Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2014 23:21 - Живея за нея...Музиката спасява света!Професор Масару Емото и магията на водата–ЧАСТ 1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3209 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 20.07.2014 13:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отваряме рубриката МУЗИКАТА СПАСЯВА СВЕТА,и започваме да ви разшифроваме криптопосланията,засекретени и имплантирани от Бардите–певците и музикантите от Българския Духовен разсад,насаден във всички племена,във песните на всички езици!

Освен огромната сакрална информация,която е имплантирана в текстовете на песните чрез универсалният Български жречески език,построен върху Свещения шифър и Божията именна Матрица на Българския език,с които ви запознаваме в

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога,


като по този начин песните са превърнати в безкраен информационен сейф и носител,музиката притежава и био-енергетични феноменни свръхестествени свойства и характеристики на въздействие върху човешкия организъм,както и върху целия жив органичен свят,включително и върху неорганичния свят,считан по погрешка за мъртъв!   
 


Andrea Bocelli Judy Weiss - Vivo Per Lei

АНДРЕЯ БОЧЕЛИ=АНДРЕЯ БОТШЕЛИ=

Рода на Бог Ешуа Дуло=Рода Дуло на Бог Ешуа

ДЖУДИ ВАЙС=
Бог Тати Исуж=Дете на Бог Исуж


ЖИВЕЯ ЗА НЕЯ,ЗА МУЗИКАТА И ЗА...


Живея за нея оттогава
Откакто я срещнах за първи път
Не помня точно как така стана,
но тя проникна в мен и остана вътре.
Живея за нея, защото тя
предизвиква трепет в душата ми,
Живея за нея и така ми е леко.
Винаги живея за нея -
Измъчва ли ме или ме ласкае.
Тя подобно на любовта рисува

Живота ни с всички цветове на дъгата.
Тя е музика и когато
стане тежко на сърцето ми,
тя е единственото, което е способно да помогне.
Тя е муза, която ме зове.
Тя ще живее в мен вечно.
Чрез пианото ми, аз правя смъртта далечна,
И живея за нея
Живея за нея ден след ден,
Когато хармонията и се заселва в мен
Тя е моята прекрасна любовна история.
тя е удар, който не причинява болка.
живея за нея въпреки, че
тя пътува по разни градове,
и ме кара малко да страдам, но аз живея.

Без нея съм загубен
Живея за нея в хотели.
Обръщам се към нея, когато е тъжна.
Живея за нея във вихъра на живота.
В моят глас Тя расте и създава любов.
Живея за нея, защото тя е всичко,
Откакто я срещнах,
Със цялото си същество мога да кажа -
Аз живея за нея.
Живея за нея.
На сцената или извън нея.
Тя е второто ми зрение
Даже ако утре е трудно.
Накрая, аз знам това, за което живея..

Всеки ден – ново постижение,
И то винаги е посветено на нея..
Живея за нея защото
Не си представям друг път,
Защото като музиката и тя ,
е нещо на което никога не съм изменял.
Тя е музика, тя има криле,
Тя ще ми подари ключа от небето
И ще ми разкрие вратата към слънцето,
Аз живея за нея.
Живея за нея, и заради музиката.
Живея за нея
Живея само за нея.
Живея за нея.
Живея за нея.
Живея .... ...за нея !



ЖИВЕЯ ЗА НЕЯ ОТТОГАВА=Бог Изуж и Богиня Диана
ЖИВЕЯ ЗАРАДИ МУЗИКАТА=ЖИВЕЯ ЗАРАДИ Иза и Майка Диана
ЖИВЕЯ ЗА МУЗИКАТА=ЗА Изуз и Богиня Майка Диана
ПРОНИКНА И ОСТАНА ВЪТРЕ В МЕН=Барка Бог Иса и Богиня Диана Матара
ТЯ Е МУЗА КОЯТО МЕ ЗОВЕ=Тя е Бокиня Диана МаМа(Мария Магдалена) и Изуз
ТЯ ЕДИНСТВЕНО МИ ПОМАГА=ТЯ  Богиня ММ(Мария Магдалена) и Бог Тати Иса
ТЯ ШТЕ ЖИВЕЕ В МЕН=Богиня Мат Диана и Бог Ешуж
ЖИВЕЯ С ВИХЪРА НА ЖИВОТА=ЖИВЕЯ С Ежуа Барха и Богиня Диана
ВТОРОТО МИ ЗРЕНИЕ са=са Бог Иза Друида и Мария
ВСЕКИ ДЕН С НОВО ПОСТИЖЕНИЕ=
ВСЕКИ ДЕН С Бог Исуж и Богиня Диана
ЖИВОТА МИ Е ПОСВЕТЕН на=ЖИВОТА МИ Е на Бог Иса и Богиня Диана


Въпреки,че езотеричната метафорна символика убедително ни разкрива за Кои и чрез Кои живее Божият чист трубадур,сценичният древно-гръцки митологичен декор,който е 100% Древно-Български откраднат сюжет,е населен със статуи на всякакви езически богове,най-често богини,за които ние ви просвещаваме,че те всички до една са Богинятя Майка,Богинята Матара,Богиня Диана Мария–Богиня Майка Мария Магдалена, Която и за това е седнала на трона в дясно от дуетните си потомци!

Сега Тя съобщава на свидния си син,че при скорошното Ѝм явяване във видимия свят Андрея ще бъде първият,на когото Тя ще върне зрението за награда за страданията и верността му и за свидетелство пред света!
АМИН! 

Божественият дует на италиански и на коренно различния немски език,доказва по най-категоричен начин защо Боговете ни са разделили тракийските народи и са ги разселили по всички посоки по света,образувайки от сътворенческия общоединен Български език чрез магията на Свещения му шифър всички други човешки езици!
За да се получи удивителното хваление на Боговете Исус и Мария на всички прекрасни човешки езици с всички песни,сътворени от хората под диктовка отгоре,и с тези песни хората да преодолеят трудното време на разделението от Боговете и световете и прогонването ѝм временно от Рая! 

С музиката,която е висшата жреческа форма за безкръвна интервенция в човешката Душа и нейното тотално и безболезнено пленяване и завеждане в Божиите измерения на Исус и Мария Магдалена,феноменните сърдечни хирурзи от Всемирното Бяло Братство разбиваме варовика и наклепа на втвърдената и закоравяла обезпаметена душа и отваряме закърнелите и затлачени сензори на биологичната ви чувствена енергийна система,за да проникнем в съкровените ѝ кътчета и възбудим вложените във всяка човешка Душа спомени за Боговете,и още повече бляновете и копнежите по Тях!  

