Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2013 05:54 - Писмо от бъдещето към Българите !Писмо от Боговете към Българите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3358 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 07.12.2013 12:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Братя и сестри,Българи,защо сте толкова унили,толкова много сте с наведени глави и без надежда за Бъдещето?!Не знаете ли,че Бог толкова много Ви възлюби,че Ви даде най-хубавата Земя Болгарска!

С това обръщение и насърчение към Българския народ започва огненото пророчество
 
„Писмо от бъдещето към Българите!
“ 
http://x2012x.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/12/03/pismo-ot-bydeshteto-kym-bylgarite.1214556

на Марин Николов в категория ЛИЧНИ ДНЕВНИЦИ на БЛОГ.БГ.
Екипът на БЕЗИСТЕНА се присъединява и подкрепя напълно Божието възвание и насърчение,като го публикуваме изцяло! 

                       Писмо от бъдещето към Българите !

Братя и сестри,Българи,защо сте толкова унили,толкова много сте с наведени глави и без надежда за Бъдещето?!Не знаете ли,че Бог толкова много Ви възлюби,че Ви даде най-хубавата Земя Болгарска!Вие изкупихте греха на дедите си и с мъката вече е свършено.Тези,които сега Ви крадат и унижават скоро ще се разбягат,защото се спуска Нова България от Небето и на Земята Болгарска се въдворява ред,щастие и законност! Пътят на Изпитанията вече е към Края си и Вие трябва да поемете своята отговорност за България.И ще Ви бъде дадено повече отколкото на която и друга нация и народ, защото тъй е писано и тъй ще стане и България ще я има във Вечността завинаги.Над 1000 000 души от Българите стоят пред Престола на Бога,чакайки да дойдат при Вас.Те са Светии и Божи Ангели и те са предвидени да дойдат именно при Вас за да възродят Империята на БОГ- АРИИЯ,империята на Бог!Не падайте духом пред изпитанията Сега, защото за Вас е дадено да пребъдете и само след 10-15 години България ще Бъде най-силната икономически страна.ЕС ще се разпадне,САЩ няма да ги има!Всичко ще бъде забравено!Всички сълзи Бог ще изтрие от очите Ви!Всички мъки,които изживявате сега ще се обърнат на Щастие!Вярвайте!Бог никога не Ви е оставял и Сега няма да Ви изостави!Ще имате най-хубавото Царство на БОГ-АРИИТЕ тук на Земята!Не отблъсквайте Ангелите,които искат да дойдат Тук чрез Вас,за да не дадете Скъпоценностите си на Свинете!Бъдете Верни на себе си и Бога и ще видите,че това което казвам е Истина ! 


Нашата подкрепа в коментарния блок на постинга е:  


Българите възстановяваме статута си на Духовен разсад и Духовни водачи на народите!
 
Боговдъхновени и огнени пророчески прозрения,диктувани ти от Святият Дух за посвещение и въздигане на Божия Български народ,Братко Марине!
Мисиятя ня екипът на bezistena също е под егидата на Святият Дух:
Разкриваме,че Българите са местното първично население на България и Балканите и че славяните са тракийско племе,а Българите са свещеническо-жреческата каста на всички тракийски племена,съзидатели и творци на всички световни култури и цивилизации и цивилизатори и Духовни водачи и ръководители на всички народи и племена.

Изнасяме истината за всички епохи,че България е сътворенческия Рай и същинската Обетована земя,че светът,животът и човечеството са тръгнали от тука,че същинските Свещени библейски земи и събития са ставали на Балканите с главни действащи лица Траките и Свещеническата им каста Българите,че Бог Исус,Който Е последното аватарно явяване на Бога Творец,и Мария Магдалена-Богородица,Която Е последното аватарно проявление на Великата Богиня,Майката на всички Богове(на всички ЧОВЕЦИ),и сътворенчески съавтор,Са Българи с Първосвещено обиталище България!

Разсекретяваме безкраен информационен масив,че Исус и Мария Магдалена Са Божествена съпружеска двойка,Чиито деца и потомци съставят Българската владетелска династия Дуло,и управляват Свещената Българска Империя,(фалшифицирана като Римска империя) наложена над АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ племена и народи по ВСИЧКИ КЪТЧЕТА НА ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ по законите на Любовта и Братството и феноменални технологии от Дарбите на Святият Дух,до 525 г сл.Хр.в Европа и на други места по целия свят с много по-продължителни периоди!И че Техните изродени и обезпаметени потомци от династичния род Дуло са владетелите на всички народи и държави по света и до сега,управлявайки народите против законите и повелите на техния Отец Бог Исус! 
Посвещаваме Българите,че те са народът от съхраненото чисто и свято жреческо феноменално потомство на Исус и Мария Магдалена и че по Божия проект тия години се възстановява Свещената Йм империя на Земята чрез Българите!

Бъди благословен!




Правим само малка,но съществена важна корекция по отношение на една фундаментална характеристика от Българската ни сакрална народо-психология.Става въпрос за вменената ни религиозна фанариотска псевдохристиянска несъществуваща вина на Дедите ни,че те живеели в греховност,която ние-потомците ѝм,сме изкупували със страданията си многовековни!

Абсолютна лъжа и фалшификация!

Святите ни Деди са живяли в страдалческа саможертвена чистота и святост,с които са цивилизовали и обгрижвали всички племена по света,имплантирали в тях Любовта си,цивилизационните си познания и семето си с феномени и интелект за културен и цивилизационен фундамент!За тази си Свещена мисия на Земята Дедите ни и ние-техните потомци-Българите,получаваме в благодарност хиляди годишен перманентен тотален геноцид,който изигра ролята на всепричистващ огън,прочистващ и закаляващ Святото Божие потомство и народ и подготвящ го при екстремални условия за Духовен разсад на народите и Духовни водачи и ръководители на всички племена!

Добавяме и конкретното истинско име на Бог,защото Той пожела да излезе вече от анонимността,в която Се обгради за дълго време:
Бог Исус!
Господ Бог Исус Българинът от Тракия!

Добавяме и конкретното истинско име на Богородица,защото Тя пожела да излезе вече от анонимността,с която Се обгради за дълго време:
Богородица!
Богиня Цар Диана=Царица Богиня Диана
Богиня Мадара=Богиня Диана Мария
Богиня Мария Магдалена!
Богиня Мария Магдалена Българката от Тракия!

Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061   


МАРИН НИКОЛОВ=Мария Балка=Мария Българката-Мария Магдалена-
династичен Богородичен потомък от рода на Исус и Мария Магдалена,активиран за епохалните предстоящи събития за Последните дни и Техните ПРИШЕСТВИЯ!  

ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ=ДНИ на Иса Дуло и Богиня Диана
ПРИШЕСТВИЕ=Шар Бог Иса и Богиня Диана=
Цар Бог Исус и Богиня Мария Магдалена 
ПРИШЕСТВИЕ-завръщането на Българските Богове и възстановяването на Царството Ѝм на Земята чрез Святите Ѝм Български потомци

Разсекретяваме и истинските автори и податели на писмото от БЪДЕЩЕТО:
 ПИСМО ОТ БЪДЕЩЕТО=ПИСМО ОТ Богиня Диана и Ешуа=
ПИСМО от Богиня Диана и Исус
БЪДЕЩЕ=Богиня Диана и Ешуа














Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
07.12.2013 05:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677981
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!