Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2014 18:27 - Мисията на Тополовградския кмет Божин Божинов в Крим спомага за разкриване на Трако-Българския произход на украинците.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5548 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 18.03.2014 10:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Доброволна чета от Дионисиусови потомци на Великите цивилизатори на народите по света от сърцето на Свещената Сакар планина-важна съставна част от гигантската мегалитна светилищна каскадна енергийна система СТРАНДЖА–САКАР–РОДОПИ,замина при Българите в размирна Украйна 

                 Тополовград е готов да приеме Българи от Украйна 

Община Тополовград е готова да приеме Българите от Украйна,които искат да се върнат в родината си.В района има достатъчно жилища,а кметството е готово да предостави и общински,информира кметът на Тополовград Божин Божинов.

"Ако решат да се приберат в България и ако се чувстват застрашени и заплашени за живота си, отиваме да им предложим гостоприемството на хората от Тополовград.Дори и малка,община Тополовград също иска да даде своят дан",заяви той пред БНТ.

На 15 март кметът Божин Божинов и зам.председателят на общинския съвет Красимир Иванов заминават за Крим,където ще бъдат наблюдатели на референдума.Кметът каза още,че ще се срещнат с българи в Крим.
"Взели сме знамето на България да раздадем,да знаят,че майка България не ги е забравила",заяви той.

Зам.председателят на Общинския съвет Красимир Иванов също коментира заминаването в Украйна.Той заяви, че вярва в демокрацията и в референдума като "лост за пряка демокрация".

Хората в Тополовград одобряват решението на кмета си. Престоят на общинарите от Тополовград в Крим ще бъде около 10 дни.

image

Кметът на ТОПОЛОВГРАД Божин Божинов
В различните медии се появи противоречива и манипулационна информация и оплювания-както винаги,когато Българи рекът да направят някое добро и патриотично благородно дело за единение на разделените тук по различни признаци Българи и за  разпиляния ни по света народ и в защита на Българщината и Българския род в България,или недай Боже за прокудените от тука или поробени в бившите Български територии наши Български събратя.
Веднага се мобилизират и надават вой безродници и родопредатели.Още малко остава да ръфат пищящият и отчаян Български народ,неусещащи как се навират будалите в шамарите на Господа,посягащи на Народа Му!

БЕЗРОДНИЦИ=Цар Иза и Богиня Диана-изродени безбожни потомци на Българските Богове, престараващи се и вживяващи се в дадените ѝм от Тях мръсни роли на врагове и гонители на Божия Български народ за реализиране на Божият план за закалка и подготовка на Българите при екстремални условия за Духовни водачи и разсад и управленчески и ръководен елит на всички племена в скоро време!

НАВИРА СЕ В ШАМАРИТЕ на=на Шар Бог Иса и Богиня Матера=на Цар Бог Исус и Богиня Диана Мария

ПОСЯГАШ НА НАРОДА на=на НАРОДА на Бог Исуш???!!!
Вижте,безумци и нещастници,какви директни предупреждения ви дават ВСЕМОГЪЩИТЕ БЪЛГАРСКИ БОГОВЕ ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА
ЧРЕЗ ПОСЛАНИЯТА СИ,РАЗСЕКРЕТЕНИ ОТ НАС!
Какви по-ясни знаци и доказателства в категорията на превантивните свидетелства и предупреждения от разсекретените послания чрез Шифърът са ви потребни,за да се усетите,че посягате на Божият народ и последствията за вас ще са непредвидими, което не ви го пожелаваме искрено!
Следващите категория предупреждения са описани в АПОКАЛИПСИС-от глава...абе,я по-добре прачетете цялата книга-кратка и ясна е!
По-кратко,ясно и в прав текст даброжелателно пожелание и предупреждение в съвременната човешка история и цивилизация по признание на всички специалисти и нормални хора,не съществува!
ЯСНИ ЗНАЦИ от=ЗНАЦИ от Иса
Става ви ясно,каква е Божествената семантика на думата ЯСЕН.Задължително от Исус! 
ЯСНО СЛЪНЦЕ=Исус Слънцето,космическият метафоричен макросимвол на Исус в конспиративната фолклорна комуникация на Българите е Слънцето!
ЯСНО,ЯСЕН=Иса–Исус.

В комбинация с четвъртото измерение в пространствено-времевия континиум-ВРЕМЕТО,което е конспиративния метафоричен символ на Богинята Матера в нейния първосвещен Божествен именен титул-Богиня Мария,се образува изразната дефиниция за хубаво,слънчево време-ясно време:
ЯСНО ВРЕМЕ =Иса и Богиня Мария
ИСА И БОГИНЯ МАРИЯ=Ясно Време
А елементарната разшифровка на страховитите екстремални предупреждения ни указва еднозначно и категорично чие дело могот да бъдат при нужда:
АПОКАЛИПСИС=Бог Исус Балк=Бог Исус Българина!!!

Националисти пращат чета,която да защитава българското малцинство в Украйна-

съобщава ДНЕВНИК в специална коректна статия.

Бъркат се две инициативи -легална,тоест официална,и доброволческа".Това обясниха националисти от две организации – бившият депутат от "Атака" Павел Чернев и Симеон Костадинов,който е от новооснованата,но без съдебна регистрация "Националистическа партия на България" пред "Нова телевизия".

Те коментираха информацията,че Българи,включително кмета и зам.председателят на общинския съвет на Тополовград - Божин Божинов и Красимир Иванов заминават доброволци за Украйнада пазят българите там. Според Костадинов обаче те заминават като наблюдатели на изборния процес при предвидения тази неделя референдум за отделяне на Крим от Украйна и присъединяване към Русия.

Отделно от това за Украйна вече са заминали една чета доброволци,които да бранят интересите на Българското малцинство,поясниха националистите.

"Официалната ни мисия е да сме международни наблюдатели,покани ни кримското правителството,автономната власт на Кримската република",обясни Симеон Костадинов.Поясни,че националистите са поканени като представители на Центъра за геополитически анализи,който бил неправителствена организация,специализирана в наблюдението и провеждането на избори и референдуми в цяла Европа".

"Втората ни мисия,която все още подготвяме,е да формираме някакъв тип Българска дружина,бригада,чета,която при нужда да сформира щаб на Българската отбрана в Украйна,ако бандеровската шайка в Киев реши от думи да премине към дела и да започне реално потискане на малцинствата",разясни намеренията си Симеон Костадинов.
На въпроса дали тези отряди са на страната на Русия,двамата националисти декларираха,че са на страната на Българското малцинство там.
Попитани дали са поканени от някого,за да ги пазят и защитават,поясниха,че са "в активен диалог" с представители на Българското малцинство там, чиито лидери "изразяват пред нас опасения от сопаджийските бригади на новата власт".

На повторния въпрос кой кани Български националисти в Украйна,Чернев отговори с въпрос:
"А кой покани Гарибалди в Италия? Той действаше в условията на европейска неприязън,срещу интересите на тогавашната Обединена Европа на Бурбоните.Ако трябва да питаме някого,когато искаме доброволно да защитим своите съплеменници Българи,никога няма да го направим!"

Доброволците пътували на собствени разноски,подчертаха и Чернев,и Костадинов.Те самите получавали приходи от работата си като адвокат и юридически съветник. Попитан нужно ли е все пак да се сформират дружини и кой точно напада Българското малцинство,Костадинов отговори:
"В това студио няма как да го видите,но в Украйна цари хаос и анархия.Там няма централен орган на властта,който да действа на цялата територия на страната.Редът и закона са поети от автономни групички и групировчици,които налагат реда със сопи и оръжия".
Поясниха,че на място "има вече контингент",макар да отклониха въпроса колко души са заминали.Подготвяло се и заминаването на още една група в края на март.

