Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2013 09:16 - ВСИЧКИ ДРЕВНИ ИНДИЙСКИ ДОКУМЕНТИ ДОКАЗВАТ БЪЛГАРСКИЯТ ПРОИЗХОД НА ИНДИЙСКАТА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7676 Коментари: 7 Гласове:
9

Последна промяна: 04.03.2014 03:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В екипа на БЕЗИСТЕНА получихме комплект документи,събрани от блогера aliya,в които различни автори доказват чрез различни интердисциплнарни изследвания,че цялата индийска духовност,език,писменост,държавност,култура ,философия,религия и цялостната древна индийска цивилизация са съставени от Българските Духовни водачи, съзидатели и цивилизатори в тази част на света!
Нашият екип(НАШИЯТ ЕКИП=Бокиня Диана и Ешуа)публикува изцяло документите от въпросния материал,подкрепяме напълно обобщените изводи на изследователите за цивилизационната мисия и фундаментален принос на Дедите ни за създаване на индийската цивилизация и разсекретяваме документите до висшето безапелационно ниво на достоверност и истинност на колективните твърдения и доказателства за това  на независимите Български патриотични изследователи.

Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++          
Българският език - езикът на първите хора!
Автор: aliya 
http://aliya.blog.bg/history/2013/11/26/bylgarskiiat-ezik-ezikyt-na-pyrvite-hora.1211243

Древният ведически санскрит – един от най-старите индо – арийски езици, е произлязъл от древния български език на нашите прадеди, населявали земите ни от най-древни времена. Нашите праотци не само са дали начало на световните езици на човечеството, но са и предали и най-древните религиозни учения и мъдрост на съвременното човечество. Българите са най-стария човешки род, който се е разселил на Изток и на Запад, на Север и на Юг по цялата земя. 

Това се потвърждава и от факта, че хиляди български топоними са разпространени из цялата Земя, а най-много от тях са запазени в Индия (http://www.parallelreality-bg.com/statii/zagadki/takiiskobalgarski/219-2011-01-31-01-52-24.html) с разпространението и запазването на санскриткия език като езика на свещените Веди (от древнобългарския глагол ведам, зная) на шрутите (чутите), предаващи от ухо на ухо древна религиозна мъдрост, още преди възникването на писмеността.

Тази най-древна религиозна мъдрост е произлязла от нашите земи, а впоследствие разпространена из целия свят и световните религии- индуизъм, будизъм, християнство, ислям.

Доказателства за общи думи между санскрит и българския език можем да намерим в следните общи думи:

kara -to act, work, - Sanskrit, also karma - action, deed, work, fate. - КАРАМ
tamas - sloth, darkness – Sanskrit - ТЪМНИНА 
kala "black, dark blue" Sanskrit – калугер – чернодрешковец 
jam - to eat, chew - ЯМ 
kad - eat - Sanskrit – кът, кът за кокошки – яжте, яжте 
kanana - throat- Sanskrit, - kanta –neck гърло. Викна кански !!!!!  
stri - woman - Sanskrit - стрина 
sakha "friend" Sanskrit, - съкъ - приятел 
dina "day" Sanskrit, ден, and dinakara "Sun." – който прави деня 
Veda Sanskrit – ведам, знам 
kakh/gaggh - to laugh - Sanskrit – кикотя се 
tan- to sound - Sanskrit, - звуча, тананикам 
tantra - instrumental music, musical note - нота (тананикъм, зън-зън, зигъра-зан; на английски sing - пея) 
kupa - well, pit - Sanskrit – копая дупка 
bala - strength, stoutness – Sanskrit – боила 
bal "to live, be strong" Sanskrit – бол, силен, много 
yug - to join,unite, mix-Sanskrit, - впрягам в иго, в ярем 
also yoga -union, a spiritual discipline - иго, впряг, ярем, дисциплина 
lul - to shake, agitate,- Sanskrit (люлея се) 
dvau - two – Sanskrit – две 
tri - three - Sanskrit – три 
Brahman - Sanskrit brahman; literally, growth, evolution, swelling of the spirit – бреме (нося),
бременност, пълният с живот Абсолют – Браман (бремен) 
chakra - Sanskrit cakra: wheel - колело, чакрък 
Shruti - чути, предавани от ухо на ухо знания от Веда 

(http://rechnik.samoistina.com/)

