Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2013 06:42 - Каква глобална отговорност носи съвременният световен управленчески елит на всички народи,който е ИЗЦЯЛО ОТ БЪЛГАРСКИЯ династичен род ДУЛО
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4516 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 05.12.2013 02:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Интересен задочен разговор и коментар на актуалната и болна политическа тема за България публикува универсалния авторитетен блогер изследовател от екипа на Богиня Диана и Неин активиран Божи династичен потомък с кодово наименование demograph=ДЕМОГРАФ=Богиня Диана Мария=Богиня Мадара.
Статията  „Българския Лутер, да забие Програмата върху дървената порта на българския парламент! Дошло е времето“   http://demograph.blog.bg/politika/2013/07/29/bylgarskiia-luter-da-zabie-programata-vyrhu-dyrvenata-porta-.1134767   е разработена върху  точния анализ на проф.Александър Кьосев,(АЛЕКСАНДЪР КЬОСЕВ=Исус Трак Балк) професор по културология в Софийския университет "Кл.Охридски,за протеста на Възродените Българи като протест на моралното възмущение и несъгласие на отвратените хора от управляващата политическо-олигархична върхушка в съсипаната ни от тях страна.
Горещо ви препоръчваме да прочетете горния постинг(ПОСТИНГ=Богиня Диана и Иса)на ДЕМОГРАФ,за да се хармонизирате с нашата допълнителна коментарна статия,разшифроваща за вас вложените от Боговете послания!
Нашият екип направи коментарни разшифровки и допълнителни разяснения на знакови и култови думи и  универсални разговорни изрази по статията в постинга,но поради ограничения коментарен обем там ние продължаваме общото ни обследване в настоящата ни статия,за да можем да имплантираме във възприятията и съзнанието ви категоричната реалност и действителност на Българските Богове, Тяхното безспорно присъствие в целия Свещен Български език и неумолимото и неотменимо скорошно Тяхно ПРИШЕСТВИЕ!
ПРИШЕСТВИЕ=Бог Шар Иса и Богиня Диана
НЕОТМЕНИМО ПРИШЕСТВИЕ на=на Бог Исуш и Богиня Мат Мария!!!-Гледайте и се възхищавайте на абсолютно категоричната и вседействаща матиматическа точност и закономерност на Свещената Божия именна Матрица,без никакво изключение,с която са съставени всички думи и съществени разговорни изрази на Свещения Български език от всички сфери на живота!  

Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


 

КОМЕНТАРНА СТАТИЯ за=           за Диана Мария Кая и Иса ТатиКОМЕНТАРНА РАЗШИФРОВКА за=за Диана Мария Кая и Зар Бог Ешуа Барк
СЪСИПАН,СЪСИПИЯ=                 Бог Исус-народа и децата на Бог Исус!
СЪСИПАНА СТРАНА=                   СТРАНА на Бог Исус=Бог Исус и Сар Диана
СЪСИПАН НАРОД=                      НАРОД на Бог Исус
СЪСИПАН ЖИВОТ=                     ЖИВОТ на Бог Исус-съсипан живот на децата на Бог Исус
СЪСИПАНИ ОТ ТРУД=                 Бог Исус и Диана Друида-народа на Боговете
!


-Ало-о-о!Международните заговорници срещу Божия Български народ и техните МЕСТНИ МЕКЕРЕТА(МЕСТНИ МЕКЕРЕТА=Иса и Диана Мат Мария Кая-техни изродени потомци)чувате ли на кои сте посегнали и съсипали живота и страната,бе!
Съсипвате живота на ДЕЦАТА И НАРОДА НА БОГОВЕТЕ!Виждате ли какви ги вършите!Де отивате,бе,БУДАЛИ с БУДАЛИ,знаете ли какво ви се пише и ви очаква!?!Пак ви казваме,че в Пророк Захария Бог Исус ви предупреди,че БЪРКАТЕ В ОКОТО НА БОГА,ПОСЯГАЙКИ НА НЕГОВИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!Ще ви светнем зорлен дето не искате да четете ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯТА В АПОКАЛИПСИСА И ДАНТЕВИЯТ УЖАС В АДА!

АПОКАЛИПСИС=Бог Исус Болк
УЖАС В АДА=Исуж и Богиня Диана

Не сте били вярващи и не вярвате в такива неща ли?Няма такива работи-че никой хич и няма да ви пита вярвате ли или не вярвате и какви вярвания имате!
Слънцето да не би да пита сляпата къртица дали да изгрява и да топли на хората-хич няма да се интересуват от вярванията ви,ами ще изкарат компютърната разпечатка от деянията ви дето сти ги надробили и на всекиму според заслугите!

