Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2013 05:55 - Светилищата в България-чистилища на родовата КАРМА и лечебни високотехнологични съоръжения за програмиране на щастлива съдба.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3457 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 28.01.2014 23:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Как да изчистим волно или неволно натрупаната негативна родово-фамилна карма и можем ли да променим съдбата си от нещастие в щастие?Какъв е механизъма за това?
Вниманието ни бе привлечено от заглавие на пасквилен постинг  в БЛОГ.БГ с предизвикателно хулно съдържание към името,творчеството и делото на Великия и свят Българин,чистия и извисен потомък на Исус и Мария Магдалена от Тяхната златна първородна династична верига и единствен син на Васил Левски-Петър Дънов,познат на света и с посвещенското си засекретено име Беинса Дуно-автентичен документ,удостоверяващ категорично Божията му родствена принадлежност:
БЕИНСА ДУНО=Иса и Богиня Диана


Ще обследваме вложените зашифровани послания в нашето обследване,като  
всички разшифровки в нашите статии ще извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги 
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 


Заглавието на постинга е
„Петър Дънов(Беинса Дуно). Безсмислици и умопомрачения“

http://watchtowerman.blog.bg/politika/2013/10/03/petyr-dynov-beinsa-duno-bezsmislici-i-umopomracheniia.1155840 
Авторът разлежда поучителни притчи и философско-просветителни съждения на Учителят и в духовна несъстоятелност и недостатъчност да проумее сакралните послания в тях,обобщава нищетата си с думите:
„Винаги ме е впечатлявала невероятната енергия, която изразходва Дънов за да разсъждава надълго и нашироко върху уникалните си безсмислици в опит да им придаде също толкова уникално смахнат замисъл“,като квалифицира скверно Светеца като ШИЗОФРЕНИК-традиционна диагноза,употребявана от инквизицията и заговорниците срещу Божиите святи Български потомци и последователи ѝм за тяхната принудителна  хоспитализация за психотерапия и лечение-сиреч за тяхното легализирано ликвидиране.

ШИЗОФРЕНИЯ=Ешуз Вер(Змей)=Зар Бог Ешуа-потомците на Царя Бог Исус
ХОСПИТАЛИЗИРАНЕ=Бох Дуло Зар=Царя Бог Дуло-разправа с чистите Исусови династични потомци по привидно легален медицински начин
ПСИХОТЕРАПИЯ=ТЕРАПИЯ(ИНТЕРВЕНЦИЯ) срещу Бох Иса(ПСИХО=Бох Иса)
      

Хулителят се хвали в коментарния си блок,че работи по книга срещу Дънов,като твърди,че „в предстоящата за публикуване книга правя документален анализ за връзката дъновизъм-богомилство, която между впрочем не се отрича от дъновизма, но същевременно правя документирана и друга връзка - богомилство-ислямизъм. Да биеш жена си с любов - това е ислямска концепция. Дори и ако трябва да я убиеш с камъни - щом с това проявяваш любов към нея - е допустимо. Иначе, Дънов за мен е един шарлатанин, който навързва турски мъдрости с българско звучене, изказвайки ги с "християнски" думи и принципи. И който няма понятие от Християнство става лесна плячка за доктринерите...“  

Естествената реакция на нашият екип бе да посъветваме човека да не навлиза с мерзости в сакралното духовно пространство,подвластно и стихия на Светеца Дънов,пространство извисяващо и жизнеутвърждаващо търсещите истината чисти души,но безпощадно към влизащите в него неразумни самоунищожаващи се безумци с черен негативен заряд и сквернящи Божиите потомци и посланици! 
В коментарния блок на пасквила ние започнахме да редим добронамерено предупреждение,с намерение да предпазим автора от негативните за него последици от неразумните му действия,като му писахме:

„Преди два месеца чисти и читави хора от Бялото Братство,вдъхновени от досега с Бог на Рилските езера,споделяха радостта си от духовното общение на поднебесния Божи храм в техен постинг:
http://shining.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/08/21/19-avgust-2013g-sedemte-rilski-ezera-panevritmiia-pod-siniot.1141667
Понеже сме една кръв,една Душа и един Дух-Святият,с тях,ние приехме от тяхната Любов и ѝм върнахме с пълна мяра и сърца препълнени от нашата Любов преливаща с думи огнени и вдъхновени:  

