Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2013 06:15 - Големият заговор срещу Българските светини
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3140 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 21.02.2014 02:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За пореден път ще коментираме и обследваме тревожен актуален проблем,изнесен в брой 228 на електронното издание на националния седмичник ДЕСАНТ на патриотичния печат,третиращ масираната и нагла акция и организирана от външни и вътрешни анти Български сили операция за обсебване на изконни Древно-Български Исусови светилища-живителни енергийни съоръжения и устройства,насилствено преустроени или припознати от османските поробители за мюсюлмански религиозни места!
Никакъв официален правителствен информационен орган и институция не обелват и дума по този въпрос-напротив,налагат от своя страна пълно информационно затъмнение и покриване на проблема,все едно че такъв не съществува!Циничен акт на родо и веро отстъпничество и държавно предателство,доказващ категорично съпричастието на българските управници от всички цветове със световните заговорници за унищожаване на Българския Исусов народ!  

*************************************************************************************************************
*************************************************************************************************************

                         Вакъфските имоти и потомците на Севт 

АВТОР: Диана Славчева

„Само за две години мюфтийството са завели 52 дела с претенции за собствеността върху близо 90 имота. Освен ямболския Безистен и старозагорската Ески джамия,
 която днес е превърната в уникален музей на религиите, имамите искат да сложат ръка и върху джамията Ибрахим паша в Разград, джамията във Враца, преустроена сега в екоцентър, Кърмъзъ джами (Червената джамия) в центъра на Карлово, джамията в Кърджали (която всъщност никога не е била джамия, а само е построена за такава без и един ден да функционира като мюсюлмански храм, и в която от 30 години се помещава богатата експозиция на Регионалния исторически музей), както и върху джамии в Кюстендил, в Гоце Делчев, в Самоков и др.
В списъка попадаше и Боук джамия – точно пред българското президентство, в която е приютен Археологическия музей. Тя е изоставена от турците още преди Освободителната война, защото била смятана за паянтена! После мюсюлманското изповедание се отказа от иска си за нея, както и да преявяват претенции към известната столична църква „Св. Седмочисленици“ - някога съществувала като Черната джамия, а по-късно преустроена в християнски храм, но ще търсят обезщетения за тях и ще продължават да извиват ръцете на софийската община за изграждането на втора действаща джамия в най-главния град на страната ни.

В разгара на лятото в едно свое интервю главният мюфтия Мустафа Хаджи най-нагло заяви, че списъкът с претенциите на имамите може да бъде доста по-дълъг. „Без значение какви междудържавни споразумения са подписани, съдебните дела, които водим, са по силата на Закона за вероизповеданията от 2002 г... Ние знаем, че има още много имоти, които някога са били на мюсюлманската религиозна общност, но нямаме документи за тях. Факт е, че по време на комунистическия режим, заедно с масовото одържавяване, са изчезнали и много документи“ – изтъкна тогава той.

При същото това „масово одържавяване“ обаче съгласно синодалните архиви и висшият клир на Българската православна църква са владеели стотици хиляди декари ниви, лозя, ливади и градини. Впечатляващи са и мащабите на имотите на стоте съществували по време на национализацията манастири. И както можем да се досетим, само една част е върната в реалните им граници.
Но така и не сме чули, ни видели попове да водят дела с такъв замах и безцеремонност като мюфтиите.

 Остава да се молим да не се появят отнякъде наследници на траките, които да се затръшкат да им върнем собствеността върху някогашните им антични светилища. Опазил Господ и да не изникнат отнякъде и потомци на Севт, че ще трябва да се простим завинаги с прекрасната Долина на Тракийските царе, язовир „Копринка“ и кой знае още с какво“.
*********************************************************************************************************** 
***********************************************************************************************************


Екипът на БЕЗИСТЕНА ще ви запознаем с последствията от евентуално заграбване на Българските християнски свещени обекти и светини от мюсюлманите.Ще ви цитираме откъси от експертните становища и предупреждения на учени и специалисти по енергийните и комплексни  взаимодействия между  духовния и материалния свят,които взеха отношение и се присъединиха към просветителската дейност на интернет Комитета за спасение на Безистена в Ямбол.

Водещ всепризнат специалист в областта на изследването на ел.магнитни,торсионни и други видове излъчвания и полета,характерни и научно доказани за сакрални култови енергийни съоръжения и обекти,е доцент д-р Алексей Стоев,директор на Института за космически изследвания и технологии при Българска академия на науките, филиал Стара Загора,специалист по археоастрономия,геомантична активност и физика.

