Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2013 02:03 - Какво съобщиха на човечеството извънземните при проявлението си на Демир баба теке на 10.11.2013година?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5450 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 02.12.2013 03:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Екипът на БЕЗИСТЕНА бе вдигнат по тревога и задействан по спешност във връзка с появилите се съобщения за паранормални проявления на извънземни посланици в култовия светилищен център СБОРЯНОВО на връх 24-годишнината от псевдодемократичния преврат на 10 ноември 1989 година.Бяхме информирани и сезирани (СЕЗИРАНЕ за=за Иса Зар) чрез постингът   МИСТИЧЕН СИЛУЕТ БРОДИ ИЗ ДЕМИР БАБА ТЕКЕ   http://kolevm38.blog.bg/drugi/2013/11/22/mistichen-siluet-brodi-iz-demir-baba-teke.1209558

Ние публикуваме целият материал без промяна и нашият експресен коментар към него,като предварително спираме вниманието ви върху многозначителния факт,че небесните посланици са избрали емблематичната дата не случайно,а напълно тенденциозно по две причини.Първо да потвърдят известната на езотериците и същисаните по него време тайни служби тайна-истина,че събитията с рухването на Източния комунистически блок и система са по Божествен проект и сценарий,подготвящи в ускорени темпове мероприятията и процесите по подготовка за Тяхното завръщане,и второ-чрез датната зашифровка да обозначат параметрите и съвторството Си на събитията и процесите в България и по света:
ДЕСЕТИ НОЕМВРИ=Иса и Богиня Диана Матара
ДЕСЕТИ НОЕМВРИ=Тати(Отец) Иса и Богиня Мария
ДЕСЕТИ НОЕМВРИ=Дете на Иса и Богиня Мария,
където ДЕТЕ е Божият потомък от свещената първородна династична верига,селектиран при екстремални условия през поколенията сред българското племе,за Спасител на човешкото племе и Духовен водач и Господар на всички народи.

Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги 
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


КРАТЪК РЕЧНИК НА ЗАШИФРОВАНИТЕ  ДУМИ И ИЗРАЗИ:  

БЕЗ ПРОМЯНА=Бог Иза и Богиня Мария 
ЕКСПРЕС=Исус Барк=Исус Българина
ЕКСПРЕСЕН КОМЕНТАР=Исус Барка и Диана Мария Кая(Скална Жрица) 
СПИРАМЕ ВНИМАНИЕТО ВЪРХУ=ВЪРХУ Бог Иса и Богиня Матера Мария=
Бурха Бог Иса и Богиня Матера Мария=Българина Бог Иса и Богиня Матера Мария  
МНОГОЗНАЧИТЕЛЕН ФАКТ=Маг Изуш Дуло и Бокиня Диана 
НЕБЕСНИ ПОСЛАНИЦИ=ПОСЛАНИЦИ на Бог Иса 
ПРОЕКТ И СЦЕНАРИЙ на=на Бог Трак Цар Иса=на Царя Бог Иса Трака
ПРОЕКТ И СЦЕНАРИЙ на=на Барк Диана и Иса Цар=на Българката Диана и Цар Иса
БОЖЕСТВЕН ПРОЕКТ И СЦЕНАРИЙ=ПРОЕКТ И СЦЕНАРИЙ НА Бог Исуж и Богиня Диана  УСКОРЕНИ ТЕМПОВЕ=Бог Иса и Бокиня Диана Мария  

******************************************************************************************************

******************************************************************************************************

           МИСТИЧЕН СИЛУЕТ БРОДИ ИЗ ДЕМИР БАБА ТЕКЕ

18 November 2013


Две снимки разтърсиха хората в Исперихско през последните дни. Те са направени от Марика и Искрен Събеви.

На 10 ноември около 20 часа младото семейство решава да посети с приятелите си и 2-годишната си дъщеря Ая местността Сборяново. Времето е сравнително топло и е идеално за нощна разходка.


image
  

image
Снимките за спомен правят до входа на Тракийския град крепост Хелис и до чешмата край стъпалата на светилището на Железния баща, наричано Демир баба теке.

Същата вечер единственото странно нещо, което присъстващите забелязват е, че застудява рязко, а детето започва да плаче. Прибират се без да подозират каква смразяваща дъха фигура е уловил фотоапаратът - веднъж в далечна и в профил, и втори път клекнала с приведена глава.

 
image

 
image

Уникалните снимки качват във фейсбук и едва когато започват да валят коментарите под тях, забелязват силуета, запечатан зад гърбовете им. Той е на човек, облечен в наподобяващо монашеско расо с гугла и гердан от бивни на врата. Единственото неясно във фигурата му са краката, които сякаш избледняват в мрака.

Авторите на фотографиите продължават да не вярват на очите си, в опит да разберат за какво точно става дума, изпратили снимките в София на научни работници, изследващи паранормални явления.

За Железния баща и Сборяново има легенди от хилядолетия, това всъщност са едни от най- старите творения във фолклора на българския народ, които датират отпреди Христа.