„Благодарим ти,Братко наш,че ни правиш съпричастни на висшето тайнство на съществуване на човешката Душа-общението й с Исус в единение на хиляди чисти Души на поднебесният Му храм-СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА!
А ние имаме заръката от Сина Му Петър,да ви наградим и възрадваме,като строшим печата на тайната му и разкрием истинският земен Баща на Светията ни Беинса Дуно!Свети Апостол Васил Левски!
Това ние направихме в статията си „Със СИНА на ЛЕВСКИ на рождения му ден на БЕГЛИКТАШ“ http://bezistena.blog.bg/history/2013/08/17/sys-sina-na-levski-na-rojdeniia-mu-den-na-begliktash.1140386
Исус ни заръча да ви кажем да знаете,че Те и тримата бяха на Божествената поляна и играха цялата Паневритмия!С тях беше и Мария.
На повечето снимки Ги има,потърси със зумиране и със сърце внимателно и ще Ги откриеш!
Особено на фона на изкуствената огромна пирамида-зикурат- Централния диспечерски компютър на светилищния комплекс СЕДЕМТЕ ЕЗЕРА,който Двамата влюбени Богове построиха за вас в близкото недалечно време.
Ако не можеш сам да откриеш Васил,сина му Петър и Боговете ни-сподели благата вест с Братята и Сестрите и други приятели и Ги потърсете заедно!
Нека в Тяхното търсене да ви помагат нашите ръководства за ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БГ ЕЗИК-ЧАСТ1 И 2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 и
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
Ще Ги откриете и на следните места:
СЕДЕМТЕ ЕЗЕРА=Исуз и Диана Матара
ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза Трака и Богиня Диана Мария
ПАНЕВРИТМИЯ=Бог и Богиня Диана Мария
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса
ДУШИ=Диана и Ешуа
ТЪРСИ С ЗУМИРАНЕ=ТЪРСИ с Иза и Мария
ТЪРСИ С СЪРЦЕ=ТЪРСИ С Цар Иса
БЛИЗКО НЕДАЛЕЧНО ВРЕМЕ=Балк Изуш Дуло и Богиня Мария

Левски и синът му Петър ни заръчаха да ви кажем,че те са си постоянно действащи Светии със санкция от Исус и Мария и Българският Народ и са постоянно сред вас!
В момента композират нови песни и танци за паневритмията!
БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН!“



Някакъв безумец към себе си(от коментар 8),се вмъкна чрез блога ѝм в кроткия им и финен свят и започна да се разпорежда и руши-техния,Божият свят,но най-вече своя свят!Затова му изпратихме долните коментарни съвети за да го предпазим от саморазрушаваща погибел!“

След тия редове потърсихме цитирания постинг,за да копираме нашите коментари.Тогава с изненада установихме,че безумеца от въпросния коментар №8 на постинга на Белите братя е същият този автор на сегашното пасквилно писание срещу Светеца Дънов!Рецидив! 
РЕЦИДИВ=Цар Богиня Диана- повторно извършено престъпление срещу Богородица!
РЕЦИДИВ=Иса Барда-             повторно извършено престъпление срещу Исус

Сега вече бяхме длъжни обезателно да реагираме,за да защитим светостта на Учителя и Сина на Светеца Апостол Васил Левски,на техните кротки и понасящи смирено всички хули срещу тях последователи,както и най-вече да предпазим и други от съблазънта да взривяват и рушат привидно безобидния и безпомощен духовен мир,самовзривявайки и унищожавайки най-много себе си!
Преди да публикуваме предупрежденията ни,ще ви разшифроваме поредната серия от фундаментални понятия и изрази,употребени в постинга ни досега,за да се просвещавате и посвещавате в тайните на Свещения шифър на Българския език и да откривате РЕАЛНО действащите и всевластващи чрез него Български Богове навсякъде в живота,за да се познаете,че сте Техни и да се вдъхновявате и насърчявате чрез всяка нова дума и израз,навлизайки все по-дълбоко в бленуваното от всички Божие познание!

