Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2013 04:35 - Планираните и провеждани от Българските управници диверсионни актове срещу Българския народ и България
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3742 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 02.12.2013 05:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тревожна статия в електронния седмичник ДЕСАНТ ни съобщава за поредното замислено и планирано престъпление срещу Свещената ни земя и народ,като основна част от перфидния план за унищожение на Българите

Искат да взривят „стъпката“ на Крали Марко!     Автор : Христо Христов   Изглед към Сталево от Хасара и камъкът със стъпката на Крали Марко
Пловдивска фирма напира да прави каменна кариера в историческата местност
Хасара. През март проектът й бе спрян, но днес концесията отново е на дневен ред
  Историческата местност Хасара край димитровградското село Сталево отново е заплашена да бъде изтрита от лицето на Земята, ако сегашното правителство разреши в непосредствена близост да бъде разкрита кариера.
От това място на 9 март 1230 г. цар Иван Асен ІІ наблюдава и ръководи знаменитата битка при Клокотница, при която разбива войските на византийския император Теодор Комнин, нарушил мирния договор между ромеи и българи, и България за втори път излиза на три морета. 

Освен това тук има останки от известната средновековна крепост „Милеона“, както и от старото антично светилище „Баш бунар“. На това най-високо място в региона се извисява и култовото скално образувание, върху което се е отпечатала т. нар. „стъпка на Крали Марко”. Има изграден и малък параклис „Св. 40 мъченици“, като се предполага, че именно на неговото място първо е била построена известната едноименна църква, която в последствие е преместена в Търново – заедно с колоната с възпоменателен надпис, изсечен по нареждане на Иван Асен ІІ, който гласи: „...и разбих гръцката войска, а самия цар кир Тодор Комнин взех в плен с всичките му боляри“.


Преди една година към тази местност прояви апетит пловдивската фирма АС „Стоунс“ с намерение за разкриване на кариера за добив на латити (специален вид вулканични камъни, б. р.). В тази връзка от РИОСВ – Хасково взеха решение за извършването на оценка за въздействието върху околната среда, като един от мотивите им бе, че „в непосредствена близост до площта, предмет на инвестиционното предложение, е регистрирана висока концентрация на археологически обекти от различни епохи и с висока степен на значимост“!

Местните жители също активно възнегодуваха и изпратиха подписки до общинския кмет и до Министерството на енергетиката.
През март на тези мераци уж окончателно бе сложена спирачка с приемането на решение от министерството на културата да се разширят границите на историческите зони в Хасара, което на практика превърна района в защитена територия. А в нея законът твърдо забранява извършването на каквато и да е инвестиционна дейност, включително добив на инертни материали. Под забрана попада и пашата на животни и паленето на огън. 


Не може дори да се оре и засаждат трайни насаждения, без това да се съгласува с археолозите. И докато хората се радваха, че вече даже са се намерили спонсори за предстоящи археологически разкопки из старините в местността, на 29 август пристига писмо от  министерството на икономиката и енергетиката, с което  заместник-министър Анна Янева съобщава за откриване на процедура за добив на подземни материали  на същото това място.

Кметът на Димитровград Иво Димов вече е уведомил институцията за позицията на общината, която е против намеренията на фирмата инвеститор. Общинският съвет също застава категорично срещу разкриването на кариера в историческите местности. Тукашните съветници в спешен порядък взеха решение, с което не дават съгласието си за откриване на процедура по предоставяне на концесия за добив на подземни богатства в участъка.
Кметът на село Сталево Панчо Панушев преди дни отново заяви, че населението е абсолютно против концесията и че местните жители са готови да протестират, ако не се чуе техният глас. Намеренията на сталевци са историческата местност да стане туристическа атракция.

 
  image Един от хълмовете в местността Хасара, върху който днес е издигнат параклиса „Св. 40 мъченици“ И нетренирано око ще разпознае в скалната великанска подредба на светилищните многотонни блокове не случайна игра и творение на природата,както абсурдно и наивистично ни будалкат учените,а изкуствена инженерно-строителна конструкция,от което следват въпросите с какви свръх феноменални способности и технологии е построено светилището и с каква цел е хвърлен толкова труд?

