Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2014 02:15 - Кои крипто-Тракийци и Българи участват на Световното първенство по футбол в Бразилия!Защо мулатките и метиските са луднали по Българските рептили?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6504 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 15.06.2014 20:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Старата любов-футболът,ръжда не хваща,и затова и ние от екипа на БЕЗИСТЕНА изоставихме планирания си график по "сериозните"исторически теми и се наредихме пред екраните на  телевизорите,но с компютрите и декодиращата машинка в ръце-приятното и полезното едновременно!
В паузата след разгромната победа на Траките от Ниската земя над Траките от западния край на Европа,и късния мач между Чили и Австралия,ще прокоментираме в телеграфен стил и ще разшифроваме основните послания от скандалния мач Бразилия-Харватска,в който нашите Ръководители Отгоре не могат да пропуснат да не вложат в него зашифрованите послания по нашата основна тема за задължителното и категорично приложение и вседействие на Българската Божия кръстническа именна система и технология връз всички човешки племена по света,както и присъствието на Българският цивилизационен ген и разсад навсякъде по света,и както и ние,разбира се,не можем да пропуснем да разшифроваме за вас тия кодирани послания!

СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА=
Любов на/към Жар Исуш Друида и Бохиня Диана=
Любов на/към Цар Исус Друида и Богиня Диана




Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)
 

Waka Waka=Бок и Бокиня=Бог Исус и Богиня Мария Магдалена
This Time for Africa=Богиня Диана Матера и Иса Барка 


А този футболен химн ни е любим на всички,затова си го пускаме пак!



Копираме коментарна статия за мача в син шрифт и веднага върху нея провеждаме декодирането на основната информация,която е вложена в нея с помощта на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
,

за да видите ясно и категорично статистически,че няма мърдане от наложените Отгоре правила от Сътворенческо време още за кръстническата технология на човешките имена и съставянето на абсолютно всички думи от човешките езици, започвайки от Свещеният Сътворенчески Български език,със задължителното участие и присъствие на Българските Богове в тях,или
САКРАЛНАТА СЕМАНТИКА И ЕТИМОЛОГИЯ НА ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ЕЗИЦ
И!

image


 ШЕФЪТ НА СЪДИИТЕ ОПРАВДА СКАНДАЛНИЯ ЯПОНСКИ СЪДИЯ НАШИМУРА 


Шефът на съдиите на световното първенство Масимо Бусака похвали японеца Юничи Нишимура за представянето му в мача на откриването Бразилия - Хърватия. Реферът отсъди много спорна дузпа за Селесао, с която резултата стана 2:1 за петкратния световен шампион
.

МАСИМО БУСАКА=МА.МА. и БУК ИСАС=Мария Магдалена и Бок Исус
НАШИМУРА=Ешуа и Мария
ЮНИЧИ НАШИМУРА=ЮНИТШИ НАШИМУРА=Ешуш и Диана Мария
САЛЕСАО=Исус Ел=Исус Змея
БРАЗИЛИЯ=Зар Бог Ел=Царя Бог Змей–Исус
ХЪРВАТСКА=Бох Иса Трака
СЪДИЯ=Иса и Диана


Хърватите оплюха Нишимура и го обвиниха за поражението. Някои от играчите дори поискаха японеца да бъде наказан и да не води повече мачове.

"Според мен Нишимура бе добре позициониран в ситуацията с Ловрен и Фред. Затова той се е концентрирал върху това, което вижда в момента. Той направи своята оценка гледайки ръцете на Ловрен върху Фред", обясни Масимо Бусака, който е бивш международен рефер.


Нишимура и преди е имал проблеми в ръководенето на мачове. През 2008 г. националите на Ангола едва не го линчуваха по време на мач от Купата на африканските нации. Той обаче не изгони нито един от футболистите, които го бутаха и дърпаха, а след това не ръководи повече мачове.