Намираме най-древната религиозност на земята и в пред-тракийските обичаи по нашите земи, и в легендите за Орфей, и в тракийските вярвания и обичаи.
Намираме я и при Заратустра и в езика Авестан в Иран, а оттам религиозната традиция е пренесена и запазена въд Ведите и Санскритския език, Гитите и Упанишадите на Индия.  
У нас българският език продължава да е пазител на древната религиозност на нашите деди, като доказателства за това са запазени и в прочутата Веда Словена – сборник от началото на 20ти век, в който са събрани български народни песни от района на Родопите и Странджа. Веда Словена разкрива пряка връзка между българската и индийската духовност. Преди 150 г. в Родопите пеят за Вишну, Агни и Сива. Откъде поробените българи знаят за тях? http://www.spisanie8.bg/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8/1968-%D0%BF%D1%8A%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D1%8A%D1%82-%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%
BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0.htmlhttp://www.bulgaria88.narod.ru/VedaSlovenaFenomen.htm  

Характерно за езика и духовността на първите хора на земята – българите и българския им език, е вярата в единен Бог, почитане на Майката Природа и обожествяване на нейното плодородие, еднакво почитане и на мъжкото, и на женското начало в света, за което говорят множеството предтракийски и тракийски каменни олтари. Природните стихии са били разбирани с проникновение поради заложеното в древните българи чувство за единение с природата и нейните сили. Древните българи са считали стихиите за свои братя и сестри и неправилно днес се интерпретира уважението на човека към природните сили за наличието на някакво многобожие и езичество. Преклонението пред Единия Бог е недвусмислено и то е пренесено както в древната персийска, в древната индийска, така и в древната египетска религиозност. Едновременно с това Абсолютният Бог е почитан и в своето женско проявление и начало на Майката Природа с нейното плодородие и изобилие.

Древните българи са водели естествен и в пълна хармония с природата живот, като за тях кръговратът на живота и смъртта е бил приеман като възможност човек да научи Божиите уроци по време на своя настоящ живот. А смъртта е била облекчение и завръщане към Бога Създател. Ето защо при траките виждаме запазени тези древни религиозни учения с ритуалите им на тъгуване и оплакване при раждане на новороденото, което има да премине през тежки житейски уроци; и веселие и празнуване при погребенията, които са изпращали душите отново при Създателя им за покой и мир.

Древните българи са познавали и силата и геомагнетизма на Земята, за което свидетелстват и мегалитните каменни оброчища, както и скалните пещери и ритуални места, в които древните са се зареждали с енергията на Земята. На принципа на използване на земния геомагнетизъм и превръщането му в енергия са построени и древните пирамиди, с които е осеяна цялата земя, включително и по нашите земи.

И днес в народната мъдрост на българите е запазена онази древна религиозност на дедите ни, която продължаваме да пазим и до днес с многобройните си пословици и поговорки, песни и предания, житейска мъдрост и упование в Бога.

Когато християнското учение се появява по нашите земи, ние сме едни от първите народи, които го разпознават и признават неговата божественост. Ранните християни са обитавали българските земи от самото начало на християнството и те дават началото и на богомилското движение, и на исихазма в православието.

Българската народна мъдрост е тази, която запазва православното християнство от посегателствата на политическите заигравания на запада, както и от войнстващия псевдо ислям на изтока и Турция.

Пак българската народна мъдрост ще е тази, която ще спаси българите от нечовешките модернистични времена на бездуховния неолиберализъм и неговите псевдо толерантности към античовешки перверзии като хомосексуализма и педофилията, насочени към разрушаване на божествената връзка родители-деца, мъж-жена, дух и материя.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Започваме нашите доказателствени разшифровки на този скромен набор от документи, доказващи световното цивилизационно величие на Българите-Святите Божии посланици и мисионери за всички племена и народи по света,директно с най-важният документ, съставен,засекретен и завещан ни от посветените ни Деди на най-скрито и явно место-тайният Български жречески език-САНСКРИТ,чрез който е изградена и съставена цялата индийска и всички източни цивилизации:

САНСКРИТ

1.Написвате думата САНСКРИТ отзад-напред,отдясно-наляво:
ТИРКСНАС
2.По правилата на свещеният шифър,изложени в постингите ни
 
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-
chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-
 chast-2.1114061,елеминирате шифровъчния назал„Н“от думата и получавате
ТИРКСАС
3.Прибавяте или премахвате колкото искате гласни,което не променя информационния потенциал на думата,който е вложен винаги 100% в съгласните,или размествате произволно местата на гласните.Когато знаете какво търсите-а ние търсим винаги Българските Богове в Техните синонимни разнообразни форми и имена и Които Богове винаги фигурират ВЪВ ВСИЧКИ ДУМИ НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ-тогава преработената дума,в случая САНСКРИТ=ТИРКСНАС=ТИРКСАС,ви води задължително при ТРАКАИСУС,която означава ТРАКА ИСУС!