С магията на текста и мелодията на песните и ритъма на танца,преосвещаваме водата в клетките на организма ви и я подреждаме в кристалната здравословна и животваряща структура-това е феноменна автомоторна био-енергетична технология и процеси,за които представителят на научно-изследователският отдел на Всемирното Бяло Братство-проф.Масару Емото,представя строги академични експериментални доказателства. 

МАСАРУ ЕМОТО=Иса и Мат Мария-чист генетичен продукт на Българския династичен свят Божи разсад,за което свидетелстват личните му документи,които разсекретихме! 

Учените,както вече и широката любознателна аудитория,знаят, че водата е като врата към друго измерение и начин за разгадаване на дълбоките тайни на Космоса. Вече знаем, че водата ни учи за финеса на човешката душа и за това, че структурата й се повлиява най-вече от изговорените пред нея думи, от звучалата в близост до нея музика и т. н. Учи ни също и на това, как по този начин тя има силата да променя света. 
           
Професор Масару Емото съветва:
                                             
                                    Водата е жива!

След като дълги години ученият професор Масару Емото се занимава с водата,той открива,че тя не е просто химическа субстанция,която е важна за живота на Земята. Водата е жива!
Като доказателство на своите твърдения и открития Масару Емото е направил множество фотографии,чрез които нагледно представя какво представлява структурата на водата.Зареждал вода с различни енергии и звуци,след това я замръзява при специален режим и заснемал нейната структура.
Водата е жива,казва Масару Емото,защото върху нея влияят различни външни фактори, които водят до промяна в нейната структура.
Това накарало Масару Емото да съветва хората,че трябва да се отнасят с изключително уважение към водата.От момента на нейното пречистване до момента на нейното приема в организма.

За да приемаме изчистена от бактерии и други вредни вещества вода, водата преминава през процес на пречистване.За да бъде тази вода още по-качествена, нейната структура трябва да бъде заредена с положителни емоции.В много страни по света вече процесът на пречистване на водата протича и с нейното енергизиране с приятна и нежна музика.

По случай Световния ден на водата в пречиствателната станция в София водата се пречиства под звуците на музиката на Вивалди.
Масару Емото е категоричен,че хард музиката и всяка груба мелодия с мръсни и скверни елементарни просташки думи и изрази,разваля структурата на водата и я прави лоша за човешкия организъм.Най-красиви структурни форми се образуват под звуците на лирична и нежна музика.
А когато водата,която е жива и транформирана по този начин,влезе в човешкия организъм,тя му придава много по-качествени живителни сили. 


                                   Тайните послания на водата
 
Таня Рускова, вестник Монитор: 
 
МОНИТОР=Матара=Диана Мария-
екранът към света на Боговете 

Учени доказват,че водата има памет.Най-благотворно й влияят думите “любов и благодарност”
Учените установиха невероятния факт,че водата притежава памет.От най-древни времена човечеството е приписвало изумителни свойства на водата.Но едва в последно време се подхожда научно към тях.Редица учени от САЩ,Русия,Япония и България изследват свойствата на водата.Първите изследвания,свързани с “паметта” на водата,са извършени от Дерягин и Чураев през 1971 г.

Японският изследовател професор Масару Емото от години експериментира с вода, изложена на музика,на изговорено слово,на фотографии,на мисли и думи,написани на хартия и прикрепени към стъклен съд.

В Научноизследователския център по медицинска биофизика (НИЦМБ) в София екип от учени от години изследва уникалните свойства на водата. Центърът е създаден през 1996 година и се занимава с проучване на промените в структурата на водата в резултат на взаимодействиe с лекарства,билки и хомеопатични разтвори.Учените от НИЦМБ доказват очакваните биологични и медицински ефекти в резултат на промените в структурата на водата,за което получават и няколко престижни награди.

Биофизикът и ръководител на НИЦМБ Игнат Игнатов разказва за постигнатите резултати:
" Въпросът за “паметта” на водата е изключително интересен.Едва ли без това нейно свойство може да се обясни зараждането на живата материя- казва Игнатов- доказано е, че водата има огромен потенциал на запаметяване. Тя има необикновени физични и химични свойства. Резултатите от експерименти проведени в много държави показват, че водата възприема и запаметява всяко въздействие, което става около нея. Азбуката на водата е молекулярна структура и знаейки нейната азбука ние можем да четем посланията и. Тя може да бъде "активирана" и да носи информация за живота".

Достатъчно е водата да се докосне до веществото и да разбере свойствата му. Тя записва всичко което чува,вижда и усеща.Тя реагира като нервна система.Емоциите на човека-положителни и отрицателни-въздействат най-силно на водата, категоричен е Емото.
Според д-р Емото всичко съществуващо има вибрация,написаните думи - също.Ако напишем думата "Любов", то надписа ще създава вибрация на любов. Водата може да поеме тези вибрации. Красивите думи имат красиви, ясни вибрации, а отрицателните думи създават уродливи, несвързани колебания, които не формират групи.

Японският учен смята, че под влияние на мислите водата се изменя мигновено. Ако човек се обръща с добри мисли към водата, благославя е, казва й "благодаря", качествата и се подобряват и тя има положително въздействие върху човека.

Във всяка от световните религии водата се приема като средство за пречистване. При изследване на светена вода се вижда, че молекулата й има красива, правилна форма на шестоъгълна звезда а тази, взета от чешмата, е с хаотична неправилна форма. Съвременната наука показва, че освен символично значение светената вода има и благотворно енерго-информоционно въздействие върху състоянието на човека.

Хомеопатията използва именно свойството на водата да "помни" енергийно-информационни послания. Когато попаднат в досег с човека, те му предават информация с която са заредени.

