Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 20:05 - Как Дедите ни цивилизоваха индианците и изградиха духовната и материална култура на маите и цялата индианска цивилизация.Част2
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5053 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 04.01.2021 05:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Смятахме набързо да приключим темата в Америка и се върнем в България, за да ви просветим по началната тема за петък – тринайсти, но местните индианци ни казаха, че щом ни доверяват такива извечни техни тайни, няма да ни пуснат лесно, от което пък ние бяхме очаровани!
Защото да се очароваме означава отново и отново да се срещаме и общуваме с нашите Богове, и вие също чрез нас да Ги познаете още!

ДА СЕ ОЧАРОВАМЕ от=от Исуш и Богиня Диана Матара  

ИЗВЕЧНИ ТАЙНИ на=ИЗВЕТШНИ ТАЙНИ на=ТАЙНИ на Изуш и Богиня Диана

НЕ НИ ПУСКАТ=Иса и Бокиня Диана

Иса и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Свещеното име на Първосвещения светилищен център на маите ЧИЧЕН ИЦА, фалшификаторите и невежите обясняват първосигнално и безсакрално като 
ПРИ КЛАДЕНЕЦА НА ПЛЕМЕТО ИЦА!

Нещо подобно все едно най-свещения храм на вашия бог да кръстите примерно с името ЛЯВАТА ПРЕДНА ПЕТАЛА НА КУЦОТО МАГАРЕ НА БАЙ ПЕШО! –
не само обидно,подигравателно, несериозно и глупаво, но и абсурдно недопустимо в сакралния съкровен духовен свят на хората! 
Това е и обичайната "научна" преводаческа практика на съвременните манипулатори и фалшификаторите на Българската история, разпръсната и имплантирана в културата и историята на всички племена по света, когато правят етимоложките тълкувания и разяснения на всички "-ними" в България и по света – да скриват Божествените ѝм имена чрез елементарни първосигнални опростачени сравнителни стъкмистики и натамънявания или такива абсурдни измислици, както при свещеното име за маите!
Няма да кръстят свещеното место на някой от многобройните си богове, които уж имали дълбоко идолопоклонните маи, ами ще вършат такива скверни кръстнически мерзости да не зачитат сакралния си пантеон!
Не само несериозно и абсурдно, но и абсолютно недопустимо и невъзможно да се случи такова кощунство-както при маите, така и при всички други народи по света, кръстени със Святия Божи Дух от Българите и цивилизовани от тях! А такива са 

АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАРОДИ И ПЛЕМЕНА ПО СВЕТА!


ОСКВЕРНЯВАНЕ на=на Бок Иса Вер (Змей)

ОБИЖДАНЕ на=на Бог Ежуа и Диана

МЕРЗОСТ срещу=срещу Исуз и Матара
кощунствени думи и деяния срещу Българските Богове

КОЩУНСТВО срещу=срещу Исуш и Бокиня Диана

ПАНТЕОН=Богиня Диана – 

думата била с гръцки произход и се използва като термин, означаващ набора от всички  божества.
Била гръцка думата, ама друг път!
Ще има да вземат от арменския поп!
Била гръцка, ама грънци!

Хал хабер си нямат гърците нито от боговете от техния пантеон, които въобще не са гръцки, ами са си Българските, нито от истинското значение на думата ПАНТЕОН!

ЩЕ ИМА ДА ВЗЕМАТ от=от Тати Изуш и Богиня Мат Диана

ОТ АРМЕНСКИЯ ПОП=Бок Иса и Богиня Матара

ГРЪНЦИ=ГРЪНТСИ=Иса от Трагия
-
което се получава при обратния прочит на думата, както и при етнонима ГЪРЦИ, което указва, че те са цивилизационен продукт на Бог Исус и Българските цивилизатори:

ГЪРЦИ от=ГЪРТСИ от=от Иса от Трагия

Гледайте и слушайте сега всички, и най-много гърците, какво значи думата, че скоро ще ви трябва отчайващо важна, и още повече ще ви трябват Боговете,за Които се отнася!


ПАНТЕОН=Богиня Диана


А наборът от всички божества, за които се отнасял пантеонът, ще го сведем само до двете божества, които са единствените и повече от тях няма други Божества, и които са в самата дума:

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана

САКРАЛЕН ПАНТЕОН=Диана и Иса Българина –
 
место за съхранение на сакралната памет на Българите и поклонение пред Боговете ни Исус и Мария Магдалена


Los Bukis
1.Mi Mayor Necesidad      https://www.youtube.com/watch?v=v7NsfoHX8tc
2.Quiereme                       https://www.youtube.com/watch?v=cUQZILrshZw


Така сега разсекретяваме сакралната семантика на Българската светиня на маите:


ЧИЧЕН ИЦА=ТШИТШЕН ИЦА=Отец Ешуш и Диана – свещено место на Исус и Мария

ТШЕТШЕН ИЦА=Деца на Ешуш и Диана –

херметична информация,че тия свещени места се обслужват само от жреческа каста, съставена от династични потомци на Българските Богове чрез Българските покръстители и цивилизатори на маите.

Сакралният семантичен превод на племенното име ИЦА означава,че племето има за свои върховни Богове Българските Богове Исус и Мария Магдалена в съответния код:

ИЦА=ИТСА=Диана и Иса

Съобщението, че ИЦА на испански често е превеждано като „магьосниците на водата", ни води отново при Исус и Мария в поредния Ѝм шифрован вид:

МАГЬОСНИЦИ НА ВОДАТА=Исус и Богиня Мат Диана 

Най-важното култово съоръжение на Първосвещения център на маите- ЧИЧЕН ИЦА, е пирамидата на богът Кетцалкоатл, който е и главният бог на маите, ацтеките и всички други култури на Централна Америка, и който бог е отново в характерната Българска змейска династична херметична маскировка и по външен вид като ПЕРНАТ ЗМЕЙ, и като съдържание в словесната му именна зашифровка:

imageimage

Много змейове и дракони из тая Америка – б-ъ-ъ-ррр!, чак глава да ти се замае от тях, че все и с Български печат жигосани и белязани неизтриваемо!

ГЛАВА ДА ТИ СЕ ЗАМАЕ от=от Богиня Мат Диана и Исуз Ел (Змей)

ЖИГОСАНИ от=от Гена на Исуж 

НЕИЗТРИВАЕМ ПЕЧАТ на=на Богиня Диана Матара и Бог Изуш

Обследването на името на Пернатия змей ни показва, че се прави неправилно транформиране на името от местното му индианско наименование на другите езици.
Правилната транскрибция на името Quetzalcуatl не е Кетцалкоатл, а КВЕТЦАЛКОАТЛ, което име подложено на декодиране със Шифърът се преподрежда отново чинно по характерни титули на Българските Богове:

КВЕТЦАЛКОАТЛ=Диана и Иса Кала (Змей) Балк (Българин)

Името КВЕТЦАЛКОАТЛ е сборно синкретично име и сдвоен символ на Българските Богове Мария Магдалена и Исус Змеят, основателите на световната владетелска династия Дуло с рептилска сакрална хералдика от древно Българсккия животински календар от 12 синонима на змия, змей..., и дадено на светилищното съоръжение - пирамидата, означава,че на нея могат да служат и свещенодействат само оператори - кан/жреци от Българската Божия потомствена линия на рода Дуло!