Днес Ямболската телевизия ДИАНА КАБЕЛ,носеща името на Кръстницата на града Богородица,позната като езическата богиня ДИАНА,излъчи прекрасен репортаж с един истински Българин-кметът на Жреческия сакарски град Тополовград,който може да се сравни по достойнство и любородие с кмета на Карлово д-р Емил Кабаиванов, повел съгражданите си против наглите претенции на главно мюфтийство към Български светини в този сакрален за Българщината град!

http://www.dk-tv.com/index.php?t=3&id_video=5903&type=videos  

Работният кабинет на Божинов е изпълнен с Богородични икони и портрети на най-видните Български национални светини-Свети Апостол Васил Левски,Христо Ботев, Стефан Караджа,Хаджи Димитър и други революционери.Присъствието редом един до друг на бюст на Ленин и на Сталин-омаскарен светец и неговият палач,е израз на личен избор и въпрос на познание на истинската история.
"Отиваме да ѝм кажем на нашите братя Българи,че Майка България не ги е забравила и никога няма да ги забрави!Отиваме да помогнем на Българите и да ѝм предложим,че при необходимост сме готови да ѝм дадем общински жилища,земя и да ѝм помогнем да се устроят в нашия град и община.Ние трябва да закриляме и подкрепяме Българите по всички точки на света.Аз подкрепям справедливите искания на хората на Мейдана,но всички в Украйна и Русия са славяноговорящи,а и освен това в Украйна се говори на старо Български,там е бил и гробът на Хан Кубрат,освен това от там е тръгнала и Българската държава,която е била империя...Аз съм против насилието,против убийствата,аз обичам Бог и демокрацията-Бог Е казал "...не Богохулствай,не убивай...!"
Надявам се по мирен начин да се уредят нещата!Аз съм баща на пет дъщери и затова мисля така."

МИРЕН НАЧИН=МИРЕН НАТШИН=Мария Диана и Ешуа=Матара и Ешуа

Ние също те съветваме категорично да не вземаш оръжие в ръцете си.Щом се доверяваш на Исус и Богородица оръжие не ти трябва-Те ти осигуряват закрилата и победата!

НЕ ВЗЕМАЙТЕ ОРЪЖИЕ повеляват=повеляват Изуш и Богиня Диана Мария

 Бихме те посъветвали да вземете гайда,гъдулка,кавал и тъпан-те преодоляват всички препятствия и крепости и достигат винаги безпрепятствено до всяка човешка Душа,на първо место най-вече до тракийските!

А в цяла Украйна,Крим,Киев...Русия,са все Траки,още повече изконни Български народи и територии!Тях оръжието само ще ги раздели и зомбира още повече-само гайдата може да ги опрости и помири!Както е правил Дионисий или святите потомци на Диана и Исус от династичният Ѝм род Дуло,при освободителните ѝм походи към Индия и Азия!
РАЗДЕЛЕНИ И ЗОМБИРАНИ=Зар Дуло Иза и Богиня Мария-потомците Ѝм
ПОКАЕНИ И ПОМИРЕНИ от=от Бок и Богиня Мария
ДИОНИСИЙ=Диана и Исус


Хвала ти,сине Божий-защото си от Неговия ген и сой-сините ти Исусови очи и Духът ти са Неговите,а и поста,на който те е поставил в този Първосвещен Български жречески град,са достатъчни доказателства за произхода ти,както,разбира се и името ти:
БОЖИН=Бог Ежуа-генетичен потомък на Бог Исус
Исус и Мария Магдалена те обичат и бдят над тебе и дома ти!

СИНИ ОЧИ на=ОЧИ на Иса
СИНИ ОТШИ=Исуш и Диана
РАЗБИРАТ СЕ ПО ИМЕНАТА=Зар Бог Иса и Богиня Диана Матара

Затова в твоят град през 2011 г поставихте втората статуя на Исус в България. Първата статуя на Исус е в светилищната пещера срещу храма на манастира Свети Спас на Ямболския  БАКАДЖИК.  
БАКАДЖИК=Бокиня Диана и Ежуа Кая=Кая(Скала,Скално светилище)на Богиня Диана и Ежуа
БАКАДЖИЦИ=Бокиня Диана и Ежус


Откриване статуята на Исус в Тополовград
СТАТУЯ=Тати Иса–Отец Исус-категорична сакрална семантика по Исус.
ПАМЕТНИК=Богиня Майка Диана-категорична сакрална семантика по Мария.

image

Имаш няколко принципни исторически грешки,Приятелю,но те се дължат на все още официализираната академична фалшификация на фундаментални положения от Българската история:
1.Гробът на Кубрат въобще не е по нашите близки бивши територии на север от Дунав и Черно Море,а е доста на запад от България-чак във Франция,където през 679 година е убит Кубрат при кървав преврат от римо-византийските анти Български и анти Исусови превратаджиите.
Кубрат е познат на широката непосветена  публика като Дакобер-последният крал-Меровинг на франкската държава.
2.Разселническо-заселническият експанзионен процес и посока не е от Азия или от Украйна към България в Тракия,а обратно;от България на Балканите,която  е истинската Обетована земя,към Румъния,Украйна,Русия,Азия,на запад към сегашна Европа и към целия свят!
3.И не само в Украйна говорят старобългарски език. Руския,Белоруския,Полския,Словенския,Словашкия,Чешкия,Сръбския,
Хърватския,Босненския-всички тия "славянски"езици са произлезли от Българския,всички тия Тракийски племена са говорили съвсем доскоро Българския език!
Нещо повече:толкова далечните на пръв поглед от Българския език Маджарски и Румънски езици са съставени от Свещената Матрица на Българските Божии имена,титули и характеристики с помощта на
Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други наши документи.


За румънския език и писменост се знае официално,че до преди по-малко от 200 години са били БЪЛГАРСКИЯ език и писменост и официални и народново разговорни-сиреч румънският народ е изконен чист Трако-Български народ,обезпаметен с геноциден терор и цензура и латинизиран чрез изкуствен синтетичен език от края на 18 век от поробителите му гръцки фанариоти,прехвърлили се от Цариград във верноподаническа служба на султана по тия изконни Български земи и народ.
Купища автентични документи и интердисциплинарни доказателства аргументират Българския ген и произход на румънците,като например прякото доказателство за Българския произход и принадлежност на Молдова към Българското царство преди поробването на България от Турците,което документално доказателство преди няколко дни бе публикувано в хубавия постинг 
"Юрий Венелин, 1840: „Молдовия и Юго-източна от нея Русия са части от Българското царство.“ на  letopisec:
http://letopisec.blog.bg/history/2014/03/12/iurii-venelin-1840-moldoviia-i-iugo-iztochna-ot-neia-rusiia-.1247134,
и което е косвено доказателство,че Румъния също е била изконна част по територия и население Българска,след като Молдова е била Българска.
Все пак по него време не е имало въздушен транспорт и въздушни коридори,по които Българите да ходят в Молдова,прескачайки лежащата помежду ѝм "чужда" държава Румъния,за която е оставала единствено възможността да бъде чисто Българска,или неразделна част от Свещената Българска империя!Каквато е и била в действителност!
А Украйна е абсолютно изконна Българска територия и народ,неделима от последната Българската Свещена империя от края на 1в.сл. Хр.,останала част от Българското царство с временни прекъсвания при двете поробвания(преврати на изродените Исусови династи в съюз с юдейо=данайците) на България от Византия за периодите 525–681г и 1018–1186 г.до падането на България под османско робство. 
И понеже ще представяте България сред обезпаметените ни съплеменници в сегашната ѝм родина,ще ви дадем малко повече информация за истинската история на Украйна-тази геноцидирана вече хиляда години страна,отнета от Майка България по примера и съдбата на Румъния,Сърбия,Молдова, Беларусия, Русия , Българските земи в Мала Азия и сегашна Турция,Македония...Ще ползваме изследванията на съекипника ни А. В. Галанин–БЪЛГАРСКИЯТ ПРОИЗХОД НА КИЕВСКА РУС 

"Гербът на прабългарската династия Дуло бил тризъбец, който те наричали “балтавар”. Територията на Идел – царството на българите, в началото на новата ера се простирало от Балкана до Байкал и се наричало Велика България. В края на 7 век Велика България се разделила на Западна, Източна и Южна (Хазария). Западна България с времето се трансформирала в Дунавска или Балканска България, която приела християнството и се отказала от тризъбеца като символ на властта. В Източна България и в Хазария, където управлявали династиите на Дуло, тризъбецът останал държавен герб.

