Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2013 06:43 - Пророчествата за България,Българите и Безистена в Ямбол
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4165 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 06.01.2014 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Делото за Безистена бе отложено отново за днес-3 октомври,за да питат българските?съдии възрастен турчин-мюсюлманин дали Българската светиня Безистена да е на турците,без да питат българските?съдии 7 милиона Българи-християни на същото основание,дали Безистена да е на Българите!
Разбирате ли наглостта и безочието вече на непрекриващите се заговорници срещу Българите в последното им настъпление срещу Божия храм и геноцидното ликвидиране на Божия народ! 
Представете си,Българи,че България предяви законни претенции(не пред Божия арбитраж както правим ние сега) да си върне всички църкви и територии,които османските завоеватели са ни отнели преди 700 години!Най-малкото което ще последва е едностранно прекратяване на дипломатическите отношения от страна на Турция и последна нота преди да ни обявяват война!
 А сега представете си,Българи,потомци на великомъченици,България да е нахлула в бащина земя на турците и ги е поробила 500 години в робство с всичкия този геноцид и зверства,който турците са вършили върху Българите,и сега Българите да се изтапанчат в Одрин,Истанбул,и из всички турски градове и да поискат без абсолютно никакво морално и правно основание светини на турците...Възклицателните са слаб знак да се опише изумлението и реакцията на южните ни съседи и светкавичното преминаване на разградената ни граница без много маене и без обявяване на война. 
В България тече поредната геноцидна гавра и операция върху Българите,но насочена без никакви заобикалки върху сърцето на Българите,Обетованата Земя и човечеството!
...който докача вас,докача зеницата на окото Ми!-каза Господ Бог Исус в Захария2-8
Чувате ли,Братовчеди турци,какво ви казва Бог?Това предупреждение важи за всички,тръгнали на довършване на Божия народ!Това важело за евреите,ли?Нищо подобно!Цялата Библия и Стар и Нов завет е писан от Българите за Българите в Свещения шифър и въпреки всички фалшификации по него ние сега изнасяме Истината(ИСТИНА=Иса и Диана)за Българите!
Ние ви казахме отдавна,повтаряме и сега:

В сърцето-крепост
с меч не може да се влиза!
Там само Песента
с Любов прониква!


СЪРЦЕ КРЕПОСТ=Диана и Цар Исус Бърка  

(Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги 
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061)


Нашият приятел и съекипник,родолюбец и патриот инж.Иван Симеонов,пламна от омерзнение в коментарния ни блок:

„Преди да искат каквото и да е било от нас, трябва да платят за щетите, които са ни нанесли през последните 700 години.
Ако не ,да се снижат и да мълчат!
Затова скачат някой " писатели" тук и присмехулно говорят за тракедонисти.Дори и правилен термин не могат да съчинят, толкова им са възможностите!
Защото служат на чужди интереси и тракийската връзка явно пречи да си получат сребърниците!“
 

 -АЗ СЪМ ТРАКЕДОНИСТ!АЗ СЪМ ДЕТЕ НА ИСА ТРАКА!-бе нашият отговор и допълнихме:
 
Приятелю,не се ядосвай на терминологията ТРАКЕДОНИСТ!
Позорящият и смисъл,ако има такъв,го трансформираме само с едно близване със Свещеният шифър на спиращата дъха наследствена титла:ТРАКЕДОНИСТ=ТРАК ДЕТЕ ИСА=Трак Дете Иса =Дете на Иса Трака!
Чуваш ли,Приятелю?!Ти си Дете на Исус Трака!
 Е-е-е-й,Иване!Ти си Дете на Бога Исус Българина от Тракия!Разбираш ли какво означава това,ИВАНЕ(ИВАН=Бог!!!  Разбра ли сега защо най-масовото и свещено мъжко име в България е ИВАН-защото е първоразрядната зашифровка на Божият висш титул и означава БОГ!!!)?Че ти носиш Божията кръв на Бог Исус с всичките и Божествени потенциални екстри,феномени и промоции!

Голяма работа е това,Приятел!Радвай се и се гордей,че си ТРАКЕДОНИСТ-сиреч Дете на Исус ТРАКА!Скоро всички ще искат неистово да са Деца на Исус ТРАКА и да носят Неговите наследствени гени...или да се отъркат о тия,които ги имат наследствени и осветени!
ЩЕ ТЪРСЯТ И ИСКАТ НЕИСТОВО=ЩЕ ТЪРСЯТ И ИСКАТ Иса и Диана Богиня!!!
ЩЕ ТЪРСЯТ ОТЧАЯНО=ЩЕ ТЪРСЯТ Диана и Ечуа=ЩЕ ТЪРСЯТ Тати Ешуа
ОСВЕТЕНИ ГЕНИ=ГЕНИ на Иса и Богиня Диана
Така че,АДАШ,гордей се,че си ТРАКЕДОНИСТ!
И ние декларираме,че сме ТРАКЕДОНИСТИ!
Аз декларирам и се гордея,че съм ТРАКЕДОНИСТ!
Българите понесохме и още носим толкова позорящи и сквернящи хули и квалификации и дефиниции,които всичките ще трансформираме чрез Свещеният ни шифър и на слово и на действие,на висши категории за СВЯТОСТ,ВЕЛИЧИЕ И СЛАВА за преклонение на всички народи и човеци пред Божият Български народ!



         БЕЗИСТЕНА-место за всенародно и всечовешко покаяние!