  Прекрасна статия,съдържаща фундаментални и досега преследвани и скрити истини за Свещената Българска земя като планетарен светилищен енергиен център и геноцидно цензурираната истина за Българите като световни съзидатели и творци на всички човешки култури и цивилизации и цивилизатори на всички племена и народи!
През последните 20 години заговорниците срещу Българите изтърваха дълго време скриваната и геноцидно цензурирана и унищожавана САКРАЛНА огнена информация, изнесена и потвърждавана от най-големите екстрасенсни и феноменни авторитети и Духовно просветени в света,че България е световният Пси-енергиен светилищен център и повече от половината Българи са с наследствени Пси-енергийни и екстрасесни потенциални или активирани способности и характеристики,което дефинира България като световно средище на феномени,които по количество превишават сумарната бройка на всички останали други феномени в света,които всички до един!!!са също с Български генетичен имплант от цивилизаторските мисии на древните Българи по всички народи и племена!Или обобщено казано всички феномени в света са генетичен продукт на Древните Български цивилизатори, имплантирали семето,гена и Духа си за продължителен период във всички племена за техен духовен и интелектуален жертвен елит!
Петър Дънов формулира това с пророческото прозрение и прорицание,
че БОГ ПОДГОТВЯ БЪЛГАРИТЕ ОТ ШЕСТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ ПРИ ЕКСТРЕМАЛНИ УСЛОВИЯ И РЕЖИМ НА ПЕРМАНЕНТЕН ГЕНОЦИД НА ГРАНИЦАТА НА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА,ЗА ДУХОВЕН РАЗСАД ЗА ВСИЧКИ ПЛЕМЕНА И ТЕХНИ ДУХОВНИ ВОДАЧИ И РЪКОВОДИТЕЛИ!


Светилището в местността ХАСАРА и предприетите мерки за неговото унищожение е христоматиен пример за тоталния перфиден план на заговорниците срещу Българския Божи народ за неговото окончателно унищожаване,който план съдържа на първо место унищожаването на енергийните зарядни станции на Свещената Българска земя и народ-светилищата,даващи до сега неосъзнатата мощ,закрила и необяснима
оцеляваща способност и издръжливост на Българите!
При своите съзидателно-цивилизационни експанзии и мисии по целия свят, Българските Исусови Първожреци и енергийни проектанти и строители изграждат
постъпателно мегалитни скални мултифункционални светилищни съоръжения,от които съставят световната мегалитна светилищна мрежа и енергийна система,осигуряваща и поддържаща цялостния живот на планетата!За повече информация в това отношение вижте обезателно статията в постинга ни СКРИТИТЕ СЪКРОВИЩА НА БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА  
http://bezistena.blog.bg/history/2013/07/11/skritite-sykrovishta-na-bylgarite-po sveta.112866  


Централният команден и диспечерски пункт на Световната енергийна светилищна система е ХРАМЪТ НА БОГ ИСУС,зашифрован за непосветените като ХРАМА НА
СОЛОМОН,а за Посветените Българи като ХРАМА НА Иса Ламя(Исус Ламя,Змей-календарния животински символ на Българската Божия владетелска династия Дуло),а на най-висше херметично ниво като БЕЗИСТЕНА в Ямбол,в която сакрална зашифровка са кодирани първосвещените имена на Българските Богове:
 
БЕЗИСТЕН=Исуз и Богиня Диана,в които разпознаваме 

чрез шифъра от ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК Българските Богове Исус и Мария Магдалена(Богородица),разкрити в постингите ни:  
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik chast-2.1114061


Същият БЕЗИСТЕН,срещу който заговорниците срещу Българите започнаха през м.март т.г.мощната атака за отнемането му от Българите и която атака и битка ще
ескалира в прорицаваната БИТКА ЗА АРМАГЕДОН И ТРОЯ,които епични легендарни събития никога до сега не са се състоявали,а са митологически пророчески предвиждания и прорицавания от Посветените Българи за сегашната война на невидимия и вече видим фронт,подготвена и водена от световните заговорници и душмани на Българите за окончателното им унищожение и затриване!
 Което никога няма да стане,но ще доведе до сбъдването на категоричното пророческо предсказание на всички святи Български Исусови пророци-старозаветни и новозаветни,както и на последно най-известните съвременни Български пророци НОСТРАДАМУС,Кейси,Дънов,Ванга и Севрюкова,за възстановяване на Свещеното Българско духовно и универсално господство над всички племена и народи и установяване чрез Българите на царството на Любовта,Братството и Мира на Земята!