КВЕТЦАЛКОАТЛ=Кан (Жрец) от Дуло на Бокиня Диана и Иса Ел (Змей) 

Символният змейски образ на божеството – ПЕРНАТ ЗМЕЙ, отново ни завежда в обятията на Боговете ни, неотменно очакващи ни навсякъде!

ПЕРНАТ ЗМЕЙ=Иза и Богиня Матара

Описанието на Пернатия змей е херметично послание, написано с кодираното описателно - обяснително Българско жреческо писмо: 

ЗМЕЯТ ИМА ДЪЛГИ ЗЕЛЕНИ ПЕРА, ЗМЕЯТ ИМА ЧОВЕШКА ГЛАВА и ЗМЕЙ С ПЕРА НА КЕТЦЛ - (КЕТЦАЛ - свещена птица на маите), които послания след разкодиране ни съобщават кой е този страшен змей!

КЕТЦАЛ=Диана и Иса Кала (Змей)

ЗМЕЯ ИМА ДЪЛГИ ЗЕЛЕНИ ПЕРА=МаМа Диана и Изуз Ел (Змей) Българина

ЗМЕЯТ ИМА ТШОВЕШКА ГЛАВА=ЗМЕЯТ е Богиня Майка Диана и Ешуш Балг

ЗМЕЙ С ПЕРА НА КЕТЦАЛ=ЗМЕЯ е Диана и Исус Бълкарина

image

Тръгнахме да търсим из Америка два змея да ви покажем, те пък ни се обадиха от Родната си люпилня България от брега на морето във Варна...
Два змея - мъжки и женски...!
Заръчаха ни да умуваме защо толкова грижовно държат яйцето си и като сме били такива познавачи - езотерици, да сме отгатнели какво символизира то и защо е в България! 
В темата се включи и страшната култова приказна триглава ламя, като се примоли да отворим и разсекретим и нейното досие, че не щяла да плаши повече децата по приказките, пък и никой не ги четял повече заради компютърните анимации,а пък и напоследък я вкарали и в разни политически и корупционни схеми, което тя не оспорва съвсем, щото всички главни герои от политическите и корупционни схеми в България, Европейския съюз и по света, както и двете персони от долния шарж, са все нейни династични рептилни изтърсаци – на Тати и на Мама милите Ѝм рожби...!
Което ние правим с удоволствие за да не се терзае повече горкото добиче, пък и двете змейчета да се познаят кои са!

ИЗТЪРСАК от=от Кристоз=от Исуз от Тракия

последното поколение на Исус от Тракия

image

СТРАШНА ЛАМЯ С ТРИ ГЛАВИ=Шаре (Царе – управници) от Дуло на Матара и Исус Българина 

Третото коалиционно змейче-нашето земляче, го няма тука, но и то е от това Ямболско змейско изродено Божие династично домочадие, дето скоро всички ще ги къпим в свещената Тракийска река Тонзос, за да ги препокръстим и осветим династичната ѝм Божия кръв, за да не се хаби на халоса, а да прави добро на хората и на тях самите! 

ТОНЗОС=Диана и Исуз

ТУНДЖА=Тати Ежуа

ДА НЕ СЕ ХАБИ НАХАЛОСА КРЪВТА на=КРЪВТА на Исус Хала и Бохиня Диана 

ОТИДЕ НА ХАЛОСА=Хан (Кан, Жрец) от Дуло на Диана и Иса -
изхабен потомък на Исус

ИЗХАБЕН ПОТОМЪК на=ПОТОМЪК на Бох Иса

ИЗХАБЕН ПОТОМЪК на=на Бох Иза и Богиня Майка Диана

Българските жреци, които са и строителите-енергетици на пирамидите на маите, както и на всички други пирамиди по света, за което сме показвали достатъчно автентични документи, постряват 30-метровата пирамида в ЧИЧЕН ИЦА с четири стръмни стълби от четирите страни,като ограничават стълбите с каменни балюстради, които от северната страна започват отдолу с глави на змейове и продължават нагоре във вид на извиващи се змейски тела до върха на пирамидата.

image

СТРЪМНА СТЪЛБА към=към Богиня Матара Диана и Исус Ел (Змей) -
категорична символна метафора за пътя към Българските Богове.

ЗМИЙСКИ ТЕЛА=Майка Диана и Исуз Ел (Змей)
поредната змейска календарна династична зашифровка на Българските Богове

Ежегодно в дните на есенното и пролетното равноденствие може да се наблюдава уникалното зрелище ПЕРНАТ ЗМЕЙ, при което сянката на степенчатите ребра на пирамидата падат на каменната балюстрада, като при движението на Слънцето се създава реалното впечатление, че ПЕРНАТИЯТ ЗМЕЙ оживява и пълзи - през март нагоре, а през септември - надолу! 



Equinoccio en Chichйn-Itzб              Равноденствие в Чичен–Ица
Равноденствие на испански е EQUINOCCIO, която дума в Българска транскрибция е:

EQUINOCCIO=ЕКВУНОЧИО=ЕКВУНОТШИО=Бокиня Диана и Ешуа -
поредната Българска магическа словесна комбинация, която ни води при Исус и Мария!

РАВНОДЕНСТВИЕ=Ден на Иса Вер (Змей) и Богиня Диана-
послание, което Българските строители на пирамидата-нашите Деди, написаха и закодираха с феноменния Слънчево - сенчест визуален змейски ефект

image

Видео - посланието на пълзящият Слънчево - сенчест змей ни съобщава в превод:

ПЕРНАТ ЗМЕЙ ПЪЛЗЯШТ НАГОРЕ=ПЕРНАТИЯ ЗМЕЙ е Диана и Изуш Българина 

ПЕРНАТ ЗМЕЙ ПЪЛЗЯЩ НАДОЛУ=ПЕРНАТИЯ ЗМЕЙ е Бог Изуш Ел и Диана Ел (Змей)

image

Вижте поклонението на множеството пред сянката на змейският символ на Българските Богове!
А представяте ли си какво ще бъде поклонението и преклонението на всички, когато скоро дойдат живите Български Богове, Чиято символика са змейовете в Америка, Азия, Африка, Европа и въобще по целия свят?!

Долната картина по древни устни и писмени предания на индианците за посещението на Исус през Втори  век от Новата ера при откриването на Светилищната пирамида като директен ретранслатор от Първосвещения светилищен център БЕЗИСТЕНА и пряк трансконтинтален енергиен и телепортационен приемник, които предания са в основата и на доктрината и безусловната вяра и учение на МОРМОНИЗМА за посещението на Бог Исус в Америка, не е в състояние да предаде и нищожна частица от величието на трансепохалният акт и процесите, които ще се случат при явяването на Исус и Мария при Второто Ѝм пришествие!  