Д-р Емото доказва,че водата отразява съзнанието на човечеството и може "да се замърсява духовно". Тя попива цялата злоба, завист и стрес, и когато попадне в организма ни, е почти мъртва. Информационния боклук отравя водата, натрупвайки се в нейната памет. Това може да накара водата да "полудее".
***************************************************************************

Това бе кратка прелюдия към невероятната книга ТАЙНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА ВОДАТА на японският представител на Всемирното Бяло Братство на Българите-професор Масару Емото,пред когото вече повече от 20 години целият разумен и прогресивен духовен научен съвременен свят се прекланя с възторг и безброй мултиплицирани експериментално доказани опити,и която ние започваме да ви  представяме в целият ѝ обем и великолепие за енергетичния духовен процес на вашето просвещение. 

За нечистоплътното и гнусно отношение на представителите на официалната антихуманна материалистична наука към епохалното практично откритие на Емото,сред които достойно место заемат българските ѝ представители,вижте официалната страница за Емото във Википедия на Български,и които учени(с изключение на изследователите от НИЦМБ) преспокойно биха могли с огъня на черната си негативна енергия да поддържат постоянно температурата на кипене на катрана в персоналните си казани на онова место за индивидуални и групови катарзиси!

КАТАРЗИС=
Исуз Трака–висш епичен личностен акт и процеси на ударно душевно и духовно разтърсване и пречистване чрез силни трагични емоционални сблъсъци и преживявания,организирани от Исус Трака,в основата на които е заложена срещата с Него

ГРУПОВ КАТАРЗИС=Бог Исуз Бург Трак=Бог Исус Българина от Тракия
скорошен трансепохален процес при идването на Бога Исус Българина от Тракия

ГРУПОВ КАТАРЗИС=Бог Исуз Бург Трак=Тракия на Бог Исус Българина–посочване на  мястото,където ще се състои този процес,дефиниран като ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ 

ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ на=на Аватари на Шар Бог Иса и Богиня Диана

ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ на
=на Братя от/на Шар Бог Иса и Богиня Диана–
идването на ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО и установяването чрез тях на Царството на ВСЕМИРНАТА ЛЮБОВ,БРАТСТВО И МИР на Земята!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Диана Мария–Бели,чисти и святи Братя от Българските Богове,идващи на власт на Земята

ВСЕМИРНА ЛЮБОВ,БРАТСТВО И МИР
=
Братя от Любовта на Бог Исус и Богиня Диана Мария



 
Масару Емото отправя молитва от Седемте рилски езера

СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА=РИЛСКИ ЕЗЕРА на Иса и Диана Мат-
величествен изкуствено построен хидро-мегалитен каскаден светилищен комплекс, активиран от Великият Посветен Петър Дънов,впоследствие Свети Беинса Дуно,под прякото ръководство на баща му–постоянно действащия Първозакрилник на Българите–
Свети Апостол Васил Левски 

image

По покана на единение ДЕН,през м.юли 2007 г.у нас пристигна световноизвестният учен д-р Масару Емото,придружен от своята съпруга, предаде БГНЕС. Емото е известен с постиженията си в областта на изследването за водата и нейната памет, а отскоро благодарение на издателство Аливго ние имаме възможността да се сдобием и с книгата му Тайните послания на водата както и да се насладим на красивите клъстарни форми, които образуват нейните молекули, повлияни от положителната енергия на хората. Или това са така наречените кристали, които доктор Емото снима с помощта на криогенна камера, замръзяваща водата до минус 25 градуса и снимайки ги със специално направен за това микроскоп в института Бъркли в САЩ.

image

Жреческо свещено служение на храмовия комплекс на Исус и Мария в подножието на изкуствената скална пирамида–високотехнологично мултифункционално съоръжение за задоволяване на материалните,духовните и душевните потребности на молителите чрез реализиране на Дарбите на Святият Дух в песен и танц на пречистени и извисени Души.
(очакваме посветени да ни съобщят името на тази пирамида за дешифрирането ѝ)

–––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
На 17 юли правителственият хеликоптер МИ-8, предоставен на Емото от президента Георги Първанов,го доведе на седемте Рилски езера, откъдето с вярващи хора отправи световната молитва за мир и благоденствие, която по същото време се прочете от още 300 организации по света. Присъстващите благодариха на професор Емото, че за едно такова изключително събитие той е избрал нашата страна, вземайки пред вид факта, че е поканен по същото време от още 5 страни, той избира България и вчера точно в 14,11 часа започна тази молитва, която според учените има изключително въздействие като енергия върху земното кълбо посредством вибрациите предадени от водата на брега на 5-тото езеро Бъбрека . Цялата група отправи молитвата си за мир и благоденствие, четейки я по едно и също време тя има същото влияние като кохерентната светлина от лазерният лъч на светлината. Учените отдавна са доказали, че мозъчните вълни имат подобна лазерна кохерентност, особено тогава, когато те се излъчват по време на молитва, медитация и творчески прозрения, ето това направиха вчера милиони хора по света от земното кълбо благодарение на Емото, който пък приема инициативата от една канадка. По време на молитвата бяха направени снимки за суперпродукцията Орфей на режисьора Стелиян Иванов и за филма по книгата на Ваня Червенкова Светлина след смъртта , където също се разказва за изключителното влияние на молитвата от хората и за влиянието на водата при лечението на Орфей (във филма на Стелиян Иванов). Кадрите са били заснети с много скъпа техника и при тежки условия, защото мястото, което бе избрал Емото бе тежко за качването на техниката. Емото и съпругата му изпяха с всички химна на Република България след молитвата.След двучасово беседване докторът отлетя за София, където днес от 10 часа започна научният семинар с представители на науката от още няколко страни заедно с професор Антонов, който също от няколко години работи в тази област. Масару Емото късно снощи представи кристала който се образува при произнасянето на думата БЪЛГАРИЯ. 

БГНЕС  18 юли 2007 г

image

Танцът на Българските Богове–ПАНЕВРИТМИЯТА,в подножието на едно от величествените изкуствени скални пирамидални светилища



ПАНЕВРИТМИЯ=
Бог и Богиня Матара
ПАНЕВРИТМИЯ=РИТЪМА на Бог  и Богиня


 
ЕЛИЦА и СТОЯН     ВОДА–ритъмно развитие на ПАНЕВРИТМИЯТА          

ЕЛИТСА=Иса Дуло
СТОЯН=Иса и Диана
                         
 

ВОДА=Богиня Диана–сакралната етимология на най-свещеното и важно съединение за живота на света,заедно с въздуха,ни води право в обятията на Майка ни,Богиня Диана!

