Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2014 09:31 - БЪЛГАРСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ В АВСТРИЯ
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3347 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 04.01.2014 02:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Завърнахме се от горещия и огнен остров СУМАТРА с поредният пакет разсекретени сакрални документи за постоянното Българско цивилизационно присъствие там,и веднага тръгнахме на командировка със същата задача и цел към по-близка изконна Българска цивилизационна дестинация-АВСТРИЯ,този път с помощта на TIALOTO.BG и фундаменталните ни статии за

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


и всички други документи от блога ни,и които са нашият постоянен пътеводител и декодер на сакралната Българска информация,имплантирана по всички всевъзможни места на земята и човешкия живот.  
С тяхна помощ сега ще разчупим печатите на поредния пакет зашифровани и засекретени нотариални документи за собственост на Свещената Българска империя,изготвени и подпечатани от Дедите ни и с които те сега ни връщат в наше наследство територии и народи.Ще работим по бързата процедура:вадим поредния важен документ и без много церемонии веднага го разшифроваме на место пред висшия арбитраж!
ВАЖНИ ДОКУМЕНТИ=Бог Ежуа и Диана Мат Кая
ЦЕРЕМОНИЯ=Иса и Мария-тържествено мероприятие,извършвано по предварителни обрядни правила и ритуали в чест на високопоставено лице и висши субекти. Разшифровката на термина указва категорично,че тия субекти са Българските Богове Исус и Мария Магдалена и всички церемонии са се извършвали в Тяхна чест!
ВИСШ АРБИТРАЖ=АРБИТРАЖ на Бог Исуш
СУБЕКТИ=Иса и Бокиня Диана
В ЧЕСТ на=на Исуш и Богиня Диана  


            Австрийското светилище на историята и изкуството 


Ако ви предстои пътуване до Австрия, на всяка цена посетете библиотеката Admont Abbey-една от най-впечатляващите забележителности в тази държава.  
Бенедиктското абатство (собственост на най-стария западен католически орден), наречен „Admont Abbey“,е истинско светилище на историята и изкуството,поне що се отнася до Австрия. 
image
ADMONT ABBEY=Диана Мат Богиня=Богиня Диана Мат-светилище-манастир,носещо името на Мария Магдалена
МАНАСТИР=Иса и Диана Мария=Иса и Матара-обиталище на врекли се на Българските Богове Техни потомци и носещо Техните имена
ВРЕКЛИ СЕ НА=НА Иса Бълкария
Манастирът съдържа втората по големина монашеска библиотека след библиотеката на манастира МАФРА-ПОРТУГАЛИЯ
МАРФА=Мария Богиня=Богиня Мария,титулована в каталическия свят като
AVE MARIA=Богиня Мария,което е точно МАРФА=Мария Богиня
ПОРТУГАЛИЯ=Диана Булгария
Манастирът е посветен на Свети БЛАСИОС,който е бил Български мъченик-епископ на СЕБАСТЕЯ-АРМЕНИЯ,сега град СИВАС,Турция.Святият Исусов потомък е убит от превратаджиите на родопредателя и вероотстъпника Константин Велики през316 г.сл.Хр, като убийството му векове по-късно е преписано на святата Римска(Българска)империя-любимия манипулационен похват на псевдохристиянските превратаджии и фалшификатори да сменяват местата на жертви и палачи.
БЛАСИОС=Бог Исус Ел(Змей)
СЕБАСТЕЯ=Исус и Богиня Диана
СИВАС=Бог Исус
АРМЕНИЯ=Мария
На арменски светецът е наричан BARSEGH,анаграмна комбинация от Барга Иса: BARSEGH=Барг Иса,Исус Българина-потомък на Исус Българина.