-Чакайте,сега пък оклюмахте и почнахте да правите по-големи золуми и тръгнахте сами към адовите порти-тъй и тъй ще ни горят,мислите,ами да навредим на колкото може повече народ...
Не бързайте,защото имате два аргумента,смекчаващи вината или дори оневиняващи ви нацяло!Ще ви ги кажем,за да ви покажем пътя и за вашето спасение!
Всички вие от управляващият висш политически елит сте пешки и марионетки в Божиите проекти и ръце,всички мерзости и мръсотии,които правите в национален и световен мащаб,са ви проектирани,вменени,режисирани и ръководени от същите Български Богове и Техните служители за да се осъществи реалния епохален планетарен драматичен спектакъл ЖИВОТ с участници всички Човеци и нашите общи родители БОГОВЕТЕ Исус и Мария Магдалена,скрити на заден план!
ВИСШ ЕЛИТ=ЕЛИТ на Бог Исуш
ПЕШКА=Бок Ешуа
МАРИОНЕТКА на=на Мария Диана Кая,всички човеци са в ръцете на Всесилната Богиня Диана,Майка Богородица,Мария Магдалена!
И отново призив към всички:потърсете в Интернет информация за реалните феноменални явявания и свръхестествните проявления и удивителни чудеса,извършвани от Българската Богиня пред погледите на десетки и стотици хиляди свидетели в сегашно време:ЛУРД-Франция,ФАТИМА-Португалия,МЕДЖУГОРИЕ-Босна и Херцеговина,КАЙРО–Египет и на много други места,за да не Я смятате за имагинерна религиозна измислица и да злочинствате в атеистична заблуда и рахат!

Разшифровката на осъдителните деяния МЕРЗОСТ,МЪРСУВАНЕ И МРЪСОТИЯ сочи еднозначно спрямо Кои са извършвани:
МЕРЗОСТ=Мария Диана и Исуз
МЪРСУВАНЕ=Бог Иса и Диана
МРЪСОТИЯ=Мария Диана и Иса
НИЗОСТ=Исуз и Диана
ПОДЛОСТ=Бог Иса Дуло и Диана


Вторият оневиняващ аргумент е,че целият световен управляващ висш политически елит,дето мърсувате и правите поразии сега по целия свят,сте БУДАЛИ!Да,точно така-това обидно клеймо всъщност идва да ви разкрием,че всички вие от тази жертвена върховна засега каста,сте селектирани Божии потомци от Божията династия Дуло!
БУДАЛИ=Бог Дуло!-обидна квалификация към познали се Божии династични потомци,съхранили чистотата и светоста си,както и квалифицирането им за ЛУДИ(Дуло)и бастисването им... 
 И всички други ваши именни зашифровки и параметри носят скритата епохална информация,че вие сте от Свещения Божи Династичен Български род Дуло от последната епохална Божествена генна посявка преди 2000 години-проектен експериментален процес за опресняване на кръвта,освежаване на кръвта на управляващия световен елит,паралелно със същите процеси сред Духовните водачи на племената-другият експериментален жертвен и страдалчески Божи династичен клан!Примери?
                                                                                                                  ЗЛОДЕИ=Иза Дуло

ЕЛИТ=Дуло
АРИСТОКРАЦИЯ=Цар Иса Трака
МОНАРСИ=Мария и Иса
ЦАРЕДВОРТСИ=Цар Иса Бард и Диана
ПРЕЗИДЕНТ=Иза Бард и Диана=Бог Иза Друида
ИМПЕРИАТРИЦА=Цар Богиня Диана Мария
ЕМИР=Мария
СУЛТАН=Иса Дуло
ВОЖД=Бог Ежуа и Диана
ВОДАЧ=Богиня Диана и Ечуа
ПЪЛКОВОДЕЦ=Бълк Богиня Диана и Иса
РЪКОВОДИТЕЛ=Бърк Дуло=Диана Бълкария
МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ=Мадара и Сар Бог Иса Друид Дуло
КАН= Кая(скала)=Жрец-скален Жрец,Жрец на скално светилище
КАЙЗЕР=Кая Зар=Жрец Цар

Колкото искате примери,обаче разкриването на Божествения ви династичен произход хич и да не ви успокоява-ВСЕКИ ЩЕ БЪДЕ ОПРОСТЕН И ЩЕ СЕ СПАСИ,НО СЛЕД КАТО МИНЕ ПРЕЗ ТОЛКОВА АДОВИ КРЪГОВЕ ИЛИ РАЙСКИ СЕЛЕНИЯ,КОЛКОТО СИ Е ЗАСЛУЖИЛ-МОЖЕ И ЗА МИГ ДА ГИ ПРЕМИНЕ,НО ОБЕЗАТЕЛНО...ВРЕМЕТО НА ПРЕСТОЯ ЗАВИСИ ОТ ЛИЧНОТО МУ РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗКАЯНИЕ И ПОКАЯНИЕ И НАТВОРЯВАНЕ НА ДОБРИ ДЕЛА И ПРЕОСВЕЩАВАНЕ НА БОЖИЯТА КРЪВ, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО!

