Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 22:47 - Джулай Морнинг-Юлския изгрев на Българските Богове
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6235 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 09.02.2014 02:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Българският празничен ритуал Джулай Морнинг е генетично съхранен порив и неутолим копнеж на Исусовите жречески потомци за енергийно-информационен обмен със Слънцето и Боговете.Това са актове и процеси,активирани от Българските Богове в техните династични потомци,както и в потомците на техните Апостоли и първи последователи-Траките=Българите,които са истинките ранни християни.
Защо Българите са Апостолски потомци?Защото всички Исусови Апостоли са Българи,всички Библейски и Новозаветни събития са ставали в България на Балканите,Исус и Мария Магдалена и всички Евангелски персонажи са Българи и са действали основно на Балканите-разшифровката на Свещеният Български език доказва категорично и безспорно всички тия скрити истини!(СКРИТА ИСТИНА=Исус Трака и Диана)


Българите са огнените Слънчево-Лунни поклоници,те са и т.нар. скални хора,поклоници на скалите=скалните светилища.Общата дефиниция ги определя като жреци посрещащи Слънцето на скалните светилища,където реализират духовните и материални потребности на хората.
Скалното светилище е мултифункционално съоръжение за реализиране на даровете и Дарбите на Святият Дух,чрез трансформиране на Слънчевата и Лунната енергия.
По стечение на обстоятелствата тия потомци сега сте пръснати в различни групи на духовна изява:езотерици,ревностно вярващи християни,Бяло братство,хора на изкуството-поети,композитори,певци и музиканти,художници.Всички вие притежавате по наследствен признак Божествените феноменални свойства,качества и технологии,които или са изявени в малка неосъзната и неуправляема степен у вас,или дремят складирани непроявени във вас,очаквайки да ги възпламените и активирате за добротворни дела и ползи за вас и хората!

Сега с помощта на Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


ние ви посвещаваме и запалваме фитила на себепознанието,активирайки ви да излезете от летаргията на самозабравата и да се познаете Чии сте - че сте на Българските Богове и като техни кръвни потомци да активирате Техните феномени и Божествени чудеса и технологии за Спасението,доброто и прогреса на Българският народ и чрез него на всички народи!