МОРМОНИЗЪМ, MORMONISM - една част от познанието и информацията за Българските Богове, прикрито официално като допълнително познание за Исус, но зад официалната фасада и доктринална догматика на което се крие поредната чудовищна форма на обединената световна антиБългарска инквизиционна институция, впрегната на двата Американски континента за манипулационно тотално цензуриране на наследствената информационна памет на индианците, че индианските култури и цивилизация на двата континента са дело лично на Исус и Мария Магдалена и Техните династични Български потомци, съставящи жреческата и административната институции на Свещената Световна Българска Империя!
Дълбоко и перфидно прикритата истинска същност на МОРМОНИЗМА обаче се разконспирира веднага от Свещеният шифър, който разпознава в официалното наименование на религиозното течение първосвещените именни зашифровки на  Исус и Майка Мария Магдалена, които основателят на религиозното Исусово учение - святият и праведен Божи потомък, Българинът Джоузеф Смит, закодирва в този Ѝм вид по две основни причини:
 
1.Да предаде в херметична езотерична форма, че неговото учение е съставено върху безспорните познания и съхранена наследствено информация на американските индианци за пребиваването на Българските Богове Исус и Мария Магдалена в Америка през 2 век от Новата ера и присъединяването ѝ от Тях към Свещената Световна Българска Империя, която информация Поветените индиански мъдреци-жреци му доверяват.

МОРМОНИЗЪМ=Мама Мария и Иза -
тайно учение и познание за Българските Богове и Тяхното пребиваване в Америка

2.Да съхрани и предаде за поколенията на Българския духовен имплант в Америка ясновидските си прорицания и предупреждения, че след неговото убийство, което става факт когато той се кандидатира за президент на САЩ през 1844 година с всички предварителни прогнози за убедителна победа, учението му и създадената от него църква ще бъдат овладяни от инквизицията и тайните служби на САЩ, чиято постоянна свръхсекретна задача №1 от тогава до сега ще е да служи на изродената династична Исусова върхушка от Дуло, владееща всички финансово-икономически и властови позиции в държавата, като МОРМОНИЗМЪТ ще бъде фалшифициран и превърнат в една от най-перфидните съвременни прикрити форми на преследване и цензура на Българската тайна история и Всемирното Бяло Братство в Америка и по света от инквизицията и заговорниците срещу Българите.
Именно тази информация влага в понятието и името МОРМОНИЗЪМ Посветеният Българин чрез Свещения Български жречески език и шифър:

МОРМОНИЗЪМ=Мама Мария и Иза Техните жертвени потомци и последователи

ИЗРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ И ПОДЧЕРТАВАМЕ, ЧЕ МИЛИОНИТЕ ИСКРЕНО ВЯРВАЩИ МОРМОНИ-ЧЛЕНОВЕТЕ И ПОСЛЕДОВТЕЛИТЕ НА "ЦЪРКВАТА НА ИСУС ХРИСТОС НА СВЕТИИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ", И ТЕХНИТЕ ДУХОВНИЦИ И СВЕЩЕНИЦИ НА НИСКИТЕ И СРЕДНИТЕ НИВА, ВЪОБЩЕ СИ НЯМАТ И ПРЕДСТАВА ЗА ТИЯ НАСЛЕДЕНИ ПРОЦЕСИ И ОТ ТАЙНИТЕ ТЪМНИ ДЕЛА НА ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ЦЪРКВАТА И НЕВИДИМИЯ ФРОНТ, И СА АБСОЛЮТНО НЕПРИЧАСТНИ И НЕВИННИ В  НЕВЕЖИЕТО И ДЪЛБОКАТА СИ ИСКРЕНА ФАНАТИЧНО ПРЕДАНА ВЯРА, В  ИСКРЕНОТО ЍМ ПРИМЕРНО СЛУЖЕНИЕ И УСЪРДИЕ И КОПНЕЖ ПО БОГ ИСУС! ЗА КОЕТО ЩЕ ИМАТ И ГОЛЯМА НАГРАДА!
В разгара на президентската кампания, когато се очертава убедителна победа за Джозеф Смит, в средата на месец юни му е спретнато фалшиво обвинение в престъпление и е хвърлен в затвора.
На днешната дата преди 170 години-27 юни 1844 година, от тайните служби е организиран "спонтанен бунт на разгневена" протестантска тълпа от маскирани престъпници, които подпомогнати от охраната нахлуват в затвора и убиват опасния Български Посветен.

С този акт Джоузеф Смит става първият кандидат за президент на Америка, убит по време на предизборната кампания и първият Светец - мъченик на САЩ от новата му съвременна история

image

Свети Джоузеф Смит

ДЖОУЗЕФ=Ежуз и Богиня Диана

ДЖОУЗЕФ СМИТ=Син на Ежуз и Богиня Мат Диана - свят потомък на Исус и Мария

ДЖОУЗЕФ СМИТ=ДЖОУЗЕФ от Иса и Ма (Майка) Диана 

Джозеф Смит – чистият и свят феноменен, духовен и генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена, наследил и Техните сини очи. 

Сакралният херметичен произход на името ДЖОУЗЕФ е от името на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕН, образувано чрез обратният му прочит и запис:

ДЖОУЗЕФ=ФЕЗУЖДЕН=Бежизден=Безистен=Изус и Богиня Диана

Същата свещена комбинация ще ви посочим малко по-надолу и за един друг свещен град на маите.

В режим на тотална цензура срещу Българите в САЩ, наложена от службите на тъмните сили още от началото на 19 век, Посветеният Българин предаде за нас секретната информация, че цялата му мисия и дейност е била под егидата и ръководството на Българските Богове, които той е закодирал в двата основни култови сакрални атрибута на неговата духовна дейност – ЗЛАТНИТЕ ПЛОЧКИ със свещения текст, дадени му от небесен пратеник с много познатото име МОРОНИ, и вълшебните камъни УРИМ и ТУМИМ, с чиято помощ той разчел и превел на английски текста от златните плочки.

Вече ви стана ясно,че след като първоначалният ни съекипник по темата Отгоре - Фернандел, се запиля по стадионите на Бразилия с неспортсменската нагласа да се вре в земните работи и помага на Франция нерегламентирано, в екипа ни се включи действащият на Американска територия Светец Джоузеф Смит, който сега разкрива вложените засекретени послания в толкова упорито търсените от службите свещени атрибути - информационни носители:

МОРОНИ=Мария
 
Майка Мапия Магдалена, явила се на генетичният си чист потомък и лично го посветила и активирала за мисията му

ЗЛАТНИ ПЛОЧКИ=Кан (Жреци) от Дуло на Изуш Ел (Змей) и Богиня Диана 

информация за Българската жреческа династична свита Дуло на Исус и Мария, извършила актовете и процесите на покръстването и цивилизоването на маите и всички индиански племена в Америка и тяхното присединяване към Свещената Българска империя!
Може би най-желаните и търсени сакрални атрибути на света след Ковчега на завета - вълшебните камъни УРИМ И ТУМИМ, които са също толкова мистични, тайнствено непознати и многофункционално могъщи, са употребени от Посветеният Българин в неговата езотерична дейност, за да засвидетелства пред Посветените, че в цялата си дейност той е под егидата и ръководството на Богиня Мария Магдалена,която е Древно-Българският метафоричен езотеричен и конспиративен херметичен прототип на тия трансепохални първосвещени сакралии,които сега разсекретяваме с Джоузеф:

УРИМ И ТУМИМ=Мама Диана Мария - четено отзад напред

Друг път ще обследваме обстойно същността и скритата история на МОРМОНИЗМА, сега ще добавим само, че след убийството на Джоузеф Смит най-преследваното религиозно движение в САЩ дотогава изведнъж започва учудващо бързо да се замогва и сега е най-богатата религиозна общност и организация в САЩ и целия свят!