Няколко христоматийни примери за династичната Българска принадлежност на съвременни световни емблематични политически фигури:
СИНЯ КРЪВ=КРЪВ НА Иса=Иса Бърк
АРИСТОКРАТИЧНА КРЪВ=КРЪВ на Чар Иса Трак и Диана=Чар Иса Трак и Диана Бърк
СИНЯ АРИСТОКРАТИЧНА КРЪВ =Син на Чар Иса Трак и Диана Бърк
НАСЛЕДСТВЕНА СИНЯ КРЪВ=Син на И
сус Дуло Бърк и Богиня Диана=КРЪВ на Сина на Исус Дуло и Богиня Диана

ВЛАДИМИР ПУТИН=Бог Дуло и Богиня Диана Мария,където имената поотделно произлизат от същата свщена фамилия:
ВРАДИМИР=Богиня Мария Дуло
ПУТИН-доказана по документален път аристократична Българска фамилия от всичките 500 елитни Български фамилии от отцепените от Българската Свещена империя Волжски Българи,съставили и изградили интелектуалния елит на Средновековна Русия
ПУТИН=Богиня Диана-изяснява се причината поради която Владимир смирено привежда глава пред Богородичните икони по многобройните онаследени Български църкви в Русия
ЛЕОНИД БРЕЖНЕВ=Дуло Вер Бог Ежуа
ДЖОРДЖ БУШ=Ежуж Друида от рода на Бог Ешуа
БАРАК ОБАМА=Барк Богиня Мама=Българската Богиня,Майка на всички Богове
ФИДЕЛ КАСТРО=Бог Дуло Иса Трак=Бог Исус Тракиеца от рода Дуло
АНДОНИС САМАРАС=Син на Исус и Диана Мария-мин.пр.на Гърция
КАРОЛОС ПАПУЛЯС=Бог Исус Ел Болкарина-президент на Гърция
РЕДЖЕП ЕРДОГАН=Богиня Жар Диана Трак=Ежуа Бард Трак-мин.пр. на Турция
ТРАЯН БЪСЕСКУ=Бог Исус Трака=Бок Исус от Раят-президент
ВИКТОР ПОНТА=Бог Трак и Богиня Диана -мин.пр.-Румъния
ИВИЦА ДАЧИЧ=ИВИЦА ДАТШИТШ=Дете на Бог Отец Ешуш-мин.пр.на Сърбия
ДЖОРДЖО НАПОЛИТАНО=Ежуж Друид Бог Дуло=Бог Ежуж Друид Дуло-през.Италия
ЗОРАН МИЛАНОВИЧ=Богиня Мария и Изуш Дуло-мин.пр. на Хърватия=Кубрат
ФРАНСОА ОЛАНД=Фер(ВЕР=ЗМЕЙ)Иса Дуло-президент на Франция,отскъснала се през 843година от Франкската Империя,или от Империята на Франките,които са същите ония Франк=Фарки=Барки=Българи,или Фраки,както все още Руснаците наричат ТРАКИТЕ!!!
ЖАН МАРК ЕРО=Ежуа и Мария Кая от Рая=Жар Мария Кая=Жрица Цар Мария-мин.пр.на бившата провинция на Свещената Българска Империя
ХАЙНЦ ФИШЕР=Бох Цар Ешуа=Исуш Барх-президент на Австрия или ОСТЕРАЙХ=Иса Трах-също бивша провинция на Свещената Българска империя,чиито автентични документи за принадлежност към Империята са съхранени в сегашния химн на Австрия:
LAND DER BERGE,LAND AM STROME,който стих на едно ниво на разсекретяване означава СТРАНА НА БЕРГА ИСА ДУЛО И МАТ МАРИЯ,а на по-високото езотерично ниво разшифровката гласи:
LAND DER BERGE,LAND AM STROME=Дуло Друид България Иса и Мат Мария=
Иса Друид Дуло България и Мат Мария
-категорична и ясна декларация,че Австрия и Австрийците са изконен Тракийски народ и страна на Българските Богове!
Същата декларация ни навират постоянно и испанците-исконно тракийско племе,водени от Иса Бог,Чието име са взели за име на страната си-ИСПАНИЯ=Иса Бог.Двамата влюбени Български Богове Са навсякъде и сред това тракийско племе,само няколко христоматийни примери за това:
МАДРИД=Мама Друид=Диана Мадара
ХУВАН КАРЛОС=Крал Бох Иса=Кая Иса Бълкария=Жрец Иса Бълкария
Португалските нотариални документи са същите:(СЪЩИ ДОКУМЕНТИ=ДОКУМЕНТИ на Исуш и Диана,ДОКУМЕНТИ=Диана Мат Кая)
ПОРТУГАЛИЯ=Диана Булгария
АНИБАЛ КАВАКУ СИЛВА =Балк Бок Слав(ЗМЕЙ)-президент
ПЕДРУ ПАСУШ КОЕЛЮ=Бард Бог Исуш Кала=Бог Исуш и Диана Булкария-така и министър-председателя на Българската свещена провинция бе разконспириран като потомък на  Български агент-интелектуален династичен имплант на Исус и Мария Магдалена,внедрен от Тях за ашладисване на тамошното тракийско племе...
МИНИСТЪР=Иса и Диана Мария
ДИНАСТИЧЕН ИМПЛАНТ=Богиня Диана Мат и Исуш Дуло=Деса на Богиня Диана Мат и Ешуа Дуло
АШЛАДИСВАНЕ от =от Бог Исуш Дуло
ТАМОШНО ТРАКИЙСКО ПЛЕМЕ=ПЛЕМЕ на Исуш Трака и Диана Мама Кая
 