СЕБЕПОЗНАНИЕ=Иса Бог Познание=Познание на Бог Иса 

САМОЗАБРАВА=Бог Исуз и Богиня Мария=потомците и народа на Бог Исус и Богиня Мария,забравили за своите Богове и Божествен произход и статут на Духовен разсад и Водачи на всички народи!                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Вие сте родовите потомци и наследници на чистите и святи Божии деца и ученици- Врачките, Езотериците,Екстрасенсите,Ясновидците,Радиезистите,Магите,Лечителите, Баячките,Билкарите,Жреците,Бардите,Посветените,Духовно извисените, Психоенергетиците,Астролозите,Пророците-всички ония,които Инквизицията е фалшифицирала и инкриминирала като дяволски създания и е насъскала Християнската църква в геноцидни кръстоносни гонения вече 1500 години,а всички тия хора са точно най-чистите и истински последователи на Исус и Богородица,генетичните потомци на Исусовите Български Апостоли,на святите Жреци и най-вече са династичните кръвни потомци на Исус и Мария Магдалена!Вдигнете си гордо очите и се въздигнете,братя и сестри Божии-идва не само вашия ден,но и вашето време за винаги! Във вас са Божиите гени,феномени, технологии,добродетели и бъдещето на човечеството!Идва времето на Българите под всемогъщата егида на Българските Богове
!
ВРАЧКА=Ешу и Диана Барк
ЕЗОТЕРИК=Иза Трак
ЕКСТРАСЕНС=Син на Исус Трака
ЯСНОВИДЕЦ=Исуц и Богиня Диана
БАЯЧКА=Бок Ечуа=Бокиня Диана и Ешуа
РАДИЕЗИСТ=Исуз Друид
ЖРЕЦ=Цар Ежуа 
ДУХОВНО ИЗВИСЕНИ=Бохиня Диана и Бог Исуз                                                
Нашата група от Ямбол ще посрещне изгрева на Слънцето на светилищния СПА-център Харманите в Созопол!
СПА ЦЕНТЪР=Цар Иса и Богиня Диана
СПА-центърът се намира в южната част на плажа и е изграден от Лунно-Слънчеви биокамери(БИОКАМЕРА=Бокиня Мария) и съоръжения,построени от каменни-енергийни панели,които се зареждат от Слънчевата и Лунна енергия и ползват огромния енергийно-информационен потенциал на Черно море (виж японския проф.Масару Емото) и служат за лечебни процедури и практики,за отваряне на феноменалните рецептори,чакри и свойства на пациентите.Там са се лекували всички болести,извършвали са се регенеративни процеси на възстановяване и подмладяване,включително до ниво възкресение на мъртвите!
Началното ниво на обучение и посвещение в Божиите феномени и практики е завършвало с изпит за ходене по морето до близките дестинации на Стара Планина и устието на р.Ропотамо(РОПОТАМО=Богиня Диана Мария) и летене до светилищните комплекси на Меден Рид(МЕДЕН РИД=Диана Мадара) и светилищния комплекс Змийски остров-изцяло изкуствено построено мегалитно енергийно съоръжение,чиято скална апаратура е разположена на североизточната част на изкуствения остров.
От няколко години ние активирахме СПА-центъра на Харманите и ползваме неговите операции и манипулации,първата от които беше съдействие за откриването на мощите на Св.Йоан Кръстител на остров Св.Иван през месец юли 2010г. 
Преди десетина години непосветените и на ниско езотерично-духовно ниво археолози разкриха светилищния оздравителен лечебен компклекс от пясъците на времето и го дефинираха като некропол-гробище,скривайки от хората истинското му предназначение на оздравително-регенеративен комплекс.Успоредно с разкриването на некропола върху светилищния комплекс започна стройтелно посегателство и кощунство,който противобожествен и противозаконен акт носи неописуеми негативи и последици на извършителите и поколенията им...

Възстановяването на древните Лунно-Слънчеви жречески практики в България започва според версията на варненските хипари през 1986г.,по идея на Тяната - тогава млад варненски хипар,сега легенда,на когото идеята му се внушава от кръстницата му Диана:   ТЯНА=ТАЯНА=Диана.
Група младежи се събират през нощта на 30 юни срещу 1 юли на поляна в морската градина и посрещат 12 души изгрева с китари и песни.Венец на Слънчевия обряд е песента Джулай Морнинг!Следващите години посрещачите се увеличават постепенно през 1989г.рисуват върху чаршаф хипарския знак(производен от сакралния древно-български Исусов знак Y) и заповедната дума ОБИЧАЙ! (ОБИЧАЙ=Богиня Диана и Ешуа) на Български език и 400 души след изгрева дефилират възторжено по улиците на Варна.Поради тоталната цензура тогава мероприятието е обявено като нямащо нищо общо с религиозни практики.

В Уйкипедия има версия за началото на обичая през 1980г. по идея на Виолин Станкович (ВИОЛИН СТАНКОВИЧ=Богиня Диана и Есуш Бълка).

През 2007г. Главните организатори (ГЛАВЕН ОРГАНИЗАТОР=Иза Трак България) активираха и вдъхновиха кметът на Каварна Цонко Цонев(ЦОНКО ЦОНЕВ=Бок Ицуц=Бог Тати Исус=Дете на Бог Исус) и Джон Лаутън да положат началото на официалното празнуване на Джулая на Камен бряг в сегашния му формат.
Това култово възродително мероприятие бе проведено под активното участие и молитвено въздействие и благословение на нашата Ямболска езотерична група.
На първата и единствена снимка от събитието на 01.07.2007год. в Българската Уйкипедия,както и на всички други езици,ще видите нашата група около разветия Български флаг с вдигнати ръце да посреща Слънцето и да благославя участниците.Нашето знаме бе единствено сред повече от 8 000 участници в първото организирано официално посрещане на Слънцето на Камен бряг и е регистрирано в много фото и
видео материали от събитието!  
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%B9                                                                               