През 9 век Източна България се разделила на Киевска България с център в Киев, която била наречена Урус-Рус, Киевска Рус, и Волжска България, която се наричала Ак Булгар, с центрове градовете Болгар, Буляр и Казан. През 10 век Волжска България приела исляма и всички символи от езичеството били забранени. Известно време българските царе запазили тризъбеца – “балтавар”, под предлог, че той символизира арабската буква “б” и означава “България”. Към края на 10 век тризъбецът – “балтавар”, престанал да бъде официален герб на Волжска България. Но българските управници продължавали да смятат “балтавар” за свой родов знак. Като символ на властта тризъбецът от хуните (авторът на версията отъждествява хуните с българите) преминал при монголите.

Днешната Украйна, бившият български Кара-Саклан, влизала в границите на държавата Идел, поне до 3 век от н.е. След разпадането на “Черна България” в средата на 9 век българският цар Хабдула Джилки получил Волжска България, а неговият по-малък брат Лачин – нейната западна част (Украинска България), която получила името на българския цар от началото на 9 век Урус Айдар – “Рус” или “Киевска Рус”.

В Киевска Рус господствали българските боляри – тенгрианците, които почитали Биргюн (Перун). Великокняжеската династия от Киевска Рус смятала тризъбеца “балтавар” за свой герб. Управниците на Рус запазили тризъбеца като герб за държавата си до 12 век. Великият княз Владимир (правнук на Лачин) изсичал тризъбеца на своите монети и след като Рус приела християнството – през 988 г. В началото на 12 век великият княз Владимир Мономах разгромил българската култура в Киевска Рус заради желанието си да ориентира държавата към християнството на Запада; той се опитал да премахне тризъбеца от герба на Киевска Рус. Владимир Мономах не само забранил българския тризъбец, но и подправил руските летописи. По негова заповед монасите летописци превърнали Лачин в “Рюрик”, а сина на Лачин – Угер, в “Игор”, но в други източници от това време киевските управници от 9-11 век се наричали с титула “каган” – “каган Владимир”, “каган Ярослав” (Мъдри) и пр.

Част от разпадналата се Велика България между Волга и Днепър била гъсто населена с български племена, беренджари-берендеи, баджанаци-печенези, каракалпаки – черни клобуки, хазари, племето харка, себери, или севери – “севрюки”, и др. Тези племена също съхранили тризъбеца като свой символ. В своята поема авторът на “Слово за полка на Игор” осъжда Владимир Мономах за конфликтите му с южнобългарските племена. В това време цялата черниговска аристокрация се състояла от представители на знатните български родове – представители на едно от разклоненията на българската династия Дуло “Рюрикови” (потомци на Лачин). През 4 век българските царе от потомците на Дуло пренесли столицата на Идел от Поволжието на Днепър и започнали настъпление срещу Византия. През 12-началото на 13 век жителите на Киевска Рус масово приемали християнството, тъй като за това киевските и черниговските князе им давали по-големи привилегии.

През Х век българските управници за охрана на южните земи в Крим, между Дон и Волга, започнали да създават отряди от наемници. Тези наемници българите наричали “чиркез” (черкези), което на български означава “бродещ, свободен човек”. В Рус този етнос бил наречен “бродници”. Повечето “чиркез” били християни. След като Волжска България отстъпила южните си земи на Монголската орда през 1242 г., “чиркез” постъпили на служба на монголския хан Ногай. Когато Ногай загинал, черкезите останали на монголска служба; те охранявали пътищата, границите, монголските търговци, чиновници, посланици. “Чиркез” живеели в горите и степите в малки общини и охотно приемали в редиците си украинци казаци. Постепенно за “чиркез” името “казаци” станало второ, а след това и основно име, а казашкият тризъбец станал техен герб.

През 1242 г. Украйна била подчинена на Монголската орда. Българският цар Гази Барадж предложил на своя монголски съюзник хан Батий да сформира специален корпус от български воини от Украйна, за охрана на търговския път от Киев до Болгар, и дал на корпуса тризъбеца като герб и името “казаци”. Батий се съгласил и такъв корпус бил създаден и действал под общото българско-монголско командване до средата на 14 век. По-късно монголският хан Убек, който приел исляма, разпуснал казашкия корпус, тъй като той се състоял основно от българи християни. Останалите без работа казаци се влели в отрядите на черкезите.

Когато през 1362 г. Литва завзела Киев и нейните владения стигнали до горите и степите, украинските казаци чиркези незабавно обявили своята независимост от Монголската орда. Център на независмото украинско казачество, възстановило в свое лице Киевско-руската държава (Рус), станал остров Хортица. От това време българо-казашкият тризъбец отново се върнал при украинския народ като всеукарински символ".  

image   
На сегашния герб на изкуствено съставената от взаимно мразещи се народи,непреминали през покаяние и опрощение помежду си сред десетилетия и векове на братоубийствени  войни и конфликти,виждаме основен символ ТРИЗЪБЕЦА с основните национални цветове
СИН И ЖЪЛТ,в която хералдическа цветова символика Българските посветени създатели на цялата Украинска=Българска националност,държавност и култура,са вложили кодираното послание за върховенството на Българския Бог и Неговото Първосвещено династично потомство СИНЬО И ЖЪЛТО=Исуж Дуло
 СИНЬО И ЖЪЛТО=Сина на Ежуа Дуло-указание и закон,че владетелите на тази страна са били и трябва да бъдат от родословието на Първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена-Свети Павел,Император Тит Флавий Веспасиан,който е изобразен чрез лъвът,произхождащ от Ямболският държавен герб,по-късно пренесен от Ямболските жреци-друиди на тракийското племе КЕЛТИ на Британските острови.

imageimage

Британските острови,където преди 2000 години Святите Жреци на Исус и Мария Магдалена от Ямбол занесоха при освободително-заселническия си поход сакралния имперски герб на имперската столица Ямбол-трите лъва,които са трите деца на Исус и Мария Магдалена,и го оставиха едно към едно абсолютно същия за временно ползване и за познаването на родовите ѝм корени по него на британските Траки,когато му дойде времето-сиреч сега.
Официален герб на Второто Българско царство и официален герб на Дъблин=Дъбилин-
Ямбол,който герб висеше на стената в кабинета на директора на Ямболският регионален исторически музей Димитър Драганов в края на 90-те и началото на 2000-те години с официалното обяснение за него като официален герб на Ямбол и Шишмановци, управлявали...Ямбол!Когато почнахме много-много да се интересуваме и да ровим по темата,гербът просто изчезна от кабинета...както изчезна из Софийските музейни изби и плочата от Ямболско,в която се твърдеше,че някакъв ГОСПОДИН ШИШМАН бил управник на Ямбол!
Левият герб е гербът на Господин ШИШМАН,владетел на Ямбол(и цялото Българско царство) и официален герб на Ямбол и който музейните служители панически скриха от любопитните ни погледи!
Десният герб е гербът на фундаменталния английски кралски род ПЛАНТАЖЕНЕ от кралската династия АНЖУ-1154-1399 година,от която династия са всички следващи и до сега английски крале и чиито потомствени владения се намират във Франция.
Сакралният Български шифър веднага разсекретява и разпознава тия автентични документи,указващи Българският ѝм прозход и принадлежност и към Българската Божия династия,и принадлежността на всички изброени по-долу народи и територии към Българските Тракийски народи и към Българското царство-т.е. ИМПЕРИЯ!
ПЛАНТАЖЕНЕ=Бог Ежуа Дуло=Бог Исус Дуло
АНЖУ=Ежуа=Исус
Плантагенетите са владеели освен Великобритания и Анжу,Аквитания,Нормандия, Бретан,Велс,Ирландия,Кипър,а династията ѝм има наследствени претенции върху короните на Франция,Кастилия,Йерусалим,Рим и Сицилия...