ВЪЗДУХ=Духа на Бог Иза

ВЪЗДУХ И ВОДА=Духа на Бог Иза и Богиня Диана–––
СВЯТИЯТ ДУХ

                   


                  ТАЙНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА ВОДАТА


Масару Емото е роден в Йокохама през юли 1943 г. Завършил е хуманитарни науки на
Йокохамския общински университет с насоченост към международни отношения. През 1986 г. създава IHM Corporation в Токио. През октомври 1992 г. получава сертификат за доктор по алтернативна медицина от Свободния интернационален университет. 
Впоследствие в Съединените щати 2се запознава с идеята за микроскупчването на молекулите във вода и технологията на магнитнорезонансния анализ. Така започва търсенето му за разкриване тайните на водата. Д-р Емото предприема обширни изследвания върху водата на планетата като учен-изследовател, но още повече от перспективата на оригинален мислител. Накрая разбира, че водата разкрива истинската си природа под формата на замръзнал кристал. 

Той продължава своите изследвания и е написал редица книги на японски, които са добре приети. Женен е за Кацуко Емато, която споделя неговия ентусиазъм и е ръководител на Киокуша, издателския отдел на неговата компания. Имат три деца.  


                                      ВЪВЕДЕНИЕ 

Изминаха повече от десет години, откакто започнах да правя снимки на замръзнали
ледени кристали.Дълго време преди това ръководех проучване за измерване на вълновата флуктуация на водата, но когато започнах да се занимавам с кристали, открих, че водата се разкрива по безброй различни начини.
Разбрах, че в снимките на кристалите се крие много мъдрост. Те ни учат как би
трябвало - и трябва - да живеем живота си.

Открих, че някои хора имат трудност с думата или идеята Бог. Лайтмотивът и на книгата
е водата. Колкото повече разбирате водата, толкова по-трудно ще ви бъде да отричате съществуването на Бога. Моля ви, помислите по въпроса докато преглеждате приложените тук снимки на кристали.
Искам да ви помоля, когато започнете да четете книгата, да прецените живота си. И
по-точно да се попитате дали сте щастливи.
Естествено дефиницията ви за щастие ще зависи от това кой сте вие -имате ли чувство
за мир в сърцето си, чувство на сигурност за бъдещето и усещане на очакване, когато 
се събудите сутрин? Ако можете да наречете това щастие, то в състояние ли сте да 
кажете, че в този миг сте щастливи?
Спокойно мога да заявя, че малко хора биха отговорили с твърдо „да"" малко са и които могат да кажат, че животът им е такъв, какъвто са се надявали да бъде. Кое ни 
причинява толкова мъка? Какво става в света, кое е онова, което ни пречи да бъдем 
щастливи?
Струва ми се, че живеем в епоха на хаос. Хаосът представлява състояние на обърканост вследствие неорганизираността, съществувала преди създаването на Вселената.
Лутайки се в живота си,ние откриваме,че сме износени и уморени. Вестници и 
телевизия ни бомбардират с информация, а в работата си сме изправени пред проблеми и недоразумения. Източниците на нашите проблеми сякаш са безбройни и непреодолими.
Нашата малка планета е обгърната от икономически конфликти, вътрешен безпорядък, етнически предразсъдъци, екологични бедствия, религиозни войни и всякакъв вид други невъобразими проблеми. И всичките лоши новини за страдащи хора, за хора, наслаждаващи се на страданието, за хора. ставащи по-богати, за хора, ставащи по-бедни, за потиснатите и потисниците стигат до нас от другия край на света за секунди.
Кой, бихме попитали, е виновен светът да става все по-разделно, отчуждено и трудно
място за живот.
Едно нещо е общо -всички търсим изход.Всеки един от нас търси отговор - отговорът е толкова прост и лесен, че досега все ни се е изплъзвал.

Каква е причината за целия този хаос? Какво е в центъра на всичко това? Каквото и да е, то отдалечава светът от хармонията и го тласка към безредие.
 Може би е неизбежно явление. Въпреки че всички принадлежим към един и същ вид, ако живеем на различни места по различен, трудно променящ се начин, то и мисленето ни ще бъде различно.
И за да бъде всичко още по-лошо, повечето хора трудно приемат нещата, ако се
различават от тези, които са около тях. Боксуваме по никога несвършващ път на тревоги и страдания.Изглежда, че докато хората са хора, каквото и решение да се предложи сигурно ще е неадекватно.

Връщаме се там, откъдето започнахме. Може ли изобщо да има едно-единствено решение, което да се приложи към всички в света, в което всеки да бъде убеден и което е така просто, че всеки да го разбере?
Всъщност аз намерих отговора и той е именно: 
–човешкото тяло средно е 70 процента вода! 

Като ембриона (в майчината утроба) започваме живота си с 99 процента вода. При 
раждането си ние сме 90 процента вода, а когато стигнем средна възраст, слизаме 
надолу до 70 процента. Ако умрем в дълбока старост, вероятно ще бъдем около 50 
процента вода. С други думи, през живота си ние съществуваме главно като вода.
От физическа гледна точка хората са вода. Като разбрах това, започнах да виждам
нещата със съвършено нов поглед.
Първо осъзнах, че връзката с водата се отнася за всички. Струва ми се, че започнах да разбирам начина, по който хората трябва да живеят живота си. Как може да се постигне щастлив и пълноценен живот? Отговорът е да се пречисти водата, която съставлява 70 процента от вашето тяло.
Водата в реките остава чиста, защото се движи. Спре ли водата, тя умира. Ето защо
водата трябва непрекъснато да циркулира. Водата - или кръвта - в тялото на болните 
обикновено е в застой. Когато водата спре да тече, тялото започва да линее, а ако 
кръвта в мозъка ви спре да циркулира, застрашава живота ви.
Може да го схванем и като застой на емоциите. Съвременни изследователи доказват, че състоянието на мозъка оказва директно въздействие върху състоянието на тялото. 
Живеете ли пълноценно и приятно, физически се чувствате по-добре, а когато животът ви е пълен с борби и със скръб, тялото ви го знае и съответно реагира.

Движение, промяна, плавно течение - ето смисълът на живота.