image 
 Мястото на голият скалист бряг край скромното селце Камен бряг(КАМЕН БРЯГ=Бряг на Мака=Бряг на Магьосниците=Кая на Богиня Мария) не е избрано случайно от Главният вдъхновител и организатор.Голата и трънлива скална площадка-плато,на източния край на селото завършва със стръмен скалист бряг висок 30-50 метра!За учените и непосветените това плато,стигащо до Яйлата на юг и до Тюленово на север,е естествено природно формирование,но посветените пазехме досега тайната,че това плато с дължина няколко километра,широчина 200-300метра и височина 30-50метра е гигантски мегалитен светилищен комплекс,построен от древните Българи,притежаващи феноменални стройтелно-инженерни техники,технологии и практики.На долната панорамна снимка ясно се виждат изкуствено построените инженерно-стройтелни пластове и конструкции
image                                                 


Пак от поредицата фотографии се вижда и изкуствено построеното светилищно съоръжение
МОСТ=Иса и Мат край
Тюленово
=Бог Дуло                           

image                                                                                                           


Хълмът Чиракман е христоматийният пример на указанието на Светицата Ванга,че в България е пълно с изкуствени огромни пирамиди,но поради манипулациите на учените и немощта на въображението ни,съизмеримо със степента на посветеността ни,ние не можем да ги видим-т.е.да ги познаем,че те са изкуствено построени мегасъоръжения!
Пирамидата край Каварна указва с именната си кодировъчна комбинация,че тя е светилищен комплекс,построен от Българските Богове:
ЧИРАКМАН=Кая на Ечуа и Мария=Скала на Исус и Мария Магдалена!!!                                                                

image                                                            

Когато отидете на место и сте предварително уведомени и посветени,че бреговата ивица е изкуствен грандиозен мегалитен светилищен градеж,ще откривате все нови и нови доказателства за изкуственият им инженерно-строителен произход-нещо,което съвременната наука досега дефинираше като ИГРА НА ПРИРОДАТА и ПРИРОДНИ ФЕНОМЕНИ,във временен успешен опит да скрие истината от Българите,за тяхното величествено Божие мегастроително наследство.
За това комплекса Яйлата и цялото плато са изпълнени със Слънчево-Лунни светилищни камери и енергийни съоръжения,той е комплекс от регенеративно-оздравителни съоръжения,даряващи живот и дълголетие на милиони в древността.

Съвременните учени,археолози и историци,ръководени и досега централно от щаба на заговорниците срещу Българите правеха всичко възможно да скрият от Божиите потомци-Българите,истинския произход и същност на техните светилища-местата от които те могат да черпят Божествена безгранична мощност и сила и възстановят господството си над Света за доброто на всички-и ги дефинираха все като естествени места,на които са били уж вършени погребални смъртни мероприятия,за да предизвикат естествения неприязън и боязън от тях у Българите.
Яйлата е определена като огромно каменно образувание с множество гробници,
некрополи,погребални камери,ниши и пещери на скити и сармати.Разшифровката на наименованията и терминологията ни разкрива характеристиките на Българските Богове,които са строили тия мегасъоръжения само от лечебен и жизнеотвърждаващ характер за дълголетие и здраве,а не за смърт и свършек на живота.