САНСКРИТ=ТИРКСНАС=ТИРКСАС=ТРАКИСУС=
 =Трака Исус=Исус Трака,Българският Бог
!


4.Прокламирате,че разшифровката на наименованието на сакралния жречески език САНСКРИТ свидетелства документално безспорно и категорично,че той е езикът на Българският Бог Исус Тракиеца и Неговите посветени Жреци-Просветители, съзидатели и цивилизатори на целия източен свят,култури и цивилизации и започвате възторжено да разпостранявате тази епохална вест на очакващите я пресъхнали Български Души в България и по света и започвате да разсекретявате безбройните Български секретни документи,съставени със свещения Исусов език и които документи ще ви разкрият Божествените феноменални познания и селения

Заедно започваме разшифровката на световно известните сакрални САНСКРИТСКИ ДУМИ И ПОНЯТИЯ и паралелно с тях на Българските думи и изрази от обследваната статия и от Свещеният Български език,който е същинският словесен Божествен фундамент и на САНСКРИТА,и на всички други световни човешки езици. 
***************************************************
***************************************************
БОЖЕСТВЕН ФУНДАМЕНТ=ФУНДАМЕНТ на Бог Исуж и Богиня Диана=БОЖЕСТВЕНА Богиня Диана Мат 
СВЕТОВНИ ЕЗИЦИ=ЕЗИЦИ на Бог Иса и Богиня Диана
ТШОВЕШКИ ЕЗИЦИ=ЕЗИЦИ на Бокиня Диана и Ешуш
ОТ НАЙ-ДРЕВНО ВРЕМЕ=Барда(Жрица) Богиня Диана Мария=Жрица Богиня Мадара
НАЙ-ДРЕВНИ РЕЛИГИОЗНИ УЧЕНИЯ=Диана и Зар Ешуа Болгарина=Диана и Цар Исус Българина=Мария Магдалена и Цар Исус Българина
НАЙ-ДРЕВНА МЪДРОСТ=Бог Иса Друида и Диана Мария
ПОЗНАНИЕ=Бог Иза=Бог Исус
СЪВРЕМЕННО ЧОВЕЧЕСТВО=ЧОВЕЧЕСТВО на Иса и Богиня Мария,защото
ВРЕМЕ-то е съставено от Богиня Мария и е подвластно на Нея!
ВРЕМЕ=Богиня Мария,
а двамата с Исус задвижват и управляват МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО!
МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Мат Мария
Затова не се учудвайте,че срещате Исус и Мария хиляди и хиляди години преди Новата ера да строят звезди,планети и слънца,да създават племена и народи,чудеса и държави,култури и цивилизации и кръщават всичко и всички с имената Си!
Защото Са Богове.

ВЕДИ=Богиня Диана-христоматийна първоразрядна зашифровка на основното езическо име и проявление на Мария Магдалена,вложена в езотеричния ДревноБългарски сакрал:
ВЕДИ,ВОДА,ВИДА,ВУДА,ВИДЯ,ВИДЕН,ВИДИН,ВИДЕНИЕ,БУДА,БУДЯ,БУДЕН,БДИ,
БДЕНИЕ,БЕДА,БЪДА,ДИВА,ДЕВА,ДЪБ.
СВЕЩЕНИ ВЕДИ=Бог Исуш и Богиня Диана 

САНСКРИТ=ИСУС ТРАКА 

В статията се споменава и ШРУТИ-канон на свещените писания на хиндуизма.Шрути са най-важните и значими древни Боговдъхновени  документи на индуизма и тяхното разшифроване указва еднозначно,че са творение на Българската Богиня,Царица Диана: ШРУТИ=Шар Диана=Царица Диана,Мария Магдалена.
В хиндуизма е възприето становището,че ШРУТИ нямат автор,защото са БОГОВДЪХНОВЕНИ,а ние сега конкретизирахме,че са вдъхновени от Царица Диана,и чието име носят:ШРУТИ=Шар Диана.
ВДЪХНОВЕНИЕ=Бохиня Диана и Бог

Наименованията на четирите основни части на ШРУТИ съдържат основните сакрални титули на Исус и Мария:
РИГВЕДА=Диана Барг=Диана Българката  
ЯДЖУРВЕДА=Бог Ежуа Друида
САМАВЕДА=Иса и Богиня Мад=Исус и Великата Богиня Майка
АТХАРВАВЕДА=Бога Трах и Богиня Диана
Тия свещени ведически книги били записани и засекретени от мъдрец,носещ в прав текст имената на Българските Богове:
ВЕДАВЯСА=Богиня Диана и Бог Иса,или
ВЯСАДЕВА=Бог Иса и Богиня Диана,и още сборно име,указващо от къде Са Боговете: КРИШНА ДВАЙПАЯНА=Богиня Диана и Ешуа Барка(Българина) 
Съставителят на ведите ВЕДАВЯСА също е наричан ШАШВАТА,име обяснено като БЕЗСМЪРТЕН,ВЕЧЕН-което е верно,но това са само характеристиките на Българските Богове,които характеристика са най-съществените и феноменални свойства и състояние на Боговете ни,а висшата тайна на това име е,че то съдържа основните Божии имена:

ШАШВАТА=Ешуш и Богиня Диана=Исус и Мария Магдалена 

Техните основни висши характеристики също съдържат имената Ѝм:
ВЕЧНИ=ВЕТШНИ=Богиня Диана и Ешуа
БЕЗМЪРТНИ=Бог Иза и Матера=Иса и Богиня Матера=Исус и Богинята Майка на всички Богове(от които са и всички ЧОВЕЦИ-неосъзнатите още богове)

Според преданията мъдрецът ШАШВАТА се явявал седемнадесето въплащение на Бог,която информация разсекретена ни съобщава,че той е дете на Българските Богове:
СЕДЕМНАДЕСЕТИ=Дете на Исус и Диана Ма(Богинята Майка)=Исус и Мад
Текстовете,допълващи и разясняващи ШРУТИТЕ се наричат пак по имената на Българските безсмъртни Богове Исус и Мария Магдалена-този път като комбинацията
СМРИТИ:

СМРИТИ=Иса и Матера=Иса и Диана Мария.
Към тия свещени документи се отнасят няколко категории книги,чиито названия са уникални шифровани комбинации от имената на Боговете ни:
1.ДХАРМА ШАСТРИ=Исус Драха и Диана Мария=Исус Трака и Диана Мария
2.ИТИХАСИ=Духа на Иса-Святият Дух.
Към тия свещени книги се отнасят МАХАБХАРАТАМ=Бохиня Мат Мария Кая=Богиня Майка Мария Жрицата,и РАМАЯНА-едни от най-важните свещени книги,описващи пътешествията на РАМА.Елементарното декодиране с обратен прочит на свещеното име веднага ни води при Мария!
РАМА=МАРА=МАРИЯ 
3.ПУРАНИ=БХАРАНИ=Бархи-Българи,и се отнасят за висшите форми на Бог-ШИВА и ВИШНУ,сочейки еднозначно и директно,че двете аватарни проявления на Бог ни водят все при Исус:
ШИВА=Ешуа Бог-Бог Исус! 
ВИШНУ=Бог Ешуа-Бог Исус!
4.ВЕДАНГА=Богиня Диана-книги,състоящи се от шест категории текстове:
-ШИШКА=Ешуш Кая=Исус Жреца
-ВЯКАРАНА=Барк-Българи
-ЧАНДАС=Исуш и Диана
-НИРУКТА=Траки
-ДЖЬОТИША=Дете на Ижуш-потомък на Исус-от тази категория се развива индийската астрология и астролозите-задължително Исусови генетични потомци!
АСТРОЛОГИЯ=Иса Ел(Змей) Траг=Сар Диана Гала(Змеица)=Царица Диана Змеица
-КАЛПА=Балки=Българи,състоят се от шест ВЕДАНГА-име,в което веднага откриваме нашата вездесъща Богиня Диана:
ВЕДАНГА=Богиня Диана

САНСКРИТ=ИСУС ТРАКА

Цялата индийска духовност,език,писменост,държавност,култура ,философия,религия и обща цивилизация са съставени от Българските Духовни водачи,съзидатели и цивилизатори в тази част на света върху единната вяра,учение и познание на Българските богове Исус и Мария Магдалена, пътуващи във времето и явяващи се с различни аватарни образи и имена,съставени задължително по свещената Божия Българска именна матрица и тайният шифър на Българския език,за които ви просветихме по-горе,и по които имена и понятия в индийския език,съставени чрез секретния български жречески Исусов език САНСКРИТ=ТРАКА ИСУС,сега 
доказваме Българското авторско право и цивилизационна собственост върху цялата великолепна съвременна индийска култура и цивилизация,възникнала и изградена от Българските Просветители и Цивилизатори и развита до сега чрез активната роля на свещеният феноменален техен генетичен потомствен имплант,оставен от тях в жертвен дар за  дългосрочна служба на индийското племе-разселено в по-предни заселнически кампании в Азия тракийско племе!
 Продължавайте да се възхищавате на шифровъчното величие и гений на Дедите ни, като ние ще се спрем само на някои от понятията и имената във взетия за база постинг,почвайки отново пак от БЪЛГАРСКИЯ ЖРЕЧЕСКИ ИСУСОВ ЕЗИК САНСКРИТ,чрез който е съставен и върховния всевластващ владетелско-господстващ титул на Бог-ГОСПОД!