АНГОЛА=Гала–едно от дванайсетте имена на Змейския Исусов животински календарен династичен символ на рода Му Дуло.
ГАЛА=ХАЛА=КАЛА=ЗМЕЙ...
ЛУАНДА=Дуло
-столицата на Ангола
Ангола има свой стар исторически анклав,извън границите на сегашната държава,и името е прекрасна комбинация на Богородичния конспиративен титул:
КАБИНДА=Бокиня Диана
Основният език на местното население е БАНТУ
БАНТУ=Богиня Диана
Периодът на Кралството на Кабинда от 16 век е известен като Ера до Менос Гранде.

ЕРА ДО МЕНОС ГРАНДЕ=Иса Драга и Мадара=Иса Трака и Мадара

През 2010 г.ядосани от съдийството на Нишимура фенове на Конго направиха грешна преценка-объркаха японеца с китайците,и изтърбушиха китайски ресторант в родината си. 

Нишимура не е първия рефер, който прави гаф на световно първенство.
 През 1998 г. японеца Масайоши Окада бе изпратен у дома след първия си мач на Мондиал 98,след като английските играчи реагираха бурно на лошите му решения при победата с 2:0 над Тунис.


МАСАЙОШИ ОКАДА=Исуш и Майка Диана
ТУНИС=Диана и Иса
 

Иначе за победата на Бразилия основен принос има НЕЙМАР,когото Ръководителите Отгоре избраха за герой на мача и техен рекламен агент-приносител на имена,съставени христоматийно показно по формулите на Свещения шифър на Българския език,които разсекретяваме с голямо удоволствие и нетърпение,защото вече започна и другия мач!

НЕЙМАР ДА СИЛВА САНТОС ЖУНИОР=Син на Жар Бог Исус Дуло и Диана Мария=
Син(потомък) на Цар Бог Исус Дуло и Мадара(Майка Мария Магдалена
)

Иначе основното му име е на Мария:

НАЙМАР=Мария


А бразилците по правилата на Небесния феърплей не трябва да станат световни шампиони,въпреки че всички бразилци и футболистите ѝм са дълбоко и пламенно искрени религиозни християни-католици и протестанти,което не пропускат да продемонстрират при всеки удобен случай.И точно заради тази тяхна дълбока религиозност и ревностно търсене и упование на официално познатите Бог Исус и Богородица,те трябва да спазват най-стриктно Божиите правила и норми,и най-вече в случая с мача срещу Хърватска, основния Божи закон НЕ ЛЪЖИ

И когато колективно фанатично се молят на Бог преди мача да ѝм помогне,а по време на мача нарушат най-демонстративно тази Негова заповед пред очите на милиарди ТВ зрители и омаскарят вярата си,
то непознатите за тях Български Богове ще ѝм дадат временна победа,но ще ѝм отнемат крайната голяма победа-за тяхно назидание и поука и за пример на милиардите просвещавани чрез този нагледен материал за вярност към Божиите закони и Бог,Когото си потърсил за помощ с обещанието да Го следваш и спазваш правилата му,а при първа възможност ги нарушаваш!

ЗНАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ СИ ПРАВООТНОШЕНИЯ С 
БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ИСУС И БОГОРОДИЦ
А:

ВЛЕЗНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ В ТЕХНИЯ ХРАМ,ЗАПАЛИШ ЛИ И ЕДНА СВЕЩИЧКА, ВДИГНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ РЪЦЕ КЪМ ТЯХ ЗА ПОМОЩ В ТРУДЕН И ВАЖЕН МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА ТИ ЗА ТЕБ И БЛИЗКИТЕ ТИ–ТИ ВЕЧЕ СИ СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР,ЗАВЕТ С ТЯХ,ЧЕ ЍМ СЕ ОТДАВАШ ИЗЦЯЛО ОСЪЗНАТО И ДОБРОВОЛНО,И ЩЕ СПАЗВАШ ВЕЧЕ ЗАКОНИТЕ ЍМ!
АКО ЩЕ И НЕОСЪЗНАТО ДА СИ НАПРАВИЛ ТОЗИ АКТ,ДОГОВОРЪТ ВЕЧЕ Е СКЛЮЧЕН И ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА-ИМА САМО НАПРЕД И С ТЯХ ВСЕ ПО-БЛИЗКО КЪМ ТЯХ!