КАМЕННО ОБРАЗУВАНИЕ=Бог Иза и Богиня Мария Кая=Кая(скала,светилище) на Бог Исус и Богинята Майка.
ГРОБНИЦА=Иса Борг-место за съживителни процедури от Исусовите жреци.
НЕКРОПОЛ=Болкари
ПОГРЕБАЛНА КАМЕРА=Богиня Мария Кая България=Кая(скала,светилище) на Богиня Мария България-съоражение за лечебни и възкресителни процедури   
НИША=Ешуа-скална енергийна камера за същите цели
ПЕЩЕРА=Богиня Шар Диана=Ешуа Барда
СКИТИ=Иса Кая и Диана-тракийско племе по имената на Българските Богове
САРМАТИ=Иса и Матара=Иса и Диана Мария=Сар Мама Диана-тракийско племе по имената на БългарскитеБогове
БЕЗГРАНИЧНА МОЩНОСТ=Мощност на Изуш и Диана Барг
ВЪЗСТАНОВИ=Бог Изус и Диана Богиня
ПРОИЗХОД от=От Иса и Диана Барха

От този гигантски скален СПА-Лунно-Слънчев център нашите деди-жреци, оператори на енергийния животворящ комплекс са свещенодействали с песни и танци и в Любов са творили чудеса,дарявайки хората с Любов,здраве, дълголетие и материални дарове,изливани от Божествения рог на изобилието!

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Иза и Диана Болгария !
БОЖЕСТВЕН РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Сина на Бог Ежуз и Богиня Диана Болгария


Тъй че знайте Българи-отивайки на Камен бряг за Джулая,вие сте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО потомци Божии и жречески,активирани сега и призвани от Боговете Български за последното време(ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ=Бог Иса Дуло и Богиня Мария)-че там ще попаднете под мощното положително енергийно излъчване на мега светилището!
Подгответе се за тази решителна за вашето посвещение процедура!
Подгответе и изчистете душите и сърцата си в покаяние,простителност и смиреност.Вие по принцип сте в положителния спектър на душевния баланс и потенциал,което означава,че мощният положителен заряд на светилището ще преумножи вашия личен енергиен потенциал отново с положителен знак и така ще се отпушат у вас каналите и процесите за вашето благословение и посвещенческо извисяване в положителна посока,но колкото повече подходите чисти и осъзнаващи и познаващи Българските Богове,толкова по на високо ще стигнете!
Оставете за сакралната нощ изкуственото алкохолно опианяване и вдъхновяване-една-две бирички ще са ви достатъчни за вечерта.Посрещнете изгревните медни лъчи на Слънцето с чисти глави,съзнание и души,пейте и танцувайте с БТР,Джон Лаутън и другите чисти Боговдъхновени песни.Извършете възвишените жречески ритуали и процедури описани в статията Свещените Тайни на Слънчевите и Лунни Българи и Летете с Лунната Жар птица - тази сутрин заедно с изгревното слънце на изток над него ще бъде и Луната,комбинирайте Лунно-Слънчевия емоционален енергиен обмен!
На култовия първи Джулай Морнинг през 2007г. никой друг освен Ямболската група-езотерици,не обърна внимание,че когато Слънцето изгря за Камен бряг от морето на източния хоризонт,Луната в абсолютно пълнолуние бе вече над залезния западен хоризонт с огромен нереален диск!Естрадата с БТР и екзалтираните Джон Лаутън и публиката,бяхме точно по средата на енергийната магистрала,свързваща двете небесни светилища и върху ни действаше мощен активиращ Слънчево-Лунен енергиен коктейл!
Същите сили и въздействия като на Камен бряг ще действат и по другите култови места по морето и навсякъде във вътрешността на страната,където се съберете за посрещане на изгрева на Джулай Морнинга!Примерно за Пловдив препоръчваме най-големият от всички изкуствено построени от кота 0 до върха скални светилищни хълмове-първосвещеното НЕБЕТ ТЕПЕ (тепе=светилище на Богиня Диана).
НЕБЕТ=Богиня Диана
Спазвайте същите правила и ритуали!