Как стават тия неща така?!

Че Българският Християнски православен народ е най-преследван и репресиран заради вярата си в Христос перманеннтно през вековете-би трябвало по аналогия с мормоните ние да сме най-богатите в света, а Българите са най-бедният народ в Европа!
Само че в Божият свят се мери с друг аршин!
Най-преследваният и репресиран народ-Българският, е най-бедният финансово и материално народ, но за сметка на това е НАЙ – БОГАТИЯТ ДУХОВНО И БОЖЕСТВЕНО НАСЛЕДСТВЕН И ФЕНОМЕНЕН, което е най-важното в Божият свят и когато скоро палачинката се обърне и последните станат първи!
Тия прорицания се препотвърждават и легализират от разшифроването ѝм със свещеният код:

МЕРИ СЕ С ДРУГ АРШИН от=
АРШИН от Мария и Грисдос=
АРШИН от Мария и Исус от Драгия

НАЙ-ВАЖНИТЕ СА=Исуж и Богиня Диана

НАЙ-ВАЖНИТЕ СА ВИНАГИ=Бог Исуж и Богиня Диана

НАЙ-ВАЖНИТЕ СА=БЕЖИСТЕНА=Безистена

ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБЪРНА идват=идват Исуш Бълкарина и Бокиня Диана

ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ=Братята от Дуло от Бог Отес Исуш и Богиня Диана

Всемирното Бяло Братство 


И още веднъж:

В БОЖИЯТ СВЯТ СЕ МЕРИ С ДРУГ АРШИН –– според пренадлежността, познанието и верността към Българските Богове Исус и Мария и Техните закони! 


image

Исус пристига телепортирал се при маите.
С него задължително е и Мария Магдалена, която не е изобразена умишлено на рисунката 
–––––––––––

Предания за загадъчен светлокос и дългобрад мъдрец със свитата му са широко разпостранени в Америка за времето на доколониалната епоха.
В Централна и Южна Америка е известен като ПОКРИТ С ПЕРА ЗМЕЙ при маите и ацтеките и като МОРСКА ПЯНА или КОН-ТИКИ ВИРАКОЧА при инките.
На север от Рио-Гранде е наричан ЧОВЕКЪТ НА ИЗТОЧНАТА ЗВЕЗДА (когото племената на Атлантическото крайбрежие на САЩ и Канада считат за Син на Великия Дух-Създател), МИРОТВОРЕЦ, БЛЕДОЛИЦЕВ, УТРИННА ЗВЕЗДА.
Индианците разказват за идването му по море от изток, за създаването на жреческо потомствено съсловие от него сред аборигените.
Обучените и посветени от Учителят-Мъдрец свещеници изцелявали болни, вършели феноменни чудеса и въвели и подържали справедливи закони сред индианските племена.
 
https://www.youtube.com/watch?v=F9-2vPFtL_c
The Testaments: One Fold One Shepherd of Jesus Christ in America FULL VERSION (2000)

Авторите на филма съзнателно са пропуснали да покажат Мария Магдалена, която винаги е до Исус.

Във филма, пресъздаващ едно от поредните посещения на Исус в Америка, е показано строителството на пирамидата на Исус и Мария, зашифровани като ПЕРНАТИЯ ЗМЕЙ и всички други Техни кодирани титулни комбинации, в малко несъответстващ хронологичен ред, тъй като строителството на пирамидите и светилищният комплекс ЧИЧЕН-ИЦА, както и на всички други, се извършва от Исус и Неговата Българска жреческа феноменна инженерно-строителна фирма (свита).
От 59:38 мин. до 59:59 мин.е предаден достоверно в общи линии процес на телепортация на Исус, и по-точно крайната фаза на телепортацията – пристигането на фотонния енергиен сноп с дематериализиран заряд и процесът на неговата материализация на приемното енергийно светилищно съоръжение - пирамидата на ПЕРНАТИЯ ЗМЕЙ

Разсекретяването на посочените по-горе прозвища на митологичния персонаж-цивилизатор на индианците, първо ни съобщава, че той е метафорично закодиран в змейския животински календарен символ на Исусовата династия Дуло, и второ - отново ни разкрива и синкретизираните и захерметизирани в прозвищата му  Български Богове:

ПОКРИТ С ПЕРА ЗМЕЙ=Бог Исуз от Тракия и Богиня Мария

МОРСКА ПЯНА=Бок Иса и Мария

КОН-ТИКИ ВИРАКОЧА=Кан (Жреци) на Ешуа от Тракия и Бокиня Диана

РИО ГРАНДЕ=Рая Тракия

РИО ГРАНДЕ=Драгона от Рая - Исус Змея от Рая, който е Тракия

ЗВЕЗДА ОТ ИЗТОК=Изуз и Богиня Диана от ИЗТОК – дошлите от Изток (от Европа, и по-точно от Тракия) Исус и Мария

МИРОТВОРЕЦ=Мария Диана и Вер (Змей) Иса

БЛЕДОЛИЦЕВ=БЛЕДОЛИТСЕВ=Бог Иса Ел (Змей) Дуло и Богиня Диана 

УТРИННА ЗВЕЗДА=Богиня Диана и Изуз от Раят

Описанието на пришълецът като светлокос и дългобрад мъдрец е поредната описателна кодирана синкретична информация за Исус и Мария,която разкодирваме:


ДЪЛГОБРАД МЪДРЕЦ=Иса Ел (Змей) от Тракия и Богиня Мадара Диана

МЪДРЕЦ=МЪДРЕТС=Мадара Диана и Иса


След като разшифровахме цялата информация за тайнственият пришълец от Изток и констатирахме, че разкодираните прозвища на персонажа се диференцират винаги на Българските Богове, то можем да заключим категорично, че в Америка Са пребивавали Исус и Мария Магдлена в тандем!
Затова сега се връщаме на по-горната рисунка и филм,на които е изобразено телепортирането и пристигнето на Исус, за да ги корегираме и допълним текстово, докато не се е задействала фото-шопната технология, че до Исус е била винаги задължително и Богиня Диана, Богинята Мадара – Мария Магдалена!

ФОТО ШОП=Богиня Диана и Бог Исус -
авторите и изобретателите на техниката и технологията, чиито персонажи на първо место са Те
.

НА ПЪРВО МЕСТО СА=Бог Исус и Богиня Матара
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Връщаме се отново на пирамидата на ПЕРНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗМЕЙОВЕ, за да доразсекретим вложените в нея разнобразни шифровани послания от Дедите ни.