Доцент Алексей Стоев ни привежда пример с археологическите проучвания на Ески джамия в Стара загора,под която са разкрити задължителните за такива съоръжения натрупвания в порядъка от езическо-орфистка,ранно-християнска и средновековна култови храмови  подложки под джамията.Това е историческа практика,която е 100% безспорна и научно доказана за всички религиозни-култови наслагвания,на върха на които стоят мюсюлмански култови светини:теке, месджит или джамия,и която традиция и практика категорично доказват общият произход на всички религии(в случая християнството и исляма),които са започнали в началото от една обща религия,на която материално-енергийната основа са езическите мегалитни светилища,около/върху които се изграждат храмовете ѝм.
 А общата първоначална фундаментална религия е езичеството,което всъщност е ранното християнство,което пък е истинското Исусово-Мариино познание,че Те Са Боговете Творци и създатели на цялото МИРОЗДАНИЕ и прародители на всички човеци,познание,че България е сътворенческият Рай и истинската Обетована Земя с Първосвещен и Първопрестолен Божи град ЯМБОЛ,в който е и централното планетарно светилище,безспорно познание,че Боговете Исус и Мария Магдалена Са Българи,а Българите са първородната Божия династична жреческа каста,съхранила светостта,чистотата и Първосвещеността си през всички времена!С това познание върви и Тяхното учение за Любовта и Дарбите на Святият Дух,от които следват феноменалните способности и Божествените технологии,които са реализирали на практика за задоволяването на духовните и материлните си способности. Реализирането на тия феномени  на практика се е извършвало от Жреците-Българите,точно на тия светилищни съоръжения,които противно на официалното фалшиво твърдение на учените,че за светилища се избирали характерни природни формирования,са ВИНАГИ ИЗКУСТВЕНО ПОСТРОЕНИ ИНЖЕНЕРНО-СТРОИТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ НАЙ-ЧЕСТО С ГРАНДИОЗНИ ВЕЛИКАНСКИ ПАРАМЕТРИ!
Тези светилищни езически Исусово-Мариини съоръжения изпълняват функции във всички области и сфери на човешките потребности и нужди:поддържане и регулиране на всички природни планетарни процеси,медицински, материално- продоволствени,духовни-универсални СПА и регенерационно-възкресителни центрове и СУПЕРМАРКЕТИ,комплексни РОГОВЕ НА ИЗОБИЛИЕТО,управлявани от операторите на съоръженията-Жреците.

(Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги 
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061)


МИРОЗДАНИЕ=Иза и Диана Мария 
СПА ЦЕНТЪР=Цар Иса и Богиня Диана
СУПЕРМАРКЕТ=Иса Бърк и Диана Мария
РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Болгарина 
Светилищата функционират в продоволствен режим за хората докато „работят“ операторите-т.е.докато християнството,което е византийска анти Исусова мракобесническа система и институция,наричана от нас за по-кратко ПСЕВДО ХРИСТИЯНСТВО((ПСЕВДО ХРИСТИЯНСТВО=ХРИСТИЯНСТВО на(имитиращо)Бог Иса и Богиня Диана))не унищожава или прогонва от светилищата Жреците.За да не допусне Българското Исусово Жречество до светилищата и ги лиши от силата ѝм и връзката с Боговете,псевдохристияните унищожават хиляди светилища,които са по техническите ѝм възможности тогава,върху хиляди други застрояват покритие под формата на храмове,за да прекъснат връзката между светилищния генератор и акумулатор-скалата,със слънчевите и лунните захранващи лъчи и енергии,като осигуряват постоянна охрана и духовна полиция под формата на византийско-данайски(юдейски)попове,които да не позволят ползването на светилищата от правоспособните ѝм оператори,както и да следят чрез религиозна лукавост и перфидна измама търсещите истинските Богове наивни и искрени чисти Техни потомци и последователи и да ги обстрелват в буквалния смисъл на думата!В тези храмове-обекти за духовна полицейщина и разправа с Исусовите потомци и народ,полицейските служители-византийските попове,са правили и опити да оперират със светилищата за користни цели и пси-властване върху хората,но не притежаващи светостта и кръщението на Святият Дух и жреческото посвещение,са трупали само негативите на енергийното облъчване,което са мултиплицирали в унищожаващо ги лъчение!За тях Исус казва в притча,че те са като ония,които са заключили кладенеца и държат ключа:те не пият от живителната вода,но и на другите не дават!
 Другите светилища-ония великанските от категорията на Белоградчишките скали,Каменната река на Витоша,ония,които споменахме в постинга ни НАМЕРЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ СЪКРОВИЩА НА ОСТРОВ ТАСОС,в другите ни статии и хиляди и хиляди други в България и по целия свят,които не са били въобще по силите на враговете на Исус и на Българите да ги унищожат или турят под покрив,успяха временно да скрият от вниманието и познанието на Българите с помощта на учените-фалшификатори и слуги на заговорниците,обявявайки ги за естествени природни феноменни образувания. Това е генезиса и механизма на възникване на всички храмове по света от древността до сега:
Първоначално е езическото Трако-Българско мултифункционално светилище, функциониращо по правилата и технологията на Българските Богове-KNOW-HOW,технологична тайна,указваща с терминологичната си семантика,че е на Българските Богове: 
KNOW-KNOW=ВОКИНЯ И ВОК=Богиня и Бог=Богиня Мария Магдалена и Бог Исус
След аватарното явяване на Боговете Творци преди 2000 години като Исус и Мария Магдалена и поставянето от тях на начало на нова потомствена генетична управленческа династична генерация,на светилищата се извършва модернизация(МОДЕРНИЗАЦИЯ от=от Мадара и Изуц=Диана Мария и Исус) и те преминават на нов режим на работа-режим на работа с Дарбите на Святият Дух=режим на работа с феноменални Божествени познания и технологии.На Българският жречески шифрован език този нов режим е закодиран като МИТРАИЗЪМ,чиято разшифровка указва категорично Кои стоят зад това мистично херметично феноменно и свръхтехнологично познание,формулирано като религия:
МИТРАИЗЪМ=Иза и Мат Мария!
МИТРАИЗЪМ-Познание и начин на живот по правилата и свръхестествените феномени на Българските Богове Исус и Мария Магдалена!
 