ПАСКВИЛ=Бог Иса Балка-обидно и хулно писание срещу Българския Бог Исус
ОБИДА=Богиня Диана-хула срещу Богородица!!!
ОБИДНО ПИСАНИЕ срещу=срещу Богиня Диана и Бог Иса
СКВЕРНО ПИСАНИЕ срещу=срещу Бог Исус Барка=срещу Бог Исус Българина  
ЗАГЛАВИЕ=Балг Иза =Исус Българина-начално наименование на творба и научен труд
НАУЧЕН ТРУД=НАУТШЕН ТРУД=ТРУД на Диана и Ешуа
ИЗВИСЕН=Бог Исуз 
ДИНАСТИЧНА ВЕРИГА=Диана и Тати Исуш Барга=Дете на Диана и Исуш Барга 
ПОЗНАТИТЕ НА СВЕТА=Бог Тати Исуз и Богиня Диана
НЕПОЗНАТИТЕ НА СВЕТА=НЕПОЗНАТИТЕ Иса и Богиня Диана
ЗАСЕКРЕТЕНО ИМЕ=ИМЕ на Исуз Трака=Исуз и Диана Мария Кая
АВТЕНТИТШНИ ДОКУМЕНТИ=ДОКУМЕНТИ на Богиня Диана и Тати Ешуа
СЪЖДЕНИЯ за=за Исуж и Диана
НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ=Син(потомък)на Тати Исус Дуло
ЩЕ ПРОУМЕЕ=ШТЕ ПРОУМЕЕ=Ешуа и Богиня Диана Мария
ОБОБЩЕНИЕ=Бог Ешуа и Богиня Диана
НИЩЕТА=Дете на Ешуа-непознаващ Божественият си произход Исусов потомък
НИШТЕТА=Тати Ешуа-непознаващи и не искащи да познаят Отец Исус
СКВЕРНИ=Иса Барка=Сар Бок-хулене,оскверняване на Исус Българина,на Царя Бог!!!

ИНКВИЗИЦИЯ=Исуз и Бокиня Диана-планетарна институция на псевдо-християните и заговорниците и душманите срещу Българския народ,създадена за преследване и геноцид на децата на Исус и Мария Магдалена.Създадена по проекта Божий за екстремална закалка и подготовка на Българския народ за Духовни водачи и интелектуален елит и разсад на всички народи и племена за сегашнато скорошно време на Божието завръщане и възстановяване на Царството и империята на Любовта,Братството и Мира на Земята чрез Божиите святи династични потомци! 
 
МЕРЗОСТ=Диана Мария и Исуз-подлост срещу народа на Исус и Мария,нечестие, мизерия,низост,мръсотия срещу Святото Божие потомство и народ.
НЕЧЕСТИЕ срещу=срещу Тати Исуш,срещу Дете на Исуш
МИЗЕРИЯ=Иза и Мария
НИЗОСТ срещу=срещу Исуз и Диана
ПОДЛОСТ срещу=срещу Богиня Диана и Иса Дуло
МРЪСОТИЯ срещу=срещу Иса и Диана Мария
Всички синонимни думи на това понятие са съставени от лесноразбираеми комбинации от Божиите имена,за да бъдат сега и лесно разшифровани и разсекретени доказателствени документи за епохалната тайна на Българските Богове и Българският Свещен език.  

ПОДВЛАСТНИ НА=НА Богиня Диана и Бог Иса Дуло
СТИХИЯ=Духа на Иса
ИЗВИСЕН=Бог Исуз
СМИРЕНИ ХОРА=ХОРА на Иса и Мария
БЕЗОБИДНИ ХОРА=ХОРА на Бог Иза и Богиня Диана
БЕЗПОМОЩНИ ХОРА=ХОРА на Бог Изуш и Богиня Мат

ДУХОВЕН МИР=Бохиня Диана Мария

ЧИСТИ ДУШИ=ДУШИ на Дете на Исуш-потомците на Исус
РАЗУМНИ=Иза и Мария-познаващи Исус и Мария и живеещи по законите Ѝм
НЕРАЗУМНИ=Иза и Мария-непознаващи Исус и Мария и неживеещи по законите Ѝм
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 