Английските секретни документи,указващи също принадлежността на Великобритания и народите и към свещените народи и територии на Българските Богове,са лесно разгадаеми и за първолаци,притежаващи кода за разшифроване:
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ=Богиня Диана България
ЛОНДОН=Дуло
Кралица ЕЛИСАБЕТ=Бог Иса Дуло
ДЕЙВИД КАМЕРЪН=Дете на Бокиня Мария
......няма да привеждаме за примери всички топоними и наименования като ГРИНВИЧ=Ечуа Барг,МЪРСИСАЙД=Исус и Диана Мария,МАНЧЕСТЪР=Исуч и Дияна Мария,ЕДИНБУРГ=Диана Бурга....и всички други,които вече си намират Божествената сакрална семантика,но само ще споменем първите най-крещящи свидетелства за Български цивилизационен и Божествен произход,които се набиват веднага на очи,още щом влезете в началната страница на електронната енциклопедия за Великобритания:
  Най-отгоре гордо и вече послушно,намерили си най-после господарите,размахват опашки трите Ямболски лъва от царският герб на Шишман-Господарят и владетелят на Първопрестолния Царски град Ямбол,който е и скритият оригинален герб на Ямбол-и двата герба на 100% абсолютно еднакви с цялата си сложна хералдика!Тази абсолютна еднаквост на държавни гербове би трябвало отдавна да предизвика двете държави и народи да си обявят непримирима война за открадване на висша национална свитиня,освен ако двата народа не са с един и същи произход и държавите не са били едно цяло!И тази тайна да се знае много добре от съответните осведомени служби и да се трае умишлено по взаимно съгласие за да не се вдига много шум и да не се усетят разделените и обезпаметени Тракийски народи,та вземат да се побратимят-обратно на налаганото досега хилядолетно разделение от управниците им от Българския изроден династичен род Зар Дуло=РАЗДЕЛЕНИЕ  в изпълнение на максимата РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!
Трите страшни,но вече радостни и доволни лъва,че най-сетне ги познахме,са трите деца на Исус и Мария Магдалена,от които са и всички Европейски династични владетелски родове и елити...
Под вече разгадания герб е девизът(ДЕВИЗ=Диана Богиня и Иза)на Великобритания,
който за вече посветените казва открито,че тази общност от народи и територии е на Диана Мат Друида:
DIEU ET MON DROT=Диана Мат Друид-каквото и да означава друго на френски или на английски!
Поощряваме ви да опитате да разсекретите девизите и химните на произволно избрани страни:БЪДЕТЕ АБСОЛЮТНО СИГУРНИ,че всички тези разсекретени свещени Български документи ще свидетелстват за съставилите ги Български фундаментални цивилизатори и Българските Богове Исус и Мария Магдалена!
Абсолютно всички!
АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ са на =ВСИЧКИ са на Бог Иса Дуло!Защото АБСОЛЮТНО
означава БЕЗУСЛОВЕН ,СЪВЪРШЕН,НЕОГРАНИЧЕН,ПЪРВООСНОВА НА СВЕТА,ПЪРВООСНОВА НА ВСИЧКИ СЪЩЕСТВА,ВЕЧНО И НЕИЗМЕННО и още куп висши формулировки и символики,които водят категорично все при Него!
Информацията за АБСОЛЮТА е толкова категорично доказателствена в полза на Бог Исус Дуло и обширна,че ви обещаваме да я разгледаме скоро в отделна статия.Сега само ще добавим,че енциклопедиите указват,че в Християнството понятието и термина АБСОЛЮТ се използва за означаване на Бог Отец  и Исус Христос!Абсолютно правилно,само дето не знаят две фундаментални изначални тайни=истини:
Първата тайна е,че Бога Отец Твореца и Бог Исус Христос са един и същ Всемогъщ Бог Творец,явяващ се периодично под различни аватарни образи и имена на човеците и Чието име в индийската Божествена митология е запечатано от Българските цивилизатори категорично като ВИШНУ,което вече знаете,че означава Бог Ешуа!Ама имало и друг Бог-Творец и се казвал с различно име-ШИВА?
Няма друг бог!Всички богове са само Бог Исус Българина,бог ШИВА също е Ешуа Бог,сиреч Бог Исус!!!
 