МИТРАИЗМЪТ е практическо приложение на феноменните дарби на Святият Дух и е основан от Българските Богове Исус и Мария Маг Дуло на Тяхното първосвещено светилище БЕЗИСТЕНА в Божия Първопрестолен царски град Ямбол.
Основните ритуали и обряди на МИТРАИЗМА се състоят в актовете на доброволно и осъзнато приемане на Исус и Мария Магдалена за Първородители,Богове,Спасители и Господари на посвещавания,последващо ВОДНО КРЪЩЕНИЕ(Диана и Ешуа Барка) и кръщение със Святия Дух(СВЯТ ДУХ=ДУХА на Иса и Богиня Диана)
Водното кръщение се извършва в басейна на БЕЗИСТЕНА(Богиня Диана и Исуз), захранван със специална вода,докарвана от светилищният енергиен мега-комплекс БАКАДЖИКА,отстоящ на 18 км от Ямбол!Водата се транспортира от БАКАДЖИКА(Бокиня Диана и Ежуа Кая=Жреца) до Безистена по древен керамичен тръбопровод,чиято последна подмяна се е състоялапреди 6000 години,като необходимото налягане за транспортирането на водата се е създавало от действащите и досега като помпена нагнетателна станция две тракийски могили -МОМИНИ ГЪРДИ(Мария Магдалена Трака) на изток от града,за които ви дадохме подробна информация в постинга ни КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА БЕЗИСТЕНА
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/14/kakva-e-istinata-za-bezistena.1110248

Първият посвещенчески акт и ритуал на МИТРАИЗМА(На Мат Мария и Иза) е извършен с първородният Ѝм син ПАВЕЛ,впоследствие познат като ФЛАВИЙ-първият император на Свещената Българска световна империя от потомците на Исус и Мария Магдалена,и родоначалник на свещената имперска династична фамилия ФЛАВИЕВИ и разпострял владичеството на свещената Българска империя по целия свят,и в последствие преминал в редиците на безсмъртната категория на СВЕТЦИТЕ като Свети Апостол Павел!
ПАВЕЛ=ФЛАВИЙ=ЛЮБОВ=ВАБИЛОН=БИБЛИЯ
Първожреца и император ФЛАВИЙ=ПАВЕЛ,разпостранява МИТРАИЗМА по целия свят,започвайки естествено от Обетованата Земя-сегашна България на Балканите,в която археолозите,и то чуждите,са регестрирали най-голямата концентрация на митраеуми-светилищата на Митраизма.
Разсекретяването на наименованието на светилището ни сочи еднозначно и категорично Кръстника и Собственика на светилището:
МИТРАЕУМ=Мат Мария=Майка Мария-Мария Магдалена 
Митраизмът е истинското познание и вяра в Исус и Богородица,наречено още и РАННО ХРИСТИЯНСТВО,за което твърдят,че е било примесено с езичеството,но за тях ние сега вече знаем,че езичество и ранно християнство са едно и също и представляват истинското Българско познание и вяра в Исус и Мария Магдалена, изповядвани, практикувани и материализирани от Българите чрез Духовните ѝм водачи и владетели-генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена от царско-Божествената династия ДУЛО. 
 *******************************************************  
През 7 век върху основата на ранното истинско християнство Българите създават духовна и адмистративна система за просвещение,обединение и защита на арабските племена срещу византийско-данайското псевдохристиянтво,предриемащо кръстоносни поробителски и геноцидни походи срещу източните азиатски и арабски провинции на Свещената Българска империя.
Това познание ѝм е занесено и активирано в началото на 7 век от Българския династичен потомък на Исус и Мария Магдалена,познат по-късно като МУХАММАД:

МУХАММАД=МахМамаДиана=Маг(ВЪЛШЕБНИК,ЧУДОТВОРЕЦ,СВРЪХФЕНОМЕН) Мама Диана,познат още и като АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ-заплетена комбинация,която се разплита лесно на Бок Иса и Мама Богиня Дуло Балх=Бог Иса и Богиня Мад Кая Балх:
АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ=Бок Иса и Богиня Мама Дуло Балх=Бок Иса и Богиня Мария Магдалена Дуло Балх
 
Българският Божи династ МУХАММАД организира арабите и османските племена за противопоставяне срещу настъпващите на изток поробители псевдохристияни, извършилите преврата през 525г срещу Свещената Българска= Римска империя изродени Исусови династи,познати като ВИЗАНТИЙЦИ=Деца на Бог Иза.  

За кратко време Свещените жречески потомци на ПРОРОКА МУХАММАД обединяват всички арабски племена в защита срещу настъпващите византийски псевдохристияни на изток и възстановяват владенията на Свещената Българска(Римска)империя в този регион на света,на които духовното и административно попечителство от Централното имперско управление в Първосвещеният имперски град ЯМБОЛ е било прекъснато за времето от преврата през 525 година и възстановено през 681 година от завърналият се от политическо изгнание във Франция Жрец АСПАРУХ(Иса Бурх)-законният престолонаследник на Свещената Българска империя от Първородната Първосвещена Божия Българска династична верига,съхранен като принц СИХИБЕР в кралската управляваща династия на Франките -МЕРОВИНГИТЕ(Богиня Диана Мария) Така възниква Свещеният арабски халифат-упованието и защитата на семитските народи от настъпващата огнедишаща византийска напаст на изродените Исусови династични потомци!Повече от 150 години арабските племена живеят с Познанието и Исусово-Богородичните закони на Любовта,Братството и Мира и даровете на Святият Дух и градят смайващата с красотата и величието си арабска култура на Свещения Исусов Халифат!  
Жреческата духовна дейност и ритули за връзка с Българските Богове те извършват на същите Български езически ранно-християнски светилища.