БИТКА ЗА АРМАГЕДОН И ТРОЯ=Иза Трака и Богиня Диана Матара-битка срещу Обетованата земя и същинския Рай на Земята-България и потомците и народа на Исус Българина и Мария Магдалена,от които е съставен Българският народ.

Тази епохална огнена истина за Българите криеха досега с всички възможни средства заговорниците срещу Святия Божи род и народ!Всички клонове на световната
наука и най-вече историята,археологията и геологията,от момента на възникването им и до сега през последните два века,са създадени и впрегнати с основната секретна мракобесническа задача да скрият от Българите и света тяхната Божия принадлежност и сътворенческа история, феноменалните им Божествени способности и най-вече грандиозното им материално скално мегалитно-светилищно наследство,чрез което се реализират феноменалните им свойства и технологии.В тази световна мръсна операция и епохална фалшификация най-трудна бе задачата на учените-геолози:как да скрият скалните изкуствено построени инженерно-строителни светилищни комплекси,че след време Българите-жреческите потомци и народ на Бог
Исус,да не вземат да си познаят наследството и го поискат,че да не им се активират паметта и феномените по светилищата...
Паралелно с опитите да се скрие истината за скалните Исусово-Богородични светилища,върви и операцията по тяхното унищожаване,или най-малкото недопускането на Българите до тях.Пример за последната стратегия е териториалното им обсебване чрез построяването на мюсюлмански храмове и параклиси върху тях-
КОЕТО СТАВА ВИНАГИ ВЪРХУ ХРИСТИЯНСКИ СВЕЩЕНИ МЕСТА ЦЪРКВИ, ПАРАКЛИСИ И МАНАСТИРИ,КОИТО ПЪК ОТ СВОЯ СТРАНА ВИНАГИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА ПОСТРОЯВАНИ ВЪРХУ ТРАКИЙСКИ ЕЗИЧЕСКИ СВЕТИЛИЩА, КОИТО СА СЪЩИНСКИТЕ И ПЪРВИЧНИ ИСТИНСКИ СВЕТИЛИЩНИ СЪОРЪЖЕНИЯ НА ИЗВЕЧНИТЕ И СЪТВОРЕНЧЕСКИ ВСЕМОГЪЩИ И ВЕЗДЕСЪЩИ БЪЛГАРСКИ
БОГОВЕ ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА(БОГОРОДИЦА)-БОГА ТВОРЕЦ И ВЕЛИКАТА БОГИНЯ-МАЙКА,ЯВЯВАЩИ СЕ ПЕРИОДИЧНО ПОД РАЗЛИЧНИ АВАТАРНИ ОБРАЗИ И ИМЕНА ПРЕД ХОРАТА,ПОСЛЕДНОТО ОТ КОЕТО Е ПРЕДИ 2000 ГОДИНИ КАТО ИСУС И ЛЮБИМАТА МУ И СЪПРУГА МАРИЯ МАГДАЛЕНА!


