глупако!", загнил и почернял.
В книгата си писах за експеримент, след което стотици семейства в Япония направиха същия опит. Всички отчетоха същия резултат. Едно семейство опита вариация на опита: като всички останали те казвали: „Благодаря ти" на първата бутилка с ориз, и „Ти, глупако!" - на втората, но приготвили и трета бутилка с ориз, която просто игнорирали.
Какво мислите, че станало? Оризът, който бил игнориран, загнил преди ориза, изложен на „Ти, глупако!" Изглежда, не е толкова увреждащо да ви се присмиват, колкото да бъдете игнорирани.
Да изразявате позитивно или негативно отношение към нещо, е начин да давате енергия. Най-вредната форма на поведение е отказът на внимание.
Научаваме много важен урок. Трябва да се стараем да отдаваме внимание на децата си, да говорим с тях. Казването на думи на доброжелателство и обич трябва да започне още от зачеването.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ОТКАЗ НА ВНИМАНИЕ към=към Иза и Богиня Майка Диана
НАУТШАВАМЕ ВАЖЕН УРОК от=от Бокиня Диана Мария и Бог Ежуш
ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=Изуш и Богиня Диана
ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=ВЕШИЗТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

поредната първосакрална и фундаментална сътворенческа категорийна дума,производна от вълшебната дума за Първосвещения Божи храм и указваща безапелационно къде е станало Сътворенческото зачеване на човешкия род,на Исусово-Марииният династичен род Дуло,на Техният Първороден син Павел преди 2000 години,и където се зачева и започва новата Човешка шеста раса!

ШЕСТА РАСА=РАСА на Исуш и Диана
ШЕСТА РАСА=Шар Исус и Диана=Цар Исус и Диана
-
митичната и мистична дългоочаквана раса на Българските Богове 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Отнасяйте се внимателно с растенията си в къщи - гледайте ги мило и изричайте думи на похвала - ще помогне да растат здрави и пълни с живот. Същото се отнася и за домашните любимци, и дори за насекомите.
Надявам се, че прочитайки тази книга, много повече хора ще започнат да уважават водата и ще гледат на нея по по-мил начин. Водата ще създава по-красиви кристали, а ние ще се включим в създаването на малък, но прекрасен свят.
Не се съмнявам, че Бог с голямо удоволствие върши работата си и иска да ни дари със същата способност - способността на съзидание.
Съзнанието сътворява всичко
!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
СЪЗИДАНИЕ=Исуз и Диана
СЪЗНАНИЕ=Исуз
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
НЯМА ФУНДАМЕНТАЛНА И ВАЖНА ВЪЗЛОВА ДУМА,С ВИСША КАТЕГОРИЙНА СТОЙНОСТ,КОЯТО ДА НЕ Е СЪСТАВЕНА С НАЙ-ЯСНО ПОНЯТНИТЕ ПЪРВОРАЗРЯДНИ ТИТУЛНИ КОМБИНАЦИИ НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Докато все повече се очаровах от удивителните сили на водата, имах щастието да проведа експерименти с много видове вода по света - всяка проба има своите уникални и прекрасни качества.
Можах обаче и да видя със собствените си очи как водата по света се замърсява. Световната търговска организация твърди, че двадесетият век е започнал с война за петрол, но че в двадесет и първия век ще станем свидетели на война за вода.
Споменах вече, че в Япония няма чешмяна вода, способна да оформя цели и завършени кристали поради използването на хлор. Хлорът, въведен в началото на двадесетия век в Лондон, се използва в Япония повече от петдесет години.
За разлика от чешмяната вода водата от извори, горните пластове на реките и други естествени източници създава прекрасни кристали. Голяма част от появяващата се сега от земята вода е паднала от облаците преди повече от петдесет години - горе-долу по времето, когато започва индустриализацията в Япония.
Замърсяването на дъждовната вода е достигнало световен мащаб. Опитах се да направя снимки на кристали в чешмяна вода, замърсена с диоксин, но не можах да накарам водата да произведе дори сянка на кристал. Индустриалните отпадъци кръжат и разпръскват отрови по света.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ЧЕШМЯНА ВОДА=ТШЕШМЯНА ВОДА=Ешуш и Богиня Диана Мат
ЗАМЪРСЕНА ВОДА=Исуз и Богиня Диана Мария
––––––––––––––––
когато по важни причини и налагащи се непреодолими обстоятелства нямате чиста вода и се налага употребата на горните две категории вода със замърсявания,то тогава тия две равенства изказани в молително обръщение-молитва към Боговете,ще бъдат вашата пречиствателна станция,защото Исус каза,че в Негово име всяка храна и напитка,която приемаме,ще бъде осветена и здравословна за нас,дори и отрова да ни дадат–в Неговото име тя цяр ще стане!
А в името и познанието на Двамата ни Бога,причистващата сила и защитата на посветения молител е 100%-ва!
Затова докато сме беззащитни видимо в ръцете на заговорниците срещу Божият свещен ген-Българите,и по целият свят се мъчат да ни тровят с КЕМТРЕЙЛСА, разработен в лабораториите на душманите ни специално по молекуярната структура и ДНК-характеристика на Исусовия свещен ген,нашите словесни рецепти и хапчета ще трансформират отровите и мръсотиите,с които ни ръсят денонощно мерзавците,в целебен лек и манна небесна за нас,а за тях в отрова пояждаща,въпреки всички филтри и защитни мерки,които прилагат за себе си!