Предупреждение към посрещащите Слънцето в Бургас и другите пясъчни брегове:

вечерта и сутринта са сакрални,не ги осквернявайте с алкохолно и наркотично опияняване и вдъхновение и скверни чалгаджииски песни и прояви,както беше през 2012г.в Бургас,когато точно на изгревния момент момчетата от известна бургаска група на сцената на брега пееха долнопробни нецензурни слова и всички опияненчени им пригласяха!Скверното пиянско посрещане на Слънцето на свещеното место и сакрално време,дори и неосъзнато,носи целогодишни отрицателни последици за извършителите-поглъщате и акумулирате огромна положителна енергия и със замърсената си в момента душевност я трансформирате в тежък и опасен болестотворен отрицателен негативен заряд в себе си...
Ако сте на плажа,влезте при изгрева във водата и посрещнете Слънчевите лъчи в комбинация на Лунната и морската енергия и с любимия човек за ръка...   

Песента Джулай Морнинг е спусната свише(СВИШЕ=Бог Исуш) на английската рок банда URAIAH HEEP,чието име указва,че е съставена от потомци на БАРХИ(Траки=Българи),тръгнали преди повече от 2000години от Свещената Българска обетована земя на Балканите към заселническо-цивилизационни мисии към Острова.

Култовата JULY MORNING(Юлско утро)се ражда от(РАЖДА СЕ от=от Жар Иса и Диана) от различни идеи на Кен Хенсли(Кая Иса Хала=Жрец Исус Змей) и Дейвид Байрън(Богиня Диана Бард).
Докато записвали албума LOOK AT YOURSELF(Иса Дуло Болкария)-ПОГЛЕДНИ СЕБЕ СИ (Погледни Бог Исус),музикантите открили с изненада(С ИЗНЕНАДА =Исуз и Диана),че са написали няколко отделни композиции все в ДО МАЖОР!!!-защо ли?Защото са им диктували Диана Мария и Ежуа!

ДОМАЖОР=Диана Мария и Ежуа

Сглобили ги заедно(ЗАЕДНО=Иза и Диана) и така се родила легендата Джулай Морнинг,която придобива световна известност,като изпълнението на орган в началното и интро дори се използва за сватбен марш по света.С тази слава Джулай Морнинг е заложена като култова христоматийна песен при възстановяването на сакралния езически Исусово-Богородичен ритуал и практика в България от Англо-Българските тракийски родственици!

Разшифровката на израза СВАТБЕН МАРШ сочи категорично и еднозначно в чест на коя сватба е съставен този израз:

СВАТБЕН МАРШ=МАРШ на Иса Бог и Тиана Богиня=Сватба на Мария и Ешуа
СВАТБА=Иса Бог и Диана 
МАРШ=Мария и Ешуа


ЕЗИЧЕСТВО=Сина на Изуш и Богиня Диана -това е истинското Исусово-Мариино Познание и учение за Любовта на Българите,инкриминирано от Инквизицията и анатемосано от псевдо-християнката Църква в геноцидни гонения на Божиите деца!
 
Затова вече осма година Исусово-Марииният кръвен династичен потомък Джон Лаутън ходи в несвяст по свещените кътчета на България,по светилища,стари крепости, манастири и прихлупени и порутени кротки Странжански църквици и параклиси и с трансово-трескав поглед и смирена душа търси истината и посвещението си...

ДЖОН ЛАУТЪН=Диана и Ежуа Дуло

Намери ги вече,братко Джон!Намери ни,защото онази огнена сутрин на Камен бряг през 2007 година,докато ти раздаваше вдъхновен автографи на десетките ти обградили те фенове,ние положихме ръце на раменете ти и се молихме на Българските Богове за твоето благословение,съхранение и здраве и посвещение...Човек от обкръжението ти забеляза ръцете ни на раменете ти и ни отправи предупредителен поглед и въпрос.Аз му казах с усмивка кротко,че те благославяме и той кимна насърчително... 