Втората тайна е,че Бог Исус Христос,Когото определят с висшата философска категория АБСОЛЮТ,Е Българският Бог Исус от Божията Българска царска владетелска монархическа династия Дуло,дефиниран със свещения Жречески Български език като Бог Иса Дуло и кодиран като АБСОЛЮТ!!!
АБСОЛЮТ=Бог Иса Дуло,с всичките Му висши философски квалификации,както и с гръцката му псевдоистинна безсакрална семантика ABSOLUTUS,която е категорично производна от Бог Исус Дуло!!!

Пропуснахме да предявим претенции и за авторство и собственост върху другия наш народностен и Ямболски Първосвещен сакрал-името на Първопрестолния Божи град
ЯМБОЛ,което в една от херметичните му зашифровки Бог Дуло или ДУБЛИН,ДЪБЛИН, ДЪБИЛИН,бе пренесено като върховна светиня от Ямболския жречески отряд на КАЯ ДУЛО,(което значи Жреца Дуло и засекретено като КЕЛТИ,СЕЛТИ(Иса Дуло)),в заселнически цивилизационен епохален марш на Запад през целия континет,който дариха с Божието животинско календарно династично прозвище ВЕР=ЗМЕЙ--ЕВРОПА=Вер Бог, и кръстиха столицата на последната си континентално-островно дестинация на името на останалият им вечен блян и копнеж Първосвещен град от Обетованата земя
ДЪБЛИН,ДЪБИЛИН...ЯМБОЛ,за да могат те и всички ние сега да се познаем и си познаем общото Божие наследство! 
ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ=ЗЕМЯ на Бог и Богиня Диана=Бог Иза и Богиня Диана Мама

Нека приключим за сега краткия анализ на Българския Божи династичен произход на съвременния световен владетелски елит с култовата Европейска фундаментална монархическа династия,която ще приключи колективната декларация на световните династи за принадлежност към Българските Богове:
ХАБСБУРГИ!Дори не са се опитали малко да се прикрият,че са Божествени династични потомци на Българският Бог Исус,закодиран елементарно с ниска степен на на секретност като ХАБСБУРГ=Бох Иса Бурга,уверени във вечното си безотчетно господство над света!
БЕЗОТТШЕТНИ=Дете на Богиня Диана и Изуш=Богиня Диана и Тати Изуш
Основателят на Българската изродена Божия династия е ОТО ФОН ХАБСБУРГ,В ЧИЙТО ДИНАСТИЧЕН ПАСПОРТ откриваме и Ямболската Богиня Диана:
ОТО ФОН ХАБСБУРГ=Диана Богиня и Бох Иса Бурга
Последният владетел МАРИЯ ТЕРЕЗА също като крушата не пада по-далеч от дървото, парадирайки с династичния си Български произход:
МАРИЯ ТЕРЕЗА=Мария Зар Диана=Царица Диана Мария=Царица Мадара
ПРОИЗХОД от=от Диана и Иза Бърх
В култовата народна поговорка КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ ДЪРВОТО=
Трак Ешуч Тати  Бог Бард Дуло и Богиня Диана=Дете на Бог Тати Ешуш Трак Дуло Барда и Богиня Диана,Посветените Български съчинители скриха информациата за Българския Божествен произход на всички световни династи,за да можем сега да ги изправим на отчет пред Боговете и народите защо не са спазили Божиите завети и заповеди,да си понесат наказанията и разкаянието и им покажем пътя за спасението и преосвещаването на  замърсената Свята Божия кръв!
СЪЧИНИТЕЛИ=Исуш и Диана Дуло
ДИНАСТИЯ=Дете на Иса=Деса на Диана
СВЕТОВНИ ДИНАСТИИ=Династии на Иса Бог и Богиня Диана
ПОГОВОРКА=ПОГО ВОРКА=Бог Борк-традиционен фолклорен сейф за съхранение на зашифрованата информация за Българските Богове и скритата Българска история
ЗАВЕТ с=с Иза и Богиня Диана
БОЖИИ ЗАВЕТИ=Бог Ежуз и Богиня Диана
ДОГОВОР с=с Диана Борг=с Бога Трак
ЗАПОВЕД=Иза Бог и Богиня Диана
ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕ от=от Бок Исуз
ПЪТ НА СПАСЕНИЕ=Богиня Диана и Бог Исус
СПАСИТЕЛ=Бог Исус Дуло
СПАСЕНИЕ=Бог Исус
ПОКАЗА ПЪТЯ към=към Бок Иза и Богиня Диана
ЗАМЪРСЕНА КРЪВ=КРЪВ на Исуз и Мария=Мария и Исуз Бърк
СВЯТА БОЖИЯ КРЪВ=КРЪВ на Богиня Диана и Бог Исуж=Богиня Диана и Бог Исуж Бърк