Ако приемем, че преди да станем хора сме съществували като вода, вече ще сме по-близо до отговора на основния въпрос - какво е човешкото същество. А имаме ли ясно разбиране за водата, ще разбираме по-добре човешкото тяло и дори ще разкрием тайната защо сме се родили и защо съществуваме.
Какво всъщност е водата? Може би първият ви отговор ще бъде, че тя е жизнена сила.
Ако изгубим 50 процента от водата на своето тяло, ние не можем вече да поддържаме живота си. Водата, носена от кръвта и телесните течности, е средството, чрез което 
храната циркулира в тялото ни. Водното течение ни дава възможност да живеем активен живот. Водата служи като преносител на енергия в нашето тяло.
Преносът на енергия прилича на товарна кола, която се движи през цялото ни тяло. Ако тялото е задръстено и замърсено, то товарът в колата ще се замърси, ето защо от съществено значение е водата винаги да остане чиста.
Сега много повече, отколкото в миналото, медицинската общност започна да вижда водата като преносител на енергия и това дори се използва при лечението на различни болести. 
Хомеопатията е една област, в която ценността на водата е призната.
Хомеопатията се заражда в Германия през първата половина на XIX век с работата на Самуел Ханеман (1791-1843), но корените й стигат назад до бащата на медицината Хипократ (около 460-370 г. пр.Хр.), който предписвал много лечения, подобни на препоръчваните от хомеопатията. Накратко, пионерите в медицината ни учат да „лекуваме сходното със сходно, да се борим срещу отровата с отрова".
Например, ако някой страда от отравяне с олово, симптомите могат да се облекчат, като пие вода с минимално количество олово - количество, вариращо от 1 част в 1012 (един трилион) до 1 част в 10400!
На това ниво на практика веществото го няма във водата, но характерните му белези
остават - така се създава лекарството за лечение на оловно отравяне.
Хомеопатията твърди, че колкото по-голямо е разреждането,, толкова по-голяма е
ефективността. Логичното заключение е, че колкото по-масивна е отровата в тялото, 
толкова по-висок трябва да бъде коефициентът на разреждане.
Друг начин да се изрази тази идея е, че вместо да се използва ефектът на веществото, за да се премахнат симптомите, се използва информацията, закодирана във водата, за да се унищожи информацията за отровата в симптомите.
И така, водата има способността да закодира и запомня информация. Може да се каже, че водата на океаните помни съществата, живели в океана. Глетчерите на земята може би обхващат милиони години от историята на планетата.
Водата циркулира около света, като тече през телата ни и се разпространява навсякъде.

Ако сме способни да прочетем съдържащата се в паметта на водата информация, ще
прочетем една епическа история.
Да се разбира водата, значи да се разбират Космосът, чудесата на природата и самият живот.

В продължение на много години проучвах водата. Осъзнаването, че тя има способността да закодира информация промени живота ми. След като направих откритието в Америка, донесох го с мен в Япония и оттогава използвам информационно закодиращата функция на водата, за да помагам на хората да възстановяват здравето си.
По това време лекарите дори и не подозираха, че водата сама по себе си има лечебни способности. Аз бях и съм напълно убеден, че водата е способна да помни и да предава информация, но теорията ми бе изцяло отхвърлена от медицинската общност.
В 1988 г. френският учен Жак Бенвенист провежда експеримент, за да тества основните принципи на хомеопатията. Той разтваря лекарство във вода до степен, че то да не може да бъде установено с клинични средства. Открива, че разтворът има същия ефект върху пациентите както неразтвореното лекарство.
Една година след като представя резултатите си в английското научно списание Nature ,най-накрая те са публикувани заедно с коментара, че резултатите от експеримента му са съмнителни и без всякакви материални доказателства. Оттогава тази хипотеза е погребана и забравена.
Всеки път, когато някой прибързва с изследвания и експерименти, които в някаква
степен объркват научната общност, винаги става едно и също. Дълго време се чудех мога ли да открия материално доказателство за способността на водата да запомня информация - съществува ли начин да се види това с физическото око?
Отворите ли сърцето си за възможностите, започвате да забелязвате дребни неща, които могат да ви отведат до големи открития. Веднъж случайно разтворих една книга и думите сякаш изскочиха от страницата: „Няма два снежни кристала, които да са съвсем еднакви".
Разбира се, бях го учил още в началното училище. „Лицата" на всички снежинки, падали милиони години на Земята, са различни. Но сега мисълта доби съвсем различно значение,защото сърцето ми бе разкрито за това послание. Следващия миг си помислих: ако замразя вода и се вгледам в кристалите, всеки от тях ще изглежда уникален. И този миг отбеляза първата ми стъпка в рисковано начинание - да навляза в нов и неизследван свят. Планът ми бе да замразявам вода и да снимам кристалите. По природа не съм склонен дълго да обмислям нова идея. Незабавно поканих в моя екип млад изследовател, за да започне експериментирането, а това бе област, за която никой не знаеше нищо. Нямаше какво да ни даде увереност, че в края на краищата усилията ни ще бъдат възнаградени. Твърде странно, но аз никога не изпитах съмнение дали ще успеем. Сигурен бях, че хипотезата ми е точна и че експериментите ще са успешни - просто го знаех. Винаги съм страдал от липса на постоянство, но този път не се предадох.
Първото нещо бе да се сдобия с прецизен микроскоп и да наблюдавам замръзналата вода в кухненския хладилник. Но ледът бързо се стопяваше, тъй като снимките бяха правени на стайна температура. Мина доста време, преди да можем да направим някакви снимки на кристали.
Веднъж след изморителен ден заведох младия изследовател на вечеря и се опитах да го окуража. Казах му, че очаквам от него да даде всичко, на което е способен.
След два месеца на експериментиране най-накрая успяхме да направим очакваното. Водата ни подари снимка на прекрасен хексагонален кристал. Дълбоко се развълнувах, когато колегата ми съобщи новината.
Имах вече голям хладилник за експериментите, в който температурата се поддържаше на -5° С (23° р), но всичко започна с първата снимка.
Бе почти чудо, че изобщо успяхме да я направим.
Каквото усещате със сърцето си, че е възможно, наистина е възможно.
Извършихме го с волята си. Това, което си представяхме, стана наш свят.
Снимките на кристали,които започнах да правя,се оказаха невероятно красноречиви в 
изявата на света. Откривах в тях дълбока философия. Кристалите се появяват само след двадесет или тридесет секунди, щом температурата се повиши и ледът започне да се топи. Истините на Космоса, макар и за няколко мига, се изявяват и стават видими. Този кратък про-междутък от време ни даваше възможност да хвърлим поглед в свят, който наистина бе магически.
Нека обясня как започнах да правя снимки на кристали.
Наливах петдесет различни вида вода в петдесет различни панички - петри. (През
първите няколко години използвах сто.Замразявах ги за три часа във фризера на - 20° С(- 4° Р).В повърхностния пласт на паничките се оформяха капки лед от около 1 мм. 
Кристалът се появява, като хвърлите светлина върху короната на ледената капка.
Разбира се, резултатът не винаги бе петдесет кристала, понякога не се оформяше дори и един кристал. Когато изобразявахме графически формирането на кристалите, открихме, че различните води образуват различни кристали. Някои от тях бяха определено сходни, други бяха деформирани, а от някои видове вода изобщо не се формираха кристали.
Първо наблюдавах кристали от чешмяна вода, взета от различни места. Водата на Токио бе катастрофа - не се оформи нито един-едничък кристал. В чешмяната вода се слага известно количество хлор за санирането й, а това напълно разрушава структурата на естествената вода.
В естествената вода, независимо откъде идва тя - естествени извори, подземни реки,
глетчери и горните пластове на реките, - се формират завършени кристали.
Усилията ми да снимам ледени кристали и да провеждам изследването започна да
напредва. Тогава един ден изследователят, който бе обсебен като мен от проекта, каза нещо съвсем неочаквано:

„Нека видим какво ще стане, ако оставим водата под въздействието на музика".


Знаех, че е възможно вибрациите на музиката да окажат въздействие върху водата. 
Музиката ми доставя огромно удоволствие и някога, като дете, хранех надежди да стана професионален музикант, ето защо напълно подкрепях този невероятен експеримент. 
В началото нямахме и идея каква музика да използваме и при какви условия ще 
провеждаме експеримента. Но след доста лутания и грешки стигнахме до заключението, че вероятно най-добрият метод е най-простият - да се сложи бутилка с вода на масата между две тон колони и да я изложим на звука, при който човек нормално слуша музика. Трябваше да използваме и същата вода като в предишни опити.
Първо опитахме с дестилирана вода от аптека.
Резултатите ни поразиха.Пасторалната симфония на Бетовен с нейните светли и ясни тонове създаде прекрасни, добре оформени кристали. 40-та симфония на Моцарт, изящна молитва към красотата, създаде кристали, които бяха нежни и елегантни. А кристалите,оформени от звуците на Шопеновия етюд опус 10, № 3, ни изненадаха с очарователните си детайли.
Въздействието на звуците на класическата музика върху водата доведе до добре оформени кристали с различни характеристики. Контрастен резултат се получи от водата, изложена на силната хевиметал музика, която в най-добрия случай даваше фрагментирани и деформирани кристали.
Но опитите ни не спряха дотук. Следващото нещо, което обмисляхме, бе: какво ще стане, ако напишем думи и фрази като „Благодаря" и „Глупак" на парчета хартия и ги залепим на бутилките, обърнати навътре към водата. Не изглеждаше логично водата да „прочете" написаното, да разбере значението и съответно да промени формата си. Но аз знаех от опитите ни с музиката, че могат да се случат странни неща. Чувствахме се като изследователи, тръгнали без карта за пътуване из джунглата.
Резултатите от опита не ни разочароваха. Водата, подложена на „Благодаря ти", оформи красиви хексагонални кристали, а водата, изложена на думата „Глупак", произведе кристали, подобни на сътворените от хевиметал музика - фрагментирани и деформирани.
По-нататъшните ни опити показаха, че вода, подложена на позитивни, изречени с
внимание и съучастие изрази, като „Хайде, направи го!", дава атрактивни, добре 
оформени кристали, заповедни, по-груби, звучащи негативно изрази, като „Направи го!", изобщо не оформиха кристали.
Урокът, който трябваше да научим от експеримента, се отнасяше до силата на думите. 
Вибрацията на добрите думи оказва позитивно въздействие върху нашия свят, докато 
вибрацията на негативните думи притежава силата да руши.
Познанието за водата представлява изследване, чрез което да откриваме как действа
Космосът, а кристалите, разкрити във водата, са като врата към друго измерение. Като продължавахме нашите опити със снимане на кристали, разбрахме, че сме тръгнали да се изкачваме по стъпалата към разгадаване на дълбоките тайни на Космоса.
Помня специално една снимка. Беше най-красивият и изящен кристал, който бях виждал - оформил се под въздействие на думите „любов и благодарност". Сякаш водата бе ликувала и бе ознаменувала момента със създаването на разцъфнало цвете. Спокойно мога да кажа, че от този миг нататък животът ми действително се промени.
Водата ме научи за финеса на човешката душа и за въздействието, което „любов и
благодарност" могат да имат върху света.

В Япония съществува предание, че думите на душата живеят в един дух, наречен
котодама, или дух на думите, и че актът на изговаряне на думи има силата да промени света. Всички знаем, че думите оказват огромно влияние върху начина, по който мислим и чувстваме и че нещата вървят гладко, когато се употребяват позитивни слова. Но никога досега не сме могли да наблюдаваме ефекта от позитивните слова.
Думите са изява на душата. Твърде вероятно е състоянието на душата ни да оказва
огромно въздействие върху водата (която съставя около 70 процента от тялото ни), а то засяга не по-малко и тялото ни. Хора, които се радват на добро здраве, общо взето са с висок дух. Наистина здрав дух живее най-добре в здраво тяло.
Колкото повече нещастни хора виждах, толкова повече се убеждавах, че болестта не е само индивидуален проблем, а е следствие от деформацията на обществото като цяло.
Докато не се направи нещо за този деформиран свят, в който живеем, докато не можем да лекуваме наранената душа, броят на страдащите от соматични болести хора няма да намалее.
Какви са деформациите в света? Това са деформациите на душата, а те оказват влияние на самия Космос. Както само една-едничка капка в басейна предизвиква разпростиращи се безкрай вълни, деформациите, дори в една душа, се разпространяват по света и водят до глобална деформация.