Жречески и управляващ властови център и субект на Българската империя на Свещеният Халифат е жреческата каста на БАРМЕКИДИТЕ,разшифровката на която фамилия ни води задължително при Богиня Диана Мария Кая!
БАРМЕКИДИ=Богиня Диана Мария Кая=Богиня Диана,Мария Жрицата!
Вече отдавна знаете,че в световното жреческо съсловие се допускат само наследствени Чисти Исусови Потомци!Изключение никакво и никому!
От тях са и ОМЕЯДИ=Мама Диана и АБАСИДИ=Бог Иса и Диана.
От тях е и изчадието ХАРУН ЕЛ РАШИД(Шар Ел Трак),който подкупен от византийските си династични братовчеди,в края на 8 век извършва кървав братоубийствен и вероломен преврат и избива до девето коляно цялото Свято жреческо везирско съсловие на БЕРМЕКИДИТЕ-ОПЕРАЦИЯ,КОЯТО ПОВТАРЯТ ВИЗАНТИЙЦИТЕ И ВЪРХУ СВЯТИТЕ БЪЛГАРСКИ УПРАВНИЦИ В КЪРВАВА КОМБИНАЦИЯ С БОРИС-МИХАИЛ ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 9 ВЕК.
От тогава започва застоя на Свещената арабска култура и фалшифицирането и израждането на истинското Исусово-Богородично учение на ПРОРОКА МУХХАМАТ и гоненията и геноцида върху съхранилите чистота си негови потомци и последователи.
По примера на своите вдъхновители и подбудители-византийските псевдо-християни,арабските превратаджии започват гонения,разрушения и обсебвания на Исусово-Мариините езически ранно християнски светилища,като надстрояват върху тях или ги преустрояват,за да установят контрол върху тях и не допускат ползването ѝм по предназначение-както византийските данайо-юдейски попове-духовни полицаи,за които Исус каза,че те не пият вода от кладенеца,но и на другите не дават да пият!
Затова е неотменим закон и религиозна догма джамиите,текетата,месджити и медресета да се позиционират винаги върху Исусово-богородични светилища и храмове.
Наименованията на мюсюлманските храмове указват КАТЕГОРИЧНО И БЕЗАПЕЛАЦИОННО,Кои са първоначалните им строители и собственици:


ДЖАМИЯ=Ежуа и Мад
ТЕКЕ=Диана Кая=Диана Жрица=Кая(светилище)на Диана
МЕСДЖИТ=Исуж и Диана Мат
МЕДРЕСЕ=Мадара и Иса=Диана Мария и Иса 


От 15 октомври 2013г започва големият мюсюлмански празник КУРБАН БАЙРАМ,който ние честитим искрено и от сърце на чистите и искрено вярващи и спазващи Божиите наредби за праведен живот мюсюлмани и ги благославяме с познанието за истинското значение на името на Свещения празник,което Посветеният Пророк Мохаммад зашифрова в жертвената си мисия за наши дни: 
КУРБАН БАЙРАМ=Мария Богиня Бурка(четено от дясно на ляво)=Бурк Богиня Мария=Богиня Мария Българката  
В отделен постинг ще разгледаме защо и другият голям основен мюсюлмански празник РАМАЗАН съдържа със същата елементарна зашифровка Вездесъщите Български богове:
РАМАЗАН=Иза и Мария!!!  
*****************************************************************************************************
Затова доцент д-р Алексей Стоев обобщава  обследването на Ески джамия в Стара загора с категоричното заключение:

„Интересни са откритията, които археолози правят при разкопки в молитвения салон през 2001 г.Разкрити са основите на еднокорабна,едноабсидна християнска църква от
 втората половина на XI и началото на XII век.А под нея възкръсват останките на 
тракийски некропол.Според специалистите,християнската църква вече не е съществувала по време на изграждането на джамията, но планът на джамията следва нейните основи“.


Директорът на Института за космически изследвания и технологии е категоричен,че и 
Безистенът следва тази историческо-култова традиция,която е неотменим задължителен закон,както и че Ямболската Ески джамия задължително следва тези правила,без да знае въобще дори обстоятелството,че Ямболци имат безпорни спомени,че тя е преустроената християнска Църква Св.Св.Константин и Елена,която е била съществена част от Централния градски храмов комплекс на Безистена.

Предупреждение и препоръка за ямболската общественост и институции,имащи отношение по проблема с Безистена,направи и Константин Каменов-писател и историк, създател на ИНТЕЛЕКТУАЛНО ЗВЕНО КОРЕНИ,автор на научната книга -„Небето помни - древнобългарската история" и поредицата „Небето помни - протобългарската история",„Ключът на Енох (Ключът на пътя към знанието)"и книга втора от поредицата „Небето помни - Бог вижда; Етногенезис и създадени култури от протобългарите" „Кой пренесе шумерските зикурати-време за промяна на историческата терминология",част първа на „Траките и българите - най-ранните християни"(2009)„Приемането на християнството от траките и унаследените им „езически" символи и принципи в новата вяра и религия" и „Небето помни III - Етногенезисът от (прото-) траки до българи".
През 2010 г. участва с доклад в първа част на сборника „Богоизбраните българи"и 
„Модел „GENEZIS" - Структурата на вселената според траките херметици".

               ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И ПРЕПОРЪКИ КЪМ ЯМБОЛСКАТА
               ОБЩЕСТВЕНОСТ И ИНСТИТУЦИИ

За нашето съществуване като предетносни племена, като народ и като държава, освен великото Божествено войнство, своята памет са оставили и милиони наши предци. Когато някъде в България се стигне до отстояване на какъвто и да е въпрос от древността, то винаги се отстоява и паметта на предците, която битка не можем да си позволим да загубим. В Ямболския случай ситуацията е точно същата. 