В последния момент получихме още няколко заявки за деклариране на принадлежност към свещената Българска Божия династия и от компилативната фамилия САКС-КОБУРГ-ГОТА,създадена от ТЮРИНГИЯ=Тракия,САКСОНИЯ=Исус Кая,КОБУРГ=Кая Бург=Жреца Българин и ГОТИ=КОТИ=ДАКИ=Диана Кая.
Произлизат от рода ВЕТИНИ=Богиня Диана,дал представители на рода ВИНДЗОР(Богиня Диана Зар=Зар Богиня Диана) и рода ЕРНЕСТИНИ(Сар Диана),започнали от ЕРНСТ(Сар Диана) и АЛБРЕХТ-каква „прекрасна“ стържеща анаграмна комбинация от  звучното и мелодично име Диана България!!! Ернестините са КУРФЮРСТИ(Сар Диана Бурк),ЛАНДГРАФИ(Диана България) и МАРКГРАФИ(Мария Кая Барг)
Династията Сакскобурггота се гордее,че е от най-древната и единна световна династия,от която са всички други аристократични фамилии и династични родове.Ние сега им даваме най- силния аргументт за гордост и надежда и още повече за размисъл за предстоящ скорошен колективен династичен катарзис в световен мащаб,когато дойде СЪДНИЯ ДЕН!За тяхна и наша династична информация:
СЪДНИЯ ДЕН=Деня на Иса и Диана
СЪДИИ=Иса и Диана
ИМА ПОВОД ЗА ГОРДОСТ=Богиня Диана Мат и Бог Исуз Трага
КАТАРЗИС=Исуз Трак-психически емоционален процес,дефиниран като
РЯЗЪК ЕМОЦИОНАЛЕН ПРЕХОД=Изуц Бълхария и Диана Мария Кая-разшифровката на израза указва причинителите на този процес.
Името на нашия Сакскуборготски представител е също подчинено на Свещения шифър:СИМЕОН БОРИСОВ=Бог Исус и Богиня Мария!!!
Отговорноста му като династ на върха на генетичната управленческа пирамидата Дуло е най-голяма...Каква е отговорноста на министър-председателя СЕРГЕЙ  СТАНИШЕВ, който също е от Божията династична фамилия,разконспириран като Син на Бог Исуш Трага,за нарушаване на Божиите завети и заповеди-определете вие.
СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ=Син на Бог Исуш Трага
-Ама чакайте!Какъв Станишев,какъв Исусов потомък разправяте!Нали Станишев е по майка евреин,пък и баща му бил с еврейски произход-а уж Исус бил Българин?
-Българският Исусов генетичен имплант е в политическия и интелектуалния елит на всички племена чрез Българските световни цивилизатори и Духовни водачи на всички племена,а всички те са от Исусовата династична жреческо-свещеническа каста,регенерирана и реактивирана периодически от аватарните Исусови пришествия сред хората.Има още една фундаментална епохална тайна в това отношение,която се съдържа във възловата за езотеричното и официалното Християнство притча за СЕЯЧА от Новия завет,която е на висше херметично ниво засекретена,но за нея ще говориме когато му дойде времето!
Така че, сега всички световни владетелски и управнически династи и лидери да се подготвят за отчет и равносметка пред Съвеста си,Създателите им и Съдиите,Които са с еднаква генетична семантика.Съдебният състав е ясен и безпристрастен, подкупи,рушвети и роднински връзки не важат!

СЪВЕСТ=Исус и Богиня Диана
СЪЗДАТЕЛИ=Исуз и Диана Дуло
СЪДИИ=Иса и Диана
СЪДЕБЕН СЪСТАВ=СЪСТАВ от Иса и Богиня Диана
ВСИЧКО Е ЯСНО=ВСИЧКО е на/от Иса
БЕЗПРИСТРАСТНИ=Бог Зар Исус Бард и Диана
ПОДКУП=Богиня Диана и Бок
РУШВЕТ=Богиня Шар Диана=Ешуа Бард
РОДНИНСКИ ВРЪЗКИ=Исуз Трак Бърк=ВРЪЗКИ на Иса Трака
ВАЖИ=Бог Ежуа,ВАЖАТ=Бог Ежуа и Диана
ВАЖНИЧАТ=Бог Ежуч и Диана
ВАЖНИ ГОСТИ=Господ Бог Исуж и Диана
 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Сега ще продължим със същинския наш коментар,който публикувахме в коментарния форум на статията на ДЕМОГРАФ:

КОМЕНТАРЕН ФОРУМ-вижте Кой организира форумните мероприятия в електронното пространство и под Чия егида са те!
КОМЕНТАРЕН ФОРУМ=Бокиня Матара Мария!-пак за сетен път ви казваме:Няма мърдане!Никой не може да избяга от Вездесъщата Велика Богиня Майка!
НЯМА МЪРДАНЕ от=от Мад Мария!
ЗА СЕТЕН ПЪТ=Бог Тати Исуз
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ=Бог Исуз Дуло и Богиня Диана
НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГАТЕ от=от Богиня Диана Мат и Изуж
ВЕЗДЕ=Бог Иза и Диана-навсякъде,на всички места
НАВСЯКЪДЕ=Иса и Бокиня Диана



