Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2014 08:45 - Агенти на АНЕТСИЗЕБ пробиха защитата на Олимпийското село в Сочи и проникнаха в архива на МОК.Част1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3459 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 19.02.2014 06:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпреки изключително строгият пропускателен режим и невижданите мерки за сигурност от обединените сили на международните полицейски явни и тайни служби на Зимните олимпийски игри в Сочи,агенти от АНЕТСИЗЕБ успяха да влезнат на територията на Олимпийското село и да проникнат в секретния архив на Олмпийския комитет,криещ и до сега информацията за истината за Олимпийските игри.
Агентите на АНЕТСИЗЕБ,зад която плашеща абревиатура се подвизава екипът на БЕЗИСТЕНА,се ангажираха да обследват и анализират дали участниците в Зимните олимпийски игри в Сочи спазват стриктно изискванията на Олимпийският комитет и неговите най-древни правила.За целта ние ще разсекретяваме личните досиета на проявилите се спортисти и ще ѝм извършваме антидопингов контрол за употреба на забранени и непознати досега стимулиращи средства.
За база на нашите изследвания ние ще ползваме фундаменталното кръстническо правило на Създателите-Демиурзи на сътворенческата олимпийска игра БИТИЕ и ЖИВОТ и Почетни председатели на Международния олимпийски комитет-Исус и Мария,според което Те допускат до участие в игрите състезатели,задължително притежаващи именна регистрация по Тяхната административна заповед №1, задължаваща всички човеци да бъдат кръщавани с имена,предложени в Именника-свещена матрица,съдържащ Божиите имена и параметри и комбинирани според 

Свещеният шифър на Българският език,с който ви запознаваме  в
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни. 
 

С административната заповед №1 на Божията администрация ви запознахме в постинга  
Новите биометрични кръщелни свидетелства на Българите.Къде ще се вгражда чипа?http://bezistena.blog.bg/history/2014/01/21/novite-biometrichni-kryshtelni-svidetelstva-na-bylgarite-kyd.1230296    

където според Старият завет,книга БИТИЕ,глава 4,стихове 25 и 26,научихме,че: 
...Адам пак позна жена си,и тя роди син,и му даде име Сит;понеже (казваше тя,) Бог ми даде друго чедо,вместо Авеля,когото Каин уби.
На Сита тъй също се роди син,и той му даде име Енос;
Тогава се постави началото да се именуват човеците по името на ЙЕХОВА,което име означава Първосвещениете универсални висши титули на Българските Богове Исус и Мария Магдалена-БОГ и БОГИНЯ,на базата на което бе формулирана 

                        Божията административна ЗАПОВЕД №1  

Всички човеци на Земята от всички родове,етноси, раси, цветове,племена и народи трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключение на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят никому!


Преди да започнем разсекретяването на досиетата на участниците в Олимпиадата,ние ще дадем разяснение за сакралната семантика на основните понятия по темата и ще покажем нагледно механизъма за тяхното съставяне с участието на Исус и Мария. 

Знаем от официалната историческа наука,че Олимпийските игри са възникнали в Древна Гърция и все сме се чудили как така тия войнствени гърци,дето все с войни са се занимавали и все на бой са налитали и са се биели с всичките си комшии(разбирай с Българите около тях) и с целия свят перманентно,станали символ на робство, експлоатация на чуждия труд и лентяйство,гръцко лукавство,коварство и нечиста хитрост,човеконенавист(ЧОВЕКОНЕНАВИСТ към=НЕНАВИСТ към Ешуа Бок)-проявени във висша степен 200 години византийско и 500 години фанариотско робство връз Българите на Орфей и на Исус-все антиолимпийски античовешки изяви,са се сетили да направят такова необичайно за породата и същноста ѝм мероприятие на човешко помирение,на опрощението,на Любовта,Братството и Мира между човеците,на свободата и равенството-все висши кагегорийни извисени прояви на Духа,Душата, мирогледа и битността на северните ѝм съседи-Траки=Българи!
Кога ѝм е останало време от мерзости да направят такъв безкористен и свят подарък на комшиите си,които са преследвали и избивали четери години безмилостно през междуолимпийския период,на петата година да избършат мечовете си от кръвта ѝм,да ѝм опростят всичко,което са ѝм замислили,и да почнат да се състезават приятелски и ферплей,да ядат и пият с тях в мир и любов!Абсурдни положения,и по-точно пълни фалшификации!Не може система като данайската,гордееща се с налаганото от нея робовладелство и робство към хората,да си помисли дори за такива висши духовни и човеколюбиви деяния,камо ли да ги извършва!Абсурд на ента-степен!
 Все едно кръвожадният вълк да има школа по балет за бели агънца или в реалния живот Хитлер да организира спортни олимпиади между концлагеристите от различни лагери или също толкова кръвожадните червени болшевики да организират зимни олимпиади на десетки милионите смъртни концлагеристи в Сибир!Вместо да ги измъчват и избиват планомерно,безмилостно и садистично,както са и постъпвали.
Историята помни само един класически пример на прекратяване на военните действия  от страна на гърците и проява от тях на великодушен дарителски жест към неприятелите ѝм.По времето на превземането на Троя,когато спират военните действия-за един ден,и правят великолепния подарък на Българите от РАЯТ=ТРОЯ.
Подаръкът е Троянският кон.
Натъпкан с войници-главорези от специалните ѝм командосни части...

Поради което Мъдрецът-Българин е предупредил хората по света:

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ДАНАИТЕ(ЮДЕИТЕ) ДОРИ КОГАТО ВИ ДАВАТ ДАРОВЕ!

МЪДРЕЦ=МЪДРЕТС=Мадара Диана и Иса

БЕЗКОРИСТЕН ПОДАРЪК от гърците? Като този от 300-400 милиарда евро,окрадени вкупом от европейските Тракийски будали народи! 
БЕЗКОРИСТЕН ПОДАРЪК от=ПОДАРЪК от Бог Исуз Трака
БЕЗКОРИСТЕН ПОДАРЪК от=ПОДАРЪК от Исуз Барка и Диана

Да потърсим какво ще ни кажат по въпроса за спазвнето на ЗАПОВЕД №1 засекретените Български документи, разпръснати из различните сейфове и архиви по света и зашифровани със Свещеният код,с който сега ще ги разсекретим и осветим.
Започваме най-отгоре,за да проверим,дали след като СъТворците ни Демиурзи Са ни задължили с заповеди №1,2...и т.н.,Те самите ги спазват!