Първите записани сведения са от 1824 година в османотурската ръкописна апокрифна книга „Веляетнаме Демир баба султан“ - „Житие на Демир баба султан“.

Ето цитат от последната книга за Железния баща на Борис Илиев: „За последен път Железния баща се появява по време на Плевенската епопея. Тогава той оставя завет – мюсюлманите и християните от Лудогорието да си помагат като братя от общ корен и деца на една земя. После изчезва с обещанието да се появи в усилни години под друг лик и под друго име“.

Местността Сборяново е свещена още от времето на гетите, светилище е за хора от всички религии, в района има 100 могили, които са били построени по звездна карта, този факт е бил крит десетки години от обществото. Мистиката в този район е голяма, наскоро отново бе открито голямо съкровище във Омуртаговата могила, има денонощен патрул, а снимките са забранени, което още повече засилва любопитството на хората.

Сега исперихчани се питат дали Железния баща не се е завърнал, дали това не е някой психично болен индивид или снимката е фотомонтаж. Дали в хилядите декари гори на местността и безбройните пещери не се крие същество от неземен произход?

Въпроси, които допълнително подсилват мистичната енергия на местността.

Юнуз АХМЕД 


********************************************************************************************************
********************************************************************************************************
По-долу поместваме нашите анализни коментари,с които дадохме разшифровката на посланията и разяснениятя по тях:

Реални послания-предупреждения СВИШЕ(СВИШЕ=Бог Исуш)
21:45  bezistena

Ще трябва да свиквате вече,Приятели,и то не малко-помалко,а в бързи темпове и съкратени срокове,с реалността на другото измерение-невидимия свят,Божия свят,за който ви посвещаваме и подготвяме чрез нашият блог и фундаменталните му статии и на първо место ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
С тези снимки операторите от другия свят ви изпращат директно визуално послание за реалното присъствие на техни представители на светилището по време на фотосесията(ФОТОСЕСИЯ=Богиня Диана и Исус),за да декларират феноменалните си способности и провления,и ви предат кодираните послания от Българските Богове,или същите ония страховити извънземни,зашифровани в описателните обяснения чрез Свещеният шифър,който ви разкрихме!
Дори снимките да са фотомонтаж,както изказват някои съмнение,това е без значение-те са внушени пак Свише(ВНУШЕНИ ОТ СВИШЕ=ВНУШЕНИ от Бог Исуш),за да достигне до хората кодираното описателно обяснение на съдържанието,което разшифроваме сега за вас и което се отнася само за Българските Богове!
Възхищавайте се и се наслаждавайте на шифровъчния гений и всевластие на Изпращачите на посланието-предупреждение:Всяка разшифрована дума и израз водят само при Тях!
ВНУШЕНИЕ=Бог Ешуа
град Исперих=град на Иса Барха=град на Иса Бълхарина=град на Исус Българина
СБОРЯНОВО=Иса Вер Бог=Бог Иса Змея
ХЕЛИС=Хала Иса=Змея Иса
КРЕПОСТ ХЕЛИС=Барк Исус Хала и Диана=Българина Исус Змея и Диана(Мария Магдалена)
ДЕМИР БАБА ТЕКЕ=ТЕКЕ(СВЕТИЛИЩЕ)на Бог и Богиня Диана Мария
ДЕМИР БАБА СУЛТАН=Богиня Диана Мария и Бог Иса Дуло
ЖЕЛЕЗЕН БАЩА=ОТЕЦ(БАЩА) Ижуз Ел(Змей)
МИСТИЧЕН СИЛУЕТ=МИСТИЧЕН Иса Дуло=СИЛУЕТ на Исуш и Диана Мат(Богородица)
СМРАЗЯВА ДЪХА=Духа на Исуз и Мария
П(БХ)АРАНОРМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ=ЯВЛЕНИЯ на Мария Балхария=ЯВЛЕНИЯ на Богородица
ФИГУРА С ПРИВЕДЕНА ГЛАВА=ФИГУРА на Бог Иса и Богиня Диана България
ФИГУРА С ГЕРДАН ОТ ЗЪБИ=Богиня Диана и Исуз Дракон(Трак) Бург 
ПЕТ ЗЪБА=Богиня Диана и Бог Иза
ФОТОГРАФИЯ=ФОТО ГРАФИЯ=Богиня Диана Барга-автентично патентно свидетелство за авторство на изобретението
ФОТОМОНТАЖ=Ежуа и Богиня Диана Мат

НЕЗЕМЕН ПРОИЗХОД=Бохиня Диана Мария и Изуз 
21:46  bezistena

„За последен път Железния баща се появява по време на Плевенската епопея. Тогава той оставя завет – мюсюлманите и християните от Лудогорието да си помагат като братя от общ корен и деца на една земя“.
Разшифровката на понятията е безапелационно указание Чия е заръката за хората и кой е общият йм корен:
ЗАВЕТ=Иза и Богиня Диана-договор между Боговете Исус и Мария Магдалена и хората
БРАТЯ ОТ ОБЩ КОРЕН=БРАТЯ ОТ ОБШТ КОРЕН=БРАТЯ от Бог Ешуа Трака
ОБШТ КОРЕН=КОРЕН на Бог Ешуа и Диана
ДЕЦА НА ЕДНА ЗЕМЯ=Исуз и Диана Мат=ДЕЦА на Мад и Иза