На сегашния герб на Бившата и Бъдещата Българска провинция Украйна се чете още и
СИН И ЖЪЛТ ЦВЯТ,което повелява владетеля да бъде от чистия и свещен първороден род Дуло:
СИН И ЖЪЛТ ЦВЯТ=Син на Бог Отец Ижуа Дуло=Син на Исуж Дуло и Богиня Диана

И още едно повелително послание има закодирано в това хералдическо послание,което е в пълната си сила точно за днешните трагични събития и днешния ден на етносите и нацията на Украйна.То гласи,че всички са деца на Българският Бог Исус и само с опрощение и покаяние помежду си могат да постигнат помирение в страната си,но задължително чрез познанието за Исус и Мария и Тяхния висш арбитраж и посредничеството на нас-Българите!

СИН И ЖЪЛТ ЦВЯТ=Деца на Бог Исуж Дуло

Българските майстори-зашифровчици на Украинската хералдика и сакрална символика имплантират секретната информация задължително и в химна на страната:

ВОЛЯ,ЗЛАГОДА,ДОБРО=Богиня Диана и Иза Дуло Българина

Ще направим нашия традиционен превод-разшифровка на основните имена и понятия в предоставените ви убедителни документи,че всичко в Украйна е Българско:   
КИЕВСКА РУС=Сар Бок Иса Кая=Царя Бок Иса Жреца
БАЛТАВАР=Бог Вер Дуло=Бога Змей Дуло
ИДЕЛ=Дуло-разсекретеното наименование на царството на Българите от началото на Новата ера,от Балканите до Байкал на изток–информация,която не плаши много съчинителите на азиатско-тюркския ни произход,и от Балканите до Пиринеите на запад,което плаши страшно заговорниците срещу Българите и затова тази информация е изтривана с геноцид и перманентна тотална цензура яростно вече векове.Нашите Посветени зашифровчици пък са я натряскали тази плашеща Българска династия Дуло на всевъзможни ачик места из Европа:
ИТАЛИЯ=Дуло
ЛАТИНИ=Дуло
ТУЛУС=Дуло Иса
АНДАЛУСИЯ=Дуло Иса
ЛОНДОН=Дуло
ТАЛИН=Дуло
ЛИТВА=Бог Дуло
ДЪБЛИН=ДЪБИЛИН(Ямбол)=Бог Дуло=Богиня Диана Ел(Змей)
......
Посочваме и имплантираните в имената Български Богове:
Български цар ХАБДУЛА ДЖИЛКИ
ХАБДУЛА ДЖИЛКИ=Бохиня Диана и Ежуа Кала(Змей)   
ВЛАДИМИР=Богиня Дуло Мария=Богиня Мария Дуло 
племе БАДЖАНАЦИ=племе на Богиня Диана и Ежус
племе ПЕЧЕНЕЗИ=племе ПЕТШЕНЕЗИ=племе на Богиня Диана и Ешуз
племе СЕВРЮКИ=племе на Иса Барка=племе на Барки на Иса–племе на Българите на Исус 
ЧЕРКЕЗИ=Чар Кая Иза=Царя Жрец(Скален жрец) Иза
ЦАР ГАЗИ БАРАДЖ=Цар Господ Изуж Барда
ХАН(КАН) БАТИЙ=Кая Богиня Диана=Жрец на Богиня Диана Остров
ХОРТИЦА=Остров на Иса Траха-при елементарен обратен разкодиращ прочит

Накрая ще разкодираме за пореден път в нашите статии секретното значение на висшия Български сакрален хералдически владетелски  графичен символ-послание ТРИЗЪБЕЦ:
ТРИЗЪБЕЦ=Цар Иза и Богиня Диана

Стана ви пределно ясно,нали,защо този мистичен Божествен символ на върховна жреческа и административна власт е разпостранен освен при Българите,но и навред по света!
Хайде сега да се изкефим(и всички други литературни синонимни изрази за това удоволствие) заедно на наименованието на ТРИЗЪБЕЦА на всички езици по света!
Знаете защо,нали?Защото във всички езици ще видим как Българските съставители на езиците на опитомяваните и цивилизовани от тях народи,са направили поредното международно семантично гнездо от ТРИЗЪБЕЦА,като са го натъпкали-имплантирали "до горе" с Имената на Исус и Мария,съставени по Свещената Божия Българска МАТРИЦА чрез секретния шифър!

Първо ще изредим голямата поредица от езици,на които Българските зашифровчици-лингвисти са поставили една и съща сакрална комбинация на всички,която е в чест и преклонение на Богиня Дияна-Мария Магдалена в Нейния жречески конспиративен вид на Жрец-ДРУИД: 
ДИАНА ДРУИДА във формата и вида на анаграмната комбинация TRIDENT=ТРИДЕНТ: 

ТРИДЕНТ=Друида Диана 
на следните езициа
азербаджански,англ,африкаанс,галисийскигрузински,датски,есперанто,зулу,ирландски,
исландски,йоруба,италиански,испански,каталунски,кхмерски,лаос,латв,малтийски,маори,
монголски,непал,холандски,норвежки,панджаби,португ,румънски,себуански,суахили,уелс,
френски,хаити,шведски,явански,японски???..
.
На тия всички племена дядовците ѝм сякаш са ходили на общ семинар и обучение да учат едно и също с общ език!
СЕМИНАР=Иса и Мария
ОБЩ СЕМИНАР=ОБШТ СЕМИНАР=Исуш и Богиня Диана Мария
ОБУЧЕНИЕ=ОБУТШЕНИЕ=Богиня Диана и Ешуа
ЕДНО И СЪЩО=Диана и Исуш
ОБЩ ЕЗИК=ОБШТ ЕЗИК=ЕЗИК на Бог Ешуа и Диана
Разбира се,че никъде не са ходили,ами нашите Свещени посветени Деди-Цивилизтори и Духовни водачи на всички народи по света са ходили от племе на племе,от човек на човек, вадили са ги от дупките,пещерите и хралупите след
вторичното ѝм подивяване след всепланетарната космическа катастрофа на Земята през 9 хилядолетие пр.Хр.и са ги правили с много грижи отново човеци,започвайки от А-Б-то на човешкия живот!И са ѝм съставяли езиците върху базата на Божиите имена от Свещената матрица на Българския език-затова в тази важна дума и във всички фундаментални думи срещаме само и винаги Боговете Исус и Мария в Техните трансепохални проявления.Това упражнение го повтарят отново през 4 хилядолетие при големия Черноморски потоп,разрушил централната Българска  Имперска Метрополия около езерото дотогава Черно Море и оставил за дълъг период племената по света без централно Духовно-Жреческо и Ръководно административно обгрижване,в резултат на което последва поредното цивилизационно подивяване и регрес,а след известен период отново Българските жречески отряди поемат по своите цивилизаторски мисии във всички посоки.
Последната такава мисия,вече трансформирана и в освободително-цивилизационна,извършват за установяването на Свещената Българска империя,позната като Римска империя,след последното аватарно явяване на Бога Творец Исус и Богинята Творец Майка  Мария като Българските Богове  Исус и Мария Магдалена,манипулирани и фалшифицирани като еврейски
спорни персонажи със съмнителен Божествен статут!За да не Ги познаем и да не познаем себе си чрез Тях!