БЕЗУМЕЦ=БЕЗУМЕТС=Исуз и Богиня Мат-човек,противящ се на Българските Богове, поради което се самоунищожава
БЕЗУМЕЦ=БЕЗ УМЕТС=БЕЗ  Мат и Иса-човек,живеещ без Българските Богове по свое желание 
САМОВЗРИВЕНИЕ=Бог Исуз и Богиня Мария-
самоунищожение на наследствените Божии феномени,характеристики и параметри по собствена воля и отговорност,самоубийствен процес на отказ на ползване на наследствените Божии екстри и технологии за безсмъртие и вечен живот!

САМОРАЗРУШАВАНЕ=Зар Бог Исуш и Мария=Цар Бог Исус и Мария-самоунищожение на наследствените Божии феномени,характеристики и параметри по собствена воля и отговорност,самоубийствен процес на отказ на ползване на наследствените Божии екстри и технологии за безсмъртие и вечен живот!

БОЖИИ ЕКСТРИ=   Бог Исуж Трака
БЕЗСМЪРТИЕ=       Бог Исуз и Матара=Бог Исуз и Диана Мария
ВЕЧЕН ЖИВОТ=     Бог Ежуш и Богиня Диана 


ФИНЕН СВЯТ=Бог Иса и Богиня Диана 
СВОЯ СВЯТ=Бог Исус и Богиня Диана 

След разщифровката на фундаментални важни понятия и изрази,чрез които показахме за ЕНТИ-пореден път неотменимото присъствие и всевластие на Българските Богове Исус и Мария Магдалена навсякъде и във всичко във Вселената,ще изложим и нашите предупреждения за опасността и последиците за всеки човек от саморазрушителни осъзнати или неосъзнати действия в духовния свят,който е невидимия и реален истински заобикалящ ни от всякъде Божи свят,и които предупреждения ние публикувахме в блога на Белите братя и в блога на watchtowerman:

 ******************************************************************************************************** 
Продължаваме с малко повторение на обяснението:

„Преди два месеца чисти и читави хора,вдъхновени от досега с Бог на Рилските езера,споделяха радостта си от духовното общение на поднебесния Божи храм.
http://shining.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/08/21/19-avgust-2013g-sedemte-rilski-ezera-panevritmiia-pod-siniot.1141667
Някакъв безумец към себе си(от коментар 8)се вмъкна в кроткия им и финен свят и започна да се разпорежда и руши-техния,Божият свят,но най-вече своя свят!Затова му изпратихме долните коментарни съвети за да го предпазим от саморазрушаваща погибел!
Сега с изненада откриваме,че това си бил ти и продължаваш с неразумието си! Отъждествяваш се с ИСТИНАТА?!Виж Кои Са ИСТИНАТА,приятел,че да спреш да се саморазрушаваш!“
НЕРАЗУМИЕ=Иза и Мария
САМОРАЗРУШЕНИЕ=Зар Исуш и Мария
ИСТИНА=Иса и Диана
Пак ще публикуваме нашите съвети за твоето и на други ВРАЗУМЯВАНЕ!
ВРАЗУМЯВАНЕ от=от Бог Иза и Богиня Мария
watchtowerman=Бог Ешуа и Богиня Диана Мария-категорично указание,че аватара ти е внушен от Тях и ролята ти е дадена от Тях...



НАШИТЕ КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА НА БЕЛИТЕ БРАТЯ:


Един приятел пита наострен и недобронамерено злостен скромните и смирени чисти и излъчващи винаги доброта и сърдечност Бели Братя и Сестри,нежни и внимателно отстъпчиви и към тревичката и на мравката в природата,влюбени и величаещи и Слънцето, и прекланящи се пред Майката Природа,но преди тях и преди всичко отдаващи Душите си на Исус,и затова така плахи и нараними като Него Самия!Влиза този човек неканен във финния и крехък деликатен свят на Белите Исусови Деца и вместо да си изуе обувките и пристъпи бос на светилището и с благоговение и смиреност да поиска и той глътка от Живата вода и Святият Божи Дух,Който се е излял на това свято место заради Неговите бели чисти Деца,почва да се разпорежда и да руши в светотатство мира на Божият народ!
И тържествува безумника,защото и друг път наверно е разпердушинвал безнаказано такива несъпротивляващи се кротки и незлобливи хорица и общества!
 
