Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2013 01:29 - Експертни предупреждения на Константин Каменов за опасност от зловещи последствия при заграбване на БЕЗИСТЕНА в Ямбол от главно мюфтийство
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6061 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 29.07.2021 12:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И ПРЕПОРЪКИ ЗА
ЯМБОЛСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ И ИНСТИТУЦИИ


Дълго време само следях събитията около Ямболския Безистен и не се включвах в борбата на хората за запазването му към града, единствено поради факта, че не съм родом от Ямбол. Все пак, както казва една наша великомъченица, когато Господ е сътворил земята не е поставил държавни граници.

https://www.youtube.com/watch?v=GNnB4GUcRRI

Сите Българи Заедно –
 Къде и да одиш,

гордей се, че си Българин!

Преди години, именно нашето Интелектуално звено “КОРЕНИ”, към което принадлежа, поведе борбата в Пловдив против натрапвания от управата ни паметник на Филип
II Македонски, като основател на града. От една страна това не бе достоверен исторически факт, от друга проектът бе част от чужда мегаломанска идея, от трета в него бяха заложени икономически интереси на градоначалниците. Нашата битка обаче не бе против нито едно от тях, а започна като битка за паметта на предците. Може би много хора отново няма да го разберат, затова и тук ще го обясня по-синтезирано.
За нашето съществуване като предетносни племена, като народ и като държава, освен великото Божествено войнство, своята памет са оставили и милиони наши предци. Когато някъде в България се стигне до отстояване на какъвто и да е въпрос от древността, то винаги се отстоява и паметта на предците, която битка не можем да си позволим да загубим. В Ямболския случай ситуацията е точно същата.
   

Навсякъде в страната открай време се е запазила традицията, когато се гради по-нова сграда от важно значение, то се използват основите на по-ранен градеж, който е получил своята святост още от древните епохи. Във всеки етнографски регион е запазена изключително важна ценност, свързана със зидането.
Почти винаги, най-важните съоръжения са били градени в изключително продължителен период, но зидът винаги е падал, докато, накрая не е била вграждана някоя от жените на зидарите. Тя се е превръщала в духа на градежа, а децата й са израствали без майка като много от жените на селището са помагали на бащата, за да може да ги отгледа правилно. Допитвайки се до някои от по-възрастните ни етнографи, разбрахме, че и при строителството на ямболския Безистен като сакрална  сграда, е приложен подобен таен ритуал. Това е изключително важно да се знае, защото Духът никога не напуска сградата, към която принадлежи, а освен това той пази и вярата, с която е бил кръстена зазиданата впоследствие жена.
И, независимо, че душата й отдавна се е преродила, то духът й пази своята сграда и то чрез своята си вяра. От тази гледна точка, доста опасна, от духовна гледна точка е възможността  Безистенът да бъде заграбен от друго вероизповедание. Ако това се случи, то ще се пробудят и активират много паранормални явления с негативен характер не само в сградата, но и в близкия околен район, както и с всички хора от тази зона, което ще доведе до много нещастни събития. Всички тези неща отдавна са документирани от психотрониката, физика на торсионните полета, обратните връзки в кибернетиката, както и в още други от науките, разглеждащи въздействия между материално и духовно.

Поради тези причини, решихме да насочим предварително вниманието на ямболската управа,съответните институции и служби и гражданство към евентуалните вредни последствия и непредвидимите зловещи апокалипстични събития, които биха се случили  и последвали от този провокационен неразумен акт и които могат да се окажат пагубни за живота на много хора от града.

Предупреждение към Главно мюфтийство и мюсюлманската общност в Ямбол и България:

НА ЮГОИЗТОЧНИЯ САКРАЛЕН ЪГЪЛ НА БЕЗИСТЕНА Е ВЪЗСТАНОВЕН НАЙ –
ДРЕВНИЯТ И ПЪРВОСВЕЩЕН ПАРАКЛИС НА СВЕТА БОГОРОДИЦА!
ДЪЛБОКО УВАЖАВАНАТА ОТ НАС МЮСЮЛМАНСКА РЕЛИГИЯ ИЗИСКВА ОТ ВСИЧКИ ВЯРВАЩИ МЮСЮЛМАНИ БЕЗПРИКОСЛОВЕНА ПОЧИТ, УВАЖЕНИЕ И ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД СВЕТА БОГОРОДИЦА И СВЕЩЕНИТЕ Ѝ МЕСТА И НЕ ДОПУСКА НИКАКВО ПОСЕГАТЕЛСТВО И ПОРУГАВАНЕ НАД ТЯХ!