 Построяването на нови джамии в България и в Европа и по света се извършва задължително и единствено върху унищожени и затрити в миналото Исусови светилища,за които езотеричните служби на обединените заговорници срещу Българите и най-вече на Турция,имат архивирана в най-висша степен на засекретеност и конфидиционалност картографска информация от присвояваната векове Българска сакрална книжнина-информация,за която непосветенитеБългари не подозират въобще!
Затова турците изкупуват в България чрез поставени лица или вече съвсем открито терени и територия под благовидния претекст за земеделска земя или бизнес дейности-те задължително съдържат тия картографирани Исусови светилищни енергийни места!
Там,където теренните особености и мащаби не позволяват обсебването и завладяването им,се предприемат унищожителни мероприятия и операции,прикрити под комуфлажа на строителни и хидро-инженерни дейности.Най-ярък пример за това е
прословутия ЦАНКОВ КАМЪК(КАМЪК НА Бок Иса-Скалата,скалното светилище на Исус),Водното огледало в Кърджали,хидропроектите Горна Арда и язовирът на Даркая на Тунджа на границата с Турция,готовите отдавна хидропроекти МАДАН,АРДИНО, СЪРНИЦА и десетки още неизвестни проекти,запланувани и движени от Главния
 хидропроектант и енергетик на България и езотерик,който си получи официално частица от хонорара за унищожението и блокирането на Българската енергийна светилищна мегалитна система чрез„КОНСУЛТАНТСКАТА СИ ЕКСПЕРТНА ДЕЙНОСТ“в проекта ЦИНКОВ КАМЪК,разрушил огромната и мощна светилищна мегалитна каскада в тази част на Свещените Родопи,без и да подозира нещастникът,че всички функции и дейности на разушено Исусово-Мариино светилище веднага автоматично се делегират и прехвърлят върху съседните,както и към Българите-жреческите Исусови потомци,повишавайки информационно-феноменалния им потенциал и ниво!
Стана ли ви ясно защо през всичките 20 години на пребиваването си във власта ДПС управляваше скромно винаги ресора на водите,язовирите и природните
бедствия и аварии и селското стопанство на Многострадалната ни Майка България! Затова и сега по проект на кукловода в сянка Доган се създаде Министерство на инвестиционното проектиране (МИП). То бе създадено заради ДПС и ще изготвя проектите за обекти с национално значение на стойност над 10 млн. лв.
Става дума за обекти, определени като национално важни с изрично решение на Министерския съвет - например като споментите по-горе хидропроекти,пречиствателни
станции, ВиК мрежата и друга водна инфраструктура-ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ ПРЯКО ИЛИ КОСВЕНО С ЧУДОВИЩНИЯТ ЗЛОДЕЙСКИ ПЛАН ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО И
БЛОКИРАНЕТО НА БОЖИИТЕ ЕНЕРГИЙНИ СВЕТИЛИЩНИ ЦЕНТРОВЕ В БЪЛГАРИЯ!

 Затова и винаги оглавяват и обсебват изцяло с министерските постове или заместник-министерските и Министерството на екологията,околната среда и водите и с всичките им ведомствени служби -както е и сега в последното правителство и министър Искра Михайлова от ДПС отново!Милиардите,които са откраднати от Европейските народи и Българският и които се раздават и крадат там,са част от малката награда,която
получават за злодействата си по затриването на Обетованата земя и Божия Български народ!И коалиционните им приятели и партньори-съразбойници от всички досегашни правителства,осъзнато или също толкова престъпно неосъзнато мълчат и съдействат на заговорниците срещу Българите!Съдействат за унищожението на Свещеното отечество на дедите си и бъдещето на децата си,ако ще сега и да ги обезпечават с
милиони!
Специално случаят в ХАСАРА е конкретно запланувано посегателство върху светилищният комплекс с цел унищожаването му като местна брънка от мегалитната светилищна мрежа в България и разбалансирването на цялата енергийна система,поддържаща комплексно природните и животворните процеси в страната.
Документираната историческа информация,че цар Иван Асен ръководи историческата битка от това место,ни съобщава,че той ръководи битката от светилището.
Още по-точно,за да стане ясно на непосветените какво представлява ръководене на битка от светилище,ние обесняваме конкретно с просвещенческа цел защо Царят води битката от светилището:
Българските царе,които задължително са от Свещената Божия династия Дуло,когато са от законната свещена първородна Исусова линия,съхранила чистотата и светостта си,на най-високото управленческо-владетелско ниво са първо Първожреци и Духовни водачи на народа си,а после едва цар-административен глава,военачалник и други управленчески функции!
Статута на Първожрец на Исусовият династичен законен владетел дефинира неговото  управленческо опериране като СВЕЩЕНОДЕЙСТВИЕ-което означава СВЕЩЕНОСЛУЖЕНИЕ,което е чист жреческо-свещенически акт и ритуал,който представлява установяване на реална и действителна връзка с Боговете и търсене на Тяхното съдействие и помощ по конкретен проблем.Местото на извършване на тези процеси е задължително специално построено съоръжение за осъществяване на връзка  и комуникация с Боговете(казано на съвременен образно-понятен език:телефонна кабина,пощенска телефонна централа,радио-студио,интернет клуб,ТВ студио с теле мост и аудио и видео връзка).Тези съоръжения ние наричаме СВЕТИЛИЩА,които като мултифункционални служат за разнообразни феноменални дейности и висши технологии.
Тъй като Българските Богове Са Исус и Мария Магдалена,и тъй като други Богове няма,то и светилищните съоръжения и операторски действия по тях ще бъдат регистрирани по Техните имена и параметри,и която регистрация се извършва чрез Свещеният шифър на Българския език и чрез него пак се декодира:

СВЕЩЕНОДЕЙСТВИЕ=ДЕЙСТВИЕ на Исуш и Богиня Диана
СВЕЩЕНОДЕЙСТВИЕ=ДЕЦАТА на Бог Исуш и Богиня Диана
СВЕЩЕНОДЕЙСТВИЕ=Сина(потомък) на Бог Тати Исуш и Богиня Диана
СВЕЩЕНОСЛУЖЕНИЕ=СЛУЖЕНИЕ на Исуш и Богиня Диана
СВЕТИЛИЩЕ=СВЕТИЛИШТЕ=Богиня Диана и Исуш Дуло
КАПИЩЕ=КАПИШТЕ=Ешуа и Бокиня Диана

ВРАТА КЪМ ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЯ=ВРАТА КЪМ Трака Иза и Мария
ВРАТА КЪМ ДРУГИ СВЕТОВЕ=ВРАТА КЪМ Трака Иса Бог и Богиня Диана
ВРАТА КЪМ БОЖИЯ СВЯТ=ВРАТА КЪМ Бог Исуж и Богиня Диана
ТЕЛЕФОННА КАБИНА=Богиня Диана Балка
ПОЩЕНСКА ТЕЛЕФОННА ЦЕНТРАЛА=Бог Цар Исуш Дуло Балка и Богиня Диана
РАДИО СТУДИО=Иса и Диана Друида
ТВ СТУДИО=Диана Богиня и Тати Иса
ТЕЛЕ МОСТ=Дуло Иса и Мат 
ВИДЕО ВРЪЗКА=Богиня Диана и Иза Барка
АУДИО ВРЪЗКА=Диана и Иза Барка 

Разшифровката на сакралната терминология и изрази ни указва категорично защо Първожреца и цар Иван Асен е бил на светилището и какво е правил на него:
Иван Асен не е бил на скалното светилище за да гледа отвисоко знаменитата битка,а за да направи връзка с Боговете в песенно-танцово и молитвено общение с тях на специално построеното за тези и други дейности съоръжение и да издейства от Тях в случая победа над противника в справедлива защита от нападналите България изродени Исусови династи от Византия.
Справедливата му молба е била чута  и одобрена от Божият тандем и небесното войнство съответно взема мерки...
ВЗЕМА СЪОТВЕТНИ МЕРКИ=Бог Исуз и Бокиня Диана  Мат Мария

 
В историческите анали е съхранена сакрална засекретена информация за истинската вяра на Иван Асен и причината за неговата победа.
Летописците ни съобщават,че въпреки много по-малобройната армия на Българите,те удържали бляскава победа,защото Иван Асен се уповавал на нарушения договор от Теодор,и затова набучил пергамента от договора на копие,закачил за знаме писмената клетва на византийския император и това му помогнало далеч по-малката му армия да победи ромеите!Дрън-дрън!Ще му помогне ама другия път!
Разсекретяването на шифрованите послания ни указва кое или кои са му помогнали!

УПОВАВАЛ НА НАРУШЕНИЯ ДОГОВОР=УПОВАВАЛ НА Шар Диана Барг=УПОВАВАЛ НА Царица Диана Българката
Термина УПОВАВА е висш сакрал на надежда и пълно разчитане при християнството и може да се употреби само и във връзка и по отношение на Исус и Богородица,което се потвърждава от нашия превод!
НАБУЧЕН НА КОПИЕ ПЕРГАМЕНТ=Бог Ешуа Барг и Бокиня Диана Мат-на Тях разчита,на Тях уповава,Тях призовава Първожреца в справедливата защита на Обетованата земя. 
ЗАКАЧИЛ ЗА ЗНАМЕ ПИСМЕНАТА КЛЕТВА означава че има за вяра и учение българските богове,зашифровани в израза ПИСМЕНАТА КЛЕТВА:
ПИСМЕНАТА КЛЕТВА=Иса Балка и Богиня Диана Мат
ЗНАМЕНИТА БИТКА водена от=водена от Иза и Бокиня Диана Мат
От култовия надпис за Цар Иван Асен в чест на победата му над Теодор Комнин получаваме още едно засекретено важно съобщение за Божия произход на Българския цар.Той е титулован с термина САМОДЪРЖЕЦ,която титла се обеснява като дефиниция на абсолютна еднолична власт,която ние разшифроваме на последното Божествено ниво като кръщелно свидетелство за майчин и бащин проиход:
САМОДЪРЖЕЦ=Син на Ижус и Диана Мария
От надписа разбираме,че Тракия тогава е именувана като РОМАНИЯ-топоним,в който веднага откриваме Любимата на Исус:
РОМАНИЯ=Мария
По стара традиция в памет на загиналите при битката Български войници се провежда редовно годишния голям събор БАНСКО ОДУШИЕ-поредният оригинален засекретен документ,съобщаващ ни за Боговете ни:
БАНСКО ОДУШИЕ=Бокиня Диана и Исуш!-ШАПКИ ДОЛУ за зашифровъчния гений на Посветените ни предци!
ШАПКИ ДОЛУ за=за Бок Ешуа Дуло
*******************************************            
Затова душманите на Българите са му вдигнали мерника на поредното Исусово светилище... 