ТВОРЕЦ=Цар Богиня Диана–Царица Богиня Диана
ТВОРЕЦ=Иса Барда
ТВОРЕЦ=ТВОРЕТС=Бог Иса Друида
ТВОРЕЦ=ТВОРЕТС=Вер(Змей) Тати Иса–Отец Исус Змея
СЪТВОРЦИ=Цар Иса и Богиня Диана
Обстойната справка ни показва,че и ДЕМИУРЗИТЕ спазват стриктно правилата,в случая ЗАПОВЕД №1,съставени и зададени от Тях за всички!
ЗАПОВЕД=Иза Бог и Богиня Диана-вие дефинирайте значението на думата,акта, понятието и действието на термина ЗАПОВЕД,виждайки директното участие в него на Боговете.
СЪСТАВЕНИ от=от Исус и Диана Богиня
ЗАДАДЕНИ от=от Иза Тати–от Отец Исус
СТРИКТНИ=Иса Трака и Диана
Те Са СТРИКТНИ=Те Са Иса Трака и Диана
СПАЗВАТ=Бог Исуз и Богиня Диана


Да обследваме и фундаменталната дума за означаване на Съзидателите Творци-ДЕМИУРГ,която е съхранявана досега отново в този бездънен Свещен Български словесносъставящ сейф-т.нар. Древногръцки език,чийто код и ключ за отварянето му ни връчиха самите Съзидатели!
СЪЗИДАТЕЛИ=Исуз и Диана Дуло

ДЕМИУРГ-понятие,с което се означава Създателят,Съзидателят,Строителят,Зидарят, Майсторът,Творецът, Изобретателят на Световете,Всемира и Мирозданието.
Обяснението на думата в Древногръцкия език нашите зашифровчици са обяснили за непосветените по първосигналната сравнителна сричкова семантика като
НАРОД+ДЕЛО=НАРОДНО ДЕЛО-чистичко,прегледно,ясно,неутрално-няма никакви богове,каквито би следвало да има в това фундаментално сътворенческо понятие, особено е важно да няма от ония страшни езически Тракийски-Български Богове!Пфу,пфу!Пази Боже!
Да,ама баш Тях Са имплантирали Българските майстори-словонабиратили и словослагатели във всички термини и формулировки за тази Божествена категория!
И са имали наглостта тия пусти Посветени Българи,да нарушат неприкосновеното монотеично отшелничество и усамотение на прогласеният за единствен Бог Творец,като зашифровали в термините за Демиург и партньор на Бога Творец,че с всичкото си нахалство и безсрамие този партньор го направили да бъде партньорка,жена!!
O,TEMPORA! O,MORES!O,HEAVENS!  

–Боже наш,дето си само огън пояждащ и сеещ наказания и смърт,защо не пратиш гнева си връз тия езичници Българи-богохулци и ги изпепелиш веднъж за винаги,че да свършим вече с тях и се отървем,че много почнаха да ни вадят кирливите ризи! 

На който отчаян вопъл и анатема на нашите комшии,Боговете отговориха,че Българите са знаели Тяхната тайна,защото са си били Техни,и че Боговете наистина са двама-Мъж и Жена,Исус и Мария,и че Българите най-добре са знаели,че Те са Любов и Вечен Живот,поради което Те ще изпълняват вече просбите на всички хора и племена единствено през и чрез Българите!
И затова пускали още и още Божии производни думи,в които Са все Двамата!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ПРОИЗВОДНИ ДУМИ от=от Бог Иза и Богиня Диана Матара
ВСЕ СА ДВАМАТА=Бог Исус и Богиня Диана Мат
ПУСТИ=Бог Иса и Диана
СТРОИТЕЛИ=Сар Диана Дуло=Иса Ел Друид
ИЗОБРЕТАТЕЛ=Иза Бард Дуло=Богиня Зар Диана Дуло  
ЗИДАР=ОДРИЗИ=Зар Диана-тази свръхсекретна зашифровка трябва да ви подсети Кой Е Главният тайнствен зидар на върха на всички тайни общества в света-фрамасони и т.н.,и в столицата на кое Тракийско царство Му(Ѝ) е Първообиталището
ТАЙНА=Диана
ТАЙНИ ОБЩЕСТВА=ОБЩЕСТВА на Диана
ТАЙНИ ОБЩЕСТВА=ТАЙНИ на Бог Исуш и Богиня Диана
ВЪРХОВНА ВИСША ТАЙНА=Бърха Бог Исуш и Богиня Диана 

ОТВАРЯЙТЕ СИ ШИРОКО УШИТЕ И ОЧИТЕ,КАТО ПРЕДИ ТОВА СИ ОТВОРИТЕ ОЩЕ ПО-ШИРОКО ДУШИТЕ!
И пак ви качваме на посветителско високо ниво,от което връщане назад няма!  

ВЪРХОВНА ВИСША ТАЙНА=Бог Исус Българина и Богиня Диана 

ФРАМАСОНИ=Богиня Мария и Иса


НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД от=от Изуш и Богиня Диана Мария


БЕЗСРАМИЕ=Бог Исуз и Мария
ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ=Изуж и Богиня Диана
ДА СВЪРШИМ с=с Исуш и Богиня Диана Мария
ДА СЕ ОТЪРВЕМ от=от Иса и Богиня Диана Матара
ВАДИ ИМ КИРЛИВИТЕ РИЗИ=Иза Бълкарина и Богиня Диана Матара
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
За потвърждение Боговете пуснаха следващата серия зашифровани Техни послания,в които се подвизаваха все Двамата и които единствено само Българите умееха да разшифроват за непосветените човеци.

O,TEMPORA!   O,MORES!   O,HEAVENS!
О,времена!     О,нрави!     О,небеса!
O,TEMPORA,O,MORES=О,Богиня Матера Мария и Иса!!!
O,HEAVENS=О,Иса Бох=О,Бох Иса!!!
О,
HEAVENS(англ)=О,небеса!

О,НЕБЕСА=О,Бог Иса! 
О,БЪЛГАРСКИ БОГОВЕ!
О,БЪЛГАРСКИ БОГОВЕ НА ЛЮБОВТА,НА БЕЗСМЪРТИЕТО И ВЕЧНИЯ ЖИВОТ!!!

БЕЗСМЪРТИЕ=Бог Исуз и Мария Диана
ВЕЧЕН ЖИВОТ=ВЕЧНИ Ежуа и Богиня Диана
ВЕТШЕН ЖИВОТ=ЖИВОТ с/на Богиня Диана и Ешуа
СЪЗДАТЕЛ=Исуз и Диана Дуло  
ИЗОБРЕТАТЕЛИ=Иза Бард и Диана Дуло
МАЙСТОРИ=Матера и Иса
СВЕТОВЕ=Иса Бог и Диана Богиня
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Връщаме се при енциклопедийните дефиниции за ДЕМИУРГА,за който вече определихме по други пътища,че е синкретично скривалище за двамата Български Богове.
Същата информация ще извлечем сега и от основният термин,оставен от Българите при Свещения Древногръцки език за съхранение.
Вече сме свикнали с традиционната транлираща фалшификация на скриване и премахване на основния съскащ Исусов звук С на края на думите при прехода от гръцки на Български,и за това сега пак го потърсваме и веднага го намираме в ДревноБългарската гръцка зашифровка-той си стои на думата и ни чака с цялата си комплектованост,мощ и величие!