А сега се наслаждавайте на прекрасните сакрални зашифровки за сакралния символ ТРИЗЪБЕЦ,които цивилизаторските отряди с гайдите и тъпаните на ДИОНИСИУС=Диана и Исус,(които ви разкрихме в постинга
  "Разсекретеното досие на ДИОНИСИЙ потвърждава безапелационно,че цялата Древногръцка цивилизация е 100% Древно Българска"),съставиха на другите племена за Божие разнообразие и  многообразие,което е и основната идея и задача на Техният трансепохален проект за нас.
ТРАНСЕПОХАЛЕН ПРОЕКТ=ПРОЕКТ на Диана и Иса Бълхарина
РАЗНООБРАЗИЕ=Зар Иза Вер(Змей)
МНОГООБРАЗИЯ=Бог Иза и Мария

ТРИЗЪБЕЦ

СФУРК ТРИДХЬОМБЬОШ(алб)=Исуш Бурка и Бохиня Диана Матара
РЕМА ХАСЕЛЕСЕЕШИУБ(араб)=Мария и Бох Исуш Селен(Змей)
САРДЕА(баски)=Сар Диана=Царица Диана 
ТРЫЗУБЕЦ(беларус)=Цар Иза и Богиня Диана-декларация за Български произход
ТРИСУЛА(бенг)=Сар Дуло=Сар Диана Ел
ТРОЗУБАЦ(босна)=Цар Иза и Богиня Диана
ТИЯ БАА(виетнам)=Диана Богиня-признание и преклонение за Богиня Диана,която ги спаси от Американския напалм и геноцид
ТРИДНТ(идиш=Диана и Ешуа)=Диана Друида-скоро всички евреи,не само четирите милиона,говорещи езикът на Диана и Ешуа,които българските ѝм цивилизатори ѝм съставиха,но и всички други от това тракийско племе,ще заговорят на Свещения Български език на Любовт,Братството и Мира
ИДИШ=Диана и Ешуа
ТРИСУЛА(индон)=Сар Дуло=Сар Диана Ел(Змей)
САНДША ТЦИ(китай)=Деца на Исуш и Диана-владетели от Българската Божия династия
ДРАЙЦАГ(нем)=Драгона Иса=Трака Иса  
ТРОЙЗОБ(пол)=Богиня Зар Диана
ТРЕЗУБЕЦ(руски)=Цар Иза и Богиня Диана-за пореден път подсещаме руските Тракийци от къде са се пръкнали и те и да се разкаят за многовековния генцид,извършвали над Българския Божи народ,поробили го за векове по неговите земи!
ПРЪКНАЛИ СА СЕ ОТ=Диана и Исус Бълкарина
ГАРАБ(сомал)=Барги–Българи 
ТИРИСУЛАМ(тамилски)=Мария и Иса Дуло   
ТРИСУЛАМ(телугу)=Мария и Иса Дуло
УЧ ДИШЛИ МИЗРАК(турски)=Зар Ешуш Дуло и Майка
ТРИЗУБ(укр)=Богиня Зар Диана
СИБАТ НА МАЙ ТАТЛОНГ ТУЛИС(филип)=Тати Исус Гала(Змей) Дуло и Богиня Диана Мама

Така се уверихме,че сакралният Български хералдически символ на Исусовия род Дуло- ТРИЗЪБЕЦЪТ,е заложен като информационен носител за Българските Богове сред всички народи по света с първоразрядни шифровъчни комбинации! 

Тризъбецът е познат при древните Българи  под името БАЙСАНАК,в което веднага откриваме
БАЙСАНАК=Бок Иса
Бог Мардук също е с тризъбец:
МАРДУК=Мария Диана Кая=Мадара Кая
Тризъбецът можем да открием като жречески и владетелски атрибут на бог Посейдон,бог Нептун,чиито имена ни водят неотменно при нашите Богове:
ПОСЕЙДОН=Бог Иса и Диана
НЕПТУН=Богиня Диана


Именно защото Украйна е изконна Българска земя и народ,болшевишка Русия организира страшния ГОЛОДОМОР-умишлено предизвикан глад сред Българите в Украйна,при който умират при страшни страдания без никаква храна през 1932-33 година между 7 и 10 млн.души!
ГОЛОДОМОР=Гала(Змей) Диана Мария=Матара Змей-народа на Богородица.  

В един от последните си постинги СЕМАНТИКА НА ДУМАТА "МАЙДАНА" 
http://havel.blog.bg/history/2014/03/03/semantika-na-dumata-maidana.1244194,
блогерът havel предположи,че според него тази дума е или санскритска и впоследствие е приминала във всички езици с еднакво значение или пак по вероятно е да е тракийска и от там се среща и в нашият език. 
Ние дадохме точен и академично аргументиран отговор и анализ в коментарня му блок:


"Авторът е абсолютно прав,че думата е от свещения жречески секретен Български език САНСКРИТ,за който отдавна ви разкрихме в нашите просветитески статии,че е езикът на Исус Тракиеца,с който са цивилизовани всички племена в Азия и по света и чрез правилата на който са съставяни всички човешки езици на земята!
САНСКРИТ=ТРИК СНАС=Трака Исус-секретният език на Българският Бог Исус от Тракия,Шифърът на свещеният Български език,който разсекретяваме в постингите ни ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БГ ЕЗИК-част1 и 2
Думата МАЙДАН е христоматиен учебен пример за приложение на сакралната семантика на Шифъра на Свещения БГ език,чрез която дума се демонстрира всестранното и повсеместно имплантиране и разпостранение на Българските Богове във всички езици на всички племена по света!
МАЙДАН е точно "Мад"-"Майка" на древноБългарския език и основен градивен елемент от Свещената Божия именна Матрица на Шифъра на БГ езика ни,която е влагана във висшия сакрален Български ареал.
МАЙДАН=Мад=Мат–Майка
МАЙДАН=Мама Диана

За още по-категорична демонстрация на всевластието и господството на Свещения БГ шифър,в пълното наименование на култовия площад е въведена пълната титулна комбинация на Българската Богиня:
ЕВРОМАЙДАН=Богиня Диана Мария
ЕВРОМАЙДАН=Богиня Мадара
ЕВРОМАЙДАН=Богородица
–за непосветенит
е


В коментарния блок на постинга "ЕС отива към своя край"на mt46,който анализира състоянието на ЕС във връзка с последните събития в Украйна,ние изложихме прогнозите на нашият екип:


"Цялата социално-етно-политическа криза в Украйна и нашия регион,както и в Близко и Средно източните азиатски огнища на конфликти,са далечно проектирани и планирани от заговорниците срещу Българите,да ескалират и фокусират в България в изпълнение на многовековния геноциден план за унищожението ни!
Обаче ще стане това,което е запланувано по дългосрочния Божи план-установяването на Божието царство на Любовта,Братството и Мира на Земята под абсолютното върховно духовно и административно управление и господство на праведните Българи-Исусовите династични генетични потомци от Дуло,над всички племена и народи!
Пророчеството е колективно неотменимо прорицание на най-големите Български пророци на съвременното човечество-Нострадамус,Дънов и Ванга,зададено йм от Българските Богове Исус и Богородица=Мария Магдалена,което ние заедно ще финализираме!
Благословени сме,Българи!"
 