Приятели,наскоро ви бяхме съобщили с нашата статия РАЗКОНСПИРИРАНИ СА ВДЪХНОВИТЕЛИТЕ И РЕЖИСЬОРИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ,,че всички процеси в България,региона и по света са режисират и организират от Българските Богове във връзка с подготовката на човечеството за Тяхното скорошно ВРЪЩАНЕ НА ЗЕМЯТА(ВРЪЩАНЕ НА ЗЕМЯТЯ=Богиня Диана Мария и Изуш)чрез Българите и България.За тези епохални неотменими събития Те продължават да ви предупреждават и с посланията в тази прекрасна аналитична и морално-етична статия,продиктувана от Техните небесни екипи от отдел ПОЛИТИКА,и които послания ние сме длъжни да ви разсекретим.За да разберете посланията Им,е необходимо да усвоите Свещеният шифър от статиите ни ТАЙНИТЕ НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК част 1 и 2 в bezistena.blog.bg и другите ни документи.
Всички думи и изрази,които разсекретяваме по-долу,са извадени от съдържанието на статията и показват безусловната сакрална(Божествената) семантика на всички думи,изрази и като цяло на цялата творба.
СЪДЪРЖАНИЕ=Жар Иса и Диана

НЕОТМЕНИМИ СЪБИТИЯ=НЕОТМЕНИМИ Иса и Богиня Диана=СЪБИТИЯ на Диана Мама
ЕПОХАЛНИ СЪБИТИЯ=Болх Иса и Богиня Диана
ПОЗИТИВНА ЦЕЛ=ЦЕЛ на Бог Иза и Богиня Диана
ТЪЖНА ПРОГНОЗА=Диана и Ежуз Борг
СТРОШЕНИ ГЛАВИ=Диана и Исуш Болгария
ПРОТЕСТ=Бард Иса и Диана
КОНФРОНТАЦИЯ на децата на=на децата на Диана и Иса Борк
МОРАЛНО ВЪЗМУШТЕНИЕ=Богиня Мат Мария и Изуш Ел
ДВИЖЕЩ МОТИВ=Бог Ежущ и Богиня Диана Мат
ОБАЧЕ ОСТАВА=Бог Исуш и Диана Богиня
МОТИВАЦИЯ НА ПРОТЕСТА=Исуц Барт и Богиня Диана Мат
СТАВА МОДЕРНО=Иса и Богиня Диана Мадара
МАРКСИСТИ=Исус и Диана Мария Кая
ИМА НЕЩО ОБЩО с=с Ешуш и Богиня Диана Мат
ПОКОЛЕНЧЕСКИ БУНТ=Болк Исуш и Бокиня Диана
ПРЕДИШНИ ПОКОЛЕНИЯ=ПОКОЛЕНИЯ на Барда Ешуа=Бард Ешуа Болк
ДА ИЗМЕТАТ ОТ СЦЕНАТА=Децата на Исуз и Диана Мат
УТОПИЯ=Диана Богиня
справката в Енциклопедията веднага ни указва кои са авторите на човешките УТОПИЧНИ МЕЧТИ,които СЪВСЕМ СКОРО(Сина на Исус и Бокиня Мария)ще се осъществят(ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ=Сина на Бог Исуш и Богиня Диана):
УТОПИЧНИ МЕЧТИ=УТОПИТШНИ МЕТШТИ=Тати(Отец) Ешуш и Богиня Диана Мат
Утопия (от гръцки:от НЕ и МЯСТО, т. е. НЕМЯСТО или „място, което не съществува“) е въображаем остров, описан от Томас Мор, като място със съвършената социална, правна и политическа система 
Разшифровката сочи кои са истинсите автори на УТОПИЧНИТЕ МЕЧТИ на хората и 
истинските автори не са Древните  Гърци,както векове наред вече цялото човечество бе манипулирано,а Божествените потомци и народ на северните им съседи(СЕВЕРНИ СЪСЕДИ=Сар Исус и Богиня Диана)-БЪЛГАРИТЕ! 