КЛАУЗИТЕ В ДОГОВОРА МЕЖДУ БОГОВЕТЕ И ТЕБ СА НЕВЕРОЯТНО И УДИВИТЕЛНО ПРЕКРАСНИ И БЛАГОПРИЯТНИ ЗА ТЕБ ПРИ СПАЗВАНЕТО ЍМ,ОБАЧЕ КОФТИ ЛОШИ ЗА ТЕБ ПРИ СЪЗНАТЕЛНОТО ЍМ НАРУШАВАНЕ
!


ЗАЩОТО:

1.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТНО ДОБРО ОТГОРЕ!

2.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА СТОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО ДОБРО ОТГОРЕ!

3.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТО АВТОМОТОРНО ЗЛО!

4.
ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА ХИЛЯДОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО АВТОМОТОРНО ЗЛО!

И ТОГАВА ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ЧОВЕКА,СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ,И НАРУШИЛ ГО СЪЗНАТЕЛНО!

НАЗИДАНИЕ=Иза и Диана
ЗА НАЗИДАНИЕ=Изуз и Диана
ЗА НАЗИДАНИЕ И ПОУКА=Изуз и Бокиня Диана


image


Както постъпи тръшналият се за несъществуващата дузпа централен нападател на Бразилия ФРЕД-Федерико Чавес Гуедеш,на долната снимка!


image

Както постъпи тръшналият се на тревата за несъществуващата дузпа централен нападател на Бразилия ФРЕД-Федерико Чавес Гведеш 

ФЕДЕРИКО ЧАВЕС ГВЕДЕШ=син на Бог Тати Ишуш Барк и Богиня Диана=
син(потомък) на Бог Отец Исус Българина и Богиня Диана



image

А иначе браво! на братята Тракийци-Българи от Хърватско,потомци на прогонените от България Богомили=Катари=Патарани и нарекли се по името на Българския крал на Франките ДАКОБЕР=КОБРАТ,от рода на Богиня Мария,кодирана като МЕРОВИНГИ,за добрата ѝм игра и достойното ѝм мъжко поведение през целия мач!

ДАКОБЕР=КОБРАД=КУБРАТ=КОБРАТ=ХОВРАТ=ХОРВАТИ=ХЪРВАТИ=ХЪРВАТИЯ 

**************************************************************************************************************

А ФИЕСТАТА,КАРНАВАЛЪТ И ПРАЗНИКЪТ В БРАЗИЛИЯ ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВАТ!
ГОЛЯМО ШОВУ СЕ ЗАДАВА!


–Защо ви въвеждаме последните прорицания ли?
–Разбира се,за да ви продемонстрираме пак сакралната етимология и на това семантично гнездо,съставено от Българските цивилизатори и дарено на народите за ритуална празнична весела обрядност!

ФИЕСТА=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса
ФИЕСТА в чест на=
в чест на Бог Иса и Диана=в чест на Богиня Диана и Иса-че може ли да съществува някакъв друг по-важен и висш повод за фиеста и празници,от срещата с Българските Богове?!!!
КАРНАВАЛ в чест на=в чест на БАЛКАРИА
ПРАЗНИК в чест на=в чест на Иза Барка
SHOW=Ешуа Бог-
да знаете и да не сдъвквате важното "W" накрая,което си е "В"!

Те точно и за това са всички тия весели празнични обряди-ФИЕСТИ,КАРНАВАЛИ,ПРАЗНИЦИ И ШОВУТА,
защото вече се задават субектите и обектите ѝм!