Написахме това, за да ви помогнем при отстояването на Българската светиня и при вземане на решението от съдебната власт.
Наше категорично задължение е да ви предупредим, а от Интелектуално звено “КОРЕНИ” ще завършим тази своя информация със старобългарския поздрав

Бъдете здрави и Бог с вас
!

Константин Каменов –
 член на Общонародния Съвет на старейшините към Комитета за спасение на Безистена 

Константин Каменов (или Константин Камен Каменоф, с прякор Коренът) е роден на 6 юни 1965 г. в Пловдив. Специализира Българска филология и Руски език и литература. Същевременно завършва Актьорско майсторство и режисура. През 2007 г. завършва втора магистратура по История и започва защита на докторска степен по същата специалност.

Повече от 20 години се занимава с научна дейност, а още от 5-годишен проявява творчески талант и прави опити за поезия и проза.

От 1996 г. постоянно участва с нови научни разработки, разглеждащи племената оформили българския етнос, в конференции във Варна, Шумен, София и други градове. Впоследствие текстовете му са отпечатани в сборните трудове на мероприятията. През 2003 г. участва с доклад в Националния колоквиум, посветен на 100-годишнината от рождението на д-р Маньо Стоянов, с организатор Народна библиотека „Иван Вазов". Докладът му влиза в Сборник към колоквиума" 2004 г. Следващата година негов труд за преоткриването на първообраза на молитвата във времето е отпечатан в книга с 12 подбрани есета „Отче наш" (на български и английски език).

Първата му научна книга - „Небето помни - древнобългарската история", излиза в Пловдив през 1997 г. Няколко години по-късно издателство „Народен будител" публикува „Небето помни - протобългарската история"(2000) с второ допълнено издание през 2001 г. Следват „Ключът на Енох (Ключът на пътя към знанието)" (2006) и книга втора от поредицата „Небето помни - Бог вижда; Етногенезис и създадени култури от протобългарите" (2007), издадени от УИ „Паисий Хилендарски". „Кой пренесе шумерските зикурати - време за промяна на историческата терминология" (2008), част първа на изследването му „Траките и българите - най-ранните християни"(2009), под работното заглавие „Приемането на християнството от траките и унаследените им „езически" символи и принципи в новата вяра и религия" и „Небето помни III - Етногенезисът от (прото-) траки до българи" (2010) са поредните му научни трудове.
През 2010 г. участва с доклад в първа част на сборника „Богоизбраните българи". А 2011 г. злиза и „Модел „GENEZIS" - Структурата на вселената според траките херметици".

Константин Каменов сътрудничи на различни списания и вестници със свои научни публикации, есета и журналистически публикации. От 2000 г. работи с научна група Интелектуално звено „Корени". Член е на Дружеството на Пловдивските писатели, където два пъти е награждаван за литературни постижения.

Получава голямата награда на Пловдивските клубове „Космос" и „Сириус" за „Приносител на факела от древността".

Един от първите Български безпорни авторитетни изследователи, доказващи по категоричен академичен начин световното  величие и фундаментален цивилизационен принос за всички човешки племена на Траките=Българи, и един от първите Посветени, натоварени с мисията да разкрият пред обезпаметените Българи и цялото човечество епохалната Тайна – вече осветяваща се необратимо Истина, че всички велики Духовни водачи на човечеството, и на първо место най –вече Господ Бог Исус Христос, са Българи, че България е истинската така търсена от всички Обетована Библейска земя, че всички Библейски и Новозаветни събития са ставали в България на Балканите и Българите са Свещения Божи народ, и че се възвръща на Земята чрез Българите Царството на Любовта и Братството на Българските Богове Исус и Богородица за всички!  


http://www.segabg.com/article.php?issueid=1625§ionid=6&id=00003

Към твърденията на Посветения Константин Каменов в горната статия ние добавяме потвърждаващите категорични  документи за 100%Български произход на цялата Индийска цивилизация и култура,разшифровани чрез

Свещения Шифър на Българския език,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
 


ВИШНУ=Бог Ешуа

Десетте аватара(превъплащения) на Бог Вишну, който е Бог Ешуа, са:

МАТСЯ=Мат и Иса

КУРМА=Кан (Жрица) на Мария 

ВАРАХА=Барх (Българи)

НАРАСИМКА=Кан (Жрица) на Мария и Иса

ВАМАНА=Богиня Ма (Майка)

ПАРАШУРАМА=
Вер (Змей) Ешуа и Мария 

РАМА=Мария

КРИШНА=Кан (Жрец) на Ешуа

БУДА=Богиня Диана

КАЛКИ=Кала (Змей) Кан (Жрец)

БРАМА=Богиня Мария

БРАХМА=Бохиня Мария

БРАХМИНИ=Хан (Кан, Жреци) на Бохиня Мария

ШИВА=Ешуа Бог

ВЕДИ=Богиня Диана

УПАНИШАДИ=Богиня Диана и Ешуа

БХАГАВАТТГИТА=Бох Господ Тати (Отец) и Богиня Диана

учение БРАМАНИЗЪМ=учение за Богиня Ма (Майка) Мария и Иза

МАХАБХАРАТА=Бохиня Ма (Майка) от Тракия

РАМАЯНА=Мария

писменост БРАХМИ=писменост на
Бохиня Мария

писменост ПАХЛАВИ=писменост на Бог Балх (Българин)

Божествената троица на индуизма е фактически двуица:


ТРИМУРТТИ, БРАХМА и ШИВА=Бог Ешуа от Трахия и Богиня Диана Матара Мария 

ЗАРАТУСТРА=Ариан от Зар (Цар) Тати Иса 

династиите на Персия са:

АРШАКИДИ от=от Ешуа от Тракия

АРШАКИДИ=Ариани Кан (Жреци) от Ешуа и Диана 

ПАХЛАВИ от=от Бог Балх (Българин)

САСАНИДИ от=от Исус и Диана      

ОСТАВЯМЕ НА ВАС ВЪРХОВНОТО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ОТКРИВАТЕЛСКОТО ИЗСЛЕДВАНЕ НА ХИЛЯДИТЕ СВЕЩЕНИ ДУМИ, ИМЕНА И ПОНЯТИЯ В ХИНДУИЗМА, БУДИЗМА И ИЗТОЧНИТЕ РЕЛИГИИ И УЧЕНИЯ, КОИТО СЛЕД РУЗШИФРОВАНЕТО С ПОМОЩТА НА СВЕЩЕНИЯ КОД на Свещения шифър ОТ НАЙ –
 ТРУДНИ И ЗАВЪРТЯНИ ЧУДАТИ СЛОВОСЪЧЕТАНИЯ, ЩЕ СЕ ПОДРЕДЯТ В ПРЕКРАСНИТЕ И ЗВУЧНИ СКЪПИ ИМЕНА НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ Исус и Великата Богиня Майка Диана, Мария Магдалена!

ВСЯКА НОВА РАЗШИФРОВКА ЩЕ ВИ КАЧВА НА НОВО ПО – ВИСОКО НИВО НА ПОСВЕЩЕНИЕТО И ПОЗНАНИЕТО!



Издадени художествени книги:

1994 г. - „Бунт - 85", поезия                                                                                     1995 г. - „Обещание за спомен", поезия, ИК „Златен лъв"
1995 г. - „Шепичка съмнение", поезия, ИК „Златен лъв"
1998 г. - „Обещание за спомен", поезия, Университет в Делфт, „SensArt"- The Netherla
 2000 г. - „Прощален етюд", поезия, Ителектуално звено „Корени"
 2001 г. - „Най - хубавите дни от живота ми", поезия, Интелектуално звено „Корени"
 2002 г. - „Взривена душа", „Сенките на светлината", Интелектуално звено „Корени"
 2003 г. - „ТЕФТЕРЪ 1912", поезия, Държавен архив, клон Пловдив,
 2004 г. - „Мида" „Някой вървя по паважа цяла една обиколка", поезия, Интелектуално звено „Корени"
 2005 г. - „Върху циферблата между стрелките", поезия, Интелектуално звено „Корени"
 2006 г. - „Каменна поетична мисъл", поезия, УИ „Паисий Хилендарски"
 2007 - 2008 г., „Седемостен" и „Седемостен II", поезия, група съидейници, УИ „Паисий  Хилендарски"
 2008 г. - „Посоченият да е жив", поезия, УИ „Паисий Хилендарски"
 2010 г. - „Прощално пиршество", поезия , Интелектуално звено "Корени".
 2011 г. - „В търсене на собственото аз, ми...ти", поезия, Интелектуално звено "Корени"

Благодарим ти, Братко Константине!