Навсякъде в страната открай време се е запазила традицията, когато се гради по-нова сграда от важно значение, то се използват основите на по-ранен градеж,който е получил своята святост още от древните епохи.
Във всеки етнографски регион е запазена изключително важна ценност, свързана със зидането. Почти винаги най-важните съоръжения са били градени в изключително продължителен период, но зидът винаги е падал, докато, накрая не е била 
вграждана някоя от жените на зидарите. Тя се е превръщала в духа на градежа, а децата й са израствали без майка като много от жените на селището са помагали на бащата, за да може да ги отгледа правилно. Допитвайки се до някои от по-възрастните ни етнографи, разбрахме, че и при строителството на ямболския Безистен като сакрална сграда,е приложен подобен таен ритуал. Това е изключително важно да се знае,защото Духът никога не напуска сградата, към която принадлежи,а освен това той пази и вярата,с която е бил кръстена зазиданата впоследствие жена.И,независимо,че душата й отдавна се е преродила,то духът й пази своята сграда и то чрез своята си вяра. От тази гледна точка, доста опасна,от духовна гледна точка е ввъзможността Безистенът да бъде заграбен от друго вероизповедание. Ако това се случи, то ще се пробудят и активират много паранормални явления с негативен характер не само в сградата, но и в близкия околен район, както и с всички хора от тази зона, което ще доведе до много нещастни събития. Всички тези неща отдавна са документирани от психотрониката, физика на торсионните полета,обратните връзки в кибернетиката, както и в още други от науките, разглеждащи въздействия между материално и духовно. 
Поради тези причини, решихме да насочим предварително вниманието на ямболската управа,съответните институции и служби и гражданство към евентуалните вредни 
последствия и непредвидимите зловещи апокалипстични събития, които биха се случили и последвали от този провокационен неразумен акт и които могат да се окажат пагубни за живота на много хора от града.


Ние допълваме: 
Същите положения важат за всички други обекти,подложени на интервенцията на Главно мюфтийство,но с допълнението,че последиците за посегателите и душманите на Българските светини и народ оттука нататък стават страшни,защото всички апокалипстични последици(справка:ОТКРОВЕНИЕ или АПОКАЛИПСИС на Йоан от Новият Завет)оттука нататък вече ще се струпват върху душманите и враговете на Българите НАВРЕД ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!
Бог каза в ЗАХАРИЯ от Старият Завет,че който посегне вече на неговия Български народ,все едно посяга на зеницата на Господ!Милост и прошка няма да има никаква!
ЗЕНИЦА=ЗЕНИТСА=Исуз и Диана
ПОСЯГАШ НА ЗЕНИЦАТА=посягаш на Исус и Богородица!!!

 

Ще ви разясним и какво представляват чисто физически и технически апокалиптичните последици и проявления от посегателството върху Първосвещеното Божие светилище -БЕЗИСТЕНА(Богиня Диана и Исуз) в Ямбол-Централният компютър и Команден диспечерски пункт на единната планетарна мегалитна светилищна мрежа и система,и навързаните към него надолу по управленческата верига светилищни обекти в България,предмет на наглото посегателство от Главно мюфтийство.
Единната планетарна мегалитна светилищна мрежа е изкуствено изградената от Българските съзидатели и цивилизатори енергетична система,която създава всички необходими за съществуването и функционирането на планетата Земя комплексни условия и ги следи,регулира и балансира в режим,благоприятен за всички живителни процеси на Земята и най-вече за съществуването на човека.

Централният регулатор на цялата система,Главният управленчески компютър,душата и сърцето на енергетичната мрежа и система е БЕЗИСТЕНА.Зеницата на Божието око!

БЕЗИСТЕН=БЕЗИТСЕН=БЕЗИЦЕН=Б ЗЕНИЦЕ=БОГ ЗЕНИЦА=ЗЕНИЦА НА БОГ!!!

Чувате и виждате ли,нещастници  заговорници и душмани срещу Божия Български народ и Божиите светилища!
Посягате на Божията зеница,посягате на ЗЕНИЦАТА НА БОГ,която е Първосвещения му храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол!И ние Българите сме зеницата Му!
 

В тази зеница и сърце на Бог от месец юли т.г.започнаха големи ремонтни работи с изкопни работи на дълбочина 4-5 метра,без да се потърси съдействието и консултации с пси-енергетици,радиезисти и задължително със основния специалист по тази материя доцент д-р Алексей Стоев!Ровичкат из Първосвещения Божи храм все едно касапин на говеда в бившата Родопа да прави свръх сложната и прецизна операция по присаждане на сърце на човек със сатъра... 

Увреждането,разбалансирването,блокирването на работата на Главния компютър води до верижна реакция на разбалансирването на цялата световна светилищна енергетична система с всякакви неописуеми последици:планетарни климатични аномалии,земетресения, нарушаване на хидроложкия режи на сушата и световния океан,пресекване и изчезване на нефта,нарушаване на био-локационните условия на Планетата, въртенето на Земята,промяна на гео-магнитните полюси и скоростта на въртене и движение на Земята,атмосферната обвивка на планетата,промяна на земната гравитация и куп още непредвидими последици,ескалация на социалните и политически отношения между хората!