SHA=ША=Господ(санскрит)=ЕШУА=ИСУС 

МАНТРА=Матара=Мария Диана

САНСКРИТ=ИСУС ТРАКА
 
Разшифровката на наименованията на всички споменати религии на Земята ни води единствено при тръпнещите за милувките ни ръце на очакващите ни с нетърпение Български Богове:

ЗОРОАСТРИЗЪМ=Зар Исуз и Диана Мария=Цар Исус и Диана Мария Магдалена-
учение и феноменно познание на Българските съзидатели и цивилизатори за Боговете Исус и Мария Магдалена,пренесено при мисиите ѝм в Азия.Същата информация ни съобщават и имената на Божествата на тази „НЕПОЗНАТА“(НЕПОЗНАТИ=Бог Иза и Диана) религия:
БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана
АКУРА МАЗДА=Драка Иза и Ма(Мама=Мария Магдалена),познат още и като Бог Ормузд или Ормазд-или най-точно като Иза и Диана Мария:
ОРМАЗД=Иза и Диана Мария=Исус и Мадара-Исус и Майка Мария Магдалена.За това вече разконспирирано Божество черпим информация от сборника ЯСНА-сиреч Иса,както и от надписа от БЕХИСТУН.Познахте отново и тука пак очакващите ни влюбени и в Себе Си,и в Света,и в нас-децата Ѝм,Български Богове,нали?
БЕХИСТУН=Бох Иса и Диана!!! 
Спасението от злото ще донесе ФРАШОКЕРЕТИ-странно име,в което откриваме Вер Ешуа Трака,или Змея Ешуа Трака-поради което всички тамошни източни династии се кълнат,че са Змейски потомци!
Друга разшифровка вика на помощ за отърване от злото чрез същото страховито име и Царица Диана Българката:
ФРАШОКЕРЕТИ=Шар Диана Барка 
Разшифровката пък на ЗАРАТУСТРА ни води пак при Исус:
ЗАРАТУСТРА=Зар Иса Друида,или при Исус и Мария чрез другият вариант на името:
НАЗАРАТУС=Зар Иса и Диана! 
Главната свещена книга на ЗОРОАСТРИЗМА-АВЕСТА,ни казва,че става дума отново и отново пак за Исус и Диана:
АВЕСТА=Бог Иса и Диана
СТАВА ДУМА ЗА=Исуз и Богиня Диана Мат
Другите религии,основани от Българските Богове,са:

МИНИХЕЙСТВО или другото му име ЗУРВАНИЗЪМ,като отново няма мърдане здравата прегръдка на Боговете ни!
МИНИХЕЙСТВО=Маха(Магьосника) Иса и Богиня Диана
ЗУРВАНИЗЪМ=Изуз и Богиня Мария
ЗДРАВА ПРЕГРЪДКА=Иза Бард Бърг Трак
НЯМА МЪРДАНЕ от=от Мад Мария
НЯМА МЪРДАНЕ ОТ ЗДРАВАТА ПРЕГРЪДКА на=на Мад Мария и Иза Бард Бърг Трак

МИТРАИЗЪМ=Иза и Мат Мария=Исус и Майка Мария Магдалена-тази разшифровка ни осветлява,защо се оказа,че в България са открити най-много светилища-храмове на този толкова тайнствен и мистичен Бог,наричани МИТРАЕУМИ!
МИТРАЕУМ=Мат Мария 

БУДИЗЪМ=     Иза и Богиня Мад-Исус и Мария Магдалена
ЮДАИЗЪМ=    Иза и Мад           -Исус и Мария Магдалена
ДАОИЗЪМ=     Иза и Мад           -Исус и Мария Магдалена
ИНДУИЗЪМ=   Иза и Мад           -Исус и Мария Магдалена
ШИНТОИЗЪМ=Изуш и Мад         -Исус и Мария Магдалена

ХРИСТИЯНСТВО=Исус Трака и Богиня Диана-истинското Българско Исусово-Мариино учение и познание,или свещеното Езичество.
ИСЛЯМ=Иса Ламя=Иса Змея-Българският Бог Исус Змея,а в обяснителен превод ИСЛЯМ  означава ПОДЧИНЕН НА...На кого е подчинен вярващият?Отговорът на въпроса се съдържа във въпроса и е лесно разбираем чрез нашият код:
ПОДЧИНЕН НА=НА Богиня Диана и Ешуа-истинският ранен ИСЛЯМ,устоял до края на 8 век сл.Хр.и подменен с преврат с помощта на изродените Исусови Български династи,познати по-късно като ВИЗАНТИЙЦИ.Повече информация вижте в постинга ни

http://bezistena.blog.bg/history/2013/08/23/zashto-vsichki-narodi-vikat-ednakvo-ura-zashto-vsichki-halif.1142002    Защо всички народи викат еднакво УРА!Защо всички ХАЛИФИ са Българи!Защо избиха святите потомци на Пророка Мохамед? 