СЛОВЕСНИ РЕЦЕПТИ=Бог Исус Ел и Цар Богиня Диана
ХАПЧЕ=ХАПТШЕ=Бохиня Диана и Ешуа

МЕРЗАВЦИ=
МЕРЗАВТСИ=Исуз и Богиня Диана Мария

изродени Български Божии потомци,язък ѝм за чудесата феноменни,които носят в био-лаптопа си и хабят святата Божия кръв и дарби на халоса в грешната посока! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Все пак надежда има. Хората от градовете със замърсена от диоксин вода проявяват голям интерес за предпазване на водата си и от година на година става все по-лесно и по-лесно създаването на кристали.
Видяхме чрез снимките на кристалите, че водата е огледало на душите ни. Как изглеждат нашите души и как трябва те да изглеждат? Въпроси, чиито отговори също може да бъдат дадени от водата.
Накъде вървим днес? Каква е ролята ни за опазване на планетата? Отговорът ще дойде едва когато признаем величието на човека. Може би е време да престанем да го виждаме като зъл гений. Мисля, че подценяваме вродените способности, които има всеки от нас. Ние притежаваме огромна сила.

НАКЪДЕ ВЪРВИМ ДНЕС=Бокиня Диана Матара и Бог Иса
ДНЕС ВЪРВИМ към=към Бог Иса и Богиня Матара


Учените преценяват, че съществуват между 108 и 111 елемента. (Предполагам, че броят им е 108 - по причини, които ще обясня.) Досега в човешкото тяло са установени 90 елемента - от всички живи същества само човешкият организъм съдържа толкова много елементи. Предполагам обаче, че все още има останали в нас елементи, които предстои да бъдат открити (или че ще получим останалите елементи като еволюираме и все повече се приближаваме към съвършенството на човека).
По-напреднали в еволюцията си същества съдържат по-голям брой елементи. Сравнени с хората, растенията съдържат далеч по-малко елементи. Можем да заключим, че по-малко елементи означава по-малък емоционален капацитет. И други животни могат да усещат мъка, но най-вероятно само хората (и същества, еволюционно близки до хората) са способни на по-висши емоции - на скръб и страст.
Ако вземем предвид, че човешкото тяло само по себе си е една вселена, естествено е да заключим, че носим в себе си всички елементи. Съгласно будизма човешкото тяло е родено със 108 земни страсти (като обърканост, привързаност, ревност и суета), които ни измъчват през целия ни живот. Логично е да заключим, че 108 страсти съответстват на 108 елемента.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
СТО И ОСЕМ ЗЕМНИ СТРАСТИ=ЗЕМНИ СТРАСТИ на Исус и Мат-
поредната хитроумна и уникална Българска зашифрована информация за Българските Богове, оставена за дълговременно отговорно съхранение в Будизма на индийците, документираща,че е вярна сътворенческата технология,за която ни умедомява Отец ни Бог Исус в БИТИЕ,че ни прави по Божиий образ и подобие–с всички Божии параметри в + и – посока

ЗЕМНИ СТРАСТИ на=на Зар Исус и Диана Мат
ИНДИЯ=Диана–

Кръстницата на една от далечните мисионерски дестинации на освободителните и културно-цивилизационни дивизии на Диана и Исус,кодирани като ДИОНИСИУС
ИНДИЙЦИ=Диана и Иса
ИНДИЙТСИ=Дете на Иса