За които УЖАСИИ(Исуж) ние казваме и се молим в името на Исус и Богородица:
ДА НЕ БЪДЕ! 
Правим и кратко разяснение по сакралната семантика на основните понятия:   
ОТКРОВЕНИЕ=Борк Диана =Диана Българката=Богородица Българката -директно онагледяване на двуякия образ и проявление на Всемогъщата Богиня Майка,Която може да се представи и прояви в двата крайни полюса според необходимостта:
Веднъж като БОГОРОДИЦА-термин и понятие синоним и символ на кротка и безпомощна родилка,раждаща младенеца-Бог,нежна и добра грижовна майка,както Я представя и християнската официално легенда,и директното тълкувание и първосигнално внушение на името Ѝ:
БОГОРОДИЦА=Бого раждаща,Бого пораждаща!
А я сега вижте какво става като се разкодира и преподреди името Ѝ според свещеният код:
БОГОРОДИЦА=БОГИНЯ ЦАР ДИАНА=Богиня Царица Диана!!!-изчезна безсилната и немощна кротка родилка и се появи ЦАРИЦА!
Върховен управленчески и правораздавателен възмездяващ субект!Върховен санкциониращ властови субект,следящ за реда в царството и на първо место за благосъстоянието и защитата на поданиците си!
Обаче тази царица не е само проста или обикновена дворцова владетелка,позната ни от изродените и извратени монархически династи от историята,а Е Богиня!Истинската и единствена Богиня,създателката на световете и човеците,Господарката на световете и всемира,Всемогъщата и Всесилната Богиня!Става съвсем друга работата,а!Става и страшно,и радостно величаво и възхитително!Кой както си иска и както си постеле! 

Същата трансформация приема и другия синонимен термин на името на пророческата творба на Йоан:АПОКАЛИПСИС!
Кеф ти нежният и любвообилен и състрадателен понасящ всичко Български Бог Исус, закодиран като Исус Балк Бог,Бог Исус Балка,Бог Исус Българина в шифровъчния вариант на АПОКАЛИПСИС(АПОКАЛИПСИС=Бок Исус Балка),кеф ти ако си пожелаеш всички неописуеми ужаси,страхотии и смъртни преживявания и наказания и страдания,символичен синоним за които е терминът АПОКАЛИПСИС,и каквато заявка сега подават душманите Български... 

Българските Богове вече поемат защитата и закрилата на Българите,които вече са просветени и Българският Дух вече въобще не може да бъде спрян и победен!

В предната статия в Десант-ИСКАТ ДА ВЗРИВЯТ СТЪПКАТА НА КРАЛИ МАРКО 
http://www.desant.net/show-news/28502/,
ние коментирахме диверсионните действия на ДПС в комбинация с мюфтийството в България,като ударни отряди на заговорниците срещу Българите,за унищожаване на възлови енергийни светилищни комплекси в България или ограничаване достъпа до тях.Акцията за заграбване на религиозни култови обекти е съществена част от диверсионните действия на враговете на България и на практика и на теория представлява 100% акт срещу националната сигурност и трябва веднага да бъде обект на санкция и преследване с всичката строгост и сила на закона от съответните органи и институции,заедно с описаните диверсионно-подривни дейности в предната статия,прикрити като хидростроителни работи и добивна инертни материали и подземни богатства! 
Само че такива действия и санкции от нашите власти  и служби няма да последват,веднъж защото са абсолютно далече и незапознати с тази огнена тематика от невидимия фронт и езотериката,тъй като старите служби,които бяха в час,са унищожени умишлено,и втори път защото сегашните служби са обяздени от същите заговорници и душмани на Българския Божи народ!
Затова Българските Богове са поели нещата и делата по тази тема и всички други антиБългарски дела и мероприятия в Свои ръце!
С цялата си сила,мощ и всемогъщество и неизброимото войнство!

С небесните армии,армади и войски-същите ония,на които религиозните и вярващите казват с всепочитание и преклонение и категорична убеденост в съществуването ѝм Непобедимото небесно  войнство на Христа,а атеистите и невярващите наричат ИЗВЪНЗЕМНИ,МАРСИАНЦИ,ЧУЖДО ПЛАНЕТЯНИ,НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ ЛЕТЯЩИ ОБЕКТИ... и немеят и се цъклят,паникьосани от категорично доказаната от науката и съвременната информационна осведоменост реалност на извънземните и тоталното ѝм технологично и техническо превъзходство над хората,които сегашните господари на света вече не могат по никакъв начин да скрият!
Свещеният код на Българския език безпристрастно разсекретява тия сили и войнства и ги уеднаквява,указвайки категорично тяхната принадлежност на Българските Богове! 
НЕИЗБРОИМО ВОЙНСТВО на=ВОЙНСТВО на Иза и Богиня Мария 
НЕИЗБРОИМИ=Иза и Богиня Мария
ВОЙНСТВО на=на Бог Иса и Богиня Диана
Вижте внимателно пак са съставени тия войнски понятия и категории-както винаги с участието само на Българските Богове:
АРМИЯ=Мария
ВОЙСКА =Бок Иса
АРМАДА=Мадара=Диана Мария
НЕБЕСНА АРМИЯ=Бог Иса и Мария
НЕБЕСНА ФЛОТИЛИЯ=ФЛОТИЛИЯ на Бог Иса
НЕБЕСНО ВОЙНСТВО=ВОЙНСТВО на Бог Иса
НЕБЕСНА АРМАДА=Бог Иса и Мадара=Бог Иса и Диана Мария
НЕПОБЕДИМО ВОЙНСТВО=ВОЙНСТВОна Бог и Богиня Диана Мама(Мария Магдалена)
ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма=Исус и Богинята Майка
МАРСИАНЦИ=Мария и Исус
ЧУЖДО ПЛАНЕТЯНИ=Богиня Диана и Ежуш Дуло
НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ ЛЕТЯЩИ ОБЕКТИ=Бог Исуш Друид Дуло и Бокиня Диана

За пореден път ще ви припомним предупрежденията ни от една от първите ни статии в нашия блог:
Безистена,Дан Браун и тайната на Българският език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/16/bezistena-dan-braun-i-tainata-na-bylgarskiiat-ezik.1110758 