До тука има ли нещо,което да не е съставено и дешифрирано по абсолютно строгите и точни правила и формули на Свещеният Български шифър и МАТРИЦАТА с Божиите имена и параметри и да не ви е ясно?
image
Манастирът е построен на брега на река Енс,в южната област Стирия,чиято столица е Грац.Манастирът лежи сгушен на фона на планините на Националния парк „Gesause“.
Разсекретената топонимна информационна банка е неоспорим свидетелски документ за Българският цивилизационен фундамент и строеж на австрийската история и култура!
ЕНС=Иса
СТИРИЯ =Сар Диана
ГРАЦ=ГРАТС=Иса Траг=Иса Трак
ГЕСАУСЕ=Господ Исус
Сградата е на почти 1000 години.Тя е построена в далечната 1074 г.,а става монашеска библиотека през 1776 г.Основател на манастира е епископ ГЕБХАРД от ЗАЛЦБУРГ, познат още и като Gebhard of Helfenstein.                                               
ГЕБХАРД=Драх Бог=Дракона Бог=Бога Трак
ЗАЛЦБУРГ=Изус Ел(Змей)Бург=Исус Булгария
HELFENSTAIN=Диана и Иса Балха

Първите игумени на манастира са ISINGRIN и GISELBERT,чиито имена ни указват Българският ѝм произход и принадлежност към свещената Исусова диаспора:
ISINGRIN=Иса Гяура=Иса Гавур=Иса Бург=Иса Гуру(Духовен водач)
GISELBERT=Диана и Иса България 
image
Създател на библиотеката,която представлява среща между знанието и изкуството,е Джоузеф Хюбер.
ДЖОУЗЕФ ХЮБЕР=Богиня Диана и Изуж Бурха
Манастирът е украсен с множество силно впечатляващи стенописи,които представляват еволюция на човешката мисъл,от признанието на Божественото,до научния напредък.В тия стенописи през вековете на тотална цензура на сакралната Българска информация, Посветените Българи са имплантирали огромна по обем засекретена информация,за чието разсекретяване ще работим скоро време заедно с вас!
Изложбената площ е от 3600 квадратни метра,като голяма част от нея е музей,а навън има обширен и озеленен парк. 
image

Самата сграда е известна със своята изключителна барокова архитектура,както и с великолепните си скулптури.Една от най-впечатляващите от тях се нарича „Четирите последни неща“ и изобразява четири от най-противоречивите понятия по отношение на Християнството – Рая,Ада,Страшния съд и смъртта.
Засекретеното послание от Българските зашивровчици е още в заглавието на композицията:
ЧЕТИРИТЕ ПОСЛЕДНИ НЕШТА=Чар Тати Исуш Дуло и Богиня Диана=
Цар Отец Исус Дуло и Богиня Диана

Ще си позволим само едно кратко отклонение из огромната информация за архитектурно-културния  култов стил БАРОК.
Лекият полъх на декодиращата ни програма веднага ни го дефинира като стил,въведен от Българите и кръстен от тях с един от тратиционните ни етноними БАРК,БАРКИ!
БАРОК=Барк!!!
  Ако ровнем съвсем леко из корените на този възхитителен Европейски възрожденски стил,навсякъде ще се натъкнем на чакащите ни с вече изчерпващо се търпение Духове на Българските творци,оцелели потомци на преследваните из цяла Европа потомци на Исус и Мария Магдаленана,познати като Богомили(БОГОМИЛИ=Бог,Богиня Ламя=Болга М=Болга Мария),което значи и КАТАРИ=Траки,АЛБИГОИ=Болги, ПАТАРАНИ=Братя = Барти=Барди,БУГАРАШИ=Бурги на Ешуа...-посветени висши архитекти,строители , скулптури, художници- съградили цялото материално и духовно богатство на Западна Европа с езотеричното познание за Българските забранени Богове и със свръхсекретната тайна и правила за тяхното практично имплантиране в работите ѝм с помощта на Свещеният шифър и код на Българската свещена Матрица и език,създаващи по този начин един огромен масив и  неизчерпаем фонд със сакрална информация за Българките Богове и Българската сакрална и преследвана история!
Основоположник и доаен на този стил-величава непреходна многопластова и многообразна (МНОГООБРАЗНИ=Иза и Богиня Мария) книга-Българска Библия и история,е ДОНАТО ПАСКУЧО БРАМАНТЕ-Българинът,който още с името си декларира почти в прав незашифрован стил,че е дете,потомък на Българските Богове и свидетелства с имената си и с цялото си творчество и дейност,че всичко в човешкия живот и съзнателна съзидателна дейност е ръководено и подчинено на Българските Богове!
ДОНАТО ПАСКУЧО БРАМАНТЕ=Дете на Бок Исуш и Богиня Диана Мария