 Бедна ти е нищата фантазия,приятел,какво си натворяваш върху си,посягайки така върху Божиите деца!Ама няма АЗ СЪМ АТЕИСТ,АЗ НЕ ВЯРВАМ В ТАКИВА НЕЩА!Никой няма да те пита вярваш или не вярваш,както Слънцето въобще не пита сляпата къртица вижда ли го или не,за да изгрява и грее,
Влизаш с черна енергия в най-прекрасния,и същевременно и най-страшния и огнено опасен(в зависимост от подхода),свят на нежните и финни,и свръх мощни същевременно Божии енергии на Святият Дух.Мощната енергия на Святият Дух е винаги ПОЛОЖИТЕЛНА и се ПРЕУМНОЖАВА у потърсилият я и навлязал в територията й субект,както в конкретния случай,с неговата душевна и ПСИ-енергия.Така субекта придобива огромен енергиен заряд и потенциал,който е с положителен или отрицателен знак в зависимост от знака на неговия личен душевен ПСИ-енергиен баланс!
Ако човекът е с положителен душевен заряд,дори и с малко над нулата в положителната област на скалата,СИРЕЧ Е ДОБЪР,произведението от мощната енергия с положителен знак на Святият дух с енергетичния положителен товар на човека ще бъде винаги ПОЛОЖИТЕЛНО и ще му въздейства целебно,жизнеутвърждаващо, тонизиращо и въздигащо! 

Дори и да не е посветен в тази висша Божия технология за самоспасение или самоунищожение,в този случай човека е придобил в съответната степен универсалната Божия благодат!

В обратния случай-ако човек е с отрицателен вътрешен енергиен потенциал въобще или само за съответния случай на нагазване в неприкосновената територия на Святият Дух,енергийното преумножаване на личният му отрицателен товар с мощният положителен енергиен товар на Святият Дух изгражда в него огромен енергиен заряд с минусов знак-страшна енергийна черна бомба,енергиен лъчев снаряд,разпръскващ и създаващ центрове на злокачествени патологични лъчеви заболявания в организъма на човека-ракови тумори,инсулти,инфаркти и пси-дисбаланси и увреждания, разрушаващи го в степен,която сам си е придобил!

Тези Божии автомоторни правила важат за целия заобикалящ ни свят,а най са силни и въздействащи,когато човек се намира в свещените места или в свързани с тях тематики,и когато човека е предупреден и известен за тях,както всички вие сега!

Такива са правилата на невидимия Божи свят,който е физически реален,измерим и действителен,духовно-енергийно мощен и нежно въздигащ и изцеляващ ,и същевременно неумолимо безпристрастно автовъзмездяващ! 
АВТОВЪЗМЕЗДИЕ=Бог Изуз и Богиня Диана Мат
ЕНЕРГИЕН БАЛАНС=Иса Българина-Бог Исус Българина,определящ и регулиращ живителните енергийни процеси в човешкия организъм и заобикалящият го свят
ПРЕУМНОЖАВАНЕ=Богиня Мария и Бог Ежуа
СЪЩЕВРЕМЕННО=Исуш и Богиня Диана Мария
 

И още нещо има,което е със страшни последици както за безумеца неразумен,и още повече за невиновните му потомци!
Негативната карма,която изгражда и натрупва в переспектива за генетичните си потомци години и поколения за в бъдеще! 