***Змейската глава, която е изработена на северната стълба на пирамидата на върховния  Първожрец и вожд на маите, богочовекът ТОПИЛЦИН КЕЦАЛКОАТЪЛ в Първосвещения светилищен център ЧИЧЕН ИЦА в полуостров ЮКАТАН, и която ние използвахме в предния постинг да изпратим целувки и благословение на потомците на маите, освен че указва визуално символично, че това светилище е на Бога Змей, документира и неговото име и титулни характеристики с помощта на описателно-обяснителният словесен език и писмо, чийто секретен код и механизъм ние вече знаем:

ГЛАВА НА ЗМЕЙ НА СЕВЕРНАТА СТЪЛБА НА ПИРАМИДАТА=
ПИРАМИДАТА е на Зар (Цар) Бог Исус Ел (Змей) и Богиня Мадара Диана Балг (България) 

ГЛАВА НА ЗМЕЙ НА СЕВЕРНАТА СТЪЛБА НА ПИРАМИДАТА=
ПИРАМИДАТА е на Син (потомък) на Бог Исус Ел (Змей) и Богиня Мадара Диана Балгария  

ДА ИЗПРАТИМ ЦЕЛУВКИ на=на Изус Бълкарина и Богиня Диана Мат

***Сега ще ви демонстрираме поредния уникален и оригинален начин на "записване" и кодиране на послания от Българските Жреци-строители на пирамидите с езика и писмото на архитектурно-строителните инженерни параметри, вложени в строителството на пирамидите и конкретно в случая в пирамидата на

ПЕРНАТИЯ ЗМЕЙ=Иза и Богиня Матара

Височината на пирамидата е 24 метра плюс 6 метра храм на върха:

ПИРАМИДАТА Е ВИСОКА ДВАЙСЕТ И ЧЕТИРИ МЕТРА=
ПИРАМИДАТА е на Чар Бок Тати Исус и Богиня Диана Матара

ХРАМЪТ НА ВЪРХА Е ШЕСТ МЕТРОВ=
ХРАМЪТ е на Исуш Вер (Змей) и Бохиня Диана Матара

Общата височина на цялата пирамида е 30 метра:

ПИРАМИДАТА Е ВИСОКА ТРИЙСЕТ МЕТРА=
ПИРАМИДАТА Е на Бог Исус Тракона и Диана Матара

Дължината на всяка страна на пирамидата е 55 метра.

ПИРАМИДАТА ИМА СТРАНА ПЕТДЕСЕТ И ПЕТ МЕТРА=
ПИРАМИДАТА е на Бог Тати Исус и Богиня Диана Мат Мария от Дардания
 
древна историческа област в България

Всяка стълба има 91 стъпала,а всички стъпала на пирамидата заедно с платформата на върха са 365-количеството на дните в слънчевата година,което число е и поредната математическа бройна сакрална зашифровка на Боговете ни:

СТЪЛБАТА ИМА ДЕВЕТДЕСЕТ И ЕДНО СТЪПАЛА=
СТЪЛБАТА е на (само за) Деса от Дуло на Богиня Диана Мат и Бог Тати Иса -

предупреждение и норма, че по стъпалата могат да се изкачват на пирамидата само децата (жреческата каста на Исус и Мария) и хората, кръстени и приели тяхното учение и вяра, иначе благотворното действие на енергийното съръжение няма да ѝм действа,и още повече ще се получи автомоторно обратно негативно въздействие върху съответния човек,чиято душевна честота, чистота и характеристика не е в синхрон с винаги положителната Божествена пси-енергетика на Святият Дух, с която е заредена пирамидата, както всички Български светилища по целия свят! 
Същото административно разпореждане съдържа и долната строга "предупредително - информационна туристическа табела":

ПИРАМИДАТА ИМА ТРИСТА ШЕИСЕТ И ПЕТ СТЪПАЛА=
ПИРАМИДАТА е на (само за) Шаре (Царе) от Дуло Деца на Бог Тати Исус и Богиня Мат Диана 

На всяка страна на пирамидата има изработени по 52 каменни релефа-като освен отделното визуално "писмено"съобщение,което носи всеки един от тях,общото ѝм послание гласи:
ПЕТДЕСЕТ И ДВА КАМЕННИ РЕЛЕФА=Богиня Диана Мат и Бог Тати Иса Бълкарина

Общата бройка на релефите-208,ни съобщава чрез математическия жречески език:

ПИРАМИДАТА ИМА ДВЕСТА И ОСЕМ КАМЕННИ РЕЛЕФА=
ПИРАМИДАТА е на Богиня МММ и Тати Исус Бълкарина=
ПИРАМИДАТА е на Богиня Майка Мария Магдалена и Тати Исус Бълкарина

Друг път ще обследваме херметичната посланическа мисия на числото ПИ и на златното сечение извън тяхното математическо и инженерно-строително значение и приложение при направата на пирамидите

ЧИСЛОТО ПИ=ТШИСЛОТО ПИ=Богиня Диана и Тати Исуш Ел (Змей)

ЗЛАТНО СЕЧЕНИЕ=СЕЧЕНИЕ на Иза Ел (Змей) и Диана  

ЗЛАТНО СЕЧЕНИЕ=Сина на Диана и Изуш Ел (Змей) –
 Божият Син,Спасителят

*************************************************************************************************
Официалните енциклопедии и учебници и туристически упътвания твърдят с упорита настойчивост, че в храма на върха на пирамидата са били принасяни в жертва на Кветцалкоатъл пленени войни от вражеските армии.Върху каменна маса са поставяли жертвата,четирима помощника на главния жрец са хващали ръцете и краката ѝ,а самият главен жрец е изтръгвал сърцето на жертвата и го е полагал в краката на божеството. След това жертвата е била изхвърляна надолу по стъпалата на пирамидата.

 В потвърждение на тия отвратителни и ужасяващи отблъскващи обичаи на древните маи,чрез които е изграден и обобщения ѝм цялостен етносен духовен и културен позорен негативен облик и народопсихология,морал и светоглед,се привежда като доказателство и статуята на ЧАК-МООЛ,намираща се в ХРАМА НА ВОЙНА в комплекса Чичен Ица.Статуята изобразява човешка фигура в лагнало състояние,със "СВИТИ КРАКА КЪМ КОРЕМА" и "СТРАННО ИЗВИТА НАСТРАНА ГЛАВА",която "ДЪРЖИ В РЪЦЕ ПОДНОС НА ЖИВОТА".
Смисълът на тази поза и на самата статуя е неизвестен за официалната наука,като се счита, че статуята е служила за ТЕЧКАТЛЕМ-жертвен олтар, а ПОДНОСЪТ С ФОРМА НА ЧОВЕШКО СЪРЦЕ наверно е бил предназначен за приемана на жертвено изтръгнати човешки сърца!!!  

–Лъжа! Лъжи! Две навързани фундаментални лъжи!