ДЕМИУРГОС!
ДЕМИУРГОС=Диана Мария и Господ(Г) Иса
ДЕМИУРГОС=Смей Драг=Змея Трак 

Дойдохме до животинския календарен династичен символ на Исус и Мария-Змея Трак, Змеят от Тракия.Да го потърсим някъде този висш метафоричен династичен символ на Българските Богове.
Намираме го в латинската формулировка за Демиургоса. В колекцията на монаха от 
бенедиктинския орден на свети МАВЪР(Богиня Мария)-Берна́р де Монфоко́н(Богиня Диана Мария Барка)-основоположник на гръцката палеография-баш фундамента на световната фалшификация за Великата древногръцка цивилизация и култура, откриваме гностичното изображение на Демиургоса като Бога Творец.
 image
Тази езотерична композиция е обяснена като гностичен символ на Демиургоса и се обяснява като изправен лъв и астрологическа символика.
Лъв,ама донякъде,защото се пропуска,че този лъв е с драконово тяло.Разшифровката на видеопосланието гласи:
ЛЪВ С ДРАКОНОВО ТЯЛО=Иса Дуло Бълкарина и Богиня Диана
При внимателен оглед на композицията забелязваме,че всъщност тя представлява един дракон с две тела и  една опашка.Описателното обяснение на композицията ни съобщава какво послание са заложили зашифровчиците за нас:
ЕДИН ДРАКОН С ДВЕ ТЕЛА И ЕДНА ОПАШКА=Богиня Диана и Бок Тати Исуш Дуло Трак-Богиня Диана и Бог Отец Исус Дуло от Тракия,което в пълният си текст съобщава:

ЕДИН ДРАКОН С ДВЕ ТЕЛА И ЕДНА ОПАШКА=Богиня Диана и Бог Отец Исус, основоположникът на Дуло от Тракия,са Демиургосите,сиреч СъТворците на Света и Всемира 
Греещият Български езически соларно-лунен и звезден антураж на композицията дефинира пълния Божествен семеен ансамбъл:
Богът Слънце се разшифрова като БОГ СЛЪНТСЕ=Бог Исус Дуло,Луната е женският символ на Богинятя Майка,Богородица,в случая с кодировка като ЛУНА=ЕЛ=Змей,Змейца.
Звездата е синкретичният символ на Демиургосите:
ЗВЕЗДА=Изуз и Богиня Диана 

Разшифровката на другата гностична херметична зашифровка на самотния лъв,повит с бебешки пелинини,с единадесет шипа на главата и седем звезди,ни разкрива свещения материализиран плод на епохалната Любов на Българските Богове,Тяхната първородна рожба.
ПОВИТ С БЕБЕШКИ ПЕЛИНИ=Бебе на Бог Исуш и Богиня Диана Балка
С ЕДИНАЙЕСЕТ ШИПА НА ГЛАВАТА=Сина на Тати Исуш Бълга и Богиня Диана
СЕДЕМ ЗВЕЗДИ=Син на Изуз и Богиня Диана Мат


Друга разшифровка указва,че звездите са изкуствени орбитални станции, местобиталища и постоянни работни места за поддържане и управление на цялото МИРОЗДАНИЕ-факт,който всички ние,определящи се като Християни-сиреч Българи,дори и проформа, трябва да проумеем и възприемем въз основа на първичния фундаментален документ-Библията, където още в началото на Битие-основаването на Света,Боговете Исус и Мария построиха орбиталните станции-звездите,и ги поставиха на небето да служат на хората:
ОРБИТАЛНА СТАНЦИЯ=Цар Иса Дуло и Богиня Диана
МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза-построения ВСЕМИР от Мария и Исус
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария-  построеното МИРОЗДАНИЕ от Мария и Исус 
А тъй като всичките религии приемат и вярват в сътворенческото начало в Стария завет,то тази истинска постановка за изкуствения космическ строеж на  мирозданието ще е задължителна за всички.И без тяхното съгласие.Инженерно-техническата разшифровка на звездите документира този космически организационен статут и състав:

[1:16] И създаде Бог двете големи светила; по-голямото светило да управлява деня, а по-малкото светило да управлява нощта, създаде и звездите;
[1:17] и ги постави Бог на небесната твърд, за да светят на земята,
[1:18] да управляват деня и нощта и да отделят светлина от тъмнина


Виждат се категоричните инженерно-технически и космически изразни постановки и терминология,тъждествени с традиционно употребяваните съвременни термини и изрази в тази област от съвременната космонавтика!
Анаграмното разшифроване на прекрасната Българска дума ЗВЕЗДА е епохалният подарък и за влюбените,които се кълнат във вечна Любов пред тяхното свидетелство,и за поетите,черпещи вдъхновението си от тях,и за мечтателите,и за влъхвите,търсещи Спасителят чрез тях,и за всички вас-за да познаете в тях Боговете!!

ЗВЕЗДА=ИЗУЗ и БОГИНЯ ДИАНА=ИСУС и БОГИНЯ ДИАНА

 
ЗВЕЗДА=ИЗУЗ и БОГИНЯ ДИАНА=ИСУС и БОГИНЯ ДИАНА  

И за още нещо Боговете построиха звездите
,указано в техническия ѝм паспорт:

ЗВЕЗДА=БАЗА на ИЗА и ДИАНА=База на Иса и Диана 
За Техни бази и за бази на Небесното Ѝм царство и войнство,чийто кадрови състав се попълва по досегашния Ѝм дългосрочен проект от земни кадри... 
КОСМОНАВТИ=Иса и Богиня Майка Диана

           За теб,моя малка звездичке...
             МАЙЧИНА ИКОНА ВЕЧНА
Майчице скръбна и свята,твоята малка звездичка ще бъде от първите призовани  въскресени свидетели в Денят на Въскресението,както ни обеща Отец ни Исус в основната доктрина на Християнството 
Разсекретяваме и последното съобщение от Демиургосовата композиция. Липсващият лицев образ на партньорката на Демиургоса,който се крие зад главата на Бог Исус,ни доверява,че много време Богиня Мария ще действа скрита,в сянката на манипулирания монотеичен Бог Творец.

Във връзка с това разкритие,Двамата ни съобщават и следващата колкото дълбоко,толкова и явно засекретена досега тайна за изначалното сътворенческо партньорство на Боговете.    

Разтворете глава 1 на Битие.Още в първия стих Бог ни съобщава,че Е построил небето и земята...,какво,казвате че грешим ли?
Не пишело ПОСТРОИ,а пишело СЪТВОРИ!
Правилно казвате-така пише:сътвори,само че,нали вече знаете,че Библията е натъпкана със засекретена кодирана информация.Закодирана е от Българските Посветени чрез Свещения шифър на Свещения БГ
 език,и пак чрез този шифър се разкодира и разбира!Затова и още в първия стих на Свещеното писание те са заложили първата зшифровка със заръката в днешни дни-точно в тоя момент,да я разсекретим и осветим за всички!Което и правим.Правим разшифровката,за да се проумее изведнъж механизъма и технологията на създаването на Света.Същността на създаването на света до сега се дефинираше и характеризираше с глагола СЪТВОРИ, съответно с операцията СЪТВОРЕНИЕ.На всички езици,както и на Българския език, думата ни насочва към някакво неопределено действие,някакво мистично,магическо действие,метафизични процеси и събития от само себе си,някакви анонимни процеси като "щракам с пръсти и готово"-всичко само става.  
Разсекретяването на думата СЪТВОРИ ни води при анаграмният ѝ оригинален прототип ВОСТРОИ=ПОСТРОИ,разбираем единствено чрез Шифъра и Свещения Български език,и която дума променя коренно и напълно разбираемо и разумно цялото възприемане за възникването на Света!