Но не всичко е загубено - има надежда. Има спасение, и то се казва „любов и
благодарност".
Земята се мъчи.Тя иска да бъде красива.Иска да бъде толкова красива,колкото е 
възможно да бъде.Вече казах,че може да определим човека като вода.Сигурен съм, че водата в хората, които разглеждат снимките на кристали, претърпява някакъв вид 
промяна.
Аз открих най-красивия от всички кристали - кристала, създаден от „любов и
благодарност". По общо мнение всички религии в света са основани на тези чувства. 
„Любов и благодарност" са думите, които трябва да служат като ръководно начало на 
света.
Водата показва по много ясен начин как трябва да живеем живота си. Историята на
водата се предава от всяка отделна клетка, за да обгърне целия Космос. Надявам се и вие да почувствате същото очакване и вълнение, което изживях аз, когато открих 
разгръщането на тази драма.  

От какво е направена Вселената?
Осъзнаването на факта, че сме направени основно от вода, е ключът за разкриване
тайните на Вселената. Ако от тази перспектива проучите отново света около вас, ще 
започнете да виждате неща, които никога преди това не сте виждали.
Различните събития, които стават през живота на човека, са събития, отразени във
вода. Индивидът и обществото съставят огромен океан; като добавяме индивидуалните си капки в океана, ние участваме във формирането на обществото.
Исках колкото е възможно повече хора да чуят посланието, което водата има за нас, и
реших да публикувам снимките на ледените кристали. Този акт бе само една малка капка, но тя предизвика леко вълнение, което се превърна в непрестанно уголемяваща се вълна, оказваща огромно въздействие в живота ми и в живота на много други хора.
За първи път през 1999 г. публикувах снимките си, шест дълги години след като
започнах своята необикновена работа. През първите шест години се натрупа планина от снимки в офиса ми.
Когато започнах да подреждам снимките за публикация, постепенно осъзнах, че пред
очите ми се разкрива величествена и изумителна история, която всеки отделен кристал се опитваше да ми разкаже.
Споделих идеята за публикуване на снимките с няколко издатели, но никой не прояви интерес. Отказът им не промени непоколебимостта ми и реших да ги издам сам. Скоро разбрах, че макар и да можех да си позволя отпечатване на снимките и оформянето им в книга, ограничаващата система за разпространение в Япония не би позволила книгата да се продава по книжарниците.
Това изглеждаше страшна пречка, но реших просто да не й обръщам внимание. Когато получихме готовите книги, приготвихме пакети за няколкостотин приятели и познати и им ги изпратихме по предварителна уговорка. Скоро след като изпратихме първите екземпляри, започна да се случва нещо странно. Получавахме допълнителни поръчки от същите хора. Те бяха казали за книгата на свои приятели и познати, които от своя страна споделяха впечатленията си с други. Някои читатели си купуваха по пет, дори по десет екземпляра, за да ги раздават.
Надеждите ми бързо нараснаха. Следващото нещо, което поисках, бе по целия свят да узнаят за книгата и тя бе преведена на английски. Сизуко Оуеханд, която по-късно ми стана преводач, изпрати книгата на приятелите си в Европа и в Америка. Започнах да получавам писма от хората, които бяха видели снимките, както и покани да посетя 
страните им, за да изнасям лекции. През годините бях благословен, че имах 
възможността да посетя Швейцария,Германия,Австралия,Холандия, Италия, Англия, Съединените щати, Канада и много други страни, за да представя кристалите.
Всичко сякаш ставаше точно в подходящото време. Хората търсеха начин да осмислят хаотичния свят, в който се намирахме.
Тук ще представя само малка част от снимките, които съм направил. Някои от тях са
включени в работата ми Посланията на водата, а други са от втората колекция, наречена Посланията на водата II, има и снимки, направени специално за тази книга. Ще можете съвсем ясно сами да видите ефекта, който думите, снимките и музиката имат върху водата.
Докато някои води оформят величествени кристали, сякаш да изобразят цялата красота на този свят, кристалите от друга вода са деформирани или изобщо не съществуват - те ни казват нещо за уединените тъмни места, спящи в земята.
По време на лекциите си използвах диапозитиви, за да покажа снимките си на ледените кристали. Реакциите бяха доста различни. Често чувах хората да ахват от изненада, а понякога виждах дори да се просълзяват. Открил бях, че една-едничка капка вода може да причини различен ефект на вълнение у човека.

Мануела Ким, дамата, която първа ме покани да изнасям лекции в Швейцария, изрази
чувствата си така:
"Можем да видим чудото на сниманите водни кристали със собствените си очи. И в
резултат от това съзнанието ни прави внезапен скок. Пробуждането на съзнанието става почти мигновено. Фактът, че неща , за които сме мислили и чувствали, сега ги виждаме, ускорява промяната ".
Друг слушател даде следния отговор:
"Това е първият и единствен начин, по който неуловимата енергия на съзнанието и
думите ни е възможно да бъде видяна. Ледените кристал ни показват всичко - вече 
въпросът не е дали вярваме, или не вярваме, като се използва съответният метод всеки сам би могъл да проведе свой опит и лично да провери. "
 
Читател от Япония ми писа:
 "Водата не е само друго вещество — тя е жизнената сила на величествената природа". 
Това ме накара отново да разбера тайнствената способност на водата да пречиства и да дава живот на всичко живо. Мога да видя, че душата, чувствата и вибрациите имат влияние върху формирането на ледените кристали и да почувствам значението на душата и думите. Информацията е удивителна и безкрайно впечатляваща".
Изглежда, че ледените кристали са тясно и неизменно свързани с човешката душа. Като си помисля защо ледените кристали говореха на толкова много хора, знам, че е защото държат ключа към тайните на Вселената. А той може да отвори така съзнанието, че да се разбере истинския ред във Вселената и нашата роля в нея.
 