Браманте е роден 1444 година в МОНТЕ АСДРУАЛДО,сега  комуната FERMIGNANO регион МАРКЕ.   
МОНТЕ АСДРУАЛДО =Мат Диана Сар Дуло=
Сар Мат Диана Дуло=Царица Мат Диана Дуло

FERMIGNANO=Богиня Мария
МАРКЕ=Мария Кая=Мария Жрица 
През 1476 година се среща с Леонардо да Винчи-ръководителят на СветовнотоТайно общество на Бялото братство на Българските Исусови потомци,който го посвещава в тайните на многопластовото Българско жреческо шифровъчно изкуство.     Най-известните работи на БРАМАНТЕ са:
***САНТА МАРИЯ ПРЕССО САН САТИРО,която в превод означава
САНТА МАРИЯ ПРЕССО САН САТИРО=САНТА(СВЕТА) МАРИЯ БОГИНЯ ДИАНА САР И САР ИСУС=Света Мария-Сар Богиня Диана и Сар Исус=
Света Мария-Царица Богиня Диана и Цар Исус

***САНТА МАРИЯ ДЕЛА ПАЧЕ=САНТА Мария и Дуло Бог Ешуа
***Параклиса ротонда ТЕМПЕТО=Богиня Диана Мат
***През 1492-1497 Браманте се занимава с преустрйството на църквата САНТА МАРИЯ ДЕЛА ГРАЦИЕ в Милано.Именно върху неговата архитектурна подложка Леонардо да Винчи рисува най-известната фреска в света -ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ,със скритите в нея послания за Светото семейство на Исус и Мария Магдалена и децата Ѝм.
Подаваме ви един джокер за предварителна инфрмация и подготовка по тази епхална сакрална тематика:
http://e-vestnik.bg/1849    КОМПЮТЪРЕН СПЕЦ ОТКРИ ЖЕНА С ДЕТЕ В ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДА ВИНЧИ  
ДЖОКЕР=Ежуа Трака-подсказваща карта в аванс
ПОДСКАЗВА=Бог Исуз и Бокиня Диана
КАРТА АВАНС=Бог Иса Трака

САНТА МАРИЯ ДЕЛА ГРАТСИЕ=САНТА Мария Дуло и Иса Трака 
ФРЕСКА=Иса Барка-стенопис,който изобразява Исус Българина

ЛЕОНАРДО ДИ СЕР ПЕРО ДА ВИНЧИ
=
=ДРУИД ДУЛО САР ВЕР ВИНТШИ=
=Сар Ешуа Вер Дуло и Богиня Диана Друида=
=Цар Ешуа Вер(Змей)Дуло и Богиня Диана Друида 



Ще споменем още само доаена на следващото поколение барокови архитекти и приключваме с разсекретяването на информацията за този удивителен Български принос в световната културна съкровищница-италианският Българин или Българският италианец Франческо Боромини,роден в Биссон,Тичино и ученик на римския архитект Модерно.
 
ФРАНЧЕСКО БОРОМИНИ=Исуш Барка и Богиня Мария
БИССОН=Бог Исус
ТИЧИНО=Диана и Ешуа

Тъй като все пак това е библиотека, трябва да кажем, че в нея се съхраняват над 200 хиляди тома, включително 530 книги, отпечатани през 1500 г., както и 1400 ръкописа, някои датиращи доста назад във времето, чак до 8-ми век.
А знаете ли,защо не се дава гласност и не се публикуват тия ръкописи от 8 век сл.Хр.?
Защото в тях пише ясно черно на бяло,че това светилище,върху което по-късно строят манастира,е Исусово мегалитно светилище,управлявано от Български жреци,народът е бил Тракийски и всичко е пренадлежало и се е водило собственост на Българската империя,казано по нашему-на Българското царство. 