РЕЧНИК НА НЕПРЕВЕДЕНИТЕ ДУМИ:

ЦЪРКВА=Иса Бърк
ПАРАКЛИС=Иса Балкария
СМИРЕНИ ДУШИ =Смирени Диана и Ешуа=Души на Иса и Мария=Исуш и Диана Мария
 Търси ИСТИНА=търси Иса и Диана
ОБКРЪЖЕНИЕ на=на Ежуа Барк
СВИТА на=на Иса и Богиня Диана
БОДИГАРД=Богиня Диана Драг=Богиня Диана Трак
АВТОГРАФ=Богиня Диана Барг
ПОЛАГАНЕ НА РЪЦЕ ЗА ЗДРАВЕ=Цар Изуз и Богиня Диана Болгарина
БЛАГОСЛОВЕНИЕ=Болга Словение=Слова,думи на Български,които само се чуват от Боговете=единственият път към Боговете е разсекретеният Български език-прорицавано от пророците Петър Дънов и Ванга
ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА=Бог Иса Дуло и Богиня Диана=времето на идването на Българските Богове-сегашното време!
СМИРЕНОСТ=Исус и Диана Мария
СВЪРШЕК НА СВЕТА=Сина на Исуш Бърк и Богиня Диана=идването на Божият син,Спасителят
КАМЕННО ОБРАЗУВАНИЕ=Кая на Бог Иза и Богиня Мария=Скално светилище на Бог Исус и Богиня Мария
БЕЗГРАНИЧНА МОЩ=МОЩ на Изуш Барг и Диана
ГРАНДИОЗЕН СТРОЕЖ=строеж на Иза Драг=строеж на Иза Трака=Жар Исуз Трак и Диана
ФОТОГРАФИЯ=Богиня Диана Барг
ГРАДЕЖ=Ежуа Трак
ВРЕМЕНЕН УСПЕШЕН опит=опит на Богиня Мария и Исуш Бог
СЪВРЕМЕННИ=Иса и Богина Мария
СЪВРЕМЕННИ УЧЕНИ=Исуш и Богиня Диана Мария
ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН=Бард Богиня Мария=Бърг Богиня Диана Мария
ДЕФИНИЦИЯ=Диана Богиня и Иса 

      
ДЖУЛАЙ МОРНИНГ=Утро,изгрев на Ежуа Дуло=Господ Ежуа Дуло и Мария=                              Господ Исус от рода Дуло и Мария Магдалена
Там аз бях във юлска сутрин,
за да търся Любов,                
с магията
на новото зазоряване       
и с прекрасното Слънце

Под звуците
на първите птичи песни.
Дома си оставих
по средата на бурята
и на нощта зад мен,
и на моя собствен път.

Със деня идваше решението -
ще търся теб!
Ла ла ла ла ла ла ла ла.

Търсех любовта
на странни места,
не остана камък,
който да не преобърна.
Трябва да са били сигурно повече
от хиляди лица,
но никой, не чувствах
като огън, който гори.

В моето сърце, в моите мисли, в моята душа.

Там аз бях във юлска сутрин,
за да търся любов,
с магията
на новото зазоряване
и с прекрасното Слънце


Бог каза:Аз Съм Любов!  Затова навсякъде,където в поезията,в прозата,в песните се говори за Любов,тя е метафоричната маскировка на Бог,Чието име е Исус!                                                                                      
Певецът пее,че търси Любов,което значи,че търси отчаяно Исус,търси Го с магията и  тайното учение на НОВОТО ЗАЗОРЯВАНЕ=Богиня Диана и Зар Бог Иза  и с ПРЕКРАСНО СЛЪНЦЕ=Барк Сар Исус Дуло 
 
Певецът търси Бог Исус(Любовта) със звуците на ПЪРВИТЕ ПТИЧИ ПЕСНИ,което в превод означава,че търси Бог с първите=ранните=истинските Български Богове-Богиня Диана и Бог Исуч(ПТИЧИ ПЕСНИ=Богиня Диана и Бог Исус)

В израза ЩЕ ТЪРСЯ ТЕБ откриваме скрити субектите на отчаяното постоянно търсене на героя:
ЩЕ ТЪРСЯ ТЕБ=ШТЕ ТЪРСЯ ТЕБ=Богиня Диана и Исуш Друид          
Преводът на израза ТЪРСЕХ ЛЮБОВТА НА СТРАННИ МЕСТА ни разкрива,че певецът търси Бог Исус(ЛЮБОВТА)по светилищата на Исус и Диана Мадара
СТРАННИ МЕСТА=Исус и Диана Матара

Следващият стих потвърждава,че героят търси Българските Богове на Техните скални светилища: 
Търсех любовта
на странни места,
не остана камък,
който да не преобърна...
Дойде времето и вие да ходите от камък на камък,от светилище на светилище и да търсите огъня,който гори-огънят на Святият Дух!
Ръководство,карта и светлина за из пътя ви даваме чрез http://bezistena.blog.bg/   Водачите ви вървят пред вас!