Ще се опростим и помирим нацяло и с вас,Братя и Сестри тракийци-мюсулмани,потомци на исконно тракийско племе,заселено на азиатския континент с много грижи и Любов от Българските си Духовни водачи и живяли под крилото на Свещената Българска империя с познанието за Българските Богове Исус и Мария Магдалена и Тяхното благословение до края на 8 век сл.Хр.,когато е избито святото потомство на Техния династичен Български потомък АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ-заплетена комбинация,която се разплита лесно на Бок Иса и Мама Богиня Дуло Балх=Бог Иса и Богиня Мад Кая Балх,познат като ПРОРОКА МУХАММАД,
(информация за него даваме в постинга ни„Защо всички народи викат еднакво УРА!Защо всички ХАЛИФИ са Българи!Защо избиха святите потомци на Пророка Мохамед?“)
и лишени от тогава от благодатта на Тяхното познание и Святият Дух,се върнахте по Бащините си земи преди 700 години,но не с Любов и признателност към Българския Божи народ,обгрижвал ви с Любов,а с братоубийствена омраза и поробителско изтребление, насъсквани от фанариотски тъмни сили!
Ще ви простим,но първо трябва да се опростим и помирим помежду си Българите и изродените Исусови династични потомци,управляващи всички народи по света БЕЗ ЛЮБОВ и без спазване на Божиите закони,защото те са най-болни и Отец  и Майка ни най-ги боли за тях!
Те затова организират тия посланически мисии и изпращат предупреждения към всички-
ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ за скорошното Ѝм идване!

СКОРОШНО ИДВАНЕ на=на Диана и Исуш Трака!
Те Са от тия същества от НЕЗЕМЕН ПРОИЗХОД,предупреждаващи ви какво означават:
СЪЩЕСТВА ОТ НЕЗЕМЕН ПРОИЗХОД=СЪЩЕСТВА от Бохиня Диана Мария и Изуз!!!
 
********************************************************************************************************

Така че,СПЕТЕ СПОКОЙНО,деца Божии!Не се плашете-това са Божии посланици!
Те са постоянно и навсякъде около вас,ден и нощ вашият лекарски консилиум,експертен съвет от всякакви специалисти и отряд от бодигардове-ангели пазители,не ви оставят и за миг сами!Всичко се наблюдава,записва,заснема и архивира,без тяхна намеса,само от време на време извършват необходими корекции и поправки в живота ви-предмет на Божият експеримент!От време на време се явяват по различни начини за предаване на важни и генерални послания,които ние сега ви учиме да разшифровате сами,защото това познание и умение ще трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на всеки човек за епохалния държавен изпит пред екзаменаторите Исус и Мария Магдалена,както пророкуваха Българските Пророци Светците НОСТРАДАМУС,ДЪНОВ И ВАНГА,че Свещеният Български език е единственият и задължителен път към Божието Познание и спасение на всяка човешка ДУША!  
В наши дни ще започнат да ви се показват все по-често,а това,дали ще спите спокойно,зависи от вашето познание за Тях и като какви искате да Ги познавате-като добри и любящи или обратно-и на всекиму ще има според желанието.И според заслуженото!  

СПЕТЕ СПОКОЙНО с=с Бог Исус и Бокиня Диана
БОЖИИ ДЕЦА=Богиня Диана и Исуж  
ТОВА СА=Диана Богиня и Иса  
ТЕ СА ПОСТОЯННО=Те Са Бог Иса и Диана
ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ=Бог Исус Трака и Богиня Диана
БОДИГАРД=Богиня Диана Драгона=Богиня Диана Трака
АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ=Гала(Змей) Бог Иза Дуло  
БОЖИ ЕКСПЕРИМЕНТ=Бог Исуж и Бокиня Диана Мария
ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ=Изуж Барда и Богиня диана
ЕКЗАМЕНАТОРИ=Иза и Диана Мария Кая
В НАШИ ДНИ=Бог Ешуа и Диана
ПОКАЗВАТ СЕ=Бок Исуз и Богиня Диана   
ДУША=Диана и Ешуа


Нашият подарък за младите хора от Исперих е разшифровката на имената ѝм:

МАРИКА СЪБЕВА=Бог Иса и Богиня Мария Кая 
МАРИКА=Мария Кая=Мария Скалната  Жрица
ИСКРЕН СЪБЕВ=Бог Исус Бърка=Бог Исус Българина-генетични потомци на Българските Богове с наследствени феноменални свойства,чакащи активиране.













Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
23.11.2013 03:04
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677954
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!