ЗАДАВА СЕ=Исуз и Богиня Диана!!!
СУБЕКТ=Иса и Бокиня Диана
ОБЕКТ=Бокиня Диана




image 
 
 
 image 
 
 image 
 
 image 
 
 image 
 
 image 
 
 image 
 
 image 
 
 image 
 
 image 
 
 image 
 
 image 
 
 image  
 
 image 
   
 
 image 
 
image

image

image

image
image

image

image

image

image


КРАСИВИ ПОТОМЦИ на=на Бог Исус и Бокиня Диана Мария
КРАСИВИ ДЕЦА на=на Бокиня Диана и Цар Иса

КРАСИВ СВЯТ на=на Сар Бок Иса и Богиня Диана

КРАСИВ ГЕНЕТИЧЕН ПРОДУКТ=
ПРОДУКТ на Гена на Шар Иса и Бокиня Диана

 
image 

И сега нека да поумуваме какво търсят в Бразилия тези европейски и азиатски страшни животни!
Нали европейските и азиатските династи извеждат родовете си от тия Дракони,Змейове и Лами,и не ги дават на никой друг,държащи за тях най-ревностно!

Не ги пускат и дават на другите,обаче тия дракони и змейове са излюпени и народени в голямо количество в люпилнята-терариум България,и имайки криле,са пръснати по генетичната технология на фундаменталната тайна Божия притча за Сеяча и семето, по целия свят,за да положат основите на всички владетелски родове и управленчески институции на всички племена,производни от Българската Исусова Божия владетелска династия Дуло,както и да засадят Българския духовен и интелектуален разсад сред всички племена по света за тяхното дългосрочно цивилизционно развитие и израстване

Това е мисията на Българите от всички спектри и полюси(+,–) на Исусовата династия Дуло,чиято животинска династична символика по Свещения Древно-Български календар-най-древната в света информационна система е Змей,Змия,Ламя,Дракон,Хала,Кала,Гала,Ел,Слав, Селен,Хидра...,–трансепохалната мисия да оплодят и ашладисат със Святата Исусова кръв и Божествени гени местните индиански и смесените афро-америкакански народи!

ОПЛОЖДАНЕ от=       от Бог Ежуа Дуло
АШЛАДИСВАНЕ от=  от Бог Исуш Дуло
РАЗМНОЖАВАНЕ от=от Бог Изуж и Мария


image
 
  image 

image 
  
image

Затова ги откриваме тия Български рептили-Дракони,Лами и Змейове...по целия свят.
Има ги всякакви-и лоши,и добри.
Сега на власт са лошите.
Или по-точно казано,получилите отрицателните роли според сценария и режисьорите на

ДРАМАТИЗАЦИЯТА "ЧОВЕШКА РАСА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ"
 

 
А ето ги на долната снимка и сценаристите и режисьорите на драматизацията:

СЦЕНАРИСТИ=Цар Исус и Диана

РЕЖИСЬОРИ=Жар и Сар=Цар и Царица=
Цар Бог Исус и Царица Богиня Мария Магдалена

ДРАМАТИЗАЦИЯ=
Диана Матара и Исуз
ДРАМАТУРЗИ=Иза Друида и Мария



image 
 
Познахте ги,нали?Тези персонажи от индианската сакрална митология,дефилиращи на бразилския карнавал,оставени от Българските ѝм цивилизатори и кръстници в Исусово-Марииното учение,за дълготрайно съхранение до наши дни при тях,са  
Богът Слънце и Великата Богиня Майка,Мария Магдалена,(в своята езотерична Българска конспиративна символика и зашифровка на Луната с всичките Ѝ древно-египетски,гръцки,римски и тракийски прозвища,за които ще говорим друг път), разположени в обкръжение на астрономическите обекти и Древно-Българския календар.

ЦАР СЛЪНЦЕ=ЦАР СЛЪНТСЕ=ЦАР Исус Дуло

СЦЕНАРИСТИ=
Цар Исус и Диана

ДРАМАТУРЗИ=Иза Друида и Мария



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
14.06.2014 02:38
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674478
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!