СЪТВОРИ=ПОСТРОИ
СЪТВОРЕНИЕ=ПОСТРОЕНИЕ


Така вече стана ясно,че Бог ПОСТРОИ света и мирозданието така,както се построява съвременна къща,постройка,здание,архитектурно-строителна инженерна конструкция и съоръжения;
пирамиди,хидромелиоративни съоръжения като канали,язовири, каскади, бентове, земни насипи,шахти и тунели,мостове,могили-по същия смисъл на изкуствен съзнателен строеж,но с други феноменни технологии,габарити и мащаби.

МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза

Тръгваме надолу по сътворенческите стихове,навсякъде Бог вършеше всичко сам самичък-уж...
Обаче гледайте сега какво става изведнъж-много противоречива работа и ситуация нещо се получава!Бог,дето сам уж го правеше-строеше този свят голям, в пълна самота-защо ли му Е да прави въобще нещо сам на този свят, изведнъж от отчайваща моно-изповед и описателно повествование в единствено число,в стих 26 необосновано и учудващо преминава в насърчително-подканващ едностранен диалог в първо лице-множествено число,с някакъв негов близък партньор,че дори и интимен партньор,който е бил жена според стих 27,и го кани да направят човек,ама точно по Техен образ и по Тяхно подобие!!!
 
[1:26] След това рече Бог: да сътворим човек по Наш образ, (и) по Наше подобие; и да господарува над морските риби, и над небесните птици, (и над зверовете) и над добитъка, и над цялата земя, и над всички гадини, които пълзят по земята.
[1:27] И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори.


Сам на себе си ли си говори Бог?От къде се взе изведнъш слушателят Му?

Разбира се,че говори на изначалната Си Партньорка,СъСъзидател,СъТворец , Любима и Съпруга,Която Е от самото начало с Бог Исус
и Е Майка на децата Ѝм, от които се народихме всичките ние досега.

Формулировката "По Божий образ сътвори човека,мъж и жена го сътвори" указва и  определя достатъчно,че завоалираният засекретен моно-образ на Бог се състои от два Бога-Бога Мъж и Бога Жена!
 Все повече независими и търсещи изследователи разчупват канона и догми хилядолетни и установяват със затаен дъх,че навсякъде действа Божията Сътворенческа двойка,Демиургоса-Българските Богове Исус и Мария,в
условията  на деклариране и проявление на перманентна Любов от Тях! 

Ще се върнем на илюстрацията на бенедиктинския фалшификатор,която разсекретихме по-горе,за да открием СъТворците и в термина,с който Са означени на нея-COSMOСRATOR:
COSMOСRATOR=Исус Трака и Мария Кая(Скална Жрица)

Показваме още едно место,разкрито със Свещеният ни шифър,което е досегашно укритие на многообразните ни Богове.Това е една дума,за която църковните отци и богословски спецове чистосърдечно си признават,че въобще не знаят от къде е дошла и какво значи изобщо!

Това е  думата ИПОСТАС.
За нея търсят обяснение като основа,база,фундамент,определят я като
“това което стои отдолу, което съставлява основата, което гарантира съществуването на нещата”.
Ще се съгласим изрично с тия дефиниции,и с кеф ще цитираме признанието на богослови и теолози за невежеството си,като декларират,че 

"Като трудна дума υποσταιζ е останала непреведена в Синодалния превод на Свещеното Писание и че за латинските богослови този термин носи много объркване!"

Длъжни сме да разсекретим поредната тайна на Светото писание и разминираме поредната заложена и цъкаща словесна бомба от нашите Посветени сапьори-словосэздатели,за да могат най-после да заспят спокойно горките объркани богослови:

ИПОСТАС=Исус и Богиня Диана–точно,кратко и ясно като швейцарски часовник!

ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИК=ЧАСОВНИК на Цар Бок Исуш
Затова думата ИПОСТАС е база и фундамент-защото се състои от Българските Богове,Които Са истинските оригинали и прототипи на тази и всички други думи!

ОСНОВА И ФУНДАМЕНТ=Иса Бог и Богиня Диана Мат


Ще покажем на още едно место-на най-високото,Вечният Божи тандем на влюбените Богове,как Е дал вдъхновението за живот на целия свят:
 
СВЯТИЯТ ДУХ=ДУХЪТ СВЯТИ=Духът на Иса и Богиня Диана 

ВЕЧЕН БОЖИ ТАНДЕМ=Бог Ежуш и Богиня Диана Мат


И след тия разшифровани свръхсекретни документи,ще покажем поредното закодирано съобщение,указващо категорично,че Боговете Са Българи!  

На страницата на Демиургос откриваме картина от големия английски поет и художник Вилям Блейк,в която е представено едно огнено соларно-лунно Сътворение,в което виждаме Демиургосът да мери нещо с голям пергел! 


image
ДРЕВНИТЕ ДНИ

Тълкуванията на нарисуваното не ни интересуват-те са философска гимнастика за мозъците.Директно разсекретяваме зашифрованото послание:

МЕРИ НЕЩО С ПЕРГЕЛ=Мария и Исуш Белгерия=Мария и Исус са Българи!
 

Посветеният Български художник е направил още една паралелна зашифровка,влагайки я в името на картината,за да посочи кои са Българите:

ДРЕВНИТЕ ДНИ=Дни на Бога(Богиня)Друид

image
НЮТЪН

Ще хвърлим един поглед на още една картина на Блейк,в която той ни съобщава какъв е Великият Посветен Нютън.

На картината виждаме седнал на скалата и наведен надолу човек да мери с пергел.Този любим за фрамасоните технически инструмент,станал  основен символ на тайните общества,указва това,което никой не знае от масоните-че организациите ѝм са основани и подчинени и на добри,и на лоши намерения на Българи!Защото показно навираният все отпред пергел както на тези картини, така и на всичките ѝм илюминатски композиции,означава точно това:

ПЕРГЕЛ=ПЕЛГЕР=Белгари=Белгария

Отнесен като образно-поснително писмо към Нютън,пергелът в композицията оформя посланието:

НАВЕДЕН НАДОЛУ ЧОВЕК МЕРИ С ПЕРГЕЛ=Богиня Диана Мария и Бок Исуш Белгария=Богиня Диана Мария и Бог Исус са Българи! 
 

Посланието ни уведмява,че евреинът Исак Нютон е съхранен посветен  Български имплант сред еврейското племе,чист потомък на ония израелтяни, които Българският Посветен превъзпитател Мойсей кръсти на скалата Хариб с бликналата вода и близката голяма пирамида.В частност Нютън е оцелял потомък от първородната генетична свята линия на Българина Мойсей,посял и дарил генетичният си имплант на избрата от него с Любов израелтянска съпруга.
Чист и свят Български имплант,преосветен и препокръстен от Исус и Мария Магдалена при идването Ѝм през Новата ера,и заради който имплант сред израелтяните техните изродени родствени съплеменници ДАНАИ=ЮДЕИ,в злодейска юдова прегръдка с изродените български Исусови династи-ВИЗАНТИЙЦИ(Деца на Бог Иза),ѝм съчиниха фалшивата история върху неразбраната Българска история и ѝм организираха вече постоянното 1500 годишно преследване и холокост за да изтребят святият Исусов ген сред тях! 
Посветеният художник е вложил чрез секретният свещен образно-обяснителен език и писмо многопластови послания в картината си,за да може да закодира чрез тях максимален обем важна информациа за Великия Израелтянски Български Божи потомък и Посветен