Ще ви дадем няколко емблематични примерни послания от огромното количество послания,вложени в Украинския живот,в които ще разсекретим вложената в тях кодирана информация за Българските основатели и владетели на страната и Българските Богове:
Фалшифицираната история на Украйна ни съобщава,че през желязната епоха в степите живеят кимерийци,скити и сармати.
За да извлечем истината от замърсената историческа информационна изворова вода,ние я филтрираме през всеулавящият и трансформиращ абсолютен филтър на Свещения шифър:
АБСОЛЮТЕН ФИЛТЪР на=ФИЛТЪР на Бог Иса Дуло
КИМЕРИЙЦИ=Кая Мария и Иса-така категорично разбираме,че сегашна Украйна е обитавана винаги от Тракийските племена на Българските Богове Исус и Мария,водени и ръководени от жреците-Българи,Техните династични потомци.
КИМЕРИЙЦИ=Кая Мария и Иса=Жреци на Мария и Иса-толкова любимите тракийски племена на съекипника ни letopisec,чието име указва,че това е Тракийско племе, обгрижвано от Жреците на Исус и Мария-Българите.
СКИТИ=Иса Кая и Диана-Тракийско племе на Жреца(Кая=Кан) на Иса и Диана
САРМАТИ=Иса и Мария Диана=Иса и Матара-Тракийско племе на Исус и Мария,водени задължително от Български жречески екип
САРМАТИ=Сар Мат=Царица Мат=Царица Майка Диана–Царица Мария Магдалена-Тракийско племе,чийто Бог и Цар е Царица Мария Магдалена. А всички вие,дето продължавате да търсите корените и истината за тия Тракийски-Български племена, спрете да се лутате из опростачената първосигнална фалшива семантика,а тръгвайте по правия и истинен Божи път на Познанието чрез Свещеният шифър.

И СЕГА ВНИМАНИЕ,ЗА ДА ПИЕТЕ ЖИВА ВОДА ОТ ФИЛТРИРАНИЯ ИЗВОР!


Официалната фалшифицирана история на неразделната някога от Българското царство Украйна твърди,че през 9 век сл.Хр.Киев е завладян от варягите на АСКОЛД и ДИР.
В имената на тия двама варяги,които са един и същ персонаж,е зашифрована именно-титулна комбинация на Българския Бог Исус:
АСКОЛД И ДИР=Иса Трак Дуло 

Същото потвърждана и информацията,че този персонаж е бил син на викингския военачалник ХВИТСЕРК,който веднага се разконспирира пак на Българския Бог:
ХВИТСЕРК=Бох Иса Трака!
Просто няма мърдане от здравата прегръдка и живителната спасителна "мъртва" хватка на Българските Богове и Българите!
ЗДРАВА ПРЕГРЪДКА на=на Иза Бард Бърг Трак–Исус Бард Българина от Тракия ЖИВИТЕЛНА ХВАТКА=Ежуа  Бог Дуло и Бохиня Диана Кая
СПАСИТЕЛНА МЪРТВА ХВАТКА на=ХВАТКА на Бог Исус Дуло и Богиня Матара

Че са Българи основателите и владетелите на Украйна свидетелства и етнонимът на варягите:ВАРЯГИ=ФРАКИ(Траки на руски)=Барги=Българи,която информация се потврждава и от другите ѝм наименования ВИКИНГИ или НОРМАНИ:
ВИКИНГИ=Бок Господ=Господ Бок-където Г е сигла за Господ в старобългарския език 
ВИКИНГИ=Бог Кая=Бога Жрец=Жрец на Бог-Тракийско племе,водено от Жрец на Бог
НОРМАНИ=Мария!!!
Казахме ви,че няма мърдане от Тях!
НЕ МОЖЕТЕ МРЪДНА ОТ=ОТ Ежуа и Диана Мат Мария!!!
************************************************************************
Най-известният Украински отбор от време оно е ДИНАМО-КИЕВ:
ДИНАМО КИЕВ=Бокиня Мад=Богиня Майка Диана
НАЙ-ИЗВЕСТНИ=Исуз и Богиня Диана
Най-популярният украински и съветски футболист е ОЛЕГ БЛОХИН,чиято именна комбинация ни указва Българският му корен и змейската династична династия,защото Боговете подбират главни персонажи на епохалната драматизация ЖИВОТ задължително от родована Си линия:
ОЛЕГ БЛОХИН=Гала Болх=Змея Българин
Затова и Олег вкара фантастичния победен гол на БАЕРН-МЮНХЕН на финалния мач  за Европейското  клубно първенство в Мюнхен през 1975г,с което стана и най-добрия футболист на Европа и носител на ЗЛАТНАТА ТОПКА!
БАЕРН МЮНХЕН=Бохиня Мария
ЗЛАТНА ТОПКА=Иза Дуло и Бокиня Диана
С удоволствие ще разсекретим имената на победителите:
РУДАКОВ=Диана Барк
ДАМИН=Мад
ФОМЕНКО=Богиня Майка
РЕШКО=Шар Кая–Царя Жрец
ЗУЕВ=Иза Бог
БУРЯК=Бурк
КОНКОВ=Бок Кая=Скалния Бог
КОЛОТОВ=Диана Болка
СЛОБОДЯН=Бог Иса Дуло
ТРОШКИН=Ешуа Трака
БЛОХИН= Болха
треньор:ЛОБАНОВСКИ=Бог Иса Болка
съдия:СЕРДЖО ГОНЕЛА=Жар Иса Гала(Змей) и Диана-разбира се,че не може да миним без Италиянските Български змейове!
НЕ МОЖЕ ДА МИНИМ БЕЗ=Изуж и Богиня Диана МаМа=Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

ШЕДЬОВРИТЕ НА Българина Гала Балха
ШЕДЬОВЪР=Ешуа Бард=Богиня Шар Диана
Насладете се на головете-шедьоври на Божият рекламен агент-Българина Олег от видеото и особено на победния гол на втория финален мач,който ви показваме от 2:10 минута!Футболните коментатори и специалисти след мача споделяха,че при този пробив и удивителен гол сякаш някой е пречил на баварците и помагал невидимо на Блохин да се разкарва свободно между суперфутболистите от световна класа на немския колос!Проверката след години с помощта на съвременната видео техника на записите от мача показва,че специалистите са били прави за чуждата намеса при целия епизод от началото на атаката и слалома на Олег между чинно подредените и козируващи му немски играчи,колкото и метафорично да са звучали тогава обобщенията ѝм и колкото и да не ѝм се вярва сега на някои в реалността на НЕВИДИМИЯ БОЖИ СВЯТ!
НЕВИДИМ БОЖИ СВЯТ=СВЯТ на Богиня Диана Мама и Бог Ежуа
НЕВИДИМ СВЯТ=Богиня Диана Мат и Бог Иса
БОЖИЯ СВЯТ=Бог Исуж и Богиня Диана
Скоро ще ви покажем изследваните от специалисти в тази материя култови моменти от паметния мач на незабравимия17 ноември 1993г на Парк де пренс и конкретно двата гола на Емил Костадинов,когато невидимите специалисти-манипулатори на времето и събитията,(които ще ви покажем също)така подредиха и насочваха нещата,участвайки активно в събитията на терена,че да може точно в последната секунда на мача по Божият сценарий и режисура да се чуе за пръв път на най-висш световен емоционален информационен форум от устата на радио спикера Мичмана епохалната тайна,че Господ Бог Исус е Българин!
Господ Е Българин!
Която тайна ние трансформираме и реализираме в Свята трансепохална изначална Сътворенческа Истина! 
МИЧМАНА=МИТШМАНА=Ешуа и Диана МаМа=Ешуа и Диана Мария Магдалена
СПИКЕР=Иса Парк=Иса Барк=Исперик-вестител,говорител,трибун,съобщител ВЕСТИТЕЛ=Богиня Диана и Иса Дуло
ГОВОРИТЕЛ=Диана България
ТРИБУН=Бард
СЪОБШТИТЕЛ=Богиня Диана и Исуш Дуло

Сега ще разшифроваме посланията,вложени в песните на Украинските Божии посланици,и конкретно в песента Wild Dances-ДИВИ ТАНЦИ на Българката Руслана Степаниевна Лижичко от Карпатите от Тракийската родова етно група ГУЦУЛИ, която Боговете ни избраха и подготвиха за Евровизията и ѝ осигуриха победата,за да стане тя Тяхно рекламно лице и агент,който да отрави закодираните в песента си послания от възможно най-висшия музикален форум и трибуна към максимален брой хора по света!