Същите операции правеха и братята ни руснаци след 1950 година,когато потопяваха стотици тракийски езически Исусови светилища чрез язовирите Г.Димитров, Сталин, Камчия,Батак,Копринка и десетки други,стараейки се да ограничат животворното
въздействие на Божиите енергии върху Българите!

А знаете ли как се трупат прегрешенията ви във ВЕЧНАТА НЕБЕСНА КНИГА,и колко трудно ще ни бъде и на нас скоро да ви вадим от Спа-процедурите във врящия катран,за които вече имате задължителни предписания и трайно сте абонирани?
Напразни са усилията ви да погубите Българите,нещастници!Молим Боговете ни Исус и Богородица за вашето скорошно разкаяние и за спасението и на вашите души! 

ВЕЧНА НЕБЕСНА КНИГА=ВЕТШНА НЕБЕСНА КНИГА=КНИГА на Бог Исуш и Богиня Диана=КНИГА(информационен архив) на Бог Исус и Мария Магдалена

Статията за посегателствата за унищожение на поредното Българско Исусово светилище ХАСАРА край село СТАЛЕВО разкрива точно тия пъклени замисли и
деяния на заговорниците срещу Българите,от които е и антиконституционната партия ДПС и внедрените в нея български Отце и Родо-предатели,проектирани и движени от философа-езотерик и хидроспециалист, прикрити като бизнес замисли и изпълнявани от различни нищо и неподозиращи бизнесмени от прословутия ОБРЪЧ ОТ ФИРМИ на ДПС,гонещи далаверата и печалбата!
Сега ние с помощта на всепроникващата и всеосветяваща сила и мощ на Свещеният шифър на Българският език ви разкриваме христоматийно показната акция на тъмните
анти Български заговорници и сили.
Разшифровката на топонимите е категорична!Възхитете се и се насърчете!

Светилищният комплекс носи кодираните Божии параметри,които нашата програма веднага бързо и лесно преподрежда на познатите ни любими Божии имена:
Светилище БАШ БУНАР=Светилище на Бог Ешуа Вер(Вер=Змей,Ламя)
МИЛЕОНА=Ламя,Змей=Мария Ел(Ел=Змей)=Мария Змеица
Култовите КРАЛИ МАРКОВСКИ СТЪПКИ,характерни за много Български=Тракийски-Исусово-Богородични светилища,са специалното свръхсекретно жреческо описателно
релефно писмо,преодоляло цензурата и времето и носещо ни посланието за нашите богове:
СТЪПКА НА КРАЛИ МАРКО=Кая(скала,скално светилище)на КРАЛ(Цар,Владетел)Бок Иса и Диана Мария=Светилището на Цар Исус и Мадара(Богородица)
СВЕТИ ЧЕТИРИДЕСЕТ МЪЧЕНИЦИ=ЧЕТИРИДЕСЕТ МЪЧЕНИЦИ НА Иса и Богиня Диана=СВЯТИ МЪЧЕНИЦИ на Исуш и Диана Друида

Местността ХАСАРА носи зашифровката на Духовното прозвище на Исус Гяура, Хаура,Гуру Исус:
ХАСАРА=Хяура Иса=Гяура Иса