Относно връзката на Веда Словенах–сборник от началото на 20ти век,в който са събрани български народни песни от района на Родопите и Странджа и който сборник разкрива пряка връзка между Българската и Индийската духовност,ще потвърдим заключението на автора на постинга-подложка с разшифровката на името на сборника:
ВЕДА СЛОВЕНАХ=Богиня Диана и Иса Болха
 
От постинга-подложка разсекретяваме и следните фундаментални понятия: 
BRAHMAN=Бохиня Мария-Богородица,Мария Магдалена
КАРМА=Мария Кая(Скална жрица)
УПАНИШАДИ=Бог Ешуа и Диана
ИНДИЯ=ДИАНА...като на края ще кажем категорично,че и всички други хиляди и хиляди сакрални индийски термини,имена,топоними,понятия,лечебни и медицински практики и учения,вълшебства и феномени,култура и цивилизация,са съставени от Българските посветени цивилизатори и кръстители в учението и познанието на Българските Богове,и закодирани за съхранение и развитие в прекрасния индийски цивилизационен етносен продукт,проект на Българските Богове и Техните Святи династични  потомци-Българите.

„Характерно за езика и духовността на първите хора на земята – българите и българския им език, е вярата в единен Бог, почитане на Майката Природа и обожествяване на нейното плодородие, еднакво почитане и на мъжкото, и на женското начало в света...Едновременно с това Абсолютният Бог е почитан и в своето женско проявление и начало на Майката Природа с нейното плодородие и изобилие...“  

Горните цитати от постинга-подложка са художествени метафорични анонимни манипулационни съчинения на ударния челен отряд на заговорниците срещу Българския Божи народ-учените-историци,организиращи чрез тях фалшификациа на Българската история и скриването на истината за Българските Богове Исуси Мария Магдалена и Техните святи и изродени потомци,от които е изграден Българският народ,духовният и интелектуален елит на всички племена по света и всички световни владетелски фамилии и династични кланове и управници,както и да се скрие Божествения сътворенчески райски статут на Българската обетована земя на Балканите,за да може да се ликвидират окончателно с перфиден свръхсекретен план,заложен във всички Световни международни организации и институции,Святите Български Исусови потомци и народ,като се изтръгнат от Свещената Българска земя-световен светилищен енергиен център,и лишени от Познанието за Боговете си и енергийните си корени и устои,се сринат и унищожат скоропостижно икономически, културно и физическо-демографски,оставяйки народите без Духовните ѝм водачи и закрилници за лесна плячка за поробване от досегашните световни господари-изродените Исусови нечистиви потомци.Пъклени процеси,на които сме свидетели и потърпевши вече 25 години в България и които планове и скрита и явна война срещу Божия Български народ ще доведат до скрошното Божие пришествие и установяване на Тяхното царство на Земята чрез възстановяване на Свещената Българска световна империя! 

И една съществена корекция в епохалната псевдохристиянска фалшификация, подменила и скрила истинските Богове и Новозаветни Библейски земи,персонажи и събития и даваща повод на искрените Християни да правят следните погрешни заключения,цитирани в постинга-подложка:
Когато християнското учение се появява по нашите земи, ние сме едни от първите народи, които го разпознават и признават неговата божественост. Ранните християни са обитавали българските земи от самото начало на християнството и те дават началото и на богомилското движение, и на исихазма в православието.“ 

Българският народ не е първият народ,който е приел християнството,защото Българският народ е създал истинското Исусово учение-ранното Християнство и го е разнесал по всички други народи и страни като исихазъм,богомилство, минихейство, арианство...и всички други учения,анатемосани и преследвани от инквизицията като ереси,понеже Българите са потомците и народа на Бог Исус Българина от Тракия и Мария Магдалена и защото всички Новозаветни събития се развиват на Балканите в истинската Обетована Земя и сътворенческия Рай-България.    