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Всъщност първият вибрационно-разкриващ апарат, който въведох в Япония, измина дълъг път, за да докаже моето твърдение. Апаратът можеше да измерва уникалните вибрации, излъчени около нас, и да ги възпроизведе във водата. Можех да измервам вибрации, идващи от много различни хора, и разбрах, че негативните вибрации, които излъчваме, съответстват на вибрациите, излъчени от различни елементи.
Например вибрациите, създадени от яд, са еквивалентни на тези от живак, а от скръб и печал - на алуминий. По същия начин несигурността се отнася към кадмий, отчаянието към желязо, стомана, и напрежението към цинк. В последните години бе открито, че ползването на алуминиеви тигани и готварски прибори може би е съдействащ фактор за болестта на Алц-хаймер. Може би е вярно, защото алуминият има същата вибрационна честота като скръбта, така че скръбта й мъката в старческата възраст призовават алуминия, което води до възникването на Алцхаймер. Жоан Дейви разказва следния интересен епизод:
Физик провеждал експеримент, в който изучавал как местоположението на звездите влияе върху водата. Като използва вода, съдържаща различни минерали, той изследвал колко лесно хартията попива вода, когато звездите са в определено положение.
Например, когато Сатурн има голямо влияние върху Земята, оловото отговаря, като бива попито от хартия, докато други елементи -като мед, сребро и стомана, дават малък или никакъв отклик.
Можем да заключим, че има тясна връзка между Сатурн и оловото. Металите отговарят на чувствата и настроенията на хората и следващото логично заключение е, че Сатурн е тясно свързан с чувството на гняв.
Може би отношението между съзвездията и личността, за което астролозите говорят, да има нещо общо към отношението с металите.
Значима теория за мен, най-вече защото имам свои идеи за отношението между 108-те земни страсти и елементите. Броят на планетите в Слънчевата система е 9, число, което, ако се умножи по 12, ни дава 108. Използвайки периодичната таблица, някой ден ще сме в състояние да установим коя планета с кой метал е в съотношение.
Докато пишех черновата на тази книга, гледах телевизионна програма, в която се говореше, че всички елементи на Земята са се създали от високата температура на експлодираща в далечния Космос звезда. Ето още една интересна част от пъзела.
През живота си ще бъдем подвластни на 108-те земни страсти,но как ще се справим с негативните емоции, които изглежда не можем да избегнем? Как да се справяме с негативни чувства, е онова знание, което ни е нужно, за да се чувстваме добре в живота. Какво трябва да правим, ако се окажем обхванати от гняв, скръб, завист или други негативни мисли?
Първо трябва да разберем, че не е възможно, нито пък е необходимо, да се отървем от емоциите си. Няма човек, който е напълно освободен от негативни мисли. Всички носим в себе си паметта на нашите предци от далечното минало, започнало с пробуждането на първото човешко същество, и сме предопределени да наследим част от тяхната негативност.
Наистина е мъчително да не можем да премахнем постоянните негативни мисли и чувства, които непрестанно разяждат душата ни.
Отговорът, основан на Закона на вибрацията, е съвсем ясен. Всичко, което трябва да направим, е да излъчим емоция, противоположна на негативната. От съчетанието на две противоположни вълни негативната емоция умира.
Преди няколко години в японски университет бе разработен метод за заличаване, на звук със звук. Произвежда се шум, който служи да се анулира нежеланият шум, и така се създава тихо пространство (например около телефон). С установяване дължината на вълната на нежелания шум учените били в състояние да създадат точно обратния шум и да го предадат по високоговорители, напълно ликвидирайки звука в определена област. Методът бил вече използван, за да се анулира шумът от автомобилните двигатели.
За всяко негативно чувство има точно противоположното позитивно чувство. Следващият списък съдържа емоции, които създават противоположни честоти:
омраза признателност

гняв доброта
страх кураж
неспокойство душевен мир
напрежение концентрация

Фактът, че две противоположни чувства изпращат същата вълна, е важен по две причини. Първо, като Джекил и Хайд, всички ние сме двулики. Вероятно знаете, че лесно избухливите хора са склонни веднага да се разплачат и не е рядко някой, който е смятан от всички за добър човек, неочаквано да извърши престъпление. Често чуваме истории как някой мъж, който е мил и нежен към любимата си, става яростен и агресивен, щом тя му каже, че го напуска.
Както не съществува човек, който да няма капка зло в себе си, така и няма такъв, който е напълно зъл. Фактът, че някой изпитва противоположни чувства, го прави просто човек.
Ако сте ранени от чувство на омраза, то трябва да потърсите лечение в чувството на признателност.
Все пак ще ви е трудно да изпълните сърцето си с благодарност, ако то вече е наситено с омраза към другите. В такъв момент е по-добре да разчитате на помощта на лечител. Може би чудотворната вода на Лурд във Франция, за която се говори, че притежава лечебна сила, да е изпълнена с чувствата на благодарност на Майка Мария. Хора, които боледуват от вибрациите на омраза, като пият от тази света вода могат чудотворно да бъдат изцерени.
Същият принцип е включен в хомеопатията. Защо когато отровата е разредена във вода до точката, където не може повече физически да бъде открита, токсичният по-рано разтвор става лекуващ?
Когато веществото вече го няма и всичко, което е останало, е информацията, отрова илекарство стават едно и също.
Мислейки логично, лекарството не е добро за тялото. То може да облекчи симптомите и да премахне болката, но лекарството може да стане силна отрова.
Лекарство, което премахва болката, понякога се случва да има противоположна вибрационна честота на атакуваната болка. От смесването на различни вещества в лабораторията, вие ще може да откриете честотата на онова, което търсите. Когато инжектирате веществото в мишка и получите желания ефект, може вече да опитате да го дадете и на хората.
Когато лекарството влезе в организма и премахне болката,вибрациите на комбинираните вещества спират и различните вещества се връщат към първоначалното си състояние, в което излъчват своите уникални вибрации. Но когато вибрациите увредят други клетъчни структури, ще възникнат вредни странични ефекти.
КРАЙ НА ЧАСТ 2
**********************
СЛЕДВА ЧАСТ 3



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
20.07.2014 18:08
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7720519
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44349
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!