Водата е огледало на душата. Тя има много лица, очертали се при изравняването й със съзнанието на хората. Какво прави водата способна да изразява онова, което е в душите на хората? За да се отговори на въпрос; искам първо да се уверя, че разбирате следния факт:
Съществуването е вибрация.Цялата вселена е в състояние на вибрация и всяко нещо произвежда своя честота, която е уникална. Всичко, което имам да кажа в книгата, се основава на този единствен факт. 
Годините, през които изследвах водата ме научиха, че това е основният закон на 
Вселената.
Може би си мислите: Нима съществуването е вибрация? Дори масата? Столът? Тялото ми?
Как може всяко нещо, което може да се вид, и да се пипне, да е вибрация? Наистина е трудно да повярваме, че неща, които може да вземете с ръце и да изследвате - като дърво, скала или друг всички те вибрират.
Но науката на квантовата механика вече потвърди, че материята не е нищо повече от
вибрация. Разделим ли нещо на най-малките му части, навлизаме в странен свят, където всичко, което съществува, е частици и вълни
Всичко е съставено само от атоми, всеки атом е ядро с обикалящи около него електрони. Числото и видът на тези електрони и техните орбити дават на всяко вещество специфичен комплект на вибрационна честота. Каквато и да е материята, нищо не е твърдо. Вместо това има само ядро, заобиколено от безспирно редуващи се вълни.
Всичко е вечно движещо се и вибриращо - насам и натам с невероятна скорост.
Според Ханиашинго, будистката Мъдрост и Сърце сутра, „това, което може да бъде
видяно, няма форма, и това, което не може да бъде видяно, има форма". Сега вече бихме могли да кажем, че странното противоречие, изречено преди много години от Буда, бе доказано, че е вярно от съвременната наука.
Очите ни могат да виждат предметите, но не могат да виждат вибрациите. Искам да ви попитам дали не сте имали подобно преживяване: например говорите си с някого в стаята и настроението е топло, приятелско и непринудено. Но влиза друг човек. В момента, когато отваря вратата, усещате как атмосферата се променя и в стаята вече настъпва мрачно и хладно настроение. Хвърляте поглед към новодошлия и виждате измъчения израз на лицето му, отпуснатите рамене, човек, просто уморен от живота. Каква ли е причината за тази болка? Може би едно разбито сърце, грешка в работата или изобщо отвращение от живота - оставям го на вас. Искам да помислите - защо настроението в стаята се е променило в момента на отварянето на вратата.
Човешките същества също вибрират, и то с неповторима честота. Всеки от нас има
необходимия сетивен усет, за да усети вибрациите на другите.  
Човек, преживяващ дълбока скръб, ще излъчва тъжна честота, а някой, който е винаги весел и радващ се на живота, ще ни облъчва с ведрост. Човек, който обича другите, ще изпраща честота на любов, но от друг, който върши зло, ще идва мрачина и злост.
Същият принцип важи и за обекти и места. Например, има места, където често стават
злополуки, места, където бизнесът успява, и места, които създават щастие. А може би сте чували за бижу, което причинява трагедии на наследилите го собственици.
Това се отнася не само за материални обекти, но и за различните явления, които стават по света.Те също излъчват характерни честоти. Промяна на енергията в атмосферата води до светкавици и бури. Интензивната енергия ще причини природни бедствия, но трябва да осъзнаем, че това не са лоши събития. Ако вземем предвид огромното количество разпръсната вредна енергия, може би ще трябва да сме благодарни на светкавиците и бурите.
Съберат ли се хората, облечени в новите си дрехи и в празнично настроение, започнат ли да пеят и танцуват, то инертните и лоши честоти се разсейват и се появяват радостните.
Фактът,че всичко е в състояние на вибрация,означава също,че всичко произвежда звук.Обаче ние не чуваме всеки звук, макар че има някои хора, които изглежда чуват 
гласовете на дърветата и могат да общуват с растения.Независимо дали чуваме,или не чуваме звука-неповторимата честота на всички обекти може да бъде интерпретирана като звук.
Човешкото ухо е способно да чува честоти от приблизително 15 Hz до 20000 Hz
( Hz или Херц показва броя на циклите на повтарящата се вид вълна за секунда). Всъщност добре е, че ушите ни имат това ограничение - в противен случай сигурно не бихме могли да спим през нощта.

Природният свят наистина е добре замислен - всичко е в равновесие. Като е създаден звукът, то има и маестро-слушател, за да го възприема: водата.
 Нека ви помоля да помислите защо кристалната формация ще се повлияе от музика и защо се стига до напълно различни резултати в зависимост от казаната или написана дума, на която водата е подложена. Отговорът се разкрива отново чрез факта, че всичко е вибрация. Водата - така чувствителна към уникалните честоти, излъчвани от света - съвършено и експедитивно отразява външния свят.
Музиката и изречените думи са вибрация, те лесно се разбират и тълкуват почти от
всеки. Звуци като песента, създадени от човешкия глас по време на будистко 
погребение, се пресъздават в лекуваща вибрация.
Но как да интерпретираме феномена, че кристалната формация бива повлияна от
показаните на водата, написани на хартия, думи? Самите написани думи всъщност 
излъчват уникална вибрация, която водата е способна да усети. Водата отразява точно всички вибрации, създадени в света, и променя тези вибрации във форма, която може да бъде възприета от чо-вешкото око. Когато на водата се покаже написана дума, тя я възприема като вибрация и изразява посланието в специфична форма. (Може да се сетите, че буквите са като визуален код за изразяване на думи.)
Но какво по същество са думите? В Старият завет се казва : „В началото бе Словото".
Това означава, че преди създаването на Вселената е съществувало „Слово". Моето 
тълкувание на това е, че „Словото" е създало човешките същества и хората след това са научили думите от природата.
В предисторически времена, когато хората са живели всред природата, те е трябвало да се защитават и са били чувствителни към честотите на звуците, произведени от 
природата, за да откриват опасността, преди да ги е връхлетяла.
Звукът на веещия вятър, звукът на течащата вода, звукът от ходещото в тревата животно -способността на древните да разбират звуците и да ги предават на други, използвайки гласа си, е била необходима за оцеляването им. Вероятно тези опити в езика са били прости съобщения от няколко думи, но с развитието на културата и с натрупването на опит речникът ни се е обогатявал.
Защо тогава езиците, на които хората говорят, са толкова различни? Лесно може да се разбере, като се има предвид, че езикът е научен от вибрациите на природното 
обкръжение. Природното обкръжение значително варира според мястото. Променливото време на европейския климат и влажните острови на Азия създават различни вибрации, които се изливат в природата. В Япония има четири отделни сезона и японският език го отразява в прекрасен речник от свързани с времето думи.
Според Библията преди Вавилонската кула всички хора говорели един и същ език. Може би това ни казва,че,макар мястото и природното обкръжение да се различават, основните закони на природата са едни и същи.

КРАЙ НА ЧАСТ 1.

**********************

СЛЕДВА  ЧАСТ 2




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
19.07.2014 23:36
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7726054
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!