НЮТЪН МЕРИ И ПОКАЗВА С ПРЪСТ И ПЕРГЕЛ=НЮТЪН е Син(потомък)на Богиня Мария и Бок  Исуз Бард Българина

НЮТЪН МЕРИ И ПОКАЗВА С ПРЪСТ И ПЕРГЕЛ=Барда(Брат)НЮТЪН е Син на Богиня Мария и Бок Исуз Българина

НЮТЪН СОЧИ ОСНОВА НА ПИРАМИДА=НЮТЪН е Син на Бог Исуш и Богиня Диана Мария

Композиционното изложение,че Нютън е седнал на скала,ни съобщава в шифър първо,че той е потомък на скален Исусов жрец,който черпи посвещение и сили чрез забранените езически скални светилища,и второ,ни съобщава негови сакрални параметри чрез друга обяснителна формулировка: 
НЮТЪН СЕДИ НАВЕДЕН НА СКАЛА=НЮТЪН е Син на Бок Иса Дуло и Диана

Вилям Блейк е Посветен Българин,което указват освен името му,и цялата негова творческа дейност на просветен поет и худжник,който в условията на тотална перманентна цензура,създава своя зашифровъчна "лаборатория",в която изработва  огромен обем кодирана сакрална информация за Българските Богове и Бащината Обетована земя-България
ВИЛЯМ БЛЕЙК=Бога Ламя Балк–Българският Бог Змей Исус
Блейк произхожда от протестантско семейство на разклонилите се от официалната Англиканска църква Диссентери-най-чистата и познаваща се част на истинските Исусово-Мариини Българско-Тракийски последователи,които поради това са подложени на постоянно геноцидно преследване и терор от официалната църква и нейното оръдие-кралската власт.
ДИССЕНТЕРИ=Исус Друида-потомци и последователи на Исус Друида
Наричани са още и ПУРИТАНИ=Барди,Братя(Бялото Братство).
Сред тях е разклоненото Свещено Исусово Българско родословие в този клон на тракийските племена по света.
Започва работа по илюстрациите на БОЖЕСТВЕНАТА КОМЕДИЯ,но инквизицията влиза в дирите му на Посветен Български конспиратор...
Настига го неочаквана и мистериозна смърт според биографите му.
НЕОЧАКВАНА МИСТЕРИОЗНА СМЪРТ=СМЪРТ на Бок Исуз и Диана Мария-официалното прикритие за насилствените убийства на потомците на Българските Богове,които попълват редиците на Небесното войнство,подготвящо СЪДНИЯ ДЕН.
СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана
БОЖЕСТВЕНА КОМЕДИЯ=Бог Исуж и Богиня Диана Мад Кая

Нека приключим бързата справка из Божиите биографии и архиви,които ни увериха,че Боговете стриктно спазват собствените Си заповеди и най-много държат да прокламират,че Са Българи!
Засега прокламациите са основно в зашифрована форма,скоро с наша обща помощ ще бъдат в явен вид!
Завръщаме се към историческата официална справка за възникването и авторите на Олимпийските игри,като на база официалните документи,които са всички заадължително засекретени,ще извлечем истинската информация за Българското авторство на Олимпиадите и тяхната същност.
Ще цитираме в син шрифт основните официални моменти от историята на Олимпийските игри и веднага ще изнасяме истината за тях.  

                                        Древни олимпийски игри
 
В древността Олимпийските игри се провеждат в чест на древногръцкия бог ЗЕВС Олимпийски в град Олимпия в провинцията ЕЛИДА в ПЕЛОПОНЕС.

В негова чест са се провеждали игрите,но

Първо: той не е гръцки бог,а е Български бог!

Второ: Истинското име на този Зевс е малко по-различно и се разбира много лесно с помощта на Свещеният шифър на БГ езика:

ЗЕВС=Бог Исуз

Тая епохална тайна разбулихме и в постинга ни
"Намерените Български съкровища на остров ТАСОС"
Цитати от него: 

"...Остава да познаете и за кой бог от местната митология има най-много митове и 
предания!Разбирасе,че е Исус,но в Неговия първоразряден кодиран вариант,и откраднат от нас,и оставен от нас за съхранение сред гърците,популярен като ЗЕВС:


ЗЕВС=Бог Исуз!


Затова и Той е водач и бог на ПЕЛАСГИТЕ-защото те са Българите на Исус,кодирани като ПЕЛАСГИ=Балги на Иса,и още като ПЕЛАРСГИ=Иса Българина..."

Същото доказахме и в постинга ни 
"БЕРГАМА-местото,където Древногръцките богове начело със Зевс признаха Българският Си произход!"


"...В Българският светилищен комплекс ПЕРГАМОС=Богиня Мария и Иса, се намира светилището на Древногръцкия бог на лечението и медицината АСКЛЕПИЙ,и още АСКЛЕПИОС,и понеже нито гърци-византийци,нито турци и който да е друг,освен нас и вие вече,досега не знаеха въобще какво означава това име ,ние си вземаме пак нашият си Бог Исус със задължителното пояснение БЪЛГАРИНА!
АСКЛЕПИОС=Исус Балка
Ето защо озадачените изледователи съобщават,че учудващо бил изобразяван много приличащ си със Зевс!
Че има си хас ЗЕВС да е някой друг освен Българският Бог Исус!Ха да видим!


ЗЕВС=Бог Исуз!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ква стана тя?Били дошли дивите и тъпи монголодни прабългарски натрапници от азиатските степи и пустини и откраднали земята и културата на гърците!
Ясно ли ви е кой е крадял,убивал,разорявал,подменял,фалшифицирал,поробвал, геноцидирал,унищожавал Божия народ и светилищата му?!"


 Ние подчертаваме последните вече отвсякъде доказвани изводи и ги допълваме във връзка с изследването ни:

Ясно ни е вече,че данаите са крадяли,убивали,разорявли,подменяли,поробвали,геноцидирали,унищожавали Българския народ,фалшифицирали и откраднали културата и историята на Българите,в това число и Олимпийските му игри,които,както признават официалните гръцки и световни историци,били в чест на Бог Зевс,който обаче се оказа,че е Българският Бог Исус!
Древният град ОЛИМПИЯ,който е бил родният град на гръцките Богове,които пък се оказаха,че са Българските Богове,няма никакъв шанс да е бил гръцки, щом е родното место и дом на Българските Боговете!
Остава да е Български!
За което очакваме всеки момент да пристигнат пакет автентични  свръхсекретни документи,които се надяваме да публикуваме до приключването на постинга ни!