 
Нашите Богове Исус и Мария Магдалена-Майка Богородица,ни казаха,че съвсем скоро всички турски,гръцки, сръбски,руски,английски,американски,еврейски и всякакви други-най вече български изродени родопредатели,душмани на Българският народ,
дефинирани от големия Българин и високопосветен Посветен АКАДЕМИК Христо Маджаров като ЗАГОВОРНИЦИ срещу Българите,ще почнат да преиждат на тумби в Свещената ни България,още на границата ще свалят всякакво оръжие и тайни лоши помисли,ще изуват обущата си и боси ще стъпват и лазят по Свещената Обетована Земя по пътищата на покаянието към Ямбол,където на БЕЗИСТЕНА ще извършват публично пред световните ТВ и интернет камери епохалният акт и обряд на разкаяние, покаяние и изпросване на прошка,милост,опрощение и спасение от Боговете Исус и Мария чрез посредничеството на Българите,като основният ритуал ще бъде връщането на всичко откраднато от Българите и Свещената България:
история, цивилизации,култура,слава, богатства и старини,земи и територии(за отнетите животи Боговете Си имат грижата според обещаната фундаментална християнска доктрина за ВЪСКРЕСЕНИЕ НА МЪРТВИТЕ),племена и народи-ще връщат в България и на Българите ЦЯЛАТА ЗЕМЯ И ВЛАСТ-за да придобият дори и един миг живот по новите правила на Божиите закони,които ще са АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ И БЕЗ МЪРДАНЕ за всички оттам нататък!
Покаяни,опростени и спасени чрез приемане на Исус и Мария за Спасители,Богове и Господари на живота им и кръстени със Святият Дух,ще имат правото да се хванат на ЯМБОЛСКОТО ХОРО ШАРЕНО на Божиите Жрици Славка Калчева и Тони Димитрова около БЕЗИСТЕНА и на ХОРОТО НА НОВИЯ И ВЕЧЕН ЖИВОТ на Исус и Мария Магдалена!
 Тебе,Приятелю,сме те писали за член на приемателната комисия по възстановяне на откраднатото и щетите! 
ЗАГОВОРНИТСИ СРЕЩУ=СРЕЩУ Исуз Борга и Диана-срещу Българите
ВЪЗКРЕСЕНИЕ НА МЪРТВИТЕ от=от Исуз Бърка и Богиня Диана Матера
БОСИ НОЗЕ=Бог Исуз
БЕЗ МЪРДАНЕ от=отИза и Богиня Диана Мария
НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ=ОТ Богиня Диана Мария
ЯМБОЛСКО ХОРО ШАРЕНО=ХОРО на Мария и Исуш Бълка
ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана!
ИВАН=Бог 

Припомняме ви експертното становище и предупреждение от Константин Каменов-писател-изследовател,създател на Интелектуално звено КОРЕНИ,което публикувахме още на 10.06.2013г

„От духовна и енергетична гледна точка, доста опасна е възможността Безистенът да бъде заграбен от друго вероизповедание. Ако това се случи, то ще се пробудят и активират много паранормални явления с негативен характер не само в сградата, но и в близкия околен район, както и с всички хора от тази зона, което ще доведе до много нещастни събития. Всички тези неща отдавна са документирани от психотрониката, физика на торсионните полета, обратните връзки в кибернетиката, както и в още други от науките, разглеждащи въздействия между материално и духовно.Поради тези причини, решихме да насочим предварително вниманието на ямболската управа,съответните институции и служби и гражданство към евентуалните вредни последствия и непредвидимите зловещи апокалипстични събития, които биха се случили и последвали от този провокационен неразумен акт.“


Нашето общо предупреждение към всички страни по този кощунствен акт и процес тогава бе,и сега пак го отправяме със същата сила :

„Предупреждение към Главно мюфтийство и мюсюлманската общност в Ямбол и България:
НА ЮГОИЗТОЧНИЯ САКРАЛЕН ЪГЪЛ НА БЕЗИСТЕНА Е ВЪЗСТАНОВЕН НАЙ-ДРЕВНИЯ И ПЪРВОСВЕЩЕН ПАРАКЛИС НА СВЕТА БОГОРОДИЦА!ДЪЛБОКО УВАЖАВАНАТА ОТ НАС МЮСЮЛМАНСКА РЕЛИГИЯ ИЗИСКВА ОТ ВСИЧКИ ВЯРВАЩИ МЮСЮЛМАНИ БЕЗПРИКОСЛОВЕНА ПОЧИТ,УВАЖЕНИЕ И ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД СВЕТА БОГОРОДИЦА И СВЕЩЕНИТЕ И МЕСТА И НЕ ДОПУСКА НИКАКВО ПОСЕГАТЕЛСТВО И ПОРУГАВАНЕ НАД ТЯХ!“


 
В днешният ден ви призоваваме да се присъедините към нашата обща молитва за спасението на Българите,България и Безистена,за възстановяването на божието царство на Любовта,Братството и мира на Земята и за спасението на всички народи и човеци!
Нека всеки според неговата мъдрост,житейска опитност и вяра,да се обърне с молба от сърце към Господ Бог Исус и Богородица за бъдещето на нашите деца и Майка България!

Отче наш,Който си на небесата!
Да се свети Твоето име;
да дойде Твоето царство;
да бъде Твоята воля както на небето,така и на Земята!
Насъщния ни хляб дай ни днес и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на длъжниците си;
и не ни въвеждай в изкушение,но ни избави от лукавия.
Защото Твое е царството и силата,и славата вовеки. Амин!











Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
03.10.2013 13:23
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657914
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43972
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!