В индийските религии Карма е санскритска дума означаваща действие, влияние, причина-последствие, съдба.В индийските религии това е разбирането за действие, което има своите последствия в положителен или негативен аспект(добра/лоша карма)

САНСКРИТ=Исус Трака-
ТРАКИЙСКИ СВЕЩЕН СЕКРЕТЕН БЪЛГАРСКИ ЖРЕЧЕСКИ ИСУСОВ ЕЗИК,ЧРЕЗ КОЙТО ПОСРЕДСТВОМ МАТРИЦАТА С БЪЛГАРСКИТЕ БОЖИИ ИМЕНА И ПАРАМЕТРИ НА ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНАБЪЛГАРСКИТЕ ЦИВИЛИЗАТОРИ СА СЪСТАВИЛИ И ЗАСЕКРЕТИЛИ ВСИЧКИ САКРАЛНИ ВАЖНИ И ФУНДАМЕНТАЛНИ ПОНЯТИЯ И ТЕРМИНИ НА ВСИЧКИ ИЗТОЧНИ ДУХОВНИ  ФИЛОСОФСКИ УЧЕНИЯ И РЕЛИГИИ И ЧРЕЗ ТЯХ СА ИЗГРАДИЛИ И ВСИЧКИ ИЗТОЧНИ КУЛТУРИ И ЦИВИЛИЗАЦИИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ЍМ ДУХОВНИ И МАТЕРИАЛНИ АСПЕКТИ   


Разшифровката на термина,означаващ съдба-КАРМА,ни води право в РЪЦЕТЕ НА бдящата и справедлива богиня на правосъдието,позната с конспиративната си местна  зашифровка ТЕМИДА,а за нас-вече посветените,като ДИАНА МАТ(ТЕМИДА),Която е същата Мария Жрицата,зашифрована за съхранение многовековно и отговорно пазене при цивилизованите от Българските Ѝ деца индийци като Мария Кая(скална жрица),което в обратен запис е КАРМА!
КАРМА=Мария Кая=Мария Жрицата
Разшифровката на фундаменталната Българска категорийна дума СЪДБА е също абсолютно категорична Кои определят живота на всеки човек:
СЪДБА=Иса и Богиня Диана 
Кармата е част от цикъла на САМСАРА на причина и следствие.
САМСАРА е веригата на ражданията и смъртта под формата на колело,което е винаги в движение.
Виждаме,че много новопосветени нетърпеливо се обаждат,разшифровали вече христоматийната зашифровка на свещения източен основополагащ термин САМСАРА:
САМСАРА=Исус и Мария!!!
Оттук се върнете и заместете САМСАРА със съставящите я Богове,за да ви стане категорично ясно Кои разполагат с човешкия живот и командват парада изобщо!
КОМАНДВА ПАРАДА ИЗОБЩО=Богиня Диана Мат и Барка Бог Изуш 
РАЗПОЛАГА С ЖИВОТА=Зар Исуж Болга и Богиня Диана!!!      И още веднъж:
САМСАРА=Исус и Мария!!!
Господарите на човешкия живот и съдба.