Провинцията ЕЛИДА ,в която е било прочутото светилище на Зевс,след разконспирирането на Зевс като Бог Исус,лесно се предава и отказва от измисленият ѝ гръцки произход и разкрива,че носи името си от Свещената Българска Исусова родова аристократична владетелска династиа Дуло:
ЕЛИДА=Дуло
От Дуло е и ДревноБългарското наименование на ЕЛАДА!
ЕЛАДА=ДУЛО

В тази провинция е град ПИРГОС,който веднага също лесно и без бой развя бялото знаме и отвори крепостните си врати,предавайки се с песните и танците на Българският Бог Иса Трака,познати като СИРТАКИ,под съпровода  на инструмента на Българският Бог-Бок Иза,познат като БАЗУКИ! 
СИРТАКИ= Иса Трака
БАЗУКИ=Бок Иза

-За какво да се бием и трепем!-пееха и бършеха сълзи и сополи в скръбния и гузно-виновен ритъм и унес на СИРТАКИТО завалииите-след като Богът гръцки и на Всемира(ВСЕМИР=Бог Иса и Мария)-ЗЕВС,се оказа Българският Бог,а ние сега разбрахме,че сме били все обезпаметени поробени Трако-Българи или от цивилизованите от дедите ви и обгрижвани с Любов от тях ДАНАИ=ЮДЕИ, въпреки неблагодарността на предците ни!
И ние искаме отсега нататък да познаваме вашите Богове Исус и Мария и да живеем по вашите закони на Любовта,Братството и Мира!
Да живеем по законите на ЛЮБОВТА,БРАТСТВОТО И МИРА=
да живеем по законите на ЛЮБОВТА на Барда Бог Тати Иса и Мария!


-Слава на Исус Българина,на Който вие сега ни разкривате,че носим името в името на града си!
Слава на Исус Българина!
Слава на Иса Борга!
Слава на Борга Иса !
Слава на ПИРГО ИСА!
Слава на ПИРГОС!

Слава и на БУРГАС!
Слава на Бурга Иса!
-Всички тръгваме с вас при Боговете ви,щом и нашият Никос Вертис ни изповяда, че е дете на Българския Бог Исус Трака и Душите ни тръгват с него,щом ни вика!
НИКОС ВЕРТИС=Бог Исус Трака
НИКОС ВЕРТИС=Исус Барка и Диана=Исус Българина и Диана
НИКОС ВЕРТИС=Син на Бог Иса Трака=Син на Диана и Иса Барка

Никос Вертис - Да вървим, душа моя
Вижте още и на 0:41 от надписа на тениските на децата кой ви вика!
DAM=Диана Ма-ма
НИКОС ВЕРТИС=Бог Исус Трака
НИКОС ВЕРТИС=Син на Бог Иса Трака=Син на Диана и Иса Барка


* NINO - SA NAVAGI            КАТО КОРАБОКРУШЕНЦИ
За покаятелния катарзисен процес на гърците ѝм помагаше и командированият при тях и при шведите Български духовен певчески разсад СТЕФАНОС КСИПОЛИТЕС,който в песента си ѝм казва,че народът е корабокрушенец,щом не познава Иса Бог!
SA NAVAGI=ИСА БОГ–като корабокрушенец на гръцки
В припева ...изгубени в мечтата...певецът съобщава на гърците какво 
са били загубил досега,не познавайки Исус и Мария:
ИЗГУБЕНИ В МЕЧТИТЕ без=без Бог Изуш и Богиня Диана Мат
СТЕФАНОС=Исус и Богиня Диана
СТЕФАНОС КСИПОЛИТЕС=СТЕФАНОС от Диана и Исус Болка
И още един Български бард на служба при гърците помагаше при отварянето на портите на крепостта-АНТИПАС-потомък на Иса и
 Богиня Диана


ANTIPAS=Иса и Богиня Диана
Вникнете внимателно,наши Братя и Сестри от Гърция,в изповедта на Божия посланик и какво ви предупреждават Те!И вие,Българи!
Всичко в ЖИВОТА е на ЗАЕМ=всичко е на Бог Изуж и Богиня Диана Ма-ма
Получаваш това,което си давал,творил и заслужаваш!

Внимавайте,защото ако не поумнеете и не се рзкаяте искрено пред Българите-Народът на Исус и Мария,ще викате скоро"ПОМОЩ!"
ПОМОЩ=ПОМОШТ=Богиня Ма-ма Диана и Ешуа!!!
А за любителите на конспирациите,които задължително са свързани ВИНАГИ С БЪЛГАРИТЕ ЗАРАДИ БОЖИЯТА ЍМ ПРИНАДЛЕЖНОСТ-обърнете внимание на 
надписа долу вдясно на клипа SPICY,който означава Бог Исус и който по време на песента женски глас провъзгласява 5-6 пъти поверително:
SPICY=Бог Исус
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Наблизо е и Йонийско море,чието име се тълкува като НАШЕТО МОРЕ,сиреч
НАШЕТО МОРЕ=Ешуа и Диана Мария,но ние сега много се отклонихме от Зимните олимпийски игри и няма да ходим по топлото Средиземно море!
Няма да ходим,ама не можем да го оставим да ни се подхилква така нагличко,криейки се зад всиичките си авторитетни имена,меслейки си,че няма да свалим и техните маскировъчни одежди и разкрием Българските Богове и там? 

СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

Mediteraneo(латински)=Мадара Диана
Mare Nostrum=Мария Матара и Иса
Maro Nia=Мария
Blanka Mar=Балка Мария=Мария Балка=Мария Българката
Mar Medi Terraneum(лат)=Морето на Мад Диана Мария
Mittelmeer(немски)=Мат Мария Дуло
Sredozemno more(хърв)=Исуз и Мадара Мария
Middelhavet(дат)=Бохиня Мат Диана Дуло
Mediterranean Sea(англ)=Диана Матара и Иса

СРЕДИЗЕМНО МОРЕ=Море на Исуз и Диана Мария
СРЕДИЗЕМНО МОРЕ=Исуз и Мадара Мари
я...кажете,как да устоим на магията на тия вълшебни имена,които ни теглят все по-надълбоко в Живата вода и във всяко от които ни очакват възторжено радостни нашите Богове,радвайки ни се като малки деца,че най-после сме ги открили и познали! 

Mar di Marmara-МРАМОРНО МОРЕ!
...
О,не!Тука вече ще се спрем и като Одисей-поредният откраднат ни синкретичен символ на Боговете ни,ще си запушим и очите и ушите,ще се завържим за мачтата на машината на времето и транспространствата,за да не се поддаваме повече на съблазанта на несвършващите безбройни Божии прекрасни именни комбинации,а вие се опитайте да откриете колко пъти и как Се явява нашата Богиня Диана Майка Мария и в това поредно кръстено на нея море!

ОДИСЕЙ=Диана и Иса-династичен потомък на Българските Богове,на който са отнели насилствено трона.И който си връща трона...
 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

А ние се връщаме на официалната гръцка=фалшивата версия,за историята на Олимпиадите,за да възстановим истината за тях. 

 "Времето за провеждането ѝм било пресметнато след776 г пр.н.е.от гръцкия историк Тимей от Теормина",


които имена понеже нищо не говорят на невежите гръцки(юдейо-българо-византийски) фалшификатори,ние си ги прибираме и преосвещаваме,за да възстановим Българският ѝм произход и семантика по Боговете ни!
Тимей се оказва,разбира се окастреният Български посветен ТИМАОС,а Теормина възстанови божествената си титла при пълният вариант на името-Тавромениум!  