Бъдете благословени!

    
 
   









Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
30.06.2013 00:14
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!
Бъдете благословени
цитирай
2. shaffi - винаги е приятно да
05.07.2013 22:12
гледаш изгрева на слънцето, музиката само потвърждава това прекрасно усещане..поздрав!
цитирай
3. bezistena - Благодарим за съпричастието и п...
06.07.2013 11:16
Благодарим за съпричастието и поздравите,прекрасно дете на Ешуа Бог(ШАФИ)!Ние ще те наградим и насърчим с кратък коментар и анализ на закодираните послания в съобщението ти:
ВИНАГИ Е ПРИЯТНО ДА=Богиня Диана Барда
ИЗГРЕВ=Берг Иза=Исус Българина-лесно разгадаема чрез обратен прочит Слънчева метафорично-алегорична зашифровка на постоянно бленувания и лелеян Български Бог
ЛЕЛЕЯ=Ел и Ел=Ламя и Ламя=Змей и Змеица-кодираните династични животински
династични прозвища на Българските Богове Исус и Мария Магдалена.Те Са кодирани и в култовия християнски ВЪЗГЛАС(Исуз Бълг) АЛИЛУЯ,чието значение учените се мъчеха безуспешно до сега да обеснят с древноеврейски произход в паралел на други сакрални думи като ПАСХА,АМИН,СЪБОТА,МАННА НЕБЕСНА,МЕСИЯ,СЕРАФИМ.
Еврейските Посветени и Мъдреци,които всички до един са с Трако-Български гинетичен Исусов династичен произход,(интелектуален инженерно-гинетичен продукт на цивилизаторските мисии на Българите сред всички племена)много добре знаеха и знаят и сега,че тия висши сакрални понятия и думи нямат Божествено обяснение на иврит и на всички други човешки езици,освен на Свещения Български език чрез Свещения Исусово-Мариин шифър,защото са Български сакрални зашифровки,оставени на отговорно пазене у Тракийското еврейско племе до сегашното им разшифроване:
АЛИЛУЯ=Слава на Бог,Хвалете Бог,Възхвалете Бог!
Разшифровката на изразите указва категорично Кои са Боговете:
АЛИЛУЯ=Ел и Ел=Ламите Исус и Мария
СЛАВА НА БОГ=Бог е Змей(СЛАВ=Змей)
ХВАЛЕТЕ БОГ=Богиня Диана е Болх=Богиня Диана(Богородица )е Българка!
ВЪЗХВАЛЕТЕ БОГ=Бог Иза и Богиня Диана Болх=Боговете са Българи!
АМИН=Мама=ММ=Мария Магдалена
СЪБОТА=Иса и Богиня Диана
МАННА НЕБЕСНА=Мама и Бог Иса=Мария Магдалена и Бог Исус
МЕСИЯ=Мама и Иса=Мария Магдалена и Исус
СЕРАФИМИ=Иса и Богиня Мария
И сега ВНИМАНИЕ:Върховният Еврейски и християнски празник ПАСХА с леко анаграмно завъртане се разсекрети отново и задължително като Българският Бог:
ПАСХА=Пох Иса=Бог Исус!-ВИНАГИ СА ТЕ=Бог Иса и Диана!