Абсолютно гнусни и перверзно мръсни цинични лъжи на поробителите-колонизатори и изродени Европейски човекоубийции и престъпници-траки,инкриминирали и опозорили прекраснта свята Българо-индианска Исусово-Мариина вяра и цивилизация в Америка,въвели по научен път перфидни чудовищни лъжи и внушения за святите и чисти индиански племена и култури,които са прекрасен Български цивилизацинен продукт,ударили им неизтриваем досега позорящ печат на диви животоподобни същества,занимавали се само с измислени човешки жертвоприношения и мерзости, поради което сега потомците на святите и чисти индианци-Исусово-Мариини деца,ходят с наведен и забит в земята поглед от внушен ѝм срам и позор!
Нищо от тия гнусни измислици,по чиято мунипулационна технология и механизъм фалшификаторите на Тракийската=Древно-Българската култура и цивилизация-учените историци,бяха вменили досега отвратителния отблъскващ образ на предхристиянското езичество като кървави човеко мразци и човешки жертвоприносители,не е вярно!
Напротив–вярата,религията,мирогледът и светогледът,културата и цивилизацията на индианците,са били на стриктно спазвано високо ниво по правилата и изискванията на учението на Исус и Мария за живот по законите на Любовта,Братството и Мира, съблюдавани от Българската свята жреческа каста,ръководещи индианските племена
!   
Верният прочит на посланията,вложени в образно-скулпторните писма и терминологията на жреческата ритуална обрядност чрез секретния Жречески Свещен шифър на Българския език,изобличава лъжите на колонизаторските фалшификатори и възстановява истината за индианските народи!

ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ=Жар Ешуа Вер и Богиня Диана

ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ=Вяра в Жар (Цар) Ешуа и Богиня Диана

ПИРАМИДАТА е за ПОКЛОНЕНИЕ  и ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ към=
ПИРАМИДАТА е за ПОКЛОНЕНИЕ към Жар (Цар) Ешуа Вер (Змей) и Богиня Диана=
ПИРАМИДАТА е за ПОКЛОНЕНИЕ към Вярата на Цар Исус и Богиня Диана


Никакви жертвени войни от вражески армии между племената не е имало,както и никакви войни между индианците в цяла Америка не е имало,както манипулационно твърдят испанските и португалските колонизатори-поробители и с още по-голяма манипулационна перфидност и наглост европейските колонизатори на Северна Америка, които чрез фалшифицираното учение и манипулирани книги на Свети Джоузеф Смит и изопаченият МОРМОНИЗЪМ, вменяват за истина епохалната лъжа,че на Американския континент незадълго след Исусовото появяване се установяват порядки на крайно враждебни отношения и постоянни кръвопролитни войни,които продължили до идването на белите заселници,колонизатори и поробители,благодарение на които тия войни престанали!

Всички тия "ВОЙНИ НА ВРАЖЕСКИ АРМИИ"са хилядите и милионни стълпотворения от щастливи поклоници и вярващи в Българските Богове Исус и Мария,пеещи и танцуващи в Любов помежду си на тия Свещени места,които са 

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ФЕНОМЕННО ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ДУХОВНИТЕ, ЗДРАВНИТЕ И МАТЕРИАЛНИТЕ ПОТРЕБНОСТИ НА ХОРАТА ЧРЕЗ РЕАЛИЗИРАНЕ НА ДАРБИТЕ НА СВЯТИЯТ ДУХ ОТ ОПЕРАТОРИТЕ НА СВЕТИЛИЩАТА-БЪЛГАРСКАТА ЖРЕЧЕСКА ФЕНОМЕННА КАСТА!

ИЗТРЪГНАТИ СЪРЦА за=за Цар Исуз Трага и Диана-
преливащи от щастие и Любов към Българските Богове човешки сърца на милиони индиански души!

ХВЪРЛЯНИ ЖЕРТВИ ПО СТЪЛБИТЕ=Братя от Дуло от Бог Исуж Бълхарин и Богиня Диана -
послание, че на пирамидите са свещенодействали операторите на съоръженията, които са жреци от Бялото Братство от рода Дуло 

ХРАМЪТ НА ВОЙНА се разшифрова като Храм на най-миролюбивата Богиня:

ХРАМ НА ВОЙНА=ВОХИН МАРА=Бохиня Мария

Незвестният идол ЧАК - МООЛ разкрива Чий посланик е и какво уникално визуално образно-описателно писмо е написал с необяснимото си за непосветените поведение:

ЧАК МООЛ=ТШАК МООЛ=Кан (Жрец) на Ешуа Ламя и Диана -
Български жречески потомък на Исус и Мария 

СВИТИ КРАКА КЪМ КОРЕМА=Кан (Жрец) на Бок Иса Трака и Майка Мария

СТРАННО ИЗВИТА НАСТРАНА ГЛАВА=Друид Син на Исуз Българина и Богиня Диана -

легитимиращи документи, че жрецът на светилището е потомък на Българските Богове

ТЕЧКАТЛЕМ=ТЕТШКАТЛЕМ=Кан (Жрец) на Тати Ешуа Ламя и Диана=
Жрец на Отец Исус Змея и Диана


ПОДНОС НА ЖИВОТА=ПОДНОС НА Ежуа и Богиня Диана

ПОДНОС С ФОРМА НА СЪРЦЕ=Син на Цар Бог Исус и Богиня Диана Мария-

така  цинично и коварно съставеният "научен" манипулативен касапски сюжет за тава с човешки дреболии,възстановява истинската си сакрална същност на секретно послание с горното съдържание за Божествена принадлежност на жреца, и на ясна и категорична алюзионна символика за безпрекословната негова всеотдаденост и саможертвено служение с цялото му сърце и душа на Българските Богове и Техните последователи и вярващи:

image

ПОДНОС С ФОРМА НА СЪРЦЕ 
– поднасяне на цялото сърце и душа на Жреца в саможертвена служба на Боговете Исус и Мария и на индианските народи,които са прекрасен и чист цивилизационен продукт на Българската Божия Жреческа каста!

Тази скулптурна декларадия за всеоттдайно служение на Българското жреческо съсловие,е разпостранена из светилищните съоръжения на цялата култура Мая.


Да не пропуснем да разсекретим и ви покажем поредния документ,доказващ безспорно и безапелационно Българския произход на всички светилищни съоръжения и цялата култура и цивилизация на маите.
Пътищата,които съединявали церемониалните Свещени места или градовете на маити, носят необяснимото досега наименование SACBE, което по традиционния първосигнален опростачен стъкмистичен псевдо-научен метод обясняват като БЯЛ ПЪТ, поради белият цвят на покривните минерали.
САКБЕ били от четири до двадесет метра широки!,прави и на дължина достигали до 100 км, ползвали ги за скоростни пътища на маите.Много от тях са съхранени и досега!
И нека сега нашите начинаещи просвещавани приятели внимават!
Тази думичка,която би трябвало да има свещен заряд и товар, и е най-елементарно засекретена, разкрива задължителната си сакрална Божествена семантика:

САКБЕ=БЕК СА=Бок Иса-

удивително и прекрасно лесно,нали?Че кой друг път може да ви заведе до Боговете?

Първосигналната етимология,обработена със Свещения шифър, ни сочи всички пътища към Свещените места и Боговете,които въобще и не се съмнявайте Кои Са!