Селото носи династичния Исусов всепланетарен титул ДУЛО:
СТАЛЕВО=Бог Иса Дуло
КЛОКОТНИЦА най-сетне намира свещения смисъл на името си:
КЛОКОТНИЦА=Кала Кая Диана и Иса=Кая(скално светилище) на Диана и Иса Кала(Змей)
На кръстниците на града на младежта е внушено конспиративното първоразрядно Богородично име БОГИНЯ ДИАНА МАДАРА:
ДИМИТРОВГРАД=ГРАД на Диана Мадара Богиня= ГРАД на Богиня Матара Диана
Цар Иван Асен разкрива истинското си Първосвещено Божие име на династичен Исусов генетичен потомък:
ИВАН АСЕН=Бог Иса=Бог Исус
Другите субекти в статията също участват с христоматийни елементарни именни зашифровки,за да можете сега да ги проумете лесно:
ТЕОДОР КОМНИН=Друида Мак=Друида Черен Магьосник-Изроден Исусов Български династичен потомък
фирма СТОУНС е жигосана с универсалната Божия именна шифровъчна комбинация на Исус и Диана:
СТОУНС=Исус и Диана=Исус и Мария Магдалена

Кметът ПАНЧО е кръстен на Влюбените Български Богове и вече да не се чуди какво означава името му!Означава,че носи Техните гени,затова е възнаграден да носи Техните имена и служжи на тая почетна длъжност:
ДА ПАЗИ И БРАНИ С ВСИЧКИ СИЛИ И С БОЖИЯТА ПОМОЩ Техните светилища!
ПАНЧО=ПАНТШО=Богиня Диана и Ешуа!!!
А вие съселяни негови-всички потомци жречески и феномени Български,хич и не се помайвате и плашете,ами се хващайте на постоянни хора,песни и ръченици около отвардените и завещаните ви от Бащите ви свещени места и няма не само да ги давате на някой,ами ще почнем на тях да ви активираме Божиите феномени за реализиране на Божествените познания и технологии!
Кмете Димов с огнената Божия именна и генна характеристика,и ти си от Тях и заедно със селяните там!
 ИВО ДИМОВ=Бог и Богиня Диана Мама!!!
И ние сме с вас,Братя и сестри Българи от Село СТАЛЕВО и от всички села и градове в България!
 И Исус и Мария Всесилните и Всемогъщи Богове и Господари на ВСЕМИРА(ВСЕМИР=Бог Иса и Мария) Са с нас,безбройната Им и непобедима армия също!

 Бъдете благословени,Българи-осъзнаващият се непобедим Божи народ!  
 



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
06.10.2013 13:50
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
2. dimitrov1691 - gledat vsichko da prisvoqt da vz...
06.10.2013 15:40
gledat vsichko da prisvoqt da vzemat za sebe si ei takava alchnost ne sam vijdal.trqbva da razberat che nqma da stane tqhnata.
цитирай
3. martol - Поздравления
06.10.2013 16:24
Във възторг съм от Вашия блог, който е като откровение за всички мислещи българи. Благодаря Ви и Ви поздравявам за смелостта да оповестявате и разпространявате Истината, която толкова дълго е била укривана от нас, за да се обезличи изключителното значение на българите за световната Духовност!
цитирай
4. bezistena - Поздравления от martol и насърчение за martol
06.10.2013 20:08
Приятелю Мартине и вие,Българи,вземете на въоръжение Божият дар за вас-Свещения шифър на Българския език и първо познайте чрез него себе си и принадлежността си към Боговете-сиреч Божият ген,от който сте,и съпътстващите го задължително Божествени параметри,характеристики и феномени,които притежавате в потенциален неактивиран заряд,и потърсете Боговете ни и служителите Йм за да ви активират за епохалната ни мисия на Духовен разсад и интелектуален и управленчески елит на всички племена!
МАРТИН ТОЛЕВ=Богиня Диана Мария Дуло
martol =Мария Дуло
Виждаш ли,Приятелю-просто мърдане няма от любящите Им обятия!Където и да ходиш,каквото и да правиш,все при Тях ще отидеш-Те и затова Са ни създали,да бъдем близко на една ръка разстояние от Тях!
НА ЕДНА РЪКА БЛИЗКО РАЗСТОЯНИЕ от=от Зар Исуз Трак Балка и Диана
ПРОСТО НЯМА МЪРДАНЕ от=от Барда Иса и Мад Мария!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658357
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43981
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!