цитирай
4. bezistena - продължение на отговора на shaffi(ШАФИ)
06.07.2013 14:08
Разшифровките на сакралните понятия и термини указват категорично,че всичко е Тяхно,че няма мърдане от Тяхната безкрайна мощ,всемогъщие и всепроникваща Любов!
НЯМА МЪРДАНЕ от=от Мад Мария
САКРАЛНИ ПОНЯТИЯ=Диана и Иса Болкарина
СВЕЩЕНИ ТЕРМИНИ=Бог Исуш и Диана Мария
БЕЗКРАЙНА МОШТ=Бокиня Диана Мария и Изуш
ВСЕМОГЪШТИ=Богиня Мат и Исуш
ВСЕПРОНИКВАШТА ЛЮБОВ=Любов на Бог Исуш и Богиня Диана Барк
За проверка на всевалидността(ВСЕВАЛИДНОСТ=Бог Исус Дуло и Богиня Диана)на Свещения Български Божи код и за ваше обучение и посвещение,разшифровайте произволно избрани важни,съществени и свещени думи и изрази на Български език-знайте и бъдете сигурни,че всички те са съставени чрез Свещения шифър и разкривайки ви скритите в тях Богове,ще ви извисяват и приближават все по-близко до Тях!Ще Ги откриете и във всички други думи,както и във всички други езици!
ВСИТШКИ ЕЗИЦИ=Езици на Бокиня Диана и Исуш
ВСИТШКИ ДУМИ=Исуш и Бокиня Диана Мат
СВЕЩЕНИ ДУМИ И ИЗРАЗИ=Думи и изрази на Исуш и Богиня Диана
СКРИТ БОГ=Бог Трак Иса
Ще Ги разкривате във всички Български народни и естрадни песни-в имената на певците,в наименованията на всички песни и Богувдъхновените ѝм текстове!Ще Ги разкри-
вате и във всички певци и песни на всички езици по света,защото всички те са цивилизационен продукт на многовековно експеринентално генно инженерство на Българските Богове и жреческата Ѝм потомствена свещеническа каста- БЪЛГАРИТЕ!
ТРЪГНАЛА Е РУМА МОМА=Идва вече(тръгнала е)Мария Мама
http://www.dailymotion.com/video/x1zq6l_louis-armstrong-ella-fitzgerald-sum_music#.Udf1OmLVTIU
Louis Armstrong & Ella Fitzgerald - Summertime
ЛУИС АРМСТРОНГ=Исус Ел Трак и Мария
Ела Фитцжералд=Цар Ежуа Ел Дуло и Богиня Диана
Summertime=Иса и Мама Диана Мария
Ще имате щастие(ЩЕ ИМАТЕ ЩАСТИЕ=ще имате Исущ и Диана)да се срещнете с Българските Богове хиляди и безброй пъти,ще Ги откривате НЕУМОРНО(Мария)и НЕНАСИТНО(Иса и Диана)навсякъде и във всичко,само и само да тръгнете към Тях!
ИМАМ СРЕЩА с=с Мат Мария и Исуш
ВСИЧКИ=Бок Исущ




цитирай
5. bezistena - продължение на отговора на ШАФИ
06.07.2013 15:31
И още няколко прекрасни разшифровки на вложените чрез теб Божии послания:
УСЕЩАНЕ за=за Исуш и Диана
УСЕТ=Иса и Диана
ПРЕКРАСНО УСЕЩАНЕ за=за Парк Шар Исус и Диана
ПОЗДРАВ=Бог Иза Бард=Бога Зар и Богиня Диана
СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ от=от Богиня Диана и Зар Исуч Барда...

БЛАГОСЛОВЕНИ СТЕ,ДЕЦА НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА-СЪТВОРИТЕЛИТЕ И ВЛАСТЕЛИНИТЕ НА СВЕТА,МИРОЗДАНИЕТО И ВСЕМИРА-СЪЗДАЛИ ВСИЧКО И ВСИЧКИ НИ С БЕЗКРАЙНАТА СИ ЛЮБОВ!
СВЯТ=Иса и Богиня Диана
МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
БЕЗКРАИНАТА ЛЮБОВ на=на Бог Иза и Богиня Диана Болкария!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677198
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!