БЕЛИ ПЪТИЩА=Бог Ешуа Ел (Змей) и Богиня Диана


ЩЕ ВИ ЗАВЕДЕ при=при Бог Изуш и Богиня Диана

НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ В=Бог Исус и Богиня Мат

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
Би Би Си съобщи наскоро,че международна група археолози с ръководител Франсиско Естрада - Бели откри „смайваща“ стенна скулптура с непокътнати цветове в пирамида на маите в днешна Гватемала, в регион ПЕТЕН, на пътя към столицата на кралство Kaanul–Dzibanche.  
Археолозите работещи в пирамидата на маите, построена в Гватемала, откриха в нея изключително редки скулптури, изобразяващи различни майски богове и герои, официалната информация за което ви поднасяме по –
 долу

ФРАНСИСКО ЕСТРАДА-БЕЛИ=Кан и Сар (Цар) от Дуло Бял Брат от Богиня Диана и Исус 

ГВАТЕМАЛА=Богиня Диана Ламя

ПЕТЕН=Богиня Диана

DZIBANCHE=Изуш и Богиня Диана-

името на столицата поразително прилича на името на Първосвещения Божи храм в столицата на Свещената Българска (Римска) империя Ямбол – БЕЗИСТЕНА! Защо ли?
И случайно ли е това анаграмно кодирано съвпадение?
– В Божият свят и дела няма случайни съвпадения! Всичко е абсолютно нарочно и умишлено направено и съставено от Българските Богове, Които и сега ни оставят визитките Си в тия думи и изрази за разшифроване!  

БОЖИ СВЯТ=Бог Исуж и Богиня Диана

СЪВПАДЕНИЕ=Бог Иса и Богиня Диана – организиран акт и процес от Исус и Богиня Диана 

СЪСТАВЕНИ от=от Исус и Богиня Диана

Поради тия причини столицата на кралството, провинция на Маите, е кръстена на името на Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол: 

DZIBANCHE=Изуш и Богиня Диана=БЕЗИШДАН=Безистен

Пак по същата причина посоченото по-долу име Аджвосай - Ajwosajза име на индиански вожд, съвпада с името на столицата на горното кралство и анаграмната комбинация от името на БЕЗИСТЕНА!

АДЖВОСАЙ=DZIBANCHE=ДЗИБАНШЕ=Безистена=Исус и Богиня Диана

  image

Находката е е издълбана на скала, която е висока 2 метра и широка 8 метра. На нея са издълбани три изображения, представляващи мъжки фигури, украсени с най-различни орнаменти.
Скулптурите са намерени в 20-метрова пирамида,построена през 8 в.сл.Хр.

Тази пирамида освен всички други нейни високотехнологични функции,е и инженерно архитектурно-строително съобщение,"написано"с езикът на геометричните параметри, съставен чрез Свещеният шифър на Българския език,и което разчитаме сега:

ПИРАМИДАТА Е ВИСОКА ДВАДЕСЕТ МЕТРА=
ПИРАМИДАТА е на Бок Тати Исус и Богиня Диана Матара

СКАЛАТА Е ВИСОКА ДВА И ШИРОКА ОСЕМ МЕТРА=
СКАЛАТА е Кая (Светилище) на Шар Бок Исус и Богиня Диана Мат Мария -

херметично указание на Българските Жреци - строители и оператори на пирамидалното енергийно техническо съоръжение, че тази скала във вътрешността на пирамидата е главният енергиен агрегат и информационен блок на светилището, неговото сърце и ум и памет, компютърният хард-диск, олтарят на целият храмов коплекс.

ФИГУРИ ПОКРИТИ С РАЗЛИЧНИ ОРНАМЕНТИ на=
на Богиня Матара и Зар (Цар) Исуш Булгарина от Тракия

Фигурите са изключително добре запазени, като според изследователите това се дължи на внимателния начин, по който са били пакетирани, преди да започне изграждането на зданието над тях. Според тях те изобразяват коронацията на някой от древните майски лидери, като се счита,че датират от 6 в.


А според безпристрастният Свещен шифър,който е и последната апелационна инстанция, фигурите ни съобщават отново за Българските Богове:

ТРИ МЪЖКИ ФИГУРИ С ОРНАМЕНТИ=Мат Мария и Исуж Бург (Българин) от Тракия  

Тази експертна констатация се потвърждава абсолютно категорично от разсекретеното име на посочения долу "поръчител":
Върху находката е издълбан и надпис от 30 знака, който археолозите вече са успели да разчетат. Според тях той казва, че скулптурата е била поръчана от владетел на име Аджвосай-Ajwosaj.


АДЖВОСАЙ=Исуж и Богиня Диана -
а според по-горната разшифровка това е името на Първосвещеният храм БЕЗИСТЕНА!

Специалистите смятат, че творбата е представител на класическия майски период, в който властта над древните индиански земи си оспорвали две велики кралства, известни като Тикал и Господарите на змиите.
Счита се, че Аджусой е бил васален владетел на Господарите на змиите.


Никакви кралства и владетели не са си оспорвали властта над индианците в Америка преди нахлуването на европейците с Инквизицията от изродени трако - българи и поробването на праведните индиански народи и унищожаването на Американската провинция на Свещената Българска империя, защото всички индианци са били безприкословено подчинени и отдадени на Българските Богове!  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
Полуостров ЮКАТАН възстановява също името и принадлежността си към Свещената Българска империя на Жреците на Диана, за да не продължава абсурдната "научна подигравка" със сакралиите и Духа на маите, че името означавало "НИЕ ВАС НЕ ВИ РАЗБИРАМЕ", които били уж първите думи, които чули испанците от индианците по тия места, когато ги питали коя е тази страна!
Този път асоциацията е със "свръхсакралната" кръстническа комбинация 
ДЯСНАТА ЗАДНА ПЕТАЛА НА КУЦОТО МАГАРЕ НА БАЙ ПЕШО...!!!

Истинското значение на името на полуострова е долният сакрален превод:

ЮКАТАН=КАН ТЮАН=
Кан (Жрец) на Диана=Жрец на Диана

Името съдържа и другата важна информация, че на полуострова се намира поредната мегалитна светилищна система, неразривна част от световната Българска светилищна енергийна мрежа:

ЮКАТАН=К
ая (скала, скално светилище) на Диана

Подробности  за тази светилищна система ние ще извлечем от официалната безсъкрална информационна статистика за полуостров Юкатан.