Простено ви е,щото не знаете какво е и какво иде скоро!Има религия-тя е измислица на Инквизицията,за да скрие от вас истината за Реалния,Рационалния и Всемогъщ напълно Естествен и Свръхестествен Български Бог Исус.Има ИЗВЪНЗЕМНИ,в реалното съществуване и свръхмогъщество на които всички„нормални“ вярват,защото има безброй доказателства,но абсолютно отричат на „набожните“невидимия Божи свят и войнства!В същото време религиозните хора са категорично убедени в реалното и свръхестественото съществуване на небесната иерархия и воинство,управляващи всичко в света,но анатемосват извънземните като сили на злото! 21 ДЕКЕМВРИ 2012 затова дойде-за да се съберат нашият земен свят и онези другите два невидими небесни свята,КОИТО ДВА НЕВИДИМИ ТОЛКОВА СТРАШНИ СВЯТА СЕ ОКАЗВАТ ЕДИН И СЪЩ СВЯТ!!! Да-огромният и всесилен свят на ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ,Е СЪЩИЯТ ОНЗИ ТОЛКОВА ФИНЕН И ДЕЛИКАТЕН СВЯТ НА ПЪРХАЩИТЕ С ЧИСТИ КРИЛА АНГЕЛИ-ПАЗИТЕЛИ,ОБГРИЖВАЩИ НИ ДЕН И НОЩ С ТОЛКОВА СЪСТРАДАНИЕ И ЛЮБОВ И КОГАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С НАЙ-ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ,ВИКАТ ИСУС,КОЙТО ПЪК БЕЗ МАРИЯ Е БЕЗСИЛЕН! Да-двата толкова различни в представите на хората свята са един и същия Божи свят,но представящ се различно пред отделния човек в зависимост от неговата вяра,мироглед и душевност и от това,което е натворил в живота си-добро или лошо!  
Казано ни е вече да ви кажем: Те идват!
Вижте милионните армии,които НАСА СЕ МЪЧИ ДА СКРИЕ ПАНИЧЕСКИ от света
http://nepoznato.energetika-bg.com/2013/04/kakvo-se-sluchi-v-magnitosferata-na-zem/
http://nepoznato.energetika-bg.com/2012/12/kakvo-krie-nasa-postavyayki-kvadrattcheta-na-slantseto/
такива материали можете да намерите много-и въпреки безбройните духовни и научни доказателства,и религиозните,и атеистите/БЕЗБОЖНИЦИТЕ демек/,и езотериците,и всички се радвате след несъстоялият се край на света през декември 2012 година и си отдъхнахте:как ни уплашиха тия първобитни маи само-пу,пу!Всичко се размина!
Нищо не се е разминало!Въобще не можете да се отървете от Всемогъщите нежни ръце и обятия на Боговете Исус и Мария и от безкрайната им ,натрупана и несподелена взаимно Любов,която пазят за всички вас!За Спасението на всички без изключение!
И заради огромната си Любов към всички,ни нареждат да ви предупредим къде ще дойдат:
Разгледайте внимателно култовото парче  Kidz на групата Take That
http://www.youtube.com/watch?v=jlapv48d7VQ  
Защо мислите култовата група дойде в България да снима спешно за два дни този клип,с който подлуди още повече лудналия по тази тема свят?Кой мислите им внуши да дойдат на пожар в България и да пеят пророчески и назидателно:
„Какво ще правите,когато дойде KIDZ ?!“-където KIDZ няма никакво обяснение на английски или някой друг език,защото е зашифровката на имената на Господ Бог Исус Христос и Богородица(KIDZ=Кая Диана и Иза=Жреците Диана и Исус) на сакралния Български жречески език САНСКРИТ,който скоро ще научите!(вече го знаете с безапелационните му и задължителни всепланетарни правила)

 На минута 3,13 и на някои други се вижда в коя държава ще дойдат-България,разбира се,а на 2,43 и 4,08-в кой град и коя телевизия ще Ги посрещне- случайно ли мислите паникьосаната тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си,на който ясно е изписано в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще Ги посрещне!
На микрофона с големи и набиващи се в очите букви е изписано ЯТВ-Ямболска Телевизия!
На 4,40 до 4,45 ви показваме Кой,или по-точно Коя води петимата небесни пратеници и небесната армия-появилата се изневиделица на снимките мистична жена с много образи!Тази жена вече знаете с категоричност,че Е всесилната и всемогъща Богиня Диана,Богиня Мария Магдалена,Богиня Диана Мария Маг Дуло-Магьосницата, Вълшебницата Богиня Диана Мария,основоположницата заедно с Исус на Българския Царско-Имперски династичен род ДУЛО! 


НЯМА ДА СЕ УМОРИМ ДА КАЗВАМЕ НА ДУШМАНИТЕ СИ И НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,ЧЕ В НЕВИДИМИЯ ФРОНТ НА ДУХОВНИЯ СВЯТ ВЪОБЩЕ НЕ ВАЖАТ ПРАВИЛАТА НА ВИДИМИЯ МАТЕРИАЛЕН СВЯТ И ЧЕ ТУКА БРОЙКИТЕ,ОРЪЖИЯТА,БОМБИ,САМОЛЕТИ,ВОЕННИ ТЕХНОЛОГИИ И ГЕНЕРАЛИ И АРМИИ ВЪОБЩЕ НЕ ВАЖАТ!
В ДУХОВНИЯ СВЯТ И ФРОНТ ВАЖАТ ПРАВИЛАТА НА ИЗВИСЕНИЯ ДУХ,НА ЧИСТАТА ДУША,НА БЕЗУСЛОВНАТА ЖЕРТВОГОТОВНОСТ И БЕЗСТРАШИЕ,НА ПОЗНАНИЕТО И ВЯРАТА В ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ БОГОВЕ ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ПРИНАДЛЕЖНОСТТА КЪМ ТЯХНАТА СВЕЩЕНА КРЪВ, РОДОСЛОВИЕ И ЖЕРТВЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД! 
 