                    САНСКРИТ=ИСУС ТРАКА

 
В третият клип от видео-блока ни сме включили най-известният съвременен индийски гуру,мислител,мистик,йога,поет и певец,философ и борец за Мир,Любов,Свобода, Братство и Хармония между хората-Великият Български Посветен Шри Чинмой.Има огромна информация за него,само ще отговорим на въпроса ви защо го наричаме с почетния титул БЪЛГАРИН?Защото с целият си живот,с изумителното си творчество от лично съчинените и написани 13 000 песни,1120 книги, нарисуваните 5 милиона рисунки на птици, носещи послания за мир и човеколюбивата си философия,мъдрост и дейност,той доказва,че е чист и свят династичен потомък и цивилизационен имплант сред индийския народ на Българските Богове Исус и Мария Магдалена-сакрална информация,която в зашифрован вид той вложи в цялото си творчество и дейност,и на най-видно место в името си ШРИ ЧИНМОЙ:

ШРИ ЧИНМОЙ=Ешуш и Мария

Двадесет години от живота си прекарва в АШРАМ,като практикува версия на интегрална йога, включваща медитация, литературно творчество, физически упражнения и работа за общността, като част от търсенето на себе си, на освобождение и единство с всевишния дух.
АШРАМ е уединено место в природата,задължително на древно Българско светилище,където Българските феноменни потомци се просвещават  и посвещават в търсене и познаване на засекретените Български Богове
и Божественият си генезис и активиране на феномените си-Дарбите на Святият Дух.Съпроводителният документ и автентичен технически паспорт на светилищните центрове-наименованието,е безапелационното свидетелство за техният Божествен Български произход и характер:

АШРАМ=Мария и Ешуа=Мария Магдалена и Исус


Това ни казваше и продължава да ни казва Техният чист и свят син ШРИ ЧИНМОЙ!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Тази свръхсекретна огнена информаця и епохална тайна,че Българите са Свещените потомци и народ на Исус и Мария Магдалена и са създали и развили Индийската цивилизация и всички други източни култури и цивилизации,се знае отдавна и съхранява от Посветените Българи-Свети Паисий,Раковски,който е посветил Левски,синът на Левски-Петър Дънов,Георги Димитров,Николай Рьорих,Ванга,Людмила Живкова,Кръстю Мутафчиев...
За тях ще говорим в следващите ни изследователски статии
.












Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
30.11.2013 18:50
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
2. antikom - Аз съм ви фен, но все пак е необходимо разясняване нап някои от текстовете, които поствате.
01.12.2013 17:15
Без да влагам нито грам отрицателна емоция, този текст например, се нуждае от разяснение:
"ВЕЧНИ=ВЕТШНИ=Богиня Диана и Ешуа
БЕЗМЪРТНИ=Бог Иза и Матера=Иса и Богиня Матера=Исус и Богинята Майка на всички Богове(от които са и всички ЧОВЕЦИ-неосъзнатите още богове)"

Това, че вие разбирате за какво става въпрос не означава, че читателя го разбира.
Без обяснение всичките писаници в този дух са безпредметни.
цитирай
3. bezistena - Без обяснение всичките писаници в този дух са безпредметни.
01.12.2013 19:52
Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
В тези ръководства по зашифроване и разшифроване сме разяснили подробно и ясно какво означава всяка буква от Българската азбука,с каква сакрална информация е натоварена,дали сме основните Божии имена и характеристики и сакрална терминология и техните синонимни еквиваленти,посочили сме основните механизми и начини на разшифроване и във всяка статия работим по тия правила.
Материята е на висше ниво сакрална,сериозна и важна и въобще не е предвидена и не я препоръчваме за занимателно четиво,поради което изисква задълбочено изучаване и усвояване на фундаменталните й елементи и правила,последователно стъпаловидно постепенно изкачване по нея.Не може непосветеният на най-ниското и другите последващи нива,без да е усвоил основните положения и правила, да се изкачи на високите нива на възприемане и разбиране на тази материя.
Не можеш да прочетеш и ред от попаднал ти документ,в който сме обяснили как да намериш заровеното имане или как да излекувш нелечима болест,ако не си научил АЗБУКАТА,както и да решиш интеграл или други задачи от висшата математика,без да научиш основните правила на събиране,умножение и т.н.
Стараем се да посочваме основните материали,но е несериозно и невъзможно във всеки постинг да се връщаме в Първи клас или образно казано към всяка задача да прилагаме Четиризначната таблица...
Но ти благодарим за обърнатото внимание и наистина ще помислим в началото на всеки постинг да залагаме насочваща и упътваща заставка,упътваща в линк посетителите му!