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ, ЯМБОЛЦИ И БЪЛГАРИ В СТРАНАТА И ПО СВЕТА!       ГОСПОД БОГ ИСУС ХРИСТОС, БОГОРОДИЦА (Която истинската е Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена) И СВЯТИЯТ ДУХ  БДЯТ И ПАЗЯТ ЯМБОЛ, БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!


 




 



 






Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
10.06.2013 01:33
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!
Бъдете благословени!
цитирай
2. bven - Всички българи трябва да се събудят и защитават своята родина, всеки кът и частица от нея!
10.06.2013 19:56
Успех!
цитирай
3. bezistena - Благодариме, Татяна, за духовната ...
12.06.2013 02:36
Благодариме,Татяна,за духовната подкрепа,която е най-мощната!
Ние ти връщаме с несравнима сила поздравлението и насърчението,като разкриваме поредната тайна на Свещения Български език,указваща с математическа точност и закономерност валидността на Свещения шифър и код на Българският език,имплантирал задължително и неотменно във всеки поздравителен израз Българските Богове,Които са изпълнители и гаранти на пожеланията и насърченията

УСПЕХ=Иса Пох=Иса Бох
НАСЪРЧЕНИЯ=Сар Ечуа=Сар Ешуа и Диана
ПОДКРЕПА=Бохиня Диана Парк =Богиня Диана България
МОЩНА ПОДКРЕПА=Мат Бохиня Диана и Ешуа Парка =Мат Богиня Диана и Ешуа Българина
НЕСРАВНИМА сила=сила на Иса и Богиня Мария
ТЕ СА НЕСРАВНИМИ=Исус и Богиня Диана Мария=Исус и Богиня Матара
ЗАКОНОМЕРНОСТ=Исуз и Диана Маря Кая
РАЗКРИВАНЕ НА ТАЙНИ=Диана Барк Зар=Царица Диана България
ПОЗДРАВИТЕЛЕН ИЗРАЗ=Бохиня Диана и Зар Бог Изуз Дуло
ТЕ СА НЕОТМЕННО =Тиана Мат и Иса
ТЕ СА=Диана и Иса

АЗ СЪМ от=от Исуз и Мама
ТИ СИ от=от Диана и Иса
ТЯ Е=Диана
НИЕ СМЕ=Иса и Мама
ВИЕ СТЕ=Бог Иса и Диана
ТЕ СА=Диана и Иса
БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ=Богиня Диана и Бог Ежуз Бард
БОГ С ТЕБ=Бог Иса и Богиня Диана
ДРЪЖ СЕ=Диана и Жар Иса
РАЗЧИТАМ НА=на Ишуз и Матара
ВЯРВАЙ САМО на =на Бог Иса и Богиня Мария
ДОВЕРЯВАЙ СЕ САМО на =на Бог Исус и Богиня Диана Мария
...продължавай сама нататък,скъпа Татяна,търси все нови и нови думи и изрази,в разговорния език,в строго академичния,в поезията-навсякъде самоТях ще откриваш и ще се задъхваш от възторг и изумление,все по -близко до Боговете ще си!Същото важи и за всички вас-просто нямате шанс да избягате от Тях!Ще трябва да свиквате постоянно с Тях!СВИКВАЙТЕ с=с Иса Бок И Богиня Диана!
ШАНС=Ишус ,ЕДИНСТВЕН ШАНС=Сина на Бог Тати Исуш
ВАЖИ И ЗА ТЕБ=Бог Ежуз и Богиня Диана
СКЪП=Бок Иса,СКЪПОЦЕНЕН=Бок Исуц,БИЖУ=Бог Ежуа
ВЪЗТОРГ=Бог Иза Трага=Иза и Диана Барг
ВСЕ ПО-БЛИЗКО ДО=Бог Исуз и Богиня Диана Балк
СВЕЩЕН ЕЗИК=език на Исуш и Богиня Диана
СЕКРЕТЕН ЕЗИК=език на Трака Иса
СВРЪХ ТАЕН ЕЗИК=език на Иса Бърх и Диана


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677314
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!