НЯМА ДА СЕ УМОРИМ=Иса и Диана Мама Мария  
НЕВИДИМ ФРОНТ=ФРОНТ на Богиня Мад
ДУХОВЕН СВЯТ=Духа на Богиня Диана и Бог Иса=СВЯТ на Бохиня Диана
ВЪОБЩЕ=ВЪОБШТЕ=Богиня Диана и Бог Ещуа 
ВИДИМ СВЯТ=Богиня Диана Мат и Бог Иса
ВИДИМ МАТЕРИАЛЕН СВЯТ=Богиня Диана Мат Мария и Бог Иса Дуло-безапелационно и категорично доказателство и указание,че целия свят е творение,експеримент и притежание на Исус и Мария-нашите Родители и Богове!  
НЕ ВАЖАТ ОСВЕН=ОСВЕН Бог Ежуа и Диана
ИЗВИСЕН ДУХ=Дух на Бог Исуз 
ЧИСТА ДУША=ДУША на Исуш и Диана 
ЧИСТА ДУША=ТШИСТА ДУША=ДУША на Дете на Исуш
ЖЕРТВОГОТОВНОСТ=Жар Бог Тати Иса и Богиня Диана=ЖЕРТВА за/от Бог Тати Иса 
БЕЗСТРАШИЕ=Шар Исуз и Богиня Диана=Цар Исус и Богиня Диана 
СВЕШТЕНА КРЪВ=КРЪВ на Исуш и Богиня Диана=Богиня Диана и Исуш Бърка
ЖЕРТВЕН НАРОД=НАРОД на Жар Богиня Диана =НАРОД на Ежуа Барда  
САМОЖЕРТВЕН НАРОД=НАРОД на Исуж и Богиня Диана Мария


На авторката ДИАНА СЛАВЧЕВА(Диана и Бог Ешуа Слав=Диана и Бог Ешуа Змей) ще поясним,че потомци на Траките няма как сега да се появят изведнъж и да предявят претенции,защото те са си били винаги тука и никъде не са ходили и не са изчезвали!Защото ние сме си траките,само дето Българите са Исусовият Жречески състав и Духовните водачи на всички тракийски племена,които водени от Духовните си водачи-Българите,заселиха Европа и другите континенти и създадоха всички човешки цивилизации и култури!
Затова и цивилизационният печат,който Българите удариха върху всички свои цивилизационни продукти и произведения,стои неизтриваем и документира категорично Българския им цивилизационен произход и собственост,за да можем днес ние да си ги заприходим към активите на Бащиното ни наследство и Свещената Българска световна империя,която започваме да възстановяваме !

Като например следните активи от статията в ДЕСАНТ:
ВАКЪФСКИ ИМОТИ=Бок Иса и Бокиня Мат
МЮФТИЯ=Богиня Мат
ИМАМ=Мария Магдалена
ИБРАХИМ ПАША=Бохиня Мария и Бог Ешуа
ЕСКИ ДЖАМИЯ=Исуж и Мад Кая
КЪРМЪЗЪ ДЖАМИ=Изуж Трака и Мама=Исус Трака и Мария Магдалена
БОУК ДЖАМИЯ=Ежуа и Бокиня Мад

Разсекретяването на името на Гавния мюфтия в България потвърждава и неговия родови  Български Божествен имплант:

МУСТАФА ХАДЖИ=Духа на Исуж и Богиня Диана Мат=СВЯТИЯТ ДУХ!

Чуваш ли,Братко наш,Чии гени и Чий Дух носиш и с какво наследство си богат!А това богатство е и най-големият ангажимент и задължение,защото вече си посветен в тайната на свещения си Божи произход !А посветеността ти променя генерално взаимоотношенията и взаимодействията ти с невидимия Божи свят!
Отсега нататък вече за всяко добро дело,сторено от теб на Святия Български Божи народ,Боговете ни ще те възнаграждават със сто добрини!
Отсега нататък вече за всяко зло дело,сторено от теб на Святия Български Божи народ,върху теб ще връхлитат сто злини и наказания!Защото вече си посветен!
И защото знаеш отлично,че хулата срещу Святият Дух е НЕПРОСТИМА!
НЕПРОСТИМ ГРЯХ СРЕЩУ=ГРЯХ СРЕЩУ Богиня Диана Мария и Иса!!!

Митичния и мистичен тракийски цар СЕВТ,който все се появява из археологическите обекти в Тракия,се трансформира послушно и моментално на влюбените Български Богове:СЕВТ=Иса и Богиня Диана !!!
ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ на=на Исуз и Богиня Мат Мария 
МАСИРАНА АКЦИЯ срещу=АКЦИЯ срещу Иса и Мария

За да научите за скритата Българска история и великото ни минало и още по-славно и 
несънувано скорошно бъдеще,посетете обезателно блога на Комитета за спасение на 
Безистена и статиите ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-
chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik
chast-2.1114061 ,както и всички други наши материали в блога ни.

И защото сме Свещеният Божи народ с генетичните Божии потомци сред нас,сега ние имаме епохалната мисия да възстановим Бащиното си световно наследство и установим Царството  на Любовта,Братството и Мира на земята под егидата на Българските Богове Исус и Богородица=Мария Магдалена,Които поемат вече открито нашата защита и закрила!

Бъдете благословени,Българи!
http://fr.lourdes-france.org/tv-lourdes/?v=newtvlourdes










Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
14.10.2013 13:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
2. bven - Българите са Исусовият Жречески състав и Духовните водачи!!
14.10.2013 21:24
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657900
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43972
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!