На полуострова се намира кратер с диаметър 180 км, който се нарича ЧИКСУЛУБ (Chicxulub), който се е бил образувал според теориите на геолозите преди 65 милиона години от удар на Земята от астероид с диаметър 10 км, и в резултат на което на полуострова са се образували множеството огромни карстови кладенци и подземни пещери и пътища от стотици километри с питейна вода, които станали свещени места за поклонение на индианците към боговете ѝм, места за влизане в Божия свят, наричан ХИБАЛБА!
Как мислите,са нарекли индианците тия места за поклонение към боговете ѝм? Разбира се, че по имената на боговете! Разбира се, че индианците нямат други Богове освен Българските!
Свещените кладенци и пещери са наречени СЕНОТЕ, което име е първоразрядна кодирана комбинация от херметични конспиративни имена на Исус и Мария Магдалена:

СЕНОТЕ=Иса и Диана

Имената на Исус и Мария са и по всички други имена,които ви посочваме в краткия си обзор за Юкатан и маите,защото целият ѝм изкуствено построен светилищен феноменен енергиен свят е натъпкан с такива безценни Български словесни съкровища! 
Изкуствено построен,защото никакъв метеор или астероид не е падал преди 65 мил. години,нито по-рано или късно,както си измислят учените-фалшификатори и изкусни манипулатори за да прикрият изкуственият произход и феноменен сввръхестествен характер на Българските мегалитни светилища,защото тия "природни"формирования с немислимо огромни за днешните ни нищи познания и представи размери,са явно и безспорно видно изкуствено построени оригинални инженерно-строителни енергийни съоръжения,неразривна част от единната Българска световна мегалитна светилищна мрежа и система,което доказват съпридружителните ѝм документи:

ИЗКУСТВЕНО ПОСТРОЕНИ от=ПОСТРОЕНИ от Исуз и Бокиня Диана

ЧИКСУЛУБ=Исуш Булк (Бъгарин)

ЧИКСУЛУБ=ТШИКСЛУБ=Бокиня Диана и Исуш Ел (Змей)

Сеноте и всички летящи и падащи небесни тела са Тяхно производство и носят Техните имена:

МЕТЕОРИТ=Матара Диана

АСТЕРОИД=Друиди от Иса 

Името на подземният свят ХИБАЛБА е свещена сътворенческа прокламация ,че Бог Е Българин, и че Той и Богиня Диана с Български жречески енерго-строителни екипи, Са построили уникалния светилищен хидрогеодезичен огромен комплекс на полуострова: 

ХИБАЛБА=Бог Е Балх=Бог Е Българин!!!;

Затова подземният свят е кръстен на имената на Българските Богове, Които го владеят

ПОДЗЕМЕН СВЯТ=
Бог Исуз и Богиня Диана Мат


Разсекретяваме и името на  върховния Първожрец и вожд на маите, богочовекът ТОПИЛЦИН КЕЦАЛКОАТЪЛ в Първосвещения светилищен център ЧИЧЕН ИЦА в полуостров ЮКАТАН.

ТОПИЛЦИН КЕЦАЛКОАТЪЛ=Кан (Жрец) от Дуло на Исус Ел (Змей) и Бокиня Диана

легализиран документ на върховния  Първожрец и богочовек на маите на полуостров Юкатан,доказващ неговият жречески династичен произход от цивилизационния брак на Български жрец-цивилизатор от рода на Боговете Исус и Мария Магдалена с подбрана местна приемна девойка, ашладисана дивачка от Българските генни инженери
.
БОГОЧОВЕК=БОГОТШОВЕК=Богиня Диана и Бок Ешуа

МЕСТНА ДЕВОЙКА от рода на=от рода на Иса и Бокиня Мат Диана

ДИВАЧКА=Диана Бокиня и Ешуа=Богиня Диана и Ешуа-
по-преден генетичен продукт на Боговете,преминал през първично или вторично цивилизационно подивяване вследствие прекъсване на непрекъснатия културно-образователен процес на развитие на отделна човешка група в резултат на природни или социални катаклизми според Божият еволюционен проект.

АШЛАДИСВАНЕ=Исуш Ел и Богиня Диана –

процес на генетично облагородяване на човечеството

АШЛАДИСВАНЕ от=от Сина на Бог Ешуа Ел (Змей) и Диана -

процес на генетично облагородяване на племената и човечеството със Свещеният Божи феноменен ген чрез мисионерите - цивилизатори, произхождащи от Исусовата Българска Първородна династична златна линия, родоначалник на която през Новата ера е Първородният син на Исус и Мария Магдалена-Павел=Свети Апостол Павел, основател на Свещената Българска Империя и Сеячът от най – секретната евангелска притча за Сеяча и Семето, заплодил с Божието феноменно семе всички племена за времето на дългия си живот на Земята от 33 до 333 година!

                                Кладенецът на смъртта в Чичен-Ица 
                                      (ТУРИСТИЧЕСКА РЕКЛАМА)

Това място въпреки страшното си име е едно чудесно природно кътче.
Местоположението му е на около 300 метра северно от основните сгради на древния град на майте, Чичен-Ица в Мексико.
Града на майте Чичен-Ица има зловеща слава
.
Кладенецът на смъртта се намира в непосредствена близост до града, това е място за което е известно, че е било използвано за извършване на жертвоприношения.

image

КЛАДЕНЕЦ на СМЪРТТА=КЛАДЕНЕЦ на Иса и Матара-

разшифроването на името указва, че това е кладенец на Безсмъртието и Вечният живот, с който акт възстановяваме истината за свещената история на Маите!


За първи път епископ Диего де Ландола описва зловещ ритуал извършван от индианците.
В неговите записки може да се прочете, че в периода на суша местните жители се принасяли жертва за да омилостивят боговете.
В този зловещ ритуал древните обитатели са намирали най-красивото девствено
момиче което вързвали с въже и го потапяли в кладенецът докато умре.
По този начин те са смятали, че ще омилостивят духовете и те ще им изпратят дъжд.

Познахте перфидния манипулационен почерк на изродените пришълци и поробители на индианците и извратената им психика и похвати да умърсяват всичко свято и чисто, свързано с Българските Богове и техните Български деца и техният цивилизационен продукт по света!

На дъното в кладенецът на смъртта попадали и много ценни предмети, златни украшения, скъпоценни камъни, съдове от благороден метал.
През 20-ти век двама американци водолази са се спуснали на дъното на кладенеца за да потвърдят легендата
Там намерили скелети, оказало се,че древните жители на града са хвърляли в
кладенецът на смъртта и младежи и дори деца.

Това са скелетите на индианците, избивани от поробителите

И макар, че кладенецът на смъртта отдавна не се използва за място на жертвоприношения, мнозина от днешните жители на Мексико и досега вярват, че кладенеца има магическа сила.
Днес хората отиват там за да се къпят, да си пожелаят нещо и хвърлят във водата монета за късмет.


image

СЕНОТЕ=Иса и Диана-
изкуствено построени водни светилища, аязма, с огромна енергийна целебна мощ,
които скоро ще активираме за нов живот!

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★    


Днес –
 27 юни 2014 година, се навършват 170 години от убийството на ДЖОУЗЕФ СМИТ – праведен Български Посветен, свят потомък на Исус и Мария Магдалена.

Точно в 20:05 часа на 27 юни 1844 година "погромщики с лицами, вымазанными сажей, ворвались в тюрьму и застрелили Джозефа и Хайрама Смитов - его брат".


Затова ние със Свети Джоузеф, който веднага след убийството му бе въведен в ИЗМЕРЕНИЕТО на Исус и Мария и удостоен с БЕЗСМЪРТИЕ И ВЕЧЕН ЖИВОТ, и като всички саможертвени Техни потомци бе поставен за активно действащ СВЕТЕЦ на Американските континенти и закрилник на Българските Божии деца там и на индианците, се постарахме да подготвим в общи линии този постинг и да го пуснем точно на тази дата, ден и час, което ще бъде отразено и на часовника на постинга!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Джоузеф Смит със Светии от Вси Светии, водени от Свети Павел
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
27.06.2014 20:40
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679073
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!