ТИМАОС=Иса и Мат=Иса и Мама Диана
ТАВРОМЕНИУМ=Богиня Мат Мария

В долните документи за Олимпиадите в древността ви показваме традиционен механизъм за фалшифициране на Българската история от гърците и оригиналният начин за влагане в нея на кодирани послания от посветените Българи за преодоляване на цензурата и също толкова оригиналния начин за прочит на манипулиранато ни история и извличане от нея на необходимата ни вярна информация.
Предварително ще уточним,че т.нар.Олимпийски игри са периодично провеждани певческо-танцови събори и фестивали за жречески надпявания и надигравания на многобройните тракийски племена,пръснати по целия свят и демонстриране на феноменните Дарби на Святият Дух в хвалебствени и молитвени песнопения  към Патроните на мероприятието-Бог Исус и Богиня Диана,съответно кодирани като Зевс и  Олимпиада:

ЗЕВС=Бог Исуз
ОЛИМПИАДА=Ламя Богиня Диана=Богиня Мад Ел(Ламя)=
Богиня Ма(Мама)Дуло


За да скрият свещеният характер на фестивалите и Българският ѝм призход, късните църковни псевдохристиянски фалшификатори-хронисти приписват обичайните клеветнически характеристики на Българското свято Божие познани
е и учение-езичеството,и на Олимпийските мероприятия. 
Съчиняват,че са принясяни жертви -животни,дори и хора,вършили се скверни езически деяния,забранявало се присъствието на жени и са се водили убийствени боеве между състезатели
.


"През първия ден от игрите се правели жертвоприношения.Участниците можело да бъдат само гърци,които са по рождение свободни и неосъждани,тъй като игрите са част от култа.Ето защо “варварите”,робите и осъдените нямали достъп до тях.Също така религиозно предписание забранява присъствието на жени.

Жертвоприношенията са били известната  в сегашната протестантска духовна сакрална практика ЖЕРТВА НА ХВАЛА,която представлява песенно-молитвено служение на Исус,при което вярващите отдават,принасят-"жертват"-цялата си душа,дух и  същност в преклонение и възвала на Исус и предоставят собствения си живот си в ръцете Му и в Негова служба. 
Разшифровката на думата указва същността на понятието и процеса:
ЖЕРТВА=Вер (Змей) Ежуа и Диана
ЖЕРТВА=Вяра в Ежуа е Диана-безрезервна и пълна вяра в Исус и Мария
ЖЕРТВЕН ПРИНОС към=ПРИНОС към Богиня Жар Диана,Ежуа Барда
ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ=Вяра  в Жар Ешуа и Богиня Диана


Разшифровката на вложените впоследствие съобщения за истинските участници в Олимпиадите,вкарани от Българските посветени във вече манипулираните  текстове,ни разкрива,че те са потомците и последователите на Исус и Мария:
СВОБОДНИ ХОРА=ХОРА на Иса Бог и Богиня Диана
НЕОСЪЖДАНИ ХОРА=ХОРА на Исуж и Диана 


"През първия ден от игрите се полагали и олимпийски клетви.Тържествения ритуал се извършвал пред олтара на Зевс Хоркиос (покровител на клетвите).По този случай се пренасял в жертва шопар,върху чиито четвъртини атлетите се заклевали да спазват правилата на игрите.Има сведения,че в противен случай хеланодиките налагали тежка глоба на нарушителя и той нямал право никога повече да участва".

Най-тържествения и съкровен момент на общение и молитвено вричане и посвещаване,жертвено предаване на Бог,манипулаторите са осквернили с мерзостната измислица,че святите и чисти хора разсичали ЖЕРТВЕН ШОПАР!!! на четири парчета и се заклевали тържествено над кървавите меса,да спазват правилата на игрите!
Дълготърпеливите Българи приглъщаме поредната гавра със светите ни сакралии и благодарение на Свещения ни шифър извеждаме и от нея измърсената истина,която пречистваме и употребяваме за просвещението ни :

ЖЕРТВЕН ШОПАР=Вяра в Жар Ешуа и Богиня Диана
МЕРЗОСТ ПО АДРЕС НА=ПО АДРЕС НА Исуз и Диана Мария
ИЗМЪРСЕНА ИСТИНА за=ИСТИНА за Исуз и Мария


"Петте основни състезания в игрите били:бягане,което отначало било на крака,а по-късно ставало с колесници;скачане,което се състояло в прескачането на някой трап или възвишение;хвърляне на диск или палет–тежък и кръгъл камък,изхвърлян на колкото се може по-голямо разстояние;двубой и вид юмручен бой,бокс,наречен пугилат.При него двамата борци си слагали ръкавици от мед и олово и започвали да се удрят докато един от тях не се предаде или издъхне.
Наградата била венец от дива маслина,изплетен от листата на свещеното дърво." 


Разшифровката на никога несъстоялите се спортове,съставени от нашите зашифровчици,ни указва кои са участвали на Олимпиадите и в чест на Кои са пеели и танцували на тия фестивали хората:

ПЕТ ОСНОВНИ СПОРТА=Богиня Диана и Бог Исус Братя=Братя на/от Богиня Диана и Бог Исус
НАДБЯГВАНЕ на КОЛЕСНИЦИ=Богиня Диана и Бог Исус Кала(Змей)
ХВЪРЛЯНЕ НА ДИСК И ПАЛЕТ=Бълхарина Иса Дуло и Бокиня Диана
ЮМРУЧЕН ДВУБОЙ=Бог Ешуа и Богиня Диана Мария
БОКС=Бок Иса
БОКС ПУГИЛАТ=Бок Иса и Диана Балга
БОЙ С РЪКАВИЦИ ОТ МЕД И ОЛОВО=Бог Исус Бълкарина и Богиня Диана Мат
БОЙ С РЪКАВИЦИ ОТ МЕД И ОЛОВО=Бог Исус и Богиня Диана Мат Са Българи


В символичната награда разшифровъчната ни програма открива познаването и посвещаването в Българските Богове:

ВЕНЕЦ ОТ ДИВА МАСЛИНА=Бог Исус Дуло+Богиня Диана Мат

Ей тъй,между другото се споменава,че също така наред с атлетите,се явявали писатели,философи,ретори,художници,които се възползвали от многото събрали се хора.По този начин те използвали и събитието,за да запознаят зрителите със своите произведения,да им дадат глас и известност. 

Нашето разследване на същността на Олимпийските игри доказа техния свещен Български произход и сакрална същност,доказахме,че точно тази последна категория хора на Духа и интелекта-Българите,дето се споменават между другото,заедно с жреческото певческо съсловие,са баш истинските организатори, двигатели и участници в Истинските Олимпиади.

След обследването и анализирането на всички характерни моменти и параметри на свещените духовни мероприятия на Траките,които са манипулативно представяни като Олимпийски спортни игри,и разсекретяването на кодираната информация за тях,обобщението,заключението и извода,който можем да направим за тяхната истинска същност,гласи:

Така наричаните ДРЕВНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ не са били спортни състезания, организирани от гърците-данаи,а са били перманентни сакрални духовни мероприятия и феноменни практики от Свещения празничен езически календар на Тракийските племена под върховното духовно ръководство на Българската жреческа интитуция на Боговете Исус и Мария Магдалена,дефинирни като 
ДИОНИСИЕВИ ПРАЗНИЦИ,ДИОНИСИИ,ДИОНИСИЕВИ МИСТЕРИИ, ТРАКИЙСКИ МИСТЕРИИ...,и които в зашифрована и трансформирана форма сега съставят 
БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИЧЕН НАРОДЕН ЕЗИЧЕСКИ КАЛЕНДАР,
който е Свещената Библиа на Българския народ,съхранил в нея Истинската си История и родовата памет на народ,съставен от потомци на Исус и Мария Магдалена с различна святост и чистота и техните последователи и гонители.