 Затова Исус и Богородица ни казват да ви предупредим и предпазим от злощастни за вас съблазни и простъпки,отразяващи се със страшна бумерангова сила и върху потомците ви,както и да ви насърчим към творение на добро за вас и околните чрез всемирните Исусови правила и закони на живот с Любов,Братство и Мир!И понеже си посегнал и продължаваш да посягаш и скверниш най-извесения действащ бащинско-синовен Светийски тандем в света-тандемът на Свети Апостол Васил Левски и синът му Свети Петър Дънов,трябва да предприемеш спешни действия за разкаяние и покаяние,като спреш веднага всички хулни действия както към Светците,така и  въобще към потомците,последователите и подопечните ѝм!   
Нашият практичен съвет,приятел,е да отидеш днес в скромния Пресвет храм на Света Петка Самарджийска до ЦУМ и в разкаяние да запалиш свещички и изпросиш прошка от Исус и Мария,както и от действащите ни ръкоположени лично от Господ Исус Светии Апостол Васил Левски и Петър Дънов!Ако не си софиянец иди в най-близкия Божи храм и помни хубаво:
Нашият общ Господ Бог Исус Христос не е кухи религиозни цитати,злоба и унищожение,той не носи мечове и не се крие зад рицарски железа и шлемове,каквито си накичил в аватарната си витрина-това е символиката и същността на инквизицията-световния орган за унищожение на Исусовото свято поколение и последователи,както и прикритие на душманите на Българския народ!
Той е нежен,добър,обичащ и болящ с наште болки,и с твоите-защото за всички Исус е ЛЮБОВ!
Но и справедлив!
Бъди благословен и знай,че Исус и Богородица те обичат и Ги боли най-много за блудните Ѝм синове!
БЛУДЕН СИН=Син на Бог Дуло=Син на Бог от рода Дуло=Бог Иса Дуло
Намери време и влез обезателно в блога ни и статиите
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-
chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-
chast-2.1114061 и всички други наши документи! 
Ако не ти пука за тебе,длъжен си заради ближните си да се покаеш и изпросиш от Боговете и светиите Ѝм опрощение за постъпките си,вършени до сега в невидение и незнание!
*********************************************************
На това место вмъкваме и предупреждение към всички многобройнйни явни и анонимни хулители,сквернители,провокатори и Българомразци,които по всички възможни начини из електронните медии и интернет дъхат и насаждат омраза,ненавист и мерзост срещу Свещения Български Божи народ с най-първични просташки мръсни и грозни думи и скверни изрази,както и към ония,които с перфидни изтънчени манипулативни средства продължават да заблуждават Българите за тяхната Свещена истинска история,минало и произход:
ВЕЧЕ СТЕ ПРЕДУПРЕДЕНИ,ИЗВЕСТЕНИ И ПОСВЕТЕНИ ЗА ВСИЧКИ НЕГАТИВНИ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО И ПОСТЪПКИТЕ ВИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ!ОТ ТУКА НАТАТЪК ЗА ВАС ЗАПОЧВАТ ДА ДЕЙСТВАТ В ПРЕУМНОЖЕНА СТЕПЕН И СИЛА ВСИЧКИ НЕГАТИВНИ АВТОМОТОРНИ НАКАЗАТЕЛНИ ПРОЦЕСИ И ПОСЛЕДСТВИЯ,ЗА КОИТО ВИ ПРЕДУПРЕДИХМЕ И ЗА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ ГУЗНАТА ВИ СЪВЕСТ,КОЯТО НИЕ АКТИВИРАМЕ ЗА ВАШ КОРЕКТИВ И СЪДНИК! 
СЪДИЯ=Иса и Диана
СЪВЕСТ=Исус и Богиня Диана
СЪВЕСТТА е съществен и важен елемент от характеристиката и функциите на човешката Душа,вложен в нея от съставителите ѝ-Българските Богове,проектанти и създатели на човека,за да поддържа и регулира чувството за отговорност и поведението сред обществото на отделния индивид.
******************************************************************* 

Кармата се изчиства само чрез искрено и ревностно покаяние и отдаване на Исус и Мария Магдалена.Друг път няма!Само Те Са пътя!
САМО ТЕ СА ПЪТЯ=Исус и Богиня Мат Диана!!! 
В скоро време започваме да публикуваме наши просветителски статии с конкретните механизми и технологии за лечение и регенерация посредством комбинация  между съвременната официална медицина и въстановените древни народни Божии лечебни феноменни технологии,които ще практикуваме на хилядите построени за тази цел от хиляди години СВРЪХ МОДЕРНИ високо технологични лечебни съоръжения и комплекси,наречени ЕЗИЧЕСКИ СВЕТИЛИЩА-сиреч Исусово-Богородични!

А сега ще ви покажем радостта и чистотата на Белите Братя и сестри на огромния изкуствен  мегасветилищен каскаден лечебно-възстановителен комплекс СЕДЕМТЕ ЕЗЕРА,на които снимки ще видите и изкуствената величествена скална пирамида. Отворете душата  и сетивата си за да откриете и видите влюбените ни Богове и  двамата Светии,под чиято егида се проведе тазгодишната паневритмия на поднебесния храм СЕДЕМТЕ ЕЗЕРА.
Ще ги познаете по това,че се водят все за ръка и са неразделни.Баща и син... 

СЕДЕМТЕ ЕЗЕРА=Исуз и Диана Матера
СЕДЕМТЕ ЕЗЕРА=Тати Исуз и Мария

-автентичен документ и технически паспорт за Божествен произход,принадлежност и предназначение на мултифункционален светилищен комплекс и производствен комбинат за духовни,здравни и материални благаimageimageimageimageimageimage










Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
26.10.2013 13:52
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658158
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43978
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!