....Тези подробности не ги пишат из историите и туристическите брошури,както още много други неща за Австрия не пишат-примерно,че името на страната е съставено от имената на Българските Богове:
АВСТРИЯ=Богиня Сар Диана=Иса Барда,
или още OSTERREICH=Иса Траха
Не се казва,че името на столицата ВИЕНА е Бог,Богиня,и още Виндобона като един от първите римски военни постове в региона-а щом е римски,то значи и Български,(също и обратното е верно)което пък веднага разпознава ВИНДОБОНА като Богиня Диана и Бог! Те крият от нас Трако-Българските си корени и документи за произход и принадлежност, ние пък вече нямаме спиране в разсекретяването на нотариалните ни документи за собственост и декодиращата машина бълва нови и нови безапелационни доказателства за Бащинията ни,разпиляна и окрадена навред из Европа и света!
НЯМАМЕ СПИРАНЕ=Иса и Богиня Мама Мария
Декларираме,че целият Дунав-от изворите при планината Шварцвалд и селището Донауешинген,до вливането си в Черно Море,минава все през бивши Български земи и народи,и затова всички топоними са все Български сакрални зашифровки,лесно разпознаваеми вече със свещеният ни код!
ДУНАВ=Диана Богиня
ДУНАЙ=Диана
Всички имена на Дунав в крайна или начална сметка извеждат от латинското DANUBIUS,
което пък ние трансформираме и възвръщаме на Българските Богове и народ:

DANU BIUS=Диана и Бог Иса=Иса и Богиня Диана 

ШВАРЦВАЛД=Бог Исуш Вер Дуло
ДОНАУЕШИНГЕН=Диана Богиня и Ешуа
ЧЕРНО МОРЕ=Чар Мария=Царица Мария  

 
Нека сега уважим националния химн на Австрия и да съобщим
на австрийците-обезпаметените Тракийци,за възхвала на Кои пеят в химна:


LAND DER BERGE,LAND AM STROME=
=ДРУИД БЕЛГАРИНА ДУЛО ИСА МАТ МАРИЯ= 
=Иса Дуло Българина и Мат Мария Друида

На немски звучи още и така:
LAND DER BERGE=СТРАНА НА Берги(Българи)
LAND AM STROME=
СТРАНА НА Иса и Матара=СТРАНА НА Иса и Диана Мария

На нашите австрийски тракийски събратя ще съобщим и радостната вест,
че скоро с тях заедно ще освещаваме и активираме прекрасния Исусов
храм-светилищен скален мегалитен комплекс,показан в клипа на 0,45,ще
посетим и другите многобройни скални светилища,които Българските ѝм
Духовни водачи построиха и оставиха за ползване единствено в режим на
живот в Любов и Братство,и заедно ще прокламираме благата вест,
съобщена на този кадър,че Исус и Богородица Са Българи!
 
 
VOLK BEGNADET FUR DAS SCHONE=Бог Тати Исуш и Богиня Диана Са Болгари!!!

Още и ще възрадваме немчеещите се и правещи се,че нямат нищо общо
с Тракия и България австрийски аристократи и династи,като разсекретим
секретните родови документи на австро-германската династия ХАБСБУРГИ,
върху които с огромни букви е ударен неизтриваемият печат на
Всевластния и Вездесъщ Български Бог Исус:


ХАБСБУРГ=ХАБ С БУРГ=Бох Иса Бург=Бог Исус Е Българин!
Много ни се искаше да заделим повече време и за големия Български
композитор на служба при австрийското тракийско племе-Волфганг Амадеус
Моцарт,и поразговаряме с него за родния му град Залцбург,откъде идва името 
му,какво означава примерно и името на Инсбрук,Брегенц,Айзенщат,на
провинциите Бургенланд,Каринтия...какво означава името на планината
Брегенцервалд,
на връх Цитерклапфен...за много неща ще разговаряме с Исусово-Марииният 
жречески свят потомък,и най-много за неговата музика ще говорим и пеем,
и ще превеждаме скритите в нея послания,но ще го направим следващ път.
Сега ще разкодираме и тия възхитителни Божествени именни комбинации:

 

ВОЛФГАНГ АМАДЕУС МОЦАРТ=Бог Болг Исус и Диана Мат Мария
ЗАЛЦБУРГ=Исус Булгария
ИНСБРУК=Иса Бурк-Исус Българина
БРЕГЕНЦ=Берг Иса-Българина Исус
ЙЗЕНЩТ=Изуш и Диана
БУРГЕНЛАНД=Булгарина Диана
КАРИНТИЯ=Тракия
БРЕГЕНЦЕРВАЛД=Барг Цар Бог Дуло=Цар Бог Дуло Барг
ЦИТЕРКЛАПФЕН=Богиня Диана и Иса Балкарина  ...много зашифрована
документация имаме още да разсекретяваме,но обезателно трябва да
разкодираме посланието ,което е вложил Моцарт в култовия си Turkich March!


TURKICH MARCH=Трака Ешуш и Мария
Разшифровката на култовата творба на Посветеният Българин ни показва
категорично,че зад екзотеричното „про-турско“наименование се крият в
шифъра на Свещения Български език отново влюбените Български Богове!  
ТЮРКИШ МАРШ=Трак Ешуш и Мария=Исус Тракиеца и Мария
Тази епохална тайна е скрил в творбата си с достатъчно ниска степен на
секретност детето на Иса и Диана Мария-МОЦАРТ,за да можете сега,като
имате вече вълшебното ключе,от раз да познаете Боговете ни!Абсолютно
същата тайна ни съобщава с великолепен маршов ритъм в музикалната си
икона РАДЕЦКИ МАРШ и другият посветен Исусов потомък,на служба сред
това Тракийско обезпаметено племе-ЙОХАН ЩРАУС-БАЩА


ЙОХАН ЩРАУС=ЙОХАН ШТРАУС=Исуш Траха=Исус Тракиеца
РАДЕЦКИ МАРШ=Исуш Драка и Мария=Исус Трака и Мария
Наименованията на двете творби на двамата гениални композитори се оказаха
една и съща сакрална анаграмна комбинация,свидетелстващи с прекрасна
мелодична и ритмична музика,че Исус и Мария са от Свещената Тракия и Са
техните вдъхновители на цялото ѝм творчество:
ТУРКИШ МАРШ=РАДЕЦКИ МАРШ=ИСУС ТРАКА И МАРИЯ

 
Ще приключим нашето кратко пътуване до красивата бивша Българска
провинция с овертюра от култовата опера СВАТБАТА НА ФИГАРО 


 
Сватбата на Фигаро
Le Nozze Di Figaro - Overture


LE NOZZE DI FIGARO=Диана и Исус Българина=
=Диана и Исус Са Българи!!!

Така решението на тази музикална задача ни доведе до култовата прокламация
от 17 ноември 1993 година на Парк де Пренс,че Господ Е Българин,което в прав
текст значава
Исус Е Българин,Бог Е Българин! В задачата от СВАТБАТА НА ФИГАРО обаче
ние получихме отговор,че Българи Са двамата Богове Исус и Мария Магдалена!
Това привидно противоречие се изяснява след диференциране на Божия
всевладетелски и всевластващ титул ГОСПОД,в който откриваме
Българските Богове:
ГОСПОД=Иса и Богиня Диана
ГОСПОД БОГ=Бог Иса и Богиня Диана-Сътворците и Съсъзидателите на Световете.

СЛАВА НА БОГОВЕТЕ!
БОГОВЕТЕ=БОГ и БОГИНЯ ДИАНА
СЛАВА НА БОГОВЕТЕ=СЛАВА НА БОГ И БОГИНЯ ДИАНА!

БЛАГОСЛОВЕНИ И ЗАКРИЛЯНИ СТЕ ОТ БОГОВЕТЕ НИ,БЪЛГАРИ!
АМИН!


 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
03.01.2014 15:58
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674320
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!