ПИСАНИЦИ=ПИСАНИТСИ=Богиня Диана и Исус
ЗАСТАВКА=Исуз и Бокиня Диана
ОБРЪШТА ВНИМАНИЕ на=на Бог Ешуа и Богиня Диана Мария
ЗАРОВЕНО ИМАНЕ=Бог Иза и Мария
цитирай
4. goro6 - goro6: Да опитам и аз
21.12.2013 11:44
"ВЕЧНИ=ВЕТШНИ=ВТШ=БТШ=Богиня Теана(Таяна, Тияна) и Ешуа=Богиня Диана и Ешуа=Богиня Деана и Исус
Безсмъртни=Без смъртни=Бог Иза и Царица Матера=Исус и Богинята Майка=Исус и Мария Магдалена
Моля, ако греша да ми се посочи къде и защо?
цитирай
5. bezistena - относно goro6: Да опитам и аз
22.12.2013 00:05
Здравей,Приятелю!
Който не търси сам Боговете,ще отиде принуден задължително при Тях!Най-често зорлен и по не много приятен начин,плащайки висока цена!
Ти сам си решил да Ги търсиш,Приятелю,и връщане вече назад няма!Ще имаш Тяхната и нашата помощ,за да намериш най-точния,верен и пряк път към Тях,и получиш наградата !А тя е обещана от Бога ни Исус навсякъде в Новия завет и в прав,и в кодиран текст,и тази награда са точно тия висши сакрални понятия и категории,които Те Са ти вложили да избереш за своя първи опит и крачка към Тях:
ВЕЧЕН ЖИВОТ и БЕЗСМЪРТИЕ!
Исус каза:
Който жертва живота си и го загуби за Мен,ще има живот вечен и ще бъде безсмъртен!Многопластовия анализ и съдържание на това обещание оставяме за твое старание и ангажимент.
Сега конкретно:
Основно правило на свещения шифър и приетите кодови условности е,че съгласните са 100%процентовия носител на същинската сакрална информация и те не могат да се премахват или прибавят произволно,за разлика от гласните,които са произволно сменяеми,премахвани и добавяни и играят ролята на фонетични шифровъчни добавки и пълнежи.Съгласните могат само да се разлагат и енергийно отъждествяват по посочените правила.
Думата ВЕЧНИ е разшифрована от теб абсолютно точно и верно!
При БЕЗСМЪРТНИ си тръгнал във вярната посока,но си добавил извън правилата съгласните Р и Ц.Подвела те е титлата ЦАРИЦА.В древните документи,респективно техните зашифровки,всичи съществителни са в мъжки род-в случая ЦАР е и ЦАРИЦА.
Правилният превод е:
БЕЗСМЪРТНИ=Бог Исуз и Матара,което е още и:Бог Иса и Зар Мат.
Зар,което е Цар,е означава още и Царица.
На края на равенството винаги стоят Българските Богове в някой от матричните варианти,но правилната и верна междинна методика за Тяхното откриване е задължителна за да се зачете задачата ти за вярна и бъдеш допуснат на следващото по-високо ниво на посвещение и на познание-сиреч към Тях.
В нашите разнообразни постинги даваме много практически примери за приложението на шифъра.
цитирай
6. bezistena - Търси Боговете с Душата си и с Любов!
22.12.2013 00:29
Конкретно тези две категорийни понятия-ВЕЧЕН и БЕЗСМЪРТНИ,сме разшифровали в повечето постинги.
И знай,Приятелю:
Въпреки,че думите са подредени по математически правила и участват в математически действия,те са свещени и живи,защото са съставени и изградени от Имената на Исус и Мария Магдалена по Свещената Тяхна Матрица и са одухотворени от Святият Дух,а всичко в света,което е от Святият Дух,е живо!
И най-важното:
Ако и да изучиш и усвоиш шифъра на Свещения Български език,който не е сложен,до съвършенство,и най-сложните думи и изрази да умееш да разшифроваш,ако не чувстваш и не приемаш Исус и Мария за свои същински Родители,Спасители и Богове в живота,ако не ги възлюбиш с цялото си сърце и душа и не живееш по Техните правила на Любовта към Тях и другите човеци,то решението на задачата няма да ти се признае и вратата на познанието, пропускаща към Боговете,няма да ти се отвори!
Бъди благословен и търси Боговете с Душата си с Любов!

goro6=ГОРОШЕСТ=Исуш Трака-автентичен документ, указващ генетична принадлежност към рода на Исус Трака!
цитирай
7. goro6 - Кой е Бог=Бог е Кая=Бог е скала(Ж...
03.03.2014 11:02
Кой е Бог=Бог е Кая=Бог е скала(Жрец, Чародей, Магьосник)=Бог е Жреца Иса Змея=Бог е Исус
Имам проблем с имената Раковски, Людмила, Петър Дънов и т.н.
Ако е възможно да дадете повече информация за причините довели до израждането на божите наследници и замърсяването на синята Божия кръв.
синя кръв=кръв на Иса
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678115
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!