Няколко допълнителни разшифровки на основните имена,термини и понятия от тази материя и тематика ще ви разкрият безапелационно,че всички те са в чест и с участието на Българските Богове!
Застанете ЗА ПОЧЕСТ и В ПРЕКЛОНЕНИЕ пред Боговете и творческия зашифровъчен гений на Дедите ни,Българи! 
ЗА ПОЧЕСТ=ЗА Исуш и Богиня Диана
В ПРЕКЛОНЕНИЕ пред =пред Бога Бълкарин!!!
ЗА ПОЧЕСТ И В ПРЕКЛОНЕНИЕ=ЗА Богиня Диана и Бог Исуш Бълкарина!!!

ДИОНИСИЙ=ДИОН+ИСИЙ=ДИАНА и ИСА=Диана и Исус
ДИОНИСИЙ– синкретичен сдвоен сумарен образ на Исус и Мария Магдалена


ДИОНИСИИ=Диана и Иса-празници на Диана и Исус
ДИОНИСИЕВИ ПРАЗНИЦИ=ПРАЗНИЦИ на Богиня Диана и Иса
ДИОНИСИЕВИ МИСТЕРИИ=МИСТЕРИИ на Богиня Диана и Иса
ДИОНИСИЕВИ МИСТЕРИИ=Исус и Богиня Диана Матара
МИСТЕРИИ=Иса и Матара=Иса и Диана Мария-практикуване на феноменни технологии в песенно-танцово общение с Боговете от тяхното Жреческо съсловие 

Дионисиевите празници са зашифровани в сакралията на Тракийския руски народ като ВЕЛИКИ ДИОНИСИИ,което съхранява информацията,че скритите Богове в това понятие Са Българите Диана и Иса:
ВЕЛИКИ ДИОНИСИИ=Балка Диана и Иса=Българите Диана и Иса

Дионисиевите празници и фестивали са се провеждали в рамките на пет дни-точно колкото приписват фалшификаторите на древните олимпийски игри.
Животинският шифрован образ на Дионисий се представя от БИК,ЛЪВ и ПРЪЧ,както и от ОВЕН,КОЗЕЛ,БИК,които композиции в превод ни съобщават за Българските Богове:

БИК,ЛЪВ,ПРЪЧ=БИК,ЛЪВ,ПРЪТШ=Богиня Диана и Бог Ешуа Бълкарина 
БИК,КОЗЕЛ,ОВЕН=Бок Иза Болка

На Дионисиевите фестивали(Олимпийските игри) заедно с тракийските песни, хора и ръченици,са се представяли комедии,трагедии,дитирамби,сатирни драми. Разшифровката на тия наименования ни указва,че те нямат нищо общо с гърци, данаи и никои други,които и понятие си нямат какво означават,камо ли някога те да са ги съчинявали и играели,освен с Българите и Боговете ни!
НЯМАТ НИЩО ОБЩО с=с Ишуш Тати и Богиня Мат
И ПОНЯТИЕ СИ НЯМАТ ОТ=ОТ Иса и Богиня Диана Мат

КОМЕДИЯ=Мад Кая(Скална Жрица)=Диана Майка
ТРАГЕДИЯ=ТРАГ ДИА=Трака Диана =Тракийката Диана
ДИТИРАМБИ=Богиня Диана Матара
САТИРНА ДРАМА=Иса Друида и Мария
ДРАМА=Мадара=Диана Мария
ДРАМАТИЗАЦИЯ=Изус и Диана Матара
ДРАМАТИЗАЦИЯ=Деца на Иза и Диана Мария-епичния многохилядигодишен драматичен закалителен екпериментален процес на подготовка на Българите-децата на Исус и Мария при екстремални условия,за духовен разсад на народите 
РЪЧЕНИЦА=РЪТШЕНИЦА=Цар Ешуа и Диана


Най-старите Дионисиеви празници се наричат АНТЕСТЕРИИ,добре звучащо на гръцки понятие,но след ката го разшифроваме,всичко си идва по местата: АНТЕСТЕРИИ=Иса Друида
ИДВА СИ ПО МЕСТАТА=ИДВА Исус и Богиня Диана Мат
Първият ден на тоя празник се нарича непонятно защо за гърците-уж автори на празника-ПИТОЙГИЯ!
И още се чудят какво означавало тогава,и за да не се излагат,му турили едно първосигнално обяснение с абсолютна нулева сакралност,означаващо ОТВАРЯНЕ НА БЪЧВА!!! 
Да ходят да се молят тогава на бъчвата да ѝм отговори на просбите,а пък ние ще си запалим свещичка на нашата си Богиня Диана да ѝм опрости греховете и престъпленията към нас и да спаси и техните Души,щото тъй ни обещаха с Исус-всички ще бъдат спасени-мисията,по която работим и ние сега с Тях.
ПИТОЙГИЯ!БОГИНЬО ДИАНА!
Прости ѝм и спаси и техните Души!
ПИТОЙГИЯ=Богиня Диана
 

На втория ден хората правили шествие със статуята на бог Дионисий-разправят фалшификаторите,незнаейки,че шествие се прави в чест на Боговете,дали името Си на шествието:
ШЕСТВИЕ=Богиня Диана и Исуш-четени отдясно наляво
ДАЛИ ИМЕТО СИ=Дуло Мама Диана и Иса
ВЗЕЛИ ИМЕТО СИ от=от Исуз Ел и Богиня Диана Мама

На другия ден на този мистериозен празник гърците чествали бога на смъртта Ермес,като залоствали домовете си и опасвали храмовете с дебели въжета,за да не ги вземе смъртта.
Вземала ги е и нищо не ѝм е помагало,и защото тия празници не са гръцки,и защото не знаят какво се крие в тия езически ритуали и на Кои богове са! 
БОГ ЕРМЕС=Бог Иса и Мария
СМЪРТ=Иса и Мария Диана-Властелините и Господари на Смъртта и на Живота!
ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана-Властелините и Господари на Живота и Смъртта!
А разшифровката на езическите кодирани послания гласи:
ЗАЛОСТЕНИ ДОМОВЕ=Исуз Дуло и Богиня Мад
Предпазване С ДЕБЕЛИ БЪЖЕТА=Предпазване с Бог Ежуа Дуло и Богиня Диана  
Почитателите на Дионисий се наричали ТИАС-име,показващо,че те са Траките, почитатели на Българските Богове Диана и Иса:
ТИАС=Диана и Иса
 

Всеки момент очакваме да пристигне пакета запечатани документи с гриф СВРЪХ,СУПЕР,СЪВЪРШЕНО...ВИСША СТЕПЕН НА ЗАСЕКРЕТЕНОСТ,
в които Боговете благоволяват след повече от 1500 години 
секретност от горната степен да разкрият на разкрият кой е техният Първосвещен Първопрестолен град,и в който са се провеждали централните Олимпийски игри и в който ще се провеждат отново скоро.  

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ВЕДНАГА В СЛЕДВАЩИЯ ПОСТИНГ С ВТОРА И ТРЕТА ЧАСТ ОТ РАЗКРИВАНЕ НА ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ОЛМПИАДИ В ТРАКИЯ! 









Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
15.02.2014 15:56
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675570
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!