РУСЛАНА ЛИЖИЧКО=РУСЛАНА ЛИЖИТШКО=Сар Ел Ежуш Кая Дуло=
=Кая(Жрица) на Сар Ежуш Ел Дуло=Жрица на Цар Исус Змей от Дуло–


 легализиран документ,че Руслана е генетична потомка на Цар Исус Змея,със съхранени и активирани феноменни жречески способности,проявяващи се на този етап в песенно-композиторската област на жреческата феноменна характеристика.Руслана е текстописец и композитор на песните си,което е висша жреческа легитимация,че тя е потомка на жречески предци от песенно танцовия ансамбъл на ДИОНИСИУС=Диана и Исус,за които ви  посветихме в постинга ни "Разсекретеното досие на ДИОНИСИЙ потвърждава безапелационно,че цялата Древногръцка цивилизация е 100% Древно Българска!"
Баща ѝ е от рода ГУЦУЛИ=Иса Гала–трансформирани в Барди Исусови Жреци


РУСЛАНА– Wild Dances       Върнете с левия бутон първото видео Wild Dances
WILD DANCES=Исус Дуло и Богиня Диана
ДИВИ ТАНТСИ=Диана Богиня и Тати Иса=Дете на Богиня Диана и Иса 
ДИВИ ТАНЦИ=ТАНЦИ на Диана Богиня

Основният песенен рефрен е кодираната комбинация
shi-di-ri-di-duy, shi-di-ri-di-da-na,
която разшифрована гласи:

ШИ ДИ РИ ДИ ДУЙ=Ешуа Друида и Диана=Ещуа и Друида Диана

В припева жрицата призовава отново ДИАНА:

ДАЙНА,ДАЙНА-ще бъда твоя!         Диана,Диана-ще бъда твоя!
ДАЙНА,ДАЙНА-не ме забравяй!      Диана,Диана-не ме забравяй!
ДАЙНА,ДАЙНА-зная името ти!        
Диана,Диана-зная името Ти!

Руслана знае името на Българската Богиня-Диана,каза го и за всички вас,за да бъдете посветени.
Вече сте Посветени!
ВЕЧЕ СТЕ ПОСВЕТЕНИ на=ВЕЧЕ СТЕ на Бог Иса и Богиня Диана
И няма вече връщане назад за вас!
НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД от=от Изуш и Богиня Диана Мария

В минута 2:58 Българската жрица ни благославя от Исусово скално светилище, което е неразделна част от общата планетарна мегасветилищна енергийна система 

Водещ инструмент в песента е уникалният етно инструмент трембита,подобен по звучене на тромпета.Съпоставката на двата инструмента указва абсолютната ѝм именна единтичност 
ТРОМПЕТ=ТРЕМБИТА,
което ни информира,че традиционно познатият ТРОМПЕТ води произхода си от Българския ТРЕМБИТА,а сакралната семантика на инструмента ни сочи Кръстницата му:
ТРОМПЕТ=ТРЕМБИТА=Богиня Диана Матара
Българската жрица ни изпраща още директно огнено жреческо послание с песента ЗНАЮ Я

 
ЗНАЮ Я=Иза
 ЗНАЮ Я–Аз зная Исус!  
Отново жреческият инструмент по името на Мария ни приветства от Карпатите:
ТРЕМБИТА=Богиня Диана Матара
КАРПАТИ=Диана Барк-при обратния прочит откриваме Кръстицата на планината 
На 0:42 мин.се появява Българската сакрална жреческа писменост-шевицата и орнаментиката МАКАЗ,на бяло платно,плаващо по планинската река.Разшифровката на посланието гласи:
ШЕВИЦА=ШЕВИТСА=Исуш и Богиня Диана
ОРНАМЕНТИ=Диана Мария=Матера
МАКАЗ=Мак Иза=Магьосника Исус,Исус Вълшебника
Сюжетната тематика във всеки кадър е задължително натоварена с пренос на  кодирани  послания.
Появява се ДЖИП,нагазил в реката,гордеещ се,че е кръстен по имената Божии:
ДЖИП=Богиня Диана и Ежуа
Въженият мост е директна символика за единственият начин да преминеш над пропастта до спасителния бряг:
ВЪЖЕН МОСТ=Исуж и Богиня Мат
Руслана извършва традиционния жречески ритуал-пее и танцува около огъня с жреческия си екип на фона на висшите Исусови-Мариини езически символи-изгряващото Слънце и Луната.
На 2:40мин скалната жрица се качва на скалното светилище и вдъхновява хората за Дионисиевите вакханалии;песенно-танцовото помазание със Святият Дух.
В 3:28 се появява поредното кодирано символно послание-синьо знаме,син флаг:
СИНЬО ЗНАМЕ=Иса Змей
СИН ФЛАГ=Иса Балг=Иса е Балг=Исус е Българин!
 А Жрицата Руслана свещенодействаше на скалното светилище с песен и танц и благославяше Българите,активирайки ги за пробуждане и познаване на Боговете ѝм.Клипът завърши с кадри от разсипани ябълки в реката-прекрасен естествен натюрморт-послание,носещо в шифър закодираната информация за Боговете ни:  
РАЗСИПАНИ  ЯБЪЛКИ В РЕКАТА=Зар Бог Иса Бълкарина и Бокиня Диана=Цар Бог Исус Българина и Богиня Диана
Разшифровката на термина НАТЮРМОРТ ни разкрива,че тази жанрова комбинация в изобразителното изкуство е поредната форма на секретната Българска жреческа писменост и писмо,чиито думи са анаграмираните наименования на предметите от композицията:
НАТЮРМОРТ=Мария Друида
А шевицата с орнаментите плаваше по течението на чистата планинска река към изнемогващите в очакване на Живата вода Българи.
Българи,очакващи ЖИВА ВОДА=Българи,очакващи Ежуа Бог и Богиня Диана
През 2004 Руслана става лице и символ на Оранжевата революция в страната си,като подкрепя президента ВИКТОР ЮШЧЕНКО=Бок Ешуш Трака,и става за кратко време депутат от партия НАША УКРАЙНА=УКРАЙНА на Ешуа
С тази свещена Българска информация са заредени всички фолклорни и естрадни Украински певци и песни. 

группа "Блестящие" - "За четыре моря"
Това са БЛЕСТЯЩИ потомствени разклонения от Дионисиевата жреческа династична посявка,които ни посвещават с името на групата си,а в песенното "писмо"и с името на песента:
БЛЕСТЯЩИЕ=БЛЕСТЯШТИЕ=Исуш Дуло и Богиня Диана
ЗА ЧЕТЫРЕ МОРЯ=Зар Ешуа и Диана Мария–Цар Исус и Диана-Мария Магдалена

Много ни се иска да отидем с Божин и четата му по горещите точки на изборните секции в Крим,но посланията на Дионисиусовите музикални бойци са най-необходими и важни за мирното разрешаване на взривоопасния етнически конфликт в Украйна и просвещаването на Българите и Тракийските племена там! 
Не можем да минем без украинския чудак ВЕРКА СЕРДЮЧКА,който е специална категория въобще,но кодираните му песенни послания са удивителни и категорични!
Всичките му песни са така натъпкани със засекретени послания и в текстовете,и в наименованията ѝм,че не ни остава време да мислим мъж ли е или жена,а можем само да пием ненаситно Божествената амброзия от сакралните послания в тях!