УТОПИЯ=Богиня Диана,но още и ТОПОС=Диана Богиня и Иса,което на несъкралната опростенческа семантика означавало МЕСТО,КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА.Разшифровката по свещената Българска СЕМАНТИКА(Иса и Мат Кая)е категорична,че такова место има!
МЕСТО КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА=МЕСТО,КОЕТО Е НА Сина на Бог Исущ и Богиня Диана!
И това место е България и Българските Богове,скрити в зашифровката ВЪОБРАЖАЕМ ОСТРОВ:
ВЪОБРАЖАЕМ ОСТРОВ=Бог Исуж Барда и Богиня Мария=Братя (БЯЛОТО БРАТСТВО) от/на Бог Исус и Богиня Диана
А авторът на тази описателна зашифровка е кръстен с това христоматийно име за обучение на начинаещи Български Посветени,за да може от раз да ви стане ясно(ОТ РАЗ ДА ВИ СТАНЕ ЯСНО=Зар Тати Исус и Богиня Диана)като ви го преведем сега:
ТОМАС МОР=Иса и Мат Мария!
Някакви възражения?!Все още някакви съмнения в това,в което ви разкриваме и ви посвещаваме?Учете Тайните на Свещения Български език и познайте Българските Богове и СЕБЕ СИ(Бог Исус),защото съвсем скоро Те идват и налагат ТОТАЛНАТА ДИКТАТУРА НА ЛЮБОВТА,БРАТСТВОТО И МИРА ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ!И НИКОЙ НЯМА ДА ПИТАТ ИСКА ИЛИ НЕ ИСКА ДА СПАЗВА БОЖИИТЕ ЗАКОНИ!ПОЛИТИЦИ,АРМИИ,ВОЙСКИ И ВЛАСТЕЛИНИ НА СВЕТА-НИЩО НЕ ВАЖИ ПРЕД ТЯХ!
НЯМА ДА ИМА И МИГ ЖИВОТ ЗА ОНЗИ,КОЙТО НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ НА БОЖИЯТА И ЧОВЕШКАТА ЛЮБОВ!СВОБОДНАТА ВОЛЯ ДА ВРЕДИШ НА ДРУГИТЕ И ДА ПРАВИШ ЗЛО БЕ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО РАЗРЕШЕНА ДОТУК!
БЪДЕТЕ СИГУРНИ:ВСИЧКИ ДО ЕДИН ЩЕ БЪДЕТЕ ТАКА ДОСТАТЪЧНО И КАТЕГОРИЧНО УБЕДЕНИ ВЪВ ВСЕМОГЪЩЕСТВОТО И ГОСПОДСТВОТО НА БОГОВЕТЕ,ЧЕ НИКОЙ НЯМА И ДА ПОМИСЛИ ПОВЕЧЕ ДА НЕ СПАЗВА И НА ЙОТА ЗАКОНИТЕ И ЗАПОВЕДИТЕ ИМ!
 
НЕ СПАЗВА И НА ЙОТА=Бог Есуз и Богиня Диана

Всички разшифровани послания в статията твърдят това:
СОБСТВЕНА БАЗА=База на Бог Исус и Богиня Диана
ПОЧТЕНОСТ=Тати Исуш и Богиня Диана
САМОУБИЙСТВО=Исус и Богиня Диана Мат
ЧИСТ ПРОТЕСТ=Протест на Исуш иДиана
МРЪСНИ ПОЛИТИЦИ=Бог Исуц Дуло и Мария-Техните деца
МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА=Богиня Диана Мария Дуло Болк
ДОШЛО Е ВРЕМЕ на=на Ешуа Дуло и Багиня Мария
ОМЕРЗНЕНИЕ=Мария и Иза

ДОЙДЕ ВЕЧЕ ВРЕМЕТО НА БОЖИЯТ НАРОД-БЪЛГАРИТЕ, И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД!
НЯМА ВРЪШТАНЕ НАЗАД на=на Изуш и Богиня Диана Мадара=на Тати Бог Изуш и Мария! 
Всички пожелателни морални характеристики за политиците и управниците като почтеност,честност,отговорност,неподкупност,съвест и др.подобни,нямат абсолютно никаква стойност без задължителната санкция,постоянен контрол и отговорност от и пред Българските Богове чрез единствените Им посредници и представители на Земята-Техните Български потомци,съхранили чистотата си,както и всички, пречистени и осветени от Святият Дух! 

БЪДЕТЕ ВСИЧКИ БЛАГОСЛОВЕНИ!

ДАНО,ДАНО!=Диана,Диана!
http://www.youtube.com/watch?v=fzdQI3Fxp1
Y


 










Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
01.08.2013 06:45
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!
Бъдете благословени!
цитирай
2. bezistena - Демонстрираме всепроникващата ...
01.08.2013 14:12
Демонстрираме всепроникващата способност и мощ на Свещеният Български език,пред който рухват всички окови,прегради и фалшификации!Слънцето разкъсва гъстите черни изкуствени облаци и изгрява,осветявайки потъналата в скръбна гъста тъмнина замръзнала Земя...И черни призраци с писъци изчезват в небитието...
СЪМНА ВЕЧЕ!=Исуш и Богиня Диана Мама!
Усвоявайте Тайните на Свещеният Български език,за да видите Изгрева на Слънцето и се сгреете и вие на лъчите му Светлина!
СВЕТЛИНА=Иса Бог Дуло
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674920
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!