ВЕРКА СЕРДЮЧКА   ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО
ВЕРКА СЕРДЮТШКА=Барк Исуш Трак и Диана=Българина Исус Трака и Диана

***ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО=Бог Исуш Траха и Богиня Диана–жреческо прорицание и насърчение на нестандартия Бард,който указва,че чрез Българските Богове всичко ще бъде добре!В близко бъдеще!
СТАНДАРТ=Иса и Диана Друида-Боговете,определящи нормите на Вселенския стандарт!
В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ=Бог Изуш Балка и Богиня Диана
Разсекретяваме и посланията от Жреческите музикални атрибути в клипа:
КИТАРА=Тракиа
ТРОМПЕТ=Богиня Диана Матара
КОНТРАБАС=Бог Иса Трак
ЧИНЕЛИ=ТШИНЕЛИ=Ешуа Дуло  

И само имената на песните му/ѝ:

***ДОЛЧЕ ГАББАНА=ДОЛТШЕ ГАББАНА=Бог Ешуа Дуло и Богиня Диана
***СВИДАНИЕ=Иса и Богиня Диана
***ЧИТА ДРИТА=Ешуа и Диана Друида
***ОСТАНОВОЧКА=Бокиня Диана и Исуш
***Я СЕГОДНЯ НАПЬЮСЬ=Бог Исус и Богиня Диана 
***РОЗОВЫЙ СВИТЕР=Зар Бог Иса Вер(Змей) и Диана
***НА ДУШЕ ПЕРЕПОЛОХ=Богиня Диана и Ешуа Болхарина
Постоянен жречески атребут на певеца е СРЕБЪРНА ЗВЕЗДА НА ГЛАВАТА:
СРЕБЪРНА ЗВЕЗДА НА ГЛАВА=Зар Бог Исуз Балгарина и Богиня Диана

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Време е да се прехвърлим от Земно-Небесната Дионисиусова жреческа армия към конфликта в Украйна и конвенционалните видове оръжия,които размахват и дрънкат всички страни в драматичните събития,и които биха могли да предизвикат неконтролируема ескалация във всички посоки,ако ние не ги възпрем!
Ще разсекретяваме неуморно имена и топонимия,като по този начин ще трансформираме негативнитите ѝм смъртоносни енергийни заряди и потенциали в положителни и ще ги въвеждаме в нашия арсенал за активна служба в нашата земно- небесна Армия на Любовта,Братството и Мира!
Това е висшата Божия технология за трансформиране на злото  и негативното в добро и положително
ЗЕМНО-НЕБЕСНА АРМИЯ на=на Бог Иса Змея и Мария
СМЪРТОНОСНИ=Исус и Матара
СМЪРТОНОСНИ ЗАРЯДИ=ЗАРЯДИ на Исус и Матара-при необходимост от корекции...

***В Москва руското министерство на външните работи съобщи,че в Украйна продължават да безчинстват бойци,включително от организацията Десен сектор,чиито лидери обявиха откриването на "източен фронт"
ДЕСЕН СЕКТОР=Диана и Исус Трака
ИЗТОЧЕН ФРОНТ=ФРОНТ на Диана и Изуш


***Ако обвиненията на Киев, че Русия е нахлула в южната част на Украйна се потвърдят,"това би било скандална ескалация",заяви днес пред журналисти американската посланичка в ООН Саманта Павър,разсейвайки се безочливо за натъпкания с въпроси Нет какво дириха американците в Афганистан,Ирак,Либия,Сирия
САМАНТА ПАВЪР=Бог Иса и Богиня Матара

***Британският посланик в ООН Марк Лайъл Грант също изрази безпокойство за информациите от Киев.
МАРК ЛАЙЪЛ ГРАНТ=Алилуя на Мария Кая Трак=Слава на Жрица Мария Трака! 

***Руският посланик в ООН Виталий Чуркин от своя страна упрекна Вашингтон, че крие истината за ролята си в украинската криза 
ВИТАЛИЙ ЧУРКИН=Бог Дуло Чар Кая=Диана и Ешуа Булкарина
ВАШИНГТОН=Богиня Диана и Ешуа


***Депутатите във Върховната рада в Киев гласуваха за предсрочно прекратяване на пълномощията на Върховния съвет на Крим
КИЕВ=Бок,Бокиня
КРИМ=Кая Мария=Жрица Мария
ВЪРХОВЕН СЪВЕТ=Бърх Бог Иса и Богиня Диана–
Бог Исус Българина и Богиня Диана


***ИТАР-ТАСС съобщи, че неизвестни лица от партията „Баткившчина“са отвлякли в Севастопол лидера на партията "Руски блок" и местен депутат Генадий Басов.
ИТАР ТАСС=Друида Исус
ГЕНАДИЙ БАСОВ=Бог Иса и Богиня Диана
СЕВАСТО-ПОЛ=Град на Исус и Богиня Диана
,а СЕВАСТ е титла на управител:
СЕВАСТ=Исус и Богиня Диана
БАТКИВЩЧИНА=Бокиня Диана и Бог Ешуш

***В Севастопол е бил отвлечен католическия свещеник Квич от източен обред от въоръжени мъже в собствената му църква,съобщи Франс прес,позовавайки се на един от ръководителите на украинската католическа курия,отец Любомир Яворски. 
КВИЧ=КВИТШ=Ешуа и Бокиня Диана
ЛЮБОМИР ЯВОРСКИ=Мария и Бог Иса Болкария
ФРАНС ПРЕС=Бог Сар Иса Вер–Бог Цар Исус Зме
я

***Появи се и информация, че маскирани въоръжени мъже с автомати "Калашников" със заглушители са влезли в хотел "Москва" в Симферопол, където са отседнали голяма част от международните журналисти. В момента те са блокирали целия хотел. 
КАЛАШНИКОВ=КАЛА ШНИ КОВ=КАЛА ЕШУА БОК=Бок Ешуа Кала–Бог Исус Змея
СИМФЕРОПОЛ=СИМФЕРО-ПОЛ=Бог Иса и Мария-ПОЛ=Град на Бог Иса и Мария
МОСКВА=Богиня Майка и Иса
АВТОМАТ=Богиня Диана Мат

***В телефонен разговор с американския държавен секретар Джон Кери руският външен министър Сергей Лавров заяви, че допитването напълно съответства на международното право и Устава на ООН, а неговият резултат трябва да стане отправна точка за определяне на бъдещето на полуострова.
ДЖОН КЕРИ=Ежуа Трака
СЕРГЕЙ ЛАВРОВ=ВЕР БАЛГАРИЯ ИСА=Иса Вер България
МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО=ПРАВО на Ежуа и Диана Мадара
УСТАВ=Богиня Диана и Иса
-организационен документ на Боговете
СЪОТВЕТСТВИЕ на=на Бог Тати Исус и Богиня Диана

***В събота Русия наложи вето на резолюцията на ООН за Украйна, която призоваваше гласуването да не бъде признато за валидно.
ВЕТО=Богиня Диана-възбрана,налагана от Българската Богиня Мария Магдалена

 Преди да продължим в другия постинг,пак ще ти заръчаме, Приятелю Кмете Божине: 

Не хващай оръжие и не тръгвай по тази посока и плоскост на спиралата на омразата и братоубиството,от която връщане назад няма!
Ние подготваме спасително-освободителната армия на ДИОНИСИУС с всемогъщото и всепобеждаващо оръжие на Любовта,Братството и Мира,която идва на помощ първо на Българите в България,на Българите в съседните страни,на Българите по целия свят и накрая за всички човеци по света!
Българските знамена,които носиш на Братята ни,сега са най-добрата помощ от Майка България!И малките всесилни ПИЖО и ПЕНДА са с вас!

Благословен си в мисията ти и Бог Исус и Майка Богородица те обичат и охраняват с войнството Си теб,домочадието ти с Божествените ти ПЕТ ДЪЩЕРИ и хората от мисията ви,защото вие изпълнявате Техния план и воля!
АМИН!  



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Исус и Мария ви обичат!
17.03.2014 19:08
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави , приятелю!
17.03.2014 23:19
Да, такъв е произходът на украинците. И не само на тях, и на руснаците!
Тук се потвърждава написаното от Херодот още, че траките не са единни, често враждуват помежду си, но ако са единни, никой в света не ще може да ги победи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676758
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!